Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χοριακή 68.7 με 13 ημέρες καθυστέρησης και καφέ υγρά.Υπάρχει κίνδυνος αποβολής ? (καφέ, κλειδωμένο)

Maralin

Recommended Posts

Χοριακή 68.7 με 13 ημέρες καθυστέρησης και καφέ υγρά.Υπάρχει κίνδυνος αποβολής ?

Κορίτσια καλησπέρα.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα!Είχα καθυστέρηση ,εκανα ενα τεστ το οποίο έδειξε θετικό και τη Πεμπτη εκανα χοριακή της οποίας τα αποτελέσματα τα ελαβα χθες το μεσημέρι με 68.7 με ημέρες καθυστερησης 13 και τελευταία αδιαθέτησα 9 Αυγούστου.

Σήμερα όμως το πρωϊ παρατήρησα καφε - ροζ εκκρίσεις και υγρα στο σκουπισμα και εχω και λιγους πονους στη κοιλιά χαμηλά.Ωστόσο μέχρι τωρα που σας γράφω είσα κια λίγο αίμα.

Εχω κλεισει ραντεβου με κάποιον γιατρο που μου συνέστησαν  τη Δευτέρα το απογευμα,ο οποίος δεν ειναι ο γυναικολόγος μου μια που βρισκομαστε με μετάθεση σε επαρχιακη πόλη,αλλά πολύ φοβάμαι.Τον κάλεσα στο τηλεφωνο και μου ειπε να παρω ουτροτζεσταν και να μη κουραζομαι. Κάλεσα στη συνέχεια τον γυναικολόγο μου ο οποίος ειναι Αθήνα και μου ειπε πως η προγεστερόνη δε θα κανει και πολλά πράγματα αν ειναι να αποβληθεί το έμβρυο.Μου ζητησε επαναληψη της χοριακής άμεσα για να δουμε αν ανεβαίνει και του φανηκε ειπε χαμηλο το 68 εκτος κι αν εχουμε καθυστερημενη σύλληψη ειπε κ άργησε να γινει η ωορρηξία.

Δε ξερω αν ειναι συνηθες ,μου φαινεται λιγο χαμηλο το 68 της χοριακής και με ανυσηχουν τα πονακια και το καφε σημερα.Φοβαμαι για αποβολη.

Εκανα αλλη μια χοριακη σημερα ,αλλά δυστυχως θα ξερω τη Δευτερα το πρωι τα αποτελεσματα.Θα εκτιμούσα πολύ τις απόψεις σας.Εχω στεναχωρεθει πολύ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκι ψυχραιμία. Μη φρικάρεις. Είναι όντως μία σχετικά χαμηλή χοριακή αλλά υπάρχουν εγκυμοσύνες που ξεκίνησαν χαμηλά και προχώρησαν κανονικά. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και κάνε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Καλή τύχη και να πάνε όλα καλά! 

Επεξεργάστηκαν by Indyla
  • Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Indyla είπε:

Κοριτσάκι ψυχραιμία. Μη φρικάρεις. Είναι όντως μία σχετικά χαμηλή χοριακή αλλά υπάρχουν εγκυμοσύνες που ξεκίνησαν χαμηλά και προχώρησαν κανονικά. Ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και κάνε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα. Καλή τύχη και να πάνε όλα καλά! 

Σε ευχαριστώ Indyla !Maκαρι να πάνε όλα καλά.Αυριο κατα τις 10 θα μαθω για τη χοριακή.Αν ανεβαινει πιστεύω πως παμε καλύτερα.Δε ξερω κιολας.θα δουμε τι θα πει και ο γιατρός αυριο απόγευμα.Το θετικό ειναι πως σήμερα δεν έχω τιποτα απο καφε-ροζ ή αίμα,αραίωσαν και οι πόνοι στη κοιλιά κ τη μέση.Έχω αλλά λιγότερους.

Επεξεργάστηκαν by Maralin

Maralin κοριτσάκι μου μην προδικάζεις και μου στενοχωριέσαι άδικα. Όπως είπε και η Indyla είναι λίγο μικρή η χοριακη αλλά έχουμε ακούσει και δει πολλά οποτε πάντα υπάρχει ελπίδα. Προσωπικά πιστεύω (απο προσωπική εμπειρία) οτι η προγεστερόνη βοηθάει πολύ. Πως σου είπε ο γιατρός να την παίρνεις, κολπικα ή απο το στόμα ;Εγώ θυμάμαι κολπικα. Επίσης μέχρι αυριο που θα κάνεις την εξέταση προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ξαπλα κσι μην αγχώνεσαι,  πες τα σε εμάς να σε χαλαρώνουμε. Ευχομαι αύριο να έχεις διπλασιάσει το νούμερο χοριακης και ολσ να σου πάνε καλά. 

• Μου αρέσει 1

Η η σύλληψη έγινε καθυστερημένα, ή είχες μια βιοχημική εγκυμοσύνη που ήδη τελειώνει. Ο μόνος τρόπος δυστυχώς να ξέρεις είναι να περιμένεις να δεις αν σε 48 ώρες η χοριακή σχεδόν διπλασιάστηκε ή όχι.

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Sansa είπε:

Maralin κοριτσάκι μου μην προδικάζεις και μου στενοχωριέσαι άδικα. Όπως είπε και η Indyla είναι λίγο μικρή η χοριακη αλλά έχουμε ακούσει και δει πολλά οποτε πάντα υπάρχει ελπίδα. Προσωπικά πιστεύω (απο προσωπική εμπειρία) οτι η προγεστερόνη βοηθάει πολύ. Πως σου είπε ο γιατρός να την παίρνεις, κολπικα ή απο το στόμα ;Εγώ θυμάμαι κολπικα. Επίσης μέχρι αυριο που θα κάνεις την εξέταση προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ξαπλα κσι μην αγχώνεσαι,  πες τα σε εμάς να σε χαλαρώνουμε. Ευχομαι αύριο να έχεις διπλασιάσει το νούμερο χοριακης και ολσ να σου πάνε καλά. 

Sansa μου σε ευχαριστώ που μου απαντάς.Παω καλύτερα με την προγεστερόνη,δε ξαναείδα κάτι ανυσηχητικό.Απο το στόμα μου ειπε να πάρω ενισχυμένη δόση χτες κ σημερα 3 φορές.Αυριο ειναι η μεγαλη ημέρα.Γενικά παλεύω να ειμαι ηρεμη κ ψυχραιμη και προσπαθω να εχω και τα 2 σενάρια στο μυαλό μου.Θέλει δυναμη...Καποιες φορές λεω εντάξει αν δεν είναι αυτη τη φορά θα ξαναπροσπαθήσουμε καποιες αλλές κανω αρνητικές σκεψεις ,μη τυχον ειναι εξωμητριος κυηση ή να υπαρχει ο σακος και οχι το εμρυο...ολα μεσα ειναι ...

2 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Η η σύλληψη έγινε καθυστερημένα, ή είχες μια βιοχημική εγκυμοσύνη που ήδη τελειώνει. Ο μόνος τρόπος δυστυχώς να ξέρεις είναι να περιμένεις να δεις αν σε 48 ώρες η χοριακή σχεδόν διπλασιάστηκε ή όχι.

ΑΡΓΚ αυτο το ΣΚ ηταν το χειρότερο της ζωης μου απο πλευράς αγωνίας.Τουλάχιστον αυριο θα ξέρω.Αν σε περιπτωση πεφτει θα μου κανει απόξεση ?ή αποβάλλεται αυτόματα ?

Αποβάλλεται αυτόματα όταν εισαι τόσο νωρίς στην εγκυμοσύνη (μεχρι κσι για 7 εβδομαδων εγκυμοσυνη έχω ακούσει να αποβάλλεται αυτόματα) . Μην σε ανησυχεί αυτό. Μακάρι όλα να πάνε καλά αύριο κι αν έχεις απορίες και αγωνία: εδώ είμαστε :)

• Μου αρέσει 1

Κορίστια καλημέρα.Πηρα τα αποτελέσματα της χοριακής που εκανα το Σάββατο !Ειναι 103 μου ειπαν .Τωρα τι να υποθέσω ?Εχω μπερδευτεί.68.7 τη Πεμπτη και τα αποτελέσματα τα έλαβα Παρασκευή μεσημέρι.Ανεβαινει αλλα δε διπλασιαστηκε δυστυχώς..Ισως να υπάρχει σακος αλλα οχι εμβρυο?εξωμητριος κύηση?Θα δει κατι ο γυναικολόγος σημερα με τον υπέρηχο  λογω χαμηλής χοριακής?τι λέτε?

Καλημέρα. Δεν φαίνεται κάτι με τόσο χαμηλή χοριακή. Με κίνδυνο να σε στεναχωρήσω αλλά για να είσαι έτοιμη ψυχολογικά, είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου. Έχω περάσει ανεμβρυική κύηση και ήταν πολύ δύσκολη εμπειρία από ψυχολογικής άποψης γιατί έχει πολλή αγωνία. Σε νιώθω απόλυτα. Μακάρι να μην είναι εξωμήτριος γιατί αυτό θα ήταν λίγο ταλαιπωρία. Από την άλλη το γεγονός ότι δεν πονάς είναι μία ένδειξη ότι μάλλον δεν θα είναι. Εύχομαι καλό κουράγιο και σύντομα με ένα μωράκι.

Επεξεργάστηκαν by Indyla

Διαφημίσεις

Να του τηλ για να του πεισ τα αποτελεσματα..και νσ του πεισ πωσ την χοριακη την εκανεσ σε αλλο μικροβιολογικο και αλλη ωρα..ισωσ σου πει να την επαναλαβεισ σε ενα απο τα 2 εργαστηρια..

Με τοσο μικρη χοριακη δεν μπορει να δει κατι..μονο μια κοπελα ακουσα εδω μεσα με τοσο χαμηλη χοριακη να δει κατι στον υπερηχο..

Η χοριακη πρεπει να ανεβαινει τουλαχιστον 70 % ανα 24ωρο..το θεμα ειναι πωσ την εκανεσ σε αλλο μικγοβιολογικο και ειναι δυσκολο να βγει συμπερασμα..

Εγω στη θεση σου θα εκανα αλλη μια απο μονη μου..

Παρε τηλ τον γυναικολογο να σε κατευθυνει..δεν παιζουμε μ αυτα..

4 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Κορίστια καλημέρα.Πηρα τα αποτελέσματα της χοριακής που εκανα το Σάββατο !Ειναι 103 μου ειπαν .Τωρα τι να υποθέσω ?Εχω μπερδευτεί.68.7 τη Πεμπτη και τα αποτελέσματα τα έλαβα Παρασκευή μεσημέρι.Ανεβαινει αλλα δε διπλασιαστηκε δυστυχώς..Ισως να υπάρχει σακος αλλα οχι εμβρυο?εξωμητριος κύηση?Θα δει κατι ο γυναικολόγος σημερα με τον υπέρηχο  λογω χαμηλής χοριακής?τι λέτε?

Προετοιμάζεσαι για το χειρότερο, ελπίζεις για το καλύτερο, και δυστυχώς περιμένεις να επαναλάβεις τη μετρηση σε άλλες 2 μέρες. Υπέρηχος δεν θα δείξει κάτι λογικά, αλλά ό,τι σου πει ο γιατρός σου

• Μου αρέσει 1

Θα σε συμβούλευα σήμερα την ίδια ωρα με την Πεμπτη να κανεις αλλη μια χοριακη στο μικροβιολογικό που πηγες την Πέμπτη. Στον γιατρό και να πας δεν θα δει τίποτα 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια έχετε δίκιο ,ο γιατρός δεν είδε κατι αλλο {μονο ινομυώματα που το ηξερα οτι είχα} παρα μια κουκίδα που ειπε οτι ισως να ειναι ο σακος αλλα ακομα ειναι πολύ νωρίς και ζήτησε επανεξεταση τη Παρασκευη,οποτε θα ξαναπαω να με ξαναδεί.Δε μου ζητησε χοριακή να κανω επαναληψη ,ειπε οτι ειναι θα το δουμε.Είπε πως μπορει να ειναι καθυστερημενη συλληψη και να αργησε η ωορρηξία.Ακομα ειναι νωρίς να πει το οτιδήποτε  και θα με ξαναδει στον υπέρηχο Παρασκευή.

Ωστοσο ελεγα να παω να κανω αλλη μια χοριακη τη Πεμπτη {απο μονη μου} να ξερω πανω κατω τι γινεται.Αυξάνεται ή όχι?

Ψυχική φθορά πλήρης....

Επισης ειπε οτι εχω παχυ ενδομήτριο ,δε ξερω τι εννοεί και δυστυχως με τα ινομοιωματα φοβαται και την εξελιξη της εγκυμοσυνης σε περίπτωση ενδομητριου.Μου φαινεται θα τα αφαιρεσω αυτα να κλεισει αυτο το θεμα με τα ινομυώματα ,αν και ο γυναικολόγος μου στην Αθηνα ειχε πει οτι ακομα δεν ενοχλουν ,δεν ηταν μεγαλα.Αυτος ομως ο γυναικολόγος ειχε αντίθετη άποψη και θεωρησε οτι επρεπε ηδη να ειχαν αφαιρεθεί και ας ηταν μικρα!

Δ γνωριζω για τα ινομυωματα.αλλα το παχυ ενδομητριο εμενα μου το ειχε πει για καλο στην αρχη της εγκυμοσυνης.το ενδομητριο παχαινει για να πιαστει το γονιμοποιημενο ωαριο στα πιο "μαλακα" ας πουμε,ενω ξαναλεπταινει οταν αδιαθετουμε

Ευχομαι να πανε ολα καλα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Sansa είπε:

Maralin τι νέα κοριτσακι μου; Πως είσαι ; Όλα καλά εύχομαι :)

Sansa μου πριν λίγο γυρίσαμε απο τη δευτερη επισκεψη στο γιατρό.Την Τετάρτη ειχα κανει μια χοριακή,ειχε ανέβει στο 615.Σήμερα ειχα τον 2ο υπέρηχο αλλά πάλι δεν ειδαμε σακο.Ο γιατρός ειπε οτι κανονικα θα επρεπε να δει αλλά επειδη του έχει τυχει να δει σακο και πολύ αργα{πχ στη 17η εβδομαδα
} ειπε να ξαναπαω τη Δευτερα να κανω αλλη μια χοριακή και τη Τεταρτη να με ξαναδεί..

Επίσης ειπε πως εξωτερικα δε βλεπει τιποτα,Ειναι θετικό ειπε που δεν ποναω και δεν εχω αιμοραγία και η χοριακή ανέβηκε αλλά..μεσα στη μητρα σακος δεν υπάρχει ...

Να ειναι νωρίς ακόμα ?Υποθετικα σημερα θα ηταν 1200 η χοριακή αν τη μετρουσα και αν ας πουμε ανεβαινε.Συνεπώς υπολόγιζει ο γιατρός πως τη Δευτέρα θα πρεπει να ειναι 2800 και πανω.Αν δουμε οτι αντι να ανεβαινει πεφτει τοτε οι ελπίδες χάνονται..Το μονο ισως θετικό σε αυτή τη περίπτωση ειπε πως πιθανον  να μη χρειαστει χειρουργείο για απόξεση.

Γειωθηκαμε...Μπορει να αποβλήθηκε αυτομάτα ?Όμως δεν θα έπρεπε να αδιαθετήσω ?Δε ξερω..εχω μπερδευτεί και αυτη η παρατεταμένη αγωνία ....καταλαβαίνεις πόσο μας σκοτώνει αλλα δεν ε΄χουμε αλλη επιλογή απο το να περιμένουμε ως τη Τετάρτη/

Υπομονή κοριτσακι μου μεχρι την Τετάρτη.  Για να απαντησω στις ερωτησεις σου:νομιζω οτι σακος στον υπερηχο εμφανιζεται απο 1000 χοριακη και πάνω. Ας το επιβεβαιωσει και καποια άλλη  κοπέλα αλλά νομίζω οτι έτσι είναι. Το οτι δεν πονάς είναι πολυ θετικό γιατί σημαίνει οτι δεν είναι εξωμητριο. Να σκέφτεσαι θετικά και οτι όλα θα πάνε καλά.  Στην περιπτωση παντως που δεν συνεχίσει η εγκυμοσύνη (παλινδρομηση ή βιοχημική κύηση) η αποβολή δεν θα χρειαστεί αποξεση, καλό αυτό. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα. Φιλάκια απο μένα :)

17 ώρες πρίν, Sansa είπε:

Υπομονή κοριτσακι μου μεχρι την Τετάρτη.  Για να απαντησω στις ερωτησεις σου:νομιζω οτι σακος στον υπερηχο εμφανιζεται απο 1000 χοριακη και πάνω. Ας το επιβεβαιωσει και καποια άλλη  κοπέλα αλλά νομίζω οτι έτσι είναι. Το οτι δεν πονάς είναι πολυ θετικό γιατί σημαίνει οτι δεν είναι εξωμητριο. Να σκέφτεσαι θετικά και οτι όλα θα πάνε καλά.  Στην περιπτωση παντως που δεν συνεχίσει η εγκυμοσύνη (παλινδρομηση ή βιοχημική κύηση) η αποβολή δεν θα χρειαστεί αποξεση, καλό αυτό. Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα. Φιλάκια απο μένα :)

Sansa μου σε ευχαριστώ πολύ!Θα σας γράψω νεότερα τη Τετάρτη!Μακάρι να πανε ολα καλά και αν όχι τουλαχιστον να μη χρειαστεί απόξεση .

Εγω κοριτσια εκανα αποξεση στην παλινδρομη που ειχα και μαλιστα μου αφησε φλεγμονες και συμφησεις με αποτελεσμα να ειχα αρνητικα τεστ μετα!Τωρα κανω θεραπεια και θα  συνεχισω τις προσπαθειες!

23 ώρες πρίν, vicky86 είπε:

Βασικα περιμενε να δεις τη χοριακη.ο σακος φαινεται μετα τις 1500.αφου εχεις εστω κ 600ακομη δ εχει αποβληθει κ δ εχεις αιμα

Bίκυ μου σε ευχαριστώ ,μου δίνεις κουράγιο!Η μόνη σκέψη που με κάνει να ελπίζω εστω και αυτό  το πολύ λίγο ειναι οτι δεν εχω πονους και αιμοραγία.Για να δούμε...

19 ώρες πρίν, astrogea είπε:

Εγω κοριτσια εκανα αποξεση στην παλινδρομη που ειχα και μαλιστα μου αφησε φλεγμονες και συμφησεις με αποτελεσμα να ειχα αρνητικα τεστ μετα!Τωρα κανω θεραπεια και θα  συνεχισω τις προσπαθειες!

astrogea σου ευχομαι η Παναγιά μας η Γοργουπήκοος που σήμερα γιορτάζει, το ταχύτερο δυνατό να φέρει καρπούς στις προσπάθειές σας!!!

• Μου αρέσει 1

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...