Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χοριακή 68.7 με 13 ημέρες καθυστέρησης και καφέ υγρά.Υπάρχει κίνδυνος αποβολής ? (καφέ, κλειδωμένο)

Maralin

Recommended Posts

On 30/9/2017 at 6:38 ΜΜ, astrogea είπε:

Εγω κοριτσια εκανα αποξεση στην παλινδρομη που ειχα και μαλιστα μου αφησε φλεγμονες και συμφησεις με αποτελεσμα να ειχα αρνητικα τεστ μετα!Τωρα κανω θεραπεια και θα  συνεχισω τις προσπαθειες!

Astrogea μου πολύ λυπάμαι και σου εύχομαι απο εδώ και στο εξης μόνο καλές εξελιξεις!! Σε ποια βδομάδα ήσουν και σου έκαναν αποξεση; Είχα κι εγώ στην 7η βδομάδα και ηταν πολυ οδυνηρή εμπειρία. Καλή συνέχεια στις θεραπείες κοριτσι μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, astrogea είπε:

Sansa σε ευχαριστω πολυ,και εσενα maralin.Ειμουν  στην  7η με 8η εβδομαδα!

Ηταν απο τις πιο εφιαλτικες μερες της ζωης μου μετα βεβαια των  χειρουργειων που εχω κανει στα ματια(εχω χασει το ενα μου ματι απο το γλαυκωμα και σας λεω οτι δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο το να μη βλεπεις)

Εχω λοιπον πολυ σοβαρα προβληματα ορασης, εχω κανει καταρρακτη, εχω βαλει βαλβιδα γλαυκωματος ,εχω περασει καρκινο του θυρεοειδη που θεραπευτηκε αλλα θα περνω ασβεστιο,μαγνησιο και βιταμξνη d μια ζωη και πολυ συχνα οπως αυτην την στιγμη εχει απορρυθμιστει και δεν μπορω να σταθω ορθια για πανω απο 10 λεπτα!

Σε μια εβδομαδα θα αφαιρεσω τη χολη,που ειναι χειρουργειο ρουτινας αλλα ειναι μια ταλαιπωρεια παραπανω.

Εμεινα χωρις δουλεια για ενα χρονο και ο ανδρας μου για 3 χρονια ,δεν ειχαμε χρηματα να βαλουμε βενζινη να παμε στους γιατρους μας!

και τωρα εγινα μονιμη εκει που δεν το περιμενα απο μια παλια προκυρηξη του 2008!

Ολα αυτα σας τα λεω ειδικα εσενα maralin για να

Μην το βαζετε κατω.Ολα θα πανε καλα,καποια στιγμη θα αλλαξει η τυχη μας.

Οτι κι αν συμβει να ειστε αισιοδοξοι! γιατι μολις τα προβληματα περασουν,ολοι γινομαστε πιο δυνατοι και  τοτε σκεφτομαστε γιατι να μην  ημουν απο την αρχη ετσι και να τα γραφω ολα στον κοκκορα!

Κανει δουλεια αυτο που σας λεω!

Εχω ξεπερασει ακομα και τις κρισεις πανικου  μ αυτον τον τροπο

Και παιδακι  θα κανουμε ειτε με  δικα  μας ειτε με δανεικα και καλυτερες μερες θα ερθουν,να ειστε σιγουρες γι αυτο.

Λογω των δυσκολιων που αντιμετωπιζουμε θα μεγαλωσουμε πιο σωστα τα παιδια μας!

Και παντα θα υπαρχου κι αλλες ευκαιριες μετα απο καθε αποτυχια!

Με συγκινείς βρε κορίτσι!Τι εχεις περάσει ?γολγοθάς...

Δυστυχώς τα δικά μου νέα είναι άσχημα.Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής και είναι 765.Δε διπλασιάστηκε.Περιμέναμε να είναι τουλάχιστον 2400.Πίκρα.Το θέλαμε τοσο πολύ...ήρθε για λίγο και έφυγε...δυστυχώς.

Αύριο εχω το ραντεβου με το γιατρό .Μαλλον παλλινδρόμησε.Πιστεύω θα με καθοδηγήσει ο γιατρός για το πως θα προκύψει η επόμενη περίοδος και τι μέλει γενέσθαι.

Το Προσκήνιο έχει αφαίρεση ινομυωμάτων.Δεν εχω ξαναχειρουργηθεί και φοβάμαι πολύ.

• Μου αρέσει 1

Καταλαβαινω ποσο επωδυνο ειναι,τα εχω περασει και εγω!Μια εβδομαδα μετα την αποξεση τα ειχα ξεχασει ολα και ετοιμαζομουν ψυχολογικα για την επομενη προσπαθεια!

Χρειαζεσαι δυναμη και κουραγια.Οτι καξ να σου πω ειναι λιγο.Ειμαι βεβαιη πως με την συμπαρασταση του αντρουλη  σου  θα περασουν ολα.Οσο για το ινομυωμα  εχω βγαλει και δεν ποναει καθολου,την ιδια μερα μαλιστα φευγεις απο το νοσοκομειο.

Εχω ακουσει για περιπτωσεις που τριπλασιαστηκαν  ετσι ξαφνικα!

Μπορεις να μου πεις το ονομα του γιατρου σου?

• Μου αρέσει 1

On 2/10/2017 at 9:29 ΜΜ, astrogea είπε:

Sansa σε ευχαριστω πολυ,και εσενα maralin.Ειμουν  στην  7η με 8η εβδομαδα!

Ηταν απο τις πιο εφιαλτικες μερες της ζωης μου μετα βεβαια των  χειρουργειων που εχω κανει στα ματια(εχω χασει το ενα μου ματι απο το γλαυκωμα και σας λεω οτι δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο το να μη βλεπεις)

Εχω λοιπον πολυ σοβαρα προβληματα ορασης, εχω κανει καταρρακτη, εχω βαλει βαλβιδα γλαυκωματος ,εχω περασει καρκινο του θυρεοειδη που θεραπευτηκε αλλα θα περνω ασβεστιο,μαγνησιο και βιταμξνη d μια ζωη και πολυ συχνα οπως αυτην την στιγμη εχει απορρυθμιστει και δεν μπορω να σταθω ορθια για πανω απο 10 λεπτα!

Σε μια εβδομαδα θα αφαιρεσω τη χολη,που ειναι χειρουργειο ρουτινας αλλα ειναι μια ταλαιπωρεια παραπανω.

Εμεινα χωρις δουλεια για ενα χρονο και ο ανδρας μου για 3 χρονια ,δεν ειχαμε χρηματα να βαλουμε βενζινη να παμε στους γιατρους μας!

και τωρα εγινα μονιμη εκει που δεν το περιμενα απο μια παλια προκυρηξη του 2008!

Ολα αυτα σας τα λεω ειδικα εσενα maralin για να

Μην το βαζετε κατω.Ολα θα πανε καλα,καποια στιγμη θα αλλαξει η τυχη μας.

Οτι κι αν συμβει να ειστε αισιοδοξοι! γιατι μολις τα προβληματα περασουν,ολοι γινομαστε πιο δυνατοι και  τοτε σκεφτομαστε γιατι να μην  ημουν απο την αρχη ετσι και να τα γραφω ολα στον κοκκορα!

Κανει δουλεια αυτο που σας λεω!

Εχω ξεπερασει ακομα και τις κρισεις πανικου  μ αυτον τον τροπο

Και παιδακι  θα κανουμε ειτε με  δικα  μας ειτε με δανεικα και καλυτερες μερες θα ερθουν,να ειστε σιγουρες γι αυτο.

Λογω των δυσκολιων που αντιμετωπιζουμε θα μεγαλωσουμε πιο σωστα τα παιδια μας!

Και παντα θα υπαρχου κι αλλες ευκαιριες μετα απο καθε αποτυχια!

Ενταξει...δεν εχω λογια..υποκλινομαι...

Ευχομαι ο θεοσ να σε ανταμειψει για ολεσ αυτεσ τισ δυσκολιεσ..

Μονο χαρεσ απο δω και περα..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Με συγκινείς βρε κορίτσι!Τι εχεις περάσει ?γολγοθάς...

Δυστυχώς τα δικά μου νέα είναι άσχημα.Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της χοριακής και είναι 765.Δε διπλασιάστηκε.Περιμέναμε να είναι τουλάχιστον 2400.Πίκρα.Το θέλαμε τοσο πολύ...ήρθε για λίγο και έφυγε...δυστυχώς.

Αύριο εχω το ραντεβου με το γιατρό .Μαλλον παλλινδρόμησε.Πιστεύω θα με καθοδηγήσει ο γιατρός για το πως θα προκύψει η επόμενη περίοδος και τι μέλει γενέσθαι.

Το Προσκήνιο έχει αφαίρεση ινομυωμάτων.Δεν εχω ξαναχειρουργηθεί και φοβάμαι πολύ.

Λυπαμαι πολυ κοριτσι..

Τωρα οτι και νσ πω ειναι λιγο μπροσταωστη στεναχωρια σου..

Παρε το χρονο σου..

Αλλσ το χειρουργειο να το κανεισ..το χω κανει κ εγω λαπαροσκοπικα..επεμβαση ρουτινασ ειναι..τα παντα κανονικα θα κανεισ απο την επομενη μερα κιολασ ..μονο τα βαρη θα προσεχεισ..

Εγω το εκανα για να προλαβουμε καποια μελλοντικη αποβολη..κ επειδη τα ινωμυωμαυα ειναι παραγοντασ υπογονιμοτητασ. 

Ολα καλα θα πανε...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , tzenaki1982 είπε:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι..

Τωρα οτι και νσ πω ειναι λιγο μπροσταωστη στεναχωρια σου..

Παρε το χρονο σου..

Αλλσ το χειρουργειο να το κανεισ..το χω κανει κ εγω λαπαροσκοπικα..επεμβαση ρουτινασ ειναι..τα παντα κανονικα θα κανεισ απο την επομενη μερα κιολασ ..μονο τα βαρη θα προσεχεισ..

Εγω το εκανα για να προλαβουμε καποια μελλοντικη αποβολη..κ επειδη τα ινωμυωμαυα ειναι παραγοντασ υπογονιμοτητασ. 

Ολα καλα θα πανε...

tzenaki1982 σε ευχαριστώ!μου δίνεις πολύ κουράγιο...Και εγω θα το δρομολογησω να φυγουν γιατί είναι παράγοντας αποβολών.Ο γιατρός ειπε πως δεν μπορει να εγγυηθει για την εξελιξη μιας εκγυμοσύνης αν υπάρχουν ινομυώματα.

Πηρα τηλεφωνο τον γιατρό και του ειπα για τη χοριακή που δεν ανεβαίνει,με ρώτησε για το αν εχω αιμοραγία και του ειπα πως δεν έχω.Ειπε θα το παρακολουθήσουμε .Αυριο στον υπέρηχο ,αλλά δεν ελπίζω με τετοια χοριακή.

Πάντως ο γιατρός είναι πολύ ψυχραιμος ,δε με αγχώνει,πολύ ανθρώπινος,με εχει κερδίσει!

Τη τελευταία φορά που δεν ειδαμε σάκο μου ειπε σας νιώθω ,νιώθω τη θέση σας, μαζι θα χαρούμε ,μαζι θα λυπηθούμε ,να σκέφτεσαι θετικά και μόνο.

• Μου αρέσει 1

Tzenaki μου σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!πραγματικα ευχομαι οτι καλυτερο για ολες μας.Ειναι πολυ σημαντικο να μιλαμε και να ατηριζει η μισ την αλλη.Ετσι συνεχιζουμε δυναμικα μαθαινωντας πολλα απο καθε κοπελα που εχει κανει εκεινη η ο γιατρος της λαθη που δεν χρειαζεται να κανουμς και ολες οι υπολοιπες για να πετυχουμε το σκοπο μας.

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, astrogea είπε:

Καταλαβαινω ποσο επωδυνο ειναι,τα εχω περασει και εγω!Μια εβδομαδα μετα την αποξεση τα ειχα ξεχασει ολα και ετοιμαζομουν ψυχολογικα για την επομενη προσπαθεια!

Χρειαζεσαι δυναμη και κουραγια.Οτι καξ να σου πω ειναι λιγο.Ειμαι βεβαιη πως με την συμπαρασταση του αντρουλη  σου  θα περασουν ολα.Οσο για το ινομυωμα  εχω βγαλει και δεν ποναει καθολου,την ιδια μερα μαλιστα φευγεις απο το νοσοκομειο.

Εχω ακουσει για περιπτωσεις που τριπλασιαστηκαν  ετσι ξαφνικα!

Μπορεις να μου πεις το ονομα του γιατρου σου?

Ευχαριστώ astrogea.Ο γιατρός μου είναι στη Καβάλα, ο Άρης Παπαδόπουλος.

Επεξεργάστηκαν by Maralin

Α!μαλιστα δεν τον γνωριζω γιατι εγω μενω αθηνα.Εχω μια συναδελφο και φιλη απο την καβαλα η οποια μολις μπηκε στο μηνα της

Πηγες στο γιατρο σου για υπερυχο?

Ολα καλα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

astrogea μου και κορίτσια μου,επέστρεψα πριν λίγο, δυστυχώς εξωμήτριο ,αλλά μου ειπε οτι ειναι κοντα στην ωοθηκη και θα το παρακολουθησουμε.Ενδομητριος σακος δεν υπήρξε.Λογικα ειπε δε θα χρειαστει απόξεση,θα φυγει μόνο του αλλά μεχρι η χοριακη να πεσει κατω απο 25  θα το παρακολουθούμε.Αυριο ξαναπαω για χοριακή για να δουμε οτι πέφτει η τιμη της ..Μακάρι τουλάχιστον να αποφυγω την απόξεση.Καποιο φαρμακο δε θα μου δώσει ειπε ,γιατι γενικα δεν δίνει φαρμακα.

Αυτά...Στεναχωρηθηκα αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα!Κάποια στιγμή θελω να πιστεύω οτι ο καλός Θεός δε θα μας αφήσει έτσι!Ευχομαι και εσεις κορίτσια να αποκτήσετε αυτο που επιθυμείτε.και να ειμαστε εδω να τα λέμε με φουσκωμένες κοιλίτσες και τα μωρά μας αγκαλιά!Ποσο σας ευχαριστώ για την στήριξη....δεν εχω λόγια...

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Maralin είπε:

astrogea μου και κορίτσια μου,επέστρεψα πριν λίγο, δυστυχώς εξωμήτριο ,αλλά μου ειπε οτι ειναι κοντα στην ωοθηκη και θα το παρακολουθησουμε.Ενδομητριος σακος δεν υπήρξε.Λογικα ειπε δε θα χρειαστει απόξεση,θα φυγει μόνο του αλλά μεχρι η χοριακη να πεσει κατω απο 25  θα το παρακολουθούμε.Αυριο ξαναπαω για χοριακή για να δουμε οτι πέφτει η τιμη της ..Μακάρι τουλάχιστον να αποφυγω την απόξεση.Καποιο φαρμακο δε θα μου δώσει ειπε ,γιατι γενικα δεν δίνει φαρμακα.

Αυτά...Στεναχωρηθηκα αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα!Κάποια στιγμή θελω να πιστεύω οτι ο καλός Θεός δε θα μας αφήσει έτσι!Ευχομαι και εσεις κορίτσια να αποκτήσετε αυτο που επιθυμείτε.και να ειμαστε εδω να τα λέμε με φουσκωμένες κοιλίτσες και τα μωρά μας αγκαλιά!Ποσο σας ευχαριστώ για την στήριξη....δεν εχω λόγια...

Νομιζω πολυ καλα κανει ο γιατροσ σου..και μενα τησ ιδιασ λογικησ ηταν ολοι στο ιπποκρατειο οτααν με.παρακολουθουσαν για το εξωμητριο..δυστυχωσ εμενα χρειαστηκε λαπαροσκοπηση γιατι ανεβαινε η χοριακη..στην μεθοτρεξατη ηταν αντιθετοι!

Μην το βαζεισ κατω..μια ατυχια ηταν..δεν θα συμβει ξανα..οπωσ δεν συνεβη και σε μενα..να αφαιρεσεισ τα ινωμυωματα και μετα θα σαι πανετοιμη για μπεμπακι...

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια η χοριακή ανέβηκε σημερα στο 1070.Φοβαμαι μη μου πει για χειρουργειο και τελικα δε φυγει μονο του.Εχω καφε εκκρισεις,ισως και να αδιαθετήσω.Ο γιατρός χτες ειπε οτι η χοριακη εχει τα σκαμπανεβασματα της οταν ειναι εξωμητριος.Επισης ειναι αναμενόμενοι οι πονοι στη κοιλιά και λιγο αιμα.Αυριο θα τον παρω τηλεφωνο.Ελπιζω να μη χρειαστει το χειρουργειο τουλάχιστον.

Maralin δεν θελω να μου στεναχωριεσαι,δες το σαν μια δοκιμασια η οποια θα σε κανει πιο δυνατη,ετσι κι αλλιως πιστευω πως οι γυναικες που εχουν περασει δυσκολα μεχρι να κανουν ενα παιδακι αντιμετωπιζουν τη μητροτητα με μεγαλυτερη σοβαροτητα και ασχολουνται περισσοτερο με το παιδι τους απο καποιους αλλους που απλα τους ηρθε ενα παιδι τη στιγμη που δεν ηταν ετοιμοι.(οπως οι γονεις μου ,που ηταν 17 χρονων).

Εδω θα τα συζηταμε παρεουλα και θα συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη.

Ευχομαι κι εγω να μην χρειαστεις αποξεση........

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, astrogea είπε:

Maralin δεν θελω να μου στεναχωριεσαι,δες το σαν μια δοκιμασια η οποια θα σε κανει πιο δυνατη,ετσι κι αλλιως πιστευω πως οι γυναικες που εχουν περασει δυσκολα μεχρι να κανουν ενα παιδακι αντιμετωπιζουν τη μητροτητα με μεγαλυτερη σοβαροτητα και ασχολουνται περισσοτερο με το παιδι τους απο καποιους αλλους που απλα τους ηρθε ενα παιδι τη στιγμη που δεν ηταν ετοιμοι.(οπως οι γονεις μου ,που ηταν 17 χρονων).

Εδω θα τα συζηταμε παρεουλα και θα συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη.

Ευχομαι κι εγω να μην χρειαστεις αποξεση........

Σε ευχαριστώ astrogea !!Εχεις δίκιο.Τωρα απο Δευτερα θα εχω νεότερα.Αν και προσπαθω να βρω και μια δευτερη γνώμη ,γιατί ξερεις τι με προβληματίζει?Που συνεχεια μου ζηταει χοριακη και επίσκεψη.Δηλαδη σε αυτη τη περίπτωση που πλεον ξερουμε οτι ειναι εξωμητριο και θελει παρακολουθηση με τις χοριακες,περιμενα να μου πει να κανω 3 τουλαχιστον κ μετα να παω ιατρειο.Εγω μένω 80 χιλλιόμετρα μακρυα ,δεν ειναι τόσο εύκολο καθε 3 και λίγο επισκεψη.Δε ξέρω αν με καταλάβαίνεις.Αλλά αυτο προβληματιζόμαστε με τον άντρα μου για τυχον εκμετάλλευση.Ειναι πολύ καλός ο γιατρός και πολύ άξιος,μη παρεξηγηθώ.Ίσως να κανω κ εγω λάθος και να πρεπει συνέχεια να πηγαίνω.Δηλώνω άγνοια  γιατι και εμένα πρώτη φορά μου τυχαίνει εγκυμοσύνη και πρωτη φορά το ζω όλο αυτό.

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, tzenaki1982 είπε:

Νομιζω πολυ καλα κανει ο γιατροσ σου..και μενα τησ ιδιασ λογικησ ηταν ολοι στο ιπποκρατειο οτααν με.παρακολουθουσαν για το εξωμητριο..δυστυχωσ εμενα χρειαστηκε λαπαροσκοπηση γιατι ανεβαινε η χοριακη..στην μεθοτρεξατη ηταν αντιθετοι!

Μην το βαζεισ κατω..μια ατυχια ηταν..δεν θα συμβει ξανα..οπωσ δεν συνεβη και σε μενα..να αφαιρεσεισ τα ινωμυωματα και μετα θα σαι πανετοιμη για μπεμπακι...

tzenaki1982 σε ευχαριστώ για τη στήριξη.Όταν ημουν Αθηνα και πριν πάρει ο αντρας μου μεταθεση εδω, τελευταια πηγαινα στον Μαντουδη,αν ξερεις.Εκεινος ειχε ανυσηχήσει για ενα ιννομύωμα κοντα στη σαλπιγγα αλλά δεν ειχε πει για χειρουργείο.Τωρα επειδη αποφάσισα να τα αφαιρέσω και επειδη σε καμμια 20αρια ημέρες θα παρουμε λιγη αδεια και θα ερθουμε και Αθηνα ,θα ηθελα να μου πεις αν σου ειναι ευκολο σε ποιον γιατρο στην Αθηνα πηγες ,ποια διαδικασία ακολούθησες για το ραντεβου στο ιπποκράτειο μηπως να το έκανα εκει το χειρουργείο.Λαπαροσκόπηση μου ειπε αυτος εδω ο γιατρος οτι δε θα μπορεσω να κανω λόγω κιλών.Τωρα το κόστος  δε το γνωρίζω καθολου για εδω σε ιδιωτική κλινικη.Σε ρωταω μηπως απο εδω μπορεσω να κλεισω ενα ραντεβου για να κανω εκει το χειρουργείο,αφου πρωτα με δει.Το πολύ πολύ ξαναέρχομαι Αθηνα.Στη Αθηνα ειναι πάντα καλύτερα,σίγουρα καλύτερα απο εδω.

5 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Σε ευχαριστώ astrogea !!Εχεις δίκιο.Τωρα απο Δευτερα θα εχω νεότερα.Αν και προσπαθω να βρω και μια δευτερη γνώμη ,γιατί ξερεις τι με προβληματίζει?Που συνεχεια μου ζηταει χοριακη και επίσκεψη.Δηλαδη σε αυτη τη περίπτωση που πλεον ξερουμε οτι ειναι εξωμητριο και θελει παρακολουθηση με τις χοριακες,περιμενα να μου πει να κανω 3 τουλαχιστον κ μετα να παω ιατρειο.Εγω μένω 80 χιλλιόμετρα μακρυα ,δεν ειναι τόσο εύκολο καθε 3 και λίγο επισκεψη.Δε ξέρω αν με καταλάβαίνεις.Αλλά αυτο προβληματιζόμαστε με τον άντρα μου για τυχον εκμετάλλευση.Ειναι πολύ καλός ο γιατρός και πολύ άξιος,μη παρεξηγηθώ.Ίσως να κανω κ εγω λάθος και να πρεπει συνέχεια να πηγαίνω.Δηλώνω άγνοια  γιατι και εμένα πρώτη φορά μου τυχαίνει εγκυμοσύνη και πρωτη φορά το ζω όλο αυτό.

Maralyn  μου εγω νοσηλευτηκα στο ιπποκρατειο τησ θεσσαλονικησ..οχι αθηνα..

Και εμεινα μεσα 7 μερεσ μεχρι να παρθει η αποφαση για χειρουργειο..

Ολεσ εκεινεσ τισ μερεσ με παρακολουθουσαν με καθημερινη χοριακη..και επισησ καθημερινο υπερηχο πολλεσ φορεσ οχι μονο εναν την ημερα γιατι εγω μπηκα με χαμηλη χοριακη( αν θυμαμαι καλα γυρω στισ 600 μοναδεσ) και μονο οταν ανεβηκε γυρω στισ 1300 μπορεσαμε και ειδαμε που ειναι..

Οι περισσοτεροι να σου πω την αλβθεια δεν το βλεπανε..αλλα στην κλινικη που ημουν ηταν διευθυντησ ο ασημακοπουλοσ που φημιζεται  για τον υπερηχο που κανει..εχει ειδικευση σ αυτο..αυτοσ το ειδε

Γι αυτο γνωμη μου ειναι πωσ δεν το εκμεταλλευεται ο γιατροσ σου..αλλα αν ειναι εξωμητριο θελει στενη παρακολουθηση γιατι κινδυνευεισ κ εσυ σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα..

Για μενα χρειαζεται παρακολουθηση..εγω δεν εφευγα απο το νοσοκομειο αν δεν εβρισκαν που εινσι..

Η θα πρεπει να σε παρακολουθει στενα..η θα πρεπει να πασ σε νοσοκομειο οπωσ εγω...δεν παιζουμε με αυτα..εμενα μολισ το ειδαν πωσ ειναι στη σαλπιγγα μου κανονισαν χειρουργειο..γιατι φοβοντουσαν για ρηξη σαλπιγγασ κ κινδυνευα κ εγω..

Δεν θελω να σε φοβησω..θελω να το ψαξεισ οσο καλυτερα μπορεισ..

Κανε μια επισκεψη κ στο νοσοκομείο..κ αν δεν σου αρεσει πηγαινε ιδιωτικα..

Εμενα μου καναν την επεμβαση μεσα στο νοσοκομειο λαπαροσκοπικα και δεν στοιχησε τιποτα..

Ασε στην ακρη το χειρουργειο με τα ινωμυωματα και δεσ τι θα κανεισ μιασ και φαινεται πωσ ειναι εξωμητριο...Τωρα!! οχι σε 20 μερεσ που θα πασ αθηνα..ειναι παρα πολλεσ.. στην θεση σου και το σαβ κο θα εκανα χοριακη αφου δεν νοσηλευεσαι καπου..

• Μου αρέσει 1

δεν σε εκμεταλλευεται, τη χοριακη καθε δυο τρεις μερες την παρακολουθουμε, ειδικα στο αρχικο σταδιο μια εγκυμοσυνης οπου ο υπερυχος δε μπορει να μας "πει" πολλα. Σε μια φυσιολογικη εγκυμοσυνη, θελουμε η χοριακη να διπλασιαζεται καθε 2-3 μερες. εχω κανει δυο παιδακια, αλλα πριν κανω τα δυο παιδακια. εχασα αλλα δυο παιδακια. το πρωτο παλινδρομησε την εκτη εβδομαδα (ηταν υγιεστατο, καναμε αναλυση στον καρυοτυπο που πηραμε απο την αποξεση), και μπορει να στεναχωρηθηκαμε αλλα το διαχειριστηκαμε αναλογα. το δευτερο... αυτο ειναι πονεμενη ιστορια. 12 εβδομαδων εκανα αναγκαστικη εκτρωση γιατι ειχε συνδρομο νταουν. αυτο δε ξεπερνιεται ευκολα, κι ας εχουν περασει 6 χρονια. ειναι ασχημο να βαζεις την υπογραφη σου για να δωσεις την αδεια να σκοτωθει το εμβρυακι σου. Να μαστε ολες καλα, και συντομα να διαβαζουμε ιστοριες επιτυχιας 

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Aν κάθε φορά σου χρεώνει επίσκεψη για εξωμήτριο/αποβολή, αυτό είναι ανήκουστο. Την επανεξέταση μέσα σε ελάχιστες μέρες, και πόσο μάλλον για τέτοιο θέμα, δεν την χρεώνουν.

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Maralin είπε:

Χωρίς να θέλω να σε φοβίσω, τέτοια προσέγγιση σε εξωμήτριο κύηση δεν έχω ξανακούσει. Εγώ έχω στο ιστορικό μου δύο παλίνδρομες και στις δύο περιπτώσεις όταν διαγνώστηκαν ο γιατρός με έβαλε στο χειρουργείο. Το ίδιο έκανε και ο γιατρός μίας φίλης μου η οποία είχε εξωμήτριο. Μου ακούγεται κάπως παρακινδυνευμένο να το αφήνει κανείς το έμβρυο στη σάλπιγγα περιμένοντας να "φύγει" μόνο του (που να πάει δηλαδή;). Στη θέση σου οπωσδήποτε θα έπαιρνα δεύτερη γνώμη άμεσα.

• Μου αρέσει 1

Γεια σου antsa,maralin ,tzenaki.Καλο μεσημερι!

Η antsa εχει δικιο maralin,οταν παλινδρομησε η δικη μου κυηση μεχρι την 7η εβδοομαδα εκανα καθε 2 μερες χοριακη.Γυρω στις 13 με 14 δεν θυμαμαι ακριβως,ηθελα να στο γραψω εχτες αλλα πονουσαν τα ματια μου και μπηκα για λιγο στο φορουμ.

Antsa να σου ζησουν τα παιδακια σου!!ειναι μικρουλια?

Tzenaki,δεν εχεις περασει και εσυ κοπελα μου  λιγα!

Εχεις παιδακια?

Σου ευχομαι οτι καλυτερο απο εδω και περα!

• Μου αρέσει 2

astrogea ,antsa και tzenaki  Μουεχετε δίκιο και ευχαριστώ για όσα μου λέτε και γράφετε!Μόλις μίλησα με το γιατρό και μου ειπε να παω για χοριακη τη Δευτερά και μου εκλεισε ραντεβου Τριτη το απογευμα.Οπότε θα με δει τοτε και θα δουμε τι θα μου πει.Πάντως και στο τηλεφωνο μου ειπε να το παρακολουθούμε μη τυχον σπασει και βασανιστούμε.

7 ώρες πρίν, ΑΡΓΚ είπε:

Aν κάθε φορά σου χρεώνει επίσκεψη για εξωμήτριο/αποβολή, αυτό είναι ανήκουστο. Την επανεξέταση μέσα σε ελάχιστες μέρες, και πόσο μάλλον για τέτοιο θέμα, δεν την χρεώνουν.

ΑΡΓΚ μου εχω δώσει μεχρι στιγμής 160 ευρώ σε επισκεψεις.Γι αυτο αναρωτήθηκα αν ειναι φυσιολογικό ,αν γινεται καπως ετσι μια που εσεις έχετε εμπειρία ,γιατι και εγω δε γνωρίζω ,πρωτη φορα τα ζω ολα αυτά .ίσως να ειναι κ ετσι,αλλά καθε επισκεψη και 40 ευρω πληρώνω.Χωρια το ταξιδι μου ,χωρια οι χοριακες που δε μου τις έγραφε και ξερετε ποσο κοστίζουν.

5 ώρες πρίν, Indyla είπε:

Χωρίς να θέλω να σε φοβίσω, τέτοια προσέγγιση σε εξωμήτριο κύηση δεν έχω ξανακούσει. Εγώ έχω στο ιστορικό μου δύο παλίνδρομες και στις δύο περιπτώσεις όταν διαγνώστηκαν ο γιατρός με έβαλε στο χειρουργείο. Το ίδιο έκανε και ο γιατρός μίας φίλης μου η οποία είχε εξωμήτριο. Μου ακούγεται κάπως παρακινδυνευμένο να το αφήνει κανείς το έμβρυο στη σάλπιγγα περιμένοντας να "φύγει" μόνο του (που να πάει δηλαδή;). Στη θέση σου οπωσδήποτε θα έπαιρνα δεύτερη γνώμη άμεσα.

Indyla καλά κάνεις και μου λες την εμπειρία σου.Εχω ηδη βρει και εναν άλλο γιατρό που ειπαν .Θα δω τι θα μου πει την Τριτη και θα εξαρτηθεί τι θα κανω.Αν συνεχιστεί ολο αυτο θα παω στον αλλο γιατρό.Ωστόσο ειναι σαν να εχω αδιαθετήσει.Θα κανω και τη χοριακή τη Δευτέρα μηπως τελικά πέφτει και ευχομαι να μη προκύψει τιποτα δυσαρεστο.

6 ώρες πρίν, astrogea είπε:

Γεια σου antsa,maralin ,tzenaki.Καλο μεσημερι!

Η antsa εχει δικιο maralin,οταν παλινδρομησε η δικη μου κυηση μεχρι την 7η εβδοομαδα εκανα καθε 2 μερες χοριακη.Γυρω στις 13 με 14 δεν θυμαμαι ακριβως,ηθελα να στο γραψω εχτες αλλα πονουσαν τα ματια μου και μπηκα για λιγο στο φορουμ.

Antsa να σου ζησουν τα παιδακια σου!!ειναι μικρουλια?

Tzenaki,δεν εχεις περασει και εσυ κοπελα μου  λιγα!

Εχεις παιδακια?

Σου ευχομαι οτι καλυτερο απο εδω και περα!

Η καθεμια απο εδω μεσα εχει περασει τα δικα τησ..

Μπροστα σε οσα βλεπω να συμβαινουν σε δικουσ μου ανθρωπουσ και στουσ γυρω μου, το εξωμητριο που εζησα εγω φανταζει κατι πολυ λιγο..ισωσ ακουγεται περιεργο που το λεω αλλα υπαρχει τοση θλιψη   γυρω μασ που ευχομαο αυτο να ειναι το χειροτερο που θα ζησω..

Ευτυχωσ για μενα μετα απο το θεμα υγειασ του πατερα μου κ το εξωμητριο ευτυχισα να μεινω εγκυοσ..1.5 χρονο μετα το εξωμητριο περιμενω να γεννησω σε περιπου 10 μερεσ..κ νομιζω πωσ μονο οταν δω το μωρο θα νιωσω ξανα πραγματικη χαρα..ακομη ποναει κυριωσ ο χαμοσ του πατερα μου..

το μωρο δεν προλαβα να το νιωσω..αλλα ηταν σκληρη η ολη διαδικασια και πιο μετα ο φοβοσ μηπωσ δεν τα καταφερω να μεινω εγκυοσ..αυτο με σκοτωνε..

Σε κανεναν δεν αξιζει να ποναει..ευχομαι σε ολεσ εδω μεσα να ζησουμε τη χαρα ενοσ μωρου..

Δεν σασ ξερω..δεν με ξερετε..αλλα συμπασχω μαζι σασ..καταλαβαινομαστε...και βοηθαμε η μια την αλλη...

• Μου αρέσει 2

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...