Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Άσυλο του παιδιού - Θεσσαλονίκη/Θέρμη (Β συγκρότημα)


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες!

Τα παιδάκια μου (δίδυμα) έγιναν δεκτά στο άσυλο του παιδιού στο νηπιαγωγείο και τώρα πρέπει να αποφασίσω αν θα κάνω την εγγραφή για να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Το σκεπτικό με το οποίο ενεργήσαμε εγώ και ο συζυγός μου είναι οτι εργαζόμαστε και οι δυο αρκετές ώρες, οπότε το άσυλο μας καλύπτει ως προς το ωράριο αλλά και το φαγητό των παιδιών. Επίσης θα έχουμε εξασφαλισμένη την εκπαίδευσή τους μέχρι την έκτη δημοτικού, δηλαδή δε θα ψάχνουμε πάλι σε 1-2 χρόνια που να τα στείλουμε και αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση για εμάς αν ξέρουμε ότι είναι κάπου καλά...

Επισκέφθηκα τον χώρο (Β συγκρότημα στη Θέρμη) και μου άρεσε πολύ το περιβάλλον. Τα παιδάκια του σχολείου μου φάνηκαν ήρεμα και συγκροτημένα.

Τα δύο μειονεκτήματα που με ενοχλούν είναι ο υποχρεωτικός 2 ωρος ύπνος το μεσημέρι (το θεωρώ πάρα πολύ για την ηλικία τους) και το ότι πρέπει να πηγαινοφέρνουμε τα παιδιά καθημερινά και μάλιστα παρκάροντας σε επικίνδυνα σημεία.

Υπάρχει καμία μανούλα που να στέλνει το παιδί της και έχει ολοκληρωμένη άποψη για το άσυλο; Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να μάθω λεπτομέρειες, ακόμη και για μεγαλύτερες ηλικίες. Αν έχετε έστω ακούσει από άλλους, πάλι θα ήθελα να μάθω!

Σας ευχαριστώ!

Επεξεργάστηκαν by MAmom?
D2Ixp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


γειά σου! συγνώμη δεν έχω σχέση με το άσυλο, δεν ξέρω κάτι για αυτό, αλλά όταν λές "υποχρεωτικός" ύπνος  πως ακριβώς το εννοείς? 

μήπως εννοείς ώρα "κοινής ησυχίας" δηλαδή ήρεμων δραστηριοτήτων   και όσα παιδιά θέλουν ξαπλώνουν ? 

 

Link to comment
Share on other sites

οχι, δεν υπάρχουν "ήρεμες δραστηριότητες". Όταν επισκέφθηκα το σχολείο μου είπαν οτι τα παιδιά ξαπλώνουν υποχρεωτικά 2 ώρες το μεσημέρι. Μου έδειξαν και τα κρεββάτια. Όταν τους είπα οτι τα δικά μου έχουν κόψει τον μεσημεριανό ύπνο μου είπαν "μην ανησυχείτε, θα μάθουν!"

Παρεπιπτόντως τον μεσημεριανό ύπνο τον έκοψαν μόνα τους 3,5 ετών και να σου πω την αλήθεια κοιμούνται 12 ώρες το βράδυ και είναι πολύ καλά για όλους μας έτσι...

D2Ixp3.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...