Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΟΧΙ??

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι αν εισαι θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικη γιατι ισως η μητρα να μην εχει αναρωσει ακομα κ να παθεις μεγαλη ζημια. Αλλα ελπιζω πως αν εχεις μεινει σημαινει οτι ειναι ολα σε πολυ καλη κατασταση κ γιαυτο κ εμεινες ας ελπισουμε οτι το σωμα σου αναρωνει γρηγορα. Γενικα αν δεν εισαι θα πρεπει απο εδω κ περα να εισαι πολυ προσεκτικη στις επαφες γιατι ειναι πολυ επικυνδινο σε αυτα τα θεματα να παραβλεπεις τις εντολες του γιατρου.

Έχεις δίκιο! Αν δεν είμαι θα προσέχω πολύ! Γενικά είμαι φοβιτσιάρα και ακούω πολύ το γιατρό... δεν ξέρω πως το άφησα να γίνει! Αν δεν είμαι, απο Ιούνη και μετά οι προσπάθειες! Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 468
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω την γνώμη σας 😊 φυσικά οτι και να πούμε θα ναι υποθέσεις και εικασίες μέχρι να υπάρξει καθυστέρηση κ τεστ αλλα θελω να ακούς μια γνώμη! Η τελευταία μου περίοδος ήρθε 17/2 επτά μερες νωρίτερα απο την αναμενόμενη και αφού είχα δει λιγο ροζ αίμα αρκετές μέρες πριν. Ύστερα απο έλεγχο γυναικολογικο ολα ηταν οκ κ πιθανώς ηταν κάποια απλη διαταραχή. Σήμερα 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δεν εχω το σύμπτωμα πόνου στο στήθος που πάντα ειναι πολύ εντονοσ πριν τις περιόδους μου και ξεκινάει περίπου 10 με 12 μερες πριν την περίοδο. Επίσης χτες αισθανόμουν ανακατεμένη κάπως κ επίσης συνέβη κατι που μ έβαλε σε υποψίες. Μυρισα το άρωμα μιας συναδελφου και έφυγα σχεδόν τρέχοντας απο κοντά της γιατι μου ρθε αναγούλα.. Επαφή εντελώς ελεύθερη δεν είχα , υπήρξε όμως επαφή κοντά στην ωορρηξία μου που ενδέχεται κατι να "ξέφυγε".. Τι λέτε σας φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα για μωράκι??

Καλησπέρα σας ,έχει μόλις δύο μέρες που έμαθα ότι είμαι έγκυος ,έκανα β χοριακη αλλά εκτός από κάτι πίνακι κάτω χαμηλά που είχε πριν μερικές μέρες και κάτι πονοκεφάλους δεν έχει πρηστεί το στήθος μου. Είναι ανησυχητικό λέτε βάσει της εμπειρίας σας; Στην περσινή μου κύηση ή οποία δυστυχώς παλινδρομομησε το έμβρυο είχα πρησμένο στήθος.

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω την γνώμη σας 😊 φυσικά οτι και να πούμε θα ναι υποθέσεις και εικασίες μέχρι να υπάρξει καθυστέρηση κ τεστ αλλα θελω να ακούς μια γνώμη! Η τελευταία μου περίοδος ήρθε 17/2 επτά μερες νωρίτερα απο την αναμενόμενη και αφού είχα δει λιγο ροζ αίμα αρκετές μέρες πριν. Ύστερα απο έλεγχο γυναικολογικο ολα ηταν οκ κ πιθανώς ηταν κάποια απλη διαταραχή. Σήμερα 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο δεν εχω το σύμπτωμα πόνου στο στήθος που πάντα ειναι πολύ εντονοσ πριν τις περιόδους μου και ξεκινάει περίπου 10 με 12 μερες πριν την περίοδο. Επίσης χτες αισθανόμουν ανακατεμένη κάπως κ επίσης συνέβη κατι που μ έβαλε σε υποψίες. Μυρισα το άρωμα μιας συναδελφου και έφυγα σχεδόν τρέχοντας απο κοντά της γιατι μου ρθε αναγούλα.. Επαφή εντελώς ελεύθερη δεν είχα , υπήρξε όμως επαφή κοντά στην ωορρηξία μου που ενδέχεται κατι να "ξέφυγε".. Τι λέτε σας φαίνεται να υπάρχει πιθανότητα για μωράκι??

Linaki η κάθε εγκυμοσύνη έχει τα συμπτωματά της.Μπόρεί να είσαι εγκυος και να μην έχει πρηστεί ακόμα το στήθος.Πάντως αύτο που λές το είχα πάθει και έγω με το άρωμα.Είχαμε πάει στα μπουζούκια δεν ήξερα ακόμα ότι ήμουν έγκυος, είχα μύρισει από μια κοπέλα το άρωμα και μου ερχόταν αναγούλα.Θα φανεί γιατί τα συμπτώματα είναι ίδια περιόδου και εγκυμοσύνης.Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι!!!

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω τη γνωμη σας!! Τελευταία περίοδο ειχα 19/2 με κύκλο 26ημερών σταθερό κ πιθανή ημέρα ωορρηξίας 3/3 (13η μερα δλδ του κύκλου) στις 4/3 ένιωθα έντονο πόνο στη δεξιά ωοθήκη οποτε και υπολογίσαμε οτι ήταν ωορρηξία κ ηρθαμε σ ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου. (Να σημειώσω ότι είχα κάνει κολπικο υπέρηχο κ όντως στη δεξιά ωοθηκη είχα 3 μεγάλα αυγουλάκια πριν τις 4/3 οποτε κ γι αυτο υπολόγισα ωορρηξία) πονο ωορρηξίας λοιπόν αισθανόμαστε οταν συμβαίνει η οταν εχει ηδη τελειώσει? Εχουμε ελπίδες που ήρθαμε σε επαφή εκείνη την ημερα? Αύριο ΔΕΝ περιμένω την ακατανομαστη!! Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!! Θέλω τη γνωμη σας!! Τελευταία περίοδο ειχα 19/2 με κύκλο 26ημερών σταθερό κ πιθανή ημέρα ωορρηξίας 3/3 (13η μερα δλδ του κύκλου) στις 4/3 ένιωθα έντονο πόνο στη δεξιά ωοθήκη οποτε και υπολογίσαμε οτι ήταν ωορρηξία κ ηρθαμε σ ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου. (Να σημειώσω ότι είχα κάνει κολπικο υπέρηχο κ όντως στη δεξιά ωοθηκη είχα 3 μεγάλα αυγουλάκια πριν τις 4/3 οποτε κ γι αυτο υπολόγισα ωορρηξία) πονο ωορρηξίας λοιπόν αισθανόμαστε οταν συμβαίνει η οταν εχει ηδη τελειώσει? Εχουμε ελπίδες που ήρθαμε σε επαφή εκείνη την ημερα? Αύριο ΔΕΝ περιμένω την ακατανομαστη!! Σας ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό!!

Νομίζω ο πόνος είναι κατά την διάρκεια της ωορρηξίας.Μπορεί και να έμεινες έγκυος.Σου εύχομαι θετικά αποτελέσματα

Καλησπέρα κορίτσια και πάλι εδώ να μοιραστώ μαζί σας ανησυχίες..Είχαμε επαφή αυτό το μήνα μία ημέρα πριν την ωορρηξία..Βράδυ αργά μετά τις 12 οπότε πρώτη ερώτηση ίσως χαζή..Πιάνεται για μέρα ωορηξιας η λέω βλακείες? Περιμένω περίοδο σε 2 μέρες..Συνήθως απλά πρήζομαι λιγάκι τρώω πολύ και πονάω μία μέρα πριν..Αυτή την εβδομάδα όμως έχω απίστευτα νεύρα μου φταίνε όλα κ φωνάζω χωρίς λόγο..Νιώθω πονακια χαμηλά μέρες τώρα ποναει πολύ η μέση μου και ώρες ώρες ρευομαι και μου έρχεται σαν ξινιλα .Ειχατε τίποτα από αυτά η πάλι τρελαίνομαι?Ειδικά αυτό με τα νεύρα δεν το χω ξαναπάθει!

Arya30 σ ευχαριστώ για την απαντηση σου ! Σήμερα 28η μερα του κύκλου περιμένω ακομα την περίοδο... Σήμερα είχα πάλι αναγούλα κ τάση για εμετο το πρωί όταν μυρισα κάποια αρώματα που με κάνει μα ελπίζω οτι η πρώτη φορά δεν ηταν ένα τυχαίο γεγονός... Περιμένουμε ...

Καλησπέρα κορίτσια και πάλι εδώ να μοιραστώ μαζί σας ανησυχίες..Είχαμε επαφή αυτό το μήνα μία ημέρα πριν την ωορρηξία..Βράδυ αργά μετά τις 12 οπότε πρώτη ερώτηση ίσως χαζή..Πιάνεται για μέρα ωορηξιας η λέω βλακείες? Περιμένω περίοδο σε 2 μέρες..Συνήθως απλά πρήζομαι λιγάκι τρώω πολύ και πονάω μία μέρα πριν..Αυτή την εβδομάδα όμως έχω απίστευτα νεύρα μου φταίνε όλα κ φωνάζω χωρίς λόγο..Νιώθω πονακια χαμηλά μέρες τώρα ποναει πολύ η μέση μου και ώρες ώρες ρευομαι και μου έρχεται σαν ξινιλα .Ειχατε τίποτα από αυτά η πάλι τρελαίνομαι?Ειδικά αυτό με τα νεύρα δεν το χω ξαναπάθει!

Γεια σου κορίτσι! Συνήθως απ όσο ξερω 2-3 μερες πριν την ωορηξια ειναι επισης γονιμες 😊 οποτε λογικά μπορεί να χεις πέσει μέσα... Όσο για τα συμπτώματα.. Το κλασικό δίλημμα περίοδος η εγκυμοσύνη... Η αλήθεια είναι ότι πριν την περίοδο πολλές γυναικες εχουν νεύρα ... Τωρα ... Υπομονή...

Γεια σου κορίτσι! Συνήθως απ όσο ξερω 2-3 μερες πριν την ωορηξια ειναι επισης γονιμες 😊 οποτε λογικά μπορεί να χεις πέσει μέσα... Όσο για τα συμπτώματα.. Το κλασικό δίλημμα περίοδος η εγκυμοσύνη... Η αλήθεια είναι ότι πριν την περίοδο πολλές γυναικες εχουν νεύρα ... Τωρα ... Υπομονή...

Έτσι ακριβώς..Είπα θα σταματήσω να το σκέφτομαι κ να αγχώνομαι αλλά πάλι ψάχνονται κ σκέφτομαι διάφορα..Θα δείξει σε 2 μέρες..Σε Ευχαριστώ για την απάντηση 😊

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια αδιαθετισα παρασκευή με μέτριαυτό ροή χτες είχα πάρα πολύ λίγο αιμα και σήμερα σχεδόν τίποτα την Τετάρτη έκανα χοριακη η οποία βγήκε αρνητική το στήθος μου είναι πριζμενο και πονάει και δεν σταματη σε ο πόνος ος συνήθως την ημέρα που αδιαθετω έχω αγχωθη πολύ πάντα η περίοδος μου κρατούσε 5 μέχρι 7 μέρες. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ μέχρι εμμηνοπαυση σκέφτομαι τελευταίες ορμονολογικες έχουν πάνω από ενάμιση χρόνο ....

Καλησπέρα κορίτσια αδιαθετισα παρασκευή με μέτριαυτό ροή χτες είχα πάρα πολύ λίγο αιμα και σήμερα σχεδόν τίποτα την Τετάρτη έκανα χοριακη η οποία βγήκε αρνητική το στήθος μου είναι πριζμενο και πονάει και δεν σταματη σε ο πόνος ος συνήθως την ημέρα που αδιαθετω έχω αγχωθη πολύ πάντα η περίοδος μου κρατούσε 5 μέχρι 7 μέρες. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ μέχρι εμμηνοπαυση σκέφτομαι τελευταίες ορμονολογικες έχουν πάνω από ενάμιση χρόνο ....

Μην ανχωνεσε πολλες φορες η περιοδος εχει εναλλαγες στην ροη της κ σηνυθως οσο μεγαλωνουμε λιγοστευει το αιμα αλλα αυτο δεν γινετε απο τον ενα κυκλο στον αλλο. Να ξανακανεις ορμονικες γιατι ισως απτο ανχος σου εχει αυξηθει η προλακτινη σου τιποτα το ανησυχητικο που διορθωνετε αμεσως αλλα το ανχος τα κανει αυτα. Επισης να κανεις κ ενα υπερηχο θυροειδη γιατι κ αυτος επιρεαζετε απτο ανχος κ δημιουργει θεματα στην περιοδο σαν αυτα που περιγραφεις. Αν προσπαθεις για παιδακι κ δεν τα εχεις καταφερει ακομα μετα απο εναμιση χρονο καλο ειναι να ξεκινησεις πιο εξειδικευμενες εξετασεις. Εμμηνοπαυση παντως απο την μια μερα στην αλλη δεν ερχετε.

ΞΕυχαριστώ για την απάντηση λόγο ότι έχω μετακόμιση εξωτερικό ολες οι εξετάσεις μου είναι παλιές έχω κάνει σπερματεγχυση δύο φορές έχουμε θέμα με το σπέρμα τα έχω ελέγξει παλιά όλα τώρα αν απέκτησα μέσα σε ενάμιση χρόνο θυροείδη και προλακτινη δεν ξέρω αλλά αυτό το μήνα ήταν πολύ έντονη και η ωροξια μου δεν ξέρω με προβληματιζε το στήθος πιο πολύ που πονάει ακόμα δεν ξέρω τι να πω αύριο θα πάρω τηλ τον γιατρό που πάω τώρα να του πω της ανησυχίες μου αλλά κοντεύω 30 σε λίγους μήνες και πέρσι τον Μάρτιο η AMH μου ήταν 13.5

ΞΕυχαριστώ για την απάντηση λόγο ότι έχω μετακόμιση εξωτερικό ολες οι εξετάσεις μου είναι παλιές έχω κάνει σπερματεγχυση δύο φορές έχουμε θέμα με το σπέρμα τα έχω ελέγξει παλιά όλα τώρα αν

απέκτησα μέσα σε ενάμιση χρόνο θυροείδη και προλακτινη δεν ξέρω αλλά αυτό το μήνα ήταν πολύ έντονη και η ωροξια μου δεν ξέρω με προβληματιζε το στήθος πιο πολύ που πονάει ακόμα ������ δεν ξέρω τι να πω αύριο θα πάρω τηλ τον γιατρό που πάω τώρα να του πω της ανησυχίες μου αλλά κοντεύω 30 σε λίγους μήνες και πέρσι τον Μάρτιο η AMH μου ήταν 13.5

Μια χαρα ηταν η αμη σου. Η προλακτινη αλλαζει απο μερα σε μερα ειναι η ορμονη του ανχους που λενε. Να κανεις υπερηχο θυροειδη οπωσδηποτε οπως επισης κ tsh κ αντισωματα anti-tro anti-tg. Ολα αλλαζουν εχει περασει καιρος. Σπερματεχυση κακως κανατε ενω ειχατε θεμα με το σπερμα ειναι ελαχιστες εως κ μηδενικες οι πιθανοτητες με κακο σπερμα να πετυχει μια σπερματεχυση η σπερματεχυση λειτουργει με τελειο σπερμα κ με πολυ καλες εξετασεις της γυναικας. Αν εισαι ακομα με τον ιδιο γιατρο καλητερα να κοιταξεις κ για δευτερη γνωμη να προχωρησετε αλλιως για το θεμα παιδιου. Μην ανχωνεσε αν τα βαλεις σε σειρα θα πετυχεις απλα θελει να μην χανεις χρονο.

Διαφημίσεις

Μια χαρα ηταν η αμη σου. Η προλακτινη αλλαζει απο μερα σε μερα ειναι η ορμονη του ανχους που λενε. Να κανεις υπερηχο θυροειδη οπωσδηποτε οπως επισης κ tsh κ αντισωματα anti-tro anti-tg. Ολα αλλαζουν εχει περασει καιρος. Σπερματεχυση κακως κανατε ενω ειχατε θεμα με το σπερμα ειναι ελαχιστες εως κ μηδενικες οι πιθανοτητες με κακο σπερμα να πετυχει μια σπερματεχυση η σπερματεχυση λειτουργει με τελειο σπερμα κ με πολυ καλες εξετασεις της γυναικας. Αν εισαι ακομα με τον ιδιο γιατρο καλητερα να κοιταξεις κ για δευτερη γνωμη να προχωρησετε αλλιως για το θεμα παιδιου. Μην ανχωνεσε αν τα βαλεις σε σειρα θα πετυχεις απλα θελει να μην χανεις χρονο.

Εξαρταται ποσο προβληματικο ειναι το σπεραμα.σε ήπιες καταστασεις πιανει.αυτο εξυπηρετει κ η σπερματεγχυση.αλλιως το νοημα εχει να την κανει κανεις με πολυ καλο σπερμα.

Εξαρταται ποσο προβληματικο ειναι το σπεραμα.σε ήπιες καταστασεις πιανει.αυτο εξυπηρετει κ η σπερματεγχυση.αλλιως το νοημα εχει να την κανει κανεις με πολυ καλο σπερμα.

Συνηθως την κανουν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα οπου ολα δειχνουν τελεια . Τωρα ενα μετριο σπερμα λογικα δεν ειναι προβλημα φτιαχνει κ με βιταμινες κτλ. Βλεπω οτι γενικα τα ποσοστα της μεθοδου σε ανθρωπους με προβλημα ειναι πολυ μικρα γιαυτο ειμαι καχυποπτη που την προτεινουν οταν εχεις θεμα με το σπερμα τοσο ευκολα δεν ειναι κ λιγα τα χρηματα.

Συνηθως την κανουν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα οπου ολα δειχνουν τελεια . Τωρα ενα μετριο σπερμα λογικα δεν ειναι προβλημα φτιαχνει κ με βιταμινες κτλ. Βλεπω οτι γενικα τα ποσοστα της μεθοδου σε ανθρωπους με προβλημα ειναι πολυ μικρα γιαυτο ειμαι καχυποπτη που την προτεινουν οταν εχεις θεμα με το σπερμα τοσο ευκολα δεν ειναι κ λιγα τα χρηματα.
εγω εμενω σε αυτα που εγραψα.τωρα οι παραμετροι κ οι προθεσεις των γιατρων που το προτεινουν ειναι αλλο θεμα.

Καλημέρα!Προσωπικά θεωρώ χάσιμο χρόνου την σπερματεγχυση τα έκανα το 2015 είχα αλλάξει διάφορους γιατρούς στην πριν Ελλάδα περίπου ένα μήνα πήγα στον Παναγιώτη Ψαθα πάνε πάνω από τρία χρόνια προσπάθειας και θέλω να ξεκινήσω εξωσωματική θα τον πάρω σήμερα ένα τηλ να μου γραψουνε εξετάσεις ορμονολογικες αλλά για τον άλλο κύκλο σήμερα είμαι τέταρτη μερα

Κορίτσια μου πολύ καλήμερα σας! Έχω μια ερώτηση κάπως χαζή... Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα σχετικά με ωορηξια και κύκλο που έχει η καθεμία μας, αλλά δεν βρίσκω πουθενά στο σαιτ που μπορώ να ανοίξω θέμα! Τα φώτα παρακαλώ! Φιλάκια σε όλες!

Κορίτσια μου πολύ καλήμερα σας! Έχω μια ερώτηση κάπως χαζή... Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο θέμα σχετικά με ωορηξια και κύκλο που έχει η καθεμία μας, αλλά δεν βρίσκω πουθενά στο σαιτ που μπορώ να ανοίξω θέμα! Τα φώτα παρακαλώ! Φιλάκια σε όλες!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28713

Καλημερα κοριτσακια πρωτη φορα γραφω στο φορουμ σας παρακολουθω καιρο τωρα. Λυπον ειχα τευλευταια περιοδο 7 μαρτιου η οποια κρατησε 3 ημερες να πω οτι κανονικα διαρκη 5 απο τν στιγμη που ηρθε εως σημερα δν εχει σταματησει ν μ ποναει το στηθος κ ειναι κ πρησμενο εκανα τεστ το οποιο στην αρχη εγινε μια ροζ σταμπα κ στην συνεχεια εγινε γραμμη αχνη ροζ εκανα αλλο ενα το οποιο βγηκε αρνητικο μετα απο δεκα λεπτα το εκανα.τωρα εχω 6 ημερες συχνοουρια υπνηλια οχι πολυ ορεξη για φαγητο πονος στο στηθος κ πρηξιμο ειχα καποια πονακια χαμηλα

Καλημερα κοριτσακια πρωτη φορα γραφω στο φορουμ σας παρακολουθω καιρο τωρα. Λυπον ειχα τευλευταια περιοδο 7 μαρτιου η οποια κρατησε 3 ημερες να πω οτι κανονικα διαρκη 5 απο τν στιγμη που ηρθε εως σημερα δν εχει σταματησει ν μ ποναει το στηθος κ ειναι κ πρησμενο εκανα τεστ το οποιο στην αρχη εγινε μια ροζ σταμπα κ στην συνεχεια εγινε γραμμη αχνη ροζ εκανα αλλο ενα το οποιο βγηκε αρνητικο μετα απο δεκα λεπτα το εκανα.τωρα εχω 6 ημερες συχνοουρια υπνηλια οχι πολυ ορεξη για φαγητο πονος στο στηθος κ πρηξιμο ειχα καποια πονακια χαμηλα ναπω οτι δν εχω σταθερο κυκλο κ με τον αντρα μου προσπαθουμε πολυ καιρο

Καλημέρα κορίτσια γράφω μετά από πολύ καιρό θέλω να κάποια ερώτηση πάνω στο θέμα συμπτώματα εγκυμοσύνης λοιπόν έχω συχνές πρωινές αναγούλες και πονο στης ρόγες και είναι κοκκινες από πάνω και καφέ σκούρο γύρω γύρω είναι πρησμένα τα πόδια μου έχω λύγουρες και κάτι παλμούς έντονους χαμηλά στην κοιλιά και τους καταλαβαίνω όταν ειμε χαλαρή και είχα δει και καφέ αίμα δεκα μέρες μετά την περίοδο και όταν κάνω επαφή κάτι με ενοχλεί εσείς τι λέτε να είναι περίοδο περιμένω στης δύο του μήνα και γιαυτό δεν ειμε σίγουρη.... Και στο παρελθόν είχα κάνει 2 αποβολές αλλά χωρίς να γνωρίζω ότι ειμουν έγκυος....

Evi_Arv

Evi_Arv ουδετερη μηδέν

Προεπιλογή

Καλημέρα σας κορίτσια.Είμαι καινούρια εδώ και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και την δική μου ιστοριούλα! Ειμαι 29 χρονών παντρευτηκα τον Σεπτέμβριο και πηραμε την απόφαση με τον άντρα μου να βαλουμε μπροστά για ένα νινί. Έχω κύκλο κάθε 28 μέρες. Κάναμε την πρώτη μας προσπάθεια αυτόν τον μήνα στις 14/3 (δύο μέρες πρίν την οωρριξία) καθώς και στις 17/3 (μία μέρα μετά) .Μία εβδομάδα αργότερα είχα στην τουαλέτα όταν σκουπιστικα καφέ υγρα που διάρκησαν 1 μέρα και αυτό δεν σας κρύβω οτι μου έδωσε ελπίδες πολλές διοτι στο παρελθόμ δεν ειχα ποτέ ξανα πριν αδιαθετήσω! Επίσης μια μερα μετα ειχα και τρομερους πονοκεφάλους.Τωρα περιμένω στις 30/3 να μου ερθει. Έτσι λοιπόν αγορασα τεστ το οποιο και και έκανα ΣΗΜΕΡΑ 5 μέρες πρίν και βγήκε αρνητικό...δεν σας νκρύβω την μεγάλη μου απογοητευση!! Υπάρχει λέτε πιθανοτητα να βιάστηκα και να είμαι; Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...