Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αξιοπρεπής οίκος φροντίδας ηλικωμένων

Prinzessin

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη του φόρουμ,

θα ήθελα τη βοήθειά σας αν έχετε παρόμοια εμπειρία και μπορείτε να μας προτείνετε έναν καλό οίκο ευγηρίας με λογικές τιμές για τις εποχές που ζούμε. Πρόκειται για μια 90 χρονη γιαγιά, η οποία δυστυχώς λόγω ηλικίας και επιβαρυμένου ιστορικού αδυνατεί πια να περπατήσει μόνη της και να αυτοεξυπηρετηθεί. Η κόρη της κοντά της στήριγμά της για πολλά χρόνια δεν μπορεί να τη βοηθήσει πια, μιας και χρειάζεται διαρκή φροντίδα για τις καθημερινές της ανάγκες. Η λύση, που και η ίδια η γιαγιά το αποζητά, είναι ένας αξιοπρεπής οίκος ευγηρίας στην Αθήνα με σεβασμό την τρίτη ηλικία και λογικές τιμές. Έχετε κάτι να μας προτείνετε από προσωπική εμπειρία? Η γιαγιά βρίσκεται προς το παρών υπό νοσοκομειακή φροντίδα εξαιτίας πρόσφατης πτώσης στο σπίτι.

Σας ευχαριστώ πολύ

• 5 months later...

Διαφημίσεις

Επαναφέρω το θέμα, γιατί είμαι κι εγώ σε αναζήτηση για ηλικιωμένο συγγενικό μου πρόσωπο. Η κυρία είναι αυτοεξυπηρετούμενη, κυρίως θέλει να πάει σε ένα τέτοιο μέρος γιατί φοβάται να μένει μόνη της (προς το παρόν συγκατοικεί αλλά για διάφορους λόγους δεν πάει άλλο η κατάσταση), επιθυμεί μονόκλινο δωμάτιο, αλλά δυστυχώς διαθέτει μέχρι 1000 ευρώ το πολύ. Από μια πρόχειρη έρευνα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ είχα βρει ένα οίκο με το όνομα ΘΑΛΩ αλλά κάναμε επίσκεψη και ήταν απαράδεκτο :(:(:(

Για γκουγκλάρετε τη Στέγη Γερόντων της περιοχής σας, μήπως μπορεί να σας βοηθήσει... Οι τιμές στα ιδιωτικά γηροκομεία είναι υπερβολικά υψηλές, χωρίς κανένας να σου εγγυάται ότι ο άνθρωπός σου θα τύχει της καλύτερης δυνατής φροντίδας. Εμείς για τον πατέρα μας είχαμε εσωτερικές κυρίες αλλά δεν το συνιστώ σε καμία περίπτωση για πολλούς και διάφορους λόγους...

• 4 χρόνια μετά...

Στο κέντρο ήταν η προγιαγια μου πριν αρκετά χρόνια (δεκαετία και βάλε) στο μεγάλο με τα πέτρινα σπιτάκια στην Κηφισίας. Ήμουν μικρή κ δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη φροντίδα αλλά θυμάμαι ότι ήταν πολύ ωραίος χώρος γιατί είναι ένα μεγάλο campus με τα σπιτάκια, γεμάτο λουλούδια κλπ. Ακόμα και εκκλησάκι είχε.

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...
On 21/4/2020 at 3:14 ΠΜ, samsympan είπε:

Εάν κάποιος έχει θετική εικόνα από οίκο ευγηρίας στην περιοχή δυτικών προαστίων-κέντρου (Αθήνα), θα με ενδιέφερε να μάθω λεπτομέριες. Ευχαριστώ πολύ!

Γνωρίζει κάποιος τον οίκο ευγηρίας Golden Care στον Άγιο Δημήτριο; Ή έχει να προτείνει αξιοπρεπή δομή στα νότια προάστια;

Ευχαριστώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...