Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τι εγινε λαχταριστο σαρακοστιανο μου εδεσμα??? Πως ειναι το ταλιμπανακι σου??

Βρε κοριτσια καμια ενημερωση για το biobox...ψηνομαι σας λεω!!!!

(καλα αμα πω στη μητερα μου οτι και τα προιοντα της λαικης θα τα παιρνω απο το internet θα τραβαει τα μαλλια της!!!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

υπαρχει κι αλλο ηλεκτρονικο μαναβικο δοκιμασμενο, αλλα οχι απο εμενα. δεν εχει βεβαια βιολογικα, αλλα τα φερνει σπιτι δωρεαν κι εχει και καλες τιμες. http://www.emanaviko.gr

XI64p2.pngtk60p2.png

(καλα αμα πω στη μητερα μου οτι και τα προιοντα της λαικης θα τα παιρνω απο το internet θα τραβαει τα μαλλια της!!!!)

το ταλιμπανακι μου συνεχιζει αρρωστουλι....

και το απογευμα εχουμε παιδιατρο

βρε συ αφου το εγραψε για το μπιομποχ.....το εχουν δοκιμασει και ειναι αξιοπιστο, γυρνα λιγο στο μυναμα και θα το καταλαβεις

υπαρχει κι αλλο ηλεκτρονικο μαναβικο δοκιμασμενο, αλλα οχι απο εμενα. δεν εχει βεβαια βιολογικα, αλλα τα φερνει σπιτι δωρεαν κι εχει και καλες τιμες. http://www.emanaviko.gr

κορνιλια γιατι οχι , αφου το δοκιμασαν αλλοι , συγκεκριμένα το γκρουπ στο φεις Ειμαι μαμά που το προτεινει κιιολας απο το μπλογκ της

Διαφημίσεις

Ευχαριστω kornilia...λεω να ξεκινησω με τα βιολογικα λογω του μωρου κυριως (να μου πεις τοσα χρονια επαθες τιποτα??)...ε ειναι και απο την Κρητη απ'οπου καταγομαι...τωρα του στελω ενα mail να μου πει λεπτομερειες γιατι εχω καποιες αποριες...

Ναι βρε μαλακιον μου απλα λεω μηπως εχει παραγγειλει καμια απο εδω γιατι απο το site του μου δημιουργηθηκαν αποριες...θα τις λυσω ομως!!!

(Περαστικουλια στο μικρακι σου....εμεις εχουμε αυριο παιδιατρο γιατι κι εμενα η μικρη ειναι παλι συναχωμενη...αντε να περασει αυτος ο χειμωνας!!!!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κορνιλια γιατι οχι , αφου το δοκιμασαν αλλοι , συγκεκριμένα το γκρουπ στο φεις Ειμαι μαμά που το προτεινει κιιολας απο το μπλογκ της

κι εγω απο εκει το ειδα. απλα εχει μονο τα βασικα. αφου ειναι μεσα στη λαχαναγορα επρεπε να εχει και του πουλιου το γαλα. π.χ. εγω χρησιμοποιω σε καποια φαγητα φινοκιο, το οποιο πρεπει να παω σε μεγαλο s/m να το βρω που δεν μου ειναι και πολυ κοντα. οταν οργανωθω κι ετοιμασω παραγγελια θα στειλω mail να τους ρωτησω.

XI64p2.pngtk60p2.png

βρε κοριτσια οσες παραγγειλατε τα γυαλακια...

λεει οτι τα baby banz ειναι 0-2 ετων και διαστασεις κεφαλιου

38-43.2cm

ο δικος μου εχει 44.7 αλλα ειναι μολις 10 μηνων...

να του παρω τα junior λετε???

clelia εσυ που τα πηρες για πες για το λουρακι...ειναι οκ???

εχει να το χαλαρωσεις κι αλλο ή θεωρεις οτι θα ηταν καλυτερο το μεγαλυτερο νουμερο???

Τα baby να παρεις, η δικια μου εχει περιμετρο 44 και ειναι λασκα. Ειναι χαλαρο, δεν θα εχεις προβλημα.

Κοριτσια που εχετε μεγαλυτερα μωρα και ξερετε, αυτο θα μας βολεψει? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00403TUUE/ref=pd_luc_mri?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE. Ή επειδη εχει πολλες λειτουργιες θα ειναι περιπλοκο και θα βγαλει προβληματα? Η τιμη πώς σας φαινεται? Για αυτα που προσφερει, καλα δεν ειναι? Η μπουμπου μου η φαφουτα ειναι 6 μηνων

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ευχαριστω kornilia...λεω να ξεκινησω με τα βιολογικα λογω του μωρου κυριως (να μου πεις τοσα χρονια επαθες τιποτα??)...ε ειναι και απο την Κρητη απ'οπου καταγομαι...τωρα του στελω ενα mail να μου πει λεπτομερειες γιατι εχω καποιες αποριες...

Ναι βρε μαλακιον μου απλα λεω μηπως εχει παραγγειλει καμια απο εδω γιατι απο το site του μου δημιουργηθηκαν αποριες...θα τις λυσω ομως!!!

(Περαστικουλια στο μικρακι σου....εμεις εχουμε αυριο παιδιατρο γιατι κι εμενα η μικρη ειναι παλι συναχωμενη...αντε να περασει αυτος ο χειμωνας!!!!!)

Ευχαριστω κουκλα!

κι εγω απο εκει το ειδα. απλα εχει μονο τα βασικα. αφου ειναι μεσα στη λαχαναγορα επρεπε να εχει και του πουλιου το γαλα. π.χ. εγω χρησιμοποιω σε καποια φαγητα φινοκιο, το οποιο πρεπει να παω σε μεγαλο s/m να το βρω που δεν μου ειναι και πολυ κοντα. οταν οργανωθω κι ετοιμασω παραγγελια θα στειλω mail να τους ρωτησω.

Καλά το ποοοοοοοοοοοοοοσο σας ζηλευω δε λεγεται ε........

εχω σκασει απο την ζηλεια μου και εχω πρασινισει....δηλαδη αν βρεθει και στην θεσσ ενας να πουλαει μαναβικη ον λαιν

θα πηγαινω μονο για το γαλα πια και για το ψωμι

εχω βρει εναν στην θεσσ που πουλαει ον λαιν ψαρια αλλα δεν τον εχω δοκιμασει να σας πω...ακομα!

Ευχαριστώ βρε κορίτσια...ουφ!που θα πάει θα τα μάθω κι εγώ!!!

Να ευχαριστήσω και την Geonutr που ανακάλυψε αυτό το πανέμορφο καρότσι κι έβαλε το λινκ!!!

χεχεχε,ξερεις ποσο καιρο εψαχνα ομορφο καροτσι???

δεν επαθες ως τωρα τιποτα γιατι παλιοτερα δεν ριχναν τοσα φαρμακα στα λαχανικα κ στα φρουτα ουτε τοσες πολλες ορμονες ουτε ολα ηταν μεταλλαγμενα..για ριξε μια ματια στον καρκινο κ πως εχει αυξηθει τα τελευταια χρονια (σορυ αλλα τα παιρνω με τους παραγωγους που φτιαχνουν σπανακι-μαρουλί-αγγουρι-κολοκυθι σε 7 ημερες παρακαλω (θελει μηνες κανονικα... ))

bV6Dp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κουκλα!

Καλά το ποοοοοοοοοοοοοοσο σας ζηλευω δε λεγεται ε........

εχω σκασει απο την ζηλεια μου και εχω πρασινισει....δηλαδη αν βρεθει και στην θεσσ ενας να πουλαει μαναβικη ον λαιν

θα πηγαινω μονο για το γαλα πια και για το ψωμι

εχω βρει εναν στην θεσσ που πουλαει ον λαιν ψαρια αλλα δεν τον εχω δοκιμασει να σας πω...ακομα!

Μπορείς να μας δώσεις το link για τα ψάρια?

Μπορείς να μας δώσεις το link για τα ψάρια?

Πολυ ευχαριστως!!! Μονο που θα περιμενεις εως το βραδακι γιατι το εχει γραμμενο στην ταμπελα του μαγαζιου του και οποτε περναω με το αμαξι απο μπροστα παντα το θυμαμαι οτι πρεπει να μπω....και ποτε δεν το κανω χε χε

θα περασω σημερα μιας και γυρναω θεσσ και θα το δω και θα στο πω

ψωνιζω ειδη s/m απο το internet συγκεκριμενα AB γιατι τα φερνουν στο σπιτι

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Ένα βασικό θέμα με την αγορά από ΣΜ μέσω internet τροφίμων είναι ότι δεν χρησιμοποιούν φορτηγά ψυγεία αλλά απλά φορτηγά. Έτσι ειδικά το καλοκαίρι και αν είσαι η τελευταία στις παραδόσεις δεν είμαι σίγουρη σε τι κατάσταση είναι τα ευπαθή. ϊσως θέλεις να ελέγξεις με τι φορτηγάκι κάνουν τις παραδόσεις γιατί σίγουρα δεν τα στέλνουν ένα ένα.

Να σου την αληθεια μου marilia το supermarket ειναι η αγαπημενη εξοδος για ψωνια του σπιτιου...κυριως γιατι το βλεπουμε κατι σαν εκδρομη...εχουμε κοντα μας ενα τεραστιο Σκλαβενιτη στη Χαλκηδονα παμε ολοι μαζι, ψωνιζουμε, ξεψαχνιζω τις προσφορες και τρωμε κιολας εκει! Την λαικη ειναι που δεν μπορω με τιποτα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Αλλη απορια: καθως και εγω μυουμαι στον (πανακριβο) κοσμο των βιολογικων, οταν αγοραζω πχ φρουτα απο τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ειναι συσκευασμενα και εχουν πιστοποιηση απο τον ταδε φορεα. Στην σελιδα ομως biobox.wikidot.com αναφερει

Όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο κιβώτιο είναι βιολογικής παραγωγής και τα πιστοποιητικά τους είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή μας ζητηθούν.

Δλδ αν παραγγειλω, δεν θα δω με τα ματια μου την πιστοποιηση για τα συγκεκριμενα προϊοντα? Πρεπει να τους ζητησω εγγραφα?

Επισης μια γνωστη μου ψωνιζει βιολογικα κρεατα απο εδω www.eviotopoi.gr το οποιο στελνει σπιτι με 6 ευρω (λογικα για Αττικη μονο, νομιζω δλδ).

GEXxp3.png

Επισης επειδη ψωνιζω χρονια απο το www.veropoulos.gr, τα ευπαθη ερχονται μια χαρα. Δεν ξερω πώς το πετυχαινουν, ισως τα εχουν μαζεμενα? Τι να πω. Παντως μεχρι να φυγει η παραγγελια τα ευπαθη ειναι στο ψυγειο, ετσι μου εχουν πει.

Ακομα και καλοκαιρι, τα παγωτα οπως και τα ειδη καταψυξης ερχονται παγωμενα, μερικα ακομα και με παγο.

Να φανταστειτε οτι ερχονται απο Κηφισια στην Ν. Ιωνια που μενω και δεν εχω προβλημα

GEXxp3.png

Κορίτσια έχω δει αυτά τα παπουτσάκια. Εσεις που έχετε ψωνισει απο κικερς, η σόλα η λαστιχένια ειναι μαλακή; Ευχαριστώ!

https://www.kickers.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/Product_3_302_275684_-1_82397_58855

Έχει αγοράσει καμιά γυαλιά ηλίου από amazon ή ebay. Φοβάμαι μη και δεν είναι αυθεντικά...

Είχα πάρει αυτά

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=180625704462&si=RJd%252FgG1qhfJqbbfsJlZEI5a5Q7s%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT

ο πωλητής είναι καλός, έχει ψωνίσει και άλλη κοπέλα, το έχω στείλει στο παραδοσιακό σαρακοστιανό έδεσμα, μάλλον το έχει βάλει στην λίστα. Τα παρέλαβα και είναι σούπερ.

Τώρα για αυθεντικά, πιστεύω ότι το ebay έχει και μαιμούδες. Παραλίγο να την πατήσω μια φορά, έγραψε TOM FORD STYLE SUNGLASSES, δεν το είδα καλά, θόλωσα με το ΤΟΜ ΦΟΡΝΤ και έβαλα μπιντ, ευτυχώς τα πήρε άλλος. Πρόσεχε λίγο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...