Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα !

θελω την βοηθεια σας!

καπου λεγατε για γυαλακια παιδικα αλλα δεν το βρισκω , μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

κ να ρωτησω κ κατι αλλο... θελω να παραγγειλω απο το my toys τρικυκλα 2 ποδηλατακια , ξερετε ποσο ειναι η αποστολη? θα χρεωσει μια κ για τα 2? πολλες ερωτησεις:lol:....

ααααα τωρα ειδα το μνμ σου:?:?:? για ποιο my toys μιλας, να δω κ εγω. και κατι αλλο,αυτο με τα γυαλακια που λετε..ειναι καλα αυτα τα γυαλακια για τα ματακια τους??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλέ τι γράψατε πάλι? ίδρωσα...

Κορίτσια όσες εχετε παραγγειλει απο littlewoods εχει αντιμετοπίσει καμια θέμα με την παραγγελία.

Προσπαθω 3 μέρες και μου έρχεται ακυρωση. Μιλησα μαζι τους και στο τσατ και στο τηλ και μου λένε για την κάρτα, η οποία επιβεβαίσα με τράπεζα και είναι οκ, και μετα μου λένε για το λογαριασμό μου οτι έχουν θέμα με την διευθυνση...

εσεις όλα καλά??

Καλησπέρα! Εγώ ανακάλυψα πριν από δύο μήνες το http://www.azshop.gr και σώθηκα με τα ρούχα των παιδιών. Έχει πολύ καλές τιμές και ωραία παιδικά ρουχαλάκια (και γυναικεία, αλλά όχι πολλά). Και γενικά το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό. Αν και δεν είδα να το γράφουν πουθενά στη σελίδα τους, δίνουν δωρεάν επιστροφές αν θέλεις να αλλάξεις κάτι. Και μάλιστα στέλνουν και κούριερ σπίτι σου να το πάρει! Τα μεταφορικά μου φαίνονται λίγο τσιμπημένα (κοντά στα 5 ευρώ) αλλά δεν χρεώνουν παραπάνω για αντικαταβολή.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Θέλω να αγοράσω ασύρματο τηλέφωνο από αμαζον. Λετε εκτός απο αντάπτορα που θα χρειαστώ σίγουρα, να αντιμετωπίσω αλλο πρόβλημα?

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια,

πριν κάτι μήνες κι εγώ είχα αγοράσει το ίδιο τηλέφωνο σε μονό όμως.

Το πήρα για τους γονείς μου, μεγάλη οθόνη (και συσκευή!!), ελληνικά, πολύ καλό γενικώς!

Τους πήρα όμως και ένα καλωδιάκι για το τηλεφωνικό δίκτυο, πάμφθηνο, ξέρεις για το πριζάκι του τηλεφώνου εν Ελλάδι (Το δικό του δεν μας κάνει).

έντιτ: maanton βλέπω το ίδιο αγοράσαμε! Πριν τις γιορτές το είχα πάρει 20 λίρες.

Τραγανό μου αγριοκερασάκι και ολοστρόγγυλό μου πεπονάκι

κοριτσια καλησπερα !

θελω την βοηθεια σας!

καπου λεγατε για γυαλακια παιδικα αλλα δεν το βρισκω , μηπως μπορειτε να με βοηθησετε?

κ να ρωτησω κ κατι αλλο... θελω να παραγγειλω απο το my toys τρικυκλα 2 ποδηλατακια , ξερετε ποσο ειναι η αποστολη? θα χρεωσει μια κ για τα 2? πολλες ερωτησεις:lol:....

εννοεις μαλλον τα γυαλια baby-banz?απο e-bay τα πηραν οι περισσοτερες αλλα εχει και το αμαζον.

Μια χρεωση για τα ποδηλατακια απο το my toys,15.90 ευρω.εγω θα της παρω αυτο με δωρεαν μεταφορικα

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00115195I/ref=ord_cart_shr?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

οτι αλλο θελεις τηλεφωνακι ;)

Kht7p2.png

3iVPp3.png

Διαφημίσεις

ψαχνω balance bike για παιδι 1,5 ετους...εχει αγορασει καμια σας? απο που? στο amazon κατι βρισκω αλλα δεν μου πολυαρεσουν..ξυλινο θελω..

βρηκα ενα σε καποιο γερμανικο σαιτ απο τη λιστα μας (das tropenhaus) (ενα φανταστικο νεοζηλανδεζικο balance bike που ειναι αρχικα 3ροδο κ μετα γινεται 2ροδο)αλλα κοστιζει 200 ευρω..καμια ιδεα που μπορω να βρω?

Να ρωτησω κατι εντελως χαζο χωρις να πεσει ντοματα;;; :oops:

Ολα αυτα τα disney που παραγγειλατε απο το ebay ειναι διαφορετικα απο τη φιρμα disney που εχει το καρφουρ;

Γιατι αν ειναι η ιδια εταιρια, στις εκπτωσεις τα "σκοτωνει". Εγω πηρα φορμα disney για τη μικρη μου με λιγοτερο απο 6 ευρω και πυτζαμουλες disney με 3 ευρω.

Έχω ετοιμάσει καλάθια στα πιο πάνω μαγαζιά.

Θα ψωνίσω για τον ανιψιό μου που είναι 4χρ. 102 εκ και περίπου 14 κιλά (αδυνατούλης).

Σκέφτομαι να του πάρω το 3-4.

Για θυμίστε μου οι φόρμες των ρούχων είναι φαρδιές ή όχι?

Μοιάζουν με τα νούμερα του ακατανόμαστου?

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια,

πριν κάτι μήνες κι εγώ είχα αγοράσει το ίδιο τηλέφωνο σε μονό όμως.

Το πήρα για τους γονείς μου, μεγάλη οθόνη (και συσκευή!!), ελληνικά, πολύ καλό γενικώς!

Τους πήρα όμως και ένα καλωδιάκι για το τηλεφωνικό δίκτυο, πάμφθηνο, ξέρεις για το πριζάκι του τηλεφώνου εν Ελλάδι (Το δικό του δεν μας κάνει).

έντιτ: maanton βλέπω το ίδιο αγοράσαμε! Πριν τις γιορτές το είχα πάρει 20 λίρες.

Ναι, σωστά, χρειάζεται και το καλωδιάκι της γραμμής. Το ξέχασα γιατί χρησιμοποίησα του προηγούμενου τηλεφώνου...

AMl8p2.png s30Tp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κατι εντελως χαζο χωρις να πεσει ντοματα;;; :oops:

Ολα αυτα τα disney που παραγγειλατε απο το ebay ειναι διαφορετικα απο τη φιρμα disney που εχει το καρφουρ;

Γιατι αν ειναι η ιδια εταιρια, στις εκπτωσεις τα "σκοτωνει". Εγω πηρα φορμα disney για τη μικρη μου με λιγοτερο απο 6 ευρω και πυτζαμουλες disney με 3 ευρω.

Με το logo της disney, φτιάχνονται ρούχα από εκατοντάδες άλλους επώνυμους ή μη κατασκευαστές κατασκευαστές.

Θεωρώ απίθανο να είναι τα ίδια με του καρφούρ.

Θα ψωνίσω για τον ανιψιό μου που είναι 4χρ. 102 εκ και περίπου 14 κιλά (αδυνατούλης).

καλημέρα για τα m&co όχι οι φόρμες τους δεν είναι φαρδιές είναι παρόμοιες με του mothercare

Καλημερα κορες του Internet!!!

Αφου εχω ξυπνησει απο τις 6 εχω ταισει μωρο, εχω κοιμησει μωρο, εχω παει βολτα σκυλο, εχω πλυνει πιατα, εχω κανει μπανιο εφτιαξα την espressια μου και ειπα να δω τι εχει γινει απο χθες...βλεπω δοξα τω Θεω ολες αποικω!!!:P:p:p:p

Κι αφου δεν μου ανοιγετε καινουργιο θεμα για τα photobook θα σας πω εδω τις εντυπωσεις μου απο tictac (οσες δεν ενδιαφερεστε για photobook απλα προσπεραστε το μηνυμα)

Το λεπον...εμεινα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ικανοποιημενη απο την ποιοτητα παντα σε συγκριση με το foto.com...οι σελιδες ειναι αρκετα πιο χοντρες απο σελιδα περιοδικου σαν πολυ λεπτο χαρτονι φανταστειτε...αναμεσα σε καθε σαλονι υπαρχει ριζοχαρτο οπως καποια αλμπουμ γαμου...σαν ποιοτητα αναλυσης φωτο - ειδικος δεν ειμαι - μια χαρα οπως τις εβλεπα στον υπολογιστη. Η τιμη ηταν 43.70Ε με τα μτφ και με την εκπτωση -25% για πρωτη παραγγελια. Σε αυτη την τιμη πηρα 30σελ. σκληρο εξωφυλλο contemporary σε διαστασεις 24.5*32 (που ειναι πιο μεγαλο απο το Α4 οριζοντιο) με γυαλιστερο τελειωμα στις σελιδες και εξωφυλλο προσωποποιημενο. Θα μπορουσα να πω οτι το συγκεκριμενο αλμπουμ ανετα θα μπορουσε να ειναι και και για πιο επισημες περιστασεις οπως γαμο ή βαφτιση.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Μαμά του Θωμα δυστηχως δεν στελνει ελλαδα το νεξτ

μονο μεσω τριτης υπηρεσιας μπορεις αλλα καλυτερα να στα απαντησουν τα κοριτσια που το εχουν κανει.

σε ευχαριστώ πολύ..........απογοητεύτικα εντελώς:(

9Onsp3.png

Επισης επειδη αν θυμαστε αργησε πολυ να ερθει (ειχα παραγγειλει απο 16/02, απο αυτους εφυγε 22/02 και ξεκουραζοτανε στο ταχυδρομειο της γειτονιας μου απο 28/02 ωσπου να παω εγω και να το αναζητησω στις 15/03) ειχα επικοινωνησει μαζι τους και χωρις πολλες τζιριτζατζουλες ειχαν ηδη ξεκινησει να μου ετοιμαζουν αλλο για αποστολη χωρις κοστος φυσικα για μενα...

Επομενως τουλαχιστον για μενα foto.com - tictac σημειωσατε 2. Τωρα περιμενω και απο shutterfly και θα σας πω και απο εκει...

Να σημειωσω επισης οτι ουδεμια σχεση εχω με φωτογραφια...η σχεση μου ειναι καθαρα ερασιτεχνικη επομενως η αποψη μου βασιζεται σε αυτα που βλεπω με τα ματακια ενος ερασιτεχνη. Αυτα!!!! :lol:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Κι αφου δεν μου ανοιγετε καινουργιο θεμα για τα photobook θα σας πω εδω τις εντυπωσεις μου απο tictac (οσες δεν ενδιαφερεστε για photobook απλα προσπεραστε το μηνυμα)

καλημερούδια !!!! :D:Dγιατί βρε κοπελιά ?? έχει ένα κουμπάκι που γράφει νέο θέμα, το πατάς και αρχίζεις και γράφεις :D:D μετά ακολουθούν και άλλοι :lol::lol:

άντε άντε !!!! περιμένουμε

Α τωρα τα'γραψα!!!:P

Αλλα που ειναι αυτο το κουμπακι να ανοιξω εγω το θεμα και οταν μου ερθει το καινουργιο απο shutterfly να γραψω εκει αναλυτικα???? Στον πινακα ελεγχου???

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κοριτσια την πολυτιμη σας γνωμη!!!

Ποιο απο τα δυο θα προτιμουσατε......δυστυχως δεν βρισκω κριτικες....

μ αρεσει το δευτερο ειναι πιο μουρατο αλλα δεν ξερω βλεπω πιο στιβαρο το chicco,μηπως καποια εχει καποιο απο τα δυο να μας πει τη γνωμη της....

Έχω το κίκο και είναι πολύ καλό. Το συστήνω για ελαφρύ καρότσι.

Μου έστειλε μήνυμα οτι τα έστειλε κιόλας τα παπουτσάκια:shock::shock:Τι ταχύτητα είναι αυτή??

Θα το τιμήσω δεόντως μου φαίνεται το e-bay!!!

Αχ, πρόσεχε καλή μου κοπέλα, πρόσεχε !!!!!! Έτσι ξεκινήσαμε όλες και να η θλιβερή κατάληξη, EBAYmaniacs και άντε να κάνεις απεξάρτηση .........

και δεν τα στελνει Ελλαδα!!!! Δυστυχως... θα ξεπουληθουμε

Thanks anyway!!!!:-))

Δεν μπορείς να βρείς κάποια και να αγοράσεις μέσω MUM ? Σιγά, τι συνεισφορά θα έχεις, πρέπει να είναι πολύ ελαφριά πράγματα και χωρίς όγκο, δεν ξέρω για την συσκευασία τους. Αν έχει μεγάλη διαφορά τιμής και αν μπορείς να παραγγείλεις και ποσότητα, δεν θα είναι καλά ?

Τσιμπημένη; 14 ευρώ με τα μεταφορικά θεωρείται τσιμπιμένη για 2 φορμάκια Disney?Μπορούσα δηλαδή να τα βρω και πιο φτηνά; Μην μου λες τέτοια γιατί έχω πρήξει τον άντρα μου με το πόσο έξυπνη αγορά έχω κάνει

Κορίτσι, έχεις μπλέξει με κάστα ερευνητών τιμών, αν έχεις καταλάβει. Όπως βλέπεις, σου ανέτρεψαν ήδη την σιγουριά σου για την αγορά σου. Μέχρι να τριφτείς λίγο - δεν θέλει και πολύ καιρό -, δείχνε τα εδώ στα κορίτσια να σου λένε γνώμη. Όσο για τις αγορές προίκας σου στέλνω πμ για να μην βγώ εκτός τόπικ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Ναι ρε κορίτσια, λίγο κράτει, μην μας ανακοινώνετε την παραμικρή σας κίνηση στο internet!

Παρεμπιπτόντως, παρέλαβα από http://www.photomemories.gr

και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη. Οι εκτυπώσεις είναι άθλιες! Και δεν φταίνε οι φωτογραφίες γιατί τις εκτύπωσα και εγώ στον οικιακό μου εκτυπωτή και βγήκαν μια χαρά! Κανείς άλλος που έχει παραλάβει από εκεί είχε το ίδιο πρόβλημα ή έκατσε σε μένα;

μου κανει εντυπωση βρε κοριτσακι! 3 φοτομπουκ εχω κανει και ολα καλα!

δηλαδη αθλιες???? εχεις εκτυπωσει και απο αλλου? εγω και απο φοτο και ηατν μια απο τα ιδια, οποτε ειμαι οκ με αυτους?

και κατι αλλο..

οταν τελειωνεις το φοτομπουκ σου το βγαζεις σε pdf και το ελεγχεις

το εκανες? γιατι οτι δεις εκει αυτο και θα παρεις

μια φωτο εμενα πχ δεν ειναι καλη αλλα ηταν χαμηλης αναλυσης και τη μεγενθυνα, αλλα το ειχα δει, αυτοι θεωρω οτι η μονη δουλεια τους πλεον ειναι να εκτυπωσεις αυτο και μονο που εσυ εφτιαξες!

οποτε τι εγινε?

age μας διωχνεις??????

απο τι περιγραφη του τικ τακ, μαλλον ειναι μια κλαση πανω σε ποιοτητα

kKZUp2.png

Με τρωει το χερι μου να τα αγορασω http://www.amazon.co.uk/Killah-Womens-Cinzia-Wedge-M00455_TE9245_F93790/dp/B0032Z8STU/ref=sr_1_7?s=shoes&ie=UTF8&qid=1300526863&sr=1-7&searchContext=B00361G32Y,B0032Z8SEA,B002V1HWR0,B003UTT68U,B00385WPU

Πεστε κατι για να μην τα παρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Με τρωει το χερι μου να τα αγορασω http://www.amazon.co.uk/Killah-Womens-Cinzia-Wedge-M00455_TE9245_F93790/dp/B0032Z8STU/ref=sr_1_7?s=shoes&ie=UTF8&qid=1300526863&sr=1-7&searchContext=B00361G32Y,B0032Z8SEA,B002V1HWR0,B003UTT68U,B00385WPU

Πεστε κατι για να μην τα παρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....

ΣΕ κόκκινο είναι πιο όμορφα........μπορείς να μου πείς την διαδικασία για να τα πάρω κ εγώ? δεν το έχω ξανακανει:-(

9Onsp3.png

ο Β 100 και 16 ειναι μια χαρα ΤΩΡΑ στο 3-4

μαμα Θωμα, δε ξερω που μενεις

αν εισαι Αθηνα, Πατρα , γιαννενα η Λαρισα χιχιχιιχι

εχει καταστημα ΝΕΧΤ και θα περιμενεις 1η μερα εκπτωσεων για τσακισμα

αλλιως?

με πολυ ψαξιμο μεσα στο ebay θα βρεις πολυυυυυυυυ ΝΕΧΤ

kKZUp2.png

ΣΕ κόκκινο είναι πιο όμορφα........μπορείς να μου πείς την διαδικασία για να τα πάρω κ εγώ? δεν το έχω ξανακανει:-(

Καταρχην πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο στο amazon...εχεις?(εισαι και συναδελφισσα!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...