Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Να σας εξομολογηθώ και εγώ τον πόνο μου ............

κατάστημα με αρκετά κομμάτια σε παντελόνια φόρμας έχετε δει ??? θέλω 5-6 κομμάτια για το σχολείο της μικρής από που???

α............το http://www.mandco.com/Kids/icat/10030 τελικά έχει όμορφα μπλουζάκια και καλές τιμές, εγώ καλύφτηκα από εκεί για την μικρή τώρα τα παντελόνια μου μένουν.

Αγόρασα και έναν φλις υπνόσακο με ποδαράκια για να δω την ποιότητα

Κάποια κοπέλα είχε πει ότι έχει παραλάβει πράγματα από εκεί ποιοτικώς πως ήταν ???

Age,

Εγω πηρα απο Jumbo πολυ ωραια και οικονομικα 4,99Ε παντελονακια φορμας. Εχει σε πολλα χρωματα.. δεν χανεις κατι να ριξεις μια ματια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά πάμε για καταστροφή. Mandco -ΑΝ ΕΙΧΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΑΜΩΤΟΟΟ-

3 παντελόνια, 6 μπλουζάκια, 1 ζακέτα, 1 παλτό με τα μεταφορικά και -20% απ το εκπτωτικό κωδικό= 66 ευρώ!

ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Αχαχχαχαχαχαχαχα

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

7,5 λίρες και με το voucher code 547131

έχεις 20% έκπτωση σε όλα τα παιδικά ρούχα

(έκανα χθές το βράδυ παραγγελία ο κωδικός δουλεύει)

20% discount off ALL Childrens Wear at M and Co with our VoucherAdded 21st Sept 2010 | Expires 31st Dec 2010

547131

Αμάν βρε κορίτσια, και έκανα παραγγελία την Τρίτη 140 ευρω!!!!Δεν το είδα καθόλου...τους έστειλα e-mail σήμερα, λέτε να μου το κάνουν το 20%???

z4X6p2.png

ravT, έχει πέσει και η λίρα ............άσε άσε............:mrgreen::mrgreen:

κόρες πάντα μα ΠΑΝΤΑ πρίν κάνετε παραγγελία πριν το check out να κοιτάτε αν υπάρχει εκπτωτικός κωδικός δεν είναι τίποτα

πάτε στον γούγλη και βάζετε π.χ.

voucher code m & co

και σας βγάζει ότι υπάρχει διαθέσιμο συνήθως στις 3 πρώτες εγγραφές βρίσκω κάτι :-P

Χαρά μου σε ευχαριστώ τα έχω δει τα παντελονάκια που λές στα jumbo, τα είχα πάρει πέρσι για την μικρή, μια χαρά είναι αλλά μου πέφτει λίγο μακριά το μαγαζί :cry: και ο καλός μου βγάζει σπυράκια όταν ακούει το όνομα jumbo παθαίνει λέει κλειστοφοβία εκεί μέσα ...........χαχαχχα:mrgreen::mrgreen::|:|

Για τη χρέωση 2.5% του paypal (συζητήθηκε μερικές μέρες πριν), προσοχή στις ρυθμίσεις του, στο “conversion option”, όπου επιλέγουμε “bill me in the currency listed on the sellers invoice”. Εναλλακτικά, το ελέγχουμε κάθε φορά που κάνουμε πληρωμή. Διαφορετικά μας χρεώνει ένα 2.5% επιπλέον.

Και που το επιλέγουμε αυτό?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

το next στελνει γερμανία ή μόνο αγγλία?

Προσπαθώ να κάνω register και μου πετάει συννέχεια Invalid phone number..εβαλά και τηλ αγγλίας αλλά το ίδιο..τι να κάνω για να προχωρήσει?

έβαλες κωδικό χώρας; (0030 Ελλάδα, 0044 Αγγλία)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

έβαλες κωδικό χώρας; (0030 Ελλάδα, 0044 Αγγλία)

ναι τους έβαζα κανονικά αλλά τπτ..τελικά προχώρησε με το δικό τους τηλ

Γερμανία δεν στέλνουν κρίμα..και έχω φίλο εκει..

ναι τους έβαζα κανονικά αλλά τπτ..τελικά προχώρησε με το δικό τους τηλ

Γερμανία δεν στέλνουν κρίμα..και έχω φίλο εκει..

πάς κάτω κάτω που έχει τις σημαίες των χωρών πατάς το Deutschland και σε πάει στη σελίδα της Γερμανίας εκεί κάνεις εγγραφή

Προσοχή όμως γιατί σε παλαιότερη επικοινωνία που είχα μου είχαν πει τις γνωστές π@π@ριές για την κάρτα .............όμως δεν είχα καμιά φίλη σε χώρα που στέλνει για να το επιβεβαιώσω αν θες δοκίμασε με μία μικρή παραγγελία

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια αυτο το voucher number σε ποιο πεδίο το βάζουμε.Θέλω να κάνω παραγγελία και κρίμα να χασω την εκπτωση.

στο M & Co λές ?? θα πρέπει να πατήσεις το check out αν δεν έχεις γραφτεί θα σε βάλει να κάνεις εγγραφή και μετά θα σου βγάλει το καλάθι με τα στοιχεία αποστολής σου πάνω δεξιά πατάς το κουτάκι που γράφει use promotional code

στο M & Co λές ?? θα πρέπει να πατήσεις το check out αν δεν έχεις γραφτεί θα σε βάλει να κάνεις εγγραφή και μετά θα σου βγάλει το καλάθι με τα στοιχεία αποστολής σου πάνω δεξιά πατάς το κουτάκι που γράφει use promotional code

ναι ναι το βρηκα και έκανα και εγγραφη

ευχαριστω πολυ:)

q1kup2.pngza5op2.png

Σοφακι............ειναι ολα πανέμορφα!! Σε ευχαριστω πολύ για τις πληροφοριες , θα του μιλήσω το βραδυ να δω τι θα μου πει!!

Ερωτευτηκα αυτο http://www.diapers.com/product/productdetail.aspx?productid=37894

ΤΕΛΕΙΟ!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια εσείς που παραλάβατε απο Μ&Co πως είναι η φόρμα τους; Σαν του ακατανόμαστου γιατί η μικρή είναι στουμπουλούλα και δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να της πάρω 12-18 ή 18-24...

πάς κάτω κάτω που έχει τις σημαίες των χωρών πατάς το Deutschland και σε πάει στη σελίδα της Γερμανίας εκεί κάνεις εγγραφή

Και εννοείται οτι στη σελίδα του next για τη Γερμανία οι τιμές δεν έχουν καμμία σχέση με αυτές της Αγγλίας (π.χ. 3 πυζαμάκια στην Αγγλία κάνουν 13 λίρες-15 ευρώ ενώ στη Γερμανία τα ίδια κάνουν 20 ευρώ)

αντε αντε............

Περιμενω να πληρωθω να αγοράσω στην μικρη παπούτσια απο το shoesforkids και συμπλήρωμα ρουχα απο το mandco.................

Λυσσάρεςςςςςςςςςςςςς μη το αδειασετε το σαιτ!!!!!!!!!!!

Αμάν βρε κορίτσια, και έκανα παραγγελία την Τρίτη 140 ευρω!!!!Δεν το είδα καθόλου...τους έστειλα e-mail σήμερα, λέτε να μου το κάνουν το 20%???

Κορίτσια έχω μείνει άφωνη....μέσα σε 2 ώρες το M&CO μού πίστωσε 23 ευρώ όσο δηλαδή και το 20% της παραγγελίας, ευχαριστώντας με για άλλη μιά φορά για τις αγορές μου.....:shock::shock::shock::shock::D:D:D:D!!!!!!

z4X6p2.png

:PΕγώ με τον πόνο μου, τα παπούτσια camper. Πήρα τηλέφωνο στην Μούγερ και τους ρώτησα κάποιες λεπτομέρειες που ήθελα για τα παπούτσια. Η κοπέλα η υπεύθυνη για το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ήταν ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ και πολύ εξυπηρετική. Μάλιστα χωρίς καμιά δική μου υποχρέωση θα μεταφέρει 3 ζευγάρια από διαφορετικά καταστήματα στο κατάστημα που με βολεύει ώστε να πάω να τα δοκιμάσω με τα παιδιά για να είμαι σίγουρη. Εννοείται ότι ισχύουν οι τιμές του site και ότι τα παπούτσια αυτά είναι υποτίθεται σε προσφορά λόγω προηγούμενης σεζόν.

Δεν μπορώ να πω, με καταυποχρέωσε.

Για να λέμε και κάτι θετικό για τα ελληνικά καταστήματα.....

(επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για προσφορές, και μετά από ενδελεχή έρευνα είναι πάνω κάτω οι ίδιες τιμές με το εξωτερικό)

Κορίτσια έχω μείνει άφωνη....μέσα σε 2 ώρες το M&CO μού πίστωσε 23 ευρώ όσο δηλαδή και το 20% της παραγγελίας, ευχαριστώντας με για άλλη μιά φορά για τις αγορές μου.....:shock::shock::shock::shock::D:D:D:D!!!!!!

Μπραβο τους άψογοι!!! Μου αρέσουν οι Αγγλοι σε αυτα!

Κορίτσια το M&CO έχει και έκπτωση 10% για νέους πελάτες AW10, αλλά δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις δύο κωδικούς στην ίδια παραγγελία. Εμένα λοιπόν με συνέφερε να κάνω δύο παραγγελίες, η πρώτη με κάτι πουλοβεράκια για τον άντρα μου και ριχτάρια και η δεύτερη για παιδικά...

κορίτσια το my-uk-mail έβαλε την εγγραφή 7λίρες απο 17 και εχει και δυνατότητα συνδρομή 1 χρόνου πλέον με 50λίρες (4,16λίρες το μήνα)...εγώ πάντως αρχίζω να το σκέφτομαι πάλι...

κορίτσια το my-uk-mail έβαλε την εγγραφή 7λίρες απο 17 και εχει και δυνατότητα συνδρομή 1 χρόνου πλέον με 50λίρες (4,16λίρες το μήνα)...εγώ πάντως αρχίζω να το σκέφτομαι πάλι...

Αν το αποφασισεις, πες μας και εμας. Για να μαθουμε τη διαδικασια........50 λιρες δεν ειναι τιποτα για ενα χρονο!

ναι αλλά τα μεταφορικά πόσο είναι ???

Ράννια εσένα έψαχνα :mrgreen::mrgreen: ebay ερώτησης

πές ότι έχω βάλει κάτι στο μάτι που είναι σε δημοπρασία και το ποσό που πλειοδοτούν μέχρι τώρα είναι 7 λίρες αν βάλω ας πούμε 10 όταν τελιώσει η δημοπρασία και κερδίσω πληρώνω τις 10 λίρες ή αναπροσαρμόζεται με το ποσό που έχει δώσει ο τελευταίος πλειοδότης??

δεν ξέρω αν εννόησες τι εννόησα .........:mrgreen::mrgreen:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...