Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

χαχαχα αυτό φαντάστηκα και εγώ αλλά είπα να σου το πω ευγενικά :lol::lol::lol:

Από εδώ και πέρα κάθε φορά που........ ξεφύγετε θα σας θυμίζω το .............ΔΝΤ :lol::lol::lol::lol:

(το ίδιο σας παρακαλώ να κάνετε και για μένα) :lol::lol::lol:

Σωστή !!!!!!!!!!

Μάζεψα προχθές αυτά που δεν τους κάνουν και φρίκαρα. Ο μικρός μόνο 3-4 χειμωνιάτικα, σχεδόν καινούρια, λίγο χτυπημένα στις μύτες από τις σούζες !!!! Η Δανάη ............. ασχολίαστο. Τα παιδιά της σαρανταποδαρούσας, τα σαρανταποδαρουσάκια.........:lol::lol::lol:

Άντε για Σερβία τώρα τα παπά, χαλάλι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και τα preschoolians ειναι πολυ ωραια και εχει και μεγαλα νουμερα και τα μτφ ειναι οντως μονο 5$...θα γραφτω στο newsletter τους και μολις στειλουν κανεναν εκπτωτικο κωδικο θα χτυπησω κανα 2-3 ζευγαρακια...:wink:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Βρε Ageaki...άλλαξες όνομα;;;Βλέπω και εγώ τελευταίο μήνυμα από access,μπάινω δε βλέπω τίποτα...μόνο από τη φίλη μου την Age...λέω κάτι δε πάει καλά...μετά το είδα...ματς!!

Χτες ξαναέκανα παραγγελία στο gymboree...πήρα και ένα κουπονάκι 1,90 ευρώ για -20% και μου βγήκε 7 μπλουζίτσες και 2 βρακάκια 50 ευρώ όλα!!!Και είναι τόσο όμορφα!!!

Λιτσάκι παρέλαβες;;Πέσαν οι γιορτές μωρέ μην αγχώνεσαι!!!

Με τον παππουτσικο παροξυσμο ξεχασα να ρωτηξω...θελω να παρω μια τσαντα καλοκαιρινη απο υφασμα (καραβοπανο κατα προτιμηση) καθημερινη σε μπλε και ασπρο χρωμα...που να το ψαξω το θεμα? Ειδα στο ebay αλλα δεν βρηκα τιποτα της προκοπης (50σελ. ειδα χθες, πεταχτηκανε τα ματια μου οξω λεμεεεεεεεε:cool:)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Και τα preschoolians ειναι πολυ ωραια και εχει και μεγαλα νουμερα και τα μτφ ειναι οντως μονο 5$...θα γραφτω στο newsletter τους και μολις στειλουν κανεναν εκπτωτικο κωδικο θα χτυπησω κανα 2-3 ζευγαρακια...:wink:

Όχι που δεν θα έβρισκες λύση ....

Για τσάντες πάνινες κοίταγα και εγώ το Πάσχα για την μαμά μου αλλά τίποτα αξιόλογο, σαν αυτές από τα αξεσορις και στις ίδιες τιμές.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια! Αγόρασα γυαλάκια ηλίου από το opticanet, το βρήκα στην λίστα. Ποια έχει ψωνίσει???

Έλλη πανέμορφα τα παπουτσάκια και πολύ ιδιαίτερα. Τα μεταφορικά είναι ένα θέμα βέβαια.

Mylife10 εγώ είχα παραγγείλει από τον δικό μου λογαριασμό κατά λάθος ένα φωτιστικό που το ήθελε η συνυφάδα μου. Ζήτησα από τον πωλητή να ακυρώσεις την παραγγελία και να παραγγείλω από άλλο λογαριασμό και το δέχτηκε αμέσως. Δεν νομίζω να έχεις θέμα, συνήθως οι πωλητές είναι πολύ συνεργάσιμοι.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Δηλαδη να θες να αγιασεις και να μην μπορεις βρε παιδι μου...γραφτηκα στο Newsletter τους και μου εστειλαν κωδικο -15% για την πρωτη μου αγορα...(ρε λες να παρακολουθουν τι γραφουμε??? AMERICANS ARE EVERYWHERE!!!!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Αααα με τα παπούτσια το ίδιο πάθαμε και εμείς. Φύλαξα 2 ζευγάρια 22άρια άθικτα!!! Ευτυχώς είναι αθλητικά και ουδέτερα οπότε θα τα βάλει το επόμενο όταν με το καλό έρθει.Τώρα που φοράει οριακά 23, ετοιμάζω άλλα 2 ζευγάρια για φύλαγμα. ΑΥτό λέγεται ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ κυρίες μου!!!

Αααα παράγγειλα και από το crazy8 όταν παραλάβω θα σας πω!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

se ευχαριστω για την απαντηση....μεγαλες παντως οι διαφορες με εξω....να δω τωρα απο που θα το παρουμε...

Κορίτσια, κ γω το ίδιο πρόβλημα είχα με το mytoys και επελεξα το www.bimbomarket.it το οποίο μου το ταχυδρομησε με dhl την περασμένη Παρασκευή και σήμερα πέμπτη είναι Αθηνα από όσο βλέπω από το tracking number. Πολυ καλή εξυπηρετηση είχαν σε αντιθεση με το ebaby.gr που δεσμευσε τα λεφτα για ένα σχεδόν μηνα, κ μετα με ενημερωσε ότι δεν υπάρχει απόθεμα.

pQ97p3.png0YzPp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ καλαμαρακι , και μου απαντησαν:

Swimbabes "The offer entitles users to Free UK Standard delivery (£3.95). Next day deliveries and non-UK Addresses receive a discount, but not the full amount. Sorry for the confusion."

σε εσας που κανατε αγορα ειχατε καθολικη εκπτωση?

παλι γκαντεμω:(:(, τεσπα..εαν δεν μας ενημερωνες ουτε αυτο θα το γνωριζαμε, μην ειμαστε και πλεονεκτες!! thanks a lοοοοot!!

Καλημέρα!Έκανα παραγγελία σχεδόν όταν μας έδωσε τον κωδικό το καλαμαράκι και μου έκανε όλη την έκπτωση των μεταφορικών....πλήρωσα μόνο τα παπούτσια δηλαδή 12 λίρες...μήπως το άλλαξαν τώρα; Κρίμα....και πάλι συμφέρει βέβαια νομίζω...

Έχετε δίκιο κ οι δύο, το είδα κ εγώ ότι κόβουν μόνο τα μίσα για ελλάδα. Μάλλον είδαν ότι δεν τους συμφέρει γιατι θα είχαν πολλές παραγγελίες. Εγώ πρόλαβα την ολική έκπτωση γιατι παρήγγειλα αμέσως! Πάντως είναι κίνηση φάουλ ...δεν μου άρεσε.

Βρε Ageaki...άλλαξες όνομα;;;Βλέπω και εγώ τελευταίο μήνυμα από access,μπάινω δε βλέπω τίποτα...μόνο από τη φίλη μου την Age...λέω κάτι δε πάει καλά...μετά το είδα...ματς!!

;););) σμουτς !!!!

[

Καλά μωρέ, γράψε φάουλ.... Δεν έκανα αναζήτηση στο θέμα και είδα τι έγραψες αφού είχα ποστάρει - και βαρέθηκα να κάνω έντιτ....:lol:

αντε δε σου δινω καρτα... :lol:

και για να ειμαι εντος θεματος, δειτε τι αγορασα απο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/gp/product/0894803123/ref=oss_product

βιβλιαρακια για συνταγες παγωτου ben&jerrys

μιας και εχω παγωτομηχανη ας μη φαει του εμποριου η μικρη... φετςο αθ ναι τα πρωτα της παγωτακια!!!!!!!!!!!!!!!!

στο εβαυ το βρισκα διπλη τιμη...

επισης πηρα αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0012ZMMI0/ref=oss_product

για να μην ανοιγει τα συρταρια.

αληθεια εσεις τι εχετε παρει? γιατι εμενα τα βγαζει ολα εξω τα ρουχα και αντεχω αυτο το σπορ.... ηθελα κατι που να μη φαινεται απεξω και να μη χαλασει το επιπλο, γιατι εχω παρει απο τζαμπο τα γνωστα με το αυτοκολλητο για ντουλαπια κλπ αλλα αφηνουν σημαδι..... ασε που για να το ανοιξεις σου βγαινει το δαχτυλο...

WLFfp2.png XI11p2.png

ενθουσιάστηκα http://preschoolians.com/sandals-3-65 έψαχνα ένα παντοφλάκι για το σπίτι και δεν ήξερα τι να πάρω. Με την πρώτη ευκαιρία θα παραγγείλω. Εν τω μεταξύ εάν με προλάβει καμμία ας πει εντυπώσεις.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Καλά είμαι πολύ χαρούμενη!

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320686050538

2/5 τα ταχυδρόμησε και σήμερα το πρωι ήταν στην πόρτα μου!

Αστεράτα παπουτσάκια, ο δε πωλητής speedy gonzalez:D

αντε δε σου δινω καρτα... :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

και για να ειμαι εντος θεματος, δειτε τι αγορασα απο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/gp/product/0894803123/ref=oss_product

βιβλιαρακια για συνταγες παγωτου ben&jerrys

μιας και εχω παγωτομηχανη ας μη φαει του εμποριου η μικρη... φετςο αθ ναι τα πρωτα της παγωτακια!!!!!!!!!!!!!!!!

στο εβαυ το βρισκα διπλη τιμη...

επισης πηρα αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0012ZMMI0/ref=oss_product

για να μην ανοιγει τα συρταρια.

αληθεια εσεις τι εχετε παρει? γιατι εμενα τα βγαζει ολα εξω τα ρουχα και αντεχω αυτο το σπορ.... ηθελα κατι που να μη φαινεται απεξω και να μη χαλασει το επιπλο, γιατι εχω παρει απο τζαμπο τα γνωστα με το αυτοκολλητο για ντουλαπια κλπ αλλα αφηνουν σημαδι..... ασε που για να το ανοιξεις σου βγαινει το δαχτυλο...

Αν έχει επιτυχία, μπράβο. Εμείς ότι δοκιμάσαμε, ήταν αποτυχία. Τα ανοίγουν όλα και γρήγορα. Σταμάτησα να ασχολούμαι .... και φτιάχνω συνέχεια συρτάρια και ντουλάπια....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Αν έχει επιτυχία, μπράβο. Εμείς ότι δοκιμάσαμε, ήταν αποτυχία. Τα ανοίγουν όλα και γρήγορα. Σταμάτησα να ασχολούμαι .... και φτιάχνω συνέχεια συρτάρια και ντουλάπια....

βρε εμενα ειναι μικρη ακομα.... εχω ελπιδες! αυτο μου φαινεται δυσκολο για να το ανοιξει... δεν το βρηκα και πουθενα ελλαδα να το δοκιμαζα πριν...

WLFfp2.png XI11p2.png

irida εγώ το πήρα απο το jumpo . εάν δεν κάνω λάθος δηλαδή είναι το ίδιο. είναι πολύ καλό. ανοίγει μέχρι ένα σημείο το συρτάρι. Απλά δεν μπορείς να βάλεις μικροαντικείμενα μπροστά γιατί θα τα χώνει το μικρό χεράκι του και θα μπορεί να τα βγάζει

Lr4cp2.pngIP5up2.png

ενθουσιάστηκα http://preschoolians.com/sandals-3-65 έψαχνα ένα παντοφλάκι για το σπίτι και δεν ήξερα τι να πάρω. Με την πρώτη ευκαιρία θα παραγγείλω. Εν τω μεταξύ εάν με προλάβει καμμία ας πει εντυπώσεις.

Kiki δεν ξερω εαν διαβασες το Post μου πιο πανω...εαν γραφτεις στο newsletter τους σου στελνουν κωδικο -15% για την 1η σου παραγγελια...απλα καντο οταν σκοπευεις να αγορασεις γιατι ο κωδικος ισχυει για 21 μερες:wink:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Κορίτσια sos! Πήγα να παραγγείλω από το ebay βιβλίο ευχών, κάτι πάθαινε ο υπολογιστής και κολλούσε και τελικά βρέθηκα να έχω πατήσει 3 φορές το "commit to pay" και μετά είδα φυσικά ότι είχαν καταχωρηθεί 3 βιβλία αντί για 1! Σταμάτησα εκεί και έστειλα μήνυμα στον πωλητή ότι κόλλησε ο υπολογιστής μου και έκανα λάθος.Θα πρέπει να πληρώσω και τα 3 τώρα:shock:???

Χτες το βράδυ έγραψα αυτό το μήνυμα! Εστειλα μήνυμα στον πωλητή(πωλήτρια μάλλον!) λέγοντας την αλήθεια και η απάντηση ήταν η εξής: Hi

Don't worry at all, these things happen from time to time :o) For the two books you purchased accidentally I have clicked on them and have cancelled the sale, I have to give ebay a reason and I have said we have both decided to cancel the sale as you purchased them by accident. You may get an email from ebay just asking you to confirm this.

I will invoice you now for the one book you require.

If you have any problems please let me know.

Kind Regards

Rebecca

Ευγενέστατη η κοπέλα, την προτείνω, αν και έχει μόνο βιβλία ευχών και εδώ παίζονται άλλα συμφέροντα:lol:!!

Chatzico,Age και συμπατριωτάκι Female ευχαριστώ!!

Co8Lp3.png

QkL2p3.png

Έχετε δίκιο κ οι δύο, το είδα κ εγώ ότι κόβουν μόνο τα μίσα για ελλάδα. Μάλλον είδαν ότι δεν τους συμφέρει γιατι θα είχαν πολλές παραγγελίες. Εγώ πρόλαβα την ολική έκπτωση γιατι παρήγγειλα αμέσως! Πάντως είναι κίνηση φάουλ ...δεν μου άρεσε.

κορίτσια,...το http://www.swimbabes.co.uk τι μεταφορικά έχει???

έχουμε κουπόνι για έκπτωση??

1gGKp3.png

Χτες το βράδυ έγραψα αυτό το μήνυμα! Εστειλα μήνυμα στον πωλητή(πωλήτρια μάλλον!) λέγοντας την αλήθεια και η απάντηση ήταν η εξής:

....................

Ευγενέστατη η κοπέλα, την προτείνω, αν και έχει μόνο βιβλία ευχών και εδώ παίζονται άλλα συμφέροντα:lol:!!

Chatzico,Age και συμπατριωτάκι Female ευχαριστώ!!

Άντε μπράβο, πολύ καλή η Ρεμπέκα !!!!! Αυτό με τα συμφέροντα δεν το κατάλαβα πάντως.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...