Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

θελω να αποθηλάσω.

Το υπόλοιπο μήνυμά σου είναι σαν να πιστεύεις ότι πρέπει να αποθηλάσεις τέλος Μαΐου για κάποιον λόγο πέραν του θέλω.(σαν δηλ ότι κάτι θα αλλάξει και θα πρέπει να αποθηλάσεις). Δεν είναι απαραίτητο να απαντήσεις απλά με προβλημάτισε λίγο μόνο και μόνο γιατί αν είναι κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχουν λύσεις που υπό πίεση να μην έχεις σκεφτεί......

αν πραγματικά θέλεις να αποθηλάσεις θα σου έλεγα απλά να αντλείς με το θήλαστρο μικρότερη ποσότητα π.χ στην άντληση που βγάζεις 200 μλ ξεκίνα κάνοντας τα 150μλ (λέω ξεκίνα και βλέπεις πως θα αντιδράσει το στήθος σου ο οδηγός σου θα είναι η άνεσή σου) σε κάθε άντληση λοιπόν αφαιρείς κάποια μ.λ επίσης προσπάθησε να κάνεις τις αντλήσεις πιο αραιά από 6 π.χ κάνε 5. σε 3-4 μέρες μείωσε και άλλο την ποσότητα ή βγάλε μια άντληση...πάλι έχοντας σαν οδηγό το πως νιώθεις το στήθος σου αν π.χ αφαιρώντας μια άντληση δεν νιώθεις καλά το στήθος είναι πρησμένο σε μη ανεκτό σημείο βγάλε γάλα με το χέρι για να ανακουφιστείς και προτίμησε να κάνεις τον ίδιο αριθμό αντλήσεων αλλά λιγότερη ώρα για να βγουν λιγότερα τα μλ. Κάθε μείωση ανά 3-4 μέρες. Μπορείς παράλληλα να πίνεις τσαι από φασκόμηλο. 3 φλιτζάνια την ημέρα.

επισης να σας πω οτι θελω μεχρι τοτε να βαλω στην κατάψυξη οσο πιο πολυ γαλα μπορω.

τι λετε να κανω?

ποσα μλ ξενο μπορω να της δινω την ημερα χωρις να χαθουν τα οφέλη του μητρικου?

ευχαριστω

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αφού ο σκοπός είναι ο αποθηλασμός θα πρέπει να αντλείς όσο το δυνατόν λιγότερο γάλα πως θα αφήνεις στην κατάψυξη περισσότερο

επίσης το μητρικό γάλα που έχεις δώσει είναι παρακαταθήκη για την υγεία του παιδιού σου αυτό δεν αλλάζει απλά όσο πιο πολύ μητρικό πίνει τόσο το καλύτερο αλλά δίνοντας του τώρα ξένο δεν αναιρείς το μητρικό που έχεις δώσει μέχρι στιγμής.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Πηρα τηλ το γιατρο μου να τον ρωτησω για τον φυσικο αποθηλασμο (βασικα απο περιεργια τι θα μου απαντησει) και ειπε οτι αυτο ειναι αδυνατον και μονο με χαπια μπορω να κοψω το γαλα... Και επειδη μου εχει κινησει τη περιεργια, εσεις πραγματικα ξερετε καποια που να εχει αποθηλασει φυσικα, κοβοντας σιγα σιγα τα γευματα του μωρου?????? Θελω να πω, ισχυουν αυτα που λεμε εδω ε??????? Γιατι να υπαρχει τετοια παραπληροφορηση απο τους γιατρους δηλαδη?????

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλημερα! Πηρα τηλ το γιατρο μου να τον ρωτησω για τον φυσικο αποθηλασμο (βασικα απο περιεργια τι θα μου απαντησει) και ειπε οτι αυτο ειναι αδυνατον και μονο με χαπια μπορω να κοψω το γαλα... Και επειδη μου εχει κινησει τη περιεργια, εσεις πραγματικα ξερετε καποια που να εχει αποθηλασει φυσικα, κοβοντας σιγα σιγα τα γευματα του μωρου?????? Θελω να πω, ισχυουν αυτα που λεμε εδω ε??????? Γιατι να υπαρχει τετοια παραπληροφορηση απο τους γιατρους δηλαδη?????

Γιατί πρώτων παίρνεις τα χάπια και σταματάς τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα άντε να πάρεις και ένα τηλέφωνο να πεις γιατρέ πρήστηκα τι να κάνω ??? και να σου πει τίποτα δέσε το στήθος όσο πιο σφικτά μπορείς....με δυο τηλέφωνα τέλος

δεύτερον πρέπει να πουλάει και φάρμακα .........μπορώ να συνεχίσω αλλά δεν έχει νόημα απλά ρώτα τον εαυτό σου πριν τα χάπια οι γυναίκες πως αποθήλαζαν τόσα εκατομμύρια χρόνια? Τα ζώα πως το κάνουν????

:D:Dμπουχαχαχα δηλαδή η γιαγιάδες μας και οι προγιαγιάδες μας χρησιμοποιούσαν το dostinex???? τι άλλο θα ακούσω από γυναικολόγους

Και Irida για να απαντήσω στην ερώτηση σου παρούσα :mrgreen::mrgreen: Θηλάσαμε 20 μήνες και αποθηλάσαμε φυσικά μέσα σε ένα μήνα

για όλα τα υπόλοιπα απάντησε η ΚΡΙΣΤΙΝΑ

Το υπόλοιπο μήνυμά σου είναι σαν να πιστεύεις ότι πρέπει να αποθηλάσεις τέλος Μαΐου για κάποιον λόγο πέραν του θέλω.(σαν δηλ ότι κάτι θα αλλάξει και θα πρέπει να αποθηλάσεις). Δεν είναι απαραίτητο να απαντήσεις απλά με προβλημάτισε λίγο μόνο και μόνο γιατί αν είναι κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχουν λύσεις που υπό πίεση να μην έχεις σκεφτεί......

κριστινα η αλήθεια ειναι οτι υπαρχει μεσα μου μια μικρη παλη.

ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ με το θηλαστρο παρα πολυ,με εχει καθηλωμένη σπιτι δεν το αντέχω αλλο.απο την αλλη στεναχωριέμαι που θα της σταματήσω το μητρικο..ειναι μια απόφαση..

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

επίσης το μητρικό γάλα που έχεις δώσει είναι παρακαταθήκη για την υγεία του παιδιού σου αυτό δεν αλλάζει απλά όσο πιο πολύ μητρικό πίνει τόσο το καλύτερο αλλά δίνοντας του τώρα ξένο δεν αναιρείς το μητρικό που έχεις δώσει μέχρι στιγμής.

μαλλον δεν εγινα κατανοητή,τα ειπα λιγο μπερδεμενα.

εννοω ποσα μλ ξενο μπορω να προσθέσω στη ημερησία γεύματα ναι μεν να θεωρείτε 'αποκληστικος θηλασμος', νομιζω καπου διαβασα οτι το μητρικό γαλα πρεπει να ειναι 80 % με προοπτική να επιμηκύνω τον χρονο που θα μας φτάσει το μητρικο που εχω στην κατάψυξη.

αν τις δινω 2 γευματα ξενο την ήμερα ειμαι εντάξει?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρουμε - ξέρουμε! Σε όλο τον πλανήτη Γη, όλα τα θηλαστικά (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων), για εκατομμύρια χρόνια και μέχρι πριν από καμιά 50αριά που κατασκευάστηκε το -πάρα πολύ επικίνδυνο- αυτό χάπι.

Τώρα, αν ο γιατρός σου το αποκλείει, μάλλον είναι από άλλο πλανήτη, κι εκεί ζουν μόνο πουλιά και ψάρια!:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ξέρουμε - ξέρουμε! Σε όλο τον πλανήτη Γη, όλα τα θηλαστικά (συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων), για εκατομμύρια χρόνια και μέχρι πριν από καμιά 50αριά που κατασκευάστηκε το -πάρα πολύ επικίνδυνο- αυτό χάπι.

γιατι το χαπι ειναι παρα πολυ επικινδυνο?

Albert Einstein

Καλησπέρα!:)

να καταθέσω και εγώ την απορία μου εδώ και όποια κοπέλα γνωρίζει ας βοηθήσει.....

Η μπέμπα μου είναι 11 μηνών και θηλάζει κανονικά από τότε που γεννήθηκε.Δεν έχει πάρει ξένο γάλα, δεν έχει πάρει ποτέ της μπιμπερό ούτε και το θέλει πιά φυσικά , δεν έχει πάρει ποτέ της πιπίλα και την συχαίνεται....

μόλις χρονίσει θέλω σιγά σιγά να αρχίζω να αποθηλάζω.Το παιδί δεν το συζητάει φυσικά και το στήθος μου από τον πρωινό και βραδυνό θηλασμό που κάνει τώρα η μικρή δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει ξαφνικά σε ένα θηλασμό το 24ωρο.

Ποιός είναι ο τρόπος να αποθηλάσω??? είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί το παιδί δεν εχει πάρει ποτέ ξένο γάλα,η γεύση είναι άγνωστη,και όταν αποπειράθηκα να της δώσω τον προηγούμενο μήνα λίγο ξένο για να δω πως ανταποκρίνεται δεν το συζητούσε...

Η μπέμπα έχει μάθει να κοιμάται θηλάζοντας και όταν (λόγω δοντιών συνήθως) ξυπνάει μέσα στην νύχτα,ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί είναι να θηλάσει.

Σκούρα τα πράγματα....:|:neutral::|

Μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει τα φώτα της??:roll::roll::roll::roll:

Καλησπέρα!:)

να καταθέσω και εγώ την απορία μου εδώ και όποια κοπέλα γνωρίζει ας βοηθήσει.....

Η μπέμπα μου είναι 11 μηνών και θηλάζει κανονικά από τότε που γεννήθηκε.Δεν έχει πάρει ξένο γάλα, δεν έχει πάρει ποτέ της μπιμπερό ούτε και το θέλει πιά φυσικά , δεν έχει πάρει ποτέ της πιπίλα και την συχαίνεται....

μόλις χρονίσει θέλω σιγά σιγά να αρχίζω να αποθηλάζω.Το παιδί δεν το συζητάει φυσικά και το στήθος μου από τον πρωινό και βραδυνό θηλασμό που κάνει τώρα η μικρή δεν ξέρω αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει ξαφνικά σε ένα θηλασμό το 24ωρο.

Ποιός είναι ο τρόπος να αποθηλάσω??? είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί το παιδί δεν εχει πάρει ποτέ ξένο γάλα,η γεύση είναι άγνωστη,και όταν αποπειράθηκα να της δώσω τον προηγούμενο μήνα λίγο ξένο για να δω πως ανταποκρίνεται δεν το συζητούσε...

Η μπέμπα έχει μάθει να κοιμάται θηλάζοντας και όταν (λόγω δοντιών συνήθως) ξυπνάει μέσα στην νύχτα,ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσει και να ξανακοιμηθεί είναι να θηλάσει.

Σκούρα τα πράγματα....:|:neutral::|

Μπορεί κάποια κοπέλα να μου δώσει τα φώτα της??:roll::roll::roll::roll:

επαναλαμβανόμενη προσπάθεια και υπομονή...εγώ ξεκίνησα 18 μηνών να προσπαθώ να της δώσω γάλα, και τώρα έμαθε να το πίνει...

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

Ntinti αν και δεν με ενδιαφέρει άμεσα να αποθηλάσω, έχουμε ακριβώς το ίδιο θέμα με τον μικρό μου. Αν και εμένα ήπιε λίγο ξένο γάλα στην αρχή επειδή έπαθε σύγχυση θηλών, ωστόσο αμφιβάλω αν θα ξαναπιεί ξένο γάλα μετά από τόσους μήνες. Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ μου από τότε αλλά όπως το λες 'δεν το συζητά'. Δεν πίνει ούτε νερό από το μπουκάλι (το οποίο πίνει από το ποτήρι με καλαμάκι) και νομίζω κάπως έτσι θα πιει και το γάλα αργότερα. Οι ελπίδες μου όλες είναι στο φρέσκο κατσικίσιο, δεν νομίζω να δεχτεί την σκόνη ποτέ. Επίσης τα βράδια που ξυπνάει κοιμάται μόνο με στήθος και γενικά όταν είμαστε μαζί κοιμάται με στήθος...

Αλήθεια τι θα γίνει όταν αποφασίσουμε να αποθηλάσουμε???Όταν ξυπνάει το βράδυ πως θα το παρηγορούμε???Τρέμω και μόνο στην σκέψη!

Όταν τα καταφέρεις θέλω να μου πεις τον τρόπο για όταν και όποτε το αποφασίσω.

Καλή επιτυχία!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

καταλαβα κοριτσια... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! απλα εθεσα το ερωτημα για να μη με τρωνε οι σκεψεις....

αρα φυσικος αποθηλασμος σημαινει απλα μειωνουμε τους θηλασμους μεχρι να αντικαταστησει το μωρο ολα τα γευματα και ετσι θα σταματησει και το γαλα, σωστα?

α σημειωτεον δεν ειπα εγω για το χαπι dostinex... δε μου ειπε ο dr ποιο θα "επρεπε" να παρω...

(AGE σε βρηκα και σ'αυτο το τοπικ??????? πρεπει να γνωριστουμε μου φαινεται!!!!!!! :D:D:D:D:D)

WLFfp2.png XI11p2.png

αρα φυσικος αποθηλασμος σημαινει απλα μειωνουμε τους θηλασμους μεχρι να αντικαταστησει το μωρο ολα τα γευματα και ετσι θα σταματησει και το γαλα, σωστα?

και αν εχεις συμπληρωσει 2 χρονια αποκλειστικου θηλασμου και να μην ξαναπιει σταγονα δεν πειραζει! αρκει να τρωει τυρι και γιαουρτι!

ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ με το θηλαστρο παρα πολυ,με εχει καθηλωμένη σπιτι δεν το αντέχω αλλο.απο την αλλη στεναχωριέμαι που θα της σταματήσω το μητρικο..ειναι μια απόφαση..

το ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ το καταλαβαίνω και το σέβομαι όπως επίσης σέβομαι πολύ τις γυναίκες που το παλεύουν και ξεπερνούν τον εαυτό τους για να κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό για το παιδί τους. Και δέκα μέρες να έδινες το γάλα σου αντλώντας θα σε κοίταγα με θαυμασμό. Οι αντοχές είναι δικές σου κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σου πει αν πρέπει να συνεχίσεις ή όχι μόνο μη βιαστείς...... γενικά ένα μωρό σου αλλάζει τη ρουτίνα έτσι και αλλιώς ανεξαρτήτως τρόπου σίτισης. Σίγουρα οι αντλήσεις είναι πιο κουραστικές από τον θηλασμό αλλά από την άλλη σκέψου πόσο τυχερή είσαι που μπορείς και καλύπτεις τις ανάγκες του παιδιού με 6 μόνο αντλήσεις..... πόσο πολύ θα στου αλλάξει τη ρουτίνα το ξένο γάλα πως το φαντάζεσαι??? στα γράφω για να τα σκεφτείς όχι γι α να μου απαντήσεις όπως είπα δεν θα δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Δες τα πράγματα σφαιρικά πιο ανοιχτά και μετά αποφασίζεις αν θήλαζες π.χ θα σκεφτόσουν να σταματήσεις? Νομίζω όχι... και πάλι αυτό δεν θα ήταν μια δέσμευση? μήπως σου βγαίνει μια πίκρα που δεν θηλάζεις αλλά αντλείς σκέψου όμως ότι πάντα υπάρχει πιθανότητα το παιδί να μπει στο στήθος......

απλά σκέψου τα όλα. Δεν προσπαθώ να σε βάλω σε δίλημα απλά πριν κάνεις κάτι να είσαι σίγουρη ότι όντως θα σε βοηθήσει...Όσο για τις άλλες ερωτήσεις που θέτεις δεν μπορώ να σου απαντήσω εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι - όσο περισσότερο μητρικό για όσο περισσότερο καιρό αντέχεις....

Έζησα τις αντλήσεις για 1 μήνα, όταν ο μικρός 10 ημερών δεν ήθελε να θηλάσει πια και ξανάπιασε το στήθος 39 ημερών. Πραγματικά αξίζεις συγχαρητήρια για την υπομονή σου. Αν δεν το ζήσει κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο κουραστικό είναι και τι αντοχές χρειάζεται. Επίσης πόσο άγχος τραβάς να εξασφαλίσεις καθημερινά την ποσότητα του χρειάζεται το μωρό για να μην πιει ούτε στάλα ξένου γάλατος.

Εγώ απλά ήμουν τυχερή γιατί ο μικρός ξανάπιασε το στήθος. Προσπάθησε κάποιες στιγμές που θα είσαι ήρεμη και που δεν θα πεινάει το μωρό. Όλα τα μωρά ξέρουν να θηλάζουν, προνοεί η φύση σε αυτό. Αρκεί μόνο να υπάρχει επιμονή και υπομονή και από τους δυο για να κάνει η φύση και πάλι την δουλειά της.

Αν παρόλαυτά δεν μπορείς να συνεχίσεις άλλο, αξίζεις συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλεις και την επιτυχία που είχε η προσπάθειά σου.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Γλυκιές μανούλες καλησπέρα! Στις 6 Ιουνίου βαφτίζω το αστεράκι μου και στις 11 Ιουνίου θα φύγει με την γιαγιά και τον παππού για το νησί. Συνεπώς, το όμορφο ταξίδι μας θα τερματίσει στα τέλη Μαίου.

Αυτή τη στιγμή ο Νικόλας θηλάζει στις 20:00, 01:00, 04:00 και 08:00. Το πλάνο αποθηλασμού που έφτιαξα σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει από εσάς είναι να αντικαθιστώ ένα γεύμα ανά βδομάδα με τη εν λόγω σειρά:

1) 08:00

2) 01:00

3) 04:00 και τελευταίο

4) 20:00

Ποια η γνώμη σας; Το σωστό είναι να αφήσω τελευταίο το βραδινό ή το πρωινό; Η μια βδομάδα περιθώριο για κάθε αντικατάσταση γεύματος είναι αρκετός χρόνος προσαρμογής του μωρού αλλά και του δικού μου οργανισμού;

Μετά την αντικατάσταση όλων των γευμάτων, πως πρέπει να διαχειριστώ την παραγωγή (έστω και την μειωμένη στο ελάχιστο);

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων!

Αν και δεν έλαβα από καμιά σας σχόλια επί του πλάνου αποθηλασμού που παραθέτω παραπάνω, είπα να σας γράψω την πρόοδό μας για να έχετε μια εικόνα και όσες αγχώνεστε ΑΠΟ ΤΩΡΑ για το πως θα αποθηλάσετε (ναι γλυκιά μου female για σένα το λέω :mrgreen:).

Λοιπόν, 1η Μάη έδωσα το πρωί πρώτη φορά ξένο γάλα στο καμάρι μου. Με κοίταξε με ένα ειρωνικό χαμόγελο και καλά "τι σου'ρθε μάνα;", πιπίλισε το μπιμπερό προφανώς νομίζοντας ότι θα πιει πορτοκαλάδα και ξύνισε τη μουρίτσα του. Το έπιασε με τα χεράκια και το έσπρωξε. Επί μισή ώρα μου γέλαγε περιπαικτικά και το έσπρωχνε με χέρια και ενίοτε με πόδια. Εν συνεχεία έκανε το καμαρωτό παπί χωρίς να δείχνει ίχνη πείνας μέχρι την ώρα της φρουτόκρεμας. Η αλήθεια είναι ότι το υποαλλεργικό είναι απαίσιο. Κόντεψα να κάνω εμετό (συγνώμη ε; ) όταν το έχυνα στο νεροχύτη.

Επί 3 μέρες η ίδια ιστορία. Σύμφωνα με τον παιδίατρο, προσπάθησα να του το δώσω και πιο αραιωμένο. Τίποτα. Έπινε 15-20μλ και τέλος. Καθόλου γκρίνια, καθόλου κλάματα αλλά δεν έπινε.

Συμπτωματικά με την έναρξη αποθηλασμού, ο γιος μου μετά από 8 μήνες που δεν είχε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χωρίς τουλάχιστον 1 θηλασμό, αποφάσισε ότι πλέον πρέπει να κοιμάται ΟΛΟ το βράδυ (21.30 - 07.30). Δηλ. από κει που πήγα να κόψω ένα γεύμα, κόπηκαν 3 μαζί την ίδια μέρα και εδώ και 10 μέρες θηλάζω μία φορά το 24ωρο!!! :confused:

Σου λέει αφού τζιτζάκι τέλος σε λίγο, το κόβουμε μαχαίρι τώρα! Σαν το τσιγάρο ένα πράμα! :roll::roll::roll:

Την Παρασκευή που μας πέρασε, 6 μέρες μετά την έναρξη αποθηλασμού, αποφασίσαμε με τον παιδίατρο να του δώσουμε κανονικό γάλα καθώς ο μικρός είχε ήπιες ενδείξεις αλλεργίας όταν ήταν 2 μηνών που όμως ποτέ δεν αποδείχτηκε. Εγώ απέχω προληπτικά από τα γαλακτοκομικά αγελάδος από τότε. Το καλό είναι ότι αυτό το γάλα (το κανονικό) το πίνει πολύ εύκολα και 3 μέρες τώρα δεν έχει κάνει καμία αλλεργική αντίδραση :-D Πίνει βέβαια μόνο 50μλ αραιωμένα (1 μεζούρα σε 50μλ και όχι 30), αλλά όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά.

Αποθηλάζω πιο γρήγορα από ότι είχα προγραμματίσει και το παιδάκι μου βοηθάει πολύ σε αυτό. Ήδη το γάλα έχει μειωθεί πολύ και στον βραδινό θηλασμό καταβάλει προσπάθεια το σοκολατάκι μου.

Παράλληλα με όλα αυτά, το πρώτο δοντάκι του έσκισε το ουλάκι χθες και θα σκάσει όπου να'ναι! Χθες ξύπνησε γύρω στις 5, του έδωσα νεράκι και ήπιε αλλά δεν κοιμόταν. Του έφτιαξα 50μλ, τα ήπιε και κοιμήθηκε. Με πόνεσε εκείνη την ώρα που δεν μπορούσα να τον βάλω στο στήθος να τον παρηγορήσω, αλλά το μικρό μου αντράκι δεν δημιούργησε θέμα.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι το εξής: Όταν έρθει η ώρα να αποθηλάσετε και είστε σίγουρες γι'αυτό, τα μωρά σας θα σας ακολουθήσουν. Τουλάχιστον με μας έτσι γίνεται...

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

αποθηλασαμε με τη μικρη μου-18 μηνων-μια χαρα διχως χαπια και αλλα χημικα...η αρχη ηταν λιγο δυσκολη, διοτι η μικρουλα θηλαζε συνεχεια μεσα στην ημερα αλλα και τη νυχτα...για να μαθει να κοιμαται στο κρεβατακι της με ιστοριουλες και τραγουδακια η αληθεια ειναι οτι μας πηρε καποιο διαστημα...παντως καλο ειναι να ψαξετε στο διαδικτυο να δειτε τις σοβαρες παρενεργειες των χαπιων αυτων και το οτι δεν κυκλοφορουν στις περισσοτερες χωρες του εξωτερικου λογω αυτων...καλη επιτυχια σε ολες!!!

Μαράκι αυτό σκεφτόμουν το πρωί. Πώς να τα πηγαίνετε με τον αποθηλασμό!!!!

Μπράβο στον Νικόλα που συνεργάζεται τόσο καλά με την μανούλα.

Δεν μου λες...όταν δεν έπινε γάλα από το μπιμπερό τι έκανες? Δεν του έδινες στήθος? Επίσης δεν σε έψαχνε? Γιατί ο δικός μου κατεβάζει μπλούζες και φανελάκαι για να βρει το στήθος!!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

οσο για την παραπληροφορηση απο τους γιατρους, απλα ειναι το εισιτηριο τους για τα ταξιδακια τους και τα αλλα δωρακια τους....εκτος και αν τα λενε απο αγνοια, δηλ, ακομη χειροτερα....

νομιζω υπαρχει τοπικ φυσικος αποθηλασμος για να δειτε ποσες τα καταφεραν διχως χαπια!

Μαράκι αυτό σκεφτόμουν το πρωί. Πώς να τα πηγαίνετε με τον αποθηλασμό!!!!

Μπράβο στον Νικόλα που συνεργάζεται τόσο καλά με την μανούλα.

Δεν μου λες...όταν δεν έπινε γάλα από το μπιμπερό τι έκανες? Δεν του έδινες στήθος? Επίσης δεν σε έψαχνε? Γιατί ο δικός μου κατεβάζει μπλούζες και φανελάκαι για να βρει το στήθος!!!

Τίποτα δεν έκανα! Τις καθημερινές είχα ήδη φύγει για δουλειά, τα σαββατοκύριακα, μετά από καμιά ώρα του έδινα την πορτοκαλάδα του και έπειτα την φρουτόκρεμα. Αλλά δεν ζήταγε κιόλας...σου λέω έκανε την πάπια :mrgreen: Χθες το ξημέρωμα μόνο είχε χώσει την μουρίτσα του στο στέρνο μου και έψαχνε αλλά του έδωσα μπιμπεράκι και ήπιε.

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

καταλαβα κοριτσια... ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! απλα εθεσα το ερωτημα για να μη με τρωνε οι σκεψεις....

α σημειωτεον δεν ειπα εγω για το χαπι dostinex... δε μου ειπε ο dr ποιο θα "επρεπε" να παρω...

(AGE σε βρηκα και σ'αυτο το τοπικ??????? πρεπει να γνωριστουμε μου φαινεται!!!!!!! :D:D:D:D:D)

Γειά σου irida!!!! εδώ και εγώ :mrgreen::mrgreen: (μόνο που πλέον είμαι στην απέναντι όχθη);)

Πάντως μου αρέσει που ΟΛΕΣ μας όταν έρχεται ο καιρό να αποθηλάσουμε είμαστε κάπως έτσι :confused::confused::confused: και μετά όταν βλέπουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζαμε .......κάπως έτσι :D:D

Για τα χάπια τώρα εκτός από τις παρενέργιες που έχουν μπορείτε να διαβάσετε εδώ κάποιες........ σελίς 2 ποστ 31:-D:-D

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20614&page=2

Επίσης για αυτούς που δεν θα μπουν στον κόπο να διαβάσουν το ποστ που αναφέρω γράφει ότι τα χάπια εφόσον η γυναίκα έχει εδραιώσει την γαλουχία (δηλαδή μετά τις 40 μέρες) δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά

κανάν τρόπο για αποθηλασμό, ενώ ζητάει συνέχεια όταν βλέπει τη μαμά και κλαίει άμα δεν της δώσει έχουμε??

σημειωτέον ξένο γάλα πίνουμε κανονικότατα αλλά το βυζί άλλο πράγμα!!

και αποθηλασε επιτελους!

κανάν τρόπο για αποθηλασμό, ενώ ζητάει συνέχεια όταν βλέπει τη μαμά και κλαίει άμα δεν της δώσει έχουμε??

σημειωτέον ξένο γάλα πίνουμε κανονικότατα αλλά το βυζί άλλο πράγμα!!

να σου ενα κολπο εγω!!! απ οτι καταλαβα η κορουλα σου ειναι 1 και 8 μηνων σωστα??? λοιπον εγω την μικρη την εκοψα 2 ετων ακριβος. και τι εκανα πολυ απλο!!!! αν δεν εχει αλλεργια η μικρουλα και δεν τις αρεσει το λεμονι κανε αυτο τοτε... εμενα η μικρη μου ζηταγε στηθος συχνα εβαζα στην θηλη λεμονι..... οταν εκεινη το ζηταγε τς ελεγα αγαπη μου χαλασε το γαλα της μανουλας!!! εκεινη το δοκιμαζε και δεν ξανα ζηταγε για πολυ ωρα!!σου λεω το κολπο αυτο με βοηθησε παρα πολυ την εκοψα σε 4 ημερες χαρη στο λεμονι...;);););)

να σου ενα κολπο εγω!!! απ οτι καταλαβα η κορουλα σου ειναι 1 και 8 μηνων σωστα??? λοιπον εγω την μικρη την εκοψα 2 ετων ακριβος. και τι εκανα πολυ απλο!!!! αν δεν εχει αλλεργια η μικρουλα και δεν τις αρεσει το λεμονι κανε αυτο τοτε... εμενα η μικρη μου ζηταγε στηθος συχνα εβαζα στην θηλη λεμονι..... οταν εκεινη το ζηταγε τς ελεγα αγαπη μου χαλασε το γαλα της μανουλας!!! εκεινη το δοκιμαζε και δεν ξανα ζηταγε για πολυ ωρα!!σου λεω το κολπο αυτο με βοηθησε παρα πολυ την εκοψα σε 4 ημερες χαρη στο λεμονι...;);););)

μου έχουν πει να βάλω πιπέρι και διάφορα άλλα...βρε κορίτσια δεν νομίζω ότι είναι η σωστή λύση αυτή...

και αποθηλασε επιτελους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...