Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ!ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΘΗΛΑΣΑ 3ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ.ΤΩΡΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ 8ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΗΛΑΣΜΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΙΑ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΙΕΣΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ?ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ!!ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λοιπόν άκου πως βρήκα την υγειά μου: έβαλα ένα μονό κρεββάτι να ακουμπά στον τοίχο, εκλεισα το φως, έβαλα το μωρό από την πλευρά του τοίχου και ξάπλωσα δίπλα του γυρίζοντας του την πλάτη....

και μετά κοιμήθηκε....

δοκίμασε το και πες μου εάν δούλεψε

να σε ρωτήσω κάτι; Την θήλασες και μετά την έβαλες να κοιμηθεί με τον τρόπο αυτό ή είχες σταματήσει τον θηλασμό;

να σε ρωτήσω κάτι; Την θήλασες και μετά την έβαλες να κοιμηθεί με τον τρόπο αυτό ή είχες σταματήσει τον θηλασμό;

θηλάζει ακόμα απλά δεν είναι το υπνωτικό της, τη θηλάζω κανονικά σαν βραδινό (μέσα στη φασαρία,τα φώτα κτλ) και μετά τη βάζω να κοιμηθεί ...

AGEΛοιπον διαβασα 30 πρωττες σελ που οι περισσοτερες μιλουσαν λιγο για τον αποθηλασμο και περισσοτερο για αλεργια και θηλασμοκαι εκτος θεματοςκαι θα επρεπε το θεμα να τα εχει πιο συπτιγμενα γιατι 800 σελ οι περισσοτερες ασχετες ακρη δεν βγαζεις... μεχρι και αυτα που καταλαβα ειναι τα εξης εαν κανω λαθος διωρθωστε με ,,,

ο φυσικος αποθηλασμος ειναι η σταδιακη καταργηση γευματων οταν φυσικα υπαρχει προγραμμα θηλασμου ...

εγω ακουγα οτι ο θηλασμος δεν εχει προγραμμα και ωραριο

ειμαστε 12 μηνων τρωει πολυ λιγο εως και καθολου φαγητο την μερα και ζηταει στηθος συχνα για να φαει ,να κοιμηθει κοιματε μονο με αυτο και πιο να πρωτο κατργησω και πως;;;

συμφωνα με την αγλαια

Ένα μωρό μπορεί να αποθηλάσει όποτε θέλει...

Αν εννοούσαν για βίαιο αποθηλασμό (πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο είχαν στο μυαλό τους) υπάρχει κίνδυνος το μωρό να αρνηθεί άλλη τροφή και να κινδυνεύει από αφυδάτωση. Σε κάθε περίπτωση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά ο βίαιος αποθηλασμός είναι πολύ βάρβαρη τακτική και δε συστήνεται για κανένα λόγο...

Το ότι το μωρό προτιμάει τη μαμά του σε σχέση με ένα μπουκάλι είναι αναμενόμενο, όπως είναι αναμενόμενο να μη θέλει τη γεύση του ξένου γάλακτος.

συμφωνω

Η προτίμηση δεν είναι θέμα πείνας. Αν το μωρό σε βλέπει και σε μυρίζει δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν του δίνεις αυτό που του έδινες μέχρι τώρα.

που να παω η αμοιρη για να φαει;;;

Το να το αφήνεις να πεινάει είναι σαν να το βασανίζεις αυτό δεν πρέπει να το κάνεις για κανένα λόγο... :? Του αρνείσαι και την τροφή και τη συναισθηματική σχέση.

ετσι ακριβως αισθανομαι:cry::cry:

Το μωρό δεν είναι ακόμη έτοιμο για να αποθηλάσει.

ακομα και εαν αποθηλασει ποτε θα ειναι ετοιμο να φαει που αρνητη καθε ειδους τροφη αποστρεφει το κεφαλι και εχει χρονισει:-(

Έχει μεγάλη σημασία να ξεκαθαρίσεις αν αυτό που σε κουράζει είναι ο ίδιος ο θηλασμός (ψυχολογικά) ή το μεγάλωμα του μωρού. Αν είναι το πρώτο ακολουθείς τις οδηγίες αποθηλασμού που σου έγραψα. Αν είναι το δεύτερο, τότε χωρίς θηλασμό θα κουράζεσαι περισσότερο.

θελω να θηλασω αλλα θελω να μαθει να τρωει ολοι μου λεν οτι ειμαι υπευθυνη για το οτι δεν τρωει τπτ καμια συμπαρασταση ακομα και παιδιατρος λειει πρεπει αλλα πως δεν λεει;;

Αν δεν ήσουν, το ότι δεν έγινε με την πρώτη δεν σημαίνει κάτι, τα περισσότερα μωρά χρειάζονται μια προσπάθεια τουλάχιστον 3 ημερών, πάντα όμως η μαμά πρέπει να απουσιάζει (έξω από την εξώπορτα, όχι σε άλλο δωμάτιο για ποσο καθε φορα που γινετε η προσπαθεια να φαει;;;

μαριαλ δεν εχω χωρο για κρεβατι στον τοιχο σημερα καταφερα το πρωι για πρωτη φορα να τον κοιμησω στην αγκαλια χωρις να παρει καθολου στηθος

θα το δοκιμασω ομως στο κρεβατι μας τον θηλαζεις τον βαζεις στο κρεβατι και γυρνας την πλατη;;;

Διαφημίσεις

θα το δοκιμασω ομως στο κρεβατι μας τον θηλαζεις τον βαζεις στο κρεβατι και γυρνας την πλατη;;;

ακριβώς σ εμένα έπιασε...

ελπίζω να είσαι το ίδιο τυχερή

Μπουμπουλιθρα ο θηλασμός δεν έχει πρόγραμμα και ωράρια για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής του παιδιού εφόσον αρχίζει τις στερεές τροφές λογικό είναι να αρχίζεις και εσύ να βάζεις κάποιο πρόγραμμα έστω τυπικό στην ζωή του όσον αφορά το φαγητό.

Αν κατάλαβα καλά δεν θέλεις να αποθηλάσεις απλά να αρχίσει να τρώει περισσότερο και ικανοποιητικότερα τις στερεές

Θα σου γράψω το δικό μας πρόγραμμα περίπου στην ηλικία του μωρού για να μπορέσεις να συγκρίνεις

6 θηλασμός

9 φρουτοκρεμα

10 θηλασμός και ύπνος

13,30 κρεατοχορτόσουπα

16.00 θηλασμός και ύπνος

18.00 κρέμα, γιαούρτι ή φρουτόκρεμα ή θηλασμός

19.00 θηλασμός

20.00 θηλασμός

20,30-21.00 θηλασμός και ύπνος

Όλα αυτά κατά προσέγγιση ο κανόνας για μένα τουλάχιστον σε αυτή την ηλικία ήταν να αφήνω 3 ώρες περίπου να περνάει για το κάθε γεύμα στο τρίωρο μετρούσα και τον θηλασμό δηλαδή 10 το πρωί θηλασμός 13,30 φαγητό

Για την διαδικασία αποθηλασμού δες και εδώ ένα λινκ που είχε δώσει παλιότερα η Αγλαία και μου φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμο

http://eva17121.12.forumer.com/viewtopic.php?t=7802

Στην ερώτηση σου για το που θα πάει η άμοιρη μάνα για να φάει το παιδί της έχω μόνο να σου απαντήσω........ για ΚΑΦΕ :mrgreen::mrgreen: στο κομμωτήριο?

Καμιά φορά δεν είναι κακό να κάνεις και πράγματα για τον εαυτό σου έστω και αν αυτό είναι για 15 λεπτά σίγουρα θα νοιώσεις καλλίτερα και αν εσύ είσαι καλλίτερα είναι και το μωρό σου.

(και να αφήσεις και άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα για να δούν πόσα απίδια χωράει ο σάκος ίσως έτσι σταματήσουν τις χωρίς νόημα επικρίσεις ) :twisted::twisted::twisted:

edit τώρα βλέπω ότι έχεις και ένα μεγαλύτερο παιδάκι ίσως να είναι μια ευκαιρία να περάσεις λίγο χρόνο μόνοι σας που σίγουρα θα το χρειάζεται

age ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα τις τελευταιες μερες ειμαι πολυ κουρασμενη με το θεμα αυτο ολοι ακομα και η φιλη μου που γεννησαμε μαζι και εκεινη δεν θηλασε γιατι οπως ειπε ηταν πολυ κουραστικο με εχουν βαλει απο κατω οτι εγω ειμαι υπευθεινη που εφτασε 1 χρονων και δεν τρωει ακουω και ενα σορρο μα.... τι βαλε ξυδι στο στηθος ,,τι βαλε πιπερι θαρρεις και κοτοπουλο ειμαι κουραστικα κανενας δεν λεει μπραβοπου θηλαζεις ..διαβασα και το πρωι στην σωτηρια η οποια εγραφε τον πονο της και αυτο που νιωθω και εγω και εψαχνε συμπαρασταση απαντησεις που με αναψαν και εγραψα οτι να ειναι...:twisted::twisted:

το προγραμα του μικρου ειναι

8-9αυγο εαν το φαει απο τον αντρα μου...φρουτοκρεμα δεν τρωει

10-11 θηλασμος και υπνος τον προσπαθω για γαλα αγελαδινο αλλα δεν...

κατα της

1-2 φαγητο σπανια 10 κουταλακια με το ζορι μπορει και καθολου

5 ,6θηλασμο η τραχανα σπανιο και αυτο γιαουρτι δεν τρωει κρεμα μαε τπτ

9-10 θηλασμο και υπνο

και διαφορες στιγμες εχτρα που θελει για μπιμπιλα τωρα με τα δοντια

καθος και το βραδυ 3 φορες για φαγητο και για να ερθει στο κρεβατι μας...

μια φορα πηγα μονη μου στασ μαγαζια και γυρισα με την γλωσσα εξω γιατι δεν σταματουσε να κλαιει,,,

Για την διαδικασία αποθηλασμού δες και εδώ ένα λινκ που είχε δώσει παλιότερα η Αγλαία και μου φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμο

http://eva17121.12.forumer.com/viewtopic.php?t=7802

θελει εγρφη δεν μου βγαζει ακριβη σελιδα ;;;

Καταρχήν βλέπω ότι ο Κωνσταντίνος σου είναι 1 έτους σήμερα. Ε; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.:P

Εγώ θα σου πώ ΜΠΡΑΒΟ που θηλάζεις!! Εγώ σταμάτησα τον προηγούμενο μήνα και ακόμα σκάφτομαι πόσο μου λείπει. Κάνε υπομονή και ο μικρός σου θα φάει. Σιγά σιγά. Και εμένα στην αρχή δεν το ήθελε καθόλου το ξένο. Το πέταγε το μπουκάλι. Άλλα τώρα όλα μια χαρα. ΥΠΟΜΟΝΗ. το δέσιμο του θηλασμού αυτά έχει αλλά το να θηλάζεις είναι ο,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο παιδί σου!:P:p:p

5Nstp3.png

vgDUp3.png

Διαφημίσεις

δεν του δοκιμάζεις από το δικό σας (κοκκινιστό αλεσμένο , κοτοπουλο με πατάτες αλεσμένο κ.τ.λ.)

τα βρεφικά είναι αρκετά άνοστα...

age ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα τις τελευταιες μερες ειμαι πολυ κουρασμενη με το θεμα αυτο ολοι ακομα και η φιλη μου που γεννησαμε μαζι και εκεινη δεν θηλασε γιατι οπως ειπε ηταν πολυ κουραστικο με εχουν βαλει απο κατω οτι εγω ειμαι υπευθεινη που εφτασε 1 χρονων και δεν τρωει ακουω και ενα σορρο μα.... τι βαλε ξυδι στο στηθος ,,τι βαλε πιπερι θαρρεις και κοτοπουλο ειμαι κουραστικα κανενας δεν λεει μπραβοπου θηλαζεις ..διαβασα και το πρωι στην σωτηρια η οποια εγραφε τον πονο της και αυτο που νιωθω και εγω και εψαχνε συμπαρασταση απαντησεις που με αναψαν και εγραψα οτι να ειναι...:twisted::twisted:

το προγραμα του μικρου ειναι

8-9αυγο εαν το φαει απο τον αντρα μου...φρουτοκρεμα δεν τρωει

10-11 θηλασμος και υπνος τον προσπαθω για γαλα αγελαδινο αλλα δεν...

κατα της

5 ,6θηλασμο η τραχανα σπανιο και αυτο γιαουρτι δεν τρωει κρεμα μαε τπτ

9-10 θηλασμο και υπνο

και διαφορες στιγμες εχτρα που θελει για μπιμπιλα τωρα με τα δοντια

καθος και το βραδυ 3 φορες για φαγητο και για να ερθει στο κρεβατι μας...

μια φορα πηγα μονη μου στασ μαγαζια και γυρισα με την γλωσσα εξω γιατι δεν σταματουσε να κλαιει,,,

Νομίζω ότι στοχεύεις λάθος ή σε έχουν αποπροσανατολίσει στην ηλικία που είναι το παιδί σου δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί να αντικαταστήσεις γεύματα θηλασμού με αγελαδινό άλλα να επικεντρωθείς στο πως το παιδί σου θα φάει περισσότερο τις στερεές τροφές, μια και η πρωτεΐνη του κρέατος είναι εξίσου χρήσιμη με το γάλα τώρα. και μετά σιγά σιγά να κόψεις εφόσον θέλεις να αποθηλάσεις και τους βασικούς θηλασμούς.

Δοκίμασε να κρατήσεις 3,5- 4 ώρες ανάμεσα στα γεύματα μπας και πεινάσει αρκετά ώστε να φάει περισσότερο.

κόψε να μη αναγκαία πιπιλίσματα

Στην φρουτόκρεμα στύβεις πορτοκάλι? μπανάνα ?

στο χέρι του δίνεις που και που να τρώει ψωμί η μπισκότο?

στο μεσημεριανό δοκίμασε διάφορες ποσότητες κρέατος γιατί μπορει να μην του αρέσει η ποσότητα που βάζεις, κρεμμύδι βάζεις στο φαί ? ντομάτα? όλα αυτά νοστιμίζουν το φαγητό και βοηθάει.

στον τραχανά δοκίμασε να βάλεις μια κουταλιά γιαούρτι ή παρμεζάνα

Είσαι σίγουρη ότι το παιδί δεν έχει αλλεργία σε κάποιες τροφές ή στο αγελαδινό?

Όσον αφορά την φίλη σου σε διαφορετική περίπτωση θα το άφηνα ασχολίαστο άλλα τώρα δεν μπορώ............ να της πεις ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

Υ.Γ μπράβο που θηλάζεις ακόμα μετά από τόση πίεση :-P:-P επίσης σκέψου το σενάριο του να δεχτεί το αγελαδινό εσύ να αποθηλάσεις και το παιδί να συνεχίσει να μην τρώει τις στερεές.

ο θηλασμός είναι η σανίδα σωτηρίας σου τώρα και όχι άγκυρα που σε τραβάει πίσω, μέσω του θηλασμού το παιδί σου παίρνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται αφού δεν τρώει και όχι το αντίστροφο

φρουτοκρεμα λιωμενα δεν τρωει του δινω μπανανα στο χερι και μηλο στο ρεντε και τρωει το απογευμα ..

φαγητο απο τον 10 και μετα που δεν ετρωγε τπτ η παιδιατρος μου ειπε να τον δινω απο τα δικα μας με λιγοτερο αλατι δλδ κανονικα μαγειρεμενα κρεμ,ντομ κτλπ και αυτα τα τρωει χωρις λιωσιμο στην αρχη ετρωγε μεγαλυτερη ποσοτητα τωρα αρχισε να μην τα θελει αποστρεφει το προσοπο του και κλεινει τα ματια του:cool: διαβασα καπου απο εναν γιατρο οτι οταν το παιδι αποστρεφει το πρωσοπο του θελει να πει οτι δεν ειναι ακομα ετοιμο να φαει στερεει τροφη ποσο ισχυει και μεχρι πια ηλικια αγνωστο...και οτι δεν πρεπει να το πιεζουμε ,,,αυγο τρωει αναλογα τα κεφια του ...στο αγελαδινο νομιζω οχι γιατι εχει φαει απο το μπουκαλι του μικρου καποιες φορες και δενν ειχε συμπτωματα ροκανιζει μπισκοτΑ ΜΙΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ και κανενα γλυκα τυπου ντελισ κιντερ αυτα του ψυγειου απο αυτα που τρωει ο θανασης οποτε αν εχει θα φενοταν ετσι νομιζω ...

τωρα για το γαλα νομιζω οτι 3 φορες πρωι μεσημερι βραδυ δενειναι πολυ μεχρι να μαθει να τρωει στερεες επειδη θα κοιματε κιολας με το μπουκαλι ισως γιαυτο και θελω να μαθει τι να πω εχεις καπου δικιο αλλα εχει 2μηνες ν α παρει γραμαριο και φοβαμε μην χασει εαν του στερησω το γαλα ,,με το ποτηρακι πινει νερο με κανονικο ποτητρι καπου καπου θα του δωσω χυμο αυριο να τον δοκιμασω με το καλαμακι αλλα δεν πιστευω,,,

νομιζω οτι αρχισε να κατλαβαινει οτι το βαζω απαγορευτικο για να φαει και γινετε πιο νευρικος σημερα οταν ξυπνα θελει στηθος το πρωι και ξανα κοιματε κανενα τερτο σημερα δεν του εδωσα και μου ρουφουσε το λαιμο τραβουσε την μπλουζα και με κοιτουσε μεσα στα ματια δεν θελω να το κοψω εντελως αλλα να μπει σε ενα προγραμμα πρωτα με το φαγητο του την μερα ,,,Ο αντρας φευγει 10 κια γυρνα 4 το πογευμα οποτε τις περισσοτερς ωρες ειμαστε οι δυο,,,,,και δεν εχω κανεναν δικο μου κοντα...

οσογια την φιλη μου μου την δινει οταν λεει ο δικος μου τα τρωει ολα και το μπουκαλι χρονισε και ακομα σκονητου δινει για να περνει βιταμηνες απο παντου και τελικα εκανα καλα που δεν θηλασα μου ερχετε να την πνιξω :twisted::twisted:

ο μεγαλος θηλασα με συμπληρωμα και ετρωγε μονο γαλα στο σπιτι και λιγοφαει στον παιδικο τωρα αρχισε και τρωει αλλα η εξετασεις του βγαινα παντα καλες,,,

καλησπέρα κορίτσια...αποθήλασα την μικρή μου έχει 2 μέρες που πίνει ξένο..έκοψα σταδιακά τα γεύματα αλλά το ένα στήθος σήμερα πέτρωσε και μεπονούσε έτσι αναγκάστηκα νατο βγάλω....τι θα κάνω αν ξαναγίνει;και το γάλα που μένει μέσα τι γίνεται;δεν το βγάζουμε κάποτε;

g598zf3jh69s483c.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ μπουρμπουλήθρα..πήρα τηλ στις μαίες που έκαναμαθήματα και είπαν να το βγάλω και να δέσω το στήθος..για να δούμε αλλά και η κάθε συμβουλή βοηθάει

g598zf3jh69s483c.png

Σκέφτομαι κι εγώ τον αποθηλασμό αλλά αυτήν την στιγμή η μικρή μου είναι μπουκωμένη και με μυξούλες και δεν τρώει κανονικά, άρα πρέπει να την θηλάζω τουλάχιστον να μην πειναει.

Ωστοσο, με μαίες που συζήτησαν μου είπαν να κόψω μια βδομάδα τον θηλασμό κατά την διάρκεια της ημέρας που είναι 3-4 φορές, μετά μια βδομάδα το θηλασμό στη μέση της νύχτας που είναι 2-3 και μετά το πρωι και το βράδι. Αυτό θα το προσπαθήσω σιγά σιγά αλλά αυτό που αναρωτιέμαι είναι πότε να κάνω συστηματικές προσπάθειες για να την πείσω να πίνει φρεσκο γάλα? ταυτόχρονα ή αργότερα?

Επίσης, πως ξερετε πόσο γάλα να ζεστάνετε κάθε φορά αφού όταν θηλάζουμε δεν γνωρίζουμε πόσο γάλα πίνουν?

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

αχ κοριτσια εαν σκεφτεσται την ποσοτητα και τι γαλα θα δωσετε θα τρελαθειτε

cult eγω σκεφτομουν να δωσω αγελαδινο αλλα η παιδιατρος μου μου εδινε τρεις επιλογες σκονη που δεν ηθελα να δωσω αλλα το δοκιμασα και δεν το ειπιε

κουτι συμπικνωμενο που δεν δινω και τα παιδικα νεσλακ χαρτινο το οποιο δεν ειπε καθολου αηδιασε το πεταξα μετα του εδωσα ανταβανσ πηρα 40 μλ και σημερα θα τον δοκιμασω το αβγ της φαγε οποτε μαλλον την επιλογη την εχει το παιδι το ποσο θα πιει αφου αποφασιση και παρει ξενο ειναι περιπου ενα μπουκαλι γυρω στα 180 με 200μλ αλλα αναλγα μετο πΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΗΝ πρωτη φορα που θα βαζεις 60 μλ80 και εαν το παρει θα ανεβαζεις ποσοτητα γιατι ειανι κριμα να το πετας....

απο γαλα εγω της δινω βιολογικο κατσικισιο...σχετικα τωρα με το στηθος μετα τον αποθηλασμο ηθελα αν ξερει καποια σας να μου πει παρακαλω, η θηλη μου ειναι γεματη ασπρακια, προφανως απο το γαλα...ειχα και εγω ενα πετρωμα το αντιμετωπισα με το να βγαλω μικρη ποσοτητα με τα χερια...αληθεια μετα τον αποθηλασμο τι κανουμε με το στηθος???εννοω υπαρχει κατι που πρεπει να γινει αναφορικα με τη φροντιδα του ωστε στο επομενο μωρο να πανε εξισου ολα καλα????

αχ κοριτσια εαν σκεφτεσται την ποσοτητα και τι γαλα θα δωσετε θα τρελαθειτε

cult eγω σκεφτομουν να δωσω αγελαδινο αλλα η παιδιατρος μου μου εδινε τρεις επιλογες σκονη που δεν ηθελα να δωσω αλλα το δοκιμασα και δεν το ειπιε

κουτι συμπικνωμενο που δεν δινω και τα παιδικα νεσλακ χαρτινο το οποιο δεν ειπε καθολου αηδιασε το πεταξα μετα του εδωσα ανταβανσ πηρα 40 μλ και σημερα θα τον δοκιμασω το αβγ της φαγε οποτε μαλλον την επιλογη την εχει το παιδι το ποσο θα πιει αφου αποφασιση και παρει ξενο ειναι περιπου ενα μπουκαλι γυρω στα 180 με 200μλ αλλα αναλγα μετο πΑΙΔΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΤΗΝ πρωτη φορα που θα βαζεις 60 μλ80 και εαν το παρει θα ανεβαζεις ποσοτητα γιατι ειανι κριμα να το πετας....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για το αγγελουδι σου!!να ειναι γερο και καλοτυχο στη ζωη του!!

απο γαλα εγω της δινω βιολογικο κατσικισιο...σχετικα τωρα με το στηθος μετα τον αποθηλασμο ηθελα αν ξερει καποια σας να μου πει παρακαλω, η θηλη μου ειναι γεματη ασπρακια, προφανως απο το γαλα...ειχα και εγω ενα πετρωμα το αντιμετωπισα με το να βγαλω μικρη ποσοτητα με τα χερια...αληθεια μετα τον αποθηλασμο τι κανουμε με το στηθος???εννοω υπαρχει κατι που πρεπει να γινει αναφορικα με τη φροντιδα του ωστε στο επομενο μωρο να πανε εξισου ολα καλα????

Ακριβως την ιδια απορια εχω με το στηθος κ το γαλα τι γινεται??Αν ξερει καμια ας μας απαντησει..

Καλημέρα.

Θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας σχετικά με τον αποθηλασμό.Έχω μια μπουμπού που σε 1 εβδομάδα γίνεται 6 μηνών.Τώρα τρώει ένα γεύμα (γύρω στις 11.30) φρουτόκρεμα κι απ'ότι μου είχε πει η παιδίατρος, μόλις κλείσει και τον 6 θα προσθέσουμε κι ένα γεύμα το απόγευμα (ρυζάλευρο; δεν θυμάμαι, θα μου τα πει την άλλη εβδομάδα).

Στα υπόλοιπα γεύματα η μπουμπού θηλάζει.Θέλω σιγά σιγά να αποθηλάσω, αλλά χωρίς χάπια. Ξέρω ότι ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι να μειώνω σιγά σιγά τα γεύματα.Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι το βράδυ.Η μικρή τρώει τελευταίο γεύμα γύρω στις 9.30 και ξυπνάει το πρωί κατά τις 8 παρά. Οι ώρες είναι πολλές και το στήθος πετρώνει. Μέχρι τώρα, έβγαζα το γάλα γύρω στις 4 τα ξημερώματα, αλλά τώρα που θέλω να αποθηλάσω τι πρέπει να κάνω;Να βγάζω τόσο ώστε να ξαλαφρώνει το στήθος;

Θέλω να αποθηλάσω σιγά σιγά, σε κανέναν μήνα δηλαδή.Η μικρή ευτυχώς και τρώει και δέχεται το μπουκάλι, κι από άλλους αλλά κι από μένα.

Τι προτείνετε;

• 2 εβδομάδες μετά...

για κανα δυο εβδομαδες εδινα μερα παρα μερα μια φορα το πρωι (αφου ειχα θηλασει -με οχι μεγαλη ροη- και ελειπα γα δουλεια) φρεσκο γαλα και η μικρη αδιαμαρτυρητα επινε 130 Ml περιπου..ξαφνικα δεν το θελει μου λενε και εδω και 4-5 φορες που προσπαθησαν να της δωσουν το διωχνει..

το γαλα της το δινω για να συνηθιζει την γευση και οχι τοσο για να αποθηλασω διοτι αυτο θα το κανω σε κανα δυο μηνες..ομως.. σταματησε να το πινει..αυτο τι σημαινει?? να αλλαξω γαλα?

ωστοσο θηλαζει φανατικα και...εξαρτημενα!!..και στερεες τρωμε ικανοποιητικα το μεσημεριανο και ψιλοτσιμπαμε απο εδω και απο εκει τα πρωινα αν και οταν θελει..ολες τις αλλες ωρες ημερας η νυχτας θηλαζει non stop..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...