Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

manina εμεις και τα φρουτα βρασμενα θα τα φαμε!

θα τρωμε καροτο για 5 μερες.

Εσύ φαντάζομαι πως 1 καρότο το έλιωσες με το πηρούνι ε;;;

οχι,στο μουλτι με λιγο νερακι βρασμενο!

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

manina εμεις και τα φρουτα βρασμενα θα τα φαμε

γιατί;;; στο είπε ο γιατρός;;; έχεις λιγότρες πιθανότητες για αλλεργία έτσι;

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Συγγνώμη για το λάθος μου, νόμιζα ότι τρώγατε μόνο κρέμες :P:P:P

Aλλά και πάλι δεν κατάλαβα. Το παιδί έφαγε μόνο καρότο ή μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά?????????

Αν του έδωσες μόνο το καρότο (που δεν το πιστεύω δηλαδή...) τότε καλά έκανε και αηδίαζε...

Εγώ ξεκίνησα με χορτόσουπα. 1 πατάτα μικρή, μισό κολοκύθι και μισό καρότο.

Τα βράζεις και στη συνέχεια τα αλέθεις προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι. Εγώ του τα έδωσα όλα μαζί και περίπου μετά από μία εβδομάδα πρόσθεσα και κοτόπουλο. Τώρα τρώμε επιπλέον γαλοπούλα και κατσικάκι. Θα αρχίσουμε και το αρνάκι (τύφλα να χει ο Αυτιάς :lol::lol:)

Δε μου είπαν να προσθέτω ένα ένα τα παραπάνω (εννοώ κολοκύθι-πατάτα-καρότο), αν και το έχω ακούσει πολύ συχνά να το προτείνουν και φυσικά καλά κάνεις .

Η Κα.. μου είπε να μη βάλω άλλα λαχανικά στη σούπα. Ο μεγάλος πάντως όταν είχε ξεκινήσει έτρωγε και σπανάκι, ντομάτα, σέλινο, μπρόκολο, κρεμμύδι και φυσικά μοσχάρι αλλά... δεν είχε αλλεργία :roll:

Για τα φρούτα μου είπε επίσης να δίνω μόνο μήλο και αχλάδι βρασμένα φυσικά. Στο forum κάποια άλλη κοπέλα (νομίζω η koni ) που το παιδί της έχει επίσης αλλεργία έγραψε ότι δίνει ωμά τα φρουτα (μήλο, αχλάδι και μπανάνα). Από περιέργια πρόσθεσα και εγώ 2 φορές ωμή μπανάνα στη ... βραστή... φρουτόκρεμα για να δω πως θα αντιδράσει και ήταν ΟΚ. Αλλά επειδή είμαι κότα δεν το συνέχισα...

Πάντως του παιδιάτρου μου του φάνηκε περίεργο που δεν του δίνω ακόμα μπανάνα αλλά θέλει να ακολουθώ το πρόγραμμα της Κα... Συγκεκριμένα μου είπε καλύτερα να κάνω λίγο υπομονή ακόμα παρά να συμβέι κάτι και γκρεμίσουμε ο,τι καταφέραμε μέχρι τώρα.

Αλήθεια bon-bon πότε βαπτίζεις τη μπέμπα σου? εγώ τον δικό μου 8/6 αλλά δε μπορώ να πώ ότι έχω ιδιαίτερο τρέξιμο ....Τί κάνεις???? Μάλλον θα τρέχω τελευταία στιγμή

:roll::roll::roll::roll:

Είδες για να κοιμούνται τα παιδιά το μεσημέρι, έχεις χρόνο να γράφεις και μεγάλα post :wink:

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Διαφημίσεις

εγω οταν λεω δυσκοιλια, εννοω πιο πολυ την υπαρξη αεριων. απο την αρχη δεν ειχε προβλημα ως προς το συχνοτητα, και τωρα κανει 2 φορες τη μερα. απλα τη βλεπω οτι ζοριζεται που πριν δεν ειχε τετοιο προβλημα!... :roll:

Ακριβως μα ακριβως το ιδιο θεμα εχουμε και εμεις τις τελευταιες 10 μερες!!!Με κιτρινα κακα αλλα ζοριζομαστε για να τα κανουμε λιγακι :shock::shock: ενω παλια ηταν παιχνιδακια για μας!!! :lol::lol::lol:

Κοριτσια καλησπερα!

Δυστυχως το γαλα μου τελευταια μειωθηκε παρα πολυ, καθε φορα αντλουσα 20-30 ml,οποτε και χθες αποφασισα να σταματησω την προσπαθεια.Χθες και σημερα δεν εχω κανει καθολου αντληση.Τι αλλο με συμβουλευετε να κανω?Ο γιατρος με απετρεψε στο να παρω χαπι.Ευχαριστω!!!

Γλυκιές μου πεταλουδίτσες...

manina εμεις και τα φρουτα βρασμενα θα τα φαμε

γιατί;;; στο είπε ο γιατρός;;; έχεις λιγότρες πιθανότητες για αλλεργία έτσι;

Ναι, σκοτωνονται καποιες αλλεργιογονες ουσιες ετσι. το ειχα διαβασει τε ενα σάιτ αλλα μου ο ειπε και η κ. Κα. Εγω της εδωσα στην αρχη βρασμενα αλλα μετα της εδωσα και ωμα, μηλο, αχλαδι και μπανανα. Δεν εδειξε να εχει προβλημα. Τις περισσοτερες φορες δε τα τρωει βεβαια, αλλα μερικες φορες τρωει φλας και τρωει απο μερικες κουταλιτσες.

Μπραβο βon-bon, και εις ανωτερα!!! Εννοειται να τα προσθετεις ενα-ενα...

Εμενα χτες η ομοιοπαθητικος μου ειπε να ξεκινησω να βαζω πραματα στη διατροφη μου απο τα "κομμενα". και μαλιστα να ξεκινησω με γαλακτοκομικα. Δε το εκανα ακομη, τρεμει το χερι μου στην ιδεα και μονο. Σημερα ημουν πιο τολμηρη στη μεγειρική μου με μπαχαρικά και μυρωδικά, αλλα και καρυδια, να δω πως θα παει και μετα μετααα γαλα.

GwASp3.png

Κοριτσια καλησπερα!

Δυστυχως το γαλα μου τελευταια μειωθηκε παρα πολυ, καθε φορα αντλουσα 20-30 ml,οποτε και χθες αποφασισα να σταματησω την προσπαθεια.Χθες και σημερα δεν εχω κανει καθολου αντληση.Τι αλλο με συμβουλευετε να κανω?Ο γιατρος με απετρεψε στο να παρω χαπι.Ευχαριστω!!!

Πολύ καλά σου είπε ο γιατρός, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Καλή συνέχεια! :)

Διαφημίσεις

Τώρα τρώμε επιπλέον γαλοπούλα και κατσικάκι. Θα αρχίσουμε και το αρνάκι
:shock: κάτσε τώρα γιατί έπαθα πλάκα! στο μικρό τα δίνεις αυτά ή στο μεγάλο;;;

Απο οτι καταλαβα στον μικρο τα δινει αυτα xrysalis!

Στο μικρό τα δίνω, ο μεγάλος τρώει κανονικά τα πάντα.

Γιατί έπαθες πλάκα, βραστά τα δίνω όχι στο φούρνο με πατατούλες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατί έπαθες πλάκα, βραστά τα δίνω όχι στο φούρνο με πατατούλες :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ε, καλά! αυτό έλλειπε!

απλά μου έκανε εντύπωση γιατί μέχρι τώρα, πρώτη φορά άκουσα τέτοια κρέατα σε μωρουδιακή διατροφή! συνήθως λένε για κοτοπουλο, μοσχαρι, ψάρι!...

απλά μου έκανε εντύπωση γιατί μέχρι τώρα, πρώτη φορά άκουσα τέτοια κρέατα σε μωρουδιακή διατροφή! συνήθως λένε για κοτοπουλο, μοσχαρι, ψάρι!...

Το ψάρι μετά το 12ο μήνα, ενώ η γαλοπούλα (γιατί σε ξένισε πόσο διαφέρει από το κοτόπουλο;) το κατσίκι και το κουνέλι μαζί με τα άλλα.

Διαφημίσεις

καλημερα!

αυτη ειναι η μονη ωρα που μπορω να γραφω ανενοχλητη,...αφου η μπεμπα κοιμαται!

Aλλά και πάλι δεν κατάλαβα. Το παιδί έφαγε μόνο καρότο ή μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά?????????

Αν του έδωσες μόνο το καρότο (που δεν το πιστεύω δηλαδή...) τότε καλά έκανε και αηδίαζε...

ναι tboys, το παιδι εφαγε μονο καροτο και θα το τρωει για 4-5 μερες μονο του. αυτη ειναι η οδηγια της παιδιατρου. μη ξεχνας οτι το φαινομενο σε μας ειναι σε εξελιξη, οποτε αν βαλω περισσοτερες πο μια τροφες τη φορα και εχουμε εξαρση δε θα ξερω απο που προηλθε!.

οσο για τη γευση... δοκιμασα και ηταν υπερβολικα ανοστο. μπορει ομως να εφταιγε και το νερακι που εβαλα, ισως το αραιωσε πολυ. :roll:

Εγώ ξεκίνησα με χορτόσουπα. 1 πατάτα μικρή, μισό κολοκύθι και μισό καρότο.

Τα βράζεις και στη συνέχεια τα αλέθεις προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι. Εγώ του τα έδωσα όλα μαζί και περίπου μετά από μία εβδομάδα πρόσθεσα και κοτόπουλο.

εμεις σ'αυτο το σημειο θα φτασουμε σταδιακα. καθε 4-5 μερες θα προσθετω ενα συστατικο....το λεμονι ομως και το λαδι τα φοβαμαι πολυ! :?

Αλλά επειδή είμαι κότα δεν το συνέχισα...

εγω να δεις τη κοτα εχω γινει... φραγγοκοτα! :cool:

Αλήθεια bon-bon πότε βαπτίζεις τη μπέμπα σου? εγώ τον δικό μου 8/6 αλλά δε μπορώ να πώ ότι έχω ιδιαίτερο τρέξιμο ....Τί κάνεις???? Μάλλον θα τρέχω τελευταία στιγμή :cool::cool::cool:

ελα! κι εμεις! απλα επειδη ειμαι λιγο μαζοχα , προσκλητηρια, μουμπουνιερες, μαρτυρικα, στολισμο τραπεζιων ...τα φτιαχνω μονη μου! :cool:

1 μηνας εμεινε και .... τρεχω να προλαβω! :lol:

bon-bon ως τωρα μονο ρυζαλευρο τρωτε?και σημερα καροτα?μηπως το ζορι στα κακα το δημιουργησε το ρυζαλευρο?

frene ευχομαι γρηγορα να επανελθετε στο ...παλιο καλο καιρο! :roll:

για μενα ειναι σιγουρο οτι το ρυζαλευρο το προκαλεσαι. χθες της εδωσα το μπουκαλακι με το νερο και εκει που το κραταγε και επαιζε , χαζοηπιε 10 μλ. ενεργηθηκε ομως μονο 1 φορα ...και ευτυχως ολη τη μερα ηταν καθαρη - οποτε χθες κλεισαμε 3 μερες! :)

Εμενα χτες η ομοιοπαθητικος μου ειπε να ξεκινησω να βαζω πραματα στη διατροφη μου απο τα "κομμενα". και μαλιστα να ξεκινησω με γαλακτοκομικα. Δε το εκανα ακομη, τρεμει το χερι μου στην ιδεα και μονο. Σημερα ημουν πιο τολμηρη στη μεγειρική μου με μπαχαρικά και μυρωδικά, αλλα και καρυδια, να δω πως θα παει και μετα μετααα γαλα.

καλη επιτυχια!:D

πες μας πως πηγε !

aglaia μου εχω μια ερωτηση:

αν τωρα το μωρο καθιερωσει να τρωει μεσημερι - απογευμα κι εγω εχω μεγαλα χρονικα διαστηματα που θηλαζω απο το καθε στηθος, μηπως αυτο σημαινει τη μειωση της παραγωγης μου γενικα; :?:

σκεφτομαι εδω και καιρο και κατι αλλο:

15 μερες πριν εμφανιστει το αιματακι επειδη νομιζα οτι δεν ειχα αρκετο γαλα, ειχα αρχισει να παιρνω μαγια μπυρας. μηπως αυτο επιδεινωσε το προβλημα; :?:

καλη συνεχεια !

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Ε, καλά! αυτό έλλειπε!

Εγω παντως στο παρελθον,δοκιμασα να της τα κανω και στο φουρνο με πατατουλες και καροτα στην προσπαθεια μου να φαει.... Τα ειχα βρασει καλα πριν βεβαια. Τελικα εγω τα εφαγα πάλι μιας και το προβλημα δεν ηταν ο τροπος μαγειρέματος....

Αληθεια χοιρινο πότε μπορουμε να δωσουμε?

GwASp3.png

aglaia μου εχω μια ερωτηση:

αν τωρα το μωρο καθιερωσει να τρωει μεσημερι - απογευμα

Αποφεύγουμε να δινουμε 2 συνεχόμενα γεύματα στερεών τροφών, το κάνουμε εναλλάξ. Δηλαδή βάζεις πιο νωρίς το μεσημεριανό για να μεσολαβεί θηλασμός πριν το μεσημεριανό ύπνο

Μόνο αν αρχίζεις να λείπεις δίνεις όλα τα γεύματα των στερεών τροφών τις ώρες που λείπεις για να μην αντλείς. Αλλιώς φροντίζεις να υπάρχει εναλλαγή.

κι εγω εχω μεγαλα χρονικα διαστηματα που θηλαζω απο το καθε στηθος, μηπως αυτο σημαινει τη μειωση της παραγωγης μου γενικα; :?:

μην σε απασχολεί κατι τόσο υποθετικό, θα το δούμε αν συμβεί αλλά δε νομίζω

σκεφτομαι εδω και καιρο και κατι αλλο:

15 μερες πριν εμφανιστει το αιματακι επειδη νομιζα οτι δεν ειχα αρκετο γαλα, ειχα αρχισει να παιρνω μαγια μπυρας. μηπως αυτο επιδεινωσε το προβλημα; :?:

πιθανότατα! αν η μαγιά της μπύρας αύξησε κι αλλο την παραγωγή κι έκανε το πρόβλημα πιο έντονο επιδείνωσε την κατάσταση :?

Αποφεύγουμε να δινουμε 2 συνεχόμενα γεύματα στερεών τροφών, το κάνουμε εναλλάξ. Δηλαδή βάζεις πιο νωρίς το μεσημεριανό για να μεσολαβεί θηλασμός πριν το μεσημεριανό ύπνο

Μόνο αν αρχίζεις να λείπεις δίνεις όλα τα γεύματα των στερεών τροφών τις ώρες που λείπεις για να μην αντλείς. Αλλιώς φροντίζεις να υπάρχει εναλλαγή.

προς το παρον θηλαζει 2 φορες μετα το μεσημεριανο μεχρι το απογευματινο, και φυσικα μετα παλι .

πιθανότατα! αν η μαγιά της μπύρας αύξησε κι αλλο την παραγωγή κι έκανε το πρόβλημα πιο έντονο επιδείνωσε την κατάσταση

με τρωει πολυ καιρο τωρα αυτη η σκεψη: οτι τελικα μηπως με την ανασφαλεια μου προκληθηκαν ολα! :(:(

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Εμένα διατροφή μου έδωσε η κα Κα....

Και οι δύο παιδίατροι που παρακολουθούν το παιδί (κατά τη διάρκεια της αλλεργίας μετακόμισα στην επαρχία οπότε για κάποιο διάστημα κράτησα 2 παιδίατρους έναν στην Αθήνα και έναν στην επαρχία ....) μου είπαν στην αρχή να ακολουθήσω τη διατροφή της παιδογαστρεντερολόγου. Βέβαια ο παιδίατρός μου μίλησε και τηλ. μαζί της και συμφωνήσανε ....

Λαδάκι και λεμόνι γιατί τα φοβάσαι?????? Υπάρχει λόγος...

bon-bon είσαι πολύ άξια!!!!!! Το εννοώ, εγώ πάλι μια χαζοτεμπέλα χωρίς καθόλου φαντασία και δημιουργικότητα. Όλα τα βαπτιστικά και προσκλητήρια έτοιμα. Πήγα σε ένα μαγαζί που έχει ωραία πραγματάκια και απλά ... διάλεξα. 2 απογεύματα υπόθεση :oops:

Το ψάρι μετά το 12ο μήνα, ενώ η γαλοπούλα (γιατί σε ξένισε πόσο διαφέρει από το κοτόπουλο;) το κατσίκι και το κουνέλι μαζί με τα άλλα.

:) δεν το είπα για τη γαλοπούλα!

τί εννοείς το κατσίκι και το κουνέλι μαζί με τα άλλα ;;; μαζί με κοτόπουλο και μοσχάρι; αυτό υποθέτω έ;;;

Για το ψάρι τώρα, μιας και το αναφέρουμε...

η παιδίατρος μου είπε μόλις κλείσει τους 10 να του το ξεκινήσω (2 φορές/εβδομάδα) όπως και το αυγό (μόνο τον κρόκο καθημερινά! και το ασπράδι μετά τους τους 12) αλλά εγώ από φόβο δεν του έχω δώσει τίποτε από τα δύο!

επειδη ειμαι λιγο μαζοχα , προσκλητηρια, μουμπουνιερες, μαρτυρικα, στολισμο τραπεζιων ...τα φτιαχνω μονη μου!
αχχχχ σε νοιώθω!! μία από τα ίδια!! εις διπλούν όμως!! τρέχω και για τα γενέθλια και για τη βάφτιση!!!

Άντε... με το καλό!! :D

με τρωει πολυ καιρο τωρα αυτη η σκεψη: οτι τελικα μηπως με την ανασφαλεια μου προκληθηκαν ολα! :(:(

bon bon μου αυτο δεν το ξερεις και δεν θα το μαθεις ποτε με σιγουρια!Οποτε μην σκας για ενα ΑΝ!Ο,τι εγινε εγινε,τωρα κοιτας μπροστα! :D

Λαδάκι και λεμόνι γιατί τα φοβάσαι?????? Υπάρχει λόγος...

το λαδακι γιατι καπου ειχα διαβασει οτι πρεπει να το καθυστερουμε να το εισαγουμε... νομιζω μετα τον 1ο χρονο.

http://www.thilasmos.gr/protes%20trofes.htm

το λεμονι το φοβαμαι γιατι πιστευω οτι καποιες φορες που ειχα φαει την πειραξε. :?

εγώ πάλι μια χαζοτεμπέλα χωρίς καθόλου φαντασία και δημιουργικότητα.

δε νομιζω! :D

1.απλα εγω εχω 1 ησυχο γενικα μωρο

2.δε μπορω να καθομαι σπιτι και να κανω μονο τη νοικοκυρα!

επειδη ειμαι και ...τεχνικος στη δουλεια μου... γενικα μ'αρεσει να κανω δουλειες με τα χερια! :cool:

με το καλο να βαφτισουμε τα μπουμπουκια μας!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

καλημερα κοριτσια. εμενα η κορη μου ειανι 6 μισι μηνών. μόλις έκλεισε τον 6 ξεκινήσαμε χορτοσουπα με μοσχαρι. η "συνταγή" που μου έδωσε ήταν 100γραμ μοσχάρι, 1 πατάτα, 1 κολοκύθι, 1 καρότο, λίγο πρασο ή σελινο. Βράζω το κρέας και στο τέλος προσθέτω τα λαχανικά. Κατα το άλεσμα προθέτω 1 κουταλιά της σούπας λάδι. πρέπει να τρώει πλήρες γέυμα 180ml. Μ' αρέσει ο παιδίατρός μου γιατί είναι "επιθετικός". Μου τα έδωσε όλα μαζι, όπως και τα φρούτα (μηλο, μπανάνα, αχλάδι και ωμά). Βέβαια η ποσότητα του γεύματος μετά το άλεσμα είναι περισσότερη από 180ml και ότι περισσεύει το τρώω εγώ (δεν τις δίνς παραπάνω) και αναρωτιέμαι μήπως τελικά το αλεσμένο πρέπει να της το δίνω σε 2 ή 3 δόσεις; αλλα πάλι η 1 πατάτα, το 1 κολοκύθι και το 1 καρότο μόιρασμένα σε 2 ή 3 γέυματα; Καλα το μοσχάρι είναι αρκετο 100 γραμ. για 2 ή 3 γεύματα. Εσας... τι ποσότητες σας είπε στο 1 γεύμα;

age.png

Μ' αρέσει ο παιδίατρός μου γιατί είναι "επιθετικός". Μου τα έδωσε όλα μαζι, όπως και τα φρούτα (μηλο, μπανάνα, αχλάδι και ωμά). Βέβαια η ποσότητα του γεύματος μετά το άλεσμα είναι περισσότερη από 180ml και ότι περισσεύει το τρώω εγώ (δεν τις δίνς παραπάνω) και αναρωτιέμαι μήπως τελικά το αλεσμένο πρέπει να της το δίνω σε 2 ή 3 δόσεις; αλλα πάλι η 1 πατάτα, το 1 κολοκύθι και το 1 καρότο μόιρασμένα σε 2 ή 3 γέυματα; Καλα το μοσχάρι είναι αρκετο 100 γραμ. για 2 ή 3 γεύματα. Εσας... τι ποσότητες σας είπε στο 1 γεύμα;

Εμας με τοσες αλλεργιες δε μας παίρνει η επίθεση.... Ασε που μοσχαρι δε ξερω ποοοοτε θα φαμε. Ισως αν τρωγαμε να ηταν καλυτερα τα πραματα....

Απο ποσοτητες το παιδι πρεπει να τρωει οσο θελει. Τι θα πει 180 γρ, αν δε θελει να φαει τι θα κανεις?

Λοιπον, χτες καναμε εξετασεις αιματος. Οσο ανωδυνο ηταν το τρυπημα, τοσο επωδυνα ειναι τα αποτελέσματα :cry::cry::cry:

27 αιματοκριτης, 7.3 αιμοσφαιρινη και 1 φεριτινη. Η καρδια μου με επιασε μολις τα ακουσα..... Η ομοιοπαθητικος μου ειπε να της δωσω πάλι κλασσικό σιδηρο και αν της ξανακανει αιμα, τοτε να δωσουμε ομοιοπαθητικό σιδηρο. Της εδωσα τωρα 8 σταγονες. Μακαρι θεε μου να μη ξανακανει αιματακι, οχι πάλι απο την αρχη!

Ποσο κακο μπορει να ειναι για το παιδι που εχει τοσο χαμηλο σιδηρο (για την ακριβεια δεν εχει καθόλου). Μπορει να του αφησει κανενα προβλημα? Ελπιζω να πανε ολα καλά....

Οσον αφορα στο λαδολέμονο, αρχικα και εγω τα απεφευγα, τωρα ομως τα βαζω για να νοστιμινει λιγο και τα τρωει χωρις να δημιουργει προβλημα (τα βραζω ομως και αυτα μαζι με το φαγητο, δε τα βαζω ωμα). Μαλιστα ριχνω κ ελααααχιστο αλατακι (μη με δειρετε), ισα για να σπαει γιατι τα αναλατα σε τα θελει.

GwASp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...