Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καθυστέρηση και πόνοι περιόδου!

Anna Mits

Recommended Posts

Έτσι πιστεύω. Είχα πάθει το ίδιο (με σταθερό κύκλο και εγώ) και τελικά έκανα τεστ στο 10ημερο καθυστέρησης για να είμαι σίγουρη:rolleyes: Όλο νόμιζα ότι θα αδιαθετήσω...

Αχ κορίτσι μου το εύχομαι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι είμαι αλλά επειδή φοβάμαι μην απογοητευτώ λέω ότι θα μου έρθουν.

Δευτέρα σίγουρα θα κάνω τεστάκι αν μέχρι τότε δεν έχουν έρθει.

Αν εχεις σταθερο κυκλο κι εχεις ηδη 7 μερες καθυστερηση τοτε μην περιμενεις αλλο! Πηγαινε ΤΩΡΑ να κανεις ενα τεστ! Αντε, περιμενουμε.....:lol::lol:

Αν εχεις σταθερο κυκλο κι εχεις ηδη 7 μερες καθυστερηση τοτε μην περιμενεις αλλο! Πηγαινε ΤΩΡΑ να κανεις ενα τεστ! Αντε, περιμενουμε.....:lol::lol:

Και ο σύντροφός μου από εχθές ήθελε να κάνω τέστ...

Αλλά εγώ επιμένω να περιμένω λιγάκι ακόμη.

Φοβάμαι λίγο😊 αλλά όπως και να έχει πολύ σύντομα θα ξέρω και θα σας ενημερώσω!

Κορίτσια μου αν πάρω τέστ φαρμακείου ποιό λέτε να πάρω;

Νομίζω είχα πάρει το clear blue. Όπως και να΄χει, με 8 μέρες καθυστέρησης, όλα δείχνουν...

Μην σε ωθήσουμε όμως να το κάνεις σήμερα αν δεν είσαι έτοιμη. Καταλαβαίνω πως νιώθεις, γιατί και εγώ ένιωθα και σκεφτόμουν με τον ίδιο τρόπο.

Διαφημίσεις

Δεν ξερω απο μαρκες,εγω εκανα χοριακη. Παντως λενε οι περισσοτερες οχι πρεντικτορ. Αληθεια γιατι δεν κανεις μια χοριακη καλυτερα; Πανω κατω δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη.. αλλα να μου πεις θα αργησουν λιγο τα αποτελεσματα. Βρε πηγαινε στο φαρμακειο και πες να σου δωσουν ενα καλο.........

Καλή επιτυχία Anna Mits άντε κάνε το τέστ έχεις 1 εβδομάδα καθυστέρηση :lol::lol:.Άντε με τις ευχές μου!!!!!

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία Anna Mits άντε κάνε το τέστ έχεις 1 εβδομάδα καθυστέρηση :lol::lol:.Άντε με τις ευχές μου!!!!!

Ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά! 😊

Μακαρι να ειναι θετικοοοοοοο😉😉😉😉

Με συγκινεί πολύ το ενδιαφέρον σας πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλες σας! Μακάρι να έχω θετικά νέα να σας πώ!

Με συγκινεί πολύ το ενδιαφέρον σας πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ όλες σας! Μακάρι να έχω θετικά νέα να σας πώ!

Να΄σαι καλά και να έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα!:)

Να σαι παντα καλά Αννα μου. Είναι μεγάλη ευλογία για μια γυναίκα να γίνεται μητέρα και σου το εύχομαι μέσα απο τη καρδια μου. Εύχομαι να είναι θετικα τα αποτελέσματα σου.!!!!;);););)

Στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Γι΄αυτό ποτέ μη το βάζεις κάτω για ΤΙΠΟΤΑ!

rYmQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!😊

να σας πω τι μου συμβαίνει εχθές...

Εχθές αργά το απόγευμα με έπιασε έντονος πόνος στην μέση και στην κοιλιά και ο πόνος έφτανε μέχρι τα γόνατα αρκετά έντονος και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μου έρχεται περίοδος...

ο πόνος κράτησε μέχρι που έπεσα για ύπνο...

Ύστερα από τόσο έντονο πόνο πίστευα ότι το πρωί που ξύπνησα θα έβλεπα και αίμα αλλά τίποτα και αυτός ο πόνος υποχώρησε τελείως!

Βρε κορίτσια μου ύστερα από τα χθεσινό βραδινά σκέφτομαι μήπως μου έρθει...

Τέλος πάντων αργότερα θα πάω στο φαρμακείο να πάρω ένα τεστάκι!

Φιλάκια και συγνώμη αν σας ζαλίζω συνέχεια! ;) 😊😊

Αννουλα καλημερα! ξαναειχες ποτε καθυστερηση; δηλαδη το συνηθιζει ο οργανισμος σου; αν οχι μην περιμενεις αλλο αγαπη μου! Βουρ στο φαρμακειο😀😀😀

Αννουλα καλημερα! ξαναειχες ποτε καθυστερηση; δηλαδη το συνηθιζει ο οργανισμος σου; αν οχι μην περιμενεις αλλο αγαπη μου! Βουρ στο φαρμακειο😀😀😀

Καλημέρα! 😊

Έχω πολύ σταθερό κύκλο!

Σήμερα βρίσκομαι στην 9η μέρα!

Μόλις γύρισα από το φαρμακείο λέω να το κάνω σε μια με δύο ώρες!

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που δεν είναι τα πρώτα πρωινά ουρά...

Οχι δεν πειραζει. Παντως αντεχεις... το εχεις στα χερια σου κι ακομα περιμενεις....😯😯

Να πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο!

Με έχει πιάσει και ένα τρελό άγχος!

Μόλις το κάνω θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα...

Φιλάκια! 😀

Κορίτσια μου δεν το πιστεύω είμαι έγκυος!

Θετικό!!!

:-D

Ναίιιιιιιίιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄😄😄😄😄😄😄😄😄😆😆😆😆😁😁😁😁😁😁😁😁😁 το ηξερα,δε στο ειπα;;; Μπραβο κοριτσακι μου γλυκο!!!!!!!! Απαπα,καλε ανατριχιασα!! 😙😙😙😙😙😙😙

Κορίτσια μου δεν το πιστεύω είμαι έγκυος!

Θετικό!!!

:-D

BRAVO Άννα!!!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό σε λίγους μήνες να κρατάς το bebe σου στην αγκαλιά σου γερό και δυνατό!!!Καλά πως άντεξες τόσες μέρες!! Εδώ εγώ που περιμένω μέσα στο τριήμερο και σκέφτομαι ποια μέρα θα κάνω το τεστ που έχω ήδη πάρει σπίτι σε περίπτωση που έχω καθυστέρηση!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...