Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εναν Ανθρωπο σας παρακαλω....[ενδοοικογενειακή βία]

angel30.7

Recommended Posts

εγώ πάλι μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με πολυ αγάπη και αγκαλιά.... γι αυτό ανοίγω την δική μου και σας αγκαλιάζω όλες όλες !!!!!!!!!

😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 265
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εγινε βρε κορίτσι πως είστε ;

Καλημερα....συγνωμη π δενγραφω αλλα και τι να γραψω!!!ουτε να κλαιγομαι θελω ουτε τιποτα....καλα ειμαστε μπορω να πω οτι πρισαρμοστηκε το μωρουλι επιτελουσ!!!!η ειρωνια ειναι οτι εχει τρεια μερεα που λεει παντακαθαρα ΜΠΑΜΠΑ και με εχει τρελλανει!!!!!!πθο ευκολο απτο μαμα απο οσο διαβασα:)))))....δυσκολιες κοριτσια μου υπαρχοτν....ζορικα πολυ ζορικα..μια τελειωνει το γαλα μολισ το καλυψα χτες τελειωσαβ οι κρεμεα το ισιο κ το μοσχαρι κ τα μωρομαντηλα.συμβαινει και στα καλυτερα σπιτια ξερω!!!!η ουσια ειναι οτι κολλησαμε.....δν κανουμε τπτ απολυτωσ γιατι κολλησα ε απο παντου...για να παω στη δουλεια πρεπει να παω παιδικο το παιδι..ο παιδικος θελει να προπληρωθει και παει λεγοντασ...πρεπει να αλλαξουνε σπιτι να φανταστεια 18 μερα σγμερα και τα πραματα μου ακομα σταμαξι...αλλα οκ...ξερω ειναι νωρια ακομα...τι να κανουμε...βλεπω τ μικρουλη σημερα βηχασ κ τασεισ για εμετο..μο ο αυτο μου λειπει τωρα!!!!!!!μεχρι αρχεα τ μηνα π εχω να παρω κατι χρηματα μαλλον θαμαστε εδω μεσα με τια καθημερινες δυσκολιες..πιστεψτε με τα ψαξα ολα...για να καταληξω σαυτο!!!!!!ο μπαμπασ μασ ακομα δεν εχει παρει ενα τηλ....επαψα να ασχολουμε και μαυτο.....κακο σε μεβα δε κανεο αλλωστε....ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον

Κάθε αρχή και δύσκολη, μην το βάζεις κάτω!Τα αγαθά κόποις κτώνται!Λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά!Ζήτα βοήθεια από όπου μπορείς, όλο και κάποιος θα μπορεί να σε βοηθήσει. Επίσης, να γιατί πρέπει να διεκδικήσεις διατροφή για το παιδί σου, για να έχεις τα βασικά καλυμμένα,μην το αμελήσεις, άσε τις ''ψωροπερηφάνιες'' και εξασφάλισε τα αναγκαία για το παιδί σου από τον πατέρα του όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Καλό κουράγιο σου εύχομαι και να θυμάσαι ότι κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα τα πράγματα!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

Κοριτσια????ζητω συγνωμη π μπαινω σαυτη τη διαδικασια αλλα θελω νια τεραστια χαρη να σασ ζητησω.....ο μπεμπυκος μου εχει δυοναλλαξιες ρουχα μονο εκ των οποθων η μια ειναινγια 3 μηνων νω αυτοσ ειναινστον 8...σημερα σκεφτητε τον εχω χωρις φανελακι γιατι εχει δυο τα πλυνα χτες κιακομα να στεγνωσουν....ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ...εχει δυο μονο φανελακια..δυο ζευγαρια φορμες οπως σας ειπαπιο πανω και ενα μπουφανακι..(απαυτο καλα ειμαστε)))...μηοως ρε κοριτσια εχει καμμια ρουχα παππουτσακια που να μην τα θελει και να θελει να μας τα δωσει????ειναι τοσο ομορφο αντρακι αλλα αμα.τον δειτε οωσ ειναι ντυμενος θα γελατε και θα κλαιτε μαζι....οπως επισης και παιχνιδακια δεν εχουμε τιποτα....συγνωμη ντρεπομαι που σας τ λεω αλλα ντρεπομαι πιο πολυ για το πως ειναι ο ερμος μου......

Μπορώ να σου δώσω κι εγώ παιχνιδάκια και παπουτσάκια..θα ελέγξω αν έχω και ρουχαλάκια γι΄αυτή την ηλικία. Τα 6-9 θα του είναι καλά λες, ή είναι πιο ανεπτυγμένος?Παπουτσάκια μάλλον αγκαλιάς θέλεις, ε?Που να τα στείλουμε?Θα χαρώ να βοηθήσω..

Μπορώ να σου δώσω κι εγώ παιχνιδάκια και παπουτσάκια..θα ελέγξω αν έχω και ρουχαλάκια γι΄αυτή την ηλικία. Τα 6-9 θα του είναι καλά λες, ή είναι πιο ανεπτυγμένος?Παπουτσάκια μάλλον αγκαλιάς θέλεις, ε?Που να τα στείλουμε?Θα χαρώ να βοηθήσω..

σευχαριστω παρα παρα πολυ......αρχικα!!οχι γλυκεια μου το 6-9 μας ειναι μικρο..9-12 η σκετο 1..ξερβ και γω?παντως το 6-9 μας ειναι μικρο!!παππουτσακια ναι αγκαλιας...σε υπερ υπερ ευχαριστω

Διαφημίσεις

σευχαριστω παρα παρα πολυ......αρχικα!!οχι γλυκεια μου το 6-9 μας ειναι μικρο..9-12 η σκετο 1..ξερβ και γω?παντως το 6-9 μας ειναι μικρο!!παππουτσακια ναι αγκαλιας...σε υπερ υπερ ευχαριστω

Να΄σαι καλά...περιμένω π.μ

Στείλε και σε μενα ενα π.μ. Angel, θα χαρώ πολυ να σου στείλω ο,τι μπορω.

Διαφημίσεις

κοριτσια μου κλαιω αλλα αυτη τη φορα ειναι απο χαρα!!!!οσες το περασατε μπορειτε να καταλαβετε τα συναισθηματα....ντροπης στεναχωριασ χαρας οτι κατι θα κανουμε!!εκει που σαι κολλημενος και περναν οι μερες ετσι απλα ξαφνικα να γελασ και να τσιριζεισ επειδη το αντρακι σου θα εχει κατι που εσυ ησουν αχρηστη μεχρι στιγμης να του δωσεις!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ

Angel στείλε μου και εμένα πμ σε παρακαλώ

(και μην ξαναπείς ότι είσαι άχρηστη, πρόσφερες στο παιδί σου ένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον και αυτό είναι το βασικότερο, τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά-σιγά)

S02fp3.png

LnVyp3.png

Στείλε και σε εμένα πμ.

Να μην φοβάσαι. Δεν θα είσαι μόνη!

AYTO EINAI TO ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΥ ΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ!!!ΠΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΕΙΧΑ.........ΜΑ ΠΟΣΟ!!!!!δεν ειναι η υλη αυτη που σε καθυσηχαζει......αλλα το να εχεις ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!σευχαριστωωωω πολυυυυ μονο που το πες δε φανταζεσε...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...