Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κωνσταντα Βασιλικη ομοιοπαθητικος

Spirtoula

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

είναι η παιδίατρός μας και το μόνο που έχω να πω είναι με κλειστά μάτια.

Ακολουθεί την ομοιοπαθητική οδό αρχικά αλλά έχει τύχει να δώσει και αντιβίωση, φοβερός άνθρωπος, ασχολείται με το παιδί και σαν χαρακτήρα, μπορείς να συζητήσεις μαζί της όποιον προβληματισμό έχεις.

Δεν σε αγχώνει καθόλου ό,τι και να συμβεί και εγώ δεν την αλλάζω με τίποτα

Σ ευχαριστω πολυ για την.άμεση απαντηση

Ωστόσο ήθελα να.ρωτησω αν είναι υπερ των.εμβολιων και αν την.βρισκεις εύκολα στο τηλέφωνο

Δεν είναι υπέρ των εμβολίων αλλά είναι ανοιχτή σε συζήτηση και μπορείς να το κουβεντιάσεις μαζί της.

Όσο για το τηλ. επειδή είναι συνέχεια στο ιατρείο και βλέπει συνέχεια παιδιά, εάν είναι κάτι επείγον αφήνεις μήνυμα στον τηλεφωνητή και σε καλεί πίσω

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

Θα ήθελα κ γω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κα Κωνσταντα ή για κάποιον άλλον ομοιοπαθητικό παιδίατρο. Έχω ένα μωράκι 9 μηνών (διορθωμένη ηλικία 8 μηνών πρόωρακι 34+2 εβδομάδα) και από 4 μηνών είναι συνέχεια με μύξα κάνει συνεχή αγωγή με fixotide και χαπι modulair και όταν χειτορεψει με βήχα αερολιν η κορτιζόνη η αντιβίωση μου έχει κάνει κ 2 κρίσεις παιδικού άσθματος. Και η παιδίατρος κ ο πνευμονολογος που τον πήγα κατέληξαν ότι έχει ευαισθησία διότι κόλλησε νωρίς από το μεγάλο. Είτε θα το ξεπεράσει στο χρόνο είτε μετά τα 4-5 έτη. Ειλικρινά έχω απελπιστεί σε λιγότερο από 20-25 μέρες υποτροπιαζει και πρέπει να πάρει κι άλλη κορτιζόνη η αντιβίωση η ακόμα κ τα 2 μαζί συν τα εισπνεομενα εκτός από αυτά που παίρνει μόνιμα (fixotide - modulair) κ σκέφτομαι τι επιπτώσεις θα έχει όλο αυτό στην υγεία του. Γιαυτό ζητώ τη γνώμη σας μήπως απαλλαγούμε από τα φάρμακα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

On 8/1/2020 at 3:17 ΜΜ, Eirhnhkav είπε:

Θα ήθελα κ γω πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κα Κωνσταντα ή για κάποιον άλλον ομοιοπαθητικό παιδίατρο. Έχω ένα μωράκι 9 μηνών (διορθωμένη ηλικία 8 μηνών πρόωρακι 34+2 εβδομάδα) και από 4 μηνών είναι συνέχεια με μύξα κάνει συνεχή αγωγή με fixotide και χαπι modulair και όταν χειτορεψει με βήχα αερολιν η κορτιζόνη η αντιβίωση μου έχει κάνει κ 2 κρίσεις παιδικού άσθματος. Και η παιδίατρος κ ο πνευμονολογος που τον πήγα κατέληξαν ότι έχει ευαισθησία διότι κόλλησε νωρίς από το μεγάλο. Είτε θα το ξεπεράσει στο χρόνο είτε μετά τα 4-5 έτη. Ειλικρινά έχω απελπιστεί σε λιγότερο από 20-25 μέρες υποτροπιαζει και πρέπει να πάρει κι άλλη κορτιζόνη η αντιβίωση η ακόμα κ τα 2 μαζί συν τα εισπνεομενα εκτός από αυτά που παίρνει μόνιμα (fixotide - modulair) κ σκέφτομαι τι επιπτώσεις θα έχει όλο αυτό στην υγεία του. Γιαυτό ζητώ τη γνώμη σας μήπως απαλλαγούμε από τα φάρμακα. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Μιλήστε με παιδοαλλεργιολόγο άμεσα, και σε καμία περίπτωση μην πειραματιστείτε, μία μη καλά ελεγχόμενη ή με καθυστέρηση υπό έλεγχο κρίση βήχα σε αυτές τις ηλικίες μπορεί να είναι ως και μοιραία. Έχω τα 2 από τα 3 μου παιδιά με ανάλογο ιστορικό, υποχώρησε λίγο πριν αρχίσουν το σχολείο, όπως μας είχαν πει και οι ειδικοί. Συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικευμενο παιδοαλλεργιολόγο, εμείς προσωπικά σωθήκαμε με την κα Σαξωνη-Παπαγεωργίου, αλλά υπάρχουν και άλλοι ειδικοί φυσικά, σε όλα τα μεγάλα παιδιατρικά νοσοκομεια. Aν χρειάζεστε συχνά κορτιζόνη από το στόμα ή εισαγωγή στο νοσοκομείο, δεν πιάνει επαρκώς η αγωγή που σας έχουν δώσει ως τώρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...