Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορίτσια μπαίνω κ εγώ στο κλαμπ σας με ΠΗΤ 23/5/2008 κατά πάσα πιθανότητα στον Αγιο Λουκά Θεσσαλονίκης..άντε ευχομαι να δω κι άλλες εγκυουλες τότε ....αλήθεια τότε μιλάμε για ζώδιο Δίδυμος??????

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Και η δική μου ΠΗΤ ειναι 26/4 στο Μητέρα!!

Οι περισσότεροι έχουν βγει λάθος στις προβλέψεις, γιατι κατά 80% ειναι αγοράκι!!

Με το καλό σε όλες μας!

Ελπίζω επίσης να αποφύγουμε τοκετό κατόπιν ραντεβού λόγω Πάσχα!!!

T9oHp3.png

Διαφημίσεις

αλήθεια το Πάσχα πότε πέφτει? και σαν πρώτη εγκυμοσύνη θα τον "πάρουμε" όλον τον 9ο μήνα ή ενδεχεται κ νωρίτερα?

Κυριακή 19 Απριλίου 2009 έχουμε Πάσχα φέτος. Είναι σχετικό το πότε θα γεννήσει η κάθε μία σας. Αυξάνονται οι πιθανότητες τοκετού μετά την 37η εβδομάδα!

Με λίγα λόγια οι πιθανότητες να μας βγει πασχαλιάτικο ειναι αρκετες..... :roll:πωπω......τι να πω ..........κουράγιο τότε να δούμε τι θα γίνει.... :?::?::?::?::?:

καλά ότι ναναι λέω Απριλίου λες Μαίου νομίζω....πραγματικά ότι ναναι....

8LVep3.png

ZxQWp3.png

καλησπερα συναδελφισσες τι κανετε?Ειχα μια βδομαδα να μπω! Πως πατε? Εγω πλεον μπηκα στον 6ο! Πηγα για β επιπεδου,επιβεβαιωσαμε φυλο και ολα καλα. Δεν πολυκαταλαβα γιατι την εκανα αυτη την εξεταση αλλα τελος παντων! Πλησιαζουμε τα +5 κιλα :cry: και η κοιλια εχει αρχισει πλεον να κουνιεται ολοκληρη :D Εσεις τι νεα?

Διαφημίσεις

καλησπέρα !!! μαράκι... και μεις κάναμε την β επιπέδου.. ούτε και γω κατάλαβα για τα κοκαλάκια μας αν αναπτύσονται σωστά τα όργανά μας??? ξέρω γω.. τουλάχιστον είναι καλά το παλικαράκι μου !!! :lol: εμένα με εχει ταλαιπωρήσει , λίγο η ντου μπες που κάνει ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ μια απο δω μια από κει λες και δεν χωράει!!!

και εμείς μπήκαμε στον 6!!!!! :o άντε κάλο 4μηνώ!!!

έγω που πήρα 4 κίλα τον τελευτεο μηνα και με εκγραξε ο γιατρος μου!!!!

στην αρχή επερνα 1 κιλο το μηνα και τωρα.................. :lol:

Κατά περίεργο τρόπο στην τελευταία επισκεψη στον γιατρο μου ανακάλυψα ότι έχω χάσει ένα κιλό, άρα είμαι πάλι στα 4. Δεν πεινάω ιδιαίτερα βρε κορίτσια, εσάς σας έχει ανοίξει η όρεξη? Εντάξει, και πάλι μια χαρά είναι τα κιλά μας, αν σκεφτείτε ότι το μωρό τώρα είναι κοντά στο μισό κιλό, δε νομιζω ότι έχουμε πάρει κατι επιπλεον, υπολογίζοντας αμνιακό υγρό, επιπλέον αίμα, πρήξιμο στήθους κλπ.

Για τη β-επιπέδου μου έδωσαν κάποιες επιπλέον πληροφορίες στο κέντρο που την έκανα, θα τις γράψω στο αντίστοιχο θέμα.

dovisdepi το πήρες το πμ? τελικά πού την έκανες τη β-επιπέδου?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

ναι ζουζουνελ μου το πήρα!!! και θα πάω αυτή την βδομάδα να κάνω το dvd μας όχι εξέταση άπλα να έχω της κινήσεις του να τον απολαμβάνω και θέλω να το βάλω πρώτα ο θεός στο βίντεο από τα βαφτίσια του.. στην αρχή...να το δει και αυτός μια μέρα ....έχει 55 ευρώ και κρατάει μου είπαν 30 λεπτά ... την β επιπέδου την έκανα έκει που μου είπε ο γιατρός μου στο διαγνωστικό πανορμου και 15 λεπτά 80 ευρώ. όλα καλά !!!!! ααα!!!! σας είπα το αγόρι μου είναι ψηλό!!! εε..!!! βεβαία αφου εγω είμαι 1.78 και ο μπαμπας του 1.85 τι θα είναι το παλικάρι μου!!!

είμαι πολυ περηφανη ισως και για πρωτη φορα στην ζωη μου!!!!!! :lol::lol::lol:

Πολύ ωραία η ιδέα σου για το dvd! :D

Και πιο καλά που τα κανόνισες έτσι, β-επιπέδου εκεί που θέλει ο γιατρός σου και μια εξεταση στο διαγνωστικό αυτο για το dvd, αφού κρατάει και 30 λεπτά μια χαρά είναι! Θα πρότεινα να την έκανες λίγακι αργότερα, ώστε να είναι και πιο καθαρή η εικόνα. Εγώ που έχω dvd απ' τις εξετάσεις στο γιατρό μου, είναι φοβερή η διαφορά μήνα με τον μήνα!

Για την β-επιπέδου, έγραψα κάποιες πληροφορίες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=431780#431780

Βρε κορίτσια, και οι 3 αγόρια περιμένουμε? Αντε να δούμε πού θα βρουμε νύφες!!! :lol:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία η ιδέα σου για το dvd! :D

Και πιο καλά που τα κανόνισες έτσι, β-επιπέδου εκεί που θέλει ο γιατρός σου και μια εξεταση στο διαγνωστικό αυτο για το dvd, αφού κρατάει και 30 λεπτά μια χαρά είναι! Θα πρότεινα να την έκανες λίγακι αργότερα, ώστε να είναι και πιο καθαρή η εικόνα. Εγώ που έχω dvd απ' τις εξετάσεις στο γιατρό μου, είναι φοβερή η διαφορά μήνα με τον μήνα!

Για την β-επιπέδου, έγραψα κάποιες πληροφορίες εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=431780#431780

Βρε κορίτσια, και οι 3 αγόρια περιμένουμε? Αντε να δούμε πού θα βρουμε νύφες!!! :lol:

ΟΙ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ!!!!! :D Εγω βρε zouzounel ολο παχαινω πως το κανες και αδυνατισες? Εμενα η ζυγαρια γιατι παει μονο προς τα πανω? :lol: dovisdepi ποσα κιλα εισαι τωρα? Κιεγω αποτομα τα πηρα, το πρωτο τριμηνο δεν ειχα παρει γραμμαριο! Εχει καιρο ομως να με ζυγισει ο γιατρος και δεν το χει παρει χαμπαρι :wink:

Στο πρώτο τρίμηνο δεν πήρα κι εγώ ούτε γραμμάριο. Στον 4ο πήρα ένα κιλό και στον 5ο πήρα μαζεμένα 3. Στις αρχές του 6ου ζυγιζομαι σπίτι και βλεπω ότι έχω πάρει άλλο ένα κιλό, αλλά μερικές μέρες μετά, στο ιατρείο που ζυγίστηκα, ανακάλυψα οτι το έχασα, σύνολο λοιπόν 4. Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο, όποτε πεινάω, τρώω... Το θέμα είναι ότι δεν πεινάω ιδιαίτερα (ευτυχώς! :D ) και όταν ξεκινάω να φάω κατιτίς ανθυγειινό, μου φεύγει η όρεξη λίγο μετά που δοκιμάζω (πχ πατατάκια, μόλις φάω 4-5 δε θέλω άλλα). Ελπίζω να παραμείνει έτσι!

euapap... δεν τολμώ να ρωτήσω τι συνέβη... :cry:

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Καλημέρα κορίτσια ....πως πάει η εγκυμοσύνη σας? Εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι άρχισα να έχω κάτι πονάκια πότε στη κοιλιά πότε στη μέση...αλλα τι να κάνεις εκτος απο υπομονή...

:roll::roll::roll: ήθελα να ρωτήσω υπαρχει καμια κοπελα με πητ 20-25/5 στη θεσσαλονίκη? και αν ναι που θα γεννήσετε? :?::?::?::?:

8LVep3.png

ZxQWp3.png

Καλημέρα κορίτσια ....πως πάει η εγκυμοσύνη σας? Εγώ οφείλω να ομολογήσω ότι άρχισα να έχω κάτι πονάκια πότε στη κοιλιά πότε στη μέση...αλλα τι να κάνεις εκτος απο υπομονή...

:roll::roll::roll: ήθελα να ρωτήσω υπαρχει καμια κοπελα με πητ 20-25/5 στη θεσσαλονίκη? και αν ναι που θα γεννήσετε? :?::?::?::?:

goutsoulini kalhmera! kai gw exw ponakia stin koilia kai kai sthn mesh na mhn anyshxw?? elega shmera na parv ton giatro mou? kai to allo niwthw oti ntentoni poly h koilia moy kai me ponaei..ase pou to mwro moy klwtaei apisteyta oyte na perpatisw den mporw....

Καλημερα κοριτσια! Νομιζω δεν χρειαζεται να ανησυχειτε ειναι λογικο τωρα που "βαραινουμε" να μας πιανει η μεση και εχω διαβασει οτι πιεζονται και οι μυες κατω απο την κοιλια απο το βαρος οποτε λογικο τα πονακια!

Εγω δεν εχω τετοια συμπτωματα ακομη. Μονο αν περπατησω πολυ ωρα με πιανει η μεση μου! Αυτο που με ενοχλει ειναι που λαχανιαζω ευκολα και καμια φορα μου κοβεται και η ανασα στα καλα καθουμενα! Το μωρο αμα ειμαι σε κινηση κουνιεται ελαχιστα εως καθολου. Κι εγω ολη την ωρα στο ποδι ειμαι. Περιμενει να κατσω το βραδυ στον καναπε για να αλλαξει πλευρο το κακομοιρο :D

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...