Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επεμβαση κρεατακια

Recommended Posts

Ολα καλά θα πάνε. Και το ανιψάκι μου έκανε επέμβαση αφαίρεσης κρεατάκια και αμυγδαλές στον Σαραβάκο στην Πεντέλη, έκατσε μέσα ένα 24ωρο, οι δυό πρώτες μέρες είναι δύσκολες αλλά αντιμετωπίζονται με παυσίπονα. Τώρα ο μικρός πετάει και το σημαντικότερο, αναπνέει πλέον την νύχτα και δεν ροχαλίζει. Μέχρι και η χροιά της φωνής του άλλαξε, έφυγε αυτό το ''μπούκωμα''. Γρήγορα σιδερένιος.

Διαφημίσεις

Λατίνα, πως πήγε η επέμβαση;

Σήμερα γυρίσαμε.......καλά πήγε, αλλά ΟΚ δημόσιο νοσοκομείο, δεν υπάρχει λέιζερ, δεν το ήξερα.....ποια "ρουτίνα και τίποτα δεν είναι"...δύσκολο παιδιά, τρία παιδάκια ήταν, όλες οι μαμάδες δεινοπαθήσαμε......χώρια που μας τα φέρανε μες τα αίματα λες και ήταν κρεοπωλείο...τεσπα τέλος καλό όλα καλά, αλλά αν το ήξερα θα πήγαινα σε ιδιωτική κλινική να γίνει αναίμακτα.

Διαφημίσεις

Μόνο κρεατάκια έκανε. Αλλά δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, ούτε σε τι κατάσταση μας τον πέταξαν πάνω στο κρεβάτι όταν τον έφεραν, ούτε πόσο πονούσε όλη αυτή η κατασκευή που έβγαινε από το στόμα του......τα άλλα παιδάκια ήταν 5 και 6 και ο δικός μου 7μιση. Το μικρό μάλιστα έκοψε αυτό το νήμα- ράμμα στον ύπνο με τα δοντάκια του και τρέχανε μες την άγρια νύχτα. Παιδιά ειλικρινά, δεν είχα ιδέα οτι δεν είχαν λέιζερ, με τίποτα όμως.

Ο δικός μου 5 χρ ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα περίπου πολύ ροχαλητό, τον είχε ξαναπιάσει πέρσι αλλά μετά του πέρασε.. κάναμε και ακτινογραφία για κρεατάκια δεν έχει όμως, έχει αμυγδαλές. Ο ΩΡΛ είπε ότι εμείς θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε εγχείριση και ίσως αν περιμένουμε λίγο να επανέλθει όπως ήταν πριν γιατί μπορεί να έχουν διογκωθεί οι αμυγδαλες από καμια ίωση που πέρασε.. αλλα αν παθαίνει άπνοιες πολλές πρέπει να τις βγάλει και μαζι φυσικά και κρεατάκια γιατι δεν τα αφήνουν αυτά αν βγάλουν αμυγδαλές…

Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν οι απνοιες του είναι τόσο σοβαρές… μας είπε μια φίλη πνευμονολόγος ότι στο παίδων πας και κοιμάται το παιδάκι και το παρακολουθούν και βγαίνει και το συμπέρασμα αν χρειάζεται τελικά εγχείριση η όχι… το έχει κάνει κανείς αυτό ? μου φαίνεται καλή ιδέα..

Καλά ευτυχώς που μας τα πες ρε κοπελιά… και φαντάσου ότι κάνατε μόνο κρεατάκια! Ειδικά για τα κρεατάκια λενε ότι απλά τα τραβάνε δεν έχει αίματα και τέτοια… σκέψου να κάνατε και αμυγδαλές που εκεί λένε είναι πιο περίπλοκο…

Τι ενοείς “Παιδιά ειλικρινά, δεν είχα ιδέα οτι δεν είχαν λέιζερ, με τίποτα όμως.

Νόμιζες ότι θα σας το έκαναν με λέιζερ?

Διαφημίσεις

Δε θέλω να αναφέρω το νοσοκομείο μήπως θεωρηθεί δυσφήμιση. Ναι, νόμιζα ότι θα γίνει με λέιζερ....βέβαια ο παιδίατρος μου είπε "σιγά μην έχουν λέιζερ αυτοί" αλλά ήταν ένα βράδυ πριν!

Ευχαριστώ για τις ευχές.

Σε δημόσιο νοσοκομείο έκανε κ η κόρη μου αφαίρεση κρεατακια κ ήταν πραγματικά μια επέμβαση ρουτίνας. Ούτε αίματα ούτε τίποτα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας φύγαμε κ το δυσκολότερο της ημέρας ήταν οτι η μικρή πεινούσε αλλα έπρεπε να πιει μόνο γάλα κρύο ή βανίλια παγωτό για εκεινη την πρώτη μέρα...

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Ευχαριστώ. Καλά είναι, τρώει και δε χορταίνει. Με ένα 0% γιαούρτι τα είχανε 24 ώρες...τεσπα έτσι έπρεπε δεν λέω κάτι γι αυτό. Παιδιά Θεσσαλονίκη μένω, δε θέλω να πω το νοσοκομείο αλλά ΟΚ τα είδαμε όλα...στο ένα ρουθούνι απέξω κρεμόταν με ράμματα ένα μπαλάκι από γάζες γεμάτο αίματα, όπου έπεφταν οι εκκρίσεις, και εννοείται έμεινε εκεί ως το άλλο πρωί. Το άλλο ρουθούνι μάτωνε συνέχεια επίσης, και απ τη μια μεριά του στόματος έβγαινε ένα χοντρό ράμμα που κολλούσε τελικά στο μάγουλο, που ερχόταν από μέσα. Από που δεν ξέρω. Τα παιδιά λέγανε ότι τους τσούζει και τους ενοχλεί. Τρία παιδάκια παλεύαμε όλη νύχτα να μη βγάλουν το ράμμα, να μην το τραβήξουν, να μην το κόψουν. Και τα φέρανε και τα τρία με αίματα μέχρι τους ώμους. Έπαθα σοκ όταν τον βάλανε στο κρεβάτι του και τον είδα. Μετά από λίγο ήρθε και μια νοσοκόμα και μου πέταξε δυο βρεγμένες γάζες και μου είπε "κάνε καμιά δουλειά μαμά, καθάριζε!"

Τεσπα, τέλος καλό, όλα καλά.....

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ. Καλά είναι, τρώει και δε χορταίνει. Με ένα 0% γιαούρτι τα είχανε 24 ώρες...τεσπα έτσι έπρεπε δεν λέω κάτι γι αυτό. Παιδιά Θεσσαλονίκη μένω, δε θέλω να πω το νοσοκομείο αλλά ΟΚ τα είδαμε όλα...στο ένα ρουθούνι απέξω κρεμόταν με ράμματα ένα μπαλάκι από γάζες γεμάτο αίματα, όπου έπεφταν οι εκκρίσεις, και εννοείται έμεινε εκεί ως το άλλο πρωί. Το άλλο ρουθούνι μάτωνε συνέχεια επίσης, και απ τη μια μεριά του στόματος έβγαινε ένα χοντρό ράμμα που κολλούσε τελικά στο μάγουλο, που ερχόταν από μέσα. Από που δεν ξέρω. Τα παιδιά λέγανε ότι τους τσούζει και τους ενοχλεί. Τρία παιδάκια παλεύαμε όλη νύχτα να μη βγάλουν το ράμμα, να μην το τραβήξουν, να μην το κόψουν. Και τα φέρανε και τα τρία με αίματα μέχρι τους ώμους. Έπαθα σοκ όταν τον βάλανε στο κρεβάτι του και τον είδα. Μετά από λίγο ήρθε και μια νοσοκόμα και μου πέταξε δυο βρεγμένες γάζες και μου είπε "κάνε καμιά δουλειά μαμά, καθάριζε!"

Τεσπα, τέλος καλό, όλα καλά.....

Ωχ Παναγία μου!!

Καλα βάζουνε ράματα για κρεατακια; Τι ραβουνε; Αφού απλά τραβάνε τα κρεατακια από την μύτη... Έκανε και αμυγδαλες; Γιατί λέιζερ σε κρεατακια δεν έχω ξανακούσει!

Άντε καλή ανάρρωση ..

Ωχ Παναγία μου!!

Καλα βάζουνε ράματα για κρεατακια; Τι ραβουνε; Αφού απλά τραβάνε τα κρεατακια από την μύτη... Έκανε και αμυγδαλες; Γιατί λέιζερ σε κρεατακια δεν έχω ξανακούσει!

Άντε καλή ανάρρωση ..

Mόνο κρεατάκια έκανε, αλλά από το στόμα γίνεται η επέμβαση στο νοσοκομείο....όχι απ τη μύτη. Τι ράβουνε ακόμα το ψάχνω.......

Mόνο κρεατάκια έκανε, αλλά από το στόμα γίνεται η επέμβαση στο νοσοκομείο....όχι απ τη μύτη. Τι ράβουνε ακόμα το ψάχνω.......

Μμμμμμμ

Δεν πειράζει latina μου , σημασία ειναι ότι έγινε γρήγορα και το παιδί ειναι εντάξει

Στο κάτω κάτω γιατροί ειναι ξέρουν τι κάνουν!

Μμμμμμμ

Δεν πειράζει latina μου , σημασία ειναι ότι έγινε γρήγορα και το παιδί ειναι εντάξει

Στο κάτω κάτω γιατροί ειναι ξέρουν τι κάνουν!

Μόνο για τα αυτιά του παραπονιέται, ότι μας ακούει χαμηλόφωνα, και ο ίδιος μιλάει πολύ δυνατά, ελπίζω να είναι μετεγχειρητικό και να μην πάθαμε καμιά ζημιά...:(:(:(

Όχι ρε συ τη σχέση έχουν τα αυτιά

Απλά μάλλον μαζεύτηκε όλο το υγρό εκεί και σιγά σιγά θα φύγει, δωστου δυο μέρες :-)

Αχ μακάρι να μην είναι τίποτα....ανησυχώ....Τετάρτη θα μας ξαναδεί ο χειρουργός, για επανεξέταση. Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ.

Αχ μακάρι να μην είναι τίποτα....ανησυχώ....Τετάρτη θα μας ξαναδεί ο χειρουργός, για επανεξέταση. Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ.

Κοιτά από την λίγη πείρα που έχω με τον μεγάλο μου τα κρεατακια ειναι υπεύθυνα για κρυωματα μυξες κλπ ο δικός σου αρρωσταίνε πολύ ; Οπότε όλο αυτό το υγρό κάπου θα πρέπει να παει μέχρι να φύγει τελείως

Άντε να παει καλα η επανεξέταση, να μας πεις πως πήγε!

Κοιτά από την λίγη πείρα που έχω με τον μεγάλο μου τα κρεατακια ειναι υπεύθυνα για κρυωματα μυξες κλπ ο δικός σου αρρωσταίνε πολύ ; Οπότε όλο αυτό το υγρό κάπου θα πρέπει να παει μέχρι να φύγει τελείως

Άντε να παει καλα η επανεξέταση, να μας πεις πως πήγε!

Όχι, και γι αυτό δεν είχαμε κάνει την επέμβαση ως τώρα.

Δεν έκανε ούτε μια ωτίτιδα ποτέ, μόνο άπνοιες τώρα τελευταία.

Μπούκωμα μόνο όταν ήταν κρυωμένος.

Έλα όμως που ήταν τόσο διογκωμένα που έφραξαν το 80% της αναπνευστικής διόδου του παιδιού, οπότε θα υπήρχε θέμα σωστής οξυγόνωσης πλέον....κι έτσι τα βγάλαμε. Να σαι καλά!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...