Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΡΧΕΣ ΦΛΕΒΑΡΗ

Recommended Posts

Καλησπερα!Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα! Θα ηθελα να με βοηθησετε οι χειμωνιατικες μανουλες τι και σε τι ποσοτητα πρεπει να αγορασω για τον μικρο μου που τον περιμενω μεχρι 17/2! Αν σας ειναι ευκολο, να μου πειτε και για κουβερτουλες, υπνοσακο κλπ...:D:D

Σας υπερευχαριστω!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Ρίτα! Αν ψάξεις στο φόρουμ υπάρχουν πολλά θέματα με τις πρώτες αγορές για τα μωράκια. Εγώ γέννησα τους γιούς μου άνοιξη και καλοκαίρι αλλα θα σου γράψω τί είχα αγοράσει για να πάρεις μιά ιδέα

-12 ολόσωμα φορμάκια

-12 φορμάκια κοντομάνικα που αφήνουν γυμνά τα ποδαράκια

-8 κατωσέντονα

-8 πανωσέντονα

-2 πικέ κουβερτούλες

-2 βαμβακερές κουβερτούλες

-2 φλίς κουβερτούλες

-2 βελουτέ φορμάκια για τις εξόδους

-3 σετ πετσέτες

-4 σετ μικρά πετσετάκια

-2 καλύμματα στρώματος

-2 σετ πάνες αγκαλιάς

Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα πάρει πολλά φαντάζομαι ότι και με λιγότερα μπορεί να βολευτεί κάποιος αλλά ήθελα να έχω πάντα καθαρά & σιδερωμένα ρούχα και σεντόνια και όχι να αγχώνομαι για το αν θα στεγνώσει η πλύση και αν θα προλάβω να βάλω σίδερο . Επειδή γεννάς Φλεβάρη αντί για βελουτέ φορμάκια για τις εξόδους θα ήταν καλύτερο να πάρεις ένα ολόσωμο φορμάκι που είναι σαν μπουφάν για να είναι ζεστό το μωράκι (τα έχω δει στα Mothercare αλλά δεν ξέρω αν έχουν κάποια ονομασία). Επίσης φίλες μου χρησιμοποίησαν πολύ κάτι πανάκια (σελτεδάκια νομίζω τα λένε) που είναι για τις γουλίτσες που βγάζουν τα μωρά όταν ρεύονται και όταν είναι ξαπλωμένα. Εγώ δεν πήρα και δεν χρειάστηκαν κιόλας γιατί τα παιδιά μου δεν έβγαλαν ποτέ γάλα. Πάνω στον ενθουσιασμό μου όταν ήμουν έγκυος στον πρώτο μου γιό είχα αγοράσει και αρκετά ρούχα τύπου μπλουζάκια, παντελονάκια κλπ αλλά τελικά στην πράξη με βόλεψαν πολύ τα φορμάκια και τα ρούχα τα φόρεσε ελάχιστα εώς καθόλου. Ελπίζω να σε βοήθησα αλλά ρίξε μιά ματιά και στα άλλα θέματα τα γράφουν πολύ αναλυτικά. Με το καλό το μωράκι σου!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Ευχαριστούμε πολύ Izaki!

Αν υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα με εμπειρία στις γέννες Φεβρουαρίου, με ενδιαφέρει και εμένα (ΠΗΤ 19/02).

Rita αν θέλεις, έλα και στο parents cafe στο group που έχουμε οι μανούλες Φεβρουαρίου 2015!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...