Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λίστα με παιδιάτρους

VANILIA123M

Recommended Posts

Λοιπόν πήγα σήμερα στην Τεχλεμετζή για μια πρώτη γνωριμία.

Σαν γιατρός και σαν άνθρωπος μου φάνηκε μια χαρά,στα 15λεπτά βέβαια που μιλήσαμε μαζί της.Εξέτασε τη μικρή σχολαστικά και μας μιλούσε χωρίς βιασύνη παρότι απο έξω περίμεναν 20άτομα...και αυτό είναι το αρνητικό!Το ιατρείο ανοιγε στις 5 και εμείς πήγαμε 4.40 και ήδη περίμεναν ουρά ο κόσμος:rolleyes::rolleyes:Και επειδή είναι συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΥ μετά απο εμας θα εξέταζε μόνο λίγους ακόμη και θα συμπληρωνε τους 50!Δηλ Δευτέρα και Τρίτη καλυψε ήδη το εβδομαδιαίο όριο...χαμός:(Αρα πρέπει να πηγαίνουμε Δευτέρα μόλις ανοίγει(και πιο πριν μη σου πω)για να πιάσουμε σειρά

Αυτά;)

ααααα καλά δεν παίζει αυτό το σκηνικό. Να πηγαίνω με δύο μωρά μέσα στις ιώσεις τώρα το χειμώνα να περιμένω στην ουρά για να με δεχτεί με το βιβλιάριο. Να μου λείπει το βύσσινο. Ο άντρας μου δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει στην αναμονή. Προτιμώ να μείνουμε στη δική μας που είναι δίπλα στο σπίτι μας και παίρνω τηλ και ζητάω πάντα να μου κλείσει το πρώτο ραντεβού στην έναρξη του ιατρείου για να μην κολλάμε αρρώστιες. Για το ένα παιδί μας έπαιρνε 50 ευρώ και για τα δύο πλέον 60 ευρώ. Και επειδή η ιδιωτική ασφάλεια μας καλύπτει μόνο 9 αποδείξεις το χρόνο για το κάθε παιδί για γιατρό λέω στην κοπέλα και μου κόβει απόδειξη πότε στο ένα παιδί όλο το ποσό πότε στο άλλο όλο το ποσό για να έχω το περιθώριο να καλύψω τυχόν αρρώστιες. Αν και όταν αρρωστήσουν δεν τα πηγαίνω στην παιδίατρο. Τα πάω πάντα στο Μητέρα και δεν πληρώνω ούτε φράγκο στα εξωτερικά ιατρεία. Εχω κάρτα Marfin ταμιευτήριο + υγεία και πάω δωρεάν. Πλέον μπορείς να πας και στο ΙΚΑ με το βιβλιάριο του δημοσίου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 387
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

eliana σε ποια πας τώρα?Απλα ενημερωτικά ρωτάω να μαθαίνω απόψεις;)Αν την ξαναπαω ιδιωτικά πάλι στην Πετρομιχελάκη θα παω,ειμαι πολύ ευχαριστημένη

Πάντως και εγω το σκέφτομαι αυτό με τις ιώσεις...μια κυρία δίπλα μας έβηχε συνεχώς και παραδίπλα καθόταν ενα ζευγάρι με νεογέννητο.Ε,πως να το κάνουμε δεν γίνεται έτσι!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

eliana σε ποια πας τώρα?Απλα ενημερωτικά ρωτάω να μαθαίνω απόψεις;)Αν την ξαναπαω ιδιωτικά πάλι στην Πετρομιχελάκη θα παω,ειμαι πολύ ευχαριστημένη

Πάντως και εγω το σκέφτομαι αυτό με τις ιώσεις...μια κυρία δίπλα μας έβηχε συνεχώς και παραδίπλα καθόταν ενα ζευγάρι με νεογέννητο.Ε,πως να το κάνουμε δεν γίνεται έτσι!

Eγώ τα πάω στην Πολυχρόνη στην Κολοκοτρώνη αλλά όπως έχω γράψει μπορεί να είναι πολύ καλή γιατρός, να μην δίνει εύκολα αντιβιώσεις κτλ αλλά όταν την χρειάζομαι στις 5 φορές τη μία θα την βρω. Γι αυτό πλέον πάμε ΜΗΤΕΡΑ όποτε τα παιδιά είναι συναχωμένα. Τις προάλλες η μικρή ήταν 20 ημερών μου έβγαλε κοκκινίλα στον αφαλό. Πήρα την παιδίατρο τηλ μου είπε να την πάω στο νοσοκομείο. Την πήγαμε μητέρα, την είδε χειρουργός στα εξωτερικά, έκανε διάγνωση ομφαλοκήλης. Μας είπε να κάνουμε λίγες πλύσεις με χαμομήλι για τρεις μέρες και αν κοκκινίλα δεν υποχωρούσε θα της έδινε τότε αντιβίωση. Δεν πλήρωσα φράγκο. Την ξαναείδε η χειρουργός μετά από τρεις μέρες πάλι στο μητέρα δεν πληρώσαμε φράγκο. Μετά από λίγες μέρες κόλλησε ο μεγάλος τη μικρή μια ιωσούλα και πάλι μητέρα πήγαμε μήπως είχε τίποτα σε αυτιά, πνεύμονες κτλ. Ηταν καθαρή, την ξεμπούκωσαν με κάτι σωληνάκια, τις μέτρησαν με μηχάνημα την αναπνοή, τις βάλαμε μια μασκούλα να την βοηθήσει στο μπούκωμα και δεν πλήρωσα φράγκο. Αυτά η παιδίατρος δεν μου τα παρέχει στο ιατρείο. Γιατί να πάω λοιπόν τα παιδιά όταν είναι άρρωστα;;; Για να μου δώσει αντιβίωση, να μου πάρει 50 ευρώ και να τα ξαναδει μετά από 4-5 μέρες και να ξαναπάρει άλλα 50;;; Οχι δε θα πάρω. Θα πηγαίνω σε εκείνη μόνο για τα εμβόλιά τους. Από τη ΜΗΤΕΡΑ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη όσες φορές χρειάστηκε να πάμε.

μανουλεσ ευχαριστω για τισ απαντησεισ!!!εδωσα κλιση στο κρεβατι....επισησ αρχισαμε και τισ κρεμουλεσ και με τισ αναγωγεσ ειμαστε πολυ καλυτερα....

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια εγώ τα παιδιά τα πάω σέ ένα πολύ καλό παιδίατρο στην Καλλιθέα (δεν ξέρω πως τα καταφέρνει και πάντα πέφτει 100% σε διαγνώσεις ακομα και απο το τηλέφωνο...είναι απίστευτος, δεν τον αλλάζω με τίποτα). Εχει ιατρείο στη Σκρα & Πλάτωνος, ήταν χρόνια στο παίδων οπότε για οποιαδήποτε εξέταση μας στέλνει πάντα εκει που χρειάζεται. (Αχρειαστος να είναι χιχιχιχι!). Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου. Οσον αφορά για το ΙΚΑ που λέτε έγω κλείνω 1+ μηνα πριν με το 184 ραντεβού στο κέντρο Μανας & Παιδιού πάω μονη μου, μου γράφουν το εμβόλιο που χρειάζομαι με 0 συμμετοχή και πάω μετά στον παιδιάτρο μου για εξέταση και εμβόλιο. Σιγά μην εμπιστευτω το μώρο σε αυτές τις απαράδεκτες ....στο κέντρο Μανας και Παιδιού....ας μη σχολιάσω άλλο....

Διαφημίσεις

τους παιδιάτρους: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ και

ΤΖΙΝΗ ΕΛΕΝΗ

Την πρώτη την έχει δοκιμάσει φίλη μου και την απέρριψε... Περισσότερα δεν γράφω σε δημόσια φόρουμ

Την δεύτερη δεν την ξέρω...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία Νικολοπούλου - Χαϊδάρι.

Είναι παιδίατρος-λοιμωξιολόγος.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, είναι καταπληκτικός άνθρωπος, οποιαδήποτε στιγμή είναι διαθέσιμη να σε βοηθήσει. Τις πρώτες μέρες με τη μπεμπούλα στο σπίτι μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Όταν μπήκε νοσοκομείο με ίωση με στήριξε πάρα πολύ, μάθαινε νέα της μικρής και μας τα έλεγε και γενικά με βοήθησε και με βοηθάει πάρα πολύ. Νιώθω σαν να μιλάω με την μεγάλη μου αδερφή και όχι με γιατρό. Μ'αρέσει επίσης που στη μικρή μου από νεογέννητο της μιλάει σαν να είναι δικό της παιδί :D Είναι φοβερή και νιώθω πολύ τυχερή που την έχω γιατί για τον χαρακτήρα τον δικό μου που είμαι πάρα πολύ αγχώδης μόνο με ένα τέτοιο άνθρωπο θα μπορούσα να συννενοηθώ...Άλλος σίγουρα θα με είχε στείλει... :oops:

Καλημέρα σου έχω στείλει ένα πμ.

καλησπέρα κ εγω σκέφτομαι να πάω στην τζίνη ελένη γιατί η δικία μας παρότι είναι πολλή καλή βγήκε απο το τάμειο μας! στείλε μου εντυπώσεις

πηγε σημερα η κουνιαδα μου κ εμεινε αρκετα ευχαριστημενη

ΗΛΙΑΝΑ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ

αλλα τρεχει οπου την ζητησεις- μενει βορεια προαστια

εχει κανει στο λονδινο και εχει αλλη προσεγγιση των πραγματων

δεν μου εχει δωσει ποτε αντιβιωση και δεν εχουμε περασει λιγα.....

νομιζω τωρα ειναι και στο παιδων αγλαια κυριακου

κοριτσια καλημερα σας. ειχω τον Γατο Αθανασιο για παιδιατρο αλλα θελω να τον αλλαξω. μενω ηλιουπολη και μου προτειναν τον Σαλτο Ιωαννη. ξερει καμια σας αν ειναι καλος? χρειαζομαι την βοηθεια σας.

Διαφημίσεις

Εξαιρετική η Πένυ Ψυχογιού-Διαμαντή στη Βούλα (Διγενή 18) την οποία τελικά βρήκαμε μέσα από φίλους γονείς με 2+ παιδιά. Ευτυχώς γιατί είχα χάσει κάθε ελπίδα ότι υπάρχει ΚΑΛΗ παιδίατρος στα μέρη μας.

Η Πένυ μας εξέπληξε ευχάριστα και ο γιος μας τη λατρεύει.

• 1 month later...
εμένα την κόρη μου την ανέστησαν κυριολεκτικά στο ΙΑΣΩ πριν από 11 χρόνια..... έκτοτε την παρακολουθούσε η κ. Μοίρα (νεογνολόγος παιδίατρος) άπλά

καταπληκτική επιστήμονας , άνθρωπος στηρίζει ψυχολογικά τους γονείς..... προσβάσιμη 24 ω το 24ωρο,αποδείξεις στην τρίχα.....κυρία!

να σας πω ότι από γλυφάδα πήγαινα πειραιά κέντρο αγόγκυστα.......

την συστήνω ανεπιφύλακτα .....

Θα διαφωνησω.... δεν ειναι και 24 ωρες το 24ωρο το κινητο της διαθεσιμο... την μικρη μοιυ κι εγω εκει την παω...αλλα μαλλον ηταν η τελευταια της φορα... εκει παει και ο αδερφος μου τον γιο του αλλα κι αυτος τελευταια του ηταν .... δεν το σηκωνει ουτε με 17 κλησεις να εχεις κανει.. και το χειροτερο βλεπεις σε παιρνουν 17 φορες παρε να δεις τι εχει γινει...

ο ανιψιος μου μενει εδω κι ενα μηνα σε χωριο και ηρθαν πριν λιγες μερες εδω να τον δει και να του κανει εμβολιο[την βρηκαμε οταν γενησε η νυφη μου και μπηκε ο μικρος στην μοναδα...φανηκε μεχρι και πριν λιγο καιρο να νοιαζεται...και ετσι την επελεξα κι εγω} σημερα λοιπον ο μικρος λιποθυμησε και την επαιρνε ο αδερφος μου και η νυφη μου τηλεφωνο και δεν το σηκωνε... αρπαξανε τον μικρο και τον πηγανε στο νοσοκομειο και ακομα περιμενουν τηλεφωνημα της... σε ορισμενα πραγματα ειναι απαραδεκτη... το μονο καλο που κανει ειναι οταν πας για εξεταση να εξεταζει ναι μεν σχολαστικα και το τσιμπημα δεν το καταλαβαινουν τα μικρα μας... αλλα οταν σε παιρνουν τηλεφωνο οτι ωρα και να ειναι εισαι γιατρος σε ενα μικρο παιδι το σηκωνεις ρε γμτ μου...

και παντα η πρωτη της κουβεντα ειναι παντα "στο νοσοκομειο να την/τον πας...." αχχχ η δικια μου παιδιατρος ερχοταν στο σπιτι καθε φορα που την επαιρνε η μανουλα μου τηλεφωνο....

τωρα εγω πρεπει να ψαξω μετα το πασχα παιδιατρο να ειμαι ευχαριστημενη κι εγω και η μικρη μου... εχω και 2 εμβολια στο ψυγειο που περιμενουν..

Θα διαφωνησω.... δεν ειναι και 24 ωρες το 24ωρο το κινητο της διαθεσιμο... την μικρη μοιυ κι εγω εκει την παω...αλλα μαλλον ηταν η τελευταια της φορα... εκει παει και ο αδερφος μου τον γιο του αλλα κι αυτος τελευταια του ηταν .... δεν το σηκωνει ουτε με 17 κλησεις να εχεις κανει.. και το χειροτερο βλεπεις σε παιρνουν 17 φορες παρε να δεις τι εχει γινει...

ο ανιψιος μου μενει εδω κι ενα μηνα σε χωριο και ηρθαν πριν λιγες μερες εδω να τον δει και να του κανει εμβολιο[την βρηκαμε οταν γενησε η νυφη μου και μπηκε ο μικρος στην μοναδα...φανηκε μεχρι και πριν λιγο καιρο να νοιαζεται...και ετσι την επελεξα κι εγω} σημερα λοιπον ο μικρος λιποθυμησε και την επαιρνε ο αδερφος μου και η νυφη μου τηλεφωνο και δεν το σηκωνε... αρπαξανε τον μικρο και τον πηγανε στο νοσοκομειο και ακομα περιμενουν τηλεφωνημα της... σε ορισμενα πραγματα ειναι απαραδεκτη... το μονο καλο που κανει ειναι οταν πας για εξεταση να εξεταζει ναι μεν σχολαστικα και το τσιμπημα δεν το καταλαβαινουν τα μικρα μας... αλλα οταν σε παιρνουν τηλεφωνο οτι ωρα και να ειναι εισαι γιατρος σε ενα μικρο παιδι το σηκωνεις ρε γμτ μου...

και παντα η πρωτη της κουβεντα ειναι παντα "στο νοσοκομειο να την/τον πας...." αχχχ η δικια μου παιδιατρος ερχοταν στο σπιτι καθε φορα που την επαιρνε η μανουλα μου τηλεφωνο....

τωρα εγω πρεπει να ψαξω μετα το πασχα παιδιατρο να ειμαι ευχαριστημενη κι εγω και η μικρη μου... εχω και 2 εμβολια στο ψυγειο που περιμενουν..

Επειδή κατάλαβα ότι θέλετε παιδίατρο να έρχεται στο σπίτι και να είναι γλυκιά, προσιτή και ΠΑΝΤΑ να απαντά στα τηλέφωνα. Αλίνα ****, παιδίατρος στο νοσοκομείο Metropolitan και με ιατρείο στον Πειραιά αλλά πάει παντού! Εμένα και φίλη μου στο Κόρμπι Βάρης την εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και στα δυο της παιδιά εδώ και 7 χρόνια.

ΛΥΡΑ ΑΛΙΝΑΓιατροί Παιδίατροι (Παιδίατρος)

Λεωφόρος Ηρώων Πολυτεχνείου 61 Πειραιάς, Τ.Κ. 18535

Δήμος Πειραιά, Νομός Αττικής

Τηλ.: 2104285880

Φαξ: 2104285880

Κιν.: 6946463623

Επειδη καποιες μανουλες ψαχνουν παιδιατρο στην Καλλιθεα εγω συστηνω τον Ραουφ Σεχαντε που εχει ιατρειο στη Σκρα και κανει και επισκεψ εις κατ οικον. Πολυ εξυπηρετικος και οικονομικος. Και αν δεν κανω λαθος ειναι και στον εοπυυ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Χαιρεται.

εχετε να μου προτεινετε καλο παιδιατρο κατα προτιμηση αντρα λογο καλης εμπειριας με γυναικα στις περιοχες Ηρακλειο- ν. Ιωνια- Μεταμορφωση;

Ευχαριστω εκ των προτερων

• 1 month later...

μανούλες καλημέρα, είμαι καινούργια στο site και θα ήθελα να μπω και εγώ στην παρέα! έχω διδυμάκια κοριτσάκια σχεδόν 3 ετών και ψάχνω παιδίατρο συμβεβλημένο με εοππυ στα πατήσια, καταλαβαίνετε γιατί!! μπορείτε να βοηθήσετε αν ξέρετε κανέναν καλό;

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα και από μένα...θα ήθελα την βοήθεια σας εάν γνωρίζεται κάποιον καλό παιδίατρο στην Πεύκη ή κάπου κοντά.Πρόσφατα μετακόμισα και είμαι πολύ μπερδεμένη.Όποτε συμβαίνει κάτι στον μικρό τρέχω στο Παίδων.

• 2 εβδομάδες μετά...

Μου πρότειναν δύο καλές παιδιάτρους σε Λυκόβρυση Βόβλα - Καρύδη Κων/να και στην Πέυκη την Κουλούρη Μαρία. Πηγαίνει κανείς εκεί να μου δώσει πληροφορίες;;;;

καλησπέρα,

Ψαχνουμε καλο παιδίατρο που να είναι συμβεβλημενος/η με τη λιστα του ΕΟΠΠΥ κατα προτιμηση στα βορεια προαστια. Αν γνωρίζετε πειτε μου παρακαλω.

Ευχαριστώ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...