Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

Σόφη σε ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου. Εύχομαι σε όλες μας να νιώσουμε κάποια στιγμή τη μητρότητα γιατί πιστεύω ότι το αξίζουμε.

Διαφημίσεις

xronia polla kai xristos anesti se oles.simera piga kai ekana aktinografia tourkikou efippiou euxomai na pane ola kala.tha sas pw to mesimeri pou tha exoun bgei ta apotelesmata

Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Απλά να ξέρεις ότι η ακτινογραφία δεν δείχνει και πολλά.Αν η προλακτίνη σου εξακολουθεί να είναι ανεβασμένη καλό θα είναι να κάνεις μια μαγνητική.

PMNYp3.png

σοφη μου και κοριτσάκια,

όπως σας είπα πήγα στην ενδοκρινολόγο για τα πρηξηματα , τρομερη αυξηση στηθους λιγο αναστατωμενη περιοδο και ποσοτητα αιματος.

τελικα η γυναικα ,μου έδωσε λιγες εξετασεις να κάνω όχι προλακτινη και γυναικολογικες , γιατι λει με τοσο στρεςς και λόγο προσφατής διακοπης τσιγάρου 3 μηνες τίποτα δεν θα ειναι σταθερο στον οργανισμό μου αλλά μόνος του θα ισορροπήσει όταν ηρεμήσω και επειδη η ψυχολογία μου μποκαρίστηκε από στρεςς λόγο ελλειψης ντοπαμίνης από νικοτίνη και διατροφής η ευχαριστηση ειναι σημαντική αυτή την στιγμη στην ζωή μου γιατι η ψυχοσυνθεσή μου δεν αθ μου επιτρέψει έτσι να συλλάβω. άρα η ηρεμώ η συνεχίζω να φουσκώνω αλλά όχι από μωράκι αλλά από στρεσσ'ακι.

πόσο χαζή αισθάνομαι. τουλάχιστον θα δω τι γίνεται με την άσκηση και εαν σε 4 μήνες δεν δω βελτίωση τότε θα της ζητήσω πλεον να τσεκάρουμε και τις ορμόνες γυναικολογικες.

αυτές οι εξετάσεις που μου εδωσε είναι αντιθυροιδική ορμόνη και καποιες πιο εξιδεικευμένες , γιατι τις τ4 τ3 και άλλες τις ειχα κανει μετά την παλλίνδρομη πριν 8 μήνες και ηταν οκ.

βεβαια αυτη πιστευει ότι ο΄λα του θυροειδη θα ειναι οκ απλα τις κάνει για να κλεισει αυτό το κεφάλαιο.

Διαφημίσεις

σοφη μου και κοριτσάκια,

όπως σας είπα πήγα στην ενδοκρινολόγο για τα πρηξηματα , τρομερη αυξηση στηθους λιγο αναστατωμενη περιοδο και ποσοτητα αιματος.

τελικα η γυναικα ,μου έδωσε λιγες εξετασεις να κάνω όχι προλακτινη και γυναικολογικες , γιατι λει με τοσο στρεςς και λόγο προσφατής διακοπης τσιγάρου 3 μηνες τίποτα δεν θα ειναι σταθερο στον οργανισμό μου αλλά μόνος του θα ισορροπήσει όταν ηρεμήσω και επειδη η ψυχολογία μου μποκαρίστηκε από στρεςς λόγο ελλειψης ντοπαμίνης από νικοτίνη και διατροφής η ευχαριστηση ειναι σημαντική αυτή την στιγμη στην ζωή μου γιατι η ψυχοσυνθεσή μου δεν αθ μου επιτρέψει έτσι να συλλάβω. άρα η ηρεμώ η συνεχίζω να φουσκώνω αλλά όχι από μωράκι αλλά από στρεσσ'ακι.

πόσο χαζή αισθάνομαι. τουλάχιστον θα δω τι γίνεται με την άσκηση και εαν σε 4 μήνες δεν δω βελτίωση τότε θα της ζητήσω πλεον να τσεκάρουμε και τις ορμόνες γυναικολογικες.

αυτές οι εξετάσεις που μου εδωσε είναι αντιθυροιδική ορμόνη και καποιες πιο εξιδεικευμένες , γιατι τις τ4 τ3 και άλλες τις ειχα κανει μετά την παλλίνδρομη πριν 8 μήνες και ηταν οκ.

βεβαια αυτη πιστευει ότι ο΄λα του θυροειδη θα ειναι οκ απλα τις κάνει για να κλεισει αυτό το κεφάλαιο.

Γεια σου κούκλα!!!

Σίγουρα με την διακοπή του τσιγάρου και με την αλλαγή της διατροφής ο οργανισμός περνάει μια κρίση.Ξέρω ότι όταν τρώμε και βάζουμε κιλά όπως και όταν κάνουμε υπερβολική δίαιτα οι ορμόνες τρελλαίνονται.Για το τσιγάρο ,φυσικά η διακοπή του προκαλεί εκνευρισμό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Λοιπόν πρώτα από όλα να μην σε ξανακούσω να λες τον εαυτό σου χαζή......Ειδες κάποιες αλλαγές και είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις που οφείλονται.Για αυτό παμε στον γιατρό.Κάνεις εξετασούλες , σε εξετάζει και βλέπεις τι δεν πάει καλά.

Δεύτερον δώσε λίγο χρόνο στον οργανισμό σου να συνέλθει.Η γυμναστική βοηθάει παάάάάάρα πολύ.Όχι υπερβολές γιατί και η υπερβολική γυμναστική κόβει την περίοδο(δες ολυμπιονίκες και γενικά αθλήτριες).Όλα με μέτρο.

Χαλάρωσε και μην ζορίζεις τον εαυτό σου.Λογικά με την πάροδο του χρόνου θα αισθάνεσε καλύτερα.Θα ηρεμήσει το σώμα σου και θα στρώσει η περίοδος.Ο μεταβολισμός ε'ιναι μπλοκαρισμένος 9 μήνες από την στιγμή που κόβουμε το τσιγάρο.Και είναι λογικό να πάρεις λίγα κιλά.Αλλά όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα στρώνουν και εσύ θα αισθάνεσε καλύτερα , θα αρχίσεις να χάνεις κιλάκια , θα σταματήσεις να θες τσιγάρο και η επόμενη φορά που θα αισθανθείς φούσκωμα θα είναι όταν θα περιμένεις νινί:-D:grin::-D

PMNYp3.png

Κορίτσια ενα εχω να σας πω!!Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ δεν επηρεαζει καθόλου την προσπάθεια εγκυμοσύνης. Εμενα ήταν λίγο αυξημενη και χωρις χαπια χωρις τπτ (56) ειχα αμεσως εμεινα εγκυος με την πρωτη φορά!!Κι ολα αυτά παρόλο που η γιατρος μου χε πει οτι θα δυσκολευτω !!Εμεινα αμεσως εγκυος!!!Οπότε μη στεναχωριέστε καθόλου!

STELLA

line_m123_beg_minie_time_1221796800_text_.gif

Κορίτσια ενα εχω να σας πω!!Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ δεν επηρεαζει καθόλου την προσπάθεια εγκυμοσύνης. Εμενα ήταν λίγο αυξημενη και χωρις χαπια χωρις τπτ (56) ειχα αμεσως εμεινα εγκυος με την πρωτη φορά!!Κι ολα αυτά παρόλο που η γιατρος μου χε πει οτι θα δυσκολευτω !!Εμεινα αμεσως εγκυος!!!Οπότε μη στεναχωριέστε καθόλου!

Καλημέρα stellitsaK!!!

Η προλακτίνη "ξεγελάει" το σώμα μας το οποίο νομίζει ότι ειμαστε έγγυες και για αυτό δεν μπορούμε να μείνουμε εύκολα πραγματικά έγγυες.

Βέβαια το αν έχουμε πρόβλημα προλακτίνης λόγω αδενώματος , για πολύ καιρό , υψηλά ποσά ακόμα και τα κιλά αλλά και ο τρόπος ζωής επιβαρύνουν την προλακτίνη και την προσπάθειά μας.Κάθε περίπτωση όμως είναι διαφορετική και σαφώς δεν μπορούμε όλες να τις βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι.

Και στην τελική τίποτα δεν είναι απόλυτο.Επομένως περιπτώσεις όπως η δική σου μας δείχνουν ότι και με πρόβλημα προλακτίνης μπορούμε να μείνουμε έγγυες.'Ομως δυστυχώς δεν είναι ο κανόνας.Σίγουρα υπάρχουν γυναίκες που τα καταφέρνουν αλλά δυστυχώς η προλακτίνη δεν τα κάνει ιδιαίτερα εύκολα τα πράγματα.

Ευχαριστούμε πάντως για το εμψυχωτικό μήνυμα.Να χαίρεσε το παιδάκι σου και να περνάς που και που να μας λες κανένα γειά:D

PMNYp3.png

ασφαλώς και δεν είμαι κάτοχος πτυχίου ιατρικής σχολής (χα χα χα) απλά αυτό που ήθελα να εκφράσω είναι ότι όλα τα προβλήματα έχουν τη λύση τους και δεν υπάρχει λόγος άγχους!!

STELLA

line_m123_beg_minie_time_1221796800_text_.gif

Άλλο ένα αισιόδοξο μήνυμα: είχα προλακτίνη 46,7 την πρώτη φορά που έκανα την εξέταση και τη δεύτερη φορά (μετά τις πασχαλινές διακοπές) 15 !!! (από το ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο)

Τόση διαφορά μέσα σε ένα μήνα και μετά από διακοπές....

Ο γιατρός μου είπε οτι είναι καλό σημάδι το να υπάρχουν διακυμάνσεις στην προλακτίνη. Αντιθέτως όταν μένει για πολλούς μήνες σταθερή θέλει ψάξιμο...

Διαφημίσεις

Άλλο ένα αισιόδοξο μήνυμα: είχα προλακτίνη 46,7 την πρώτη φορά που έκανα την εξέταση και τη δεύτερη φορά (μετά τις πασχαλινές διακοπές) 15 !!! (από το ίδιο μικροβιολογικό εργαστήριο)

Τόση διαφορά μέσα σε ένα μήνα και μετά από διακοπές....

Ο γιατρός μου είπε οτι είναι καλό σημάδι το να υπάρχουν διακυμάνσεις στην προλακτίνη. Αντιθέτως όταν μένει για πολλούς μήνες σταθερή θέλει ψάξιμο...

Διακοπές ήθελε η προλακτίνη για να πέσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μάλλον πριν το Πάσχα ήσουν τσιτωμένη και μετά τις γιορτές ηρέμησες και έπεσε.

Εύχομαι να μην σου ξανανέβει ποτέ(σύμφωνα με τις τιμές που είπες δεν πιστεύω να έχεις μελλοντικά κανένα πρόβλημα;))

PMNYp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!!!

Η προλακτινή "κτύπησε" κόκκινο. Πήρα χθες το απόγευμα τις απαντήσεις των αιματολογικών κι η τιμή της άτιμης:( είναι 39,02 με όριο το 23, είναι δηλαδή όπως ήταν και στην πρώτη εξετάση, ε, κάτι λιγότερο. Εάν θυμάμαι καλά, σε αυτή ήταν 40. Θα μιλήσω τη Δεύτερα το απόγευμα με την ενδοκρινολόγο να μου πει τι επακολουθεί και θα σας πω.:rolleyes:

Σημειωτέον ότι επισκέφθηκα και το γυναικολόγο για το δικό του μερίδιο στις εξετάσεις, τουλάχισταν αυτές ήταν εντάξει, αλλά μου "μαύρισε" κι αυτός την καρδιά, καθώς έλεγε ότι μία η προλακτίνη, μία η ηλικία (σαραντάρισα κιόλας), εφόσον θέλεις κι άλλο μωρό, να δω μήπως την εξωσωματική και τέτοια. Καλά δεν νομίζω να με ξαναδεί. Αφού, βρε κορίτσια, αδιαθετώ κανονικά κάθε μήνα, άντε το πολύ δύο με τρεις ημέρες καθυστέρηση, ωορηξία κανονική, εξετάσεις εντάξει, γιατί να κάνω εξωσωματική;

Μέχρι κι η χοληστερίνη, που ποτέ δεν είχα, το πολύ 180, ήταν 213. Τι να πω; Τόσο άγχος, πια. Με "έχει φάει". Εντάξει, ξέρω τρέχω όλη μέρα, αντιμετωπίζω διάφορες καταστάσεις, αλλά δεν περιμένα τέτοια χάλια.

Τείνω να πιστέψω ότι γίνεται πραγματικότητα η επιθυμία της μαμάς μου που δεν θέλει με τίποτα να κάνω άλλο παιδάκι. Σκεφτείτε ότι με ρωτάει σχεδόν κάθε μήνα, εάν αδιαθέτησα. Ούτε στα νιάτα μου δεν με ρωτάγε γι' αυτό το θέμα. Το τι τσακωμούς έχουμε κάνει, άλλο πράγμα. Κι εννοείται ότι δεν της έχω πει τίποτα για προλακτινή κι ότι ψάχνομαι. Θα λέει τα δικά της πάλι. (off topic, το ξέρω).

Τέλος πάντων, θα κοιτάξω να ηρεμήσω (ελπίζω να τα καταφέρω) για να μην ζαλίζω κι εσάς. Πάντως, μέσα στην απελπισία μου, τα νεύρα μου, ό,τι θέλετε πείτε, κανόνισα το Σάββατο να πάω στο κομμωτήριο για γενικό ρεκτιφιέ. Χρήματα δεν υπάρχουν, αλλά κάτι θα κάνω. Α, και σήμερα το απόγευμα θα πάω να αγοράσω ένα κουτάκι σκιές για τα μάτια που πάντα ήθελα. Ούτε αυτές έχω ανάγκη, αλλά έτσι για μένα και για να πικάρω όλους εκείνους (πρόσωπα και προλακτίνη) που χαίρονται με τη δική μου πτώση. Όχι, δεν θα τους κάνω τη χάρη.

"After all tomorrow is another day", αθάνατη Σκάρλετ, εσύ μας οδηγείς.;)

Κορίτσια & admins, συγγνώμη για το λογίδριο.:oops:

Φιληνάδα μην τα γράφεις έτσι μεσημεριάτικα γιατί ξέρεις ότι είμαι που είμαι νευρόσπασμα , τα παίρνω και με αυτά που διαβάζω!!!!!!!

Πρώτον , γλυκειά μου(ξέρεις πόσο σε αγαπάω:-D:grin::-D) η προλακτίνη είναι ανεβασμένη αλλά όχι χτύπησε κόκκινο.Εγώ τι να πω που τελευταία φορά είχα πάλι 56(περίπου ,2 πάνω , 2 κάτω ποιος τα υπολογίζει:rolleyes::rolleyes::rolleyes:).Φυσικά είναι ανεβασμένη αλλά με όλα αυτά που μου γράφεις πως να πέσει η καυμένη?????

Αν ξαναπας στον γιατρό που γράφεις , σε παρακαλώ , δώσε του μια μούτζα από εμένα.θα μου κάνεις μεγάλη χάρη.Άκου εκεί λόγω προλακτίνης και ηλικίας να κάνεις εξωσωματική!!!Ωρέ δεν πάμε καλά , δεν πάει να ψήσει καμμιά άλλη μπας και βγάλει κανενα φράγκο?έστι πες του.Και αν ,που δεν θα χρειαστεί είμαι σίγουρη , αν θα ήθελες να κάνεις εξωσωματική,θα την έκανες αφού εξαντλούσες τα ηλικιακά περιθώρια ή αν είχες σοβαρό πρόβλημα.Δεν είμαι κατά της εξωσωματικής , μην παρεξηγηθώ , ευτυχώς που υπάρχει και είμαστε τυχερές που ζούμε αυτήν την εποχή για να έχουμε και αυτήν την επιλογή.Άλλα όχι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.Άιντε όλοι για εξωσωματική , έχουμε δεν έχουμε πρόβλημα.

Για την μανούλα σου έχω να πω ένα - δύο πραγματάκια και ελπίζω να μην μου θυμώσεις(ξέρω πως δεν μου θυμώνεις ποτέ αλλά το λέω για επιβεβαίωση;))

Καταλαβαίνω ότι για κάποιους λόγους προσωπικούς όπως το οικονομικό ή το ποιος θα προσέχει τα παιδιά, μπορεί να πιστεύει ότι δεν πρέπει να κάνεις άλλο παιδί.Όμως τι αντίδραση είναι αυτή????Είναι δυνατόν να σε αγχώνει κάθε μήνα αν σου ήρθε περίοδος ή όχι?Τι άγχος είναι αυτό?Και το κακό δεν είναι ότι αγχώνεται , είναι ότι στο μεταφέρει και εσένα.Αν ο Θεούλης θέλει να σας χαρίσει και άλλο παιδάκι , τότε καλώς να ορίσει.Ξέρω πως τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά θα βρείτε τρόπο να το μεγαλώσετε.Τα παιδιά είναι χαρά.Μπορεί να μην μας τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια αλλά τα βασικά θα τα έχουν.Και το βασικότερο από όλα είναι η αγάπη , που με εσένα μανούλα θα την παραέχουν!!!

Να πεις λοιπόν την μανούλα σου να βρει σοβαρότερα πράγματα για να αγχωθεί και να μην σε ζορίζει κάθε μήνα.Πως να μείνεις μετά έγγυος με τέτοιο άγχος και μουρμούρα!!!!Α όλα και όλα, θα την μαλώσω και ας είναι μαμά σου.....

Πάνε πουλάκι μου πάρε τα καλλυντικά σου , πανε κομμωτήριο, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου γιατί και ανάγκη τα έχεις αλλά και τα αξίζεις.Να είσαι καλά, να βάλεις ωτοασπίδες και να ακούς μόνο αυτά που σε βοηθάνε και σε κάνουν χαρούμενη.Το αρνητιμό και τα άσχημα σχόλια να τα αφήνεις από έξω.Και τότε να δεις τι καλά που θα έρθει και το παιδάκι.Ηρεμία θέλεις και αισιόδοξα άτομα δίπλα σου.

Τρέχα λοιπόν να γίνεις μια τρελή , τρελή σαραντάρα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

PMNYp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!!!

Η προλακτινή "κτύπησε" κόκκινο. Πήρα χθες το απόγευμα τις απαντήσεις των αιματολογικών κι η τιμή της άτιμης:( είναι 39,02 με όριο το 23

ε όχι και κόκκινο!!!!!!!

όπως έχω ξαναγράψει εδώ:

δυο μήνες πριν την πρώτη εγκυμοσύνη είχα προλακτίνη 77, πριν την δεύτερη 81 (με ΦΤ 0-24) και τώρα (εντάξει αυτό δεν το έχω ξαναγράψει) έμεινα έγκυος ενώ θήλαζα τον πιτσιρικά.

Την ανεβασμένη προλακτίνη την ανακαλύψα στα 17 τώρα είμαι 33, στα 20 ή 21 είχα κάνει θεραπεία με τα παρλοντελ, αντί να μειωθεί είχε ανέβει κατακόρυφα. Στα 23 είχα κάνει μαγνητική εγκεφάλου (με σκιαγραφικό) για τυχόν προλακτινώματα γιατί έχω πονοκεφάλους.

Κάποια στιγμή είχα κάνει και μια εξέταση με κάποιο φάρμακο, μου πήραν αίμα, μου έβαλαν το φάρμακο και μετά μου ξαναπήραν. Κάπου έχω οοοοοοοολες τις εξετάσεις!!!

Κατόπιν τσαντίστηκα και δεν το έψαχνα καθόλου, μόνο στο ετήσιο τσεκαπ μετράγαμε τιμή αλλά δεν ασχολιόμουν.

κοίτα να ανέβεις ψυχολογικά και να πέσεις με τα μούτρα ...στη δουλειά, όπως επίσης πες στον γυναικολόγο σου να κάνει εξωσωματική στον εαυτό του :roll:

Επίσης μεγάλο ρόλο παίζουν, η ψυχολογία σου πριν την αιμοληψία (πχ. μήπως τσακώθηκες με τον παππού που σου πετάχτηκε από το στοπ), η μέρα του κύκλου, αν είχες επαφή το προηγούμενο βράδυ, ακόμα στο ντουζ την προηγουμενη αν έχεις τρίψει με το σφουγγάρι έντονα το στήθος σου.

Η ενδοκρινολόγος τότε μου είχε πει για να βγει η σωστή τιμή της προλακτίνης πρέπει η αιμοληψία να γίνει το πρωί πριν καν σηκωθείς από το κρεββάτι και εσύ να βρίσκεσαι σε απόλυτη χαλάρωση!!!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Α ρε Σόφη, πάλι έγραψες!!!

Καταρχήν κι ασφαλώς δεν παρεξηγούμαι. Έχω ακούσει και χωρίς να υπάρχει καλή θέληση.

Το ότι η προλακτίνη κτύπησε "κόκκινο" είναι σίγουρα αδόκιμος όρος, αλλά ήθελα να δείξω ότι δύο σχεδόν χρόνια, δεν έγινε τίποτα. Βέβαια, είναι τέτοιες οι κατάστασεις που βιώνω, που πάλι καλά να λέμε.

Ο γιατρός, μεταξύ μας, πήρε ήδη (ξέρεις τι). Ίσως, πάω ακόμη μία φορά, μόνο και μόνο για να δω τι άλλο έχει να πει. Περιέργεια. Μάλιστα, μία φίλη μου έχει δώσει το τηλέφωνο της δικής της γυναικολόγου (είναι και γυναίκα, ένα συν ακόμη), η οποία στην περίπτωση της κόρης της (βλ. η μικρή στην εφηβεία με γρομπαλάκι στο στήθος και να έχουν τρελαθεί οι άνθρωποι) φέρθηκε άψογα, την οποία, λίαν συντόμως, θα επισκεφθώ. Και βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε με τις τόσες κοπέλες που προσπαθούν με εξωσωματική, ευτυχώς που έχει προχωρήσει τόσο η ιατρική και γίνεται το όνειρο πραγματικότητα.

Α, και για τη μαμά, έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές και για τόσα θέματα. Είναι φορές που μόλις την βλέπω, νιώθω ότι η πίεση πάει 500. Κι εγώ δεν ξέρω πώς κρατιέμαι. Προσπαθώ να την παρακάμπτω, αλλά μου είναι τόσο δύσκολο.

underage, να ξέρεις ότι έχω διαβάσει με προσοχή τα μηνύματά σου και πραγματικά μου δίνουν αισιοδοξία. Αυτό με την απόλυτη χαλάρωση, δεν το ήξερα. Θα προσπαθήσω στην επόμενη αιμοληψία. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μέχρι να πάω στο κέντρο και στις 7.00 το πρωί, ήδη, σκεφτόμουν όλα όσα πρέπει να κάνω στη διάρκεια της ημέρας. :shock:

Κορίτσια, για άλλη μία φορά το ευχαριστώ είναι λίγο. Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς, γιατί, δεν έχω πει τίποτα σε κανέναν (καλά εντάξει μόνο στο σύζυγο, τι μπελά έχει βρει κι αυτός) και κάπως με φέρνετε στην πραγματικότητα. Που θα πάει, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω.

Φεύγω να γίνω η τρελή σαραντάρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Διαφημίσεις

Α, και για τη μαμά, έχουμε τσακωθεί άπειρες φορές και για τόσα θέματα. Είναι φορές που μόλις την βλέπω, νιώθω ότι η πίεση πάει 500. Κι εγώ δεν ξέρω πώς κρατιέμαι. Προσπαθώ να την παρακάμπτω, αλλά μου είναι τόσο δύσκολο

Αν είμασταν κοντά θα της γνώριζα την δική μου μαμά.Θα τα έβρισκαν 100%.Κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι μου(ευτυχώς σπάνια,πάω εγώ σε εκείνη) γυρνάει όλο το σπίτι να δει αν τα έχω όλα τακτοποιημένα και από όποια επιφάνεια περνάει την σκουπίζει με το χέρι να δει αν έχει σκόνη:lol::lol::lol:

Σήμερα ήρθε και εγώ έκανα κέικ.Όλο οδηγίες από το που να ακουμπήσω το πιάτο , γιατί είμαι απρόσεχτη και το βούτυρο λέρωσε το μικροκυμάτων μέχρι και πως να καθαρίσω το μίξερ:lol::lol::lol:

Δεν της δίνω όμως πλέον σημασία(καλά μερικές φορές καταφέρνει να με κάνει πύραυλο).Της είπα λοιπόν "Μάνα σπίτι σου κουμάντο , όχι εδώ.Άλλωστε έχω ξανακάνει κέικ , δεν είναι η πρώτη φορά" και μόλις πήγε να κατεβάσει το κεφάλι και να πάρει το παραπονιάρικο ύφος της ζουπάω το μάγουλο και της λέω "Γκρινιαρούλα μου εσύ , αχ τι θα κάνουμε με εσένα.Αλλά και χωρίς εσένα δεν γίνεται!!!"Και αμέσως έσκασε χαμόγελο.Εκεί βρήκα ευκαιρία να αλλάξω κουβέντα και όλα καλά.

Τέτοια θέλουν katespsάκι μου αλλιώς δν την βγάζουμε καθαρή.

Άντε καλά ψώνια και μην ξεχνάς "Οι σαραντάρες είναι σαν 2 εικοσάρες".

Και εγώ την μισή δεκαετία την έφαγα.Ακόμα μισή και τα έφτασα τα 408-)8-):cool:

PMNYp3.png

Διακοπές ήθελε η προλακτίνη για να πέσει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μάλλον πριν το Πάσχα ήσουν τσιτωμένη και μετά τις γιορτές ηρέμησες και έπεσε.

Εύχομαι να μην σου ξανανέβει ποτέ(σύμφωνα με τις τιμές που είπες δεν πιστεύω να έχεις μελλοντικά κανένα πρόβλημα;))

Ευχαριστώ ΣΟΦΗ, κι εγώ εύχομαι σε όλες μας να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα....κι αν δεν τα ξεπεράσουμε αμέσως, να έχουμε υπομονή...

Μήπως το γεγονός οτι δε συμβαίνει, σημαίνει οτι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή; Δε λέω βέβαια να μην το ψάχνεις καθόλου.

Στο κάτω-κάτω η καθεμία μας νιώθει ασφάλεια με διαφορετικό τρόπο. Η μία ψάχνοντάς το περισσότερο, η άλλη λιγότερο, η άλλη καθόλου.

Εγώ έχω πέσει σε μια παγίδα τελευταία, κηνυγάω τον άντρα μου με το ζόρι, θέλω δε θέλω, θέλει δε θέλει και γενικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Μην αγχώνεσαι, μη δουλεύεις πολύ, μην πιείς, φάε υγιείνα, κάνε δίαιτα, γυμνάσου αλλά όχι και πολύ, μύρισε τα λουλούδια, μέχρι και φόρα χρωματιστά ρούχα. Έλεος...τι άλλο θα ακούσουμε....Λες και όλα αυτά τα μη και πρέπει δε σε αγχώνουν.

Θα αφήσω τα πράγματα στην τύχη τους, δε μπορώ άλλο να το κηνυγάω και να το ψάχνω προς το παρόν. Ο ένας γιατρός σου λέει δεν έχεις τίποτα, μόνο άγχος, ο άλλος σου δίνει 2-3 μήνες διορία και σου μιλάει για εξωσωματική με το καλημέρα. Εγώ βλέπω οτι μου έχει ανέβει και η FSH και μου έχει μειωθεί η περίοδος εδώ και δύο χρόνια και δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Με έχει κουράσει το όλο θέμα.

Άμα είναι να συμβεί, καλοδεχούμενο, αν όχι, και πάλι εγώ θα ζήσω τη ζωή μου όπως μου "λένε" ο εαυτός μου, οι αντοχές μου και η πορεία μου.

Πάνω απ'ολα να είμαστε καλά με τον εαυτό μας...

Καλή τύχη σε όλες!!;)

σε όσα γράφεις παραπάνω έχεις απόλυτο δίκιο.έλεος πλέον με τα πρέπει, τα μην... και μετά σου λένε απέβαλε το αγχός...πως ακριβώς με όλα αυτά και πάνω από όλα με τις διαφορετικές γνώμες μεταξύ γιατρών..εσύ από πότε παρακολουθε'ις την FSH και πόσο χρονών είσαι? ένας εξωσωματικός μου την έδωσε και εμένα να την κάνω ενώ εγω τον ειχα επισκεφτεί για την παλλινδρομη που ειχα. αυτός ήθελε να κάνω πρωτοκολλό εξωσωματικής χωρίς καμία ενδειξη υπογονιμότητας και για αυτό δεν το ακολούθησα. διαβάζωντας όμως εδώ για αυτήν την ορμόνη αρχίζω και θορυβούμε μήπως είχε δίκιο αυτός???? 2 μήνες προσπαθώ ξανα για εγκυμοσύνη αλλά τίποτα βέβαια είμαι πολύ αγχωμένη για διαφορούς λόγους και απο΄την διακοπή προ 3μήνου του τσιγάρου.εγώ ειμαι 36,5

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Χθες το απόγευμα, πήγα στη γιατρό με τις εξετάσεις ανά χείρας. Αφού πρώτα "τα άκουσα", εφόσον μόλις μπήκα μέσα της είπα:"κοιτάτε εδώ χάλια", μου είπε να ηρεμήσω, για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της κι άλλα τέτοια. Τι να πω; Ότι είχε άδικο;:rolleyes::oops: Η γιατρός μου είπε ότι, μάλλον, έχει κάνει λάθος το εργαστήριο και να επαναλάβω κάπου αλλού την εξέταση. Για εκείνην, είναι δύσκολο, εφόσον όλα τα άλλα είναι εντάξει (θυροειδής, λοιπές εξετάσεις) να υπάρχει αυτή η τιμή. Οπότε, πάω για νέα εξέταση κι ενημερώνω. Α, κι όταν της είπα για όσα είπε ο γυναικολόγος, μου είπε ότι δεν βλέπει πρόβλημα σε μένα, αλλά σε αυτόν. Καλά, εδώ συμφωνούμε.

Soso N, το Σάββατο που μίλαγα με μία καλή φίλη, μου είπε ακριβώς τα ίδια που γράφεις. Ναι, ό,τι γράφεις είναι απόλυτα σωστό.

ΣΟΦΗ, να γνωριστούν οι μαμάδες μας. Ποσό καλές φίλες θα γίνουν και τι καλά λόγια θα λένε για τις κόρες τους...

Κορίτσια, φιλιά κι ευχαριστώ.

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Χθες το απόγευμα, πήγα στη γιατρό με τις εξετάσεις ανά χείρας. Αφού πρώτα "τα άκουσα", εφόσον μόλις μπήκα μέσα της είπα:"κοιτάτε εδώ χάλια", μου είπε να ηρεμήσω, για να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της κι άλλα τέτοια. Τι να πω; Ότι είχε άδικο;:rolleyes::oops: Η γιατρός μου είπε ότι, μάλλον, έχει κάνει λάθος το εργαστήριο και να επαναλάβω κάπου αλλού την εξέταση. Για εκείνην, είναι δύσκολο, εφόσον όλα τα άλλα είναι εντάξει (θυροειδής, λοιπές εξετάσεις) να υπάρχει αυτή η τιμή. Οπότε, πάω για νέα εξέταση κι ενημερώνω. Α, κι όταν της είπα για όσα είπε ο γυναικολόγος, μου είπε ότι δεν βλέπει πρόβλημα σε μένα, αλλά σε αυτόν. Καλά, εδώ συμφωνούμε.

Soso N, το Σάββατο που μίλαγα με μία καλή φίλη, μου είπε ακριβώς τα ίδια που γράφεις. Ναι, ό,τι γράφεις είναι απόλυτα σωστό.

ΣΟΦΗ, να γνωριστούν οι μαμάδες μας. Ποσό καλές φίλες θα γίνουν και τι καλά λόγια θα λένε για τις κόρες τους...

Κορίτσια, φιλιά κι ευχαριστώ.

Πότε θα κάνεις επανάληψη?

Ρε συ μπερδεύτηκα.Ο δικός μου ενδοκρινολόγος μου έλεγε να την κάνω όποτε να ναι,και έτσι έκανα.Σε μια έρευνα που έκανα στο internet διάβασα ότι πρέπει να την κάνουμε πρωινή ώρα μεν αλλά 3 ώρες αφού ξυπνήσουμε γιατί το βράδυ η προλακτίνη ανεβαίνει.Και επίσης να την κάνουμε 3η μέρα περόδου.Εδώ κάποια κορίτσια λένε πρωί μόλις ξυπνήσουμε.Μπέρδεμα.Μέχρι τώρα πήγαινα όποτε ήθελα.Αλλά την επόμενη μέτρηση λέω να την κάνω 3η μέρα περιόδου και 3 ώρες αφού ξυπνήσω,έτσι μπας και δω διαφορά.Αν και εδώ που τα λέμε αν είναι ανεβασμένη,είναι ανεβασμένη όποτε και να την κάνουμε.Θα δούμε.

Τι λέει το καινούργιο λουκ?Καλό?Ανέβηκες ψυχολογικά?:mrgreen:

PMNYp3.png

Εδώ είμαι πάλι. Καλησπέρα!!!

Σόφη, ρώτησα τη γιατρό πότε πρέπει να γίνει η εξετάση και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποια μέρα του κύκλου θέλω. Τώρα, όμως, με προβλημάτισες με την 3η μέρα του κύκλου. Λοιπόν, θα την κάνω κι εγώ την τρίτη μέρα και θα δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε.

Το look αρκετά καλό, άλλωστε μόνο καλό θα μπορούσε να είναι. Η τελευταία φορά που τα είχα φτιάξει ήταν πριν τα Χριστούγεννα :rolleyes: κι οι άσπρες τρίχες είχαν στήσει τρελό πάρτυ.:cry:

Και για να καταλάβεις τι είδους μαμά έχω: ήξερε ότι τη Δευτέρα θα πάω στη γιατρό. Βρε κορίτσια, ούτε που ρώτησε τι έγινε. Πάλι στεναχωρήθηκα. cry::cry: Κι εννοείται ότι περί προλακτίνης έχει πλήρη άγνοια.

Τέλος πάντων, αυτή ήταν πάντα η μαμά μου. Τώρα, ξέρω και δεν έχω απαιτήσεις. off topic

Εδώ είμαι πάλι. Καλησπέρα!!!

Σόφη, ρώτησα τη γιατρό πότε πρέπει να γίνει η εξετάση και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποια μέρα του κύκλου θέλω. Τώρα, όμως, με προβλημάτισες με την 3η μέρα του κύκλου. Λοιπόν, θα την κάνω κι εγώ την τρίτη μέρα και θα δούμε τι αποτελέσματα θα έχουμε.

Το look αρκετά καλό, άλλωστε μόνο καλό θα μπορούσε να είναι. Η τελευταία φορά που τα είχα φτιάξει ήταν πριν τα Χριστούγεννα :rolleyes: κι οι άσπρες τρίχες είχαν στήσει τρελό πάρτυ.:cry:

Και για να καταλάβεις τι είδους μαμά έχω: ήξερε ότι τη Δευτέρα θα πάω στη γιατρό. Βρε κορίτσια, ούτε που ρώτησε τι έγινε. Πάλι στεναχωρήθηκα. cry::cry: Κι εννοείται ότι περί προλακτίνης έχει πλήρη άγνοια.

Τέλος πάντων, αυτή ήταν πάντα η μαμά μου. Τώρα, ξέρω και δεν έχω απαιτήσεις. off topic

Πριν τα Χριστούγεννα πήγα να πάρω πλυντήριο.ήρθε και η μανούλα μου μαζί(σιγά που δεν θα ερχόταν!!).Εγώ έβλεπα τα μεγάλα πλυντήρια γιατί θέλω να χωράνε και τις κουβέρτες μου μέσα.Έτσι κοιτούσα τα 8kg.Και τι μου λέει μέσα στο μαγαζί...."Τι θα το κάνεις το μεγάλο , 2 ατόμα είστε , ούτε παιδιά έχεται , μεγάλο είναι το 8kg"

Αν κάποιος δεν ξέρει την μαμά μου θα πει είναι δυνατόν να μιλάει έτσι????(φυσικά η μαμά μου ξέρει πόσο θέλουμε παιδί και η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ να κάνει).Όμως επειδή εγώ την ξέρω και ξέρω ότι μας ΛΑΤΡΕΥΕΙ, απλά πάντα πετάει όόόόόόό,τι έχει στο μυαλό της εκείνη τη στιγμή χωρίς να το σκεφτεί , το προσπέρασα και της είπα ότι εγώ θέλω το 8kg , εγώ πληρώνω , εγώ αποφασίζω.Δεν της συζήτησα ποτέ πόσο χοντρό ήταν αυτό που είπε,ξέρω πως αν της το πω και το καταλάβει θα στεναχωρεθεί πολύ.Επίσης ξέρω πως και να της το πω θα το ξανακάνει γιατί απλά αυτή είναι η μανούλα μου.Μια γλωσσού πόντια που έχει μεγαάάάάάλη καρδιά αλλά και μεγάάάάάλο στόμα.Αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματά του.Άλλωστε έχει κάνει τόσες θυσίες για εμένα που ό,τι και να πει ξέρω πόσο με αγαπάει.

Το ίδιο υποθέτω ισχύει και με την δική σου μανούλα.Τι να κάνουμε,τέτοιες είναι.Ελπίζω μόνο να μην γίνουμε και εμείς έτσι στα γεράματα:shock::shock::shock:

PMNYp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε;Και διαβαζω.....και διαβαζω..... και τι να δω;;;;;Η katespes ειναι μια "γρια" η ΣΟΦΗ κλασσικα ο ανθρωπος που δινει λυση στα παντα αλλα δεν παλευεται η μαμα της:D:D:D:D:D..τστστστστσ,τι ειναι αυτα;;; Λειπω εγω κι εσεις πηρατε πολυ αερα αγαπητες μου...:PΓια να μπουμε σε μια ταξη παρακαλω!!!!!!Εγω σε λιγες μερες ανεβαινω Θεσ/νικη και θα παω να κανω εξετασεις!Ελπιζω και ειμαι αισιοδοξη οτι θα ειναι ολα κατεβασμενα..ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ....!!!!!!!!εχω χασει καπου 8 κιλα(να ζηλευετε:evil::evil::evil:)και ετσι παω χαρουμενη να κανω εξετασεις.Δευτερο μπεμπε ακομα δεν εχουμε αλλα θα το κανουμε!Πεισμωσα!!!!!!!ΣΟΦΗ η μαμα ποντια;;; Τεμετερον δηλ;καλα δεν παλευονται πραγματι,εμενα ειναι και μακρια και παλι....!!!Κοριτσια μου θα σας πω νεα οταν θα παρω τα αποτελεσματα.Σας φιλω ολες!

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε;Και διαβαζω.....και διαβαζω..... και τι να δω;;;;;Η katespes ειναι μια "γρια" η ΣΟΦΗ κλασσικα ο ανθρωπος που δινει λυση στα παντα αλλα δεν παλευεται η μαμα της:D:D:D:D:D..τστστστστσ,τι ειναι αυτα;;; Λειπω εγω κι εσεις πηρατε πολυ αερα αγαπητες μου...:PΓια να μπουμε σε μια ταξη παρακαλω!!!!!!Εγω σε λιγες μερες ανεβαινω Θεσ/νικη και θα παω να κανω εξετασεις!Ελπιζω και ειμαι αισιοδοξη οτι θα ειναι ολα κατεβασμενα..ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ....!!!!!!!!εχω χασει καπου 8 κιλα(να ζηλευετε:evil::evil::evil:)και ετσι παω χαρουμενη να κανω εξετασεις.Δευτερο μπεμπε ακομα δεν εχουμε αλλα θα το κανουμε!Πεισμωσα!!!!!!!ΣΟΦΗ η μαμα ποντια;;; Τεμετερον δηλ;καλα δεν παλευονται πραγματι,εμενα ειναι και μακρια και παλι....!!!Κοριτσια μου θα σας πω νεα οταν θα παρω τα αποτελεσματα.Σας φιλω ολες!

Τεμέτερον ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου , άστα να πάνε!!!!!!!Βιβλίο γράφω με τις ατάκες της(να ναι καλά η γλυκειά μου,την αγαπάω και ας είναι τόόόσο γλωσσού)

8 κιλά βρε θηρίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ κάνω δίαιτα θέλω δεν θέλω.Εδώ κι 1 1/2 βδομάδα έπαθε κάτι σαν κράμπα το στομάχι μου και δεν μπορώ να φάω.Βέβαια μέρα με την μέρα είμαι καλύτερα αλλά μέχρι τώρα έχασα 3 κιλά.Έχω ταράξει το ρύζι και τα μακαρόνια!!!!

Τα δικά μου ευχάριστα είναι ότι ενώ περίμενα περίοδο 30 Απριλίου μου ήρθε 23!!!!Πόσο χαλάρωσα που σταμάτησα την δουλειά που μου ήρθε περίοδος 7 μέρες νωρίτερα!!!ήθελα να κάνω και μια εξέταση προλακτίνης αλλά με το στομάχι δεν τα κατάφερα.Από βδομάδα όμως θα πάω.

ΧΕΛΙΔΟΝΙ μου άντε με το καλό να κάνεις και εσύ τις εξετάσεις σου και να είναι όλα φυσιολογικά.Έτσι ανεβασμένη που σε ακούω είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι ΑΨΟΓΑ!

Περιμένουμε νεότερα.....

PMNYp3.png

Καλησπέρα, κορίτσια!!!

Εδώ η "γριά". Βρε, ΧΕΛΙΔΟΝΙ, τι γέλιο έχω κάνει διαβάζοντάς σε;;; Αχ, μπράβο.:P:p:p

Να κάνεις τις εξετάσεις σου, οι οποίες θα είναι τέλειες και να μας πεις. Να ευχηθώ καλή επάνοδο την πόλη σου ή θα επιστρέψεις και πάλι πίσω;

Ερωτησούλες δύο: Το Χελιδονάκι τι κάνει; Τα οκτώ κιλά, πώς τα έχασες;

ΣΟΦΗ, τέλεια νέα! Είδες που στεναχωρήθηκες για τη δουλειά. Και ξεαγχώθηκες και νωρίτερα αδιαθέτησες. Καλέ Πόντια είναι η μαμά; Οι καλύτεροι άνθρωποι. Όσους έχω γνωρίσει είναι πολύ καλοί. Όταν δεν είναι μαμά...:wink:

Μπράβο κορίτσια. Τα υπόλοιπα κορίτσια;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...