Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα στον εργασιακό χώρο λόγω εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Γεια σας.Γραφτηκα στο φόρουμ γιατί έχω πρόβλημα και θέλω επειγόντος συμβουλες.

Είμαι 10 βδομάδων τρισευτηχησμένη που έμεινα έγκυος.Το πρόβλημα μου είναι η δουλεια.Είμαι πωλήτρια 3χρόνια με ένσυμα και γενικά όλα όσα λέει ο νόμος.Με τοπου είπα οτι έμεινα έγκυος η υποδιευθήντρια δε μου μιλούσε 3 μέρες!και επειδή δε μπορώ πια να σηκώνω βάρη με χουν μόνο ταμείο.και με στραβοκοιτάνε οι μισές γυναίκες.και οι προιστάμενοι με το ζόρι μου μιλάνε.και χτες με επιασε η υποδιευθήντρια μετα τη βάρδια και μου ε΄πε οτι δεν τα παω καθόλου καλά οτι δεν πήγαινα καλά και πρίν την εγκυμοσύνη και οτι αν μπορούσε θα με έδιωχνε.ψυχολογικά είμαι καλά γιατι είμαι σκληρόπετση αν και έκλαψα λίγο.

η εγκυμοσύνη μου είναι πολλή καλή απο ιατρικής άποψης ο γιατρός μου δε δίνει αναρρωτική(εοοπυ συμβεβλημένος).σκεφτομαι τώρα: να του πω να πάρω λόγω ψυχολογίας ή να πηγαίνω σε άλλο γιατρό(του ικα) για ανναρωτικές και για να γεννήσω σε αυτόν.(γιατί είναι πάρα πολυ καλός,αυτός θέλω να με ξεγεννήσει.

Σας ευχαριστώ που με ακούτε...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια για την εγκύμοσύνη σου! Κοίτα να την απολαύσεις και μη δίνει σημασία σε τίποτα και σε κανένα :D

Σχετικά με την εργασία σου έχω να σου πω τα εξής:

α. Μην υποκύπτεις σε ψυχολογικούς εκβιασμούς. Νομικά είσαι απολύτως καλυμμένη, δεν μπορούν να σε απολύσουν ούτε τώρα ούτε μετά τη γέννα.

β. Αν η δουλειά σου σε ενδιαφέρει, τότε προσπάθησε να κάνεις μία καλοπροαίρετη συζήτηση με την προϊσταμένη σου. Τι προβλήματα είχαν με τη δουλειά σου μέχρι τώρα και γιατί δε σε ενημέρωσαν νωρίτερα; Το να σου τα βγάζουν τώρα (πέρα από το ότι δεν πιστεύω ότι είχαν πραγματικά πρόβλημα) και σε επιβαρύνουν ψυχολογικά και δε σε βοηθάν να καταλάβεις πως μπορείς να βελτιωθείς στη δουλειά σου. Εξήγησέ της ότι σε ενδιαφέρει η δουλειά και την αγαπάς και ότι έχεις τη διάθεση να μάθεις και να βελτιωθείς και αυτό δεν αλλάζει επειδή έμεινες έγκυος. Αν είναι αρνητική ή θέτει λόγους που δεν ισχύουν, μίλα απ'ευθείας με κάποιον ανώτερό της (διευθυντή, ιδιοκτήτη...)

γ. Για τους υπόλοιπους συναδέλφους, ένα θα σου πω. Όποιος έχει νεύρα, ξύδι. Συνέχισε να συμπεριφέρεσαι όπως και πριν (μίλα το ίδιο ευγενικά με όλους) και απλά μη προβάλεις την εγκυμοσύνη σου συνέχεια. Δεν εννοώ να μη προσέχεις ή να κάνεις βαριές δουλειές. Εννοώ μη μιλάς γι'αυτό, όπως δε θα μιλούσες και αν δεν ήσουν έγκυος.

Επ'ουδενί μη σκεφτείς να παραιτηθείς. Αν σε εκβιάζουν (απειλή απόλυσης, άσχημη συμπεριφορά, πίεση να κάνεις δουλειές που θέτουν σε κίνδυνο την εγκυμοσύνη σου) μίλα άμεσα με την επιθεώρηση εργασίας. Η νομοθεσία για την εργασία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά είναι ξεκάθαρη. Μάθε τα δικαιώματά σου και διεκδίκησέ τα.

Το κυριότερο βέβαια είναι να διατηρήσεις καλή τη ψυχολογία σου. Αν αυτό δε γίνεται, τότε ναι, προσπάθησε να πάρεις κάποια επιπλέον άδεια, ωστόσο αυτό δε θα μπορεί να συμβαίνει πάντα και επιπλέον κάποια στιγμή θα επιστρέψεις στη δουλειά. Εκτός και αν έχεις σκοπό να σταματήσεις μετά τη γέννα.

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

Φιλικά, Βάσω

ευχαριστώ πάραπολύ για την απάντηση και όντως με βοήθησε.Απλώς θέλω να προφυλάξω την εγκυμοσύνη μου όσο καλύτερα γίνετε και περίμενα τελείωςδιαφορετική αντιμετώπιση διότι έχω προσφέρει πολλά σε αυτήν την εταιρία.Δεν με ενδιαφέρει να γυρίσω πίσω ιδιαίτερα μετα το εξάμηνο του οαεδ έτσι όπως μου φέρθηκαν αλλά μέχρι τότε δε ξέρω.Αν μπορούσα θα καθόμουνα απο τότε που είδα το τεστ θετικο...

Α και ξέχασα να πω οτι ο μόνος ανώτερος είναι ο διευθηντής καθώς είναι πολυεθνική του εξωτερικού και λογικά και εκείνος θα ξέρει τι θα μου λεγε.Θέλουν να με κάνουν να παραιτηθώ και αυτό με πονάει πάρα πολύ.

δυστυχως η κατάσταση στον ιδ τομέα είναι συνήθως αυτή..απλα εσύ πρεπει να συνεχίσεις σαν να μη τρέχει τίποτα. τη δουλειά σου κανονικά χωρίς πολλά πολλα για την εγκυμοσύνη..επίσης μη χαλάς τη σχέση σου, καμια φορά όταν ζοριζόμαστε πάμε τα πράγματα στα άκρα και το μετανιώνουμε.αν παραζορίσει φυσικά στην επιθεώρηση..καλή δύναμη εύχομαι και μια καλη εγκυμοσύνη..

στην δική μου δουλειά , εργασιακό χώρο υπεράνω υποψίας -μουσείο- είχε βάλει η διευθύντρια έγκυο πωλητρια στον ένατο να σκαρφαλώσει σε σκάλα να κατεβάσει ένα έκθεμα, εγώ έπαθα αποκόλληση ήμουν ορθοστασία στον τρίτο να στήνω, στον έβδομο ξεναγούσα μεσα στη ζέστη και έχασα αμνιακό από κούραση τι να λέμε ..

Διαφημίσεις

Έχει καταφέρει καμία να παίρνει αναρρωτικές συνέχεια για ασφάλεια;Οι γιατροί του ΙΚΑ δίνουν εύκολα,αμα τους εξηγήσεις την κατάσταση;Ποιες είναι οι καινούργιες διαδικασίες τώρα με το καινούργιο σύστημα υγείας;

αν θέλεις να μείνεις στη δουλειά και έχεις ανάγκη δεν θα στο συνιστούσα..και σε ένα χρονο να σε απολύσουν μετά τη γέννα όπως λεει ο νόμος-κατακει το βλέπω όπως τα περιγράφεις- δεν είναι εύκολο με τόσο μωρό να πας σε άλλη δουλειά με άλλα δεδομένα. εκεί ξέρεις τι σου γίνεται..και αναρρωτικές χωρίς σοβαρό θέμα πώς θα πάρεις…

Γεια σας.Γραφτηκα στο φόρουμ γιατί έχω πρόβλημα και θέλω επειγόντος συμβουλες.

Είμαι 10 βδομάδων τρισευτηχησμένη που έμεινα έγκυος.Το πρόβλημα μου είναι η δουλεια.Είμαι πωλήτρια 3χρόνια με ένσυμα και γενικά όλα όσα λέει ο νόμος.Με τοπου είπα οτι έμεινα έγκυος η υποδιευθήντρια δε μου μιλούσε 3 μέρες!και επειδή δε μπορώ πια να σηκώνω βάρη με χουν μόνο ταμείο.και με στραβοκοιτάνε οι μισές γυναίκες.και οι προιστάμενοι με το ζόρι μου μιλάνε.και χτες με επιασε η υποδιευθήντρια μετα τη βάρδια και μου ε΄πε οτι δεν τα παω καθόλου καλά οτι δεν πήγαινα καλά και πρίν την εγκυμοσύνη και οτι αν μπορούσε θα με έδιωχνε.ψυχολογικά είμαι καλά γιατι είμαι σκληρόπετση αν και έκλαψα λίγο.

η εγκυμοσύνη μου είναι πολλή καλή απο ιατρικής άποψης ο γιατρός μου δε δίνει αναρρωτική(εοοπυ συμβεβλημένος).σκεφτομαι τώρα: να του πω να πάρω λόγω ψυχολογίας ή να πηγαίνω σε άλλο γιατρό(του ικα) για ανναρωτικές και για να γεννήσω σε αυτόν.(γιατί είναι πάρα πολυ καλός,αυτός θέλω να με ξεγεννήσει.

Σας ευχαριστώ που με ακούτε...

Εχεις ιατρικο λόγο για να παρεις αναρρωτική?? Στη δουλεια σε ζοριζουν ψυχολογικά ή σωματικά? Διοτι αν κατάλαβα καλά σε έχουν βάλει στο ταμειο... τα πραγματα με τις αναρρωτικες εχουν ζορισει πολύ διοτι αν ο γιατρος σου χορηγησει ψευδη βεβαιωση κινδυνευει και αυτος...αν εισαι καλα και δεν σε βαζουν να κουράζεσαι γιατι δεν θες να πας στη δουλεια?? Επειδή σκέφτεσαι ότι καποια στιγμη θα σε απολυσουν?? Δεν μπορουν να το κανουν αυτό!! Εισαι κατοχυρωμενη!!

Ψυχολογικά με ζορίζουν πολυ.και δε θέλω να στεναχωριέμαι..απο τοτε πους τους το είπα έχει αλλάξει οι συμπεριφορά τους πολύ(όχι σε όλους).νιώθω άσχημα.

και το ξέρω οτι ο ψυγολογικός παράγοντας στην ελλάδα δεν παίζει ιδιαίτερα λόγο αλλα όταν σε κάνουν να αισθάνεσε οτι είσαι βάρος και άχρηστη δεν ειναι και οτι καλύτερο...

Διαφημίσεις

Aν μπορείς μη δινεις σημασια!! Γενικα για να εξασφαλίσεις πλεον μακροχρονια αδεια επαπειλούμενης κυησεως ( περαν του ενός μηνος) θα χρειαστείς χαρτι από διευθυντη δημόσιου νοσοκομείου... ή νοσηλεια σε μαιευτικη κλινική...αυτό ισχυει τουλάχιστον για το δημοσιο οποτε φανταζομαι ότι στο ιδωτικο δεν θα είναι πιο χαλαρα! Δηλ τον πρωτο μηνα μπορει ευκολα να τον παρεις...τους υπόλοιπους μεχρι να φτασεις στο τελος του 7ου που θα βγεις στην κανονικη αδεις κυησεως είναι πιο δυσκολο να τους εξασφαλίσεις...

χάλια η κατάσταση στην Ελλάδα...μπορούν νασου φαίρονται όπως θέλουν και να μην παθαίνουν τίποτα. ΑΧΧΧ .Και μου είπεοτι θα μπορούσε να προσλάβει κάποιον αλλον που θα έβγαζε την κανονική δουλεια και γω τρωω ώρες.Και οτι σέβεται την καταστασή μου αλλά εγω δεν σέβομαι την εταιρία. και όλα αυτα απο τον τρίτο μήνα (10 βδομάδα).δε βλέπω φως...αισθάνομαι χάλια..

χάλια η κατάσταση στην Ελλάδα...μπορούν νασου φαίρονται όπως θέλουν και να μην παθαίνουν τίποτα. ΑΧΧΧ .Και μου είπεοτι θα μπορούσε να προσλάβει κάποιον αλλον που θα έβγαζε την κανονική δουλεια και γω τρωω ώρες.Και οτι σέβεται την καταστασή μου αλλά εγω δεν σέβομαι την εταιρία. και όλα αυτα απο τον τρίτο μήνα (10 βδομάδα).δε βλέπω φως...αισθάνομαι χάλια..

Aυτα σου τα λενε για να σου σπασουν τα νευρα και να παραιτηθείς διοτι αυτοι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σε απολυσουν...εσυ κοιταξε να είναι καλα το μωρό...παρε και όση αδεια μπορει να παρεις..εστω έναν μηνα...δες αν μπορεις να βρεις κανεναν γιατρο που δουλευει σε δημοσιο νοσοκομειο για να σε παρακολουθεί και να ευχεσαι να παει καλα η κυηση και να μην χρειαστείς όντως να παρεις αναρρωτικη! Σιγα σιγα θα συνηθισουν και θα τους περασει! Παντως μην κανεις καμια βλακεια και παραιτηθείς!!

Για να εισαι καλυμμενη 100% αφου προκειται για μπιπ ατομα, πρεπει να γνωστοποιησεις την εγκυμοσυνη σου εγγραφως. Δεν ξερω ακριβως την διαδικασια. Μη παραιτηθεις για κανεναν λογο. σου κανουν πολεμο νευρων κ αν παραιτηθεις τους κανεις το χατηρι. Καλη εγκυμοσυνη ευχομαι!

Α και ξέχασα να πω οτι ο μόνος ανώτερος είναι ο διευθηντής καθώς είναι πολυεθνική του εξωτερικού και λογικά και εκείνος θα ξέρει τι θα μου λεγε.Θέλουν να με κάνουν να παραιτηθώ και αυτό με πονάει πάρα πολύ.

Επειδή δούλευα και εγώ πολλά χρόνια σε πολυεθνικές, να μην είσαι σίγουρη για τίποτα. Είναι πολύ πιθανό ο διευθυντής σας να μην ξέρει. Επίσης με τις πολυεθνικές να ξέρεις ότι το καλό είναι ότι μπορείς να απευθυνθείς πάντα στη μαμά εταιρία που ακριβώς επειδή δεν είναι Ελληνική, σε τέτοια θέματα μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή και να επιπλήξει τη τοπική υποδιεύθυνση.

Έχει καταφέρει καμία να παίρνει αναρρωτικές συνέχεια για ασφάλεια;Οι γιατροί του ΙΚΑ δίνουν εύκολα,αμα τους εξηγήσεις την κατάσταση;Ποιες είναι οι καινούργιες διαδικασίες τώρα με το καινούργιο σύστημα υγείας;

Οι άδειες δε δίνονται εύκολα και όπως σου έγραψαν κάποιες κοπέλες για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράψει διευθυντής νοσοκομείου και να καταθέσεις τα χαρτιά στη τοπική διεύθυνση ΙΚΑ. Το έχει κάνει ήδη μία συνάδελφος και η αλήθεια είναι ότι η αντιμετώπιση που είχε μετά δεν ήταν η ίδια (ίσως γιατί ξέρουμε ότι δεν έχει πραγματικό πρόβλημα). Πάντως αν σε ενδιαφέρει η εργασία σου, θα σου πρότεινα να "γαϊδουροποιηθείς" και να μη δίνεις σημασία σε ψυχολογικούς εκβιασμούς.

Για οποιαδήποτε τέτοια αναφορά μπορείς να απαντάς ότι αν θέλουν να λέγονται επαγγελματίες θα έπρεπε ήδη να σε ενημερώσουν ότι δεν είναι ευχαριστημένοι. Αλλιώς απαντάς ευθέως "Αν θέλετε να με κάνετε να αισθάνομαι ένοχη που έχω τη τύχη να είμαι έγκυος, λυπάμαι αλλά δε θα το καταφέρετε"

Πάντως επειδή τους κόβω για πολύ πολύ μ@#$#ες ζήτα τη γνώμη ενός δικηγόρου σχετικά με τους ψυχολογικούς εκβιασμούς που δέχεσαι, όπως και την επιθεώρηση εργασίας. Και σου ξαναλέω, μη φοβηθείς να το αναφέρεις και στη διεύθυνση σας στο εξωτερικό. Έξω δεν παίζουν με αυτά.

Διαφημίσεις

Μη δινεις σημασια, κι εμενα κατι τετοια μου εκαναν (επισης πολυεθνικη) αλλα ειχα παντα στο μυαλο μου αν ξεφυγουν τα πραγματα να μιλησω με τους εξω. Μερικες φορες εκλαψα κι εγω, καθε μερα ημουν στην τσιτα και μες το αγχος αλλα ευτυχως το συζητουσα με καποια ατομα που ηταν με το μερος μου και ξεσπαγα. Ο,τι και να ελεγαν εγω ημουν σκυλι στην δουλεια μου και ολοι οι πελατες το αναγνωριζαν. Δεν εδωσα κανενα δικαιωμα και δεν υπεκυψα στις ειρωνειες και τα σχολια που εκαναν (βασικα μονο 2-3 ατομα με ενοχλουσαν απο ζηλεια, οι οποιοι δεν εχουν παιδια. Οι αλλοι που εχουν παιδια ή που δεν ασχολιοντουσαν καν ή που ηταν με το μερος μου). Αν φτασουν σε σημειο μεγαλου θρασους (εμενα το εριχναν στην πλακα αν εβλεπαν οτι με πειραζει πολυ καποιο σχολιο) να απαντας αναλογα (ψυχρα και αμυντικα, να στεκεσαι στα ποδια σου δηλαδη και να τους δειχνεις με απαθεια οτι τους εχεις χεσμενους).

Μα τόσα χρόνια τους πρόσφερα πάρα πολλα και είναι τόσο άδικο.Το καλύτερο βέβαια είναι οτι δεν είμαι παντρεμένη(θα κάνουμε έναν πολιτικό)και δεν το περίμεναν απο εμένα και τους ξίνησε πάρα πολύ.Είχαν ολόκληρο πργραμμα για μένα για τις άδειες τώρα το καλοκαίρι,για τις πιο βαριές δουλείες και τους το χάλασα τελείως.Θα δω τη μπορώ να κάνω.Δεν μπορώ να βρώ και πουθενά τη διαδηκασία με τις αναρρωτικές,αλλα και ανευ αποδοχών να πάρω δε με νοίαζει.Αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουνε ανευ έτσι και αλλιώς...

Ειναι μια κοπέλα εδω η Aimee που ξερει πολυ απο νομικά και εχει βοηθήσει πολυ.. Στειλτης ενα πμ να την ρωτήσεις για τα δικαιώματα σου

Ολα να σου πανε καλα!

Θα παρεις 5-6 μερες αδεια γαμου οταν κανεις τον πολιτικο (προσοχη: πρεπει να τις παρεις την ημερα του γαμου και μετα, μην συμφωνησεις να τις παρεις αργοτερα επειδη ετσι τους βολευει γιατι χανεις το δικαιωμα σου μετα. 5 παιρνεις αν εισαι 5ημερο και 6 αν εισαι 6ημερο).

Για αναρρωτικη θα σου ελεγα να μην παρεις και να την πληρωθεις, απο την στιγμη που δεν εχεις προβλημα. Αν κατι που σου ζητανε θεωρεις οτι ειναι επικινδυνο για την υγεια σου ή του μωρού, απλα να αρνεισαι να το κανεις. Εισαι στην αρχη ακομα, θα δεις που αν υπερασπιστεις τα δικαιωματα σου θα υποχωρησουν πρωτα εκεινοι.

Μια απο τα ιδια κ εγω, δουλευω στον ιδιωτικο τομεα σε ενα γραφειο, οταν το ανακοινωσα, υπηρξαν μουτρα.. με τις μερες μ ειπε οτι αν δε ημουν εγκυος θα με εδιωχνε λογω κρισης... ενα μηνα γενικοτερα αφου το ανακοινωσα εγιναν πολλες αλλαγες , προτασεις και ανακοινωσεις..τελικα πηγα στην επιθ. Εργασ. Να μαθω τα δικαιωματα μ βαση της συμβασης που ειχα μιας κ το αφεντικο μ μ προτεινε περικοπη μισθου 20% ( του δινει το δικαιωμα το κρατος να το κανει) ομως με ενημερωσαν στην επιθ.εργασ. οτι δε μπορει να μου κανει τιποτα..ουτε μειωση εκτος και αν το δεκτω εγω κ υπογραψω ..κατα τα αλλα αν δεν υπογραψω, δε μπορει να μου κανει τιποτα απολυτος... ετσι και εγω πηγα στο γραφειο... τον εβαλα στη θεση του, μιας κ μ το επαιζε οτι μ κανει χαρη.. μ χρωστουσε 50 μερες αδεια απο αλλα ετη ...τια οποιες τις πηρα ολες! Πηρα 1 μηνα αναρρωτικη μουφα...για την οποια απλα χρειαστηκε ενα απλο χαρτι απο τον ιδιωτη γιατρο μου...τωρα αλλαξαν τα πραγματα, γιατι για σοβαρο λογω χρειαστηκε να παρω αλλα επρεπε να περασω επιτροπη.. ειχα χαρτι απο ιδιωτη αλλα και απο νοσοκομειο και μαζι με κατι υπερηχους και βιβλιαρια τα πηγε η μητερα μ στο ικα μιας και εγω πρεπει να ειμαι τελειως ξαπλα.. ξερω οτι οταν επιστεψω στη δουλεια αφου παρω κ το 6μηνο του οαεδ θα ναι λιγα τα ψωμια μου εκει..οποτε ξεκουραζομαι..περιμενω τη μικρη μου και ειμαι ευγνομων που θα μπορεσω να αγιερωσω πολυ χρονο σε αυτην...και ας ξερω οτι μετα θα ειμαι ανεργη...συνταξη απκ την δουλεια αυτη δε θα επερνα ουτος η αλλιως ..οποτε τον εργαψα και ησυχασα...οσω αφορα την αναρρωτικη θα μπορεσεις να βγεις αν θελεις απλα οχι για συνεχομενα μεγαλο χρονικο διαστημα οπως παληα!

γενικοτερα με το καλο το μωρακι σου απολαυσε την εγκυμοσυνη σου, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, οσω για τη γλωσσοφαγια ...να φορας ενα ματακι! ;);)

Ντροπή τους.. Εδώ κάνουμε αμάν να πιάσουμε το μωράκι κι αυτοί μας κάνουν ψυχολογικό πόλεμο... Αν είσαι άνετη οικονομικά φτύστους και απόλαυσε ξέγνοιαστη την εγκυμοσύνη σου. Αλλιώς, υπομονή και δες αν γίνεται να πάρεις καμια αναρρωτική να περάσει πιο γρήγορα ο καιρός. Επουδενί μην παραιτηθείς αν χρειάζεσαι τα χρήματα, μην τους κάνεις τη χάρη! Αν σε ζορίσουν πολύ οι προισταμένοι, απευθύνσου στο Γενικό διευθυντη!

Μωρέ οικονομικά άνετη είμαι αλλά είναι τόσα δικαιώματα που δεν θέλω να τα χάσω.Θα κάθομαι 9 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού πληρωμένους.Αν παραιτηθώ ούτε ταμείο ανεργίας θα έχω ούτε κανέναν πόρο για 2 χρόνια.Και τότε δε θα μαι άνετη...

Μωρέ οικονομικά άνετη είμαι αλλά είναι τόσα δικαιώματα που δεν θέλω να τα χάσω.Θα κάθομαι 9 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού πληρωμένους.Αν παραιτηθώ ούτε ταμείο ανεργίας θα έχω ούτε κανέναν πόρο για 2 χρόνια.Και τότε δε θα μαι άνετη...

Και φυσικα δε θα τα παρατησεις.. απολαυσε την εγκυμοσηνη σου, δε θα κανεις τετοια χαρη σε κανεναν, παρε και το 6 μηνο του οαεδ και επειτα γυρνας στη δουλεια σου, αν σε διωξουν βγες επιδομα, αν οχι..συνεχισε την εργασια σου..

Να λέτε πάλι καλά κορίτσια που είστε ασφαλισμένες στο ΙΚΑ ως μισθωτές, γιατί υπάρχουμε και εμείς με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών με κανενα δικαίωμα και καμία αποζημίωση... Ούτε ΟΑΕΔ, ούτε 9μηνα, ούτε άδειες... Πάμε ολοταχώς δυστυχώς για εργασιακό μεσαίωνα. Α και παρεπιπτόντως μην φανταστείτε ότι ήταν επιλογή μου το μπλοκ παροχής υπηρεσιών, γιατί σκιζόμουν στις δουλειές, σε μια εταιρεία δούλευα κανονικά ως μισθωτή κατά τ' άλλα με ωράρια κτλ αλλά χωρίς δικαιώματα.

RW3qp3.png

Το μωρό μας ήρθε στη ζωή μας 24/9/14!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...