Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θερμός για Γιαούρτι..? Φρουτόκρεμα?

Recommended Posts

Καλησπέρα, ετοιμαζόμαστε για διακοπές και ο μικρός λέμε να τρώει πρωινό και απογευματινό στην παραλία. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ θερμός για να κρατήσετε κρύα ή έστω σταθερή την θερμοκρασία για γιαούρτι ή φρουτόκρεμα? Για πόση ώρα περίπου κρατήθηκε η θερμοκρασία?

τι είδους θερμός προτείνετε για παιδικό φαγητό? Αρκούν θερμός τύπου inox ή πρέπει να σκεφτώ αυτούς που πουλάνε ,ακριβούτσικα πάντα, στα παιδικά καταστήματα?

ευχαριστώ πολύ!

d8gLp3.png

iXW1p2.png

Διαφημίσεις

Εγω ειχα μια ισσοθερμικη τσαντα (δωρο ζαχαροπλαστιου στο Βελγιο με μισο κιλο ππαγωτινια) και εβαζα μεσα μια παγοκυστη. Ειχα παρει και ισοθερμικο τσαντακι για τα παγωτα αλλο ηταν πολυ μικρο

Καλησπέρα!

Εγω έχω αυτο : http://www.chicco.gr/el/en_8ermos_gia_fagito_inox_1.html

Έβαζα πέρυσι το καλοκαίρι το γιαούρτι μέσα με μπόλικα παγάκια και άντεχε ωραιοτατα! Φαντάζομαι επίσης ότι μπορείς να βάζεις και αλεσμένη φρουτοκρεμα στο ειδικό δοχειακι, πάλι με παγάκια μέσα στο θερμός και θα είσαι μια χαρα!

Καλές διακοπές!

ισοθερμικο τσαντακι με μια παγοκυστη...μια χαρα διατηρει τα παντα!! φρουτοκρεμα επελεξε να την δινεις μονον οταν ειστε στο σπιτι, τα αλεσμενα φρουτα χανουν τις βιταμινες τους αμεσα μολις τριφτουν και νερουλιαζουν κιολας...η φρουτοκρεμα δεν ενδικνυτε για παραλια...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις

ισοθερμικο τσαντακι με μια παγοκυστη...μια χαρα διατηρει τα παντα!! φρουτοκρεμα επελεξε να την δινεις μονον οταν ειστε στο σπιτι, τα αλεσμενα φρουτα χανουν τις βιταμινες τους αμεσα μολις τριφτουν και νερουλιαζουν κιολας...η φρουτοκρεμα δεν ενδικνυτε για παραλια...

Συμφωνώ! Δεν είχα δει ότι ρωτούσες και για τη φρουτόκρεμα. Προτιμότερο να τη δίνεις στο σπίτι για να μη χάνονται οι βιταμίνες. Εναλλακτικά έξω μπορείς να δίνεις λιωμένη μπανάνα αν δεν τρώει ακόμη μπουκίτσες. Νομίζω ότι σε κάποιο site με βρεφικά είδη πήρε το μάτι μου ένα μαραφέτι για να πολτοποιείς έξω φαγητό, δεν ξέρω αν κάνει και για φρούτα. Ψάξτο αν σε ενδιαφέρει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...