Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλημερα σε ολους και ολες.το μικρο μου (μεγαλο αλλα τι να πεις?:P:p:p)ειναι 3 μηνων και 7 κιλα ηδη.μην βιαστειτε να πειτε οτι ειναι παχυ.. ειναι πολυ ψηλος 61+ εκ. εχουμε ενα ριλαξ το οποιο πραγματικα το εχουμε λιωσει..βλεπετε το βλασταρι μου εκει προτιμα να κοιμαται..το ζητημα ειναι οτι καθως μεγαλωνει δεν καλοχωραει και τωρα που ειναι καλοκαιρι ζεσταινεται.εχω 2 ερωτηματα

1.συμφερει να παρω αλλο?

2.ποιο προτεινετε?

ευχαριστω πολυ!!!παω παω γιατι νιαουριζει να φαει το γαλατακι του...σας φιλω και ευχαριστω εκ των προτερων!!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Eli, σε 3 μήνες δεν θα το χρειάζεσαι, σηκώνουν την πλάτη και είναι επικίνδυνο.

Τα περισσότερα ρηλάξ λένε πως αντέχουν έως 9 κιλά - η μεγάλη μου καθόταν από ζήλεια όταν γεννήθηκε η μικρή και ήταν 12 - δεν έπαθε τίποτα.

Εγώ δεν θα έπαιρνα, αν χάλαγε το ρηλάξ θα δοκίμαζα να τον κοιμήσω στο καρότσι. Η και στο κρεβάτι του/μου όπου το μωρό το γυρνάς και λίγο πλάϊ και δεν ζεσταίνεται η πλατούλα του.

Γέννησα πέρισυ τέτοιες μέρες και είχε καύσωνες, απ' όσα δοκίμασα δούλεψε το εξής: έβαζα πετσετούλα στην πλάτη με ψηλό πέλος. Κυκλοφορεί ο αέρας ανάμεσα στο πέλος και δεν καίγεται το παιδί.

Εναλλακτικά στα λητώ θα βρεις βαμβακερά καλύματα (αν έχεις όρεξη να ξοδεύεσαι για 1-1,1/2 μήνες)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...