Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα σε ολους και ολες.το μικρο μου (μεγαλο αλλα τι να πεις?:P:p:p)ειναι 3 μηνων και 7 κιλα ηδη.μην βιαστειτε να πειτε οτι ειναι παχυ.. ειναι πολυ ψηλος 61+ εκ. εχουμε ενα ριλαξ το οποιο πραγματικα το εχουμε λιωσει..βλεπετε το βλασταρι μου εκει προτιμα να κοιμαται..το ζητημα ειναι οτι καθως μεγαλωνει δεν καλοχωραει και τωρα που ειναι καλοκαιρι ζεσταινεται.εχω 2 ερωτηματα

1.συμφερει να παρω αλλο?

2.ποιο προτεινετε?

ευχαριστω πολυ!!!παω παω γιατι νιαουριζει να φαει το γαλατακι του...σας φιλω και ευχαριστω εκ των προτερων!!:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Eli, σε 3 μήνες δεν θα το χρειάζεσαι, σηκώνουν την πλάτη και είναι επικίνδυνο.

Τα περισσότερα ρηλάξ λένε πως αντέχουν έως 9 κιλά - η μεγάλη μου καθόταν από ζήλεια όταν γεννήθηκε η μικρή και ήταν 12 - δεν έπαθε τίποτα.

Εγώ δεν θα έπαιρνα, αν χάλαγε το ρηλάξ θα δοκίμαζα να τον κοιμήσω στο καρότσι. Η και στο κρεβάτι του/μου όπου το μωρό το γυρνάς και λίγο πλάϊ και δεν ζεσταίνεται η πλατούλα του.

Γέννησα πέρισυ τέτοιες μέρες και είχε καύσωνες, απ' όσα δοκίμασα δούλεψε το εξής: έβαζα πετσετούλα στην πλάτη με ψηλό πέλος. Κυκλοφορεί ο αέρας ανάμεσα στο πέλος και δεν καίγεται το παιδί.

Εναλλακτικά στα λητώ θα βρεις βαμβακερά καλύματα (αν έχεις όρεξη να ξοδεύεσαι για 1-1,1/2 μήνες)