Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οσφυαλγία?!

ΒΙΚΥ

Recommended Posts

μόνο αν κάνεις μαγνητική θα φανεί τι έχεις έτσι ώστε ο γιατρός να σου πει τι να κάνεις....

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Να σας πω τα νεώτερα, έχω οσφυαλγία στό κέντρο της μέσης εξ αυτού και ο πόνος στο γοφό και έχω επίσης αρχόμενη αρθρίτιδα στην πλάτη που δημιουργείτε από συγκέντρωση ασβεστίου σε σημείο της σπονδυλικής στήλης, όταν αυτό καταπονείτε ιδιαίτερα.

Οι επιπτώσεις της επισκληριδίου μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και μήνες μετά γι'αυτό και δεν είναι παραδεκτό οτι μπορεί να οφείλεται σε αυτήν. Εγώ ήμουν με επισκληρίδιο 7 ώρες αφού όταν βγήκε τελικά ο μπέμπης δεν εκλαιγε με τίποτα γιατί ήταν ναρκωμένος :shock: !!! Είχα τρομάξει πάρα-πολύ οτι κάτι δεν πάει καλά.

Πέρνω λοιπόν φάρμακα για ένα 10ήμερο και αν δεν δω βελτίωση πρέπει να κάνω φυσιοθεραπείες.

Έχω να πω, αν έχετε οποιαδήποτε βοήθεια εκμετελευτείτε την :D

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Εγώ ήμουν με επισκληρίδιο 7 ώρες αφού όταν βγήκε τελικά ο μπέμπης δεν εκλαιγε με τίποτα γιατί ήταν ναρκωμένος :shock: !!! Είχα τρομάξει πάρα-πολύ οτι κάτι δεν πάει καλά.

:shock::shock::shock::shock: Απιστευτο......

Κατα τα αλλα περατσικα σου και κουραγιο κουκλα!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Δεν περνάει! Δεν μπορώ να καθήσω από τον πόνο! :cry: Μόνο ξαπλωμένη από την αντίθετη πλευρά ή όρθια αν και μετά από λίγη ώρα πονάει η μέση μου!

Νομίζω Στελλίτσα οτι έχεις δίκιο. Τα χάπια δεν μου κάνουν τίποτα, και όταν "ξεκουράζομαι" οι μύες "κρυώνουν" και ο πόνος γίνεται πιο έντονος. Για την φυσιοθεραπεία μου το είπε και ένας συγγενής οτι μπορεί και να χειροτερέψει η κατάσταση. Όπότε τι λέτε να κάνω? Μου είπε για 10 μέρες να πάρω χάπια, να πάω μετά και να ζητήσω μαγνητική?

Στέλλα αν μπορείς γράψε περισσότερα για την χειροπρακτική ή στείλε μου π.μ. Με την κατάσταση αυτή δεν με βλέπω να "φοράω" το μωρό!

Είχα πάει σε μια φίλη (καταλαβαίνεις) και κουβάλησα το μωρό με το καρεκλάκι του αυτοκινήτου κάτι που δεν είχα ξανακάνει και μετά έγινα 3καρό που λένε, δεν μπορούσα να καθήσω στο αυτοκίνητο! Πήρα lonarid κόκκινο για να λυγίσω :cry::D

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Λοιπον,η οσφυαλγια δεν περναει με τιποτα απ'οτι μου χαν πει...θελει να εχεις ζεστη τη μεση και στον υπνο σου να κοιμασαι παντα στο πλαι με ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια σου.με τιποτα ανασκελα η μπρουμυτα...σε πιανει ανα πασα στιγμη ο πονος.εγω το ειχα μαλλον λογω των πολλων κιλων που ειχα πριν μεινω εγκυος και με ησυχαζαν τα mesulid και αυτα που εγραψα παραπανω.απο την επισκληριδιο δεν ειχα κατι,απλα με 90 κιλα μετα τη γεννα ηταν φυσιολογικο νε με πιανει καθε που εσκυβα να παρω το μωρο απο το κρεβατακι του.ολα τελειωσαν, ως εκ θαυματος, οταν εχασα 30 κιλα.εχει να με πιασει ενα χρονο η οσφυαλγια!!αυτο που ηθελα να πω ομως ειναι οτι στην οσφυαλγια νιωθεις ενα "γρομπαλακι"μικρο σ'εκεινο το σημειο και δεν πονας στο ποδι.οταν πονας και σ'ενα ποδι λεγεται ισχυαλγια.εν τω μεταξυ εχω διαβασει μονο την πρωτη σελιδα του θεματος απο βιασυνη και δεν ξερω τι εχουν γραψει τα κοριτσια.αυτα τα ξερει πολυ καλα η demi!!!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

Διαφημίσεις

Μηπως πρεπει να μετονομασουμε το φορουμ και αντι για parents να λεγομαστε "Μαμαδες για επισκευη και πεταμα"???

Μια προταση κανω.. σκεφτειτε το .. νομιζω μας ταιριαζει, ολες ερειπια ειμαστε..

Ελεγα στο αντρα μου για την επιδεινωση στη μεση μου και με πολύ σοβαρο υφος μου λεει...

"Λοιπον να πας Πετρου Ραλλη τοσο (δεν θυμαμαι το νουμερο)"

"Για περιμενε λεω εγω, να σημειωσω τη διευθυνση.. τι ειναι εκει?"(νομιζοντας οτι θα ειναι κανα κεντρο για εξετασεις κανας ορθοπεδικος η κατι τετοιο)

"Μαντρα για απόσυρση αυτοκινητων!!!!" :shock::shock::shock:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

:lol::lol: Βέβαια.....οι μπαμπάδες συνήθως αναλαμβάνουν τις "ελαφριές" δουλειές, άντε να παίξουν λίγο με τα ζουζούνια μας...και όταν τα παίζουν οι ίδιοι τους: "γυναίκααααααα έλα πάρε τον γιο σου/κόρη σου". :) :) Όλο το βάρος εμείς το σηκώνουμε!!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Μηπως πρεπει να μετονομασουμε το φορουμ και αντι για parents να λεγομαστε "Μαμαδες για επισκευη και πεταμα"???

Μια προταση κανω.. σκεφτειτε το .. νομιζω μας ταιριαζει, ολες ερειπια ειμαστε..

:D:D:D

Σωστό ..... και μήπως να πάμε ομαδικά για επισκευή να μας έρθει και φτηνότερα;

Διαφημίσεις

περαστικά σου Βικυ συγνωμη αλλα τωρα ειδα το ποστ δεν ηξερα πως ειχες προβλημα!! Θα γινεις γρηγορα καλα μη στενοχωριέσαι σου στελνω φιλακια και πολλες ευχες να περασουν ολα γρηγορα

Βικούλα περαστικά. Εγώ δεν έκανα επισκληρίδιο γιατί λόγω ιστορικού ο αναισθησιολόγος δεν αναλάμβανε την ευθύνη ούτε ακόμα και αν υπέγραφα αφού υπήρχαν πολλές πιθανότητες για παραλυσία.... οπότε η επισκληρίδιος δεν είναι και το ιδανικότερο.

doraki να'σαι καλά γέλασα πολύ με τον άντρα σου, κι ο δικός μου τα ίδια λέει γιατί εγώ έχω φτάσει πέρα από τα όρια της εξάντλησης. Ορισμένες φορές μού'ρχεται να βάλω τα κλάματα από την εξάντληση που νιώθω... δεν λέω να βάλω και κα'να κιλό πάνω μου.. σαν παιδάκι της κατοχής θα καταλήξω σε λίγο.

Διαφημίσεις

doraki να'σαι καλά γέλασα πολύ με τον άντρα σου, κι ο δικός μου τα ίδια λέει γιατί εγώ έχω φτάσει πέρα από τα όρια της εξάντλησης. Ορισμένες φορές μού'ρχεται να βάλω τα κλάματα από την εξάντληση που νιώθω... δεν λέω να βάλω και κα'να κιλό πάνω μου.. σαν παιδάκι της κατοχής θα καταλήξω σε λίγο.

Μήπως να σου δώσω κάτι κιλάκια που τα έχω περισσευούμενα και κάθονται;;; :lol:8):oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...