Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Recommended Posts

Στο τηλέφωνο τους διακόπτω στα πρώτα δευτερόλεπτα με ένα "δεν ενδιαφέρομαι, καλή συνέχεια" και πόρτα/θυροτηλέφωνο δεν ανοίγω ποτέ μα ποτέ. Το θεωρώ πολύ επικίνδυνο, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι πίσω από την πόρτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα προχτές με ειρωνεύτηκε κιόλας ο τύπος......ξεκινάει το παραμύθι "καλησπέρα σας, η κυρία τάδε, ονομάζομαι μπλα μπλα μπλα σας τηλεφωνώ απ τον όμιλο τάδε για μια προσφορά για nova και......" λέω με συγχωρείτε, δεν ενδιαφέρομαι (3 η ώρα το μεσημέρι) και μου λέει "τι εννοείτε κυρία μου, τηλεόραση δε βλέπετε εσείς στο σπίτι σας??????"

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως......

Αχ τι μου θυμήσατε! Με παίρνουν από την wind πριν λίγους μήνες και μου λένε για ένα πρόγραμμα κινητής και απαντώ γρήγορα, ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι! Και γυρνάει και μου λέει με ύφος: "μα καλά, δεν ενδιαφέρεστε να γλυτώσετε λεφτά στις μέρες μας?" Κοίτα να δεις που θα απολογούμαστε!!

Σε τέτοιες συμπεριφορές κάθομαι και τους αντικρούω για να τους αποδείξω πόσο βλάκες είναι. Ακριβώς επειδή είναι τέτοιες οι εποχές τυγχάνει να ξέρω πολύ καλά τι χρειάζομαι και ποια είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή. Επίσης γνωρίζω τα στραβά κάθε εταιρίας και τους τα χτυπάω. Είναι να έχω όρεξη. Αν δεν έχω γίνομαι αγενής όταν δεν δέχονται το "ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι".

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ενα τηλεφωνικο κεντρο εξερχομενων κλησεων δουλευει 9 με 9 . Παροτι ως Ελληνικη νοοτροπια εχουμε τις ωρες κοινης ησυχιας δυστυχως δεν ισχυει για τα τηλεφωνικα κεντρα. Σε αυτα τα κεντρα δουλευουν ανθρωποι οι οποιοι δεν μπορουν να βρουν πουθενα αλλου εργασια. Ο μισθος ειναι ελαχιστος . Ειναι αναγκασμενοι να παιρνουν συγκεκριμενα τηλεφωνα την ημερα τα οποια δεν επιλεγουν οι ιδιοι.

Οι τηλεφωνικες συνομιλιες καταγραφονται και φυσικα ελεγχονται οποτε ο καθε εργαζομενος για να μην απολυθει πρεπει να προσπαθησει να πεισει.

Εννοειται οτι ο εργαζομενος πρεπει να ειναι ευγενικος και να μην κλεινει το τηλεφωνο στα μουτρα οπως και οτι ειναι υποχρεωμενος να ακουει τις βρισιες του καθενος.

Απο την αλλη μερια ειναι σαφες οτι ενοχλουμαστε οταν μας παιρνουν σπιτι μας ακαταλληλες ωρες και συνεχεια για το ιδιο πραγματα.πχ κ εγω ειμαι σε συγκεκριμενο προγραμμα τηλεφωνο ιντερνετ κτλ

Διαφημίσεις

Πάντως εγώ τους λέω "Ευχαριστώ πολύ, δεν ενδιαφέρομαι" και το κλείνω. Δεν μου έχουν πει καμία χοντράδα ποτέ, δεν ξέρω, ίσως έχει τύχει. Βέβαια με έχουν πάρει τουλάχιστον 10 φορες από την εταιρεία που ήδη είμαστε, προφανώς δεν βλέπουν το πελατολόγιο τους!!! Αυτό είναι σπαστικό...Στο σπίτι έχουν έρθει κατά καιρούς διάφοροι, δεν ανοίγω σε κανέναν ποτέ! Μία φορά ήταν από τον ΟΤΕ για μια βλάβη σε άλλο διαμέρισμα και του λέω "θα μου δείξετε την κάρτα σας?" "Δεν την έχω μου λέει, αλλά είναι το φορτηγό εξω που γράφει "ΟΤΕ"". Το είδα από το μπαλκόνι και έτσι άνοιξα, αλλιώς δεν έπαιζε!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Εχουν ερθει τωρα τελευταια στο σπιτι σας από τηλεφωνικη εταιρία? Ηρθαν στο δικο μου, ηταν η κορη μου, της ειπαν ότι ηρθαν για το τηλεφωνο αλλα ευτυχως δεν ανοιξε.

Διαφημίσεις

Ναι σε εμάς πέρασαν από τη HOL πριν καμια βδομάδα.Πέρασαν στις 12 το πρωί, τους είπα ότι δεν μπορώ και ξαναπέρασαν στις 5 κι εγώ προσπαθούσα να κοιμίσω τη μικρη κ μου σπασαν τα νευρα γτ μου πιασαν κουβεντα απο το θυροτηλέφωνο,τους έλεγα ότι είμαι ήδη στη HOL κι άρχισε να με ρωτάει αν είμαι ικανοποιημένη κ τετοια μέχρι που σχεδον τον έβρισα κι έκλεισα

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ. ΑΠΟ MIA ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ? Ε! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.

8HiKp2.png

Αν σας παίρνουν στο κινητό σας, μόλις τελείωσε η συνομιλία βάλτε το νούμερο στη λίστα απορρίψεων.

Όσες έχετε τηλεφωνητή στο σταθερό του σπιτιού σας, ενεργοποιήστε τον τις μεσημεριανές ώρες που κοιμούνται τα παιδιά σας, να ανοίγει στο πρώτο ντριν του τηλεφώνου.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Καλημερα και χρονια πολλα!

Θα συμφωνουσα σε ολα μαζι σας μεχρι πριν 4 μηνες.Οταν πλεον δεν εβρησκα δουλεια πουθενα και ειχα αμεση αναγκη .. εγινα και εγω μια απο αυτες τις "ενοχλητικες " που πρεπει να πιουν ξυδακι οπως λετε για να φερω λεφτα στο σπιτι.Λοιπον δυστηχως το ωραριο ειναι 9-9.Εγω δουλευαα 6ωρη 9-3 η 3-9 για369 ευρω με ενα παιδι και παντρεμενη.Φυσικα με τα ικα μου και ολα μου.Φυσικα και πρεπει να πουλησεις αλλιως σε διωχνουν στην 1 εβδομαδαα.Οι ανθρωποι στα τηλεφωνικα κεντρα δεν ειναι τερατα.. ειναι ανθρωποι απο ολες τις ηλικες που πιστευω οτι αν τους γνωριζατε θα αλλαζτε γνωμη.Ευτυχως για μενα πουλαγα αρκετα ισως γιατι το προιον το ειχα χρονια και μου αρεσε.. χωρις ποτε να ειμαι πιεστικη.Ασε που ειχε χαβαλε .. σαν σχολειο ητανε.Φυσικα οι εταιριες δινουν στα τηλεφωνικα κεντρα πολυ καλυτερες προσφορες απο τα καταστηματα για να υπαρχει το δελεαρ μιας και οι πωλησεις τους σε σχεση με τους καταστηματα ειναι στο 70%.

Αυτο που προτεινω σε οσους ενοχλουνται και μιλανε για ξυδακι... ειναι να ζητησουν απο τις εταιρειες τους να μην δινεται ο αριθμος σας.Τηλεφωνηστε στην εξυπηρετηση πελατων και θα το λυσετε αμεσως.ΑΝ δεν το κανετε αυτο.. πειτε απλα δεν ενδιφερομαι ευχαριστω και κλειστε το.Μην βριζετε ποτε καποιον που εχει το σταθερο σας τηλεςφωνο για να βγαλετε τα αποθημενα σας.Με ευγενεια και αμεση αποριψη κλειστε το τηλεφωνο γιατι ποτε δεν ξερετε πως τα φερνει η ζωη και μπορειτε να βρεθειτε και εσεις σε αυτη τη θεση.

Δυστηχως για μενα σταματησα αποτομα γιατι ο μικρος μου διαγνωστηκε με οξεια λεμφοβλαστικη λευχαιμια.Ευτυχως παλευεται ααλλα εχουμε δρομο μπροστα μας.Το τηλεφωνικο κεντρο ομως που δουλευα 4 μηνες.. μου μαζεψαν λεφτα για τις ειδικες εξετασεις που χρειαζομουν για το παιδακι μου .. και επισης ενω το μαρτιο δουλεψα μονο 4 μερες.. τα αφεντικα μου τον πληρωσαν ολοκληρο σαν να δουλευα μεχρι τις 31 μαρτη.Εκτος λοιπον απο τους εργαζομενους.. και τα αφεντικα δεν ειναι τερατα .. ειναι καθημερινοι ανθρωποι με ευασθησιες που δεν θελουν να χαλασουν τη ζαχαρενια σας αλλα απλα να ζησουν τις οικογενειες τους!!!

Δεν ενδιαφερομαι ευχαριστω..!και τελος.. ουτε ξυδι ουτε λαδι!

FvxMp3.png

Διαφημίσεις

Ευγενέστατα απαντάμε κοπέλα μου, και ξέρουμε πως πίσω από κάθε δουλειά κρύβονται άνθρωποι σαν κι εμάς, με δυσκολίες, που παλεύουν.......το θέμα είναι ότι άρχισαν να ειρωνεύονται και να προκαλούν.......κι εγώ έχω υπάρξει με προβλήματα υγείας, και να πρέπει να συρθώ κυριολεκτικά μέχρι το τηλέφωνο και τα παιδιά μου έχει τύχει να ψήνονται στον πυρετό και μόλις ηρεμήσουν να τα ξυπνήσει το τηλέφωνο στάνταρ πάντα μα πάντα στις 3. Μάλιστα ακούω συνήθως και το μισό ποιηματάκι, μέχρι να πω ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι, αλλά όπως σου εξήγησα σε λίγο θα μας βρίσουν κιόλας. Ο λόγος που απαντάμε πλέον κι εμείς με θράσος, δεν είναι ο υπάλληλος, απλά ελπίζουμε κάποιος ανώτερος να ακούσει την καταγεγραμμένη συνομιλία και να διορθώσει αυτό το κακώς κείμενο. Εύχομαι τα καλύτερα για το παιδάκι σου.

Πάντως εμένα μετά το μειλ στην πιο πάνω σελίδα που μας έδωσαν, δεν με ξαναπήρε κανείς.

maela κατ'αρχάς περαστικά σας.

όπως σου είπε και η αποπάνω μου, αναφερόμαστε στους αγενείς και στους είρωνες που σώνει και καλά θέλουν να συνεχίσουν την κουβέντα τσαμπουκαλίδικα.

Δεν την έχω κάνει την δουλειά σου (προς το παρόν) αλλά έχω φίλους που την κάνουν, οπότε ξέρω τι σας υποχρεώνουν να κάνετε (ούτε για κατούρημα δεν πάτε, σωστά???)

Πάρτο αλλιώς.............είσαι σπίτι σου στις 3 ώρα το μεσημέρι με το παιδί σου τόσο βαριά άρρωστο όπως το λές και βαράνε τα τηλέφωνα μεσημεριάτικα ενώ το μικρό σου μόλις τώρα αποκοιμήθηκε και σώνει και καλά θέλουν να σου πουλήσουν κάτι............πως αντιδράς???

Υπάρχουν και οι ώρες κοινής ησυχίας και θα έπρεπε να απαγορεύεται η επικοινωνία με τους κοινό τέτοιες ώρες. Θεωρώ ότι εκείνες τις ώρες τρώτε τα περισσότερα βρισίδια σωστά???:(

Καλή δύναμη και περαστικά στο παιδάκι σου.

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Μaela... oλα να πανε καλα με τον μικρο σου. Φανταζομαι για ποια εταιρια μιλας και εχω ακουσει τα καλυτερα.

Τωρα.... αναγκαστικα οταν δεν υπαρχει αλλη δουλεια εξω, θα πας σε τηλεφωνικο κεντρο - πωλησεις... κατι που προσωπικα μου ειναι πολυ δυσκολο, ομως... πηγα... Δυο μερες πριν μου ανακοινωσουν οτι προχωραμε, βρηκα δουλεια αλλου... :)... ευτυχως... κ γιατι ευτυχως.... Για εμενα το πιο δυσκολο κομματι ειναι να παρεις τον αλλον τηλεφωνο απο τις 3 εως τις 5 που μπορει να ξεκουραζεται, να κοιμαται, να κοιμιζει το μωρο του....

Δυστυχως ομως ο εργαζομενος δεν εχει επιλογη. Τα ωραρια ειναι αυτα που ειπε η κοπελα πιο πανω. Αν θελεις να δουλεψεις θα πρεπει να ακολουθησεις το ωραριο. Στο θεμα της ευγενειας ομως ειμαι καθετη. ΠΑιρνεις στο ξενο σπιτι, οφειλεις να εισαι ευγενικος περα του δεοντως οτι και να σου πει ο αλλος. Σαφως θα πρεπει να τον πεισεις για το προιον, ετσι λειτουργουν αυτα τα κεντρα αλλιως σε στελνουν σπιτι σου. Πρεπει να προσπαθησεις να πεις μια κουβεντα παραπανω... Τελοσπαντων, το προβλημα ειναι αμφιδρομο. "Ενοχλεις" που παιρνεις σε ξενο σπιτι, "σε βριζουν" γιατι τους ενοχλεις....

Maela πολλα περαστικα στο παιδακι σου! Και πολλα μπραβο στους συναδελφους και στους εργοδοτες σου!

Εχω περασει και εγω απο τηλεφωνικο κεντρο και εχω φαει πολυ βρισιμο αλλα οπως λετε οι υπαλληλοι τη δουλεια τους κανουν και δυστυχως υπαρχουν αγενεις και απο τις δυο πλευρες, κοσμος που ψαχνεται να ξεσπασει και σου μιλαει απαισια (οκ ενα τηλεφωνημα ειναι,δεν ειναι βομβα να σου ουρλιαζουν) αλλα και καποιοι υπαλληλοι το παραπαιρνουν προσωπικα και δεν μιλανε σωστα.

μπραβο τους! Και είχα πολύ διαφορετική εντύπωση για τα call center και τους ανθρώπους που τα έχουν. Υπάρχει άνθρωπος ακόμα. Να πανε όλα καλά με τον μικρούλη σου.

Βρισιμο δεν εχω ριξει ποτέ, αλλά οτι ενοχλούμαι, ενοχλούμαι.

Κι αντε να πω οχι δεν ενδιαφερομαι, συνεχιζουν "μα ακουστε με τουλαχιστον", μα δεν θελω να σε ακουσω καλέ μου, όχι μονο γιατι εκείνη την ωρα δεν ξερω κι εγω τι μπορεί να κανω (κοιμαμαι γιατί κοιμαται το μωρό, πρέπει να φτιαξω το φαί του μωρού, πρέπει να σιδερωσω όσο κοιμαται το μωρό), αλλά γιατί απλά δεν γουστάρω να σε ακούσω.Ξανα και ξανα τηλεφωνα, ζητησα να μιλησω με τον ανώτερο, με τον Προϊστάμενο, με τον Διευθυντή, ζητησα να διαγραφει το τηλέφωνό μου, ξανά μανά τηλέφωνα.

Τελοσπάντων, κολπο για να σταματησουν να παιρνουν δεν εχω βρει, αλλά κόλπο να μη με πρήζουν βρηκα : "ξερετε , δεν ειμαι του σπιτιού", "ειμαι η κοπέλα που κραταει το μωρό της οικογένειας" κλπ, μεχρι την τρίτη συλλαβη το έχουν κλείσει χωρίς καν γεια.

Παρεμπιπτόντως, το "τη δουλειά τους κανουν", δεν το δέχομαι γιατί ολα έχουν κι ενα όριο. Δηλαδή, αν η δουλειά του άλλου ειναι να μπαίνει στα σπίτια και να κλέβει, εγω πρέπει να το δεχτώ γιατί ειναι η δουλειά του?Και μη μου πείτε ότι εχει διαφορά γιατί το ένα είναι παράνομο και το άλλο νόμιμο, γιατί και η διαταραξη κοινής ησυχίας παράνομη είναι (με Αστυνομική Διάταξη) και η πίεση του καταναλωτή επίσης, οπότε δεν ειναι επιχείρημα αυτό ;)

Καμια σχεση ο κλεφτης με έναν εργαζομενο που απλα κανει την δουλεια του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Όταν και αν αναγκαστείς ποτε να δουλεψεις σε ένα τηλεφωνικο κεντρο θα καταλάβεις.

Δεν θελει ο εργαζόμενος του τηλεφωνικου κεντρου να σε ενοχλεί και μαλιστα τις ωρες κοινης ησυχίας. ΚΑνει την δουλεια του γιατι θα τον διωξουν. Κ για να τον αναγκαζει η κάθε εταιρια να παρει τηλεφωνο εκεινη την ωρα. Προφανως δεν υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει στις τηλεφωνικες εταιριες να "ενοχλουν" τις ωρες κοινης ησυχίας.

Εάν ενας εργαζόμενος σου μιλησει ασχημα, μπορεις καλλιστα να παρεις πισω και να το καταγγειλεις στην εταιρια. Τα τηλεφωνα καταγράφονται ετσι και αλλιως... Αντιστοιχα θεωρω ότι και ο εργαζόμενος μπορει να πραξει τα αναλογα εάν ο άλλος τον βριζει ενώ είναι ευγενικος...

Επισης υπαρχει η επιλογή να μην σε ενοχλουν οι τηλεφωνικες εταιριες. Οποτε οποιος ενοχλείται (προσωπικα το εκανα όταν ζουσα στο εξωτερικο) απλα το επιλεγει και δεν ξαναενοχλείται.

Δεν δουλευω σε τηλεφωνικη εταιρια, αναγκαστηκα να παω σε συνεντευξη και ετυχως μου προεκυψε κατι άλλο .. κ λεω ευτυχως γιατι εγω πολύ απλα δεν μπορω να παρω στο σπιτι του αλλου και να του πουλησω το οτιδήποτε οποιαδήποτε ωρα της ημερας.

Αλλα να πω και το άλλο.. στην εταιρια που εργαζομαι τωρα (ασχετη με πωλήσεις) υπαρχουν πελατες που καλουν οι ιδιοι και είναι αγενέστατοι. Θεωρουν ότι ειμαστε δουλοι τους και πρεπει να χορευουμε αναλογα το πως χτυπάνε παλαμακια. Εννοείται ότι πρεπει να είμαι ευγενεστατη και να καταπινω το οτιδήποτε. Οποτε να ξερετε ότι το νομισμα εχει δυο οψεις.. και στη τελικη τι ζητάμε ολοι? Λιγη ευγενεια στη ζωη μας... ΚΑλο κανει... κακο δεν κανει!!!

Καλημερα,

Εγω οταν κοιμουντε τα παιδια, απλα σηκωνω το ακουστικο για να μην μας καλεσει κανεις. Αλλωστε οι μικρες μου κοιμουντε κατα τις 12 μεχρι τις 2 που μπορει να παρει ο οποιοσδηποτε.

Ομως δεν μπορω να καταλαβω γιατι οποτε με παρουν τηλ. οι εταιριες τηλεπωλησης ειναι παντα μεσημερι και ποτε καποια αλλη στιγμη της ημερας.

Μονο οι δημοσκοπησεις με περνουν διαφορες ωρες.

Οι τηλεφωνικες εταιριες εχουν ωραριο συνηθως 9-3 και 3-9. Μπορει απλα να ετυχε να είναι μεσημερι. Εμενα εχει τυχει να με παρουν και πρωι και μεσημερι και βραδυ κατά τις 8.30.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...