Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΡΘΕ ΑΠ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 495
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν πειράζει, θα τον κάνει αντράκι :wink:

Ελπίζω με τον καιρό να φύγει.......κι εγώ είχα ένα σημάδι από σκίσιμο στο μάγουλό μου και κάπου στα 14 εξαφανίστηκε από μόνο του....δε θέλω να μείνει!!!

Ελπίζω με τον καιρό να φύγει.......κι εγώ είχα ένα σημάδι από σκίσιμο στο μάγουλό μου και κάπου στα 14 εξαφανίστηκε από μόνο του....δε θέλω να μείνει!!!

Οχι ρε συ δεν θα μείνει , απο τώρα; Για ονομα! Εμενα ολα τα παιδικά σημάδια μου έφυγαν ... Βάζεις τίποτα πανω;

Οχι ρε συ δεν θα μείνει , απο τώρα; Για ονομα! Εμενα ολα τα παιδικά σημάδια μου έφυγαν ... Βάζεις τίποτα πανω;

Βάλαμε κεραλοιφή για κάποιες μέρες και είχε εξαφανιστεί το περισσότερο...τώρα έμεινε μια αχνή γραμμή δίπλα στο φρύδι, μια ξαδέρφη μου λέει οτι έχει ένα "συστατικό" μέσα το μολύβι που μένει για πάντα, εκείνη είναι 50 και έχει ακόμα ένα σημάδι από μολύβι :( :( :( δεν ξέρω ελπίζω να καλυφθεί και από το φρύδι του...αφού δεν είχαμε χειρότερα...

Διαφημίσεις

Βάλαμε κεραλοιφή για κάποιες μέρες και είχε εξαφανιστεί το περισσότερο...τώρα έμεινε μια αχνή γραμμή δίπλα στο φρύδι, μια ξαδέρφη μου λέει οτι έχει ένα "συστατικό" μέσα το μολύβι που μένει για πάντα, εκείνη είναι 50 και έχει ακόμα ένα σημάδι από μολύβι :( :( :( δεν ξέρω ελπίζω να καλυφθεί και από το φρύδι του...αφού δεν είχαμε χειρότερα...

Καλα σιγα πες της. Αυτή μάλλον έχει σημάδι γιατι εκείνες τις εποχές δεν ξέρανε τι να βάλουν πανω

Πουλάνε τις bio oil εκεί; Αν μπορείς να βρεις εύκολα βαλτη πανω 1-3 φορές την ημερα δεν χάνεις τίποτα. Αλλιώς παρε απο το φαρμακείο βιταμινη Ε σε λάδι και βαλτη πανω 3 φορές την μερα και θα εξαφανιστεί σε λίγους μηνες

Καλα σιγα πες της. Αυτή μάλλον έχει σημάδι γιατι εκείνες τις εποχές δεν ξέρανε τι να βάλουν πανω

Πουλάνε τις bio oil εκεί; Αν μπορείς να βρεις εύκολα βαλτη πανω 1-3 φορές την ημερα δεν χάνεις τίποτα. Αλλιώς παρε απο το φαρμακείο βιταμινη Ε σε λάδι και βαλτη πανω 3 φορές την μερα και θα εξαφανιστεί σε λίγους μηνες

Tόσες μέρες μετά, λες θα έκανε δουλειά?

Δεν υπάρχει τέτοιο "συστατικό"...:rolleyes: Αν πράγματι της έχει μείνει σημάδι είναι γιατί μπορεί να ήταν πολύ βαθύ το κόψιμο.

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Βρούβες........δε βάλανε άτομα στην αυλή......ισχυρίστηκαν ότι ήταν ήδη 4 και πριν.....αλλά οι δύο ήταν μέσα στο κτίριο και δεν τους βλέπαμε......!!!!!!!

Την περασμένη βδομάδα δυο κορίτσια κατέβασαν το παντελόνι του "ωραίου" του σχολείου (έκτη τάξη όλοι) και τον έκαναν ρεζίλι φωνάζοντας πως ήταν το μποξεράκι του. Δάσκαλος δεν ήταν κανείς, δεν είδαν τίποτα, τα παιδιά μας το είπαν.

Σήμερα τα ίδια κορίτσια του κατέβασαν και το μποξεράκι και φώναζαν "ελάτε να δείτε το πουλί του ......."! Πάλι δεν ήταν δάσκαλος εκεί, πάλι δεν είδε κανείς. Το παιδάκι δεν πρέπει να το είπε καν στους γονείς του......

Τώρα βλέπω άλλα τόσα θέματα για δημοτικά, ΟΚ τι γίνεται στα σχολεία μας ρε παιδιά????

Ωχ δραμα! Αλλα και εμάς στα σχολεία μας πριν 30+ χρόνια δεν κατεβάζανε παντελόνια ; Φρίκη πάντως! Μήπως να ρωτήσεις γιατι δεν υπήρχε επιτήρηση;

Δε μπορώ να ανακατεύομαι και στα θέματα των άλλων τάξεων........κάτσε να μπει η άνοιξη να σαλτάρουνε τα μικρά, και θα έχουμε σίγουρα δικά μας περιστατικά να τρέχουμε πάλι.... :( :( :(

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Πάλι είχαμε περιστατικό! Γύρισε σήμερα ο γιος μου και μου είπε ότι το αγοράκι της τετάρτης (για το οποίο έχω μιλήσει νωρίτερα στο θέμα) σήμερα τον πλησίασε ενώ έπαιζε στην αυλή, και στα καλά καθούμενα τον έπιασε από το λαιμό και τον αυχένα και προσπαθούσε να τον πνίξει.....δάσκαλος δεν είδε κανένας (ω, τι περίεργο) και το παιδί μου το είπε στη δασκάλα της επόμενης ώρας (όχι τη βασική). Εκείνη είπε στο παιδάκι να μην ξαναπλησιάσει μικρότερα παιδιά (όπως του λένε εδώ και μήνες που έχει βαλθεί να τα πιάνει απ το λαιμό και να τα κλωτσάει σε ανεπίτρεπτα σημεία) και έστειλε τον δικό μου στον διευθυντή να το πει. Ο διευθυντής του είπε ότι θα του μιλήσει αύριο. Εν τω μεταξύ ο δικός μου τρόμαξε γιατί δε μπορούσε να πάρει αναπνοή, αλλά είναι σίγουρος ότι ο κύριος διευθυντής θα το κανονίσει.......

Εξακολουθούν να έχουν 2 άτομα για 350 παιδιά στην αυλή, δεν βλέπουν ποτέ τίποτα και γίνεται χαμός. Το συγκεκριμένο παιδάκι είναι σε παράλληλη στήριξη και γονείς δεν υπάρχουν για να έρθουμε σε κάποια συνεννόηση. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες επ' αυτού.

Αύριο έχω κλείσει ραντεβού με παιδοψυχολόγο του δήμου μας ο οποίος πηγαίνει σε όλα τα σχολεία μας και ΕΛΠΙΖΩ να έχει ιδία άποψη για τη συγκεκριμένη αυλή και το συγκεκριμένο σχολείο. Να ξέρουμε γιατί μιλάμε τουλάχιστον, αφού για το ΚΕΔΔΥ με απέτρεψε τελικά η δασκάλα μας και ούτως ή άλλως αργεί, θα πάω να δω τι άκρη θα βγάλω αύριο το πρωι.

Έχεις πει στο παιδάκι σου να αποφεύγει το συγκεκριμένο παιδί;

Ως προς το πως πρέπει να το χειριστείς, εγώ εμμένω στην αρχική μου γνώμη. Το ότι πιάνεις απευθείας τον δ/ντη και τους σχετικούς δασκάλους και σε έντονο ύφος τους λες ότι αν ξανακουμπήσει κανείς το παιδί σου ή αν πάθει το παραμικρό, θα προβείς σε μηνύσεις.

Επίσης κάνεις μια γραπτή επιστολή αναφέροντας όλα τα περιστατικά και όλες τις ενέργειες που έχεις κάνει και την κοινοποιείς σε κάθε ενδιαφερόμενο -εκτός σχολείου εννοώ (μαζί και στον Συνήγορο του Πολίτη).

Έχεις πει στο παιδάκι σου να αποφεύγει το συγκεκριμένο παιδί;

Ως προς το πως πρέπει να το χειριστείς, εγώ εμμένω στην αρχική μου γνώμη. Το ότι πιάνεις απευθείας τον δ/ντη και τους σχετικούς δασκάλους και σε έντονο ύφος τους λες ότι αν ξανακουμπήσει κανείς το παιδί σου ή αν πάθει το παραμικρό, θα προβείς σε μηνύσεις.

Επίσης κάνεις μια γραπτή επιστολή αναφέροντας όλα τα περιστατικά και όλες τις ενέργειες που έχεις κάνει και την κοινοποιείς σε κάθε ενδιαφερόμενο -εκτός σχολείου εννοώ (μαζί και στον Συνήγορο του Πολίτη).

Εκάβη μου, εννοείται ότι του το είπα. Απλά το συγκεκριμένο παιδάκι όλη μέρα τη βγάζει μες τα μικρά......έχει πιάσει κι άλλο παιδάκι απ το λαιμό πριν μήνες και το κλωτσούσε παράλληλα, αλλά εκείνη η μαμά πήγε η ίδια την άλλη μέρα και τον έπιασε απ το γιακά, του είπε 5 φωνήεντα και δεν ξαναπλησίασε το γιο της....εγώ προτιμώ να το αναφέρω, δεν είναι δική μου δουλειά να πιάνω του κόσμου τα παιδιά, δε θα το έκανα ποτέ, ειδικά σε ένα παιδάκι με τα προβλήματα που έχει αυτό.... να εκφοβίσω τη διοίκηση του σχολείου δλδ πρέπει? Να φτάσω να μιλήσω για μηνύσεις? Και μετά πως θα φέρονται στο παιδί μου? Εδώ για την επιτήρηση έκανα κινήσεις χωρίς να μιλάω για συγκεκριμένα περιστατικά και μου έκαναν το παν για να με αποτρέψουν........αν φτάσω στην γραπτή επιστολή θα είναι πια αργά για κάθε συνεννοήσιμη λύση.....το παιδί μου το είπε αμέσως μόλις βρήκε δασκάλα μπροστά του γιατί απ ότι λέει για λίγη ώρα πονούσε ο λαιμός του και έμεινε ακίνητος. Μετά ένιωσε καλύτερα και πήγε στην δασκάλα που βρήκε.

εγώ προτιμώ να το αναφέρω, δεν είναι δική μου δουλειά να πιάνω του κόσμου τα παιδιά, δε θα το έκανα ποτέ, ειδικά σε ένα παιδάκι με τα προβλήματα που έχει αυτό.... να εκφοβίσω τη διοίκηση του σχολείου δλδ πρέπει? Να φτάσω να μιλήσω για μηνύσεις? Και μετά πως θα φέρονται στο παιδί μου? Εδώ για την επιτήρηση έκανα κινήσεις χωρίς να μιλάω για συγκεκριμένα περιστατικά και μου έκαναν το παν για να με αποτρέψουν........αν φτάσω στην γραπτή επιστολή θα είναι πια αργά για κάθε συνεννοήσιμη λύση......

Εσύ θα πιάσεις τον δ/ντη από τον γιακά (που λεει ο λόγος):mrgreen:

Κοίτα εγώ για πολύ μικρότερο θέμα (που δεν είχε σχέση με τη βία), εφόσον δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ με το σχολείο (παιδ.σταθμός), πέρασα κατευθείαν σε γραπτή καταγγελία. Το πρόβλημα λύθηκε αμέσως, μου έκανε παράπονα ο δ/ντης για την καταγγελία που έκανα (εκεί του είπα ότι εφόσον δεν μπόρεσε να μου βρει λύση έπρεπε να αποτανθώ αλλού) και ενώ φοβόμουν για τις επιπτώσεις στο παιδί μου, μια χαρά την προσέχουν και εμείς (με τη διοίκηση του σχολείου) λέμε απλώς τα τυπικά και μάλιστα μεσα στην ευγένεια...

Σε παλαιότερες περιπτώσεις όπου είχαν χτυπηθεί τα παιδιά μου (πάλι σε παιδικό σταθμο), έπιασα κατευθείαν σε έντονο τόνο όλους τους εμπλεκόμενους (δασκάλες-δ/ντες κτλ) και δεν επαναλήφθηκε.

Στο δικό σου θέμα, επειδή ήδη χρονίζει, επειδή ήδη έχεις κάνει ένα σωρό ενέργειες άκαρπες, εγώ ναι θα απειλούσα όχι μόνο με καταγγελίες, αλλά και μηνύσεις. (δεν θα εμπλέξεις το συγκεκριμένο παιδί-θύτη. Το πρόβλημα από ότι λες είναι γενικότερο και έτσι κι αλλιώς την ευθύνη την έχει το σχολείο)

Εκάβη αυτή τη στιγμή με πάσα ειλικρίνεια σου λέω, είμαι πολύ απογοητευμένη και μπερδεμένη. Θα μιλήσω με τον ειδικό πρώτα αύριο το πρωί, και θα πάω απ ευθείας μετά στο σχολείο.

H ειδικός μου είπε οτι δεν συντρέχει κανένας λόγος να βάλω το παιδί σε καμιά διαδικασία και ότι δε χρειάζεται να το δει. Να βάλουν επιτήρηση στην αυλή τους, είπε, και να είναι πιο αυστηροί.

Ο διευθυντής με το που με είδε, μόνο καλημέρα πρόλαβα να πω , μου είπε οτι έχει πολλές δουλειές και δε μπορεί να με δει. Να πάω άλλη μέρα είπε. Αυτά.......

Θα πάω άλλη μέρα, αλλά με τον άντρα μου.

H ειδικός μου είπε οτι δεν συντρέχει κανένας λόγος να βάλω το παιδί σε καμιά διαδικασία και ότι δε χρειάζεται να το δει. Να βάλουν επιτήρηση στην αυλή τους, είπε, και να είναι πιο αυστηροί.

Ο διευθυντής με το που με είδε, μόνο καλημέρα πρόλαβα να πω , μου είπε οτι έχει πολλές δουλειές και δε μπορεί να με δει. Να πάω άλλη μέρα είπε. Αυτά.......

Θα πάω άλλη μέρα, αλλά με τον άντρα μου. Και τότε τα λέμε.

Πέρνα στο γραπτό του θέματος...

Πέρνα στο γραπτό του θέματος...

Aυτό είπε και η ψυχολόγος......

Υπάρχουν πολλοί τρόποι.

Σαν θέμα, το κλείνω εδώ, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση όλα τα κορίτσια.

Να είστε καλά.

Aυτό είπε και η ψυχολόγος......

Δοκιμασμένη μέθοδος.;)

Το γραπτό να μην απευθύνεται μόνο σε αυτόν. Θα απευθύνεται σε κάποιον φορέα παραπάνω και κοινοποίηση στο συγκεκριμένο σχολείο. Μίλα με γεγονότα, ανέφερε τις ενέργειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα και ζήτα να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...