Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπερβολική Αύξηση Χοριακής

Recommended Posts

Κοριτσιααααα! Έκανα χοριακη την Τρίτη και βγήκε 813 κ σήμερα Παρασκευή βγήκε 2441 άρα μέσα σε τρεις μέρες τριπλασιαστηκε. Είναι κακό αυτό;;;; αρχίζω να ανησυχώ..

Κοριτσι μου με τέτοια χοριακη πρέπει να κάνεις πάρτι και όχι να αγχώνεσαι μήπως η χοριακη σου κρύβει παραπάνω μωρακια

Και εγώ πρώτη χοριακη ειχα 4 ψηφίο νούμερο

Συγχαρητηρια!!!! Με το καλο!!!!!

bsglp2.png[/url]

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Κορίτσια θα τρελαθώ.. Γίνεται να έχω στις 5 εβδομάδες και 4 μέρες χοριακή 21.000 ? Επιβεβαιωμένη ωορρηξία 25 μέρες πριν και χοριακή 2 μέρες πριν ούτε 7000.. Τι γίνεται γαμώτο?

Κορίτσια θα τρελαθώ.. Γίνεται να έχω στις 5 εβδομάδες και 4 μέρες χοριακή 21.000 ? Επιβεβαιωμένη ωορρηξία 25 μέρες πριν και χοριακή 2 μέρες πριν ούτε 7000.. Τι γίνεται γαμώτο?

Σοκολατακι οντως τεράστια χοριακη Τί σου είπα ότι γιατρός;

8HiKp2.png

Σοκολατακι οντως τεράστια χοριακη Τί σου είπα ότι γιατρός;

Μου είπε οτι θα δείξει τη Δευτέρα αν είναι φυσιολογικό και ίσως και να είναι.. Επίσης ενώ είχα ωορρηξία τη 13η μερα του κύκλου δηλαδη θα ήταν μικρός κύκλος αυτός που έμεινα έγκυος δεν είδαμε καρδιά να πάλεται στις 5 εβδομ και 4 μερες..

Μου είπε οτι θα δείξει τη Δευτέρα αν είναι φυσιολογικό και ίσως και να είναι.. Επίσης ενώ είχα ωορρηξία τη 13η μερα του κύκλου δηλαδη θα ήταν μικρός κύκλος αυτός που έμεινα έγκυος δεν είδαμε καρδιά να πάλεται στις 5 εβδομ και 4 μερες..

Στον υπέρηχο τι είδες;

Οι παλμοί ακούγονται την 6η με 7η εβδομαδα μην αγχώνεσαι

Τόσο μεγάλη χοριακη υπάρχει όταν είναι πάνω από ένα πχ εγώ πρώτη χοριακη είχα 1115

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Στον υπέρηχο τι είδες;

Τόσο μεγάλη χοριακη υπάρχει όταν είναι πάνω από ένα πχ εγώ πρώτη χοριακη είχα 1115

Εχω έναν αμνιακό κι έναν λεκιθικό.. :(

Εχω φρικάρει.. Φοβάμαι μην έχω μύλη κύηση

Στον υπέρηχο τι είδες;

Με το καλό τα μωράκια σου.. Είμαι τόσο αγχωμένη που δεν προσεξα το τικερακι σου!

Εχω έναν αμνιακό κι έναν λεκιθικό.. :(

Εχω φρικάρει.. Φοβάμαι μην έχω μύλη κύηση

Ηρέμησε κ θα δείξει Σοκολατακι μ Εύχομαι να κυλήσει φυσιολογικά η κυηση μην σκέφτεσαι αρνητικα.

8HiKp2.png

Με το καλό τα μωράκια σου.. Είμαι τόσο αγχωμένη που δεν προσεξα το τικερακι σου!

Σε ευχαριστω πολυ! Ηρέμησε μήπως να πήγαινες να ξανακάνεις χοριακη μήπως το εργαστήριο που εκανες την εξέταση έκανε κάποιο λάθος; λέω απλα μια γνώμη

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ! Ηρέμησε μήπως να πήγαινες να ξανακάνεις χοριακη μήπως το εργαστήριο που εκανες την εξέταση έκανε κάποιο λάθος; λέω απλα μια γνώμη

Νομίζω ότi δεν θα έχω αποτελέσματα πριν παω στο γιατρό.. Τέλος πάντων θα προσπαθήσω να ηρεμήσω.. Κι ότι γίνει..

• 10 months later...
On 28/1/2014 at 11:13 ΠΜ, kokko είπε:

Καλημέρα. Το "υπερβολική" δεν ξέρω αν ειναι σωστός χαρακτηρισμός αλλά σίγουρα η χοριακή μου δεν αυξήθηκε όπως αναμενόταν...Πρώτη μέρα καθυστέρησης η χοριακή μου ήταν 89 ενώ 4 μέρες μετά ήταν 830!Αν θεωρήσουμε πως μια χοριακή διπλασιάζεται ανά 2 μέρες θα έπρεπε να είναι στις 4 ημέρες γύρω στο 360 άντε πες 400!Έπαιρνα τον γιατρό μου χθές και επειδή δεν τον βρήκα μίλησα με τον βοηθό του και μου είπε ότι δεν ειναι φυσιολογικό, και να την επαναλάβω σε δύο μέρες ενώ η μικροβιολόγος μου είπε ότι είνια μια χαρά...Κοίταξα λοιπόν λίγο στο ιντερνετ και είδα ότι μεγάλη αύξηση της χοριακής συνηγορεί ή σε μύλη κύηση ή σε πολύδημη κύηση (πράγμα που θεωρώ απίθανο). Μετά βρήκα και τον γιατρό μου ο οποίος με καθησύχασε πως όλα είναι οκ και να μην ανησυχώ αλλά παρόλαυτά να την επαναλάβω σε 2 μέρες...Έχει καμία σας αντίστοιχη εμπειρία;;;:roll:

Καλησπερα!! Διαβασα την ιστορια σου και θελησα να μαθω τι εκβαση ειχε;; ειναι οντως ανησυχητικο;;

On 28/1/2014 at 11:13 ΠΜ, kokko είπε:

Καλημέρα. Το "υπερβολική" δεν ξέρω αν ειναι σωστός χαρακτηρισμός αλλά σίγουρα η χοριακή μου δεν αυξήθηκε όπως αναμενόταν...Πρώτη μέρα καθυστέρησης η χοριακή μου ήταν 89 ενώ 4 μέρες μετά ήταν 830!Αν θεωρήσουμε πως μια χοριακή διπλασιάζεται ανά 2 μέρες θα έπρεπε να είναι στις 4 ημέρες γύρω στο 360 άντε πες 400!Έπαιρνα τον γιατρό μου χθές και επειδή δεν τον βρήκα μίλησα με τον βοηθό του και μου είπε ότι δεν ειναι φυσιολογικό, και να την επαναλάβω σε δύο μέρες ενώ η μικροβιολόγος μου είπε ότι είνια μια χαρά...Κοίταξα λοιπόν λίγο στο ιντερνετ και είδα ότι μεγάλη αύξηση της χοριακής συνηγορεί ή σε μύλη κύηση ή σε πολύδημη κύηση (πράγμα που θεωρώ απίθανο). Μετά βρήκα και τον γιατρό μου ο οποίος με καθησύχασε πως όλα είναι οκ και να μην ανησυχώ αλλά παρόλαυτά να την επαναλάβω σε 2 μέρες...Έχει καμία σας αντίστοιχη εμπειρία;;;:roll:

Καλησπέρα!! Διαβασα την εμπειρία σου, τι εγινε τελικα με αυτη την εγκυμοσύνη; ειναι όντως ανησυχητικό;

• 3 εβδομάδες μετά...

Γεια σας !! Αν μπορεί κάποια ας μ βοηθήσει γιατί έχω πολύ άγχος .. είναι η πρώτη μ εγκυμοσύνη . Η σύλληψη έγινε 3 Νοεμβρίου . Τελευταία περίοδο είχα 20 Οκτωβρίου .2 μέρες πριν τ καθυστέρηση  είχα ελάχιστο καφέ υγρό . Έκανα χοριακη και είχα 54,50 . Μετά από δύο μέρες τη μέρα π ήταν ν μ έρθει περίοδος είχα 162 . Και μετά από 2 μέρες καθυστέρησης είχα 437. Μήπως ανεβαίνει πολύ γρήγορα ; Μήπως είναι εξωμήτριο ; Ο γιατρός λέει γ δυδδιμη κυηση ίσως .. γενικά είμαι πολύ αγχωμενη .. πραγματικά δεν ξέρω πως θα περάσουν αυτοί οι μήνες .. αν έχει κάποια κάποια παρόμοια εμπειρία ας με βοηθήσει παρακαλώ ..σύμφωνα με τ τελευταία ημερομηνία περιόδου είναι στ 4 εβδομάδα και 2 μέρες .. σύμφωνα με τ σύλληψη που έγινε 3 Νοεμβρίου πολύ λιγότερο .. ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων ! :)

Το θέμα είναι κλειδωμένο, όσες/-οι ανησυχείτε με τις τιμές χοριακής  μπορείτε να δείτε εδώ 

https://www.parentscafe.gr/forum/topic/18550-times-choriakis/  όπου υπάρχει αναλυτικός πίνακας με τις τιμές χοριακής.

Περισσότερες απαντήσεις μπορεί να σας δώσει μόνο η/ο γιατρός σας!

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...