Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χάσιμο κιλών εγκυμοσύνης

mkcm

Recommended Posts

Μπράβο tsarli!! κι εις περισσότερα χαμένα!!!

bouba εύχομαι τα καλύτερα για το νέο σου μωράκι αλλά και τον στόχο σου!

Παιδιά, βρήκα αυτό αν είστε γλυκατζούδες (όπως εγώ) http://arouraios.gr/2014/04/auta-einai-ta-15-glyka-pou-boreite-na-tsakizete-xoris-na-pairnete-kila/

Χθες βράδυ δεν έφαγα (1η φορά απ΄όταν έμεινα 1η φορά έγκυος :oops: ) και σήμερα λέω να φρουτοφάω. Βγήκαν τα πεπονάκια, οι φράουλες και είμαι χαρούμενη: μπορώ να ζήσω μόνο με τέτοια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 158
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• xena

xena 32 δημοσιεύσεις

• mkcm

mkcm 30 δημοσιεύσεις

• tsarli

tsarli 21 δημοσιεύσεις

• goody

goody 10 δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλα και απο μενα. Εγώ στις γιορτές κρατήθηκα και δεν έφαγα. Το αποτέλεσμα λοιπόν: σήμερα έκλεισα 5 εβδομάδες και μπήκα στην 6η. Έχω χάσει σύνολο 10,5 κιλά (από 75-64,5). Έχω ακόμη να χάσω 10-15 κιλά. Βέβαια σκέφτομαι να εισάγω σιγά σιγά μια μέρα την εβδομαδα σαβουροφαγια (με τα γνωστά, παγωτακι, γλυκάκι, πίτσα) γιατί έχω αρχίσει να βαριέμαι. Το γαλα μια χαρά, δεν μειώθηκε, βέβαια το ξανααναφερω ότι ο μικρός έχει μεγαλώσει, είναι 16,5 μηνών. Όσο σκέφτομαι ότι στην εογκυμοσύνη πήρα λίγα κιλά (6-7 περιπου) και τα υπόλοιπα 10 τα πήρα μετά τη γέννα, καθισμένη ολη μέρα στο κρεβάτι και θηλαζοντας και καταβροχθιζοντας ταυτόχρονα τα πάντα, νευριαζω πολύ με τον εαυτό μου. Δεν έπρεπε να αφεθω τόσο πολύ και να ταλαιπωρουμαι τώρα με διατροφες

Μπράβο Τσάρλι μου, μπράβο σου!!! Θα νιώθεις απίθανα με το πώς πέφτουν τα ρούχα σου, ε;

:-P

jTosp2.png

Εγώ κορίτσια μου δεν έχω επανέλθει ακόμη. Συνεχίζω να βρίσκομαι από άποψη φαγητού σε γιορτινό mood. Είπα από Σάββατο, μετά από Κυριακή, μετά από Δευτέρα και να που φτάσαμε Τετάρτη και προσπαθώ να συνέλθω από το χθεσινοβραδυνό hangover με πατατάκια.

Ελπίζω σήμερα να κρατηθώ γιατί δεν πάει άλλο, έλεος. Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα από τα 3 κιλά που έχασε ξαναπήρα μόνο 700 γραμμάρια, αλλά άμα συνεχίσω έτσι, δε με βλέπω καλά.

Πριν μπω στην πρώτη φάση άτκινς από αύριο, λέω σήμερα να κάνω μια αποτοξινωσούλα μοναχά με υγρά.

Για να δούμε τι θα δούμε......

Και ενώ κατάφερα να φτάσω στα 63, είπα να κάνω μια μικρή διακοπή καινα φάω και γω μι αμέρα...η μία μέρα έγινε...8 μέρες γουρουνιάσματος! Σήμερα ξαναμπαίνω στο σωστό δρόμο γιατί ξέφυγα πολύ.

Καλή μας δύναμη..

sLvDp3.png

Δεν πειράζει, και τα γουρουνιάσματα καλά είναι! δεν είπαμε πως "ξυπνούν τον μεταβολισμό μας;;" :D:D:D

Εγώ πάλι που το παράκανα το Πάσχα αλλά και το 4ήμερα, ευτυχώς δεν έχω πάρει αλλά γέμισα κυταρίτιδα. Ετσι νομίζω δηλαδή. Δεν είχα - ελάχιστη μόνο και τώρα παρατήρησα πως έχω. Οι τούρτες, οι σοκολάτες και οι βούτες εχουν σκληρό τίμημα... :oops::oops:

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια,

προσοχή στα παραστρατήματα. Είναι προτιμότερο να έχετε μια μέρα την εβδομάδα ελεύθερη, παρά να πέφτετε για μέρες συνεχόμενες. Έτσι, και δεν στερείσαι, και δεν συσωρρεύονται κιλά σε μια μέρα. Εγώ το έχω καθιερώσει Κυριακή και τη Δευτέρα προσπαθώ να το ρίχνω στα φρούτα - γιαούρτια και πολύ νερό. Το λέω εκ πείρας, προσπαθώντας για σχεδόν δεκαετίες να συντηρούμαι μετά κόπων και βασάνων γιατί ο μεταβολισμός μου really sucks...

jTosp2.png

Βλέπω, ότι κατεβάσαμε τα καλοκαιρινά και μαζευτήκαμε πάλι.....:cool: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Κι εγώ τις τελευταίες μέρες προσέχω περισσότερο, χωρίς να έχω όμως επανλέθει πλήρως. Χθες, όμως, έγινε ένα κλικ. Είδα μια γνωστή μου που έχασε μέσα στο τελευταίο χρόνο 30 κιλά κι έγινε αγνώριστη και είπα, αφού μπόρεσε εκείνη θα μπορέσω κι εγώ και από σήμερα ξεκινάω δριμύτερη......

(Αχ, μάνα μου, πόσες φορές το έχω πει αυτό άραγες;)

Νεότερα αύριο.

Και έτσι για να μη ξεφεύγουμε θέλετε να καθιερώσουμε κάτι. Ημερήσιο update για τη διατροφή μας και κάθε Δευτέρα ένα update της ζυγαριάς, αλλά και της μεζούρας;

Αυτό αγαπητή mkcm θα μας προέτρεπε να είμαστε πιο καλά προσηλωμένες στον στόχο μας! Εμένα προσωπικά θα με βοηθούσε πολύ!

Μην μας πουν όμως εδώ οτι το κάναμε καφενέ και μας το κλειδώσουν..

Kαι γω κορίτσια για μια μέρα σαβουροφαγία ξεκίνησα και πώς έγιναν 10, ούτε που το κατάλαβα! Κάθε πρωί έβρισκα στο ψυγείο τα "απομεινάρια" της προηγούμενης μέρας και δεν μου πήγαινε καρδιά να τα πετάξω...οπότε κατέληγαν στο στόμα μου!

Δώστε κουράγιο γιατί με πήρε η κάτω βόλτα! Αύριο θα σας γράψω τί θα φάω.

sLvDp3.png

Οκ, ξεκινάω... Σήμερα έφαγα για πρωινό 1 φέτα τόστ ολικής με μια φέτα τυράκι γκούντα.

Για το μεσημέρι έχω ετοιμάσει μπριζόλες φούρνου και θα τις φάω με σαλατίτσα. Και το βράδυ μάλλον καμιά σαλατούλα με κόβω να βοσκάω.....

Διαφημίσεις

Χθες σαβούριασα πάλι, μέχτι τις 11 το βράδυ τα πήγαινα τέλεια και στις 11 ακριβώς σεληνιάστηκα και έγινε χαμός..

Λοιπόν, σήμερα έκανα χυμό (μισό λίτρο).

Κατά τις 1-2 θα φάω φρούτα και μετά θα κοιμήσω το μωρό και κάποια στιγμή θα ξαπλώσω και γω κατά τις 2:30.

Θα φάω το μεσημεριανό μου κατά τις 3-4, δυστυχώς δεν βολεύει νωρίτερα. Αρακά με αυγά βραστά και σαλάτα. Το βράδυ φρούτα.

sLvDp3.png

Είμαι η Ελπίδα και έχω παραπανίσια κιλά.. χαχαχαχα

λοιπόν : ύψος 1,68

προ προσπαθειών : 56

επίτευξη στόχου (έγκυος) : 66.7

άφτερ εγκυμοσύνη : 74

μέχρι Σεπτέμβρη 2013 : 69

σήμερα (μετά από εντατική προσπάθεια) : 59.9

Στόχος : 56

χαίρομαι που βρήκα συντρόφισσες.

τα κατάφερα! τις τελευταίες 2 εβδομάδες είμαι 55.5 :-D:grin::-D Χρειάστηκα 3 χρόνια να το πάρω απόφαση και 8 μήνες να το καταφέρω!!!!!!

Μπράβο, μπράβο, μπράβο....είσαι μεγάλη έμπνευση. Εγώ κάθε βράδυ το παίρνω απόφαση και την επόμενη μέρα το ξαναπαίρνω απόφαση κ.ο.κ.

Όταν καταφέρω να κρατηθώ για πάνω από 3 μέρες θα ξαναγράψω.....:oops:

Συγχαρητήρια! Μακάρι και μεις κάποια στιγμή να δούμε το νούμερο που θέλουμε στη ζυγαριά.

Τελευταία αρχίζω και σκέφτομαι πως ίσως πρέπει να αποδεχτώ την κατάσταση και να προσπαθήσω να χάσω τα υπόλοιπα κιλά πιο αργά και όχι με πολύ στέρηση.

Βρε κορίτσια, και να θέλω όμως να αγιάσω δεν γίνεται, στις εκλογές θα φάω πάλι ό, τι να' ναι, είμαι διορισμένη δικ. αντιπρ., το ίδιο και την επόμενη μέρα που θα είμαι πτώμα. Μετά, τον Ιούνιο, έχουμε το 3μερο του αγ. πνεύματος, λέμε να πάμε θάλασσα, ε, θα φάω και κει. Και γω όταν τρώω δεν τσιμπάω απλά..

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ το σιγά - σιγά δεν το παλεύω, ρε παιδιά. Όταν πω θα φάω τρώω σα να μην υπάρχει αύριο. Τι πράγμα είναι αυτό μου λέτε; Εγώ που πάντα ήμουν τόσο μετρημένη στο φαΐ.

Και αυτά που έλεγα προ εγκυμοσύνης, ότι είναι τραγικό να αφήνονται οι γυναίκες..... Χαρίστε μου μια ανοιχτή παλάμη, γιατί άλλες αφήνονται στην εγκυμοσύνη... εγώ έχω αφεθεί εδώ και τρία χρόνια.

Τέσπα......

Κι εγω εχω προβληματιστει παρα πολυ βρε παιδια, δεν μπορω να κρατηθω!

Ευτυχως το εραψα για ενα διμηνο σχεδον και εχασα 7 κιλα και ξεφουσκωσα απο τα πολλα κιλα αλλα μετα το πασχα που εφαγα απο τα απαγορευμενα δεν μπορω να ξαναμαζευτω! Δυο μερες κανω ντουκαν και την τριτη τρωω κατι απαγορευμενο. Δεν ξεφευγω ολη τη μερα αλλα αν κανω μια παρασπονδια μετα πλακωνομαι για κανα μισαωρο και τρωω οτι junk βρω... Ελπιζω οτι οταν ερθει η ωρα για μπανιο στη θαλασσα, μπικινι, καυσωνα κλπ θα καταφερω να το ραψω οπως πρεπει για κανα μηνα να χασω και τα υπολοιπα....

Πώς κατάφερες να χάσεις τα τελευταία 4,5 κιλά, δεδομένου ότι ήταν τόσο κοντά στο ιδανικό σου βάρος και απ'όσο ξέρω αυτά είναι που χάνονται πιο δύσκολα;

με επιμονή! από τα 60 και κάτω έμενα στα ίδια περίπου 2 και όσο πλησίαζα ακόμα και 3 εβδομάδες κάθε φορά.

Μπράβο σου και από εμένα! Κυρίως για τη σταθερότητά σου στο στόχο σου... κάτι που εμένα μου ξεφεύγει. Μπορώ να είμαι εγκρατής όλη την εβδομάδα αλλά το Σ/Κ ξεφεύγω! Νομίζω όταν καταφέρω να το ξεπεράσω αυτό, θα χάσω και τα τελευταία 3 κιλά που θέλω...και τότε θα ξαναγράψω κι εγώ για να πω ότι τα κατάφερα!

Τσάρλι, μην απογοητεύεσαι από τις εκλογές, ξέρω, θα είσαι όλη μέρα και τουλάχιστον τη μιση νύχτα στο πόδι (ελπίζω να μην είσαι Θεσ/νικη γιατί προβλέπεται να αργήσεις και στην παράδοση των σάκων αφού θα γίνεται εκείνη την ώρα ο έλεγχος για πρώτη φορά φέτος και προβλέπεται ένας σχετικός πανικός), αν οργανωθείς, όμως; Έχε μερικά σάντουιτς έτοιμα ή αν το μεσημέρι παραγγείλετε, πάρε μια σαλάτα ενισχυμένη κι όχι πίτσες ή σουβλάκια. Και για γλυκό μια σοκολάτα υγείας ή δυο-τρεις μπαρές δημητριακών για το απόγευμα, τι λες; Μην αφεθείς πάντως, και για την άλλη μέρα μαγείρεψε από το Σάββατο κάτι και βάλε το στο ψυγείο, μια χαρά τρωγεται τη Δευτέρα. Σκέψου, είναι δυο εβδομάδες οι εκλογές, δεν είναι κρίμα να χαλάσεις την μέχρι τώρα προσπάθειά σου;

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου και την ιστορία μου. Πέρα από το θέμα της δίαιτας, νομίζω ότι βοηθάει πολύ και η φυσική δραστηριότητα. Και όχι, δεν εννοώ τα γυμναστήρια, γιατί δεν υπάρχουν ούτε χρόνος ούτε λεφτά! Εννοώ το...φυσικό γυμναστήριο, το παιδί! Στην εγκυμοσύνη πήρα πολύ λίγα κιλά, λόγω διαβήτη. Από τότε που γέννησα, όμως, τρώω τον αγλαίωρα! Πώς να το πω, όταν οι άλλοι σταματούν, εγώ συνεχίζω!!! Ενδεικτικά να πω ότι τσακίζω για πλάκα ένα τενεκεδάκι (το μεγάλο, ε; :P ) πουράκια και 1 κουτί μπισκότα στην καθισιά μου, πήγαμε σε δεξίωση γάμου και έφαγα 2 ξέχειλα πιάτα από το μπουφέ κτλ...ΑΛΛΑ έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ακόμα 2-3, γιατί δεν κάθομαι καθόλου κάτω. Το μωρό στο μάρσιπο και βουρ! Ξέρετε τι γυμναστική είναι να μαζεύεις με βαθύ κάθισμα πράγματα από κάτω, ζαλωμένη με το...μπογαλάκι; Βόλτες, ανηφόρες, κατηφόρες, δουλειές σπιτιού... Αλλά και μεγαλύτερο παιδί να έχεις, νομίζω ότι αν "κάνεις ό,τι κάνει", πάλι είναι φοβερή γυμναστική. Κάπου διάβασα (τώρα δεν ξέρω αν είναι και δημοσιογραφικές υπερβολές) ότι έβαλαν τον ολυμπιονίκη Μάικλ Φελπς να κάνει ό,τι και μια παρέα 4χρονα...και τα'φτυσε!!!

Όπως και να'χει, καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων!

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου και την ιστορία μου. Πέρα από το θέμα της δίαιτας, νομίζω ότι βοηθάει πολύ και η φυσική δραστηριότητα. Και όχι, δεν εννοώ τα γυμναστήρια, γιατί δεν υπάρχουν ούτε χρόνος ούτε λεφτά! Εννοώ το...φυσικό γυμναστήριο, το παιδί! Στην εγκυμοσύνη πήρα πολύ λίγα κιλά, λόγω διαβήτη. Από τότε που γέννησα, όμως, τρώω τον αγλαίωρα! Πώς να το πω, όταν οι άλλοι σταματούν, εγώ συνεχίζω!!! Ενδεικτικά να πω ότι τσακίζω για πλάκα ένα τενεκεδάκι (το μεγάλο, ε; :P ) πουράκια και 1 κουτί μπισκότα στην καθισιά μου, πήγαμε σε δεξίωση γάμου και έφαγα 2 ξέχειλα πιάτα από το μπουφέ κτλ...ΑΛΛΑ έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ακόμα 2-3, γιατί δεν κάθομαι καθόλου κάτω. Το μωρό στο μάρσιπο και βουρ! Ξέρετε τι γυμναστική είναι να μαζεύεις με βαθύ κάθισμα πράγματα από κάτω, ζαλωμένη με το...μπογαλάκι; Βόλτες, ανηφόρες, κατηφόρες, δουλειές σπιτιού... Αλλά και μεγαλύτερο παιδί να έχεις, νομίζω ότι αν "κάνεις ό,τι κάνει", πάλι είναι φοβερή γυμναστική. Κάπου διάβασα (τώρα δεν ξέρω αν είναι και δημοσιογραφικές υπερβολές) ότι έβαλαν τον ολυμπιονίκη Μάικλ Φελπς να κάνει ό,τι και μια παρέα 4χρονα...και τα'φτυσε!!!

Όπως και να'χει, καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων!

Ποσο δικιο εχεις!!!

Ο χειροτερος εχθρος της διαιτας ειναι καναπες κοριτσια!!!!

Λιγο μειωσα τους απαγορευμενους καρπους(γλυκα ψωμια)

κ σηκωσα τον κ..ο μου απ τον καναπε κ βλεπω θαυματα!

Ολοι μου το λενε οτι εχασα,μπαινω κ σε μερικα ρουχα προ εγκυμοσυνης!

Κινηθειτε.Δεν ειναι αναγκη να ασκηθειτε!

Ασε που οσο περισσοτερη ενεργεια καταναλωνω,τοσο περισσοτερη παραγω!!Εχουν φτασει οι αντοχες στο ζενιθ!

Τσάρλι, μην απογοητεύεσαι από τις εκλογές, ξέρω, θα είσαι όλη μέρα και τουλάχιστον τη μιση νύχτα στο πόδι (ελπίζω να μην είσαι Θεσ/νικη γιατί προβλέπεται να αργήσεις και στην παράδοση των σάκων αφού θα γίνεται εκείνη την ώρα ο έλεγχος για πρώτη φορά φέτος και προβλέπεται ένας σχετικός πανικός), αν οργανωθείς, όμως; Έχε μερικά σάντουιτς έτοιμα ή αν το μεσημέρι παραγγείλετε, πάρε μια σαλάτα ενισχυμένη κι όχι πίτσες ή σουβλάκια. Και για γλυκό μια σοκολάτα υγείας ή δυο-τρεις μπαρές δημητριακών για το απόγευμα, τι λες; Μην αφεθείς πάντως, και για την άλλη μέρα μαγείρεψε από το Σάββατο κάτι και βάλε το στο ψυγείο, μια χαρά τρωγεται τη Δευτέρα. Σκέψου, είναι δυο εβδομάδες οι εκλογές, δεν είναι κρίμα να χαλάσεις την μέχρι τώρα προσπάθειά σου;

Πολύ καλές οι προτάσεις σου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό, εννοώ να μην φάω "σαβούρες"! Έχω κάνει εκλογές και εκλογές και έχω ρίξει τρελή μάσα! Δε γίνεται να μη φάω ανθυγιεινά και δεν γίνεται να φάω υγιεινά! Θα τρώνε όλοι και γω θα βλέπω! Άσε που σε τέτοιες καταστάσεις, το φαγητό είναι η μόνη παρηγοριά. όσο για την επόμενη μέρα, με φαντάζομαι κρεβατωμένη, με το τηλέφωνο στο χέρι και τα delivery να ΄'ερχονται το ένα μετά το άλλο!

sLvDp3.png

Συμφωνώ για τη φυσική δραστηριότητα. Χρόνος για γυμναστήριο δεν υπάρχει, οπότε κάνω κάθε μέρα πολύ περπάτημα με το καρότσι και μετά κυνηγητό με το μωρό και όντως βοηθάει πολύ.

sLvDp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...