Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Λοιπόν Χρήστο (και όσοι πιστοί προσέλθετε) όταν ξαναπαραγγείλεις παιδικά WELEDA είμαι μέσα.

Παρήγγειλε και για μένα τα παιδικά αφρόλουτρο, σαμπουάν και κρέμα σώματος και μπορούμε να συναντηθούμε κάπως για να στα πληρώσω.

Αν το αποφασίσεις στείλε μου πμ για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Επίσης είδα μια διαφήμιση σε παιδικό περιοδικό για κάτι παιδικά ΒΙΟ καλλυντικά χωρίς paraben και φαινοξυαιθανόλες κλπ (έτσι λένε) που λέγονται : Gamarde. Δίνει και το site: http://www.beautygreen.gr, αλλά δεν τα βρήκα μέσα εκεί. Πωλούνται λέει στα φαρμακεία.

Ξέρεις κανείς/καμία κάτι γι' αυτά (όχι τίποτα άλλο, μην καταλήξω πάλι σε κα'να ΕΟΦ).

Διαφημίσεις

Αυτο Ζανα περι ομαδικης αγορας ειναι πολυ καλη ιδεα.

Να σας αναφερω το εξης:Επειδη το χομπυ μου ειναι το ψαρεμα ( εχουμε φτιαξει και ενα συλλογο το fishing therapy club), καναμε ομαδικη αγορα μεσω ιντερνετ διαφορα αλιευτικα οπως καλαμια μηχανακια κ.λ.π. υψους 1300Ε. Περιττο να σας πω την διαφορα σε τιμες σε σχεση με Ελλαδα (εδώ να δειτε περιθωρια κερδους που εχουν οι Ελληναρες)…. Ηταν πρωτοποριακη κινηση για τα δεδομενα της Ελλαδας αυτό που έκανε ο συλλογος μας.

Όμως Ζανα δεν θελω να αναλαβω εγω μια ομαδικη αγορα γιατι την διαδικασια την κανει φιλος μου (εγω ανελαβα το κομματι ερευνας ως προς τα προιοντα) οποτε δεν την γνωριζω επακριβως και δεν είναι σωστο σαν Χρηστος να προχωρησω σε μια τετοια κινηση γιατι εκτος απο μεγαλη ευθυνη ως προς τα χρηματα γνωριζομαστε μονο μεσα απο μερικες αραδες οποτε δεν θελω ποτε να περασει ουτε σαν ιδεα οτι εγω μπορει να αποσκοπω σε κατι κ.λ.π.

Αυτο θα μπορουσε να γινει μεσα απο το Site του Parents (μεσω της Ελληνικής Εταιρείας Ενημέρωσης Γονέων). Προτεινω να παρουν αυτή την ιδεα για ομαδικες αγορες και να προχωρησει σαν κινηση μεσα απο "επισημο" τροπο με καποιον υπευθυνο του σαιτ ωστε να ειναι ολα ξεκαθαρα.

Τα πραγματα γινονται πολυ απλα εφοσον η Μαρια γνωριζει την Γερμανικη γλωσσα. Ενημερωνεστε για τα προιοντα πια ειναι (π.χ βρεφικο αφρολουτρο, κρεμα αλλαγης πανας, κ.λ.π) μεσα από ένα τοπικ. Προχωρατε σε εκδηλωση ενδιαφεροντος . Γινεται μια συναντηση για την τελικη καταγραφη και να δοθουν τα χρηματα (τα ποσοστα μεταφορας καταμεριζονται αναλογα τις ποσοτητες του καθενα) . Γινεται η παραγγελια. Ξανασυναντηση κατά την αφιξη των προιοντων για μοιρασμα.

Μαρια οσον αφορα τον τροπο πληρωμης. Δεν πληρωσαμε με πιστωτικη γιατι δεν δεχοταν το συστημα του συγκεκριμενου site την προπληρωμενη καρτα απο eurobank που ειχε ο φιλος μου (χρησιμοποιει προπλ καρτα για λογους ασφαλειας). Οποτε ειχαμε να επιλεξουμε μεταξυ εμβασματος και paypall. Εκατσε λοιπον και τα υπολογισε και ειδε οτι το paypall μας ερχοταν φθηνοτερο (μην φανταστεις τιποτα τρελλα ποσα..λιγα ευρω).

KEuPp2.png

Δυο κοριτσια φωτιζουν την ζωη μου. Η Ελενη και η Αναστασια .

Μπήκα και στο weleda.co.uk αλλά κάνει μόνο αποστολές στην Αγγλία.

Καλά μιλάμε έπαθα με την διαφορά στις τιμές, δηλαδή πόσο περιθώριο κέρδους έχουν εδώ στην Ελλάδα ρε παιδί μου? Αίσχος τι να πω.

Λοιπον Ζανα οσον αφορα τα Gamarde μου φαινονται πολυ καλα. Εριξα μια γρηγορη ματια στο site http://www.gamarde.com

και τσεκαρα την λιστα συστατικων ττων προιοντων της βρεφικης σειρας (να ενος τυχαιου βρεφικου προιοντος) http://www.gamarde.com/data/htm/uk/produits/bebe1.htm

Οντως τα συστατικα ειναι ολα φυσικα και μαλιστα ολα οργανικα (συνηθως οποια συστατικα εχουν αστερισκο στα βιολογικα προιοντα δηλωνουν οτι προερχονται απο οργανικη καλιεργεια..το επισημαινουν συνηθως στο τελος μετα την λιστα INCI οτι * from organic farming η κατι αντιστοιχο).

Μου φαινονται πολυ καλα και εχουν και τις αναλογες πιστοποιησεις.

Το θεμα ειναι οι τιμες πωλησης. Αν προχωρησεις σε αγορα των συγκeκριμμενων προιοντων ενημερωσε μας.

KEuPp2.png

Πάντως κι εμένα με ενδιαφέρει να παραγγείλω. Σκεφτόμουν να παραγγείλω μόνη μου γιατί δεν έχω κάποιον άλλο γνωστό να ενδιαφέρεται για τα συγκεκριμένα προϊόντα. Είμαι όμως μακριά και δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συμμετέχω σε μια ομαδική παραγγελία που τυχόν θα οργανώσετε....

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Αγαπητοί Γονείς,

θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε. Κατανοούμε πλήρως την ανησυχία σας καθώς τα προϊόντα Frezyderm Baby Line απευθύνονται στη φροντίδα των παιδιών σας, τα οποία βρίσκονται στην τρυφερή βρεφική ηλικία.

Ωστόσο, χαιρόμαστε που μας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με καταναλωτές που εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν προϊόντα της Frezyderm, ακόμη και αν αυτό γίνεται κάτω από αυτές τις δυσάρεστες συνθήκες.

Επειδή εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει μια μακροσκελής συζήτηση για τα parabens και προκειμένου να καθησυχάσουμε τη δικαιολογημένη ανησυχία που έχετε ως γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για συντηρητικά που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία καλλυντικών, εδώ και 40 χρόνια. Όσον αφορά στην Ελληνική νομοθεσία, ο Ε.Ο.Φ. δεν έχει απαγορέψει τη χρήση τους (σε συγκεκριμένα ποσοστά), καθώς δεν έχει αποδειχτεί στους εργαστηριακούς ελέγχους που έχουν υποβληθεί ότι ενοχοποιούνται για καρκινογενέσεις ή οποιαδήποτε άλλη βλαβερή συνέπεια.

Το ίδιο ισχύει σε ευρύτερη κλίμακα, καθώς και η Ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτρέπει τη χρήση συντηρητικών Parabens στη βιομηχανία καλλυντικών.

Αναφορικά με τα προϊόντα της Frezyderm Baby Line θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το τέλος του 2006 ξεκίνησε η εργαστηριακή προσπάθεια αντικατάστασης των Parabens στη σειρά Baby Line με την διενέργεια των απαιτούμενων δοκιμών και των αντίστοιχων challenge tests.

Ως αποτέλεσμα λοιπόν, των προαναφερόμενων ενεργειών των εργαστηρίων της Frezyderm, τα προϊόντα Baby Shampoo (με Lot: 070956 και 070957) και Baby Bath (με Lot: 070957), τα οποία παρουσιάζονται στη διαφήμιση που αναφέρει η αγαπητή zana και κυκλοφορούν από τον Σεπτέμβριο στην αγορά, δεν περιέχουν Parabens, κάτι που μπορεί να αποδειχτεί σε κάθε εργαστηριακό έλεγχο.

Η αναγραφή των Parabens στα συστατικά στο κουτί συσκευασίας, οφείλεται σε λάθος της γραμμής παραγωγής/συσκευασίας της εταιρίας, όπου χρησιμοποιήθηκε παλαιότερο υλικό συσκευασίας που προοριζόταν προς καταστροφή.

Όσον αφορά στη Frezyderm Baby Cream η τελευταία παρτίδα που παρασκευάστηκε με Parabens είναι εκείνη με Lot: 0709151.

Από κακό συντονισμό του τμήματος marketing της εταιρίας, στην εν λόγω διαφήμιση παρουσιάστηκε και η Baby Cream ως “Parabens Free” χωρίς δηλαδή διαφορετική σήμανση, με την οποία θα είχε αποφευχθεί δικαιολογημένη αντίδραση σας.

Στη Frezyderm εδώ και 20 χρόνια, ακολουθούμε διαδικασίες παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων μας στα αυστηρά πλαίσια της υπάρχουσας νομοθεσίας, ακολουθώντας πάντα την αρχή “ποιότητα και ευθύνη”.

Προκειμένου να αποδείξουμε και έμπρακτα την αρχή που συμμερίζεται κάθε μέλος της οικογένειας της Frezyderm, θα θέλαμε ξέρετε, ότι άμεσα αφού ανακαλύψαμε τα παραπάνω λάθη, ενημερώσαμε τον Ε.Ο.Φ. ως εποπτεύουσα αρχή και ζητήσαμε την άδεια ανάκλησης των προϊόντων Frezyderm Baby Shampoo (με Lot: 070956 και 070957), Baby Bath (με Lot: 070957) και Baby Cream (με Lot: 0709151).

Με την υπαριθμ. 65245/09-10-07 απόφαση του Ε.Ο.Φ. από τη Δευτέρα 30-10-2007 ξεκινάει η ανάκληση των προϊόντων Frezyderm Baby Shampoo (με Lot: 070956 και 070957), Baby Bath (με Lot: 070957) και Baby Cream (με Lot: 0709151).

Σε κάθε περίπτωση, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας δώσουμε όσες επιπλέον διευκρινήσεις και πληροφορίες για τα προϊόντα μας, αλλά και για να αντικαταστήσουμε τα προϊόντα της Frezyderm Baby Line με Parabens που έχετε αγοράσει με τα νέα προϊόντα που είναι “Parabebs Free” στη γραμμή επικοινωνίας καταναλωτή (210 52 46 900) της Frezyderm.

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Σελλάς,

Commercial, Marketing and Communications Manager, Frezyderm Α.Β.Ε.Ε.

Αξιότιμε κ. Σελλά

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω προσωπικά για τις αναλυτικές πληροφορίες που μας δώσατε. Θα ήθελα να αναφέρω (όπως είχα ήδη αναφέρει στο συγκεκριμένο πόστ) ότι όλος αυτός ο ντόρος που έγινε θα είχε αποφευχθεί αν η εταιρεία μου είχε απαντήσει τηλεφωνικώς όταν είχα καλέσει ή στο e-mail που σας έστειλα στις 6/9/07 (στο οποίο υπάρχει το όνομα και το τηλέφωνό μου).

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω το εξής σχετικά με την απόφαση ανάκλησης 65425/9-10-07.

Ο Ε.Ο.Φ στην απάντηση που μου έστειλε αναφέρει ξεκάθαρα ότι η απόφαση ανάκλησης εκδόθηκε αφού εξέτασε τα όσα καταγγέλονται και όχι επειδή η εταιρεία το ζήτησε (όπως εσείς αναφέρετε).

Συγκεκριμένα λέει : "................. σας πληροφορούμε ότι η Υπηρεσία μας αφού εξέτασε τα όσα στο παραπάνω έγγραφο καταγγέλονται, εξέδωσε την υπ' αριθ. 65425/ 9-10-07 απόφασης ανάκλησης των προϊόντων."

Δεν αναφέρει πουθενά ότι η υπ' αριθ 65425/9-10-07 ανάκληση γίνεται μετά από αίτημα της εταιρείας ούτε αναφέρετε σε συγκεκριμένα Lot, όπως εσείς λέτε , εκτός και αν μιλάμε για άλλο αριθμό ανάκλησης των συγκεκριμένων παρτίδων.

Η συγκεκριμένη ανάκληση αναφέρετε γενικά στα προϊόντα FREZYDERM BABY LINE.

Όπως έχω ήδη πει (και το έχω ήδη στείλει σε ενδιαφερόμενους) το συγκεκριμένο έγγραφο του ΕΟΦ είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου προς επαλήθευση αυτών που λέω.

Και τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι η καταγγελία δεν έγινε με στόχο να αποτραπεί η χρήση των συγκεκριμένων προϊόνων ως βλαβερών για την υγεία των παιδιών μας. Άλλωστε όλα σχεδόν τα καλλυντικά έχουν paraben. Έγινε για παραπλανητική διαφήμιση, αφού άλλα διαφήμιζε η εταιρεία και άλλα αναφερόντουσαν επάνω στα κουτιά.

Για μένα το θέμα έχει κλείσει μετά τις εξηγήσεις που μας δώσατε και όπως και προτείνατε ο καθένας μπορεί να πάει σ'ενα χημείο και να επαληθεύσει τα λόγια σας.

Τηλεφωνησα στον κυριο Σελλά διοτι εχω τουλαχιστον 18 μπουκαλια απο τ ακαλλυντικα τους και σε βεβαιωνω zana μου οτι αποσυρουν συγκεκριμενη παρτιδα με lot number και οχι ολα.

Στην ερωτηση μου πως θα γινει αντικατασταση τους μου ειπε να τα στειλω ....και θα μου τα αντικαταστησουν...

Ελα ομως που με επιασε τωρα και δεν θελω τιποτα απο αυτην την εταιρεια...

για τον απλουστατο λογο οτι απο λεχουδι το παιδι μου το φροντιζα με αυτα τα καλλυντικα γιατι με διαβεβαιωναν οτι ειναι τα καλυτερα...και ο γιατρος και ο φαρμακοποιος και η δερματολογος............

Ο ΜΙΣΟς ΜΙΣΘΟς ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΑ Τ ΑΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ.

Τωρα με τα ιδια χρηματα παιρνω WELEDA και εχω το κεφαλι μου ησυχο.

διοτι τιθετε θεμα αξιοπιστιας πια..

και ποιος θα μπει στην διαδικασια να τα παει σε χημειο και να δουμε τι ισχυει οντως?

Έλα ρε συμπεθέρα δε νομίζω να ρισκάρει η εταιρεία να κυκλοφορήσει κάτι με paraben πλέον, όλο και κάποιος θα το τσεκάρει (εσύ τουλάχιστον ξέρεις πόσο μπορώ να τραβήξω ένα θέμα αν το θελήσω). Αν κάνουν κάτι τέτοιο από δω και πέρα τότε σημαίνει ότι μας κοροϊδεύουν χοντρά και εκεί πάμε σε άλλες διαδικασίες ( ο νοών νοείτω).

Δεν πιστεύω οτι πρέπει να σταματήσεις να τα χρησιμοποιείς αφού σε βολεύουν και αφού θα σου τα αλλάξουν.

Απλά να μάθουν να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους......

Για περισσότερα θα σου πω το βράδυ.

Διαφημίσεις

Μου φαίνεται πολύ απλοϊκή εξήγηση του εκπροσώπου της εταιρείας, ότι απο λάθος έβαλαν παλιές συσκευασίες σε νέα προϊόντα (αυτά που δεν είχαν paraben).

Αντίθετα, νομίζω ότι αν θέλεις να προωθήσεις ένα νέο "πιό εξελιγμένο προϊόν" αλλάζεις και τη συσκευασία του, για να δημιουργήσεις μια νέα "εικόνα" προϊόντος.

Δυστυχώς ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα, με έχει κάνει δύσπιστη.

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

Μου φαίνεται πολύ απλοϊκή εξήγηση του εκπροσώπου της εταιρείας, ότι απο λάθος έβαλαν παλιές συσκευασίες σε νέα προϊόντα (αυτά που δεν είχαν paraben).

Αντίθετα, νομίζω ότι αν θέλεις να προωθήσεις ένα νέο "πιό εξελιγμένο προϊόν" αλλάζεις και τη συσκευασία του, για να δημιουργήσεις μια νέα "εικόνα" προϊόντος.

Δυστυχώς ο τρόπος που λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα, με έχει κάνει δύσπιστη.

Θα συμφωνήσω. Επίσης δεν με πείθει καθόλου η δικαιολογία ότι είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και ότι τα parabens χρησιμοποιούνται εδώ και 40 χρόνια! Λίγα είναι αυτά που ενώ ήταν τα θαυματουργά συστατικά κλπ αποδείχτηκε ότι τελικά ήταν επικίνδυνα??

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Ετσι..καποτε ψεκαζαν το DDT με αεροπλανα πανω απο καλιεργειες και το χρησιμοποιουσε ο κοσμος στα σπιτια για εντομοαπωθητικο...

Πριν χρονια διαπιστωσαν ποσο βλαβερο ηταν και απαγορευτηκε η χρηση του...

Ακομα ομως υπαρχει σε εδαφος και νερο...Ολοι γνωριζουμε τις συνεπειες του!

Επισης οτι οι παραβινες χρησιμοποιουνται στα καλλυντικα δεν λεει τιποτα. Και φορμαλδευδη χρησιμοποιουν στα καλλυντικα. Τι σημαινει αυτο οτι μπορει να χρησιμοποιηθει και στα βρεφικα προιοντα?

Επισης πολλες αλλες ουσιες χρησιμοποιουνται οπου μια μια αρχιζουν να κατηγορουνται ως υποπτες...Σε καποιες χωρες καποια συστατικα δεν χρησιμοποιουνται πλεον...

Θελω να καταληξω στο εξης συμφωνα με την δικη μου λογικη:

Το οτι ενα συστατικο χρησιμοποιειται χρονια δεν ειναι αποδειξη ασφαλειας. Εαν καποιο συστατικο εχει κατηγορηθει ως υποπτο θα πρεπει να ειμαστε επιφυλακτικοι απεναντι του και να το αποφευγουμε. Καλο θα κανουμε οχι κακο. Η προληψη ειναι η αμυνα μας.

Για να δουμε λοιπον ορισμενα πραγματα για τις παραβινες που χρησιμοποιουνται τοσα χρονια :

http://www.focusmag.gr/articles/view-article.rx?oid=59317

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=508192

http://www.rwf.gr/interviews_senaria-new.php?id=194&interview=1&interview_id=745

http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1209

KEuPp2.png

Διαφημίσεις

Αξιότιμε κ. Σελλά

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω προσωπικά για τις αναλυτικές πληροφορίες που μας δώσατε. Θα ήθελα να αναφέρω (όπως είχα ήδη αναφέρει στο συγκεκριμένο πόστ) ότι όλος αυτός ο ντόρος που έγινε θα είχε αποφευχθεί αν η εταιρεία μου είχε απαντήσει τηλεφωνικώς όταν είχα καλέσει ή στο e-mail που σας έστειλα στις 6/9/07 (στο οποίο υπάρχει το όνομα και το τηλέφωνό μου).

Επίσης θα ήθελα να αναφέρω το εξής σχετικά με την απόφαση ανάκλησης 65425/9-10-07.

Ο Ε.Ο.Φ στην απάντηση που μου έστειλε αναφέρει ξεκάθαρα ότι η απόφαση ανάκλησης εκδόθηκε αφού εξέτασε τα όσα καταγγέλονται και όχι επειδή η εταιρεία το ζήτησε (όπως εσείς αναφέρετε).

Συγκεκριμένα λέει : "................. σας πληροφορούμε ότι η Υπηρεσία μας αφού εξέτασε τα όσα στο παραπάνω έγγραφο καταγγέλονται, εξέδωσε την υπ' αριθ. 65425/ 9-10-07 απόφασης ανάκλησης των προϊόντων."

Δεν αναφέρει πουθενά ότι η υπ' αριθ 65425/9-10-07 ανάκληση γίνεται μετά από αίτημα της εταιρείας ούτε αναφέρετε σε συγκεκριμένα Lot, όπως εσείς λέτε , εκτός και αν μιλάμε για άλλο αριθμό ανάκλησης των συγκεκριμένων παρτίδων.

Η συγκεκριμένη ανάκληση αναφέρετε γενικά στα προϊόντα FREZYDERM BABY LINE.

Όπως έχω ήδη πει (και το έχω ήδη στείλει σε ενδιαφερόμενους) το συγκεκριμένο έγγραφο του ΕΟΦ είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου προς επαλήθευση αυτών που λέω.

Και τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι η καταγγελία δεν έγινε με στόχο να αποτραπεί η χρήση των συγκεκριμένων προϊόνων ως βλαβερών για την υγεία των παιδιών μας. Άλλωστε όλα σχεδόν τα καλλυντικά έχουν paraben. Έγινε για παραπλανητική διαφήμιση, αφού άλλα διαφήμιζε η εταιρεία και άλλα αναφερόντουσαν επάνω στα κουτιά.

Για μένα το θέμα έχει κλείσει μετά τις εξηγήσεις που μας δώσατε και όπως και προτείνατε ο καθένας μπορεί να πάει σ'ενα χημείο και να επαληθεύσει τα λόγια σας.

Φιλε Βαγγελη (επετρεψε μου τον ενικο) την διαβασαμε την απαντηση της Ζανας.

Πρεπει θεωρεις να κλεισουμε το θεμα?

Γιατι δεν παιρνεις τα μηνυματα οτι ο κοσμος πλεον θελει φυσικα προιοντα και καλυτερη ποιοτητα ζωης μακρυα απο επιβλαβεις ουσιες και χημειες και να τα μεταδωσεις εκει που θεωρεις οτι θα πιασουν τοπο στην εταιρεια?

Αντι να φοβαστε για τις πωλησεις και την εκταση που μπορει να παρει το θεμα, παρτε το σαν ενα μαθημα οτι ο κοσμος δεν εφησυχαζει και ψαχνεται και οτι οι απαιτησεις της αγορας πλεον εχουν αλλαξει. Υπαρχουν καλλυντικα απο αλλες εταιρειες που χρησιμοποιουν μονο φυσικα συστατικα και μαλιστα πιστοποιημενα οργανικα τα οποια αντεχουν στον χρονο χωρις την χρηση χημικων συντηρητικων.

Γιατι να μην το κανει και μια τοσο μεγαλη εταιρεια οπως αυτη που εργαζεσαι?

KEuPp2.png

Και στο Johnson's bedtime lotion ανακάλυψα 3 paraben... :?

Μην κουράζεσαι καλή μου, όλα έχουν paraben

Οχι ολα Zana...μην τα ισοπεδωνουμε..ειναι κριμα για καποιες εταιρειες οι οποιες ακολουθουν πολιτικη διαφορετικη, φιλικη προς το περιβαλλον και με πραγματικα φυσικα προιοντα, να μπαινουν στην ιδια μοιρα.

KEuPp2.png

Και στο Johnson's bedtime lotion ανακάλυψα 3 paraben... :?

Μην κουράζεσαι καλή μου, όλα έχουν paraben

Οχι ολα Zana...μην τα ισοπεδωνουμε..ειναι κριμα για καποιες εταιρειες οι οποιες ακολουθουν πολιτικη διαφορετικη, φιλικη προς το περιβαλλον και με πραγματικα φυσικα προιοντα, να μπαινουν στην ιδια μοιρα.

ΧΡΗΣΤΟ φαντάζομαι πως εννοεί τα ευρείας, που τα βρίσκεις στο super market, (proderm, Johnson's κ.λπ,) που όντως όλα αυτά έχουν. Τα έχω ψάξει όλα τα ευρείας. Μόνο στο γαλάκτωμα σώματος penaten δεν βρήκα.

ΧΡΗΣΤΟ φαντάζομαι πως εννοεί τα ευρείας, που τα βρίσκεις στο super market, (proderm, Johnson's κ.λπ,) που όντως όλα αυτά έχουν. Τα έχω ψάξει όλα τα ευρείας. Μόνο στο γαλάκτωμα σώματος penaten δεν βρήκα.

Ακριβώς αυτό εννοώ, τα ευρείας καταναλώσεως που υπάρχουν στα super market.

Φιλε Βαγγελη (επετρεψε μου τον ενικο) την διαβασαμε την απαντηση της Ζανας.

Πρεπει θεωρεις να κλεισουμε το θεμα?

Γιατι δεν παιρνεις τα μηνυματα οτι ο κοσμος πλεον θελει φυσικα προιοντα και καλυτερη ποιοτητα ζωης μακρυα απο επιβλαβεις ουσιες και χημειες και να τα μεταδωσεις εκει που θεωρεις οτι θα πιασουν τοπο στην εταιρεια?

Αντι να φοβαστε για τις πωλησεις και την εκταση που μπορει να παρει το θεμα, παρτε το σαν ενα μαθημα οτι ο κοσμος δεν εφησυχαζει και ψαχνεται και οτι οι απαιτησεις της αγορας πλεον εχουν αλλαξει. Υπαρχουν καλλυντικα απο αλλες εταιρειες που χρησιμοποιουν μονο φυσικα συστατικα και μαλιστα πιστοποιημενα οργανικα τα οποια αντεχουν στον χρονο χωρις την χρηση χημικων συντηρητικων.

Γιατι να μην το κανει και μια τοσο μεγαλη εταιρεια οπως αυτη που εργαζεσαι?

Χρήστο να σου πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και η προσωπική μου άποψη είναι ότι ούτε εγώ πιστεύω ότι δεν ξέραν τι συνέβη στην εταιρεία.

Καμία μεγάλη εταιρεία δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ να πάει χαμένο από τις πωλήσεις της.

Για να είμαστε όμως δίκαιοι ως προς όλους, οφείλουμε να "δεχτούμε" ότι έγινε ένα λάθος από την μεριά της εταιρείας αφού στην ουσία δεν έχουμε αποδείξεις για το αντίθετο. Όπως επίσης πρέπει να δεχτούμε την διαβεβαίωση ότι η εταιρεία θα βγάλει τα paraben από τα παιδικά προϊόντα. Υπάρχει και το χημείο άλλωστε.

Το πάθημα γίνεται μάθημα και ελπίζω να μην ξανα-επανληφθεί γιατί τότε δεν υπάρχει περίπτωση λάθους, αλλά εσκεμένης κοροϊδίας.

Εστω Zana... οντως ειναι ενα θετικο βημα να βγουν οι παραβινες...

Αντε σιγα σιγα να τα διωχνουμε ολα ομως..

αντε γιατι εχουμε αλλα που ειναι και σε μεγαλυτερες ποσοτητες μεσα στα καλλυντικα..

Υ.Γ :

Καταλαβα οτι εννοουσε τα ευρειας η Ζανα. Το θεμα ομως ειναι οτι παρακολουθουν και ανθρωποι εταιρειων το φορουμ. Εαν αποδεχτουμε την ισοπεδωση τοτε αναγκαζομαστε να επιλεξουμε μεταξυ ιδιων προιοντων οποτε δεν υπαρχει αναγκη για αλλαγες εκ μερους των εταιρειων. Εαν παιζεις σαν εταιρεια μεταξυ ομοιων δεν χρειαζεται να κανεις πολλα για να διαφοροποιηθεις. Μαλλον τιποτα μιας και τον μεγαλυτερο ρολο τον παιζει το μαρκετινγκ και η διαφημιση.

Αν εχεις να κανεις ομως με κατι τελειως διαφορετικο στο οποιο ο κοσμος δειχνει προτιμηση τοτε θα πρεπει να αλλαξεις και εσυ αρκετα ωστε να τον ανταγωνιστεις

Γι αυτο τονισα την υπαρξη και αλλων εταιρειων που ελπιζω καποια στιγμη να μπουνε και αυτα στα σουπερ μαρκετ κ.α οπως μπηκαν και αλλα προιοντα που εγω ποτε δεν φανταζομουν (δεν πιστευα οτι π.χ παλαιοτερα θα εβρισκα φρουτα στο σουπερ...σημερα μαλιστα μπορω να αγορασω απο εκει και βιολογικα φρουτα).

KEuPp2.png

AX! Χρήστο μου... τα s/m είναι πολύ πονεμένη ιστορία για τις εταιρείες.

Για να σε βάλουν στο ράφι του τα s/m πρέπει να τους τα σκάσεις χοντρά. Δούλευα σε εταιρία που προμήθευε προϊόντα ευρείας καταναλώσεως σε s/m και ξέρω. Ιδίως όταν άκουγα Carrefour έβγαζα φλύκταινες. Σε ξεζουμίζουνε για να πιάσεις ράφι, εκτός τα προσωπικά δωράκια που πρέπει να κάνεις στον κάθε αρμόδιο όταν δεν είσαι η Colgate.

Ας μας πει ο εκπρόσωπος της Frezyderm που μας παρακολουθεί γιατί δεν βάζουν τα δικά τους προϊόντα στα s/m ή μάλλον πόσα τους ζητήσανε για τους βάλουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...