Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσιά,

συνεχιζοντας λιγο την ερευνα μου,προς το παρον τουλαχιστον γιια να μη λεμε μεγαλες κουβεντες,λεω να κανω τη βιοψια ενδομητριου κ οχι τη τοξικοτητα των νκ.το λεω αυτο γιατι ανθρωπος του χωρου μου ειπε οτι η εξεταση αυτη δινει ενα αποτελεσμα μεσα στο δοκιμαστικο σωληνα κ δεν μπορει να προεξοφλησει τι ακριβως σημβαινει στο ενδομητριο.αυτα σε απλα ελληνικα.προσθεσε οτι αυτος που ξερει να διαβασει την κλασσικη κ γνωστη σε ολους μας εξεταση nk μπορει να καταλαβει κ αν κ ποσο επικινδυνα ειναι.ετςι κ αλλιως η θεραπευτικη προταση ειναι intralipid κ κορτιζονη.δεν θα μιλησω βεβαια για σφαιρινη γιατι για την ωρα τουλαχιστον δεν προτιθεμαι.η λευκου που πηγαινετε κ τη εμπιστευεστε κ που απ οτι καταλαβαινω μου φαινεται κ μενα διαβασμενη τι ακριβως προτεινει για τα nk?προτινει κ βιταμινες για την καλυτερη προετοιμασια μηπως?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κ από μένα!

Θα ήθελα να μάθω το κόστος της επίσκεψης κ των εξετάσεων από κοπέλες που επισκευτηκαν τον Δανιηλίδη στην Θεσσαλονίκη.τις εξετάσεις τις κάνεις στο ιατρείο του η εκτός?τις καλύπτουν τα ταμεία?παρακαλώ απαντήστε μου έστω κ σε π.μ!

γεια σου capy,

θα τα γραψω ανοιχτα, και οχι σε π.μ.

η πρωτη επισκεψη μου κοστισε 100 ευρω. περιμενα 3 ωρες να με δει.

οι επομενες επισκεψεις (μου ειπε η κοπελα στο γιατρειο του) θα μου κοστιζαν απο 50.

τις εξετασει που σου δινει, τις ζηταει να τις κανεις στο εργαστηριο "που εμπιστευεται", απεναντι.

αυτες που μας εδωσε να κανουμε, οι περισσοτερες ηταν ακριβες και δεν καλυπτοταν απο τον εοππυ, και καποιες λιγες που καλυπτονται, τις οποιες δεν μου τις εγραψε η γραμματεας του εκεινη την ωρα, γιατι "ειχε προβλημα με τον υπολογιστη".

αναλογως τι εξετασεις εχεις κανει, μπορει να σου ζητησει η λιγοτερες η περισσοτερες.

εγω δεν τις εκανα τις εξετασεις του. τωρα, καλως η κακως - δεν ξερω.

προτιμησα να κανω τις λευκου, που σχεδον ολες καλυπτονται απο τα ταμεια, και σου γραφει ενα σωρο.

θελεις να τον επισκεφτεις? γιατι?

Καλησπερα κ από μένα!

Θα ήθελα να μάθω το κόστος της επίσκεψης κ των εξετάσεων από κοπέλες που επισκευτηκαν τον Δανιηλίδη στην Θεσσαλονίκη.τις εξετάσεις τις κάνεις στο ιατρείο του η εκτός?τις καλύπτουν τα ταμεία?παρακαλώ απαντήστε μου έστω κ σε π.μ!

γεια σου Capy,

επισκέφτηκα τον Δανιηλίδη στο ιατρείο του στο ΑΧΕΠΑ. Δεν πληρώσαμε, πέρα από το 5ευρω, αλλά μεγάλη αναμονή! Αν είσαι περίπτωση αναπαραγωγής σε βλέπει μετά και πάνω στο γραφείο του και μπορείς να συζητήσεις μαζί του.

Μας έδωσε εξετάσεις που γράφονταν (π.χ. καρυότυπο ζεύγους) και τις κάναμε στο ΑΧΕΠΑ με πολύ λίγα χρήματα αλλά και πολλές άλλες που δεν γράφονταν. Μας σύστησε το εργαστήριο, δίπλα στο ιατρείο του στην Εγνατία, κι εκεί έκανα τις υπόλοιπες. Για περισσότερες λεπτομέρειες σου έστειλα π.μ.

κοριτσια συμφωνα με την προσωπικη μου αποψη ενας ελεγχος για αντιφωσφολιπιδικα αντισωματα(κατηγορια με διαφορες υποδιαιρεσεις),ενας ανοσοφαινοτυπος κυτταρων (δηλ ελεγχος νκ),ανοσοσφαιρινεσκ κ cross-match(ελεγχος συμβατοτητας ζευγους) για περιπτωσεις σαν κ τις δικες μαε ειναι απαραιτητος κ αναλογα με την περιπτωση του καθε ζευγους ισως χρειαστει κατι λιγοτερο η κατι περισσοτερο.το υπολοιπο hla που καποιοι ζητανε ειναι ομως εντελως αχρηστο.μου το διαβεβαιωσαν εκτος των αλλων κ στον ευαγγλισμο που ειναι το μεγαλυτερο κεντρο ιστοσυμβατοτητας στη χωρα.κ προσοχη δεν χρειαζεται ουτε ελαγχος πολυμορφισμου tnfa.για κατι τετοιο παρτε γνωμη ρευματολογου αν το χρειαζεστε.κ παλι να ξερετε οτι σε αυτην την περιπτωση τα αποτελεσματα εχουν ως εξης.gg/gg στις θεσεις -308 κ -238 ειναι το φυσιολογικο αποτελεσμα.τα παθολογικα ειναι:g/a ετεροζυγο,g/g ομοζυγο wild type κ a/a ομοζυγο παθολογικο.ψαξτε κ ρωτηστε.

Διαφημίσεις

αυτο ειναι σπανια περιπτωση.μικρη συμβατοτητα εχουν παρα πολλοι ανθρωποι μου ειπαν στον ευαγγελισμο κ αυτο δεν αποτελει προβλημα.ο δοτης θα ηταν βεβαια λυση αλλα υπαρχουν εγκυμοσυνες που παρολα αυτα φτανουν στο τελος κ αλλες οχι.δυο περιπτωςεις του μη αμεςου περιβαλλοντος μου με αυτο το προβλημα εχουν κανει η μια ενα κ η αλλη τρια παιδια.με αποβολες κ ππρωοροτητα βεβαια.περα απο αυτο ομως μην σας πανικοβαλουν καποιοι οτι δεν εμφυτευετε σωστα κ οτι εχετε γονιδιακο προβλημα λεγοντας σας διαφορες μπαρουφες.ψαξτε το.μας περνανανε για πολυ απελπισμενους.

αυτο ακριβως εννοω. γιατι να την κανουμε αυτην την εξεταση τοτε, οπως και πολλες αλλες γονιδιακες?

τελικα καταληγω και εγω και πολλες φιλες οτι οι περισσοτερες τετοιες εξετασεις ειναι αχρηστες. στην τελικη, οπως εγραψα πριν, 4 λυσεις προτεινουν για ολα τα προβληματα, και οπως εγραψε και η peny, η μονη αποδεκτη ειναι η κορτιζονη (και αυτη δεν ειναι και τοσο αθωα μερικες φορες, αλλα ασχετο).

συμφωνω μαζι σου οτι τα αντιφωσφολιπιδικα πρεπει να προσεχουμε, και πολλα αλλα - αυτοανοσα, ελλειψη βιταμινων, μικροβια, σακχαρο κ.λ.π. μηπως ειναι πιο σημαντικα απο την συμβατοτητα, κυτταροτοξικοτητα, αντιπατρικα και αλλα χιλια δυο που μας προτεινουν? και αυτες ειναι και οι πιο ακριβες εξετασεις απ'ολες.

μηπως μονες μας "βγαζουμε τα ματια μας"?

το cross-match εχει ουσια.δινει πληροφορια.στην αθηνα το μονο μερος που γινεται δωρεαν ειναι ο ευαγγελισμος.παρτε ενα τηλεφωνο στο τμημα ιστοσυμβατοτητας κ ρωτηστε αν κ που γινεται δωρεαν στη θεσσαλονικη.χωρις βιβλιαριο παντως εκει στοιχιζει περιπου 57? το ατομο.οι υπολοιπες που εχω αναφερει προηγουμενως δεν εχουν λογο να γινουν.αν χρειαζονταν τοσοι γιατροι που εχουμε δει δεν μας το ειχαν πει?καλα δεν φοβουνται αυτοι που μας τις προτεινουν οτι θα εκτεθουν?

εμενα μου ζητησαν γι'αυτην την εξεταση μαζι με τα HLA για 3 δεικτες 500 ευρω. στη θεσσαλονικη οχι μονο δεν γινεται δωρεαν, απλα δεν γινεται σχεδον πουθενα (και να πληρωνεις). παντα κανω ερευνα για ολες τις εξετασεις που μου προτεινουν.

τι πληροφοριες δινει το cross-match? μαλλον εγω προσωπικα δεν μπορω να την κανω, γιατι η τιμη ειναι απαγορευτικη, και αθηνα να παω να την κανω - παλι στα ιδια λεφτα θα μου βγει.

εσας σας εδειξε κατι? και αν ναι, τι σας προτειναν να κανετε?

Διαφημίσεις

σε μας βγηκε οτι εχουμε μικρη συμβατοτητα κ οτι αυτο δεν εχει καμια σχεση με τις αποβολες.αν ποτε ερθεις αθηνα για κατι αλλο καντο αλλιως κατα τη γνωμη μου παρατα το.ετσι κ αλλιως θεραπεια δεν παιρνει.τι θα κανεις?θα αλλαξεις αντρα?κ ηθελα να ρωτησω τις υπολοιπες που κανατε αυτες τις εξετασεις.αποδειξη αναλυτικη πηρατε η πηρατε μια εξωφλητικη μονο?ετσι για να ξερουμε ποσο κανει το καθε τι ξεχωριστα.γιατι εγω οπου εχω κανει εξεταση στην αθηνα ειτε στον ιδιωτικο ειτε στον δημοσιο τομεα ο,τι πληρωσα ξερω γιατι το πληρωσα.

Εμας νομιζω οταν ρωτησαμε που να κανουμε τις εξετασεις, ο Δανηιλιδης μας ειπε απεναντι στο εργαστηριο που εμπιστευεται εκτος αν εζουμε καποιον δικο μας κατα νου. 1η επισκεψη 100, οι αλλες απο 50. Και θυμαμαι οτι την 1η φορα που πηγαμε, συναντησαμε τον αδερφο του κουμπαρου μας κ ρωτουσε ο αντρας μου για τον γιατρο. Του λεει αν εχεις προβλημα κοστιζει πολλα αλλα κανει δουλεια, μην το σκεφτεσαι. Αυτους τους βοηθησε πολυ.

Τις πιο απλες εξετασεις πηγε η γραμματεας μου να μας τις γραψει, αλλα βιαζομασταν κ της ειπα οτι θα πω σε εναν γιατρο απο εκει που ειμαι να μου τις γραψει.

Να ρωτησω κ κατι ακομα.. Εχει κανει καμια το στιγμα της μεσογειακης αναιμιας?? Σας εδειξε κανονικα, ή την επαναλαβατε??

Το καναμε 1 φορα σε μικροβιολογικο, βγηκε μπερδεμενο. Κλεισαμε στο ιπποκρατειο, 90% ο αντρας μου εχει, εγω ειχα χαμηλο σιδηρο κ αιματοκριτη. Τωρα που ανεβηκαν εκανα την Παρασκευη παλι σε μικροβιολογικο, αυριο θα εχουμε τα αποτελεσματα. Φοβαμαι πολυ νομιζω οτι μεχρι να βγουν θα σκασω....

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

καλο θα ηταν παντως να μην γενικευουμε τα πραγματα.ο καθενας ειναι διαφορετικη περιπτωση.μπορει εκεινος να ειχες οντως θεμα ανοσολογικο κ να βοηθηθηκε.καλοπροεραιτα θα πω οτι δεν μπορουμε να βασιζιμαστε σε κουμπαρους κ σε μπαντζανακιδες.το θεμα ειναι αυτος που δινει την πληροφορια να ξερει τι του γινεται,να στροφαρει κ εμεις να επεξεργαζομαστε την πληροφορια οσο το δυνατον καλυτερα.μην ξεχνας οτι ειμαστε ευαλωτες ψυχολογικα κ ευκολα μπορουμε να παρασυρθουμε ειτε σπο καλη προθεση κοντινων μας προσωπων ειτε απο γιατρους που δεν τηρουν τον ορκο τους.

η μαγιοπουλα εχει δικιο, μπορει καποιος να βοηθηθηκε απο εναν γιατρο, καποιος αλλος μπορει να "σακατευτει" απ'αυτον. δεν το λεω για τον δανιηλιδη, αλλα γενικα.

για στιγμα εχω κανει εγω, και φαινεται καθαρα. απλα αν την κανεις σε εξειδικευμενη μοναδα αιματολογιας θα δειξει σιγουρα, ενω σε ενα μικροβιολογικο σου λενε απο την γενικη αιματος - οτι πιθανως να εχεις (βαση των τιμων σου).

τις κανουν στο τμημα μεσογειακης αναιμιας του ιπποκρατειου, εκει που πηγες.

αν ο ενας απο τους δυο δεν εχει στιγμα, τοτε δεν υπαρχει προβλημα, μην ανησυχεις καθολου.

καταλαβαινω το αγχος σου, αλλα και στην περιπτωση που εχουν και οι 2, παλι υπαρχει τροπος να σας βοηθησουν (ετσι μας ειπαν απ'το ιπποκρατειο)

καλο θα ηταν παντως να μην γενικευουμε τα πραγματα.ο καθενας ειναι διαφορετικη περιπτωση.μπορει εκεινος να ειχες οντως θεμα ανοσολογικο κ να βοηθηθηκε.καλοπροεραιτα θα πω οτι δεν μπορουμε να βασιζιμαστε σε κουμπαρους κ σε μπαντζανακιδες.το θεμα ειναι αυτος που δινει την πληροφορια να ξερει τι του γινεται,να στροφαρει κ εμεις να επεξεργαζομαστε την πληροφορια οσο το δυνατον καλυτερα.μην ξεχνας οτι ειμαστε ευαλωτες ψυχολογικα κ ευκολα μπορουμε να παρασυρθουμε ειτε σπο καλη προθεση κοντινων μας προσωπων ειτε απο γιατρους που δεν τηρουν τον ορκο τους.

ΠΩ, ΠΩ ΡΕ ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Στο δικό μου περιβάλλον, γιατί όλους δικούς μου τους έκανα από το να τους ρωτάω, όλοι κάναν εμβόλια στον Δανιηλίδη και όλοι ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Eγώ πήγα στον Δανιηλίδη αλλά στο ΑΧΕΠΑ: Περίμενα 2 ώρες και όταν ήρθε η σειρά μου, μου είπαν "δεν είναι σ`αυτό το κτίριο", και με έστειλαν στο γραφείο του στο ψηλό κτίριο, όπου ευτυχώς με δέχτηκε (γιατί θα έσκαζα), αλλά εκεί περίμενα άλλη 1,5 ώρα χωρίς λόγο (ενώ δεν είχε κάποιον μέσα!). Εκεί, μιλήσαμε για αρκετή ώρα, ξεπέταξε τις εξετάσεις μου και φυσικά κόλλησε στα αντιπατρικά που έκανα, που δείχνουν ότι δεν υπάρχουν. Εννοείται ότι μου έγραψε ξανά εξετάσεις (που έχω κάνει και δεν τις πρόσεξε!) και φυσικά πρότεινε το ιατρείο της γυναίκας του! Ηταν ευγενέστατος, αλλά δεν με έπεισε!

Διαφημίσεις

Ήρθε λοιπόν η ώρα να γράψω για τον κο "καθηγητή" όπως συνηθίζουν να τον χαρακτηρίζουν όλοι εκεί μέσα!Κατ'αρχήν να σας πω πως προσπαθούμε 3.5 χρόνια με σπερματεγχύσεις,εξωσωματική αλλά τπτ.Έχω χαμηλή ΑΜΗ κ ειμαι 35.

Σας ρώτησα για πληροφορίες για τον κο αυτόν γτ εγώ προσωπικά ενώ είχα ακούσει τα καλύτερα απογοητεύτηκα...Ο άντρας μου πάσχει απο σοβαρό αυτοάνοσο οπότε είπαμε να τον επισκευτούμε να μας πει κ την γνώμη του γι αυτό...

Επίσης να αναφέρω οτι εδώ κ 1 χρόνο έχω κάνει σχεδόν τα πάντα απο εξετάσεις εκτός απο αντιπατρικά.

Παμε στον ανοσολογο κ περιμενουμε 2 ωρες!

κ ενώ έρχεται η σειρα μας κ χαιρόμαστε μπαίνουμε στο 1ο γραφείο όπου μας πήρε ιστορικό ένας νεαρός τρομερά ειρωνας κ αφού είδε 1 σακούλα με εξετάσεις δικές μας άρχισε να αμφισβητεί μια προς μια την κάθε εξέταση της αιματολογου...

περιμεναμε 1 ωριτσα ακομα κ επιτέλους είδαμε τον καθηγητήηηηη...

ισχυριστηκε ότι δεν έχω θρομβοφιλια κ ότι οι εξετάσεις μου ήτανε όλες άκυρες γτ δεν του αρέσανε τα κεντρα όπου τα εκανα κ μετά ελεγε άσχετα κ επέμενε να μάθει για ποιον λογο το ψάχνω τοσο κ ότι είμαστε νέοι κ δεν υπάρχει λόγος να τρέχω τον άντρα μου σε γιατρούς κτλ κτλ(μόνο υστερική που δεν με είπε)Παρ'όλα αυτά μας έγραψε να κάνουμε 2 εξετάσεις

τελος μιλήσαμε με την γραμματέα η οποία μας ενημέρωσε ότι θα πρέπει να κάνουμε τις εξετάσεις στο ιατρείο τους (να δώσουμε εκεί αίμα)οι οποίες κοστιζουνε 1050?!!!!!φυσικά να αναφέρω ότι 2 ήτανε επαναληπτικές γτ ΜΟΝΟ το ιατρείο τους τις κάνει σωστά!!!

Υπήρχανε όμως κ κάποιες εξετάσεις τις οποίες μας είπε να πάμε να τις γράψουμε σε παθολόγο μέσω εοπυυ.την ρώτησα για ποιόν λόγο δεν μασ τις γράφει αυτή κ μου απάντησε οτι "έχει πρόβλημα το σύστημα",κάτι το οποίο δεν έχαψα κ της είπα πως δεν φεύγω αν δεν μου δώσει παραπεμπτικό.Μετά απο συζήτηση ως δια μαγείας το πρόγραμμα πήρε μπρος κ μου τις έγραψε!

τέλος,πληρώσαμε 100? κ φύγαμε

Εννοείται πως δεν θα ξαναπατήσω το πόδι μου εκει μέσα κ ειλικρινά λυπάμαι που υπάρχουνε τέτοιοι γιατροί που κοιτάζουνε τα λεφτά κ μόνο κ εκμεταλλεύονται την απόγνωσή μας να κάνουμε παιδιά...

Ειλικρινά λυπάμαι....

γεια χαρά κορίτσια!

Σήμερα επισκέφτηκα την κ. Λευκού στο ιατρείο της. Ήταν πολύ φιλική και επεξηγηματική. Ευτυχώς τα αποτελέσματα "πιο φυσιολογικά δεν γίνεται" μου είπε. Μου πρότεινε να πάρω salospir από τώρα - σε 2 μήνες περίπου θα κάνω εμβρυομεταφορά - και αργότερα προληπτικά ηπαρίνη, γιατί θα πάρω οιστρογόνα και αυτά μπορεί να κάνουν θρομβώσεις. Όλα τα ανοσολογικά πολύ καλά! Επίσης μου είπε να πάρω ω3 και φολικό οξύ. Της εξήγησα ότι παίρνω τα profertil female, βρήκε ικανοποιητική τη δοσολογία των ω3 αλλά όχι του φολικού, οπότε μου έδωσε εξτρά felicine, ένα την ημέρα

Το αντίτιμο της επίσκεψης πολύ πολύ λογικό, με απόδειξη. Μου είπε ότι όλα αυτά που είπαμε θα τα στείλει σε μένα και στη γιατρό μου και γραπτά απλά με ξάφνιασε λίγο ο χρόνος της αποστολής - σε 2 εβδομάδες! αλλά οκ, φαντάζομαι ότι αν έχει αρκετό κόσμο είναι χρονοβόρο.

Ας ελπίσουμε τώρα σε μια καλή εμβρυομεταφορά και γονιμοποίηση!

φιλιά!:)

καλο μηνα κοριτσια!

μου ζητησατε να σας ενημερωσω σχετικα με την βιοψια ενδομητριου.την παραμονη της ωορηξιας εκανα εξεταση προγεστερονης.5-6 ημερες μετα(για μενα πεντε) θα γινει η πρωτη ληψη κ 2-3ημερες μετα η δευτερη.παραλληλα θα σταλει κ υλικο για pcr μικροβιων.θα την κανει ενας πολυ καλος επιστημονας.αυτος ανακαλυψε κ τα πινοποντια,αν το λεω σωστα.επανω τους γαντζωνονται τα εμβρυακια.πληκτρολογιστεhttp://www.aim.cat .σχετικα με αυτον.

κ συνεχιζω το μηνυμα μου γιατι μερικες φορες οταν ειναι μεγαλο μου το πεταει εξω κ εκνευριζομαι.πειτε μου αν η λευκου η καποιος αλλος συστηνει κορτιζονη κ σε γυναικες με αποβολες οι οποιες δεν εχουν καποιο διαπιστωμενο αυτοανοσο? για τα νκ δινει επισης κορτιζονη?αν ναι σε ποια δοσολογια κ ποτε προτεινει να την αρχισει κανεις.στην αρχη του κυκλου η νωριτερα?θα ηθελα πολυ να ξερω αν καποια γνωριζει.

κ συνεχιζω το μηνυμα μου γιατι μερικες φορες οταν ειναι μεγαλο μου το πεταει εξω κ εκνευριζομαι.πειτε μου αν η λευκου η καποιος αλλος συστηνει κορτιζονη κ σε γυναικες με αποβολες οι οποιες δεν εχουν καποιο διαπιστωμενο αυτοανοσο? για τα νκ δινει επισης κορτιζονη?αν ναι σε ποια δοσολογια κ ποτε προτεινει να την αρχισει κανεις.στην αρχη του κυκλου η νωριτερα?θα ηθελα πολυ να ξερω αν καποια γνωριζει.

γεια σου μαγιοπουλα, καλο μηνα!

θα σου πω για μενα αν θελεις. αλλα εχω αυτοανοσο.

η λευκου (αιματολογος) δινει κορτιζονη απο την αρχη του κυκλου που θα κανεις την προσπαθεια. μου ειπε για μικρη δοση καθε μερα μεχρι και τη θετικη χοριακη (αν υπαρξει). και μετα την προσαρμοζει.

τα αυξημενα ΝΚ υπαρχουν λογο του αυτοανοσου, μου ειπε, και με κορτιζονη και ηπαρινη αντιμετωπιζεται. αυτα τα λεγομενα της.

τη δοση δεν τη συζητησαμε ακομη, πριν τη προσπαθεια θα μου πει, οταν τη δω.

για την κορτιζονη και ηπαρινη εχω διαβασει παρα πολυ, ειναι η μονη θεραπεια που προτεινεται σε πολλες περιπτωσεις, αλλα η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι η αποτελεσματικοτητα της ειναι αμφιβολη. δεν ξερω ειλικρινα αν μπορει να βοηθησει, αλλα δεν εχουμε και τιποτα αλλο να κανουμε. εκτος απο αυτα ειναι μονο τα εμβολια, που ειναι ακομα πιο αμφιβολα και ισως επικινδυνα.

οποια μπορει να σε διαφωτισει περισσοτερο, ας γραψει και αυτη.

υ.γ. αν μπορεις να μου πεις πως ακριβως λεγεται η εξεταση που θα κανεις με τη βιοψια και ποσο σου κοστισε.

merci turbulence,

νομιζω λεγεται βιοψια ενδομητριου αλλα θα το ρωτησω κ αυριο για σιγουρια.για το οικονομικο δεν εχουμε συζητησει ακομα.αρκετα νομιζω.ειναι ομως κ πολυ καλος ανθρωπος ο συγκεκριμενος κ αυτο το χουμε αναγκη.οσο για τα εμβολια εγω εκανα τρια στην αθηνα κ το αποτελεσμα το ξερετε.κ να πω οτι τα αντιπατρικα μου ηταν θετικα.απ ο,τι εχω καταλαβει μονο αν δεν εισαι εγκυος ειναι αρνητικα.υπο κανονικες συνθηκες θετικοποιουνται στην κυηση.αρα λογικο ειναι να σας βγαινουν αρνητικα οταν τα κανετε.οσο για τα οριακα νκ υποδηλωνουν αυτοανοσο?αυτα αληθευει οτι πρεπει να γινονται συγκεκριμενες ημερες του κυκλου?

την εξεταση για τα ΝΚ κανονικα πρεπει να την κανεις 17η-21η μερα του κυκλου, δηλαδη περιπου 3-5 μερες μετα την ωορρηξια, και εχω την υποψια οτι τα ΝΚ λογικα "ανεβαινουν" τοτε, αν ειχες επαφες στις γονιμες. δηλαδη παλι ειναι μαλλον ομαλη κατασταση, που ο οργανισμος αντιδραει στην πιθανη εγκυμοσυνη. οπως και τα αντιπατρικα, που εγραψες.

γι'αυτο το λογο τα ΝΚ ανεβασμενα απο μονα τους δεν μπορουν να υποδηλωνουν καποιο αυτοανοσο, αν ολες οι υπολοιπες εξετασεις σου ειναι ο.κ.

απο το αιμα φαινονται τα αυτοανοσα. τα ΑΝΑ, ΑΘΑ, ALP, β12 ΙgM, IgE και αλλα πολλα.

η εξεταση που θα κανεις, αν κρινω απο το link που εδωσες, λεγεται εκτιμιση αποδεκτικοτητας ενδομητριου. εκτιμουν αν υπαρχουν αντιποδες. σαν εξεταση μου φαινεται πολυ χρησιμη, αλλα το κοστος?

θα σε ενημερωσω για το κοστος.τις δυο τελευταιες φορες η μετρηση των νκ ειχε ως εξης:30 ημερες μετα την αποξεση ηταν γυρω στο 13,5,οριακα δηλ αυξημενα κ τελεια δεδομενου οτι ειχε προηγηθει αποβολη κ υπηρχαν ακομη μερικα υπολειματα.δυο εβδομαδες περιπου αργοτερα κ τεσσερις ημερες μετα την ωορηξια ηταν 17,5περιπου.ολοι,εκτος απο τον ανοσολογο στη θεσσαλονικη(που υποστηριξε οτι η μετρηση πρεπει να γινει τις ημερες που λες) μου ειπαν οτι η μετρηση μπορει να γινει οποιαδηποτε στιγμη.τωρα ποιος εχει δικιο?μηπως ο συγκεκριμενος την προτεινει να γινει τοτε επειδη τοτε φυσιολογικα αυξανονται για να μας αποδειξει οτι υπαρχει προβλημα?κ αν σε αυτο εχει δικιο?ποια μπορει να μας διαφωτισει?ασε που τωρα εχω τις αλεργειες τις ανοιξης κ φοβαμαι οτι θα ξεσικωσουν το ανοσοποιητικο μου.

αν ο ανοσολογος ειναι ο δανιηλιδης, ναι, αυτος το λεει.

και ναι, γι'αυτους τους λογους ακριβως που υποψιαζεσαι.

αν ειχα λεφτα για πεταμα, θα την ξαναεκανα σε αλλες μερες.

το θεμα ειναι οτι οι υπολοιποι στη δινουν "οποια μερα θελεις". κανονικα, δεν θα'πρεπε να τη δινουν σε συγκεκριμενη φαση, π.χ. στην αρχη του κυκλου η στο τελος? οταν τα ΝΚ ειναι σε καταστολη? αρα και οι υπολοιποι ασχετοι ειναι.

ασε, τους βαρεθηκε η ψυχη μου.

εχω κανει και εγω nk και βγηκαν αυξημενα.κανω θεραπεια.εκανα πριν ενα μηνα και λαμπαροσκοπηση για ενδομητριωση.

Ηθελα να πω την εμπειρια μουαπο την Λευκου- αιματολογος νομιζω ειναι, μου ειχε δωσει να κανω καποιες εξετασεις. Να πω την αληθεια βαζοντας μια μια εξεταση στο ιντερνετ και ψαχνοντας δεν ειχα καταλαβει αν καποια πραγματικα σχετιζεται με αδυναμια να συλλαβεις. Αναρωτηθηκα για πιο λογο μου τις εδωσε,τις εκανα βγηκαν φυσιολογικες ομως δε ξαναπηγα γιατι δεν καταλαβα αν εψαχνε κατι συγκεκριμενο της ειχα ρωτησει αν βγει κατι κακο τι θα κανω δεν μπορω να κανω παιδι και δε μου ειπε ξερεις θα δωσουμε π.χ. αντιβιωση και θα γινεις καλα.πολυ αοριστα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...