Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

επειδη και εγω δουλευω με παιδια και δεν αρρωσταινω, εχω αναπτυξει αυξημενο ανοσοποιητικο, λογο του οποιου δεν δεχεται ο οργανισμος μου το "υλικο" του αντρα μου και το σκοτωνει. λογικη εξηγηση ανοσολογου σε μενα.

υπαρχει περιπτωση να βοηθησουν να ρηξουν κατα πολυ το ανοσοποιητικο καποια βαρια φαρμακα οπως το femara, το οποιο ομως εχει πολυ σοβαρες παρενεργειες.

η ανοσοιστοχημικη εξεταση γινεται στο ενδομητριο πριν μεινεις εγκυος, σου παιρνουν το δικο σου υλικο, και το στελνουν σε παθολογοανατομο για εξεταση, και οχι σε "υλικο αποβολης". αν κανεις αυτην, θα ηθελα να την περιγραψεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

turbulence,

ξεχασα να σου πω οτι ειμαι κ ημουν φουλ στις βιταμινες.μονο βιταμινη d εχω μετρησει.εχεις κατι αλλο να προτεινεις σχετικα με βιταμινες?παει καπου το μυαλο σου?

η βιταμινη Β12 πως ειναι? Β6? η ελλειψη τους δειχνει καποια προβληματα.

επισης, προσεξε με την προσληψη της βιταμινης Α.

ποιες βιταμινες παιρνεις?

αν παιρνεις πολυβιταμινες, να τις κοψεις, γιατι σχετιζονται με αποβολες. καλυτερα χωριστα.

διαβασα για την ινοσιτολη, που κανει πολυ καλο και ψευδαργυρο, οπως και το q10.

επισης, δεν αναφερεις αν παιρνεις ασπιρινη.

η β12 ειναι οκ τωρα που το λες.η β6 δεν ξερω.για την α το ξερω οτι ειναι τοξικη. ε παιρνω εδω κ χρονια.μουρουνελαιο οχι αλλα παιρνω ω3.η βιταμινη c ειναι μεσα στο κοκτειλ για την αντιμετωπιση των νκ.inofert παιρνω δυο φακελακια ημερησιως κ q 10. των 100 ξεκινησα απο μονη μου εδω κ δεκα ημερες

Διαφημίσεις

αρα, εισαι ο.κ. με τις βιταμινες. μονο το ανοσοποιητικο μπορει να ευθυνεται. καποιοι προτεινουν να παιρνουμε αντιβιωση στις προσπαθειες, καποιοι αλλα πιο δυνατα φαρμακα (οπως το femara), τα οποια ομως παλι δεν ειναι σιγουρο αν κανουν περισσοτερο καλο παρα κακο.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να βρουμε τι φταιει. αυτο ψαχνουμε ολες εδω.

θα περιμενω να μαθω τα νεα σου απο τις εξετασεις και γενικα απο την ολη εξεληξη. σου ευχομαι να βρεις απαντηση, και ισως βοηθησεις και μας.

υ.γ. τη βιταμινη C να μην τη παιρνεις, και για θρομβοφιλια εγω παιρνω salospir.

σε ευχαριστω πολυ turbulence.

αντιβιωση εχω παρει ουκ ολιγη.κανω αντιπυκτικες στις εγκυμοσυνες. αλλα δεν παιρνω salospir ταυτοχρονα.δεν ξερω μηπως θα βοηθουσε κ ανοσολογικα.τις τελευταιες ημερες το εχω ξαναρχισει.το επαιρνα κ για μεγαλο διαστημα γιατι ο γυναικολογος μου μου εχει πει οτι ο νικολαιδης στην αγγλια το δινει κ για την αντιμετωπιση των νκ.παντως η τοξικοτητα των νκ ισως με αφορα.μου φαινεται λογικο.θα δουμε παντως.

η αιματολογος μου εδωσε salospir καθε μερα, παραλληλα με τις βιταμινες για 3μηνη αγωγη πριν την προσπαθεια.

στην αρχη της προσπαθειας μου ειπε για κορτιζονη - ηπαρινη - σαλοσπιρ, καποιες ερευνες γραφουν για κορτικοστεροειδη μαζι με τα αλλα, δλδ συνθετικες μορφες κορτιζονης που καταστελλουν το ανοσοποιητικο (και πιθανες φλεγμονες).

tyrbulence,

ηπαρινη θα παρω μετα την εμβρυομεταφορα(θελω να κανω προεμφυτειτικο λογω τρομου για να ειμαι πιο σιγουρη κ να μην ταλαιπωρηθω κιαλλο).δεν εχω τοσο σημαντικο προβλημα θρομβοφιλιας κ η ηπαρινη στην περιπτωση μου απο την αρχη θα μπορουσε να δημιουργησει προβλημα εμφυτευσης.κορτιζονη ειναι υπο συζητηση αυτη τη φορα. μου εχει προταθει πρεζολον.δυο τις τεσσερις πρωτες ημερες του κυκλου κ ενα εως το τεστ.κανω ιντραλιπιντ εβδομη με ενατη ημερα καθε κυκλου για δυο μηνες πριν την προσπαθεια συν εννοειται τον κυκλο της προσπαθειας.εκανα κ 20 λεπτα πριν την χορηγηση ενδοφλεβια κορτιζονη για την περιπτωση αλεργιας παρολο που δεν με εχουν πειραξει ποτε.εσυ τι δοση κορτιζονης θα παρει?ποιο σκευασμα?

Online είστε πουλάκια μου!

Κορίτσια μήν ξεχνάτε το σελήνιο που το προτείνουν και διάφοροι γιατροί. Εγώ που το πήρα για ένα διάστημα, μου βελτίωσε πολύ και την μνήμη μου!

Τώρα, όσον αφορά τις δουλειές σας και το ανοσοποιητικό, μου φαίνεται παράλογο, ένας 'γερός' οργανισμός να μην πιάνει παιδιά γιαυτό το λόγο!

Διαβάζοντας βέβαια σε αυτή τη Dr Fiona, οντως έχει πολύ ωραία πράγματα, το στρες είναι καταπέλτης για τη γονιμότητα, γιαυτό, μήπως με τις σκέψεις μας βάζουμε τρικλοποδιές στον οργανισμό μας? Εχω ακούσει πολλές φορές ότι ο βελονισμός βοήθησε, αλλά δεν έχω βρει ειδικό στη Θεσ/νίκη.

Πάντως, αυτή η εξέταση για τα νκ στο ενδομήτριο μου φαίνεται ότι μπορεί να σου βγάλει συμπεράσματα, γιαυτό όταν την κάνεις σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις και επίσης να μας πεις ποιος την κάνει στη Θεσ/νίκη, γιατί είμαστε σε φάση που το ψάχνουμε, εγώ και η Turbulence!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Τί εξέταση πρέπει να γίνει για να δούμε ο οργανισμός μας σε τι κατάσταση είναι απο βιταμίνες???

Δηλαδή η έλλειψη μπορεί να προκαλέση πρόβλημα στην κυήση της πρώτες εβδομάδες?? όπως αποβολή ή παλινδρόμιση??

8HiKp2.png

Καλημέρα κορίτσια

Τί εξέταση πρέπει να γίνει για να δούμε ο οργανισμός μας σε τι κατάσταση είναι απο βιταμίνες???

Δηλαδή η έλλειψη μπορεί να προκαλέση πρόβλημα στην κυήση της πρώτες εβδομάδες?? όπως αποβολή ή παλινδρόμιση??

Γεια σου ΛΙΝ!

Στην Λευκού πήγες? Αυτή σου δίνει στάνταρ εξετάσεις που κοιτάει αν σου λείπουν βιταμίνες όπως η D και η Β. Υπάρχουν όμως προτεινόμενες βιταμίνες που κάνουν καλό στη γονιμότητα και τις αναφέραμε συχνά σε άλλα σημεία.

μεγαλο θεμα το στρες αλλα ας μην τα ριχνουμε κ ολα εκει.κανουν παιδια κ γυναικες που βιαζουν.τωρα τα περι επαγγελματος ειναι μια στατιστικη απο το ελενας.βελονισμο κανω πια που κ που αλλα κατα περιοδους κανω κ πιο εντατικα.ειναι επικουρικος.δεν λυνει το προβλημα.κ μην μπερδευεσαι.εξεταση για κυτταροτοξικοτητα νκ στο ενδομητριο δεν μποει να γινει.μονο με περιφεριακο αιμα.η βιοψια εντοπιζει μικροβια,ατροφιες στο ενδομητριο κ εντοπιζει τα παραθυρα εμφυτευσης.σημαντικο ισως γι αυτες που δεν μενουν εγκυες.αν εχεις κανει αποξεση ,το υλικο αποβολης ισως εχει φυλαχτει στο νοσοκομειο.εκει εκανα εγω ανοσοιστοχημεια.τη εκανα σε καποιο κυριο χατζημπουγια στη θεσσαλονικη.εξαιρετικοι ανθρωποι.

μαγιοπουλα, αν επιτρεπεται, ποιος ειναι ο εξωσωματικος σου? αυτος σου προτεινει τα intralipids σε καθε κυκλο? αυτο δεν το εχω ξανακουσει. αν μπορεις, γραψε μας και σε ποιο κεντρο θα κανεις την προσπαθεια σου.

αφου τα intralipids δεν σε βοηθησαν στην πρωτη προσπαθεια, πως το αποφασισες να τα ξανακανεις?

για την κορτιζονη ακομα δεν γνωριζω ποια θα παιρνω και σε τι μορφη, περιμενω να δω και αλλους γιατρους για διαφορα αλλα προβληματα που εχω, και μετα θα μου δωσει αγωγη η αιματολογος.

και μια τελευταια ερωτηση - την αντιβιωση ποιες μερες επαιρνες, και για ποσες?

συνηθως την δινουν σε ολες μετα την ωοληψια και μεχρι την μεταφορα περιπου.

tyrbulence,

ηπαρινη θα παρω μετα την εμβρυομεταφορα(θελω να κανω προεμφυτειτικο λογω τρομου για να ειμαι πιο σιγουρη κ να μην ταλαιπωρηθω κιαλλο).δεν εχω τοσο σημαντικο προβλημα θρομβοφιλιας κ η ηπαρινη στην περιπτωση μου απο την αρχη θα μπορουσε να δημιουργησει προβλημα εμφυτευσης.κορτιζονη ειναι υπο συζητηση αυτη τη φορα. μου εχει προταθει πρεζολον.δυο τις τεσσερις πρωτες ημερες του κυκλου κ ενα εως το τεστ.κανω ιντραλιπιντ εβδομη με ενατη ημερα καθε κυκλου για δυο μηνες πριν την προσπαθεια συν εννοειται τον κυκλο της προσπαθειας.εκανα κ 20 λεπτα πριν την χορηγηση ενδοφλεβια κορτιζονη για την περιπτωση αλεργιας παρολο που δεν με εχουν πειραξει ποτε.εσυ τι δοση κορτιζονης θα παρει?ποιο σκευασμα?

Γεια σου κι απο εμενα... Ομοιοπαθης κι εγω...

Κατα την γνωμη μου η κορτιζονη ειναι το α και το ω. Υπαρχουν καποιες αποψεις περι ποιοτητας ωαριων αλλα προσπαθουμε να βρουμε την χρυση τομη. Για την δικη μου περιπτωση αυτοανοσιας η Λευκου προτεινε prezolon 20-30 ημερες πριν την ετ σε μικρη δοση 10 mg πρωι νηστικη που θα συνεχιστει για το πρωτο τριμηνο σε περιπτωση που φτασουμε ποτε να το...κλεισουμε ! Γνωμη μου? Οτι εξεταση και να κανεις, οτι και να βρουν, η μονη θεραπεια που δεν ειναι σε πειραματικο σταδιο και εχει βοηθησει χιλιαδες γυναικες να παρουν μωρο στα χερια τους, ειναι η κορτιζονη . Συζητα το λιγο παραπανω. Η δοση που μου λες μηπως ειναι ελλειπης?

JU4zp3.png

Διαφημίσεις

μαρινα γεια σου.πραγματικα δεν ξερω ποιος ανοσολογος ειναι ο καλυτερος.σιγουρα απορριπτω αυτους που δεν σε βαζουν να κανεις τον γνωστο ανοσολογικο ελεγχο που μπορει να σου υποδειξει κ ενας αιματολογος κ αυτους που σου βαζουν κουλες εξετασεις που δεν σου εχει ζητησει κανεις αλλος.δηλαδη οι αλλοι τοσο χαζοι ειναι που δεν μας τις εχουν ζητησει εως τωρα;δεν θελω να αναφερθω σε ονοματα.εχεις καλα εκπαιδευτει κ νομιζω πως ξερεις να ξεχωρισεις πεντε πραγματα.με καθε επιφυλαξη να σου πω οτι ακολουθω τον οικονομου κ αν βρεθει κατι αλλο στο δρομο μου θα το εξετασω κ αυτο.

λοιπον ακουστε.

την δοση κορτιζονης μου την υπεδειξε ανοσολογος που δεν εγκρινω.δεν ξερω ομως αν εχει αδικο εδω.θα το ερευνησω αναλογως κ των αποτελεσματων της τοξικοτητας νκ.περυσι εχα παρει ρουλιντ για τρεις κυκλους.αποτο καλοκαιρι λογω αποβολων κ συνεχομενων συλληψεων επαιρνα ζιθρομαξ, μετα φλαζιλ κ μετα μια αλλη λογω στρεπτοκοκου.τωρα θα δουμε τι θα γινει.οσο για το κεντρο ειναι το εμβρυογενεσις κ γιατρος μου ο μ......σεμεινα με την πρωτη σε διδυμα.αψογοι στη δουλεια τους.τωρα κανω φυσικους γιατι δεν θελω να εξαντλω την υποφυση.δεν εχω θεμα συλληψης αλλα φοβαμαι τη στραβη κ θελω να κανω προεμφυτευτικο.παω εκει κ κανω τα intralipid δωρεαν οποτε θελω.ο οικονομου με συμβουλεψε να τα αρχισω νωριτερα για καλυτερες προυποθεσεις.τα ξανακανω γιατι ειναι αβλαβη κ δρουν κ μακροποοθεσμα.τι εχω να χασω?σιγουρα ο οικονομου θα εχει αποδειξεις γι αυτο

Γεια σου ΛΙΝ!

Στην Λευκού πήγες? Αυτή σου δίνει στάνταρ εξετάσεις που κοιτάει αν σου λείπουν βιταμίνες όπως η D και η Β. Υπάρχουν όμως προτεινόμενες βιταμίνες που κάνουν καλό στη γονιμότητα και τις αναφέραμε συχνά σε άλλα σημεία.

Γειά σου marina όχι δεν πηγα γιατί πρέπει να κάνω ολόκληρο ταξίδι για να την επισκεφτώ. Δέν έχω κάνει καμια εξέταση που να ελέγχει τον οργανισμό μου αν λείπουν βιταμίνες.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

8HiKp2.png

Γεια σου κι απο εμενα... Ομοιοπαθης κι εγω...

Κατα την γνωμη μου η κορτιζονη ειναι το α και το ω. Υπαρχουν καποιες αποψεις περι ποιοτητας ωαριων αλλα προσπαθουμε να βρουμε την χρυση τομη. Για την δικη μου περιπτωση αυτοανοσιας η Λευκου προτεινε prezolon 20-30 ημερες πριν την ετ σε μικρη δοση 10 mg πρωι νηστικη που θα συνεχιστει για το πρωτο τριμηνο σε περιπτωση που φτασουμε ποτε να το...κλεισουμε ! Γνωμη μου? Οτι εξεταση και να κανεις, οτι και να βρουν, η μονη θεραπεια που δεν ειναι σε πειραματικο σταδιο και εχει βοηθησει χιλιαδες γυναικες να παρουν μωρο στα χερια τους, ειναι η κορτιζονη . Συζητα το λιγο παραπανω. Η δοση που μου λες μηπως ειναι ελλειπης?

Κορτιζόνη prezolon 5gr τρεις φορές την ημέρα έπερνα δύο χαπάκια μου τα είχε δώσει ο Πάντος απο την πρώτη μερα που είχε γίνει η εμβρυομεταφορά για μερικιές μέρες και σιγά σιγά μου το είχε ελλατώσει γιατί δεν κάνει να διακοπή ξαφνηκά πρέπει σταδικά. Εκείνο το διάστημα ειχα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν προχώρησε η κύηση. Ενώ με τα κατεψυγμένα δεν μου είχε δώσει και είχα αρνητικό.

Όταν είχα ρωτήση το γιατρό για πιο λόγο μου είχε πεί ότι βοηθάει την εμφύτευση.

8HiKp2.png

κοριτσια να ρωτησω και κατι εχω κανει εξεταση για θρομβοφιλια και δεν εχω γιατι ο παντος μου εδωσε παιδικη ασπιρινη και αντιπηκτικα ενεσακια inoxep και μου ειχε πει αν παρω θετικο αποτελεσμα θα τα εβαζα μεχρι τον 5μηνα.

σας εχει τυχη να μην εχετε θρομβοφιλια και να σας δινουν αντιπηκτικα?????

8HiKp2.png

Κορτιζόνη prezolon 5gr τρεις φορές την ημέρα έπερνα δύο χαπάκια μου τα είχε δώσει ο Πάντος απο την πρώτη μερα που είχε γίνει η εμβρυομεταφορά για μερικιές μέρες και σιγά σιγά μου το είχε ελλατώσει γιατί δεν κάνει να διακοπή ξαφνηκά πρέπει σταδικά. Εκείνο το διάστημα ειχα θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν προχώρησε η κύηση. Ενώ με τα κατεψυγμένα δεν μου είχε δώσει και είχα αρνητικό.

Όταν είχα ρωτήση το γιατρό για πιο λόγο μου είχε πεί ότι βοηθάει την εμφύτευση.

Γεια σου καλη μου. Η κορτιζονη ειναι καλο να λαμβανεται το πρωι νωρις και νηστικη. Το τρεις φορες την ημερα δεν το εχω ξανακουσει. Στην δικη μου περιπτωση η ληψη πρεπει να αρχισει πολυ νωριτερα απο την εμβρυομεταφορα για να εχει χρονο η κορτιζονη να δρασει στα νκ, ετσι μου ειπε. Μαλιστα δεν με αφησε να κανω ετ αυτο τον μηνα γιατι αργησα να παρω κορτιζονη. Δεν ξερω τι να πω...σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Δεν ξερω αν βοηθαει την εμφυτευση , αλλα ο ρευματολογος μου ειχε πει οτι βοηθαει να παχυνει και να αγγειωθει καλυτερα το ενδομητριο.

Την ινοχεπ μαλλον στην δινει προληπτικα. Δεν νομιζω κι αυτη να βλαπτει, αντιθετως, σε περιπτωση συλληψης, εξασφαλιζει ωραια και ανοιχτα αγγεια με καλη ροη και τροφη για το εμβρυο.

JU4zp3.png

Γεια σου καλη μου. Η κορτιζονη ειναι καλο να λαμβανεται το πρωι νωρις και νηστικη. Το τρεις φορες την ημερα δεν το εχω ξανακουσει. Στην δικη μου περιπτωση η ληψη πρεπει να αρχισει πολυ νωριτερα απο την εμβρυομεταφορα για να εχει χρονο η κορτιζονη να δρασει στα νκ, ετσι μου ειπε. Μαλιστα δεν με αφησε να κανω ετ αυτο τον μηνα γιατι αργησα να παρω κορτιζονη. Δεν ξερω τι να πω...σιγουρα καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Δεν ξερω αν βοηθαει την εμφυτευση , αλλα ο ρευματολογος μου ειχε πει οτι βοηθαει να παχυνει και να αγγειωθει καλυτερα το ενδομητριο.

Την ινοχεπ μαλλον στην δινει προληπτικα. Δεν νομιζω κι αυτη να βλαπτει, αντιθετως, σε περιπτωση συλληψης, εξασφαλιζει ωραια και ανοιχτα αγγεια με καλη ροη και τροφη για το εμβρυο.

Γεια σου peny μου οταν μου ειχε δωσει την κορτιζονη δεν μου ειχαν πει αν πρεπει να ειμαι νηστικη ή να ειναι μετα απο γευμα επερνα την ημερα 6 χαπακια το στομαχι μου εκεινο το διαστημα με πονουσε με τοση κορτιζονη.

Τι να πω καθε γιατρος εχει το δικο του συστημα.

8HiKp2.png

Δεν ξερω αν βοηθαει την εμφυτευση , αλλα ο ρευματολογος μου ειχε πει οτι βοηθαει να παχυνει και να αγγειωθει καλυτερα το ενδομητριο.

peny καλησπέρα! Αυτό που γράφεις πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε, μια και εμένα το θέμα μου στην μια και μοναδική εμβρυομεταφορά που έκανα, ήταν η μειωμένη πάχυνση του ενδομητρίου. Ίσως με βοηθήσει. Μπορείς να μου πεις τη ρευματολόγο σου, αν χρειαστεί να την επισκεφτώ.

Όσον αφορά τα ινοχεπ κι εγώ πήρα προληπτικά, χωρίς να έχω θρομβοφιλία. Δεν ξέρω αν πειράζουν, αλλά σίγουρα εμένα με ενοχλούσε να τρυπιέμαι κάθε μέρα. Αν μπορούσα να το αποφύγω, θα το προτιμούσα.

peny καλησπέρα! Αυτό που γράφεις πολύ ενδιαφέρον μου φάνηκε, μια και εμένα το θέμα μου στην μια και μοναδική εμβρυομεταφορά που έκανα, ήταν η μειωμένη πάχυνση του ενδομητρίου. Ίσως με βοηθήσει. Μπορείς να μου πεις τη ρευματολόγο σου, αν χρειαστεί να την επισκεφτώ.

Όσον αφορά τα ινοχεπ κι εγώ πήρα προληπτικά, χωρίς να έχω θρομβοφιλία. Δεν ξέρω αν πειράζουν, αλλά σίγουρα εμένα με ενοχλούσε να τρυπιέμαι κάθε μέρα. Αν μπορούσα να το αποφύγω, θα το προτιμούσα.

Γεια σου κοριτσι μου. Δεν νομιζω οτι θα προτεινε καποιος γιατρος να παρεις κορτιζονη με σκοπο την παχυνση του ενδομητριου και μονο χωρις να εχεις καποια αυτοανοση δραστηριοτητα, γιατι πρωτον υπαρχουν πιο εξειδικευμενα φαρμακα γι αυτο και δευτερον αν και θαυματουργη, η κορτιζονη οπως σχεδον καθε φαρμακο εχει και μειονεκτηματα. Απλα ανεφερα ενα πλαγιο πλεονεκτημα της κορτιζονης. Αν θελεις συζητησε το βεβαια. Οσο για τον ρευματολογο, δυστηχως, βγηκε στην συνταξη πριν δυο εβδομαδες! Ηταν διευθυντης στον Αγ.Παυλο και εξαιρετικος γιατρος αλλα μας εφυγε.

Οσο για την παχυνση του ενδομητριου, ποσο εφτασε? Η παχυνση ειναι παραλληλη διαδικασια με την ωριμανση των ωοθηλακιων και την ανοδο της ε2. Οταν δεν προχωραει καλα το ενα, δεν προχωραει καλα και το αλλο , οποτε πρεπει ο κυκλος να ακυρωθει. Προσεξτε τα αυτα κοριτσια. Υπηρξα θυμα και ξερω. Μου εβαλε εμβρυα ενω το ενδομητριο μου ηταν σε πτωση απο 8 σε 6,5 κι ενω ειχα κανει απο δικο του λαθος ωορηξια. ΦΡΙΚΗ!!!!!!

Οσο για τα τσιμπηματα...ασε...πονεμενη ιστορια...

JU4zp3.png

Οσο για την παχυνση του ενδομητριου, ποσο εφτασε? Η παχυνση ειναι παραλληλη διαδικασια με την ωριμανση των ωοθηλακιων και την ανοδο της ε2. Οταν δεν προχωραει καλα το ενα, δεν προχωραει καλα και το αλλο , οποτε πρεπει ο κυκλος να ακυρωθει. Προσεξτε τα αυτα κοριτσια. Υπηρξα θυμα και ξερω. Μου εβαλε εμβρυα ενω το ενδομητριο μου ηταν σε πτωση απο 8 σε 6,5 κι ενω ειχα κανει απο δικο του λαθος ωορηξια. ΦΡΙΚΗ!!!!!!

Οσο για τα τσιμπηματα...ασε...πονεμενη ιστορια...

καλημέρα peny και σ' ευχαριστώ πολύ.

Στη φάση της διέγερσης, αν και η Ε2 ανέβαινε κανονικά (με εξέταση αίματος γινόταν έλεγχος κάθε 2 μέρες) και τα ωοθηλάκια ωρίμασαν κανονικά, το ενδομήτριο δεν έφτασε πάνω από 6.5 Σ' εκείνη τη φάση δεν κάναμε εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία. Μετά κάναμε υστεροσκόπηση, μήπως υπάρχει κάτι που εμποδιζει το ενδομήτριο να αναπτυχθεί αλλά δεν υπήρχε κάτι και μετά σε επόμενο κύκλο με φάρμακα (patches οιστραδιόλης) καταφέραμε να φτάσει 7.5

Οπότε στη δική μου περίπτωση αν και προχωρούσε καλά η Ε2 και το ελέγχαμε αυτό, δεν προχωρούσε το ίδιο καλά το ενδομήτριο...

Καμιά ιδέα;

Την Τρίτη πάω στη Λευκού, να δω τι θα μου πει για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Φιλιά και καλή ημέρα να έχετε όλες σας!:)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...