Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

το ιδιο ποσοστο μου ειπαι και εμενα κανενας γιατρος δεν λεει για 100%

εσυ τα εχεις κανει τα εμβολια?

Κοριτσια εμενα ο εξωσωματιστης μου, μου ειπε οτι εχουν καταγραφει δυο θανατοι απο αυτα τα εμβολια. Δεν με ενδιεφερε να ρωτησω απο τι, αλλα μονο αυτο που εμαθα ηταν αρκετο για να το απορριψω.

JU4zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα,

επισκευτηκα και εγω τον κυριο δανιηλιδη, χωρις να μπω σε λεπτομερειες, δεν ενθουσιαστηκα.

κοριτσια, θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα.

smamy, αν επιτρεπεται, τι σου προτεινε να κανεις? σου εδωσε καποια αγωγη? εμενα μου προτεινε να παιρνω salospir μερα παρα μερα για την θρομβοφιλια.

καλημέρα turbulence

κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, κυρίως στο κατά πόσο θα ασχοληθεί με την περίπτωσή μου. Μου πρότεινε να κάνω ενεσούλες για θρομβοφιλία -αν και δεν έχω, αλλά λόγω οικογενειακού ιστορικού - και prezolone - λόγω ενός επεισοδίου αυτοάνοσου που είχα πριν 7 χρόνια. Αλλά αυτά που μου είπε διαβάζοντας κι εδώ στο φόρουμ τα προτείνουν σε πολλές κοπέλες με διαφορετικά προβλήματα ίσως και έτσι δε μου φάνηκε πολύ εξατομικευμένη η "θεραπεία". Αλλά δεν μου πρότεινε εμβόλια, αν και έκανε κι ο σύζυγος κάποιες εξετάσεις.

Τώρα είμαι στη φάση που έχω πάρει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που μου έδωσε η Λευκού και θα πάω μετά το Πάσχα να μου πει κι αυτή την ιατρική της άποψη, ώστε να δούμε πώς θα προχωρήσουμε: έχω 2 έμβρυα σε κατάψυξη και θα ήθελα μέχρι τον Ιούνιο να κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Προς το παρόν παίρνω τα profertil που έχουν φυλικό οξύ, σελήνιο κτλ. Έτσι για να είναι ο οργανισμός ενισχυμένος.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Κοριτσια εμενα ο εξωσωματιστης μου, μου ειπε οτι εχουν καταγραφει δυο θανατοι απο αυτα τα εμβολια. Δεν με ενδιεφερε να ρωτησω απο τι, αλλα μονο αυτο που εμαθα ηταν αρκετο για να το απορριψω.

τι λες τωρα σοβαρα? εχω τρομοκρατηθει παρα πολυ

ο εξωσωματικος κ ο ανοσολογος μου ειπαν οτι ειναι τελειος ακινδυνα, τι να πω.. για να παρουν μιζες δεν λενε την αληθεια.

αν επιτρεπεται ποιον εξωσωματικο εχεις?

8HiKp2.png

Μα πως να παθεις λευχαιμια?? Απο το αιμα του συζυγου?? Συν οτι εμενα πχ μου δωσε μεχρι 80% πιθανοτητες, οχι 100%..

κ πως εισαι τοσο σιγουρη οτι με τα εμβολια δεν θα υπαρξουν προβληματα?

πιστευεις οτι θα σου μιλουσε ο γιατρος για τον κινδυνο? μπα δεν νομιζω!

8HiKp2.png

καλημέρα turbulence

κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, κυρίως στο κατά πόσο θα ασχοληθεί με την περίπτωσή μου. Μου πρότεινε να κάνω ενεσούλες για θρομβοφιλία -αν και δεν έχω, αλλά λόγω οικογενειακού ιστορικού - και prezolone - λόγω ενός επεισοδίου αυτοάνοσου που είχα πριν 7 χρόνια. Αλλά αυτά που μου είπε διαβάζοντας κι εδώ στο φόρουμ τα προτείνουν σε πολλές κοπέλες με διαφορετικά προβλήματα ίσως και έτσι δε μου φάνηκε πολύ εξατομικευμένη η "θεραπεία". Αλλά δεν μου πρότεινε εμβόλια, αν και έκανε κι ο σύζυγος κάποιες εξετάσεις.

Τώρα είμαι στη φάση που έχω πάρει τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που μου έδωσε η Λευκού και θα πάω μετά το Πάσχα να μου πει κι αυτή την ιατρική της άποψη, ώστε να δούμε πώς θα προχωρήσουμε: έχω 2 έμβρυα σε κατάψυξη και θα ήθελα μέχρι τον Ιούνιο να κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Προς το παρόν παίρνω τα profertil που έχουν φυλικό οξύ, σελήνιο κτλ. Έτσι για να είναι ο οργανισμός ενισχυμένος.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Αν επιτρεπετε για πιο λογο σου εδωσε profertil? κ σε τι βοηθαει?

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειμαι σιγουρη για καμια θεραπεια. Αλλα το ονειρο μου ειναι να αποκτησω παιδια.. Ειδικα απο οταν ειχα τις 2 αποβολες. Δεν εχω κατι να σκεφτω. Και σιγουρα δεν δικαιολογω κανεναν γιατρο, να εξηγουμαι. Αλλα πως γινεται κοπελες με το ιδιο προβλημα να τεκνοποιουν? Και αν για τους θανατους ευθυνοταν κατι αλλο? Πχ. η γιαγια μου ειχε καρκινο κ πεθανε απο αυτο. Αρα εχω μια προδιαθεση. Καπνιζω πανω απο 35 τσιγαρα την ημερα. Επισης ο Δανηιλιδης μου βρηκε γονιδιακο προβλημα, οτι θα υποφερω απο ρευματοπαθειες. Αν κανω τα εμβολια κ παθω κατι, φταινε αυτα?? Κ επισης μετραει σιγουρα και η ηλικια, στις αποβολες τουλαχιστον.. Σε 15 χρονια δεν πιστευω να μου πει παλι 80% ποσοστο επιτυχιας...

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

το ιδιο ποσοστο μου ειπαι και εμενα κανενας γιατρος δεν λεει για 100%

εσυ τα εχεις κανει τα εμβολια?

Δεν τα ξεκινησαμε ακομα, προσπαθω να χασω μερικα κιλα. Πιστευω καλοκαιρακι-φθινοπωρο, εκει γυρω.

Δεν ειμαι σιγουρη για καμια θεραπεια. Αλλα το ονειρο μου ειναι να αποκτησω παιδια.. Ειδικα απο οταν ειχα τις 2 αποβολες. Δεν εχω κατι να σκεφτω. Και σιγουρα δεν δικαιολογω κανεναν γιατρο, να εξηγουμαι. Αλλα πως γινεται κοπελες με το ιδιο προβλημα να τεκνοποιουν? Και αν για τους θανατους ευθυνοταν κατι αλλο? Πχ. η γιαγια μου ειχε καρκινο κ πεθανε απο αυτο. Αρα εχω μια προδιαθεση. Καπνιζω πανω απο 35 τσιγαρα την ημερα. Επισης ο Δανηιλιδης μου βρηκε γονιδιακο προβλημα, οτι θα υποφερω απο ρευματοπαθειες. Αν κανω τα εμβολια κ παθω κατι, φταινε αυτα?? Κ επισης μετραει σιγουρα και η ηλικια, στις αποβολες τουλαχιστον.. Σε 15 χρονια δεν πιστευω να μου πει παλι 80% ποσοστο επιτυχιας...

στο ευχομαι το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα με οσα παιδια θελεις!

μπορει κ να εχεις δικιο κ να ειχαν ιστορικο με ασθενεια.

μακαρι οσες κανουν τα εμβολια το μονο που να αποκτησουν να ειναι πολλα κ γερα παιδακια!!! κ να ειναι υγειης!!!

8HiKp2.png

Αν επιτρεπετε για πιο λογο σου εδωσε profertil? κ σε τι βοηθαει?

τα profertil female μου τα έδωσε ο γυναικολόγος μου. "Χάρη στην ειδική σύνθεσή του το PROfertil® female ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί μέχρι το τέλος του τρίτου μήνα της κύησης ενώ η ειδική σύνθεση των θρεπτικών ουσιών που περιέχει επιτυγχάνει αυτόν τον ιδιαίτερο διατροφικό σκοπό." Πρόκειται για βιταμίνες. Μπορείς να δεις και στο σάιτ που υπάρχει.

στο ευχομαι το ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα με οσα παιδια θελεις!

μπορει κ να εχεις δικιο κ να ειχαν ιστορικο με ασθενεια.

μακαρι οσες κανουν τα εμβολια το μονο που να αποκτησουν να ειναι πολλα κ γερα παιδακια!!! κ να ειναι υγειης!!!

Ευχαριστω πολυ ΛΙΝ!! Κι εγω σου το ευχομαι!!! Και σε οποια αλλη κοπελα θελει μωρακι.

Ελπιζω να με βοηθησουν και τα εμβολια. Απλα νιωθω οτι αν δεν τα κανω, χανω περιπου 50% πιθανοτητες. Τωρα εχω 35% να αποβαλλω.. Ελπιζω να μην εχω και 3η, αλλα αξιζει η προσπαθεια, δεν αξιζει??? Εσυ θα τα κανεις τελικα??

Διαφημίσεις

τι λες τωρα σοβαρα? εχω τρομοκρατηθει παρα πολυ

ο εξωσωματικος κ ο ανοσολογος μου ειπαν οτι ειναι τελειος ακινδυνα, τι να πω.. για να παρουν μιζες δεν λενε την αληθεια.

αν επιτρεπεται ποιον εξωσωματικο εχεις?

Γεια σου Λιν μου. Σε παρακολουθω κι επομενως ξερω τι εχεις περασει κι εσυ καλη μου. Γι αυτο πρωτα σου ευχομαι να τελειωσει συντομα ο γολγοθας σου.

Ο εξωσωματιστης μου ειναι στο εμπρυολαμπ και λεγεται Σαραφης Βασιλης. Εως τωρα ειμαι ευχαριστημενη. Δουλευει και σε ενα πολυ αξιολογο κεντρο στην Αγγλια και ειναι κατα σε αυτα. Εχω περασει κι εγω πολλα με δαυτους. Ασε... Αν διαβασεις παλιοτερα μην θα καταλαβεις...Οποτε...εμπιστοσυνη στα πατωματα.

Καλη ανασταση γλυκια μου! Σε σεβομαι γιατι παρα τα οσα περνας εισαι αισιοδοξη. Να προσεξεις με τα φαρμακσ γιατι εχεις κανει πολλες εξωσωματικες. Προτιμησε τον τροπ.φκ. Αυτο κανω κι εγω τωρα και μαζευω εμβρυακια. Φιλια!

JU4zp3.png

Irenoulini, καλησπερα. Τα εμβολια λεμφοκυτταρων, κατασκευαζονται απο λεμφοκυτταρα, δηλ. κυτταρα που ανηκουν στα λευκα αιμοσφαιρια και βρισκονται στο αιμα. Πολλες μορφες λευχαιμιας, σχετιζονται με ανωμαλιες σε αυτα τα κυτταρα οπως και λεμφωματα. Εισαι σιγουρη οτι αν βαλεις ξενα κυτταρα στο αιμα σου( γιατι μπορει να ειναι του αντρα σου αλλα ειναι ξενα για τον οργανισμο σου) δεν μοορει αυτο να πυροδοτησει εναν καρκινο που συνηθως εκφραζεται ως ανεξελεγκτος πολλαπλασιαμος αωρων μορφων κυτταρων? Μπορει να ειναι μια στο εκατομμυριο αλλα εγω το φοβαμαι.

Και κατι ακομη...επειδη καπνιζω κι εγω(λιγοτερο αλλα δεν εχει σημασια) εχω τρελες τυψεις οτι εχει κανει πολυ χοντρη ζημια στα ωαρια μου αλλα και γιατι ενω το εχω ελαττωσει, δεν μπορω να το κοψω,ενω θελω τοσο ενα μωρο... Με αγαπη στο λεω...μηπως να προσπαθησεις εστω να το μειωσεις? Ισως αυτο βοηθησει πιο πολυ απο τα εμβολια.

JU4zp3.png

Irenoulini, καλησπερα. Τα εμβολια λεμφοκυτταρων, κατασκευαζονται απο λεμφοκυτταρα, δηλ. κυτταρα που ανηκουν στα λευκα αιμοσφαιρια και βρισκονται στο αιμα. Πολλες μορφες λευχαιμιας, σχετιζονται με ανωμαλιες σε αυτα τα κυτταρα οπως και λεμφωματα. Εισαι σιγουρη οτι αν βαλεις ξενα κυτταρα στο αιμα σου( γιατι μπορει να ειναι του αντρα σου αλλα ειναι ξενα για τον οργανισμο σου) δεν μοορει αυτο να πυροδοτησει εναν καρκινο που συνηθως εκφραζεται ως ανεξελεγκτος πολλαπλασιαμος αωρων μορφων κυτταρων? Μπορει να ειναι μια στο εκατομμυριο αλλα εγω το φοβαμαι.

Και κατι ακομη...επειδη καπνιζω κι εγω(λιγοτερο αλλα δεν εχει σημασια) εχω τρελες τυψεις οτι εχει κανει πολυ χοντρη ζημια στα ωαρια μου αλλα και γιατι ενω το εχω ελαττωσει, δεν μπορω να το κοψω,ενω θελω τοσο ενα μωρο... Με αγαπη στο λεω...μηπως να προσπαθησεις εστω να το μειωσεις? Ισως αυτο βοηθησει πιο πολυ απο τα εμβολια.

Λες να μετραει και το καπνισμα?? Παντως και στις 2 εγκυμοσυνες το χα κοψει. Στην 1η ημουν κανα 7μηνο με κομμενο τσιγαρο στην 2η 9 μηνες. Την ημερα που απεβαλα το δευτερο ξαναξεκινησα. Θελω να το κοψω αλλα προσπαθω να χασω κιλα και αν το κοψω τωρα, δε νομιζω να τα καταφερω κ πολυ ευκολα.... Αυτο φοβαμαι.

Για το θεμα της λευχαιμιας δεν ξερω, σιγουρα ακουγεται αλλα τι να κανω? Αν δςν τα κανω εχω -45% πιθανοτητες.... Δεν θελω αλλη αποβολη...

Αγαπητέ μου φίλες! Χριστός Ανέστη και εύχομαι γαλήνη στις ταλαιπωρημένες ψυχούλες μας!

Μπορεί τα εμβόλια να δίνουν κάποια ποσοστά, αλλά φαίνεται μπακαλίστικο και ψαρωτικό να δίνει "ποσοστά επιτυχίας" ο Δ/δης και μόνο γιαυτό δεν θα τον εμπιστευόμουνα!

Η Λευκού και κάποιοι άλλοι, μου είπαν πολύ απλά ότι "τα εμβόλια, μπορεί τώρα να μην σου κάνουν ζημιά, αλλά δεν ξέρουμε στο μέλλον τι θα προκύψει από τη χρήση τους" και μόνο αυτό μου αρκεί!

Εκανα και εγώ σε άλλο μικροβιολογικό, όχι το προτεινόμενο του Δ/δη, την εξέταση υπαρξης αντιπατρικών και βγήκε ότι δεν έχω! Τελικά, μάλλον η εξέταση έχει πρόβλημα και όχι εμείς!

Οσον αφορά το κάπνισμα: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ?

Οσον αφορά τα επιπλέον κιλά: Μία γλυκιά φιλεναδίτσα μου, όταν έχασε 15 κιλά, έμεινε έγκυος! Η ζάχαρη είναι εχθρός της εγκυμοσύνης!! Η παραμικρή άνοδος του ζαχάρου στην αρχή της εγκυμοσύνης μπορεί να αποβεί μοιραία!

Οσον αφορά τα ΝΚ: Ο Οικονόμου από Αθήνα προτείνει βιταμινούχα θεραπεία, όποια πάει στον Οικονόμου, ας μας την περιγράψει!

Σας φιλώ γλυκά όλες σας και εύχομαι να φύγουμε γρήγορα από αυτό το θέμα!!

χρονια πολλα. κοριτσια!!

συμφωνω με τη μαρινα, γιατι πολλα τα ψαχνουμε και μαζι, καναμε μεγαλη "ερευνα", δεν ξερουμε για τα εμβολια τιποτα, γιατι δεν εχουν γινει ουτε ερευνες, ουτε μελετες, δεν υπαρχουν στατιστικες σ'αυτον τον τομεα. το χειροτερο, κανενας δεν μπορει να σου πει κατι με σιγουρια. οι γιατροι απλα "δεν τα δεχονται" (παθητικοτατη σταση θα ελεγα), οι αλλοι τα υποστηριζουν και δινουν καποια ανεβασμενα ποσοστα επιτυχιας.

που ειναι γραμμενα επισημα αυτα τα ποσοστα??? ας μας τα δειξει καποιος!

το θεμα δεν ειναι οτι ισως ειναι επικυνδινα οχι μονο για την ιδια τη γυναικα, αλλα και για την υγεια του μελλοντικου εμβρυου. εμενα προσωπικα αυτο με σταματησε απο το να τα κανω.

λυν, δεν εκανα εξετασεις του δανιηλιδη, ηταν ασυμφορες οικονομικα (καποιες γονιδιακες), που δεν τα θεωρησαμε κιολας απαραιτητες με τη λευκου και τον γυναικολογο μου. δεν ξαναπηγα. απλα για την θρομβοφιλια που ξερω οτι εχω, μου εδωσε το σαλοσπιρ. και η λευκου την ανεβασε τη δοση. αρα, ετσι και αλλιως το παιρνω.

smamy, σ'ευχαριστω για τις ευχες σου. και εγω παιρνω τα profertil female. τα συνεστησαν και η λευκου, και οποιοι γιατροι εχω ρωτησει, ολοι!

τωρα, αν ειναι τοσο καλα, θα δουμε. "η αυτοψια θα δειξει". ετσι και αλλιως, εγω καταλαβα, οτι χειροτερα δεν προκειται να με κανουν, δεν εχω τιποτα να χασω.

περα απ'αυτο, θα ηθελα να σας ευχηθω ΟΛΕΣ οτι καλυτερο στη ζωη σας, και να βρουμε μια ακρη, ησασταν καλη παρεα και με βοηθησατε πολυ σε πολλα πραγματα.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ ΛΙΝ!! Κι εγω σου το ευχομαι!!! Και σε οποια αλλη κοπελα θελει μωρακι.

Ελπιζω να με βοηθησουν και τα εμβολια. Απλα νιωθω οτι αν δεν τα κανω, χανω περιπου 50% πιθανοτητες. Τωρα εχω 35% να αποβαλλω.. Ελπιζω να μην εχω και 3η, αλλα αξιζει η προσπαθεια, δεν αξιζει??? Εσυ θα τα κανεις τελικα??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ!!!

Irenoulini μου το ιδιο ποσοστο μου ειπαι κ εμενα οτι με τα εμβολια θα εχω 80% κ χωρις τα εμβολια 30% τι πω δεν ξερω, μακαρι να αξιζει αυτη η προσπαθεια.

εγω δεν θα τα κανω τελικα τα εμβολια οσο στην αρχη ημουν θετικη τωρα ειμαι πολυ αρνητικη δεν θελω φοβαμαι.

8HiKp2.png

κοριτσια καλησπερα κ χριστος ανεστη!

γραφω πρωτη φορα στο φορουμ αλλα ειμαι φανατικη αναγνωστρια εδω κ δυομισι περιπου χρονια που ξεκινησαν οι περιπετειες μου.δυσκολο να συμπεριλαβω σε λιγες γραμμες την ιστορια μου κ τον ατελειωτο τομο τωνεξετασεων κ των ενεργειων που εχω κανει προκειμενου να επιτυχω το επιθυμητο.κοντευω τα σαραντα κ μετραω πεντε αποβολες με παρα πολυ ευκολες συλληψεις.οι τεσσερις πρωτες με φυσικη συλληψη κ η τελευταια με εξωσωματικη(διδυμα) προκειμενου να γινει προεμφυτευτικος μηπως κ τα καταφερουμε καλυτερα.δυστυχως ολες οι κυησεις χαθηκαν στο πρωτο τριμηνο κ οσα εμβρυα μπορεσαμε να εξετασουμε ηταν υγιη χρωματοσωμικα.ολες οι εξετασεις μας βρισκονται παντα καλες κ κανεις δεν μπορει να βρει τι συμβαινει.ειμαι παντα με φουλ υποστηρικτικη αγωγη κ παρακολουθηση μεχρι εκει που δεν παιρνει.εχω κανει κ εμβολια κ intralipid αλλα τιποτα.εννοειται οτι παρακολοθουμαι απο αιματολογο λογω ηπιας θρομβοφιλιας κ ενδοκρινολογο για λογους ασφαλειας.εχω κανει τρεις φορες ανοσολογικο ελεγχο,ορμονολογικο ,ελεγχο για μικροβια καθε ειδους, nk,δυο υστεροσκοπισεις κ εξετασεις συμβατοτητας.σκεφτομαι να κανω κ βιοψια ενδομητριου κ ελεγχο τοξικοτητας nk.ξερει κανεις αν η τελευταια εξεταση ειναι η ιδια με την εξεταση εμβρυοτοξικοτητας?οσο για τον κυριο οικονομου τον γνωριζω περιπου τρια χρονια κ μετα απο ερευνα εχω να πω τα καλυτερα.παιρνω κ εγω τις βιταμινες που μου εχει προτεινει γιατι τα νκ ειναι καποιες φορες οριακα αυξημενα.πιο συγκεκριμενα παιρνω βιταμινη d, c,ρεσβερατρολη,ω3 κ inofert για καλυτερα ωαρια.ολα αυτα σε αυξημενη δοσολογια.δεν πρεπει ομως να ξεχναμε οτι η καθε θεραπεια πρεπει να εξατομικευεται κ να μην προτεινεται αλογιστα ακομη κ αν προκειται για βιταμινες.ενδιαφερουςες πληροφοριες θα μπορουςατε να βρειτε εαν πληκτρολογηςετε dr fiona fertility.οποαδηποτε απαντηση θα μου ηταν ευπροσδεκτη.

κοριτσια καλησπερα κ χριστος ανεστη!

γραφω πρωτη φορα στο φορουμ αλλα ειμαι φανατικη αναγνωστρια εδω κ δυομισι περιπου χρονια που ξεκινησαν οι περιπετειες μου.δυσκολο να συμπεριλαβω σε λιγες γραμμες την ιστορια μου κ τον ατελειωτο τομο τωνεξετασεων κ των ενεργειων που εχω κανει προκειμενου να επιτυχω το επιθυμητο.κοντευω τα σαραντα κ μετραω πεντε αποβολες με παρα πολυ ευκολες συλληψεις.οι τεσσερις πρωτες με φυσικη συλληψη κ η τελευταια με εξωσωματικη(διδυμα) προκειμενου να γινει προεμφυτευτικος μηπως κ τα καταφερουμε καλυτερα.δυστυχως ολες οι κυησεις χαθηκαν στο πρωτο τριμηνο κ οσα εμβρυα μπορεσαμε να εξετασουμε ηταν υγιη χρωματοσωμικα.ολες οι εξετασεις μας βρισκονται παντα καλες κ κανεις δεν μπορει να βρει τι συμβαινει.ειμαι παντα με φουλ υποστηρικτικη αγωγη κ παρακολουθηση μεχρι εκει που δεν παιρνει.εχω κανει κ εμβολια κ intralipid αλλα τιποτα.εννοειται οτι παρακολοθουμαι απο αιματολογο λογω ηπιας θρομβοφιλιας κ ενδοκρινολογο για λογους ασφαλειας.εχω κανει τρεις φορες ανοσολογικο ελεγχο,ορμονολογικο ,ελεγχο για μικροβια καθε ειδους, nk,δυο υστεροσκοπισεις κ εξετασεις συμβατοτητας.σκεφτομαι να κανω κ βιοψια ενδομητριου κ ελεγχο τοξικοτητας nk.ξερει κανεις αν η τελευταια εξεταση ειναι η ιδια με την εξεταση εμβρυοτοξικοτητας?οσο για τον κυριο οικονομου τον γνωριζω περιπου τρια χρονια κ μετα απο ερευνα εχω να πω τα καλυτερα.παιρνω κ εγω τις βιταμινες που μου εχει προτεινει γιατι τα νκ ειναι καποιες φορες οριακα αυξημενα.πιο συγκεκριμενα παιρνω βιταμινη d, c,ρεσβερατρολη,ω3 κ inofert για καλυτερα ωαρια.ολα αυτα σε αυξημενη δοσολογια.δεν πρεπει ομως να ξεχναμε οτι η καθε θεραπεια πρεπει να εξατομικευεται κ να μην προτεινεται αλογιστα ακομη κ αν προκειται για βιταμινες.ενδιαφερουςες πληροφοριες θα μπορουςατε να βρειτε εαν πληκτρολογηςετε dr fiona fertility.οποαδηποτε απαντηση θα μου ηταν ευπροσδεκτη.

Γεια σου Μαγιοπούλα!

Είναι συγκλονιστική η ιστορία σου και μπράβο για το κουράγιο σου!

Σε ποιό γιατρό έκανες τις ανοσολογικές? δεν σου έδειχναν κανένα πρόβλημα?

Καμπύλη σακχάρου έκανες, κυρίως στην αρχή της εγκυμοσύνης?!

Μήπως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το DFI του συζύγου, κάνατε DFI?

Οσον αφορά την "εμβρυοτοξικότητα", καλό είναι να κάνεις βιοψία ενδομητρίου και ότι τοξικότητα για τα ΝΚ να την μετρήσεις εκεί. Για Αθήνα, δεν ξέρω να σου προτείνω, σίγουρα όμως θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι κατά την βιοψία θα κάνουν και αυτή την εξέταση, γιατί ενώ την ζητούσα επίμονα στον γυναικολόγο μου δεν την έκανε!

Ρώτησα την αιματολόγο μου (Λευκού) για την εμβρυοτοξικότητα και μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μετρήσεις τα ΝΚ του περιφερικού αίματος και αυτό να σου δείχνει τα ΝΚ του ενδομητρίου, γιαυτό μην πολυπιστεύεις σε εξετάσεις που προτείνονται με αιμοληψία απλή ή με ιστό από το εσωτερικού του μάγουλου, που προτείνει κάποιος από Θεσ/νίκη. Από ότι μου είπε η Λευκού, δεν στέλνονται στον Ρουσεβ, αλλά μάλλον σε καμιά Βουλγαρία και τρέχα γύρευε σε τι κατάσταση θα φτάσει ως εκεί το αίμα για εξέταση!

Σου εύχομαι καλή τύχη και ο Θεός μαζί σου!

γεια κ σε σενα.κατ'αρχην να σου πω οτι μενω στην αθηνα οποτε τα περι βουλγαριας κ μακρια μου πεφτουν κ θα προτιμουσα μια χωρα πιο προηγμενη κ πιο αξιοπιστη σε τετοιου ειδους θεματα χωρις βεβαια να θελω να αποκλεισω οτι αξιολογοι κ αξιοπιστοι επιστημονες υπαρχουν παντου.dfi λοιπον μετα τη δευτερη αποβολη καναμε κ κανεις δεν μας ειπε οτι υπαρχει προβλημα εκει.αρκετα μεγαλη αποπτωση φανηκε αλλα δεν προβληματιστηκε κανεις.γενικοτερα το σπερμα χαραχτηριστηκε παρα πολυ καλο σε ολες τις φασεις ελεγχου.το καλοκαιρι που μας περασε ομως κ ενω εγω βιωνα την τεταρτη αποβολη μου με πολλα σκαμπανεβασματα στη χοριακη επισκεφτηκαμε γνωστο ανοσολογο στην αθηνα ο οποιος συνεστησε εξεταση ερπητωιων στο σπερμα.ο αντρας μου βγηκε θετικος σε ερπη τυπου 1, τυπου 2 κ μεγαλοκυτταροιο.αφου λοιπον μας διαβεβαιωσε ο ανοσολογος οτι αυτη ειναι η αιτια της κακοδαιμονιας μας κ οτι αλλη αποβολη δεν θα εχω,του εδωσε το γνωστο αντιικο που ολοι προτεινουν,ενα εμβολιο πριν τη συλληψη κ δυο κατα τη διαρκεια(ειπα να το δοκιμαςω κ αυτο),οπλιστηκαμε με δυναμη κ χαμογελο,εφερα εις περας κ αυτη την αποβολη αρχες οκτωβριου κ τελη νοεμβρη ημουν κ παλι εγκυος.δεκα γεναρη εκανα ομως αποξεση μετα απο καρδιακη λειτουργια.ολοι μειναν αναυδοι με την εξελιξη κ παλι.οσων τωρα αφορα στους ανοσολ. ελεγχους οπρωτος εγινε στο αρεταιειο πριν μεινω για πρωτη φορα εγκυος ,γιατι βλεπεις ηθελα να ειμαι καθ'ολα νομοτυπη, ο δευτερος στο ελενας κ ο τριτος στο ελενας κ στον ευαγγελισμο ταυτοχρονα.επισης εκανα κ ανοσοιστοχημια στο πρωτο κ στο τελευταιο υλικο αποβολης οπου φανηκαν ελαφρως αυξημενα νκ.παντως η εξεταση τοξικοτητας νκ θα γινει στην αθηνα στο μοναδικο ,μαλλον ,εργαστηριο που γινεται κ απ΄ οτι βλεπω ειναι αποδεκτη απο επιστημονικους κυκλους η εγκυρουητα του.ευχαριστω πολυ για την συμβουλη περι βιοψιας ενδομητριου.δεν το γνωριζα.θα το ζητησω οπωσδηποτε.θα μπορουν να το κανουν ομως?α! κ επειδη το ξεχασα.οχι μονο μια καμπυλη αλλα και συνεχως μετρησεις εκανα για το ζακχαρο.ηταν ολα υπο ελεγχο

γεια κ σε σενα.κατ'αρχην να σου πω οτι μενω στην αθηνα οποτε τα περι βουλγαριας κ μακρια μου πεφτουν κ θα προτιμουσα μια χωρα πιο προηγμενη κ πιο αξιοπιστη σε τετοιου ειδους θεματα χωρις βεβαια να θελω να αποκλεισω οτι αξιολογοι κ αξιοπιστοι επιστημονες υπαρχουν παντου.dfi λοιπον μετα τη δευτερη αποβολη καναμε κ κανεις δεν μας ειπε οτι υπαρχει προβλημα εκει.αρκετα μεγαλη αποπτωση φανηκε αλλα δεν προβληματιστηκε κανεις.γενικοτερα το σπερμα χαραχτηριστηκε παρα πολυ καλο σε ολες τις φασεις ελεγχου.το καλοκαιρι που μας περασε ομως κ ενω εγω βιωνα την τεταρτη αποβολη μου με πολλα σκαμπανεβασματα στη χοριακη επισκεφτηκαμε γνωστο ανοσολογο στην αθηνα ο οποιος συνεστησε εξεταση ερπητωιων στο σπερμα.ο αντρας μου βγηκε θετικος σε ερπη τυπου 1, τυπου 2 κ μεγαλοκυτταροιο.αφου λοιπον μας διαβεβαιωσε ο ανοσολογος οτι αυτη ειναι η αιτια της κακοδαιμονιας μας κ οτι αλλη αποβολη δεν θα εχω,του εδωσε το γνωστο αντιικο που ολοι προτεινουν,ενα εμβολιο πριν τη συλληψη κ δυο κατα τη διαρκεια(ειπα να το δοκιμαςω κ αυτο),οπλιστηκαμε με δυναμη κ χαμογελο,εφερα εις περας κ αυτη την αποβολη αρχες οκτωβριου κ τελη νοεμβρη ημουν κ παλι εγκυος.δεκα γεναρη εκανα ομως αποξεση μετα απο καρδιακη λειτουργια.ολοι μειναν αναυδοι με την εξελιξη κ παλι.οσων τωρα αφορα στους ανοσολ. ελεγχους οπρωτος εγινε στο αρεταιειο πριν μεινω για πρωτη φορα εγκυος ,γιατι βλεπεις ηθελα να ειμαι καθ'ολα νομοτυπη, ο δευτερος στο ελενας κ ο τριτος στο ελενας κ στον ευαγγελισμο ταυτοχρονα.επισης εκανα κ ανοσοιστοχημια στο πρωτο κ στο τελευταιο υλικο αποβολης οπου φανηκαν ελαφρως αυξημενα νκ.παντως η εξεταση τοξικοτητας νκ θα γινει στην αθηνα στο μοναδικο ,μαλλον ,εργαστηριο που γινεται κ απ΄ οτι βλεπω ειναι αποδεκτη απο επιστημονικους κυκλους η εγκυρουητα του.ευχαριστω πολυ για την συμβουλη περι βιοψιας ενδομητριου.δεν το γνωριζα.θα το ζητησω οπωσδηποτε.θα μπορουν να το κανουν ομως?α! κ επειδη το ξεχασα.οχι μονο μια καμπυλη αλλα και συνεχως μετρησεις εκανα για το ζακχαρο.ηταν ολα υπο ελεγχο

Γεια σου και πάλι!

Μήπως μπορείς να μας δώσεις λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξετάσεις σου, γιατί αν κατάλαβες, όλες εδώ μέσα μεταξύ μας ψάχνουμε λύσεις και όχι από τους "αδιάφορους" γιατρούς μας!

1) Πες μας για την εξέταση των ΝΚ που θα κάνεις, που θα την κάνεις και από που συμπεραίνεις οτι θα είναι αξιόπιστη?

2) την εξέταση στο σύζυγο που βρήκε τους ιούς, την κάνατε με καλλιέργεια σπέρματος?

3) έκανες εμβόλια λεμφοκυττάρων από το σύζυγο ή ανοσοσφαιρίνες?

4) Ποιος ανοσολόγος σου φαίνεται καλύτερος και γιατί?

θα απαντησω στις ερωτησεις σου το βραδυ που θα επιστρεψω γιατι δυστυχως τωρα πρεπει να φυγω.το λεω απλα να μην νομιζεις οτι αδιαφορησα.θα προσπαθησω να βοηθησω οσο μπορω αλλα δεν εχω σε ολα φυσικα επαρκεις απαντησεις.

γεια σου μαγιοπουλα,

με πολυ ενδιαφερον διαβασα την ιστορια σου και με περισσοτερο θα διαβαζω και τις εξεληξεις.

να σε ρωτησω κατι, ο ελεγχος τοξικοτητας των ΝΚ ειναι το ιδιο με τον ελεγχο ενεργοποιησης των ΝΚ?

εχεις κανει τον "ενδοκυτταρικο προσδιορισμο των κυτταροκινων"?

η βιοψια του ενδομητριου μαλλον ειναι η ανοσοιστοχημικη εξεταση του ενδομητριου? το δειγμα πρεπει να εξεταζεται απο τον παθολογοανατομο παντως, για συγκεκριμενους δεικτες που θα υποδειξει ο γιατρος που θα κανει την βιοψια. αν την κανεις, πες μας για ποιους δεικτες εγινε και τι εδειξε.

και κατι αλλο, εντελως πληροφοριακα, η εξεταση της εμβρυοτοξικοτητας θεωρειται παλια ονομασια, ετσι μου εξηγησαν απο το μονο εργαστηριο στη θεσσαλονικη που την κανουν,τωρα λεγεται εξεταση της κυτταροτοξικοτητας (Th1 Th2), και εχει να κανει με τα ΝΚ κυτταρα. (μηπως αυτην την εξεταση εννοεις?) γινεται με αιμα δικο σου και του συζυγου σε εμβρια ποντικων, και δεν ειμαι σιγουρη οτι γινεται στην ελλαδα, αλλα δεν ξερω και που το στελνουν το αιμα.

σε ολες αυτες τις εξετασεις παντως, οτι και να βρεθει, δεν υπαρχουν εξειδικευμενες θεραπειες, η εμβολια προτεινουν, η ανοσοσφαιρινες, η κορτιζονη η intralipids. αυτα τα 4.

και κατι αλλο - για αυτοανοσα ψαχτηκες? ελλειψη καποιας βιταμινης? αρρωσταινεις συχνα η καθολου λογο του αυξημενου ανοσοποιητικου?

χαζες ερωτησεις, απλα καμια φορα μας ξεφευγει κατι τοσο μικρο.

μαρινα,

θα προσπαθησω να ειμαι συνοπτικη.

1) τα εμβολια τα εκανα απο το αιμα του συζυγου

2) δεν θεωρω κανεναν μοναδικο ανοσολογο.η ανοσολογια ειναι ακομη στα σπαργανα κ για τις αποβολες ειναι τα περισσοτερα γκριζα ζωνη.πειραματοζωα γονομαστε

3)πολυ ενδιαφερον δειχνουν στο ελενας αλλα δεν προτεινουν κατι που δεν μπορει να γινει στο νοσοκομειο(δεοντολογικα σωστο να μην σε κατευθυνουν στον ιδιωτικο τομεα αλλα τροχοπεδη μερικες φορες για μας)φερεγγυες εξετασεις

4)ευαγγελισμος.αριστα ενημερωμενοι κ αμεσες απαντησεις εξετασεων με καθοδηγηση για το πως θα γραφτουν απο τον παθολογο για να μην πληρωσουμε

5)κατα την ταπεινη μου αποψη παντα, απορριπτω ανοσολογους στην αθηνα κ εκτος,που ειναι κολλημενοι αποκλειστικα κ μονο στα μικροβια κ δεν κοιτανε το υπολοιπο ανοσολογικο κομματι,που προτεινουν σε ολους αλογιστα εμβολια κ ζητανε μια περιουσια λεγοντας σου οτι ειναι η μοναδικη σου ελπιδα κ σου προτεινουν εξετασεις αχρηστες που παθολογικες η οχι θα παροσπαθησουν να σε πεισουν οτι δεν ειναι φυσιολογικες.δεν θα δωσω ονοματα,ουτε θα μπω σε λεπτομερειες.ειναι δουλεια αλλων φορεων να τους μαζεψει κ να μας προστατεψει

6)το εργαστηριο για τη τοξικοτητα νκ βρισκεται στην αθηνα,κανει αυτη την εξεταση απο το δεκεμβρη κ το βρισκεις ευκολα ανπατησεις στις λεξεις κλειδια.νομιζω διαβασα κ για ενα αλλο στη θεσσαλονικη.μου μιλησαν δυο εμπιστοι μου γιατροι γι αυτο

7)ακομη κ ενας καλος αιματολογος θα σε κατευθυνει για τα ανοσολογικα

:cool:συνδιαζω γνωμες αιματολογου απο το ωνασειο κ του οικονομου που εχει μια πιο μοντερνα αποψη για τα πραγματα κ τον εχω δοκιμασει στις εγκυμοσυνες μου.

9)τελικα η εξεταση για την τοξικοτητα γινεται μονο με ληψη αιματος.αυτο που λες γινεται με ιστο περιοδου.το ξεκαθαρισα το μεσημερι.

tyrbulence γεια σου,

δεν ξερω τι ειναι η εξεταση για την ενεργοποιηση

των νκ.λογικα πρεπει να μιλαμε για το ιδιο πραγμα.φυσικα κ εχω ψαχτει για αυτοανοσα κ πριν μεινω για πρωτη φορα εγκυος κ ενδιαμεσα κ τον φλεβαρη.οχι δεν αρρωσταινω ποτε παρολο που δουλευω με παιδια.προβλημα βεβαια η δουλεια μου συμφωνα με το ελενας.κλαδος πρωτος στις αποβολες.ανοσοιστοχημεια εκανα σε δυο υλικα αποβολης αλλα κανεις απο τους μεγαλοανοσολογους που πηγα δεν μπορεσε να μου δωσει μια εξηγηση.ο οικονομου μονο μου ειπε οτι τα νκ ειναι καπως αυξημενα.τωρα δεν ξερω τι ειδε αυτος που δεν ειδαν οι αλλοι.προφανως αυτα τα αντιγονα που εξεταζουν θα αφορουν κ αλλοες παραμετρους.ευελπιστω στην βιοψια ενδομητριου που θα ληφθει υλικο σε δυο διαφορετικες ημερες μετα απο την ωορρηξια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...