Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια επειδη εχει πεσει πολυ τεχνολογια νομιζω οτι ηρθε η ωρα να αφιερωσω σε ολες σας ενα τραγουδι για να παρουμε ολες μας δυναμη.επιτρεψτε μου ομως να βαλω πρωτες στη σειρα της αφιερωσης την terbulence κ την peny 75.θα ηθελα να ακουσετε το "l'enfant et la mer"της celine dion.οι γαλλομαθεις θα το καταλαβετε οι υπολοιπες να βρειτε την μεταφραση.ολες παντως θα το νιωσετε.η celine dion εκανε τα διδυμακια της σε μεγαλη ηλικια κ αγωνιστηκε πολυ γι αυτο.μπορει να ανηκει σε αλλο κοσμο,να εχει πλουτη αλλα πιστευω πως ενιωσε ο,τι κ εμεις.εγω ειχα την τυχη να την δω στο θεαμα που πρασφερει στο las vegas.ηταν ενας απο τους σταθμους μας στο γαμηλιο ταξιδι.συνεχεια κατα την παρασταση μιλουσε για τα παιδια της.ενιωσα οτι ενιωσε αυτο που εμεις νιωθουμε τωρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλι βιαστηκα κ τα κανα λαθος. la mer et l'enfant λεγεται.το album λεγεται"sans attendre"κ σημαινει"χωρις να περιμενω"αυτο ευχομαι να πουμε ολες μια μερα.σχεδον ολα τα τραγουδια της εκει μεσα αφορουν περιπτωσεις σαν κ τις δικες μας

ναι λιν μου.το εχω.κ το ξανακουσα τωρα αλλες δυο φορες κ αποδω κ στο εξης θα το ακουω κ θα σε θυμαμαι

ειναι το αγαπημενο μου! ειναι πολυ αισιοδοξο εχει μια δυναμη!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, το ριξατε λοιπον στο τραγουδι! Πολυ χαιρομαι!!!

Μαγιοπουλα μου ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την αφιερωση. Νομιζω το εχω ακουσει αλλα θα το ψαξω με μεταφραση γιατι αν και κατεχω καποιες γλωσσες, τα γαλλικα με προσπερασαν...

Λιν μου, μπραβο κοπελα μου! Ετσι θελει, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!

Μαγιοπουλα, την γνωριζω αυτην την ερευνα. Νομιζω ομως οτι δινει λυση κυριως σε γυναικες νεες με προωρη ωοθηκικη ανεπαρκεια και ενεργοποιει τα υπαρχοντα ανενεργα ωαρια. Αν και λεω αν, οι αποβολες μας τελικα οφειλονται σε χρωμ.ανωμαλιες λογω ηλικιας, τοτε ουτε αυτο μας σωζει. Who knows???

JU4zp3.png

γεια σας κοριτσια.σημερα ειχα τα πρωτα αποτελεσματα απο την ηλεκτρονικη σαρωση του ενδομητριου.εκει που ο ανθρωπος δεν περιμενε οπως μου ειπε,να βρει κατι το σημαντικο ισως κ να εβγαλε λαβρακι.τα πινοποντια ειναι παρα πολλα κ αυτο εξηγει κ την ευκολια συλληψης.ομως,υπαχουν κατα τοπους χαλασμενα κυτταρα,να το πω ετσι,που μαρτηρουν την υπαρξη μικροβιου η ιου.παρολη την αντιβιωση που εχω παρει δεν εχουν φυγει.το θεμα ειναι ομως οτι το pcr περιοδου βγηκε αρνητικο σε μυκοπλασμα κ ουρεοπλασμα.χλαμυδια ξερω οτι εχω.δεν ξανακανα.δεν περιμενε ομως κ κατι απο τον ιστο περιοδου οπως μου ειπε.θελει ξανα βιοψια απο κομματι του ενδομητριου κ καλλιεργεια.αυτο κατα τη γνωμη μου ισως κ να ειναι η αιτια της κακολαιμονιας μου.θα αντιδρασω αραγε στη οποια θεραπεια?πως τοση αντιβιωση δεν επεδρασε?ισως κ να χρειαζεται κορτιζονη για πτωση του ανοσοποιητικου.

γεια κ παλι.δεν θα απαντησω σε pm για να μπορει να δει τις εξαλιξεις κ αλλη ενδιαφερομενη.καποια στιγμη την επομενη εβδομαδα θα κανω παλι βιοψια ενδομητριου για να σταλει για καλλιεργεια.μαλλον εχουν δημιουργηθει αποικιες κ εχω αναπτυξει αντισωματα.σιγουρα θα παρω ξανα αντιβιωση αλλα πιθανοτατα αυτα δεν θα εκριζωθουν.θα απευθυνθω σε λοιμοξιολογο οπως κ εχω ξανακανει.ο ανθρωπος που παρακολουθει τα ανοσολογικοαιματολογικα μου μου ειπε οτι θα μελετησει βιβλιογραφικα την περιπτωση μου.η υποθεση δεν ειναι ευκολη.θα χρειαστει να ριξουμε το ανοσοποιητικο αλλα αυτο μπορει να γινει μεχρι ενος σημειου γιατι αν παραπεσει τοτε το σωμα δεν θα αναγνωρισει το κυημα ως ξενο σωμα,δεν θα αναπτυξει προσταστατευτικους μηχανισμους κ αυτο δεν το θελουμε.απ ο,τι καταλαβενετε λοιπον τα ανοσοκατασταλτικα ειτε προκειται για κορτιζονη,ειτε για humira η κατι αλλο θελουν πολυ προσοχη.κ η επιλογη του καταλληλου συμβουλατορα ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα.χρειαζεται καποιον με εμπειρια στην κυηση

Διαφημίσεις

γεια κ παλι.για να μην γραφω ξεχωριστα pm απανταω σε ολους.επειδη προεκυψαν νεα δεδομενενα κ η διαισθηση μου με οδηγησε σωστα πρεπει τωρα να καταστρωθει αλλο σχεδιο δρασης.δυσκολο οπως μου λενε.την επομενη εβδομαδα θα ξαναπαρουμε υλικο απο το ενδομητριο κ θα το στειλουμε για καλλιεργεια.τα μικροβια εχουν κανει αποικιες κ ειναι δυσκολο να εκριζωθουν.εκτος λοιπον απο την αντιβιωση η οποια θα εχει κ αμφιβολο αποτελεσμα,θα χρειαστει κ μινι ανοσοκαταστολη.αν γινει maxi τοτε δεν θα μπορεσει το σωμα να αναπτυξει τους μηχανισμους προστασιας του.ο οικονομου θα μελετησει βιβλιογραφικα την περιπτωση μου κ θα αποφασισει.θα συμβουλευτω βεβαια κ λοιμοξιολογο.οσο για τα νκ που με ρωταγατε μπορουν να γινουν οποτε να ναι.αν ομως γινουν μετα την ωορηξια θα βρεθουν πιο αυξημενα κ ειναι λογικο γιατι τοτε δημιουργειται φυσιολογικα φλεγμονωδης αντιδραση.

εσυ λιν,βρε κοριτσακι μου πολυ μου μοιαζεις σαν περιπτωση.μηπως πρεπει να το κοιταξεις κ αυτο?να χα τα νιατα σου ομως!.τα χεις κανει μαλλον ολο.δεν εχεις λογους να αποτυγχανεις μικρη κοπελα

αυτο που εμαθα για τα ΝΚ ειναι οτι μαλλον αχρηστες ειναι οι μετρησεις τους, αυτο που μετραει ειναι ο βαθμος ενεργοποιησης τους (μαγιοπουλα, σου το εγραψα και σε π.μ.). δλδ, πως αντιδρουν σε μια εγκυμοσυνη.

πολλοι λιγοι το λενε, λιγοτεροι κανουν αυτην την εξεταση. τα μεγαλυτερα διαγνωστικα θεσσαλονικης δεν την κανουν καθολου.

και κατι αλλο. δεν θυμαμαι αν ειπωθηκε, αλλα τα αυξημενα ΝΚ δηλωνουν οτιδηποτε προβληματικο στον οργανισμο - φλεγμονη, παθηση, καποια δυσλειτουργια. π.χ. μια ουρολοιμωξη τα ανεβαζει.

αρα, οταν ειναι ανεβασμενα τα ΝΚ μπορει να δειχνουν και κατι εντελως ασχετο με υπογονημοτητα, αλλα κατι που πρεπει να ρυθμιστει πριν μεινεις εγκυος.

φυσικα κ τα νκ αυξανονται κ για αλλους λογους γι αυτο κ τα κοιτανε συνολικα κ τους ενδιαφερουν κυριως τα cd56.γι αυτο κ γω αυριο παω στον ευαγγελισμο για γενικο σερβις.μονο εξεταση για τον προστατη δεν θα κανω.τι εννοεις ενεργοποιηση?που κ πως γινεται?

ειναι ειδικη εξεταση που λεγεται ελεγχος ενεργοποιησης ΝΚ κυτταρων.

οι μονοι που μιλησαν γι'αυτην ειναι ο μαντουβαλος στο αρθρο του, και ενας μοριακος βιολογος στην θεσσαλονικη. δινεις αιμα. εκτος απο αυτους τους 2 δεν ξερω ποιοι αλλοι την κανουν.

εγω προσωπικα δεν θα απευθυνομουν σε κανεναν απο τους 2 για διαφορετικους λογους.

Διαφημίσεις

turbulence η εξεταση που εγραψες μηπως ειναι ιδια με την εξεταση της εμβρυοτοξικοτητ που ειχαμε μιλησει κ αλλωτε η ειναι διαφορετικη?

εγω την παρασκευη παω για να παρουν κ παλι ιστο του ενδομητριουγια να σταλει αυτη τη φορα που δεν εχω παρει αντιβιωση για καλλιεργεια.ο ανθρωπος που ειδε την φλεγμονη στο μικροσκοπιο του,θα κοιταξει ξανα το υλικο χωρις αλλα χρηματα.ειναι πραγματικα πολυ αξιολογος.το θεμα ειναι τωρα οτι απευθυνομενη σε ειδικο στις λοιμωξεις μου λεει οτι δεν γνωριζει την εξεταση αυτη(η γραμματεας δηλαδη).περιμενει να στειλω το υλικο αλλα γενικως βρισκω αντιστασεις.μακαρι να με βοηθησει αλλα νομιζω οτι δυσκολο το βλεπω.

γεια σου μαγιοπουλα,

ειναι διαφορετικη εξεταση. το θεμα ειναι οτι δεν την ξερουν καν, εκτος απο αυτους τους δυο που σου εγραψα. και παλι δεν τους βασιζομαι. αλλα σαν εξεταση εχει περισσοτερο νοημα απο απλα ποσοστα.

δυστυχως, και μονη σου να ψαξεις, ολο απροθυμια και αγνοια συναντας πολλες φορες.

οι περισσοτερες εξετασεις που σου δινουν οι ανοσολογοι ειναι γονιδιακες, ακριβες και δεν χρησιμευουν σε πολλα. δεν υπαρχουν μελετες για κατι παραπανω, και οι λυσεις ειναι αυτες οι συγκεκριμενες που λεγαμε, και επισης αμφισβητουνται.

κοριτσια καλησπερα.η υποθεση μου ειναι σε εξελιξη.ερευναται.αυτος ο νικας ειναι η καλη version του αστυνομου σαινη.η λοιμωξιολογος μολις ειδε την εκθεση του νικα ειπε εκτος απο τις κλασσικες καλλιεργειες να κοιταξουμε για ερπητοιους κ ξανα παλι τα χλαμυδια.μυκοπλασμα ουρεοπλασμα το θεωρω δεδομενο.εκτος απο τον ιστο περιουδου που ελεγξαμε την προηγουμενη εβδομαδα ειπα να τα ελεγξουμε παλι κ στον ιστο του ενδομητριου γιατι αυτο λαμβανεται απο πολλα σημεια κ ειναι οπως καταλαβενετε πολυ πιο αξιοπιστο.κ μια χρησιμη πληροφορια.πηγα στο pasteur για τους ερπιτοιους,το οποιο κ κανενας δεν μπορει να το αμφισβητησει κ στοιχιζει μονο 24 ? ο καθε ερπητοιος(δυο συνηθως εξεταζουν)ενω σε γνωστο εργαστηριο που ρωτησα μου ζητησαν 80.κ ρωτησα κ για την επαρχια κ μου ειπαν οτι δεχονται δειγματα αλλα πρεπει να ερθουν μεσα σε 24 ωρες μεσα σε παγοκυστη κ τυλιγμενα σε φελιζολ.την παρασκευη εχω ραντεβου κ με δευτερο λοιμοξιολογο.επισης να σας πω οτι επικοινωνησα με την πολυ καλη κυριουλα που μου εκανε την ανοσοιστοχημεια στη θεσσαλονικη κ μου ειπε οτι ευχαριστως θα μιλησει με το νικα για την περιπτωση μου.εκεινος μαλιστα θα παει την πεμπτη θες για συνεδριο κ θα της ζητησει να εξετασει δειγμα μου αν εχουν κρατησει.μεσα στην ατυχια μου ειμαι πολυ τυχερη που δυο τοσο καλοι επιστημονες ενδιαφερονται τοσο πολυ.κ περιττο να σας πω οτι δεν θα πληρωσω τιποτα επιπλεον.

συγχαρητηρια κοριτσι! μπραβο και καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

τελεια χοριακη! πες μας αν θελεις, πως τα καταφερες! σε ποιον γιατρο πηγες κ.λ.π.

να εισαι καλα και να προσεχεις τωρα.

μονο τετοια νεα να ακουμε απο δω και περα, ευχαριστα, και ολες οι υπολοιπες να παιρνουμε σειρα.

συγχαρητηρια κοριτσι! μπραβο και καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι.

τελεια χοριακη! πες μας αν θελεις, πως τα καταφερες! σε ποιον γιατρο πηγες κ.λ.π.

να εισαι καλα και να προσεχεις τωρα.

μονο τετοια νεα να ακουμε απο δω και περα, ευχαριστα, και ολες οι υπολοιπες να παιρνουμε σειρα.

τη δευτερα θα ξαναπαω!ολοι μας και περισσοτερο ο γιατρος μου ειναι συγκρτημενος!!ευχομαι σε ολες τα καλυτερα και να βρειτε ενα σωστο επιστημονα οπως αυτον που εχω διπλα μου.

κοριτσια γεια σας.οπως σας ειπα ενημερωνω ανοικτα κ οχι σε pm προκειμενου καποιες να βοηθηθουν η να δωσουν γνωμη κ να καταθεσουν προσωπικη εμπειρια.να σας πω οτι η ερευνα ειναι σε εξελιξη.το μεγαλου ατου ειναι οτι επιτελους στοχευσαμε στο προβλημα αλλα οι πααραγοντες που εμπλεκονται ειναι δαιδαλωδεις.την πεμπτη επανελαβα τα νκ στον ευαγγελισμο κ την παρασκευη το πρωι τα ειχα.αψογοι οπως παντα.κ το τονιζω γι αυτους που βλακωδως κ χωρις να εχουν τη γνωση κατηγορουν μονιμως τα δημοσια νοσοκομεια.οκ υπαρχει κ η αρνητικη πλευρα αλλα μη γενικευουμε.εκει εκανα κ εναν πληρεστατο αιματολογικο ελεγχο.τα νκ λοιπον(cd56) απο 17,6 πηγαν στο 15,4.αυτα ομως αξιολογουνται επι του συνολου κ αυτο θα το κανει ο οικονομου.θα σας ενημερωσω.ολοκληρωθηκε κ ο εργαστηριακος ελεγχος κ εχει ως εξης:αρνητικη στα χλαμυδια στο κολπικο σε ερπη τυπου 1κ2 και στα χλαμυδια.φυσικα με pcr.σε γνωστοτατο εργαστηριο τωρα ,που εκανα την καλλιεργεια με ιστο του ενδομητριου εχω βρεθει τρεις φορες θετικη στα χλαμυδια(τελευταια φορα το φεβρουαριο)τι συμβαινει?το pasteur δεν αμφισβητειται ενω κ οι δυο επιφανεις λοιμωξιολογοι αμφισβητουν σφοδρα τα αποτελεσματα του ιδιωτ.εργαστηριου.εκει λοιπον βρεθηκα κ παλι αρνητικη σε pcr περιοδου στο μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα ενω στην καλλιεργεια του ενδομητριου δεν βρεθηκε τιποτα εκτος απο τον στρεπτοκοκο agalactiae,ο οποιος εχει ξαναβρεθει δυο φορες στο κολπικο.Ο ενας λοιμωξιολογος μου ειπε οτι εχω παρει πολυ κ σωστη αντιβιωση,οτι δεν υπαρχει παθογονος οργανισμος κ οτι τα χλαμυδια που εχουν βρεθει ειναι απλως μητρες που συνυπαρχουν μαζι μου αρμονικα.αλλωστε λει στην αφρικη οι γυναικες γενουν επτα παιδια στη σειρα φουλ στα χλαμυδια κ οτι πιστευει το παστερ.οι επητοιοι προσθεσε που εχουν βρεθει στον αντρα μου δεν υφιστανται στην πραγματικοτητα γιατι η εξεταση του γνωστου κεντρου λεει οτι βρισκονται στην εκφραση των κυτταρων κ αυτο δειχνει οτι στην παιδικη ηλικια ειχε νοσησει.πιστευει οτι το αποτελεσμα του νικα δεν αμφισβητειται αλλα οτι αυτος δεν εχει τη γνωση να με βοηθησει γιατι πιστευει οτι αυτο οφειλεται σε ανοσολογικη απαντηση του οργανισμου μου.η αλλη τωρα λοιμωξιολογος θα μου απαντησει οριστικα μαλλον τη δυτερα αλλα προτεινει μεγαλο αντιβιωτικο σχημα που θα ξεπερασει το μηνα για τα χλαμυδια γιατι δεν εγκρινει αυτο που ειχα παρει.τον μαρτη μου ειχε πει να επαναλαβω καπου αλλου τα χλαμυδια κ να προχωρησω.οταν ομως ειδε την εξεταση του νικα ειδε οτι πραγματι κατι υπαρχει αλλα μαλλον δεν θελησε να το ρισκαρει για τα χλαμυδια.ενας αλλος γιατρος μου ειπε ομως οτι αν πραγματι ο στρεπτοκοκος υπαρχει στο ενδομητριο αυτο ειναι πραγματι ευρημα γιατι ο χωρος αυτος πρεπει να ειναι καθαρος κ οτι αυτος ο μικροοργανιςμος πρεπει παντα να βρισκεται στον κολπο.τελος ολοιμωξιολογος μου ειπε οτι αυτη η ηπια οσμη που υπαρχει ειναι λογω των μικροοργανισμων που φυσιολογικα υπαρχουν στην περιοχη.μεγαλο μπερδεμα.

κοριτσια γεια σας.οπως σας ειπα ενημερωνω ανοικτα κ οχι σε pm προκειμενου καποιες να βοηθηθουν η να δωσουν γνωμη κ να καταθεσουν προσωπικη εμπειρια.να σας πω οτι η ερευνα ειναι σε εξελιξη.το μεγαλου ατου ειναι οτι επιτελους στοχευσαμε στο προβλημα αλλα οι πααραγοντες που εμπλεκονται ειναι δαιδαλωδεις.την πεμπτη επανελαβα τα νκ στον ευαγγελισμο κ την παρασκευη το πρωι τα ειχα.αψογοι οπως παντα.κ το τονιζω γι αυτους που βλακωδως κ χωρις να εχουν τη γνωση κατηγορουν μονιμως τα δημοσια νοσοκομεια.οκ υπαρχει κ η αρνητικη πλευρα αλλα μη γενικευουμε.εκει εκανα κ εναν πληρεστατο αιματολογικο ελεγχο.τα νκ λοιπον(cd56) απο 17,6 πηγαν στο 15,4.αυτα ομως αξιολογουνται επι του συνολου κ αυτο θα το κανει ο οικονομου.θα σας ενημερωσω.ολοκληρωθηκε κ ο εργαστηριακος ελεγχος κ εχει ως εξης:αρνητικη στα χλαμυδια στο κολπικο σε ερπη τυπου 1κ2 και στα χλαμυδια.φυσικα με pcr.σε γνωστοτατο εργαστηριο τωρα ,που εκανα την καλλιεργεια με ιστο του ενδομητριου εχω βρεθει τρεις φορες θετικη στα χλαμυδια(τελευταια φορα το φεβρουαριο)τι συμβαινει?το pasteur δεν αμφισβητειται ενω κ οι δυο επιφανεις λοιμωξιολογοι αμφισβητουν σφοδρα τα αποτελεσματα του ιδιωτ.εργαστηριου.εκει λοιπον βρεθηκα κ παλι αρνητικη σε pcr περιοδου στο μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα ενω στην καλλιεργεια του ενδομητριου δεν βρεθηκε τιποτα εκτος απο τον στρεπτοκοκο agalactiae,ο οποιος εχει ξαναβρεθει δυο φορες στο κολπικο.Ο ενας λοιμωξιολογος μου ειπε οτι εχω παρει πολυ κ σωστη αντιβιωση,οτι δεν υπαρχει παθογονος οργανισμος κ οτι τα χλαμυδια που εχουν βρεθει ειναι απλως μητρες που συνυπαρχουν μαζι μου αρμονικα.αλλωστε λει στην αφρικη οι γυναικες γενουν επτα παιδια στη σειρα φουλ στα χλαμυδια κ οτι πιστευει το παστερ.οι επητοιοι προσθεσε που εχουν βρεθει στον αντρα μου δεν υφιστανται στην πραγματικοτητα γιατι η εξεταση του γνωστου κεντρου λεει οτι βρισκονται στην εκφραση των κυτταρων κ αυτο δειχνει οτι στην παιδικη ηλικια ειχε νοσησει.πιστευει οτι το αποτελεσμα του νικα δεν αμφισβητειται αλλα οτι αυτος δεν εχει τη γνωση να με βοηθησει γιατι πιστευει οτι αυτο οφειλεται σε ανοσολογικη απαντηση του οργανισμου μου.η αλλη τωρα λοιμωξιολογος θα μου απαντησει οριστικα μαλλον τη δυτερα αλλα προτεινει μεγαλο αντιβιωτικο σχημα που θα ξεπερασει το μηνα για τα χλαμυδια γιατι δεν εγκρινει αυτο που ειχα παρει.τον μαρτη μου ειχε πει να επαναλαβω καπου αλλου τα χλαμυδια κ να προχωρησω.οταν ομως ειδε την εξεταση του νικα ειδε οτι πραγματι κατι υπαρχει αλλα μαλλον δεν θελησε να το ρισκαρει για τα χλαμυδια.ενας αλλος γιατρος μου ειπε ομως οτι αν πραγματι ο στρεπτοκοκος υπαρχει στο ενδομητριο αυτο ειναι πραγματι ευρημα γιατι ο χωρος αυτος πρεπει να ειναι καθαρος κ οτι αυτος ο μικροοργανιςμος πρεπει παντα να βρισκεται στον κολπο.τελος ολοιμωξιολογος μου ειπε οτι αυτη η ηπια οσμη που υπαρχει ειναι λογω των μικροοργανισμων που φυσιολογικα υπαρχουν στην περιοχη.μεγαλο μπερδεμα.

Εγω μαγιοπουλα, σου εχω ηδη πει την γνωμη μου. Δεν νομιζω οτι εχεις ιο ή χλαμυδια. Πολυ πιθανο , οπως πιστευα απο την αρχη αν θυμασαι, τις παθολογοανατομικες αλλοιωσεις που φανηκαν στην σαρωση, να τις προκαλει τελικα ενα κοινο μικροβιο, στην προκειμενη ο στρεπτοκοκος που ηδη βρεθηκε. Το ψευδως θετικο ειναι πιθανο, αν ο ανθρωπος εχει νοσησει προηγουμενως και τα μηχανηματα ειναι υπερευαισθητα. Πιανει κατι που ομως δεν θεωρειται πλεον νοσογονο.

JU4zp3.png

αρα πενυ ουσιαστικα συμφωνεις με αυτο που εχει πει αρχικα ο οικονομου πριν το επιβεβαιωσει η εξεταση.οτι δηλαδη εχω περασει κατι που εχει αφησει αντισωματα κ ενεργοποιειται ενα ειδος φλεγμονης.αρα η κορτιζονη ειναι απαραιτητη.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...