Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΟΣΟΛΟΓΟΣ

Recommended Posts

Εδω ειμαστε για να μοιραζομαστε εμπειριες, να δινουμε κουραγιο και ελπιδα η μια στην αλλη και ΟΧΙ για να πληγωνομαστε και να μαλωνουμε.

Καλο σου μεσημερι και ευχομαι να κανεις συντομα ενα παιδακι, γιατι η απωλεια βγαινει σε κακια.

peny75

"...οτι ο σκοπος ολων μας ειναι κοινος, το σωμα δικο μας και ειμαστε εμεις υπευθυνες , με το "δικο" μας μυαλο για το πως θα το διαχειριστουμε, και ποσο θα το ρισκαρουμε για να φτασουμε σε αυτον τον ευλογημενο στοχο!..."

να κάνω ένα μικρό σχόλιο κι εγώ ως συμμετέχουσα σε αυτό το τόπικ. Συμφωνώ με τα παραπάνω που ανέφεραν η Irenoulini και η peny.

Πραγματικά με χαλάει πολύ να μπαίνω και να "προσλαμβάνω" τόση επιθετικότητα ακόμη κι αν δεν απευθύνεται σε εμένα προσωπικά.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και στην τελική "θα συμβουλεύσει" τους άλλους σύμφωνα με τις εμπειρίες του. Δε χρειάζεται να "επιβεβαιωνόμαστε" για τις επιλογές μας, "ακυρώνοντας" τις επιλογές των άλλων.

Καλή ευκολία και καλά αποτελέσματα σε όλες μας!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 388
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω εχεις λαθος. Και δειχνεις οτι εισαι οντως επιθετικη.

Η καθεμια εδω μεσα ψαχνεται για το δικο της καλο, συζητωντας τα οσα ξερει με τις αλλες. Καποια κανει intralipids, καποια αλλη κορτιζονη, εγω πχ θα κανω τα εμβολια λεμφοκυτταρων του Δανηιλιδη.

Αυτο θεωρει η καθεμια σωστο, αυτο κανει. Μην προσπαθεις να της αλλαξεις γνωμη, δεν νομιζω οτι στο συγκεκριμενο θεμα γινεται.

Πολυξερος ειναι αυτος που παριστανει οτι ξερει τα παντα, ΕΔΩ συζηταμε απλα τις εμπειριες μας απο εγκυμοσυνες, αποβολες, γιατρους.

Και οταν λες "ψαχνεστε και ενα παιδι δεν εχετε", φροντισε να το λες ενω εσυ το εχεις καταφερει. Γιατι κ εσενα ψαγμενη σε βρισκω, αλλα μονη σου ειπες οτι προσπαθεις ακομα. Οπως ολες μας.

Εδω ειμαστε για να μοιραζομαστε εμπειριες, να δινουμε κουραγιο και ελπιδα η μια στην αλλη και ΟΧΙ για να πληγωνομαστε και να μαλωνουμε.

Καλο σου μεσημερι και ευχομαι να κανεις συντομα ενα παιδακι, γιατι η απωλεια βγαινει σε κακια.

οταν σε χλεβαζουν για την επιλογη που εχεις κανει θα γινεις κακια.Όπως για εμας τους Βορειοελλαδιτες οτι παμε στη Βουλγαρια για πιο φθηνα μαγγεια μας.Και για ψωνια και για γιατρους ναι θα παω και ας με θεωρουν κακομοιρα.Δεν ειπα σε καμια οτι με το ιντραλιπιντ θα μεινω εγκυος. Ειπα δοκιμαζω εχω δωσει ενα περιθωριο στο γιατρο για να δω αν τα καταφερω μετα θα ψαξω κατι αλλο

Την εμπειρια μου κατεθεσα

οταν σε χλεβαζουν για την επιλογη που εχεις κανει θα γινεις κακια.Όπως για εμας τους Βορειοελλαδιτες οτι παμε στη Βουλγαρια για πιο φθηνα μαγγεια μας.Και για ψωνια και για γιατρους ναι θα παω και ας με θεωρουν κακομοιρα.Δεν ειπα σε καμια οτι με το ιντραλιπιντ θα μεινω εγκυος. Ειπα δοκιμαζω εχω δωσει ενα περιθωριο στο γιατρο για να δω αν τα καταφερω μετα θα ψαξω κατι αλλο

Την εμπειρια μου κατεθεσα

Συμφωνω στο θεμα ψωνια απο Βουλγαρια κ εγω Βορεια Ελλαδα μενω και αυτο κανω. Αν οι τιμες στην Ελλαδα ειναι πολυ πιο υψηλες, αν ο πωλητης δεν σεβεται την τσεπη μου δεν θα σεβαστω ουτε εγω αυτον. Το θεμα του γιατρου ειναι στην κριση της καθεμιας. Εγω πχ τον Δανηιλιδη δεν τον αλλαζω με τιποτα.

Προσωπικα, εμενα με ενοχλησε που ειπες οτι ψαχνομαστε αλλα παιδακι δεν εχουμε ακομα. Ενιωσα οτι πατας εκει που ποναμε ολες.

Ευχομαι να συνεχισεις να γραφεις σε αυτο το ποστ και να λυθει η οποιαδηποτε παρεξηγηση.

Στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Κι αν δεν πάνε, απλά δεν έχει έρθει το τέλος!

Συμφωνω στο θεμα ψωνια απο Βουλγαρια κ εγω Βορεια Ελλαδα μενω και αυτο κανω. Αν οι τιμες στην Ελλαδα ειναι πολυ πιο υψηλες, αν ο πωλητης δεν σεβεται την τσεπη μου δεν θα σεβαστω ουτε εγω αυτον. Το θεμα του γιατρου ειναι στην κριση της καθεμιας. Εγω πχ τον Δανηιλιδη δεν τον αλλαζω με τιποτα.

Προσωπικα, εμενα με ενοχλησε που ειπες οτι ψαχνομαστε αλλα παιδακι δεν εχουμε ακομα. Ενιωσα οτι πατας εκει που ποναμε ολες.

Ευχομαι να συνεχισεις να γραφεις σε αυτο το ποστ και να λυθει η οποιαδηποτε παρεξηγηση.

Και εγω εκει ποναω ομως οταν η peny με κατηγορει και σχολιαζει μια κοπελα η οποια με βοηθησε να κανω μια αρχη θα βγαλω νυχια.Επειδη τη Μαρθα τη βρηκα απο εδω και μιλησαμε αρκετα μεσα απο το τηλ και μου ειπε την εμπειρια της και πως τα καταφερα ειναι αδικο να την κατηγορουν επειδη δε δεχονται οτι λεει. Επειδη καμια μας δεν εχει γνωσεις να αμφισβητησει καποιες θεραπειες καλο ειναι να ακουει και με το γιατρο της να το ψαχνει. όπως ειπα οι δικες μου εξετασεις και θεραπεια ειναι υπογεγραμενες απο καποιον δε μου ειπαν κανε την ταδε θεραπεια μου την υπεγραψαν.και τα εχω εν υπογραφα!

Στο Δανιηλιδη δεν πηγα ομως ειπα σε μια κοπελα αν ηταν να ψαξω αντιπατρικα θα πηγαινα σε αυτον. για εμενα αυτος τα κανει χρονια και ξερει να τα δεινει καποιες εμειναν εγκυες καποιες αλλες οχι.Αν και καποια κοπελα ειπε πως ειναι επικυνδινα.Πηγα στη Λευκου δε μου ειπε κατι συγκεκριμενο οπως ειπα καποια θεραπεια. οκ οι βιταμινες ομως λυση θελω. Το να απορριπτω τον Δανιηλιδη σημαινει οχι να προτεινω κατι.π.χ βρηκα ανεβασμενα νκ κανω ιντραλιπιντ, αν εβρισκα κατι αλλο θα ηθελα μια θεραπεια και ενα στοχο.Δικη μου αποψη και κριση.

Κανενα γιατρο δεν θεοποιω αν δε δω αποτελεσματα.εχω δωσει ενα χρονικο περιθωριο αν δεν εχω το επιθυμητο αποτελεσμα θα ψαχθω και αλλου,ισως αντιπατρικα.

Εγω δε λεω οτι ξερω τα παντα και το εχω ψαξει.

Οσο για τη βουλγαρια και τα σκοπια ο κοσμος καλα κανει και πηγαινει για αγορες αγαθων οπως και για θεματα υγειας!!! Εδω μας δινουν φαρμακα απο Αφγανισταν της Βουλγαριας μας πηραξαν!

Γεια σας κοριτσια!!!

Σας παρακαλω πολυ δεν θελω να κλειδωσουν το θεμα, αν συνεχιστη η λογομαχια.

Εδω ειμαστε με κοινο σκοπο να γινουμε ολες μανουλες!!!

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.συνοψιζω απαντησεις απο pm.ας φιλοσοφισουμε λιγακι:Pλοιπον:αυριο παω για το δευτερο μερος της βιοψιας.θα παρουμε ιστο απο αλλο μερος του ενδομητριου κ αναμενεται η απαντηση.ο ανθρωπακος που θα μου την κανει δεν ξερει αν θα βγει κατι.σε μια φιλη που την εκανε πριν λιγες ημερες,η ποια εχει πολλες προσπαθειες στην πλατη,κανενα θετικο αποτελ βρηκε φλεγμονη στο ενδομητριο η οποια δεν φαινοταν με την υστεροσκοπιση.παει τωρα για pcr.εγω αυτο θα το κανω ετσι κ αλλιως αλλα θα το συζητησω αυριο αν θα παρθει αυριο το υλικο η θα το κανω με ιστο περιοδου για τι εχω παρει αντιβιωση για 4 ημερες κ την σταματησα πριν 4 ημερες.δεν θα ξανακανω για χλαμυδια κ στρεπτοκοκο γιατι αυτα τα εχω στη συλλογη μου σιγουρα.ειναι προικα μου παρα την αντιβιωση.ουτε για ερπιτοιους.εχει οαντρας μου.τι καλα!με την δικη του την εξεταση ξερω οτι τους εχω κ εγω.θα κανω μυκοπλασμα,ουρεοπλασμα κ καθε αλλη προταση ειναι δεκτη.

κ κλασσικα συνεχιζω αλλου.το θεμα ειναι οτι διατυπωθηκε απο γιατρο η αποψη οτι πιθανον ο οργανισμος μου δεν αντιδρα σωστα στα μικροβια κ ισως αυτη ειναι η αιτια της καταστασης μου.μου ειπε οτι απο τα χλαμυδια προκυπτει η πρωτεινη θερμικης καταπληξιας60 (τρομακτικο ακουγεται)κ οτι γι αυτο χρειαζεται κορτιζονη λογω του οτι δημιουργουνται αντισωματα.τωρα για την εξεταση νκ στη μητρα αυτο το εκανα με τα εμβρυα.μπορουν να μετρηθουν ετσι?αυτο δεν ειναι η τοξικοτητα?γι αυτην οπως ξαναειπα μου ειπαν να μην την κανω γιατι απο το περιφεριακο αιμα δεν βγαινει ακρη για τη μητρα.απ ο,τι καταλαβα κ η λευκου της ιδιας αποψης ειναι.κανω λαθος?οσο γι τα νκ θα τα μετρησω αφου κανω 7-9 ημερα ιντραλιπιντ στον επομενο κυκλο,παρωενδοφλεβια κορτιζονη μην τυχον προκυψει αλλεργεια κ περασουν κ δεκα ημερες απ ολα αυτα.

Καλημερα!

με τους γιατρους εχω φρικαρει:mad: δηλ. εμενα ο Παντος μου ειπαι να κανω προεμφυτευτικο και τα εμβολια γιατι αυξανουν της πιθανοτητες, ενω σε μια γνωστη μου που παει και εκεινη στον Παντο της ειπαι το αντιθετο και λεω εγω τωρα μηπως μας δουλευουν??? και δεν κοιταζουν με σοβαροτητα το προβλημα μας, παρα μονο τη τσεπη τους.

Γενικα οι εξωσωματικοι δεν προτεινουν εξειδικευμενες εξετασεις, γιατι δεν τους συμφερει ψαχνωντας το θεμα και βρισκοντας τη λυση ετσι χανουν την πελατεια στα κεντρα εξωσωματικης.

Ετσι αποφαση να κανω την εξεταση σε ιστο περιοδου στο LocusMedicus για χλαμυδια,ουρεοπλασμα,μυκητες.

8HiKp2.png

καλημερα λιν μου.στην περιπτωση σου το βρισκω λογικο να σου πει ο παντος να κανεις προ εμφυτευτικο.εγω παντως που τον ειχα δει περυσι κ η αληθεια ειναι με παροτρυνε να προσπαθησω μονη μου κ μετα να παω για εξωσωματικη,μου ειπε οτι δεν δεχεται ουτε τα νκ ουτε τα εμβολια.εχεις ρωτησει ποσο χρεωνουν τον προεμφυτευτικο στο γενεσις?εχω ακουσει κατι εξωφρενικα ποσα κ θελω να μαθω αν ειναι αληθεια.εμενα απο το τηλεφωνο παντως δε μου λενε.γιατι αραγε?εχει καποια καμια ιδεα?τους εξηγησα οτι θελω τον κλασικοπροεμφυτευτικο κ οχι να ψαξω κατι το ιδιαιτερο

Κορίτσια, μου είπαν από μικροβιολογικό στη Θεσ/νίκη ότι αν έχεις πάρει πρόσφατα αντιβίωση, δεν κάνει να κάνεις άμεσα PCR περιόδου.

Και ναι αγαπητή ΛΙΝ δεν μας προτείνουν εξετάσεις, γιατί θα χάσουν πελατεία! Εμένα που ετοιμαζόμουν για εξ/κη πέρσι, μου έδωσαν ένα φυλλάδιο όπου μου σημείωσαν σαν απαραίτητες εξετάσεις ορμόνες, θυροειδή, μαστογραφία, ενώ στο υπόλοιπο φυλλάδιο (που περιείχε ένα μεγάλο αριθμό εξετάσεων) περιελάμβανε, ανοσολογικό και θρομβοφιλικό έλεγχο! Τώρα που τα έμαθα τώρα το πρόσεξα!

Για τη μέθοδο ελέγχου DNA ωαρίων και εμβρύων, Array-cgh των πολικών σωματιδίων έχετε ακούσει?

Δείτε αυτό: http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/proionta-ypiresies/news/15829/prwtes-kyiseis-stin-ellada-me-ti-methodo-array-cgh-katopin-viopsias-polikwn-swmatiwn-kai-emvrywn.html

Διαφημίσεις

ναι.εχω ρωτησει κιολας.ειναι μη περεμβατικο.εξεταζει τα υπολειματα που φυσικα"πεφτουν"απο τα ωαρια κ αυτα δειχνουν αν το ωαριο ειναι χρωμοσωμιακα σωστο.ειναι για γυναικες που ειτε εχουν προβλημα στον καρυοτυπο,ειτε που επανειλημενως κ διαπιστωμενα δεν παραγουν σωστα χρωμοσωμιακα εμβρυα.αρα δεν ειναι για σενα κ για μενα.στο κεντρο μου αυτο στοιχιζει 600? χωρις την γονιμοποιηση.

λοιπον αποφασισα να κανω τα μαικροβια την επομενη εβδομαδα,δωδεκα ημερες μετα δηλ γιατι δεν εχω αλλο χρονικο περιθωριο.καποιοι λενε οτι οταν ειναι pcr δεν πειραζει,παλι τα ιδια.παλι διαφωνια.

λοιπον, εψαξα και βρηκα ποιοι κανουν τον προγεννετικο με την μεθοδο array-cgh.

αθηνα - παντος, μαστρομηνας, και παγκαλος στο intergenetics.

στη θεσσαλονικη - ν.πραπας στο ια...τρο, διαγνωστικο eurogenetica στη καλαμαρια, και ισως στο embryolab

για τιμες δεν ξερω, φανταζομαι πολυ παραπανω απο τα 600 της μαγιοπουλας. γιατι ο απλος προεμφυτευτικος κανει 2800. το φτηνοτερο που ακουσα ηταν 2000.

μαρινα, καλα που το ανεφερες, θα το ψαξω κι αλλο.

καλημερα λιν μου.στην περιπτωση σου το βρισκω λογικο να σου πει ο παντος να κανεις προ εμφυτευτικο.εγω παντως που τον ειχα δει περυσι κ η αληθεια ειναι με παροτρυνε να προσπαθησω μονη μου κ μετα να παω για εξωσωματικη,μου ειπε οτι δεν δεχεται ουτε τα νκ ουτε τα εμβολια.εχεις ρωτησει ποσο χρεωνουν τον προεμφυτευτικο στο γενεσις?εχω ακουσει κατι εξωφρενικα ποσα κ θελω να μαθω αν ειναι αληθεια.εμενα απο το τηλεφωνο παντως δε μου λενε.γιατι αραγε?εχει καποια καμια ιδεα?τους εξηγησα οτι θελω τον κλασικοπροεμφυτευτικο κ οχι να ψαξω κατι το ιδιαιτερο

Καλησπερα σε ολο το παρεακι!

μαγιοπουλα μου ο προεμφυτευτικος απ'οτι καταλαβα δεν γινετε στο γενεσις επειδη μου ειπαν για το interGenetics με γενετιστη τον Παγκαλο και με μια κοπελα που επικοινωνω που ειναι και εκεινη στον Παντο της ειπαι στον παιδων δεν θυμαμαι ποσα αλλα πολυ λιγοτερα σε σχεση με τα 4.500 στον Παγκαλο ειναι παρα πολλα, χωρια τα χρηματα για την εξωσωματικη.

8HiKp2.png

Κορίτσια, μου είπαν από μικροβιολογικό στη Θεσ/νίκη ότι αν έχεις πάρει πρόσφατα αντιβίωση, δεν κάνει να κάνεις άμεσα PCR περιόδου.

Και ναι αγαπητή ΛΙΝ δεν μας προτείνουν εξετάσεις, γιατί θα χάσουν πελατεία! Εμένα που ετοιμαζόμουν για εξ/κη πέρσι, μου έδωσαν ένα φυλλάδιο όπου μου σημείωσαν σαν απαραίτητες εξετάσεις ορμόνες, θυροειδή, μαστογραφία, ενώ στο υπόλοιπο φυλλάδιο (που περιείχε ένα μεγάλο αριθμό εξετάσεων) περιελάμβανε, ανοσολογικό και θρομβοφιλικό έλεγχο! Τώρα που τα έμαθα τώρα το πρόσεξα!

Για τη μέθοδο ελέγχου DNA ωαρίων και εμβρύων, Array-cgh των πολικών σωματιδίων έχετε ακούσει?

Δείτε αυτό: http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/proionta-ypiresies/news/15829/prwtes-kyiseis-stin-ellada-me-ti-methodo-array-cgh-katopin-viopsias-polikwn-swmatiwn-kai-emvrywn.html

PCR περιοδου ειναι η εξεταση σε ιστο περιοδου? ή κατι αλλο?

αν ειναι αυτη που λεω δεν το ηξερα για την αντιβιωση, αλλα ευτυχως δεν ετυχε να παρω γιατι θα την κανω αυτο το μηνα.

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

απ'οτι διαβασα παραπανω τον προεμφυτευτικο τον κανουν και στο Γενεσις τοτε ο Παντος γιατι με στελνει στο interGenetics :?

εγω βρηκα στο internet οτι το κανουν στον παντο. μαλλον δεν το κανουν στα εργαστηρια του γενεσις, αλλα συνεργαζονται με το intergenetics, σε στελνουν εκει, απλα για λογους διαφιμισης το γραφουν ετσι. και ποσο το χρεωνει ο κ. παντος?

εγω βρηκα στο internet οτι το κανουν στον παντο. μαλλον δεν το κανουν στα εργαστηρια του γενεσις, αλλα συνεργαζονται με το intergenetics, σε στελνουν εκει, απλα για λογους διαφιμισης το γραφουν ετσι. και ποσο το χρεωνει ο κ. παντος?

4.500

8HiKp2.png

ακριβως.ο παντος συνεργαζεται με το intergenetics ,το χορεμειο κ την φιορεντινη(στο μητερα).το εμβρυογενεσις τα κανει μονο του κ για πολυ ειδικες περιπτωσεις συνεργαζεται κ με το χορεμειο.εκει υπαρχει ο καλυτερος σε συμβουλευτικη για τον προεμφυτευτικο.ο συγκεκριμενος δεν χρεωνει τιποτα.ειναι εξαιρετικος κ κυριος με ολη τη σημασια του ορου.το πολικο σωματιο αφορα το ωαριο.τωρα οταν γονιμοποιηθει δεν προδικαζει κ κανενας οτι δεν υπαρχει χρωμοσωμιακη βλαβη που προερχεται απο το σπερμα.γιατι ομως τοσα χρηματα για τον προεμφυτευτικο?το δικο μου κεντρο,που θεωρειται κ ειναι απο τα καλυερα,χρεωνει το καθε εμβρυο 300? γιατι δεν προδικαζει κανεις οτι θα αντεξουν ολα για προεμφυτευτικο.κ ετσι ειναι το σωστο.πας με το κομματι.

χωρις να θελω να αναφερθω σε καποια συγκεκριμενα υπαρχει κ ενα αλλο πολυ σημαντικο επιτευγμα.ελπιζω να το εξηγω σωστα.ειναι δυνατη η ληψη του πυρηνα ωαριου κ ημεταμοσχευση μιτοχονδριων απο αλλη γυναικα.αυτα βοηθουν στις διαιρεσεις κ ετσι κρατα κανεις το δικο του γενετικο υλικο.ασχετο αυτο με τον προεμφυτευτικο βεβαια

ακριβως.ο παντος συνεργαζεται με το intergenetics ,το χορεμειο κ την φιορεντινη(στο μητερα).το εμβρυογενεσις τα κανει μονο του κ για πολυ ειδικες περιπτωσεις συνεργαζεται κ με το χορεμειο.εκει υπαρχει ο καλυτερος σε συμβουλευτικη για τον προεμφυτευτικο.ο συγκεκριμενος δεν χρεωνει τιποτα.ειναι εξαιρετικος κ κυριος με ολη τη σημασια του ορου.το πολικο σωματιο αφορα το ωαριο.τωρα οταν γονιμοποιηθει δεν προδικαζει κ κανενας οτι δεν υπαρχει χρωμοσωμιακη βλαβη που προερχεται απο το σπερμα.γιατι ομως τοσα χρηματα για τον προεμφυτευτικο?το δικο μου κεντρο,που θεωρειται κ ειναι απο τα καλυερα,χρεωνει το καθε εμβρυο 300? γιατι δεν προδικαζει κανεις οτι θα αντεξουν ολα για προεμφυτευτικο.κ ετσι ειναι το σωστο.πας με το κομματι.

Τι γνωμη εχεις για τον Παγκαλο?

μια φιλη μου ο Παντος την εστειλε στον Παιδων και ειναι η τιμη αν θυμαμαι 200 δεν ειμαι σιγουρη δεν ξερω για ποσα εμβρυα

8HiKp2.png

πολυ καλος ειναι ο παγκαλος.αυτο δεν παιρνει αμφιβολια.ομως το ιδιο ακριβως πραγμα το κανεις κ αλλου.δεν μας περισευουν

συμφωνω! αλλα τον Παγκαλο μου τον συστησε ο Παντος αφου συνεργαζονται

ενω οπως ειπα κ παραπανω στο μνμ σε αλλη κοπελα ειπαι στο Παιδων.

το ενα ιδιοτικο κ το αλλα δημοσιο

8HiKp2.png

μηπως ειχε συγκεκριμενο θεμα στον καρυοτυπο ζευγους?απο κει κ περα μην το ψαχνεις.ποιος ξερει γιατι.

η κοπελα εχει στιγμα μεσογειακης αναιμιας γι'αυτο το λογο θα κανει προεμφυτευτικο

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...