Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

CMV αντισώματα IGG και IGM Κυτταρομεγαλοιός

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , olivia2012 είπε:

CMV IgG 158, CMV IgM 0,30και Ερυθρας IgG 32,8 μονο αυτα ειναι αυξημενα απο ολα τα αντισωματα.

Άρα έχεις περάσει στο παρελθόν και δεν έχεις πια, όπως οι περισσότεροι ενήλικες. Οπότε μην ασχολείσαι άλλο. Igg : παλιά λοίμωξη.

1 hour ago, ΑΡΓΚ είπε:

Χλαμύδια δυστυχώς κολλάς μόνο με σεξουαλική επαφή. Άρα ή έχεις χρόνια τώρα λοίμωξη που δεν θεραπεύτηκε ή κάπως ξανακολλησες. 

Το πρωτο σιγουρα

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, olivia2012 είπε:

Το πρωτο σιγουρα

Μίλησε με το γιατρό σου, για το αν αυτό είναι δυνατό (έχω ακούσει για υποτροπή, αλλά εσύ μιλάς για δεκαετία) και για το πώς θα θεραπευτεί και ο σύντροφός σου.

• 7 months later...

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά είμαι 27 ετών και διανύω την 9 εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης.. μόλις εχθές παρέλαβα τις απαντήσεις από τις εξετάσεις αίματος π έχω κάνει και είδα κάτι που με τρόμαξε πολύ.. Βγήκα θετική στα igg του κυτταρομεγαλοιου 172.7 αλλά βγήκα και θετική στα igm του ιού με 1.12 και με τιμές 0.85 και άνω η γκρίζα ζώνη και 1.00 τα θετικά.... Τι να κάνω φοβάμαι πολύ και δεν έχω βρει ακόμα κάποιον γιατρό συγκεκριμένο να Μ παρακολουθεί και διάβασα τα χειρότερα για αυτόν τον ιό

• 2 months later...
On 16/1/2022 at 8:09 ΜΜ, Μαριλένα Μα είπε:

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά είμαι 27 ετών και διανύω την 9 εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης.. μόλις εχθές παρέλαβα τις απαντήσεις από τις εξετάσεις αίματος π έχω κάνει και είδα κάτι που με τρόμαξε πολύ.. Βγήκα θετική στα igg του κυτταρομεγαλοιου 172.7 αλλά βγήκα και θετική στα igm του ιού με 1.12 και με τιμές 0.85 και άνω η γκρίζα ζώνη και 1.00 τα θετικά.... Τι να κάνω φοβάμαι πολύ και δεν έχω βρει ακόμα κάποιον γιατρό συγκεκριμένο να Μ παρακολουθεί και διάβασα τα χειρότερα για αυτόν τον ιό

Αυτά αντισώματα δεν ειναι; Νοσεις αυτή τη στιγμή;

11 ώρες πρίν, georgia2711 είπε:

Τελικά κορίτσια π.τα παιδάκια σας που γεννήθηκαν με cmv πως είναι; είχαν κάπια θέματα;

Γειά σας, 

Θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να λάβετε υπόψιν σας μόνο την απόψη του θεράπων ιατρού σας, ή εάν αυτή δεν σας καλύπτει, να στραφείτε σε άλλο γιατρό, για δεύτερη και τρίτη γνώμη, στην περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό θέμα αυτή τη στιγμή. 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημερα κοριτσια.ειμαι καινουργια εδω,αλλα θελω τη βοηθεια σας..ειμαι 9,5 εβδομαδων και στις εξετασεις του προγεννητικου το igg βγηκε 143,50 και το igm 0.95 αμφιβολου.δεν ειδα το γιατρο μου να ανησυχει και πολυ απλα μου ειπε να επαναλαβω την εξεταση σε αλλο διαγνωστικο.τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?ξερετε?πρεπει να ανησυχω?

• 2 χρόνια μετά...
On 3/11/2009 at 1:07 ΜΜ, BLUBLU είπε:

Vasov την ιδια εμπειρια ειχα εγω, δυστυχως! Ειμαι εγκυος σε διδυμακια κ μου διεγνωσαν την 7 εβδομαδα οτι ειμαι θετικη στον ιο. Τρελαθηκα! Παλια κανανε κατευθειαν εκτρωση, τωρα κανουν τροφοβλαστη. Αυτο εκανα εγω κ ευτυχως δεν περασε τον πλακουντα. Βεβαια η στεναχωρια ειναι τεραστια μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα. Υπαρχει θεμα που εχει ανοιχτει με θεμα τον μεγαλοκυτταρικο ιο, διαβασε το! Υπαρχει η κ. Αντωνοπουλου στην Αθηνα που

ασχολειται με το συγκεκριμενο. Αν θελεις μπορω να σου δωσω το τηλ. μου να με παρει η αδερφη σου. Παντως σπανια εχω ακουσει περιπτωσεις να διαπερνα τον πλακουντα. Μην ανησυχει. Απλα πρεπει να περιμενει μεχρι να κανει την τροφοβλαστη η οποια γινεται μεταξυ 12η-13η εβδομαδας. Αν ειστε απο Β. Ελλαδα μπορω να βοηθησω. Καπου στο θεμα που θα διαβασεις για τον ιο εχει το τηλ. της Αντωνοπουλου, εγω αν κ δεν μενω Αθηνα την πηρα τηλ. Μου την συστησαν τα κοριτσια απο εδω(χιλια ευχαριστω) κ με ηρεμησε!

Οτι χρειαστεις μην διστασεις! Τα εχω περασει πολυ προσφατα!

Που μπορώ να βρω το τηλέφωνο αυτής τις κυρίας Αντωνοπούλου; Είμαι Αθήνα και είμαι έγκυος και έχω κολλήσει τον κυταρομεγαλοιο.. την Τρίτη έχω αμνιοπαρακέντηση και έχω πάρα πολύ άγχος! 

• 2 months later...
On 16/1/2022 at 8:09 ΜΜ, Μαριλένα Μα είπε:

Καλησπέρα μαριλενα και εγώ έχω προσβληθεί από κυτταρομεγαλοϊό στον 3ο μήνα περίπου στις 12-13-14 εβδ δεν ξερουμε

ακριβως το βρήκαμε στις 14 εβδ με εξέταση αίματος . τώρα είμαι στον 9ο μήνα σε λίγες μέρες γεννάω μπορείς να μου πεις τι έγινε στην περίπτωση σου ;;;;;; 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...