Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενδοεπικοινωνία

koullam

Recommended Posts

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ EVER ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANGEL CARE,ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΤΛ.ΑΚΡΙΒΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΝ. :D:D:D:!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 208
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΛΑΩ?ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΑ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΣΑΙ?ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΛΥΣΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΒΡΕΦΗ.ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΕΣ ΣΑΣ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΕΞΥΝΗ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΗΘΕΛΑ.

Και τι διαφορετικό κάνει δηλαδή το angel care απο τις αλλες ενδοεπικοινωνίες τόσο που σε κάνει να κοιμάσαι πιο ήσυχος ως γονιός;;;

Και εγώ αλλαξα την απλή ενδοεπικοινωνία που είχα και πήρα μια πιο ακριβή αλλα πέρα απο την ποιότητα του ήχου, την απουσία θορύβου και την επιστροφή φωνής δεν είδα καμιά τραγική διαφορά. Τώρα τα διάφορα extras τύπου μουσική, φωτάκι νύχτας, θερμοκρασία/υγρόμετρο και και ... δεν είναι και τόσο απαραίτητα τελικά απλά σε διευκολύνουν.

Το άγχος που έχω για το αν θα πάθει τίποτα το παιδί μου μέσα στη νύχτα καμιά ενδοεπικοινωνία δεν μπορεί να μου το πάρει ... φτηνή ή ακριβή, στην τελική όλες την ίδια δουλεια κάνουν :wink:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ,ΑΥΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΗΣΥΧΟ ΥΠΝΟ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ 2 ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΣ-ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ(ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΑΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΒΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΛΜΟ ΤΟΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ.ΑΥΤΑ.

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ :D

sorry κοριτσια απλα η ΜΑΡ27699 ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΧΤΕς ΕΓΓΡΑΦΗ της ειπα να στειλει ενα γεια για να δω αν τα καταφερε κ με την φωτο της...αυτα...απλα εφερα καινουρια παρεουλα κι ετυχε να κανουμε εδω το τεστ :oops::D

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Καλημέρα και απο εμένα. Αλέξανδρος το όνομα μου και σε 1 1/2 μήνα πατέρας! Φύλλο: Αγνωστο!

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει πάρει ήδη την ενδοεπικοινωνία της TOPCOM babyviewer 2500 που έχει κάμερα.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=10101&itmid=1272239

Μου άρεσε πολύ και γνωρίζω ότι είναι πολύ αξιόπιστη τουλάχιστον σε προιόντα ενδοεπικοινωνίας για τη μηχανή μου.

εγω την εχω αυτη ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι πιανει και στον κατω οροφο που μενει ο αδερφος μου, τα χρωματα ειναι εξαιρετικα την ημερα και το βραδυ μεσα στο σκοταδι δειχνει ασπρομαυρο.δεν εχει παρεμβολες απο πουθενα. το μονο προβλημα που αντιμετωπισαμε στην αρχη την ειχαμε μεσα στην κουνια και δυο φορες κολλησε ειχε καψει (διπλα στις παντες)... μετα που την βγαλαμε εξω ολα καλα, την τσεκαρουμε αν εχει κολλησει απο τον ηχο τωρα πια εχουμε εκπαιδευτει αν βαλεις την ενταση δυνατα ακουγονται χιονια και ξερουμε οτι λειτουργει βεβαια αν κλαψει το μωρο εκεινη την ωρα θα μας ακουσει ολη η περιοχη :lol: εμεις το εχουμε στο πιο χαμηλο και την ακουμε πεντακαθαρα γενικα μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι ηταν το πιο ωραιο δωρο ( το ειχα ζητησει βεβαιως βεβαιως)

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.

ΤΩΡΑ ΤΗ ΑΝΟΙΞΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ BABY MONITOR ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙ ΜΟΥ (22 ΜΗΝΩΝ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΥΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΣΚΑΡΦΑΛΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΛΕΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΣ.

ΠΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΑ MONITORS Η ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ?

ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11034

ριξε μια ματια κι εδω

εμεις παντως εχουμε ενδοεπικοινωνια με καμερα απο την αρχη και απο 3 μηνων που την βαλαμε στο δωματιο της απο εκει την βλεπω κι ειναι μια χαρα.. την ακουω ετσι κι αλλιως και χωρις αυτο αλλα για να αισθανομαι καλυτερα παντα το βαζω οταν δεν ειμαστε στον ιδιο χωρο

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

εμεις πηραμε αυτην http://www.babysecurity.co.uk/p/601448/binatone-bm500-baby-monitor-35-screen---digital-camera-baby-monitor.html κ εκτος οτι η πριζα ηταν η αγγλικη κ τρεχαμε να βρουμε ανταπτορα να μπαινει στις δικες μας εχω κ μια απορια...τωρα που την συνδεσαμε κ ειναι κ η καμερα κ η οθονη στην πριζα η οθονη δεν ειναι συνεχεια αναμενη να φαινεται το μωρο...κανω κατι λαθος,πρεπει να ρυθμισω κατι...ετσι ειναι...ή πρεπει να την φορτισω πρωτα????

εμεις πηραμε αυτην http://www.babysecurity.co.uk/p/601448/binatone-bm500-baby-monitor-35-screen---digital-camera-baby-monitor.html κ εκτος οτι η πριζα ηταν η αγγλικη κ τρεχαμε να βρουμε ανταπτορα να μπαινει στις δικες μας εχω κ μια απορια...τωρα που την συνδεσαμε κ ειναι κ η καμερα κ η οθονη στην πριζα η οθονη δεν ειναι συνεχεια αναμενη να φαινεται το μωρο...κανω κατι λαθος,πρεπει να ρυθμισω κατι...ετσι ειναι...ή πρεπει να την φορτισω πρωτα????

Καλορίζικη! Βρε φόρτισέ τη πρώτα!

age.png

Είχα πάρει της Fisher-Price αλλά τελικά τη χρησιμοποίησα ελάχιστα. Καλά, δεν έχουμε και το τεράστιο σπίτι, είχα και το νου μου, οπότε...για μένα ήταν από τις άχρηστες αγορές.

• 4 months later...

Η μικρή μας είναι 3 μηνών κ σκεφτόμαστε να την πάμε στο δωμάτιό της. Θέλω να ρωτήσω αν θεωρείται απαραίτητη η ενδοσυνεννόηση για να τη παρακαλουθούμε ή όχι (γιατί εγώ λόγο ακτινοβολίας θα προτιμούσα να μήν τη χρεισιμοποιούσα). Πείτε μου όσες έχετε περάσει από αυτό το στάδιο!

I LOVE MY LITTLE STARS!!!

Εμείς την έχουμε από την πρώτη ημέρα μέχρι τώρα. Λόγω διαρρύθμισης του σπιτιού δεν θα μπορούσαμε να τον ακούμε αλλιώς, όταν ο Ευριπίδης είναι στο δωμάτιό του και εμείς στο σαλόνι. Την ανοίγω κάθε βράδυ όταν τον βάζω για ύπνο και την κλείνω την ώρα που πηγαίνω εγώ να κοιμηθώ.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Επειδή το μωρό σου είναι πολυ μικρό ακόμη εγώ στη θέση σου θα τη χρησιμοποιούσα. Άλλωστε δε χρειάζεται να είναι δίπλα του η ενδοεπικοινωνία. Βάλτη έξω από το κρεβατάκι, πάλι ακούγεται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...