Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο Χαρης & η Babysitter & τράβηγμα αυτιού

Recommended Posts

Η πρωτη δεν ηταν παιδαγωγος Πανδορα... Δεν ηξερα οτι η κοπελιτσα σπουδαζει παιδαγωγος απλα θεωρησα οτι ενα νεο κοριτσι θα εχει πολύ περισσοτερο κεφι να ασχοληθει με τον μικρο απο μια μεγαλυτερη γυναικα. Δυστυχως το να βρεις μια γυναικα σε μια μεση ηλικια ειναι δυσκολο.. Γιατι τα 30-35 ή εχουν μια πιο σταθερη δουλεια, ή εχουν οικογενεια κ μικρα παιδια... Και γω εχω προβλημα με την ωρα γιατι φευγω στις 6.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φανταστικη η ιδεα σου. Μια κοπελα που αντεχει να ειναι με τοσα παιδακια και να εχει την διαθεση να ασχολειται ολη μερα οταν θα εχει ενα θα ειναι τελεια. Καλη επιτυχια .

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

dora μου σου εύχομαι η κοπελίτσα που λες να είναι καλή και να φροντίζει το Χαρουλη σου όπως πρέπει. Σε νιώθω απόλυτα γιατί και γω θα ήθελα να βρω κάποια στιγμή μια κοπέλα για τη Μαρία μου αλλά με τόσα που διαβάζω δεν το αποφασίζω εύκολα. Και της προάλλες που είχα κανονίσει με μια φίλη μου να την προσέχει κάποιες μέρες της εβδομάδας, αφού η μικρή έκλαιγε και δεν ήθελε δεν το συνέχισα, όσο λάθος κι αν ήταν.

Πάντως, πραγματικά θα συμφωνήσω σε αυτό που λες ότι μια μικρή κοπέλα σίγουρα θα έχει περισσότερο και κέφι και ύπομονή από μια πιο μεγάλη γυναίκα που είναι ήδη πιο κουρασμένη και σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Πάντως, παρόλα αυτά τα μάτια σου δεκατέσσερα!!!

Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, 17 χρ., πρόσεχα για ένα διάστημα κάτι παιδάκια, πιο μεγάλα βέβαια -6 και 8 χρονών- τα οποία μου έλεγαν για την προηγούμενη νταντα που τα κλείδωνε στο δωμάτιό τους και αυτή έβαζε το ράδιο τέρμα και χόρευε και τραγουδούσε..... Τελικά υπάρχουν πολλές ακατάλληλες νταντάδες -που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά!!!-Και καλά αν τα παιδιά είναι σε ηλικία που μας λένε και κάποια πράγματα... αλλά όταν είναι μωρά τι γίνεται; Πως μπορείς να ελέγξεις την κατάσταση;

sL7ap2.png

Dora μου πολυ λυπαμαι που ταλαιπωρηθηκε ο Χαρουλης εστω και για ενα μηνα με την προηγουμενη!!!!Εχω βγει απο τα ρουχα μου!!! :twisted:

Ελπιζω η καινουρια κοπελιτσα να ειναι μια χαρα και να τα πανε καλα!!

bxBwp2.png EgDTp2.png

Μήπως dora, είχαμε την ίδια γυναίκα για φύλαξη? :twisted:

Εγω ειχα μια παρόμοια γυναίκα, μαμά μιας πρωην κολλητής μου, απο 6 μηνων εως 14μηνων. Αργησα να καταλάβω, ή δεν ήθελα να καταλάβω, τι συνέβαινε.

Και εκείνη η ''κυρία'', γυρνούσε με τις ώρες, για τις δουλειες της, τραβολογουσε την κόρη μου, αλλά δεν μου τα έλεγε, ελεγε απλώς οτι την πήγαινε στις κουνιες.

ΠΟλλά ειχανε γίνει, εγω ομως την σταμάτησα, ήρεμα και ωραία, λεγοντας της, οτι θα την πήγαινα στον παιδικό, οπως και την πήγα την κόρη μου.

Τώρα, με ειδε στο δρόμο η ''κυρία'' και γύρισε την μουρη της απο την άλλη.

Οτι και να πω θα ειναι λιγο.

Τώρα στην δεύτερη μου κόρη, θα γυρίσω στην δουλειά οταν θα είναι 6 μηνών. ΠΡοβληματίζομαι, μήπως η πεθερά μου δεν θα μπορεσει να βγει σε σύνταξη απο το δημόσιο.

Αν έχετε κάποια πρόταση για καμιά κοπέλα ναμου κάνετε, θα την δεχόμουνα ευχαρίστως, μονο για φύλαξη, οχι για δουλειές στο σπίτι, ετσι για να ειχα μια άποψη, μήπως βρεθω προ εκπλήξεως και τρέχω τελευταία στιγμή.

Διαφημίσεις

Παντως κορίτσια μη νομιζετε οτι οι Ελληνίδες είναι καλύτερες απο τις ξένες - μιλάω εκ πειρας... Είχα ξένη η οποία ηταν καταπληκτική - μας έλεγαν μέχρι και οι γείτονες που την άκουγαν να μιλάει στο παιδι πόσο τον πρόσεχε, του μιλούσε, τραγουδουσε, έπαιζε μαζί του, και μετα, με τα 2 παιδια είχα Ελληνιδα που ήταν απαράδεκτη - τους μιλούσε απότομα και απαξιωτικά, ήταν μιζερη, μεσα στη γκρίνια και τη μουρμουρα όλη μέρα...

Και όσο για τη γλώσσα, η ξένη μιλουσε σωστότερα ελληνικά από την Ελληνίδα...

Όπως και να'χει παντως, Ελληνίδα ή ξένη, πρέπει νάκολουθεί κάποιους κανόνες για διάφορα πράγματα, πχ.

- δεν δεχεται επισκεψεις στο σπιτι κατα την απουσια σας

- δεν δινει το τηλέφωνο σε άλλους

- πηγαινει με το παιδι μόνο εκει που εχετε συμφωνησει και σε ωρες που εχετε συμφωνησει

- πλενει τα χερια μετα το άλλαγμα της πάνας

- δεν καπνιζει μεσα στο σπιτι

- δεν χρησιμοποιει το τηλεφωνο σας με τις ωρες (φροντιστε να παιρνετε και αναλυτικο λογαριασμο του ΟΤΕ καλου-κακου..)

- δεν αφηνει μονο του το παιδι στο μπαλκόνι

- δεν αφηνει το παιδι μονο του στη μπανιέρα ουτε για ενα δευτερόλεπτο

- το δινει να φαει ό,τι έχετε συμφωνησει

- δεν του φωνάζει, δεν το τρομαζει με ιστορίες για μπαμπουλες, μεσημεραδες και άλλα χαριτωμένα

και άλλα πολλά.....

Θα μου πειτε ότι αυτα είναι αυτονόητα... Εμ, δεν είναι, δυστυχως...

Εννοω μια κοκκινηλα στην κατω ακρη του αυτιου ακριβως εκει που ενωνει με το υπόλοιπο πρόσωπο.

πω πω..... ευτυχώς δεν το έχω συναντήσει ποτέ μπροστά μου, μου φαίνεται προιστορικό το να κάνει κάποιος τέτοιο πράγμα.....

elenik..... πρέπει να έπαθες σοκ ....

να μας ακούτε που σας λέμε για τις παιδαγωγούς και για όλα αυτά...

΄

προσπαθείτε να κάνετε την δουλειά σας σαν γονιοί και πάνε κάποιοι και σας σαμποτάρουν, κανονικά... πραγματικά δεν ξέρεις τι να πείς.

τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή? να βγάλουμε άρθρο με αυτό το θέμα? (με φωτογραφία δηλαδή και σκίτσο που να δείχνει πως φαίνεται?) προφανώς είναι κάτι τόσο συχνό! :shock:

φαντάσου ότι ούτε εγώ το ήξερα ότι αυτό φαίνεται απο εκεί και ότι γίνεται ακόμα..

βεβαίως και είναι αδύνατο να αποκτήσει τέτοιου είδους τραύμα απο μόνο του....

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Οντως Μαρια, ειναι πολύ χαρακτηριστικο το σημαδι.. Αν δεν το εχεις δει και να ξερεις από που προηλθε ειναι δυσκολο να παει το μυαλο σου.. Θεωρεις οτι απλα το παιδι σου εβγαλε μια κοκκινηλα στο αυτι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Aυτο ακριβως . Ρε παιδια εγω ειχα ενα φοβο οτι κατι γινοταν εκει περα απο πολυ παλια. Ειχα παρει τηλ και σε αυτην την γραμμη για το παιδι και την αναπτυξη (τοτε ειχε πρωτοβγει) μπας και βγαλω καμια ακρη και μου ελεγε ο τυπος οτι νοιωθω τυψεις που αφηνω το παιδι μου παιδικο και μου βγαινει αμυντικα και καλα. Τοτε θυμαμαι ειχα νοιωσει τοσες τυψεις που ειχα σκεφτει τοσα ασχημα πραγματα για την κοπελα που εδειχνε να νοιαζεται τοσο πολυ. :?

Σας λεω τα σημαδια που ειχαμε εμεις :

1. Το καλοκαιρι αγγελουδι , με το που παταγε σχολειο νευρικος τσιτωμενος, να δαγκωνει και να βαραει. ---> Το ειχαμε αποδοσει στο οτι βλεπει τα αλλα παιδακια και στο οτι του λειπουμε.

2. Οταν εβλεπε την Εφη σε γιορτες του σχολειου κρυβοταν πισω μου (αυτο με ειχε παραξενεψει παρα πολυ ) και σε συζητηση μαζι της γι αυτο μου ειχε πει οτι οταν δεν ειμαι εγω εκει φαιρεται τελειως διαφορετικα (θυμομουνα και το οτι δεν ανεβαινε με καμια αλλη δασκαλα πανω σχολειο χωρις να κλαιει και το προσπερνουσα).

3. Κατι ψιλογρατζουνιτσες στην πλατη --> Ειχαν αιτιολογηθει οτι εγινε μια μαχη στην αλλαγη των ρουχων και εγιναν κατα λαθος.

4. Το σημαδι στο αυτι --> που ουτε εμεις , ουτε ο παιδιατρος καταλαβε απο τι ηταν (λεγαμε καποιο εκζεμα)

Τελως παντων απο την μια λες να την αφησω την γυναικα ελευθερη να κανει την δουλεια της χωρις να εχει φοβο μην πει κατι και τρεχει μια υστερικη μαμα φωναζοντας για ψιλου πηδημα και απο την αλλη ... αυτο. Η επομενη δασκαλα θα περασει αυστηρη εξεταση. Δεν με ενδιαφερει αν την ψιριζω και της το δειξω αλλα σιγουρα το παιδι μου δεν θα ξανανοιωσει ανυπερασπιστο στην καθε μουρλη. Εστω και αν την τσουρομαδισω.

Οσο για τον συγκεκριμενο παιδικο σταθμο εστειλα επιστολη στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ με την παρακληση να με ενημερωσουν για το τι εγινε. Θα τους το κλεισω εγω.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Και μενα αυτο μου ελεγε οτι οταν ειναι μονοι τους ειναι μια χαρα γιατιοποτε ημασταν μπροστα (εγω η μανα μου η οποιοσδηποτε δικος μου) εκανε σαν τρελο και εκλαιγε αν το αφηναμε) Το θεμα ειναι τι του εκανε του παιδιου και εμενε ησυχος

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Dora πολύ λυπάμαι που πέρασε μια τέτοια κατάσταση ο Χαρούλης, αν είναι δυνατόν.

Elenik μακάρι να ασχοληθούν οι κύριοι στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και να τους κράξουν.

Να ρε παιδιά κάτι τέτοια βλέπω και έχω κατάαγχωθεί με τον παιδικό και τον Αναστάση.

Καλά έτσι και καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά…………..θα τους μαδήσω

Θεωρω οτι ενας μηνας ειναι υπεραρκετος για ενα παιδι να συνηθισει το άτομο πουτο προσεχει και να προσκοληθει σε αυτο. Αν σκεφτειτε οτι περνουσε μαζι της πολύ περισσοτερες ωρες απ΄οτι περνουσε μαζι μου, θα επρεπε να ειχε συνηθισει αν μην τη άλλο την παρουσια της μεσα στο σπιτι και να καθεται μαζι της χωρις κλάμματα.

Στον παιδικο σταθμο υπαρχουν παιδακια που ειναι δυσκολα στην προσαρμογη. δηλαδη κλαινε και χτυπιουνται πως δεν θελουν να πανε. Κανονικα η δασκαλα πρεπει να ασχοληθει περισσοτερο με αυτα τα παιδια, τουλαχιστον κατα τις ωρες προσελευσεις και τις ελευθερες ωρες. Με αυτον τον τροπο δημιουργειται ενα ειδος προσκόλησης της δασκαλας και αυτου του παιδιου.. Δηλαδη θα δειτε το πρωι να κλαιει μεν αλλα να πηγαινει να κλαιει στην αγκαλια της. Η το μεσημερι οταν το περνετε θα δειτε οτι το πιο πιθανον ειναι να ειναι"κρεμασμενο" από τη φουστα της. Η εμπειρια μου εχει δειξει πως σε ενα - εναμιση μηνα το πολύ, τα παιδια αυτα δεν θελουν να φυγουν απ΄το σχολειο, στο σπιτι ζητανε από τους γονεις να τα πανε στο σπιτι της δασκαλας (οχι στο σχολειο) αν τα μαλώσουν λενε "θα το πω στη δασκαλα μου "(θεωρωντας την το άτομο που τα προστατευει).. Θα σας πω και ενα λίγο αστειο περιστατικο.. Ειχα μια μικρουλα που εκλαιγε σχεδον ενα μηνα.. τη Βάλια. Ειχαμε γινει αχωριστες, ερχοταν μαζι μου ακόμα και στην τουαλετα και με περιμενε απ΄εξω. Με τον καιρο δεθηκαμε παρα πολύ και ειδικα τα ΣΚ ζητουσε απο τους γονεις να την φερουν στο σπιτι μου, με ρωτουσε αν το καλοκαιρι θα τηνπαρω μαζι μου στις διακοπες και τετοια. Μιαμερα ο μπαμπας της αργησε να ερθει. Μου λεει "Δωρα αμα δεν ερθει ο μπαμπας θα με παρεις σπιτι σου?" Της απανταω "Μην ανησυχεις θα ερθει ο μπαμπας.." Αυτη να επιμενει.. "Ναι αλλα αμα δεν ερθει θα με παρεις σπίτι σου?"

Ναι , της λεω κοριτσακι μου, θα σε παρω αλλα ο μπαμπας σου θα ερθει σιγουρα.. του χαλασε το αυτοκινητο και γι αυτο αργησε λίγο, αλλα θα ερθει.." (εν τω μεταξυ να σημειωσω οτι η μικρη ηταν 2,5 χρονων αλλα πανεξυπνη και συζητουσε σαν μεγαλος ανθρωπος)

Η ωρα περνουσε και μου λεει.. Δωρα ο μπαμπας εχει αργησει παρα πολύ.. να παμε σπιτι σου και να με παρει αυριο ο μπαμπας?

Της λεω, δεν πειραζει που εχει αργησει θα περιμενουμε λίγο ακόμα..

Μετα από λίγο ερχεται ο πατερας της και με το που τον βλέπει του λέει με υφος σοβαρο σοβαρο ..

"Μπαμπα αργησες.. για τιμωρια θα παω με τη Δωρα και θα ερθω αυριο στο σπίτι.. να πεις στη μαμα οτι εγω δεν ηθελα αλλα με αυτοπου εκανε με αναγκασες!!!"

O5Lop2.png

kIP3p2.png

:D:D:D:D:D:D:D καλό!!!!

Είμαστε είδη στην τέταρτη εβδομάδα Δώρα.

Αλλά αυτό που λες το παρατήρησα και εγώ. Μπορεί δηλαδή να κλαίει ο Αναστάσης αλλά κρατάει την δασκάλα από το χέρι και πάει μαζί της στην κουζίνα πχ να μαγειρέψει. Δεν μου δείχνει δηλαδή ότι τις φοβάται.

Φυσικά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά και έχω τα μάτια μου ανοιχτά!

Φιλάκια στον Χαρούλη.

:D:D:D:D

Αυτο ειναι καλό.. Σημαινει οτι η δασκαλα εχει ασχοληθει και ειναι καλη μαζι του. Αν τα πραγματα ηταν διαφορετικα στην καλυτερη περιπτωση θα καθοταν σε μια γωνια και θα εκλαιγε κ θα την εδιωχνε οταν τον πλησιαζε.

Θα σας πω και άλλο ενα.. (το κανουμε και αυτο αν χρειαστει). Μπορει να δειτε την δασκαλα να εχει κρεμασμενες στα ρουχα της κορδελες και από κει να κρατιουνται 2-3 παιδια.. Μην παραξενευτειτε. Ειναι παιδακια που θελουν να της κρατανε το χερι αλλα δυστυχως εχει μονο δυο και τα χρειαζεται γιατι η ταξη εχει και άλλα παιδακια. Οπότε αναγκαστηκα πρεπει να βρεθει καποια λύση γιατι με το που τους αφηνει το χερι βαζουν τα κλάμματα.. Οπότε η κορδελα δρα ως υποκαταστατο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Τώρα το είδα το θέμα... Τί πέρασε ο Χαρούλης....

Πολύ την κράτησες... από το πρώτο περιστατικό έπρεπε να είχε πάρει πόδι... Μα τι ηλίθιες κυκλοφορούν ελεύθερες....!!!!!

Με την κοπελίτσα τώρα πως τα πάει???? Είναι καλύτερα??

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Ντορα μου ευχομαι ο Χαρουλης σου να δεθει με την νεα του νταντα και εκεινη να ειναι αψογη.ομως για καλο και για κακο θα σου ελεγα να μην τον βγαζει εξω απο το σπιτι.Και πειτε με κατινα ομως εκεινη η καμερα που λεγαμε?δεν την βαζεις?στο σπιτι σου νομιζω εχεις καθε δικαιωμα ,μπορεις να την ενημερωσεις κιολας .Ο.κ. μην βαλεις τις πανακριβες ,ομως εαν ειναι τις πρωτες ημερες να μενει για λιγο με το παιδι βαλε τις απλες με μια μεγαλη κασετα.Και μονο ηχο να καταγραψεις θα εχεις μια ιδεα για το πως του μιλαει ,αν το τρομαζει κ.α.ειναι τοσο μικρουλης και δεν μπορει να σου τα πει ο ιδιος!!!!

• 1 month later...

Αχ θεέ μου...τέτοια έβαζα κι εγώ στο μυαλό μου όταν έψαχνα για γυναίκα. Κι έτυχε να δείξει κι ο Ευαγγελάτος εκείνο τον καιρό σχετικά βίντεο και είχα φρικάρει. Τώρα συνειδητοποιώ πόσο μα πόσο τυχερή είμαι. Από αγγελία την πέτυχα την κοπέλα κι ενώ είχα δει γύρω στις 20 κοπέλες Ελληνίδες και ξένες, κι εγώ κι ο άντρας μου είπαμε με ένα στόμα "την Ελένη". Κι ενώ μένει 3 λεωφορεία μακρυά κι έχει 3 παιδιά, έρχεται πάντα με χαμόγελο και τον γλυκό λόγο. Λαχείο...ΟΜΩΣ εμείς φεύγουμε για Αμερική οικογενειακώς τον Γενάρη και η κοπέλα θα είναι διαθέσιμη τότε. Της το είπα εχτές κι έκλαιγε κι έλεγε πως θα αποχωριστεί το κοριτσάκι μου.. Αν dora ή Christina ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την κοπέλα επικοινωνήστε μαζί μου στο email μου [email protected]. Έχω ήδη βάλει σχετικό post αλλά το ξαναβάζω και θα το βάζω μέχρι να βρω στην κοπέλα ένα καλό σπίτι.

• 4 εβδομάδες μετά...

Μετα απο πάρα πολυ σοβαρη και ωριμη σκεψη αποφασισα το συντομοτερο δυνατον να παει ο Χαρουλης στον παιδικο σταθμο.. Σκεφτομαι να τον στειλω κατα τον Φεβρουαριο, να εχουν περασει οι γιορτες, ναπαρω και γω καμια αδεια να δω τι θα γινει.. Θα κανω μια νιξη στον δημοσιο και αν δεν μου κατσει εκει θα κοιταξω για ιδιωτικο...

Η άλλη λυση ειναι να ξαναμεινω εγκυος οπότε να παρω την αδεια κυησης και μεχρι να ερθει η στιγμη να αφησω και το δευτερο φανταζομαι ημαμα μου να εχει πλέον αναρρωσει.

Θα μου πειτε τι εγινε πάλι... τιποτα.. Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι παρα λιγο να μου βαλει φωτια στο σπιτι και να το λαμπαδιασει..

Την Πεμπτη το βραδυ περασαμε μια πολυ δυσκολη νυχτα και την Παρασκευη δεν πηγα στην δουλεια... Ειχα το ταλαιπωρω παιδι στο καροτσακι και εγω ξαπλωσα στον καναπε διπλα του και με πηρε εκει ο υπνος.. Η νταντα του ειχε ερθει κανονικα το πρωι και υποτιθεται οτι αφου το παιδι κοιμοταν μπορουσε καλιστα να κανει καμια δουλεια...

Ξαφνικα στον υπνο μου με πιανει βηχας και με το που ανοιγω τα ματια μου, βλέπω καπνο από την κουζινα.. Πεταγομαι και τι ειχε γινει..???

Ειχε βαλει η πανεξυπνη το κρεας να βραζει το ειχε παρατησει και ή μιλουσε στο τηλέφωνο (που οταν θα ερθει ο λογαριασμος θα την παρει και θα τη σηκωσει) ή ειχε ξεραθει στον υπνο πραγμα που αντιληφθηκα την τελευταια εβδομαδα οτι μαλλον το κανει.

Της βαζω μια φωνη και μου εμφανιζεται αναμαλλιασμενη, και μου λεει οτι ηταν στο μπανιο και εβγαζε τα ρουχα απο το πλυντηριο... Στο καπακι παω εγω και η πορτα του πλυντηριου ηταν κλειστη. Εν τω μεταξυ το σπιτι μου ειναι 88 τετραγωνικα δεν ειναι 2000 για να κανεις ενα τεταρτο να πας από την κουζινα στο μπανιο.. 4 δεπτερολεπτα κανεις..

Λοιπον... όντως ειναι πολυ γλυκια γυναικα, ο Χαρης την αγαπαει αρκετα, το καταλαβαινωγ ιατι το πρωι που φευγω και ξυπνιος να ειναι δεν κλαιει αλλα ρε παιδια το να την πεφτει για υπνο μου χτυπαει καπως ασχημα... Εσεις κοιμοσαστε στη δουλεια σας?? Γιατι αν κοιμοσαστε κατι εχω κανει λάθος τοσα χρονια .... νομιζα οτι οφειλουμε τουλαχιστον να κανουμε αυτο οταν δουλευουμε.. να μην κοιμομαστε!!!

Απο την άλλη μονιμως ψαχνω τα πραγματα μας, γιατι εχει τη μανια να τους αλλαζει θεση (απ΄την καλη της την καρδια που λεει και ο αντρας μου..)

Ενταξει ειμαι ακαταστατη καιπεταω πραγματα παντου, αλλα στην τελικη σπιτιμου ειναι και κανω οτι θέλω.. Της το εχω πει να μην μου μαζευει τα πραγματα μου και καθε φορα τα βρησκω μαζεμενα σε θεσεις που εκεινη θεωρει οτι πρεπει να ειναι (γιατι τη δουλεια εχουν οι καλτσες πανω στο καλοριφερ...). Οντως το κανει από καλοσυνη και βλακεια αλλα με εκνευριζει αφανταστα..

Μάλλον εχω γινει πολυ παραξενη.. δεν ξερω. Καλυτερα σε σταθμο να ξερω τουλαχιστον οτι γυρναω σπιτι μου και βρισκω τα πραγματα μου στη θεση τους ... για να μην πω για το σπιτι ολοκληρο :roll: ...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

ψάξε και λίγο με τον παιδικό σταθμό και μετά πάρε απόφαση.

το σίγουρο είναι ότι καλό θα είναι να έχετε και κάποια επαφή σε περίπτωση που ας πούμε στην αρχή κάποιες μέρες ο Χάρης δεν θα πηγαίνει ή θα έχει κανένα κρύωμα και θα τον κρατάς σπίτι αλλά εσύ θα πρέπει να πας δουλειά.

αν αποδειχτεί ότι όντως κοιμόταν τότε φυσικά και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

Δεν επιτρέπεται βασικά να το κάνει με ένα τόσο μικρό παιδί. Αν ξυπνήσει ο μικρός και κάνει κάτι επικίνδυνο?

είδες που έγραφε το άρθρο για την αμερική που ένα μωρό μπουσουλουσε σκαρφάλωσε σε ένα κουβά σφουγγαρίσματος και..... έμεινε εκεί.... :? είναι τραγικό.

ένα λεπτό να μην κοιτάξεις όλα συμβαίνουν.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Μαρακι αν τελικα τον παω στον σταθμο, τις μερες που θα χρειαζεται να μενει σπιτι μπορει να τον κραταει και η μαμα μου. Ειναι πλέον καλυτερα απλα δεν μπορει ακομα να επιβαρυνθει με την καθημερινη φροντιδα του παιδιου τοσες ωρες...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Την απελυσα τελικα... Γιατι εκτος του οτι κοιμοταν (και την επιασαν στα πρασσα και ο αντρας μου και η μανα μου) εγιναν και αλλα...

Καταρχην γινονταν διαφορες ζημιες στο σπιτι πχ χαλασε η ηλεκτρικη σκουπα γιατι καποιος ρουφηξε νερα, ο φουρνος μικροκυμματων γιατι καποιος εβαλε κατι μεταλλικο μεσα, οι γωνίες απο τους τοιχους και ενα πλακακι ειναι σπασμενα και ενω αυτα ηταν πραγματα που συνεβαιναν τις ωρες που ηταν εκει (απο το ενα βραδυ δηλαδη που ηταν οκ, το επομενο απογευμα ειχαμε απωλειες) η νταντα μας, δεν ηξερε τιποτα ... τα εκανε μαλλον το φαντασμα.

Τωρα που λόγω εορτων ήρθε η γυναικα που καθαριζει, δεν της εβγαλα σεμεδακια να βαλει, της ειπα μονο να βγαλει τα παλια και να αφησει τα επιπλα σκετα, ωστε να βρω με την ησυχια μου τι θα βαλω γιατι ηθελα να στολίσω. Ψαχνω λοιπον να βρω το καλο μου σετ της κρεβατοκαμαρας και βρισκω μονο το σεμεν της τουαλετας.... Κοιταω στα απλυτα και βλεπω οτι τα πετσετακια απο τα κομοδινα ηταν απλυτα (δηλαδη αυτα που εβγαλε η γυναικα την προηγουμενη μερα) και απλυτο ηταν και ενα σεμεν απο το σετ του σαλονιου παρομοιο... τοσο που δεν το ειχα παρατηρησει καν οτι ηταν αλλο..Ε λεω μάλλον μπερδευτηκε την προηγουμενη φορα που της ειπα να βγαλει τα πετσετακια στην καθαριστρια (γιατι η καθαριστρια εννοειτε πως δεν ανοιγει συρταρια) και τις τα εδωσε μπερδεμενα.. Τα βαζω τα πλένω και το Σαββατο τα σιδερωνω για να τα βαλω... Και όπως ανοιγω το σεμεν και το ακουμπαω στην τουαλετα μου γυρισε το ματι γιατι το σεμεδακι μου ηταν μισο... το άλλο μισο μαλλον ειχε μεινει πάνω στο σιδερο.. Και φυσια δεν με πειραξε το καμενο πετσετακι αλλα η πονηρια της, που για να μην το δω, το καταχώνιασε και οταν της ειπε να τα στρωσει, τα μπερδεψε...

Εν τω μεταξυ αυτη ηταν η αφορμη, γιατι εδω και καιρο συζητουσαμε με τον αντρα μου τι θα κανουμε τελικα, γιατι ειχαμε και άλλο προβλημα... Μας ελειπαν πραγματα απο το σπιτι... Οχι αξίας.. αναλώσιμα.. καφεδες, αλευρια, ζαχαρη, τυρι, σαλαμι.. Και αντε πες τα τροφιμα τα ετρωγε κι ας μην το παραδεχοταν...Ποσους καφεδες μπορει να πιει ενας ανθρωπος μεσα σε 5 μερες? Γιατι εννοειτε πως της ειχα πει οτι μπορει να φαει οτι θελει, αλλα ελεγε οτι δεν τρωει τίποτα... Απλα επερνα μισο κιλο παριζα την τεταρτη πχ και την επομενη δευτερα χωρις να εχουμε φαει εμεις καθολου υπηρχαν μονο δυο φετες μεσα στο χαρτι.. Επερνα 2 κιλα κουλουρακια που εμας παλιοτερα μας εφταναν πανω απο βδομαδα , και σε δυο μερες δεν υπηρχε τιποτα.... Παρατηρουσα οτι έλειπαν αβγα από αυτα που αγοραζα ειδικα για το παιδι, οπως επισης και γιαουρτακια του παιδιου... που σημαινει πως η τα ετρωγε ή τα επερνε, η ταιζε το παιδι γιαουρτακια το πρωι και δεν μου το ελεγε.. Και τα τρια το ιδιο ασχημα ειναι..

Όλη αυτη η κατασταση εν τω μεταξυ δεν ηταν απο την αρχη.. ειναι καμια 20αρια μερες που συνεβαινε...

Εν τω μεταξυ ειχα φορτωσει κιολας επειδη αργουσε τακτικα τα πρωινα με αποτελεσμα να αργουμε και εμεις στη δουλεια μας και καταλήξαμε οτι ειναι καλύτερα να μείνουμε μονοι μας στο σπιτι....

Οπότε επειδη θεωρω οτι αρκετα περασαμε με τις ντανταδες, δεν προκειτε να βρω αλλη, μαλλον ο μικρος θα παει στον παιδικο (σε ποιον δεν ξερω) ή στην εσχατη λύση θα τον κρατησει η μαμα μου με την βοηθεια μιας γυναικας που θα βρουμε αλλα οχι για να κραταει τον μικρο στο σπιτι μονη της, αλλα θα τον παιρνει η μανα μου στο σπιτι της και θα πηγαινει εκει αυτη, παντα με επιβλεψη.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

dora, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Μ΄ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ

ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..

ΕΓΩ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ 5 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ (ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ). Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ.

ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 10 ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΤΑΝΤΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ. ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗ ΔΩ. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΗΡΕΜΗ, ΗΣΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ 55 ΧΡΟΝΩΝ.

ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΕΕΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ. ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΝΤΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΑΛΛΗ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΙ Η ΜΙΚΡΗ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΕ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΟΥΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟΥ HOME CINEMA, ΣΑΝ ΝΑ ΄ΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΕΡΑ ΙΣΩΣ???? ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ....

ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΚΑΜΕΡΑ! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ..

* ΤΑΙΖΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΤΑΛΙ!!!

* ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ. ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

* ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΨΙΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΑΣΧΕΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

*ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ, ΜΗ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕ..

* ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΗΝ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΖΕ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΦΑΓΗ), ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ "ΝΙΑΟΥ", ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.. ΜΕΤΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ..

* ΤΗΝ ΤΑΙΖΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΕΝΤΟΥΣΕ. ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕ Η ΜΙΚΡΗ, ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ Ν΄ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ.

* ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΑΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ 10,5 ΜΗΝΩΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΡΑΤΑΡΙΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, "ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..".

* ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΑΜΕ, ΕΚΑΝΕ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΤΑΙΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ..

* ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΕΓΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 10:30 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΕΝΤΑΕΙ.

* ΔΕΝ ΤΑΙΖΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙ.

* ΕΙΧΕ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ, "ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ" ΠΟΥ ΛΕΜΕ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΤΑΙΣΕ.

* ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΕΛΑΦΡΟΝΤΥΜΕΝΟ, ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ ΡΟΥΧΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΧΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΤΙΡΙΟ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΧΕ ΚΑΨΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΙΟ ΜΗΝΑ? ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΤΣΙ..

* ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ, ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΙΩΞΑ. ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ.. ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ?

ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ 2Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ... ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ.....

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ, 7 ΜΗΝΕΣ, ΠΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ..

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΩ, ΠΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ..

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΣΥΧΗ!

ΜΑΜΑΔΕΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ....

ΚΑΜΕΡΑ, ΚΑΜΕΡΑ, ΚΑΜΕΡΑ...

ΓΙΑ ΝΑ ΄ΣΤΕ ΗΣΥΧΕΣ, ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ ΤΙΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ POST, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.......

Εγώ πιστεύω ότι και μόνο ότι το παιδί δεν την ήθελε αρκεί και γενικά οι αντιδράσεις του παιδιού είναι το καλύτερο κριτήριο για να καταλάβει κανείς αν κάτι δεν παέι καλά.

Να μην λέω βέβαια μεγάλες κουβέντες γιατί ακόμα είναι νωρίς αλλά θεωρώ ότι η κάμερα είναι υπερβολή.

Φανταστείτε την ώρα που δουλεύουμε να είχαμε όλοι το big brother πάνω από τα κεφάλια μας. Μπορεί να κάναμε άψογα τη δουλειά μας και στα 5 λεπτά ελεύθερου χρόνου να μπαίναμε π.χ. στο parents. Δεν νομίζω ότι αυτό θα άρεσε σε κανέναν εργοδότη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...