Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ο Χαρης & η Babysitter & τράβηγμα αυτιού

Recommended Posts

Δεν θυμαμαι σε πιο τοπικ σας ειχα πει οτι ειχα βρει γυναικα οπότε ανοιγω καινουργιο για να σας πω τις πρωτες εντυπωσεις μας.. Την πρωτη βδομαδα περασαμε σχετικα καλα χωρις ιδιαιτερες αλλαγες στη συμπεριφορα του Χαρη καθως όλες της ωρες ηταν μαζι και η γιαγια δηλαδη η μαμα μου. Βεβαια η Γεωργια (babysitter) ηταν αυτη που ειχε αναλαβει εξ ολοκληρου τη φροντιδα του γιατι η μαμα μου με το ζορι τον επερνε εγκαλια αλλα ηταν εκει τελοσπαντων.

Η δευτερη εβδομαδα δεν ηταν και τοσο καλη.. Τη μαμα μου τη συναντουσαν στη βολτα και τις υπόλοιπες ωρες ηταν μονοι τους.

Τη δευτερη μερα με παιρνουν στη δουλεια να τους δωσω το τηλέφωνο του παιδιατρου γιατι "ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΝΙΓΕΤΑΙ"

Ευτυχως που γενικα ειμαι ψυχραιμη και το πηρα cool το θεμα γιατι η ατακα σαν ατακα ειναι αρκετα τρομακτικη.. ακου το παιδι πνιγεται.. Ειχε συμβει το πολύ απλο.. τον πηγε βολτα και επειδη στο σπιτι μου ηταν η γυναικα που καθαριζει σκεφτηκε οτι θα ηταν καλύτερα να τον παρει σπιτι της να τον ταισει την κρεμα αντι να γυρισει πισω.. (σημειωνω οτι δεν εχω προβλημα με αυτο γιατι οπως σας ειπα ειναι η νονα της κολλητης μου και την γνωριζω πολυ καλα) Δινοντας του λοιπον την πρωτη κουταλια το παιδι ειχε καποιο φλεμα στο λαιμο και του εκατσε.. Αυτη τρομαξε γιατι νομιζε οτι ειχε καταπιει κατι, προσπαθησε να του το βγαλει με το δαχτυλο και αφου δεν βρηκε τιποτα τον γυρισε αναποδα οπότε εβγαλε το φλεμα με την κρεμα (γιακ.. αηδια) Μεχρι να γινουν ομως ολα αυτα αυτη πανικοβληθηκε, το παιδι τρομαξε οπότε αρχισε να κλαιει και μετα δεν μπορουσε να το συνεφερει οπότε το πηρε με τη φιλη μου με το αυτοκινητο και πηγαν στη μανα μου.. Το παιδακι από την τρομαρα του και τα σαλια του και τις μυξες του ψευτοπνιγοταν οπότε εκει ηταν που επεσε και το τηλέφωνο..

Τελοσπαντων μετα για κανα δυο μερες δεν την ηθελε καθολου ειδικα το πρωι, μετα καθοταν.. Εχω παρατηρησει ομως οτι πλέον το παιδι δεν κοιμαται καλα τα βραδυα.. Εχει μονιμως την αγωνια αν ειμαι διπλα του και αν δεν ειμαι ξυπναει και κλαιει.

Ας πουμε τωρα τον εχω βαλει από τις 10.30 και εχει ξυπνησει ηδη δυο φορες.. θα κοιμηθει μονο αφου παω και γω και ξαπλωσω και τον παρω στο κρεβατι μαζι μου.. Αλλα και εκει κοιμισμενος με ψαχνει. Ερχεται και κοιμαται πανω στην κοιλια μου.. Μετα απο λιγο φευγει βεβαια γιατι δεν βολευεται αλλα αυτο γινεται όλη τη νυχτα.. ΄Δε τα δυο πρωτα βραδυα δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου.. γιατι κοιμηθηκε μετα τις 4 και γω σηκωνομαι στις 5.30... Αυτα τα πρωτα νεα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

κατ αρχήν! ΔΕΝ Βάζουμε ποτέ το δάχτυλό μας στο στόμα του παιδιού.

να της το πείς ότι απαγορεύεται αυτό.

πάντα χτυπάς ελαφρά ή και λίγο πιό δυνατά στην πλατούλα έτσι ώστε να βοηθήσεις την φυσική αντίδραση το βήχα δηλαδή ή να τον προκαλέσεις έτσι.

είναι στις πρώτες βοήθειες, έχει ένα άρθρο, στην αρχική σελίδα.

το συμβάν σίγουρα τον φόβισε, οπότε λογική και η ανησυχία.

Επίσης είναι και ένας αποχωρισμός και μια αλλαγή. οπότε πάλι λογική και η ανησυχία!...

φιλάκια και αγκαλίτσες και αγαπίτσες πολλές δώσε του..!

αυτές τις ημέρες να αποφεύγεις όταν είσαστε μαζί και ξυπνάει, να τον αφήνεις να κλαίει... έτσι ώστε να καταλάβει ότι δεν έχει αλλάξει κάτι, είσαι ακόμα εκεί και τον αγαπάς. αυτός είναι ο φόβος τους.

σιγά σιγά θα καταλαγιάσει, όταν δεί ότι ακόμα σε έχει, απλώς άλλες ώρες...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Από την ωρα που γυρναω ειμαστε ολη μερα μαζι, δεν τον αφηνω καθολου μανο σε μεγαλη αναγκη πχ τωρα που ετρεχα στα νοσοκομεια με τη μαμα μου.

και εννοειτε οτι προσπαθω να μην γινει καμια αλλη αλλαγη στο προγραμμα του παιδιου αυτο το διαστημα..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Dora μου μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα, γιατί και αυτός ταλαιπωρείται κι εσύ κουράζεσαι! Τον φόβο μην τον αφήσω τον έχει και ο δικός μου, Παρόλο που είμαι όλη μέρα σπίτι μαζί του την νύχτα ξυπνάει και με ψάχνει.

Αναγκάστηκα με τις ζέστες, επειδή ξυπνούσε κάθε μια ώρα να τον πάρω στο κρεβάτι και τώρα κοιμάται μαζί μου. Την νύχτα ξυπνάει κατά διαστήματα και ακόμη και όταν είμαι πλάτη γυρισμένη βάζει τις φωνές.,...

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Στην αρχη δεν με πειραξε καθολου που τον αποχωρηστηκα.. μαλλον ημουν μπουχτισμενη από το σπιτι μετα από τοσο καιρο.. Οσο ομως περναει ο καιρος αρχιζω και νιωθω ασχημα και θελω να κατσω στο σπιτι μου.. Ειναι φορες που ευχομαι να ειχα μια δουλεια πολύ χαλια και να μου εκαναν και πολεμο νευρων για να μην την θελω καθολου και να παραιτηθω... Εχω ξεκινησει 2 βδομαδες τωρα και τις μισες μερες δεν πηγα... Πηρα αδεια από τη σημαια...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Λοιπον σας γραφω τα νεα μας για το θεμα "ο χαρης και η νταντα του" γιατι δεν πηγε καλα το πραγμα.. Δεν σας εχω πει τιποτα τοσο καιρο γιατι σιγουρα με τις απαντησεις σας θα με κανατε τουρμπο και θα την ειχα διωξει μια ωρα αρχυτερα και δεν θα ειχα τι να κανω το μικρο. Σημερα σταματησε η Γεωργια (ενα μηνα ακριβως μετα)

Εγιναν διαφορα...

Πρωτο περιστατικο..

μια μερα εξαφανιστηκε για 4 ωρες μαζι με το παιδι. Ηταν κοντα στις μερες που ειχε βγει η μαμα μου απ΄το νοσοκομειο. Της ειχα πει από την αρχη οτι τα πρωινα θα τον βγαζει βολτα μεζι με τη μαμα μου κατοπιν τηλεφωνικης συνεννοησης μεταξυ τους. Αφου ομως ελειπε η μαμα μου της ειπα να τον βγάλει μονη της και να περασει από τη θεια μου να τον πανε στις κουνιες μαζι.. Αφου επεστρεψε λοιπον ξυπναει ενα πρωι την παιρνει τηλεφωνο στις 10, και δεν το σηκωνε. Με παιρνει και μου το λεει. Αυτη εν τω μεταξυ κινητο δεν ειχε. Ε της λεω δεν μπορει θα σε παρει καποια στιγμη, η θα περασει από κει. παει η ωρα 11 τιποτα. Παιρνω την φιλη μου που μενουνε διπλα, μου λεει δεν περασε καθολου από δω. Βγαινουν λοιπον ημανα μου με την αδελφη μου, να κανουν μια βολτα στα συνηθεις μερη που της ειχαμε υποδειξει οτι μπορει να πηγαινει το παιδι, αφαντη η κυρια.. εντω μεταξυ αν ειχε εστω περασει θα το ξεραμε γιατι ο Χαρης ειναι διασημος σε όλη την πολη. Να ην τους εχει δει κανεις.. Τρελαθηκαμε. τελικα γυρισε στις 2 και την περιμενε η αδελφη μου στο σπιτι που την ξεχεσε (σορυ κιολας) και μας ειπε οτι τον ειχε παει στη θαλασσα.. και ηταν 4 ωρες στη θαλασσα μεχρι της δυο η ωρα μεσα στο νταλα ήλιο.. Αποδειχτηκε οτι ελεγε ψεματα γιατι μαθαμε από την ξαδελφη της συμπεθερας της οτι ηταν εκει και επινε καφε..(ο κοσμος ειναι μικρος).

Και παρεξηγηθηκε κιόλας που της καναμε παρατηρηση.

Δευτερο περιστατικο...

Γυρναω στο σπιτι μια μερα που ειχε παλι αδεια να βγαλει μονη της το παιδι (η μαμα μου ηταν παλι στο νοσοκομειο). Που πηγατε σημερα τη ρωταω. Απαντηση... (ολο χαρα) Α πηγαμε στο ΙΚΑ που ειχα ραντεβου στον νευρολογο να μου γραψει τα χαπια μου!!! :shock::shock::shock:

Δηλαδη πρωτον παιρνει χαπια πουτα γραφει νευρολογος (ηρεμηστικα, αντικαταθλιπτικα, αγχωλιτικα κλπ..τρελοφαρμακα εν ολιγης) και δευτρον πηρε το παιδι μου και το εσυρε στο ΙΚΑ που το ιατρειο του νευρολογου ειναι διπλα στον παθολογο που περιμενουν εκει ολοι οι αρρωστοι.. και γω φερνω παιδιατρο στο σπιτι για το εμβολιο για να μην ερθει επαφη με κανενα αρρωστο παιδακι και κολλησει τιποτα.

Τριτο περιστατικο....

Παιρνω τηλεφωνο τη μαμα μου πρωι από τη δουλεια, η οποία ειναι χειρουργημενη και ακομα δεν εχει κοψει καν τα ραμματα..

"Ελα που εισαι?"

""Στη Φανουλα" (η παπουτσου της γειτονιας.."

"Καλα πρωι πρωι τι κανεις παλι παπουτσια παιρνεις?"

"Οχι καθομαι με το χαρη, τον αφησε εδω η Γεωργια να παει στην αστυνομια που ειχε μια δουλεια και περνουσα και τον ειδα"

Δηλαδη αν δεν καταλαβατε επειδη της εβαλα χερι γιατο ΙΚΑ αφησε το παιδι στο παπουτσαδικο της γειτονιας για να μην το σερνει στην αστυνομια.. (ενταξη η κοπελα ειναι γνωστη αλλα αυτο δεν μου λεει κατι)

Τεταρτο περιστατικο...

Γυρναω στο σπιτι και το απογευμα παω να βαλω το φαγητο που ειχε μεινει στην κατσαρολα σε ταπερ στο ψυγειο.. Ανοιγω την κατσαρολα και παρατηρω οτι τα καροτα ειναι ακαθαριστα... Οχι απλα να της εχει ξεφυγει κατι στο ξυσιμο, απλα δεν τα ειχε καθαρισει καθολου.. :roll:

Πεμπτο περιστατικο...

Κανω μπανιο το παιδι και παω να καθαρισωτα αυτια του.. και παρατηρω στο αριστερο του αυτι χαμηλα ενα σημαδι που ειναι στανταρ από τραβηγμα... Το γνωριζω εν τω μεταξυ το σημαδι γιατι το εχω δει 2-3 φορες σε παιδικο σε παιδακια όπου πανηλιθιες συναδελφισες (που λεει ο λόγος) τραβηξαν αυτια παιδιων και ειναι πολύ χαρακτηριστικο το σημαδι που αφηνει ..

Δεν της λεω τιποτα (μεσολαβησε εν τω μεταξυ ΣΚ..), θα το αρνιοταν άλλωστε και τη Δευτερα την ωρα που φευγω για τη δουλεια, κλεινω την πορτα πίσω μου και ξαναγυρναω και της λεω με υφος ψιλοειρωνικο..."Προσεχε τον λίγο, γιατι από την Παρασκευη τριβει το αυτακι του γιατι μαλλον τον ποναει... μηπως ειναι καμια ωτιτιδα ή κανα χτυπημα.. " Κοκαλο η κυρια.. "Ναι ναι λεει θα τον εχω το νου μου.."Και την πηρα τηλέφωνο 4-5 φορες και ρωτουσα για το αυτι του παιδιου..

Δε το μεσημερι που γυρισα, ειχε σιδερωσει, ειχε σφουγγαρισει όλο το σπιτι και το μπαλκονι, ειχε βαλει τα παιχνιδια του παιδιου στη θεση τους και ειχε μαζεψει και τα σιδερωμενα..Αυτο το λεω γιατι ενω η αρχικη συμφωνία ηταν να παιρνει 700 ευρω το μηνα για να μου κανει και το σιδερο και να ψιλοκραταει καθαρο το σπιτι στο διαστημα που μεσολαβει να ερθει η καθαριστρια, δεν εκανε τιποτα.. Της ειχα ζητησει να σφουγγαριζει το μπαλκονι πριν φευγει το μεσημερι γιατι ειαι μεσα στο δρομο και θελει 2-3 φορες τη μερα και ουτε αυτο δεν εκανε.. Ε εκεινη την μερα τα εκανε όλα... Αυτο και μονο επιβεβαιωσε τις υποψίες μου.

Γενικα τις τελευταιες δυο βδομαδες ειχα βασιμες υποψιες οτι κατι δεν παει καλα. Το παιδι την ωρα που εμπαινα στο σπιτι αναστεναζε και μου ειχε κανει φοβερη εντυπωση το οτι ενω μαζι μας ειναι παρα πολύ ζωηρος και δραστηριος (τα κοριτσια που τον εχουν γνωρισει ξερουν πως κανει..) με αυτην ηταν παρα μα παρα πολύ ησυχος.. Τον εβαζε στοπαρκο και μπορει να καθοταν και μια ωρα αμιλητος, ενω μαζι μας δεν καθεται ουτε για 1 λεπτο. Σιγουρα δεν το κακοποιουσε κιολας βαναυσα το παιδι, αλλα το τι μπορει να μεταφραζετε σε κακοποιηση στο μυαλουδακι ενος μωρου 10 μηνων δεν το ξερω.. Παντως σιγουρα τον ειχε φοβισει.

Οποτε σημερα πηρε ποδι και θα ζησει αυτη καλα και εμεις καλυτερα...

Τωρα παμε γι αλλα... Δυστυχως η αναγκη για ευρεση γυναικας παραμενει καθως οι παιδικοι σταθμοι δεν παιρνουν τοσο μικρα και ουτως η άλλως δεν με εξυπηρετει να τον παω. Εχω τωρα 3 προτασεις παλι για γνωστες εν μερη γυναικες (τις οποιες βεβαια εγω δεν τις γνωριζω). Θα κανω ενα ιντερβιου και στις 3, θα τους δωσω και μια λίστα με τις απαιτησεις μου και θα δω..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

πάλι καλά που η κοπέλα τα έκανε αυτά με τρόπο που να το καταλάβετε και να τη σουτάρετε τώρα που είναι νωρίς και δεν έχει προλάβει να δεθεί μαζί της!!!!

ΑΠΑΠΑΑΑ...... αν είναι δυνατόν... τρελλή..

εγώ μόνο άτομα με διαπιστεύσεις και εμπειρία εμπιστεύομαι, και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι παιρνετε και τηλέφωνο και ρωτάτε για τα πάντα!

το περιστατικό με το δάχτυλο και το παιδί που πνίγεται με είχε πονηρέψει κανονικότατα έτσι όπως το είχες περιγράψει.... φαντάζομαι και σένα...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Και που την κράτησες και τόσο καιρό πολύ ήταν!!! Τα διάβαζα αυτά που έγραφες και μ'έπιασε ταχυπαλμία από τα νεύρα μου. Τι κόσμος υπάρχει!!! Αφού δεν μπορείς κυρά μου.... τι θες να προσέχεις μωράκι;;;; Αγχώθηκα :cry:

sL7ap2.png

dora παντως το θεμα της βολτας καλυτερα θα ηταν να το αφησεις και να βγαζεις εσυ το μωρο βολτα ... εχω δει στο δρομο <κυρια> να περναει με ΚΟΚΚΙΝΟ φαναρι κεντρικου δρομου με μωρο στο καροτσακι και πως δεν σκοτωθηκανε θαυμα ειναι και αφου ολοι την βριζαμε που παραλιγο να σκοτωσει το μωρο αυτη ετρεχε και δεν μας απαντησε γιατι προφανως επρεπε να ειναι σπιτι (ηταν αλλοδαπη τελικα) και στο μωρο δεν εδινε καμια σημασια οποτε δεν ηταν δικο της απλα το <προσεχε>

Καλυτερα να ειναι σπιτι το μωρο σου ,εγω που το ειδα τρομαξα πολυ.

:shock::shock::shock: καλά βρε dora και τόσο που την κράτησες πολύ ήταν εγώ θα την είχα σουτάρει από το πρώτο περιστατικό κιόλας, τα νεύρα μου αφήνεις το παιδί του υποτίθεται σε γνωστά χέρια και το αποτέλεσμα είναι το παιδάκι να αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα (γενικά το λέω όχι για το δικό σου) είναι απαράδεκτες μερικές γυναίκες, που κάνουν αυτή τη δουλειά, αν δεν σου αρέσει γιατί την κάνεις??????

Διαφημίσεις

Dora τη Γεωργία είπαμε που τη βρήκες? Στην σύστησε κάποιος? Πρόσεξε πολύ για την επόμενη!! Και όταν τον βγάζει έξω βόλτα! Έχω δει babysitter στην παιδική χαρά, να κρατάει το μωρό αγκαλιά και να καπνίζει πάνω του!! Έλεος Πρόσχε!! :evil:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η "κυρια".Βρε τον δολιο τον Χαρουλη!!!Σφιχτηκε η καρδια μου που διαβασα τα νεα σας!Προσεχε πολυ βρε Ντορακι.....Προσεχε γιατι η ψυχουλες των μωρων μας ειναι τοσο ευαισθητες και τραυματιζονται τοσο ευκολα που δεν αξιζει τον κοπο οποιαδηποτεδιευκολυνση μας!

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Την κρατησα γιατι δεν ειχα άλλη επιλογη. Ουσιαστικα τα περισσοτερα τα εκανε την προηγουμενη βδομαδα.. δε αυτο με το αυτι το ανακάλυψα την Παρασκευη. Αλλα δυστυχως δεν ειχα άλλη επιλογη απ΄το να την κρατησω και αυτη την εβδομαδα.

Και ναι δυστυχως ηταν πολύ γνωστη.. Που να παρεις καμια ξενη δηλαδη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Παλι καλα που τα πηρες χαμπαρι εγκαιρως και δεν δημιουργησε μεγαλες πληγες στην ψυχουλα του.

Οσο γι αυτο με το αυτι.... :shock: εννοεις μια μικρη σχισμη που κανει στο κατω μερος του αφτιου απο πισω? Αν εννοεις αυτο ... εγω ειχα σημαδια στον παιδικο αλλα ημουν απλα ηληθια για να τα παρω γραμμη. Συνεχως με μια elocon ειμασταν και ψιλοματωμενο το αυτακι πισω (καλα ουτε ο παιδιατρος δεν το καταλαβε να μου πεις)

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Εννοω μια κοκκινηλα στην κατω ακρη του αυτιου ακριβως εκει που ενωνει με το υπόλοιπο πρόσωπο.

yti.jpg

Σου εκανα ενα σχέδιο για να καταλάβεις.. μοιάζει σαν να εχεις ενα υφασμα και να το εχεις τραβήξει και να εχουν χαλαρωσει οι ίνες. Και ειναι ορατη και από την πίσω πλευρα του αυτιου. Και φυσικα δεν γινεται αν απλά πιάσεις το αυτι του παιδιου και το τραβηξεις ελαφρα .... θέλει δύναμη.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Γενικα πρέπει να τα ψαχνετε τα παιδια σας.. Ενα εμφανες χτυπημα πχ ενα δαγκωμα ή ενα καρούμπαλο ειναι κατανοητο πως εγιναν.. Δυο κοκκινηλες ή μαυρίλες στο εσωτερικο μερος του μπράτσου υποδεικνύουν ενα βίαιο αρπαγμα από καποιον και ειναι πολύ απίθανο αυτος ο καποιος να ειναι συνομίληκος..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Δωρα λυπάμαι ειλικρινά πολυ με αυτό που συνέβη...Δυστυχώς είναι να μην πέσεις στην ανάγκη για να βάλεις γυναίκα να σε βοηθάει ανεξαρτήτου καταγωγής και εθνικότητας.Πολλές ξεσπάνε τα νευρα τους στα παιδάκια και αλλο να χεις μια σπιτι για τις δουλειες να κανει ζημιά σε ενα τραπέζι αλλο σε ένα παιδάκι.Δυστυχώς όσες ξέρω απο γνωστους να κάνουν babysitting ειναι ξένες και νευρόσπαστα μακάρι να μπορουσα να σου συστήσω μια καλή κοπέλα να σε βοηθήσει με το μικρό.Ενα πράμα δεν αντέχω ρε παιδί μου...Να φέρονται έτσι στα μωράκια... :cry:

Βρήκα το δημαρχο σήμερα και του ειπα μπας και βαλω το μωρο στον βρεφικο της περιοχης. Μου ειπε ενταξη και θα παω την Τριτη να δουμε τι θα γινει.. Δεν με νοιαζει να τον παω για πολύ καιρο.. εστω προσωρινα μεχρι να γινουν καλα τα χερια της μανας μου. Αν τελικα θα γινει θα ειναι το καλύτερο. Και θα ειναι ιδανικα και δεν θα εχω καθόλου αγχος γιατι δουλευουν οι φίλες μου εκει και ειδικα στα μικρουλια ειναι φετος μια κοπελα που τα προσεχει πιο πολύ και από το δικο της.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Nιωθω τοσο μα τοσο ηληθια.....

Με τετοιες κοκκινιλες (ακριβως αυτο που εδειξες Δωρα ... ταλαιπωριομασταν απο οταν ηταν ο Βασιλης 1 1/2 χρονων (δλδ απο οταν μπηκε στην ταξη της Εφης). Μου ρχεται να παω να την σκοτωσω. Τελικα μεχρι να μιλησει το παιδι (γιατι τοτε μαθαμε το χαστουκι) πρεπει να εισαι τρομερα προσεκτικη που το εμπιστευεσαι. Τι αλλο να κανουμε πια. Χρυσοπληρωνουμε την στιγμη που δεν εχουμε απλα για να ειναι ασφαλης και να περναει καλα. Τοσο τρομερο ειναι αυτο που ζηταμε. Τα χω παρει δεν φανταζεσαι ποσο. Τι πρεπει να περασε το μωρακι μου στα χερια της :cry::cry:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πω πω dora! Τα πήρα με αυτά που διάβασα! Αν είναι δυνατον! Καλή τύχη με την επόμενη!

Elenik τι να πω...τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν!

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Ισως τελικα δεν χρειαστει να καταφυγουμε στην λυση του παιδικου. Γιατι εκει ναι μεν θα ημουν σιγουρη πως το παιδι μου θα ηταν σε καλα χερια αλλα από την άλλη δεν θα γλιτωναμε τις αρρωστιες και παλι θα επιβαρυνοταν η μαμα μου με το παιδι και μαλιστα αρρωστο.

Χτες ειχα την φαεινη ιδεα να προτεινω στην κοπελιτσα που δουλευει ως σερβιτορα στην καφετερια-παιδοτοπο που παμε καθημερινα να μου τον κρατησει. Την βλεπουμε ολο το καλοκαιρι και ο Χαρης τη συμπαθει πολύ και αυτη απισης τρελενεται μαζι του, τον παιρνει ολο αγκαλια, τον παει βολτες τον παιζει κλπ.. Οπότε σκεφτηκα πως μπορει η κοπελιτσα να μην μου σιδερωνει ή να φτιαχνει το φαγητο του αλλα σιγουρα θα ασχοληθει μαζι του και της το προτεινα.. Και ακουστε συμπτωση .. Μου ειπε οτι μπορει αλλα μεχρι της 2 γιατι τα απογευματα παει σε μια σχολη.. Τι σχολη ρωταω.. Βρεφοκομίας μου λεει.. (δεν το ηξερα) Οπότε μας εκατσε καλα, ειναι και σχετικη με το αντικειμενο. Θα σας πω εξελιξεις.. Ευχηθητε μας να μην ειναι και αυτη τρελη..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Dora καλή σας τύχη αν και πιστεύω οτι με αυτή την κοπελίτσα θα περάσετε ήρεμα και καλά εσύ και ο Χάρης!!! Περιμένουμε τα καλά νέα σας στο άμεσο μέλλον!!! :)

Γεια σου dora και απο εμενα...

καταρχην εκανες παρα πολυ καλα που την εδιωξες..

Πιστευω οτι εφοσον εγινε η πρωτη παρατηρηση προς εκεινη και εκεινη δεν συμμορφωθηκε...δευτερη δεν επρεπε να υπαρξει...

Ολες οι παιδαγωγοι δεν ανηκουμε στο ιδιο τσουβαλι που σημαινει οτι πρεπει να απογοητευτεις και να μην ξαναεμπιστευτεις αλλη κοπελα....

Επειδη ο γιος ειναι μικρουλης,θεωρω οτι ο σταθμος ειναι νωρις για εκεινον...οποτε να ξανακοιταζες για μια παιδαγωγο και φυσικα να ειναι ελληνιδα φανταζομαι...

Εφοσον η κοπελα που βρηκες στον παιδοτοπο,ειναι βρεφοκομος και ο Χαρουλης τα πηγαινει καλα...ξεκινα μαζι της...και ο χρονος θα δειξει....

Παντως να συνεχιζεις να παρατηρεις την συμπεριφορα του μικρου και οτι παραξενο δεις να μην τα αμελησεις...

Φιλικα παντα Μαιρη

.png.png