Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μετα απο παλινδρομη το χαος....

elsa2188

Recommended Posts

Λυπαμαι πολυ κοπελα μου. Εγω δυο αποβολες κ νομιζω ετοιμαζομαι για τριτη. Ειμαι 6 βδομαδων κ 4 ημερων κ εχω λιγο αιμα απο το πρωι.. Προς το παρον ειμαι ξαπλα

Μακάρι να κάνεις λάθος και όλα να πάνε καλά!!

Διαφημίσεις

Δυστυχως περασα κι εγω μια βιοχημικη αποβολη πριν 10 μερες και καταλαβαινω πως ειναι να χανεις τη γη απο τα ποδια σου. Ολες μας πρεπει να το ξεπερασουμε και να σκεφτόμαστε θετικα οτι την επομενη φορα ολα θα πανε καλα. Ελσα αν νιωθεις την αναγκη να ξεσπασεις, να κλάψεις και να πενθησεις για το ατυχες γεγονος κανε το. Θα φυγει ενα βαρος απο μεσα σου. Συζητησε με τον καλο σου ακομα και με τον γιατρο σου για τις ανυσηχιες σου και ολα αυτα που σε προβληματιζουν. Ξερω πως μεσα στην ψυχη μας υπαρχει το γιατι, γιατι σε εμενα, προσπαθησε να νοηματοδοτησεις αυτες τις εμπειριες με οτι σε κανει εσενα να αισθανεσαι καλα ωστε να απαλυνει τις πληγες σου. Μην κλεινεσαι στον εαυτο σου γιατι ο πονος σου θα ειναι παρατεταμενος και δυσκολευεις την ψυχοσυνθεση σου.

08Irp2.png

καλημερα κοριτσια....τελικα οντως υπαρχουν χειροτερα πραγματα....απ'την μια λες να γνωρισω και απ΄την αλλη λες μηπως να μην διαβαζω?μηπως να μην μαθαινω γιατι κυριαρχει πιο πολυ το ΑΓΧΟς ΜΕΤΑ????ευχαριστω για τις συμ βουλες σας...αρχιζω και το ψυχολογω το πραγμα οτι ειναι να ερθει θα ερθει...απλα τωρα προσπαθω να πισω τον αντρα μ να κανει ενα σπερματτογραφημα..αλλα το παιρνει τελειως αλλιως..<<αφου πιασαμε παιδι γιατι να κανω εξετασεις???>> αυτο μ λεει αλλα εγω εμαθα οτι μπορει να γινει απο κακο σπερμα η παλλινδρομηση γιατι να το υποστω 2η φορα απο αμελεια του?:confused::confused::confused::confused:

Elsa τα ίδια ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ μετα απο 2 παλλίνδρομες που μου είχαν ρίξει την ψυχολογία στα τάρταρα...

1) σχετικά με τη φοβία για αρρώστιες κλπ είναι φυσιολογικό μου το είχε εξηγήσει και μια ψυχολόγος και περνάει σταδιακά με το χρόνο και εκφράζοντας όσα νοιώθεις χωρις να τα κρατάς μονίμως μέσα σου. Εγω και καλα για να χαλαρώσω αφοσιώθηκα στις προετοιμασιες του γαμου μου τον οποίο δεν χαρηκα καθόλου ακομα βλέπω τις φωτο και ειμαι χαλια...Δεν ηταν η καταλληλη περιοδος και λαθος μου που πιεστηκα να δειχνω καλα.

2) Για το σπερματογραφημα που λες το ειχα σκεφτει και εγω οπως και χιλια δυο αλλα. Βρες ενα γιατρο που να εμπιστευεσαι, επιστημονα με εμπειρια και κανε οτι εξετασεις πει αυτος και οχι παραπανω.

Τελος να σου πω οτι η τριτη εγκυμοσύνη μου πηγε μια χαρα και (αν εξαιρεσεις το αγχος μου) χωρις προβλήματα και τώρα έχω ένα υπέροχο παιδάκι 6 μηνών...Σχεδον εχω ξεχάσει όσα πέρασαν. Δεν ειαι λιγες οι γυναικες που έχουν καποιες δυσκολιες στο θεμα εγκυμοσύνη αντιθέτως μου έχουν πει για παλλίνδρομες παααρα πολλές κοπέλες όλων των ηλικιών.

Σου εύχομαι ηρεμια και χαλαρωση σιγα σιγα και να σχοληθεις με πραγματα που σου αρεσουν και σε κανουν να αισθάνεσαι γεματος ανθρωπος και ολα τα αλλα σίγουρα θα έρθουν...

Γεια σε ολες

Θα ηθελα να μοιραστω και εγω την εμπειρια μου μαζι σας για να μειωθει λιγο ο πονος μου και να δωσω κουραγιο σε εσας.

Μολις εχτες εκανα αποξεση μετα απο παλλινδρομη κυηση.

Εχω συνολικα 4 αυτοματες αποβολες και 3 παλλινδρομες και ενδιαμεσα 2 υγιεστατα κοριτσακια για τα οποια ευχαριστω το Θεο.

Μετα απο κάθε αποξεση ελεγα οτι θα κανω οσες χρειαστει για να αποκτησω τα παιδακια που τοσο ηθελα.

Τωρα ειμαι αρκετα πεσμενη οχι τοσο λογω της αποβολης αλλα λογω του οτι ειχα δυσκολες γεννες και ισως να κινδυνεψει η ζωη μου αν προσπαθησω για τριτο παιδι.

Θελει κουραγιο και δυναμη και να αφηνεις πισω σου τις δυσκολες στιγμες σκεφτομενη το πολυποθητο.

Ελπιζω να δωσω δυναμη σε καποιες απο εσας.Εγω βλεπω τα χαμογελα των παιδιων μου και θα τα καταφερω να συνεχισω.

κοριτσια καλησπερα....σημερα μετα απο 3 μερες καθυστερηση πηγα πηρα ενα τεστ....το μονο π ειχε και (γ να μην τρεχω παντου το πηρα) ηταν το predictor που ειναι 2 μαζι ενα προ καθυστερησης και ενα κανονικο....ειχε 13ε και ετσι λεω γτ οχι....ηρθα σπιτι και εκανα πρωτα το κανονικο τεστ...π εβγαλε μια παρα πολυ αχνη γραμμη...δεν με βοηθησε ομως στο να καταλαβω τι γινεται....ετσι απο σιγουρια ειπα μηπως εχω καθυστερηση γτ εχω ανωμαλο κυκλο ας κανω κ το αλλο που ειναι προ καθυστερησης....ΛΟΙΠΟΝ το κανονικο τεστ μ εβγαλε μια αχνη γραμμη και το αλλο ενω στην αρχη δεν εβλεπα τιποτα μετα απο 15 λεπτα μ εβγαλε γραμμη πιο εμφανης απο το κανονικο αλλα παλι και αυτη αχνη οχι κοκκινο καρα μπαμ....τι να κανω τωρα????τι να πιστεψω????εχω τρελαθει...λεω να περιμενω μεχρι δευτερα και να παω να κανω μια χοριακη...εν τω μεταξυ απο συμπτωματα αλλο τπτ...στην πρωτη φορα το ειχα καταλαβει επειδη η κοιλια μου ηταν πλακα ενω οταν περιμενα νομιζες οτι ημουν 2 μηνων εγκυος...και τωρα το ιδιο κοιλια πλακα,πρησμενο στηθος,πονακια παντου !!!λετε ρε κοριτσια??λετε παναγια να ακουσε τις προσευχες μου και ολα να πανε καλα αυτην την φορα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.. θα ειμαι σύντομη απλά θέλω να το βγαλω από μεσα μου.

Νοσηλευομαι τώρα και 6 μέρες σε δημόσιο νοσοκομείο στη κρητη.

Ήρθα λόγω αιμορραγίας ειχα αποκοληση. Αλλά κάτι δεν πάει καλά κ

Δεν μ αφήνουν να φύγω. Τελευταία περίοδο 17.07 με χοριακη εχθές 68.100.

Είναι λίγο τσιμπημενη αλλά οκ. Στον υπερηχο βλέπουν

Κάτι περίεργο στο λεκιθικο ασκό και επιπλέον πρόβλημα στο σάκο κ

Σπασμένα αγγεία. Πάει μάλλον για παλλινδρομη η μυλη κύηση. Η στην καλύτερη

Να συνεχίσει η κύηση ως έχει. Σήμερα ανιχνευανε κάτι παλμούς αλλά χωρίς ηχο κ όχι στη σωστή συχνότητα. Πόσο θέλω να βρεθεί κοπέλα εδώ κ να μου πει ΟΤΙ με κάτι

Παρόμοιο κατάφερε να κάνει μωρακι,

ευχαριστώ πολύ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...