Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μετα απο παλινδρομη το χαος....

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...θα ηθελα την γνωμη σας για κατι...τον ιανουαριο 7+εβδομαδων η γυναικολογος μου,μου ανεφερε κατι για πανινδρομηση....τα χασα...καναμε την θεραπεια των χαπιων...μετα απο 4 ωρες αιμα...παει τελειωσε....μου ειπε μετα απο 3 περιοδους να ξεκινησω παλι...τωρα ειμαι σε προσπαθεια..το θεμα μ ειναι οτι μετα απο αυτο επειδη το εριξα στην δουλεια γ να μην σκεφτομαι τα κρατουσα μεσα μου δεν εδειχνα πονο ενω ουρλιαζα...αυτο μου το γυρισε μετα εως και τωρα που μιλαμε σφυξιμο στο λαιμο,αρρωστοφοβιες και γενικα ενα χαος!!!δεν το λεω σε κανεναν μονη μου το τραβαω....ειναι γενικως τα συναισθηματα και η πληγη ανοιχτη...το χει περασει καμια?????η εγω τρελαινομαι...

???:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσακι.. !!!

Να σου πω την δικη μου ιστορια...?? περυσι τον Ιουλιο 12w+4d...εχασα το μωρο μου πεθανε την ωρα του υπερυχου.. Παλλινδρομη χαρακτηριστηκε.. αποξεση αμεσως...!!!

τα εχασα... και οπως εσενα δεν ξεσπασα... επεσα με τα μουτρα στον γαμο μας, που εγινε τον Νοεμβριο...!!! Απο τον Ιανουαριο ειχα ενα κενο.. ξαναμεινα εγκυος.. το εχασα ομως την 8η μερα καθυστερησης απο χτυπημα σοβαρο...!! Παλι δεν ξεσπασα.. το καταπολεμισα.. σταθηκα στα ποδια μου...!!!

θεωρω οτι πρεπει απλα να το προσπερασεις.. πιστευω οτι θελει δυναμη ... το ξερω δηλαδη γιατι το εζησα... Ομως να σκεφτεσαι οτι ολα για καποιο λογο γινονται..!!

να εχεις πιστην στον θεο. και ολα θα φτιαξουν... μην το σκεφτεσαι... καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο...!!! ομως ετσι πρεπει...!!!

εγω μετα απο τις 2 αποβολες εκανα ολες τις εξετασεις που επρεπε... εχω θρομβοφιλια...τωρα που ειμαι παλι εγκυος.. φοβαμε πολυ... ομως πιστευω στον θεο.. θα με βοηθησει το ξερω...

Να κλεισεις την πληγη... μονη σου.. να πατησεις στα ποδια σου..!!!

Να σκεφτεσαι οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα.. και να περνεις δυναμη και να λες οτι τουλαχιστον εσενα εγινε νωρις.. δεν χρειαστεικες ουτε χειρουργια ουτε τιποτα.. !!!

Και ειλικρινα το χειροτερο ειναι η αποξεση.. οταν σε πανε μεσα στο χειρουργειο, και ξερεις οτι θα ξυπνησεις μιση.. με ενα κομματι σου , να εχει φυγει...!!!

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

καλημερα! συμφωνω με την georgia-kak, περυσι τον αυγουστο επαθα αποκοληση στην 7η εβδομαδα... φετος μαθαινοντας και οτι εχω θρομβοφιλια ξαναεμεινα εγκυος,εκανα τις ενεσεις μου,αλλα δυστιχως παλλινδρομησε στην 8η εβδομαδα.στις 14 αυγουστου εκανα αποξυση! πρεπει να προχωρησουμε! και να εχουμε πιστη! ο θεος ξερει τι κανει..και η φυση ενεργει.....αλλες κοπελες χανουν τα παιδια τους σε πολυ προχωρημενη εγκυμοσυνη....ξερω οτι ποναει πολυ!! ομως μεσα στην ατυχια μας ειμαστε και τυχερες.αν το μωρακι μας ηταν αρρωστο;το εχεις σκεφτει αυτο elsa-2188;;και μην τα κρατας μεσα σου! μιλα στον συντροφο σου,κλαψε μονη σου....ευχομαι του χρονου να κραταμε τα μωρακια μας αγγαλια!!! georgia -kak σου ευχομαι ολοψυχα μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!! μην αγχωνεσαι!! φιλια!!!

κορίτσι μου... έχασα το γιο μου στην 24η εβδομάδα... σχεδόν 6 μηνών.. την προηγούμενη μέρα διάλεγα κούνια. Έκλαψα κι ακόμη κλαίω. Πένθησα κι ακόμη πενθώ. Το σκέφτομαι κάθε μέρα, πως θα ήταν πώς θα τον κρατούσα πώς θα μύριζε. Τώρα θα ταν λίγων ημερών. Να σου πω όμως κάτι? Δεν έχω το δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί πρώτον ο Θεός μ ευλόγησε να συλλάβω πράγμα πολύ σημαντικό και δεύτερον υπάρχουν άνθρωποι που στη ζωή τους ζουν πολύ χειρότερες καταστάσεις. Γυναίκες που έχουν χάσει πολλά παιδιά, γυναίκες με άρρωστα παιδιά που παλεύουν και είναι ηρωίδες για να τα μεγαλώσουν, γυναίκες που τα μεγάλωσαν και κάποια στιγμή τα χασαν από ατύχημα ή άλλους λόγους. Και συνεχίζουν και στέκονται στα πόδια τους. Θα σου πω ένα παράδειγμα: Δεν ξέρω αν παρακολουθείς επικαιρότητα και αν θυμάσαι την υπόθεση με το παλικάρι από την Καλλιθέα που το απήγαγαν και το σκότωσαν? Επειδή τυχαίνει αν ναι γνωστή μου η οικογένεια... Τι να κάνει αυτή η μάνα? Έχασε ένα λεβέντη 27 χρονών άδικα... Κι όμως στέκεται στα πόδια της και προσπαθεί.

Κι εγώ τα λέω για να παρηγοριέμαι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει όμως να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας και να παραδειγματιζόμαστε. Κλάψε, ξέσπασε... δεν γίνεται αν το κρατάς μέσα σου κάποια στιγμή θα σου βγει και ίσως είναι και χειρότερο. Όλα θα πάνε καλά αρκεί αν το πιστέψουμε.

Σε φιλώ...

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσι μου... έχασα το γιο μου στην 24η εβδομάδα... σχεδόν 6 μηνών.. την προηγούμενη μέρα διάλεγα κούνια. Έκλαψα κι ακόμη κλαίω. Πένθησα κι ακόμη πενθώ. Το σκέφτομαι κάθε μέρα, πως θα ήταν πώς θα τον κρατούσα πώς θα μύριζε. Τώρα θα ταν λίγων ημερών. Να σου πω όμως κάτι? Δεν έχω το δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί πρώτον ο Θεός μ ευλόγησε να συλλάβω πράγμα πολύ σημαντικό και δεύτερον υπάρχουν άνθρωποι που στη ζωή τους ζουν πολύ χειρότερες καταστάσεις. Γυναίκες που έχουν χάσει πολλά παιδιά, γυναίκες με άρρωστα παιδιά που παλεύουν και είναι ηρωίδες για να τα μεγαλώσουν, γυναίκες που τα μεγάλωσαν και κάποια στιγμή τα χασαν από ατύχημα ή άλλους λόγους. Και συνεχίζουν και στέκονται στα πόδια τους. Θα σου πω ένα παράδειγμα: Δεν ξέρω αν παρακολουθείς επικαιρότητα και αν θυμάσαι την υπόθεση με το παλικάρι από την Καλλιθέα που το απήγαγαν και το σκότωσαν? Επειδή τυχαίνει αν ναι γνωστή μου η οικογένεια... Τι να κάνει αυτή η μάνα? Έχασε ένα λεβέντη 27 χρονών άδικα... Κι όμως στέκεται στα πόδια της και προσπαθεί.

Κι εγώ τα λέω για να παρηγοριέμαι είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει όμως να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας και να παραδειγματιζόμαστε. Κλάψε, ξέσπασε... δεν γίνεται αν το κρατάς μέσα σου κάποια στιγμή θα σου βγει και ίσως είναι και χειρότερο. Όλα θα πάνε καλά αρκεί αν το πιστέψουμε.

Σε φιλώ...

ποσο δικιο εχεις...και ποσο σε νιωθω..με συγκηνησες πραγματικα! δεν ξερω αν εχεις γεννησει...αλλα σου ευχομαι να χαιρεσε τομ παιδακι σου,να ειναι γερο και δυνατο!!

ποσο δικιο εχεις...και ποσο σε νιωθω..με συγκηνησες πραγματικα! δεν ξερω αν εχεις γεννησει...αλλα σου ευχομαι να χαιρεσε τομ παιδακι σου,να ειναι γερο και δυνατο!!

το παιδάκι μου το έχασα... δυστυχώς. Αλλά ελπίζω για το επόμενο!!! σ ευχαριστώ και σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

το παιδάκι μου το έχασα... δυστυχώς. Αλλά ελπίζω για το επόμενο!!! σ ευχαριστώ και σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα!

χιλια συγνωμη.....νομιζα οτι ξαναεμεινες..:( συγνωμη!! ευχομαι του χρονου να κραταμε τα μωρακια μας αγκαλια!!! συγνωμη....

χιλια συγνωμη.....νομιζα οτι ξαναεμεινες..:( συγνωμη!! ευχομαι του χρονου να κραταμε τα μωρακια μας αγκαλια!!! συγνωμη....

δεν πειράζει κορίτσι μου!!!!! μακάρι να έρθουν τα μωράκια φιλιά!!!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

moody πραγματικα με ταρακουνησαν τα λογια σου.ξερω ποιο ειναι το σωστο,εχω σκεφτει ολα αυτα οτι ημουν τυχερη μεσα στην ατυχια μου και τετοια.ολα για καποιο λογο γινονται... ...απλα με προβληματιζει ολο αυτο που μαλλον ψυχοσωματικο πρεπει να ναι...μου χαλαει ολη την καθημερινοτητα...με τον αντρα μου προσπαθουμε παλι δειχνουμε κ οι 2 σαν να μην μας εχει συμβει καν..πρεπει απλα να πεισω τον εαυτο μου οτι ολα καλα προχωρα...απλα με ενοχλει ολο αυτος ο κομπος που εχω στο λαιμο...ολο μ επενθυμιζει γτ το εχω αυτο.... σας ευχαριστω παντως γ τις απαντησεις σας..γ την στηριξη..ευχομαι σε ολες τα καλυτερα...μεσα απ'την καρδια μου

:-P:-P:-P

ευχαριστω georgia μου...το μηνυμα σου ειναι πολυ βοηθητικο....αλλα τι ειναι αυτο που εχεις?(θρομβοφιλια)????

Καλημερααα..

Λοιπον.. η θρομβοφιλια εχει σχεση με την πηξη του αιματος...

δηλαδη σε εμενα πηζει περισσοτερο το αιμα απο οτι σε μια κοπελα που δεν εχει... το αποτελεσμα ειναι να δημιουργουνται θρομβοι.. ειδικα στο εμβρυο.. και να του σταματαει η κυκλοφορια και να πεθαινει...!!!

εγω εμαθα οτι εχω Θρομβοφιλια στις 27/7... και στις 3/8 εμαθα οτι ειμαι εγκυος...!! πιστευω οτι εχω Αγιο διπλα μου.. που με Βοηθαει...!!!

τεσπα.. μαζι με την Θρομβοφιλια εχω και Αιμοραγικη Ταση.. Δυο αντιθετα πραγματα.. που ομως μπορουν να συνηπαρξουν.. Δηλαδη ναι μεν το αιμα μου πηζει γργορα.. οι πληγες ομως δεν κλεινουν ευκολα...και αιμοραγουν συχνα... !!!

2311399a5vqu82s2t.gif

PjlKp3.png

Θα συμφωνήσω με τις κοπέλες που σου λένε ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται, αλλά επειδή δεν έχουμε όλες την ίδια δύναμη θα σου πω να μιλήσεις γιατί δυστυχώς κι εγώ είχα τέτοια σημάδια κ έλεγα υπομονή, θα έρθει το μωρό μου και θα είναι όλα τέλεια μετά, αλλά πριν το μωρό ήρθε κ άλλη αποβολή και εξετάσεις και οικογενειακά θέματα κ μια πολύ δύσκολη και αγχωτική κύηση και μετά με πήρε κ με σήκωσε! Με αποτέλεσμα όταν ήρθε η κόρη μου να πάθω διάφορα ψυχοσωματικά και έκανα 1χρόνο να συνέλθω με θεραπεία εννοείται.

moody....πάρα πολύ στεναχωρήθηκα. Κουράγιο κορίτσια...σας καταλαβαίνω όλες. Είχα 5 παλίνδρομες κυήσεις και μια αποβολή σε διδυμα σχεδόν 5 μηνών. Έβλεπα όλες τις κοπέλες να κάνουν παιδιά και έλεγα...πάει δεν θα κάνω ποτέ.

Η προσπάθειες μου δεν πήγαν χαμένες (3 στερματεγχίσεις & 3 εξωσωματικές) γιατί τώρα έχω ένα μικρό αγγελουδάκι. Το κοιτάω και δεν θυμάμαι καν την ταλαιπωρία.

Θέλει πίστη και προσπάθεια. Καλή επιτυχία...του χρόνου όλες με μωράκια....

Διαφημίσεις

moody....πάρα πολύ στεναχωρήθηκα. Κουράγιο κορίτσια...σας καταλαβαίνω όλες. Είχα 5 παλίνδρομες κυήσεις και μια αποβολή σε διδυμα σχεδόν 5 μηνών. Έβλεπα όλες τις κοπέλες να κάνουν παιδιά και έλεγα...πάει δεν θα κάνω ποτέ.

Η προσπάθειες μου δεν πήγαν χαμένες (3 στερματεγχίσεις & 3 εξωσωματικές) γιατί τώρα έχω ένα μικρό αγγελουδάκι. Το κοιτάω και δεν θυμάμαι καν την ταλαιπωρία.

πεντε παλλινδρομες;;;; και μια αποβολη;; τι λες τωρα;; εγω ειχα 2 παλλινδρομες σε ενα χρονο. εκανες καποιες εξετασεις μετα απο ολα αυτα; εκτος απο τις γνωστες που κανουμε; να χαιρεσε το παιδακι σου κοριτσι μου.:P

ελσα καλησπερα...ειχα μια παλινδρομη διδυμη κυηση πριν 4,5 χρονια, στην 7η βδομαδα κ μενα...ηταν ο,τι χειροτερο -συναισθηματικα- εχω περασει στη ζωη μου, μεχρι τωρα κ ελπιζω καμια κοπελα να μην το περασει...οπως εσενα, δεν εκλαψα, δεν ουρλιαξα, δεν ξεσπασα...τα κρατουσα μεσα μου, δεν ελεγα κατι σε κανεναν, κ ομως πονουσα πολυ, εβλεπα συνεχεια εφιαλτες για 2 μηνες περιπου...το αποτελεσμα;;; να παρω πολλα κιλα, το εριξα στο φαι, μια ψιλοκαταθλιψη κ μια 2η εγκυμοσυνη που ηρθε μεν πολυ συντομα ομως λογω των κιλων, πιεσης που ανεβασα κτλ εκανα το κοριτσακι μου την 32η εβδομαδα...αλλο λουκι αυτο...ολα καλα βεβαια εξελιχθηκαν αλλα ο 1 μηνας στη θερμοκοιτιδα μου στοιχισε πολυ...αυτο που θελω να πω ειναι να το βγαλεις απο μεσα σου ολο αυτο, γιατι θα σου γυρισει μπουμεραγκ με καποιο τροπο κ δεν το θελεις!!!! ευχομαι σε ολες να κρατησετε υγιη μωρακια πολυ συντομα στην αγκαλια σας!!!!

Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος!! Μπράβο σου και να χαίρεσαι το αγγελούδι σου!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Voula71, έκανα όλες τις εξετάσεις για να δουν γιατί παλλινδρομούν τα έμβρυα, ακόμα και κάποιες πανάκριβες (κάτι για χρωμοσώματα που είχαν 800 ευρώ) αλλά δεν βρέθηκε πρόβλημα. Ο γιατρός μου έλεγε ότι ήταν τυχαίο...εγώ έλεγα ότι είμαι η πιο γκαντέμω γυναίκα του κόσμου. Έκανα χοριακή και δεν έλεγα τίποτα γιατί πίστευα ότι θα παλλινδρομίσει. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος στον γιο μου, η χοριακή ήταν τόσο χαμηλή που δεν το είπα στον άντρα μου παρά μόνο την τρίτη φορά που πήγα και είδα ότι είχε ανέβει.

Γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα εγώ, ο άντρας μου είχε κακό σπέρμα.

Δεν φαντάζεστε τι τράβηξα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...πέρα του ότι δεν έκανα Τ Ι Π Ο Τ Α....κάθε βδομάδα διάβαζα πόσες πιθανότητες έχει το μωρό να ζήσει. Μόλις μπήκα στον μήνα μου και είδα ότι το μωρό έχει καλό βάρος είπα του γιατρού να με βάλει να γεννήσω για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου τύχει τίποτα. Τι άγχος Θεέ μου ήταν αυτό...ακούω κοπέλες που λένε ότι χάρηκαν την εγκυμοσύνη τους και σκέφτομαι ότι εγώ δεν ήμουν χαλαρή ούτε μια μέρα.

Τέλος καλό όλα καλά που λένε....

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές :-)

Voula71, έκανα όλες τις εξετάσεις για να δουν γιατί παλλινδρομούν τα έμβρυα, ακόμα και κάποιες πανάκριβες (κάτι για χρωμοσώματα που είχαν 800 ευρώ) αλλά δεν βρέθηκε πρόβλημα. Ο γιατρός μου έλεγε ότι ήταν τυχαίο...εγώ έλεγα ότι είμαι η πιο γκαντέμω γυναίκα του κόσμου. Έκανα χοριακή και δεν έλεγα τίποτα γιατί πίστευα ότι θα παλλινδρομίσει. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος στον γιο μου, η χοριακή ήταν τόσο χαμηλή που δεν το είπα στον άντρα μου παρά μόνο την τρίτη φορά που πήγα και είδα ότι είχε ανέβει.

Δεν φαντάζεστε τι τράβηξα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης...πέρα του ότι δεν έκανα Τ Ι Π Ο Τ Α....κάθε βδομάδα διάβαζα πόσες πιθανότητες έχει το μωρό να ζήσει. Μόλις μπήκα στον μήνα μου και είδα ότι το μωρό έχει καλό βάρος είπα του γιατρού να με βάλει να γεννήσω για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα μου τύχει τίποτα. Τι άγχος Θεέ μου ήταν αυτό...ακούω κοπέλες που λένε ότι χάρηκαν την εγκυμοσύνη τους και σκέφτομαι ότι εγώ δεν ήμουν χαλαρή ούτε μια μέρα.

εισαι πολυ δυνατη! τελικα εμεις οι γυναικες ειμαστε πολυ δυνατες! εμενα περυσι μετα την παλλινδρομη μου βρηκαν θρομβοφιλια.φετος που το ελεγχαμε με τις ενεσεις ξαναεπαθα παλλινδρομηση... περημενουμε να βγουν οι ιστολογικες του εμβριου.και μπορει να κανουμε και καρυοτυπο ζευγους. θελω να το ψαξω πιο βαθια αυτη την φορα... ισως ομως μπορει και να ειναι τυχαιο... δεν ξερω...πως να μην εχεις αγχος για την επομενη φορα;;; σε ευχαριστω για την απαντηση!

Σε θαυμάζω είσαι πολύ δυνατή! Να χαίρεσαι το μωρό σου και να μη ξαναπονέσεις ποτέ και για τίποτα! Αλήθεια σου λέω εγώ που πέρασα μόνο δύο παλίδρομες και η μαι δύσκολη κύηση με εμετούς και αποκολλήσεις και δεν είχα ούτε μια μέρα χαρούμενη και εσύ τι να πεις. κι εγώ σκεπτόμουν να πω στο γιατρό μου να γεννήσω μόλις μπω στο μήνα μου αλλά με πρόλαβε η κούκλα μου και μας ήρθε 2μέρες αφού είχα μπει στο μήνα μου. Αλλά είχα τρομάξει τόσο που πήγαινα να γεννήσω και νόμιζα ότι θα πεθάνω και δε θα δω ποτέ το παιδί μου,βλακείες αλλά πως τις ελέγχεις; Τώρα τα σκέπτομαι και λέω αν ποτέ βρω το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσω, που θα το ήθελα, αντί για μαία θα έχω μια ψυχολόγο δίπλα μου μήπως και χαρώ και εγώ καμιά στιγμή.

καλημερα κοριτσια....τελικα οντως υπαρχουν χειροτερα πραγματα....απ'την μια λες να γνωρισω και απ΄την αλλη λες μηπως να μην διαβαζω?μηπως να μην μαθαινω γιατι κυριαρχει πιο πολυ το ΑΓΧΟς ΜΕΤΑ????ευχαριστω για τις συμ βουλες σας...αρχιζω και το ψυχολογω το πραγμα οτι ειναι να ερθει θα ερθει...απλα τωρα προσπαθω να πισω τον αντρα μ να κανει ενα σπερματτογραφημα..αλλα το παιρνει τελειως αλλιως..<<αφου πιασαμε παιδι γιατι να κανω εξετασεις???>> αυτο μ λεει αλλα εγω εμαθα οτι μπορει να γινει απο κακο σπερμα η παλλινδρομηση γιατι να το υποστω 2η φορα απο αμελεια του?:confused::confused::confused::confused:

'Ελσα μου μην τον πιέζεις τζάμπα.. το σπερμοδιάγραμμα θα σου δείξει αριθμό σπερματοζωαρίων πράγμα για το οποίο ανησυχείς όταν δεν μπορείς να συλλάβεις. Το "κακό" σπέρμα που λες δεν γονιμοποιεί. Οι παλλινδρομήσεις είναι σε ένα μεγάλο ποσοστό έμβρυα με προβλήματα, τρισωμίες κτλ, πράγμα που δεν μπορούμε να προβλέψουμε και να αποτρέψουμε. Μπορούμε να κάνουμε οι γυναίκες εξετάσεις ( το πακέτο του προγεννητικού ελέγχου, εξετάσεις για τυχον θρομβοφιλία, καλλιέργεια κολπικών υγρών) για να προλάβουμε νέα παλλίνδρομη.

όσο αφορά τα συναισθήματα τι να πω .. πριν δέκα μέρες το βίωσα. Αφού διαπιστώθηκε η παλλινδρόμηση την 8η εβδομάδα απέβαλα μόνη μου, ο οργανισμός δούλεψε σωστά και δεν χρειάστηκα παρέμβαση.. Έχοντας κάποιες γνώσεις και έχοντας προηγηθεί αιμοραγία για μία εβδομάδα το περίμενα ότι δεν θα πάει καλά, το αποδέχτηκα και συνεχίζω. Μη σας πω ότι εγώ είμαι που παρηγορώ τους άλλους. Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!

όσο αφορά τα συναισθήματα τι να πω .. πριν δέκα μέρες το βίωσα. Αφού διαπιστώθηκε η παλλινδρόμηση την 8η εβδομάδα απέβαλα μόνη μου, ο οργανισμός δούλεψε σωστά και δεν χρειάστηκα παρέμβαση.. Έχοντας κάποιες γνώσεις και έχοντας προηγηθεί αιμοραγία για μία εβδομάδα το περίμενα ότι δεν θα πάει καλά, το αποδέχτηκα και συνεχίζω. Μη σας πω ότι εγώ είμαι που παρηγορώ τους άλλους. Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλες μας!

Λυπαμαι πολυ κοπελα μου. Εγω δυο αποβολες κ νομιζω ετοιμαζομαι για τριτη. Ειμαι 6 βδομαδων κ 4 ημερων κ εχω λιγο αιμα απο το πρωι.. Προς το παρον ειμαι ξαπλα