Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν κατάφερα να θηλάσω......

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σήμερα - μέχρι στιγμής - έχω βγάλει 160 γρμ. γάλα

το ξέρω ότι θα φανεί η διαφορά μετά από μέρες αλλά δεν μπορώ να μη χαίρομαι με το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια! 15 μλ. περισσότερα από την προηγούμενη μέρα! Αν τα βλέπεις απέξω, φαίνονται αμελητέα, αλλά όσες έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις ξέρουμε ότι είναι καρπός τεράστιας προσπάθειας και επιμονής. Με συγκίνησες, καλή συνέχεια.

καλησπέρα pax.

ευχαριστώ που με στηρίζεις.

χθες έκλεισε η μέρα μου με 195 γρμ.

ειμαι πολύ χαρούμενη. αλήθεια.

μάλιστα από σήμερα κάποιες από τις αντλήσεις μου έγιναν 30 γρμ., ενώ μέχρι χθες μόνο η πρώτη άντληση της ημέρας (που ήταν γύρω στις 2-3 τα μεσάνυχτα - μετά από ύπνο δηλαδή) ήταν 30 γρμ.

δεν θέλω να ενθουσιάζομαι πολύ, αλλά ίσως να πηγαίνει καλά η προσπάθειά μου.

εχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά ίσως να πάνε όλα καλά.

έχει ο Θεός.

a>

κοριτσια δεν εχω τον χρονο δυστυχως να διαβασω ολο το τοπικ,θα ριξω μια ματια αν τα καταφερω αργοτερα αλλά θελω να σας πω οτι αντλουσα επι 14 περιπου μηνες με το symphony ολα τα γευματα του μωρου μου!Σταματησα επειδη σταματησε η μικρη μου να πινει γαλα!

Παντα εβγαζα πολυ περισσοτερο από οσο χρειαζομουν.

Μην το βαζετε κατω!

Αν χρειαστειτε οτιδηποτε στειλτε μου πμ για να το δω σιγουρα!

Φιλακια πολλα!

Καλησπέρα κυρία Αγλαία.

Θα ήθελα να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις, για να με διαφωτίσεις μια και είμαι σίγουρη ότι το θέμα το κατέχεις τέλεια και όλες μας στηριζόμαστε στις γνώσεις και στην αγάπη σου προς το θηλασμό των παιδιών.

Γνωρίζεις αν μπορεί κάποια γυναίκα που έχει μπεί στην κλιμακτήριο να κάνει επαναγαλακτισμό? Η λόγω του ότι οι ορμόνες της έχουν διαφοροποιηθεί αυτό δεν είναι εφικτό?

Επίσης για το επόμενο, πρώτα ο Θεός, παιδί μου, όταν θα φθάσω στον 7 με 8 μήνα της κύησης, θα μπορέσω να αρχίσω με το θήλαστρο να αντλώ 8 και πλέον φορές τη μέρα μέχρι να κατέβει το γάλα μου, ούτως ώστε όταν με το καλό θα γεννήσω να έχω έτοιμο γάλα για το μωρό μου και να μην περιμένω να το κατεβάσει αυτό με το θηλασμό, μια και έχω εισέχουσες θηλές ?

Επειδή επίσης θα έχω τα σύνεργα (μπουκάλια δικά μου αποστειρωμένα κτλ) και μόνο θα χρειαστεί να νοικιάσω τη συσκευή άντλησης θα μπορώ να δώσω στις μαίες μέσα στην κλινική το πρωτόγαλά μου για να ταίζουν το παιδί μου, χωρίς να του δίνουν από μόνες τους μπιμπερό με συμπλήρωμα γάλακτος.

Γίνεται αυτό?

Μια άλλη ερώτηση που θα ήθελα να κάνω είναι η εξής.

Τώρα που βγάζω 20 με 30 γρμ. τη φορά άντλησης η ποιότητα του γάλακτός μου είναι καλή? Θέλω να πώ παίρνει θρεπτικά συστατικά η Ξανθίππη μου ή μόνο ξεδιψάει? Και αν όχι, τότε από ποιά ποσότητα και μετά θα αρχίσει το γάλα μου να δίνει θρεπτικά συστατικά στο μωρό μου?

Περιμένοντας με αγωνία τις απαντήσεις σου.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ελένη, μητέρα της Ξανθίππης.

a>

Διαφημίσεις

χθες έκλεισε η μέρα μου με 195 γρμ.

ειμαι πολύ χαρούμενη. αλήθεια.

μάλιστα από σήμερα κάποιες από τις αντλήσεις μου έγιναν 30 γρμ., ενώ μέχρι χθες μόνο η πρώτη άντληση της ημέρας (που ήταν γύρω στις 2-3 τα μεσάνυχτα - μετά από ύπνο δηλαδή) ήταν 30 γρμ.

δεν θέλω να ενθουσιάζομαι πολύ, αλλά ίσως να πηγαίνει καλά η προσπάθειά μου.

εχω πολύ δρόμο μπροστά μου αλλά ίσως να πάνε όλα καλά.

γεια σου magoul!!

πολυ χαιρομαι που τα πηγαινεις καλα!!

μην το βαζεις κατω και να ξερεις οτι η προσπαθεια αυτη που κανεις ειναι αξιεπαινη,ενα μεγαλο μπραβο!!!

οπως σου ειπε και η Φρυνη κι εκεινη αντλουσε.

δεν εισαι μονη σου και βαζε μικρους κοντινους στοχους.

καλη συνεχεια!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Γεία σου Κατερίνα 24.

Τί κάνει ο Μανωλάκης σου?

Μίλησα με τη Φρύνη και με συμβούλεψε πολύ για το θέμα αυτό.

Χθες η βραδυά μου έκλεισε με 215 γρμ.

Φοβερό ετσι?

Για αυτό σηκώθηκα και στις 2 για να βγάλω γάλα.

Είμαι πτώμα τώρα αλλά ελπίζω ότι αν συνεχίσω έτσι το αποτέλεσμα θα είναι καλό για την Ξανθίππη μου.

Ευχαριστώ που μου απάντησες.

Τα λέμε σύντομα.

Ελένη

a>

(Ακόμα δεν μπορώ να εμφανίσω το ticker που έχω σχεδιάσει. τί κάνω λάθος ρε παιδάκι μου δεν ξέρω.

Ωραίο ticker έχεις διαλέξει εσύ. Κάτι έκανα στη φωτο της κόρης μου και βγήκε επάνω αριστερά. Ομως για το άλλο δεν κατάφερα να το εμφανίσω)

a>

Τελειώνοντας μια νυχτερινή άντληση θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξείς.

Πότε λογίζεται ο επαναγαλακτισμός ότι είναι σε καλό δρόμο και πως μπορεί να εδραιωθεί?

Παίζει ρόλο η ηλικία της μητέρας για τον επαναγαλακτισμό ή ακόμα και για την ποσότητα γάλακτος που βγάζει το στήθος της ή και για την ευκολία ή μή άντλησης του γάλακτος?

Τα παραπάνω κιλά βάρους που μπορεί να έχει η μητέρα επιβαρύνουν την ποσότητα παραγωγής γάλακτος?

(αν κάτι που ρωτάω είναι "φάουλ" παρακαλώ να μου το πείτε.)

Και μια ερώτηση που θέλει να κάνει ο άντρας μου.

Το "πύαρ" αρχίζει να παράγεται από τη στιγμή που κόβεται ο ομφάλιος λώρος?

(Κυρία Αγλαία, την ώρα που αντλω όταν είμαι μόνη και ήρεμη σκέφτομαι διάφορα πράγματα για αυτό το θέμα).

Καλή σας μέρα.

Ελένη

a>

Παιδιά όλου του κόσμου ενωθείτε,

Το γάλα της μαμάς σας να το πιείτε!!!

Κορίτσια. Σήμερα κλείνει η μέρα με 260 γρμ.

Φανταστικό έτσι???

Ακούει καμμιά?

Ευχαριστώ όλες όσες με στηρίζουν και με ενθαρρύνουν να συνεχίσω.

a>

Διαφημίσεις

Κορίτσια. Σήμερα κλείνει η μέρα με 260 γρμ.

Φανταστικό έτσι???

Ακούει καμμιά?

Ευχαριστώ όλες όσες με στηρίζουν και με ενθαρρύνουν να συνεχίσω.

Ακούμε, ακούμε! Έτσι που πας, σε λίγο θα καλύπτεις 100% τις ανάγκες του μωρού και μάλιστα σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...