Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν κατάφερα να θηλάσω......

Recommended Posts

Ναι ναι μονη μου εντελως....προχτες που πηγα στον γυναικολογο μου, μου ειπε οτι καλυετρα να το αφησουμε στη φυση τον αποθηλασμο και να μη μου δωσει χαπι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχει σημασία στον επαναγαλακτισμό το πως αποθήλασες. Εγώ για άλλο λόγο ρώτησα. Αν είχες πάρει χάπι θα έπρεπε για κάποιο καιρό να μη δώσεις καθόλου το γάλα σου στο μωρό. Αλλά αφού δεν πήρες τότε μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία άμεσα.

PhC7p3.pngXCt8p2.png

Νομιζω οτι τα πολλα υγρα βοηθανε. Και κατι ακομη. Η Madela εχει μια διαταξη σαν μπουκαλι που κρεμιεται στον λαιμο και 2 λεπτοι σωληνες προσαρμοζονται στο στηθος. Μπορεις να βαζεις εκει την σκονη (ή οτι αντλεις) και η μπεμπουλα να ρουφαει απο το στηθος σου για να διεγειρει την παραγωγη. Ετσι και νηστικια δεν θα μενει στην αρχη μεχρι να κατεβει το γαλα και θα συνηθιζει στο στηθος.

Δεν το εχω δοκιμασει ακομη αλλα και εγω δεν καταφερα να θηλασω το πρωτο αν και ειχα γαλα το οποιο αντλουσα με το θηλαστρο. Ειπα λοιοπον να ειμαι προετοιμασμενη στο δευτερο..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MMDAD,

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΞΕΝΟ Η ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?

ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΓΑΛΑ.

ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΗΛΕΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΕΧΟΥΣΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?

ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

a>

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MMDAD,

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΞΕΝΟ Η ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ?

ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΓΑΛΑ.

δες εδω:

http://www.pumps4mums.co.uk/medela_supplemental_nursing_system.htm

εγω το εχω αυτο,αχρησιμοποιητο.

αν σ'ενδιαφερει να στο δωσω!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

ΞΑΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.

ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΓΑΛΑ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ) ΚΑΘΕ 2,3 ΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΝΤΛΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΓΛΑΙΑΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 40-45 ΛΕΠΤΑ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ.

ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2,3 ΩΡΕΣ ΜΕΙΟΝ ΤΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΑΣ ΜΕΝΟΥΝ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ.

ΣΕ 1,45 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ?

ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ? ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΠΑΝΙΟ?

ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ?

ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ?

ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ?

ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ?

ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ?

ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ?

Η ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ......... ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ?

ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΘΕΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4-6 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΑΝ ΔΩ ΦΥΣΙΚΑ!

Η ΜΟΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΧΑΛΑΡΩΝΩ. ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΝΑ ΠΙΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ . ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ........... ΑΡΜΕΓΜΑ!!!

ΕΙΧΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΓΛΑΙΑ

Η ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ, Η ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.

ΕΛΕΝΗ

a>

Ελενη τα εχω περασει κι εγω!

εγω αντλουσα αποκλειστικα μεχρι που το μωρο μου εγινε 16 1/2 μηνων.

στη φαση που εισαι τωρα θα σου προτεινα να καθεσαι λιγοτερη ωρα και περισσοτερες φορες,δηλ. να κανεις 20' τη φορα και κανε περισσοτερες αντλησεις.

εγω εφτασα να κανω μεχρι και 12 αντλησεις!

ελπιζω να εχεις το διπλο συστημα στην αντληση....

η μπυρα δεν βοηθαει αν πινεις,αντιθετως βοηθαει η μαγια μπυρας σε ταμπλετες!

δες το λινκ που λεει για τα συμπληρωματα αυξησης γαλακτος!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Σήμερα είδα αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω τα θέματα θηλασμού. Δηλαδή υπάρχει περιπτωση να ξεκινήσω να θηλάζω τη μπέμπα μου;

Τώρα δεν έχω κάποιο προβλημα υγείας και για δουλειά θα πάω το Δεκέμβρη. Υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω; Απαντήστε μου

(Αν πέταξα βλακεία να μου απαντήσετε ευγενικά. Αν Υπάρχει έστω 1 πιθανότητα θέλω να το ξέρω.)

Καταρχήν μπράβο σου Magoul που το παλεύεις.Υπομονή και όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά.Φαντάζομαι πως με το καιρό που θα αυξηθεί η παραγωγή σου δεν θα χρειάζεται τόσος χρόνος για τις αντλήσεις.Ας με διορθώσουν και τα κορίτσια αν κάνω λάθος.Και εγώ βρίσκομαι σε αποκλειστική άντληση εδώ και 4μιση μήνες και μπορώ να καταλάβω τις δυσκολίες της κατάστασης.Το SNS που σου προτάθηκε πράγματι μπορεί να βοηθήσει.Υπομονή και επιμονή θέλει.

Ακαμάτρα ναι μπορείς να κάνεις επαναγαλακτισμό αν θέλεις ακόμα καιάν έχεις πάρει χάπι.Υπάρχουν γυναίκες με υιοθετημένα παιδιά που έχουν κάνει πρόκληση γαλουχιας.Δες και εδώ για παραπάνω πληροφορίες:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22285

και εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=38221

cceXp3.png

pcTFp3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.

ΟΜΩΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΕΧΟΥΣΕΣ ΘΗΛΕΣ?

12 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ? ΚΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ? ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ?

ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ 24ΩΡΑ ΓΙΑ 16 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ?

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ, ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 10 ΓΡΜ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ. ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΤΩΡΑ ΓΕΜΙΖΩ 10 ΓΡΜ., ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 20 ΓΡΜ., ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 15 ΓΡΜ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΘΑΣΟΥΝ 80-100 ΓΡΜ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ! ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΓΩ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

ΝΑΙ, ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΜ. ΖΟΥΠΑΩ ΚΑΙ ΖΟΥΛΑΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

a>

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.

ΟΜΩΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΕΧΟΥΣΕΣ ΘΗΛΕΣ?

12 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ? ΚΑΘΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ? ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗ ΦΟΡΑ ?

ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ 24ΩΡΑ ΓΙΑ 16 ΜΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ?

ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ, ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 10 ΓΡΜ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ. ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΤΩΡΑ ΓΕΜΙΖΩ 10 ΓΡΜ., ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 20 ΓΡΜ., ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 15 ΓΡΜ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΦΘΑΣΟΥΝ 80-100 ΓΡΜ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΑΝ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ! ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΓΩ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ, ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΠΙΝΕΙ Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΟΥ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.

ΝΑΙ, ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΠΛΗΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΜ. ΖΟΥΠΑΩ ΚΑΙ ΖΟΥΛΑΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

Μέχρι να σου απαντήσει η Κατερίνα να σου απαντήσω εγώ σε κάποια πράματα.Φαντάσου οτι τώρα που γράφω κάνω άντληση.Κάθομαι στο γραφείο έχω το ένα μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια και κρατάω το άλλο με το ένα χέρι.Με το άλλο γράφω.Οταν τελειώσει η μεγάλη ροή και χρειαστεί να αρχίσω και εγώ το ζούληγμα απλά σταματάω να γράφω!να χρησιμοποιείς το σύστημα διπλής άντλησης.Εκτός του οτι κερδίζεις χρόνο δίνεται στο στήθος το μύνημα οτι θηλάζεις δίδυμα και αυξάνεται περισσότερο η παραγωγή σου.Και ΝΑΙ! θα έρθει η ώρα που θα γεμίσεις και εσύ το μπουκαλάκι και θα ταίζεις το μωρό σου.Δεν ξέρω αν έχεις δει το πρωτόκολλο αντλήσεων, είναι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22285

ΑΓΛΑΙΑ:

Είναι προτιμότερο να έχει ένα σύστημα διπλής άντλησης γιατί ο χρόνος άντλησης μειώνεται στο μισό (είναι πιο εύκολο για τη μαμά να βρει το μισό χρόνο!) αλλά και φαίνεται ότι η παραγωγή αυξάνεται πιο γρήγορα΄! :-)

Επειδή το πρόγραμμα με ένα μωρό δεν μπορεί να είναι σταθερό, προτείνουμε στη μητέρα να προγραμματίζει τις αντλήσεις ανά 1,5 με 2 ώρες στη διάρκεια της μέρας, έτσι ώστε αν συμβεί κάτι και καθυστερήσει κάποια φορά για περισσότερο από 3 ώρες να μην υπάρχει πρόβλημα με το συνολικό αριθμό των αντλήσεων.

Η μητέρα θα πρέπει να κάνει 8-10 αντλήσεις το 24ωρο. Η μία από αυτές θα πρέπει να είναι βραδυνή, στη διάρκεια του ύπνου.

Είναι καλό να μην υπάρχουν διαστήματα μεταξύ των αντλήσεων που διαρκούν πάνω από 4 ώρες. Για τις περισσότερες μητέρες είναι πολύ δύσκολο να αυξήσουν την παραγωγή αν υπάρχουν μεγάλα διαστήματα.

Γενικά απαιτούνται τουλάχιστον 100 λεπτά ενεργού θηλασμού σε κάθε μαστό το 24ωρο. Αυτό μεταφράζεται σε 10 δεκάλεπτα ή 8 13λεπτα για κάθε μαστό. Γι αυτό προτείνουμε το σύστημα διπλής άντλησης. Είναι δύσκολο για μια μητέρα να βρει 100 λεπτά ελεύθερα το 24ωρο, το να βρει 200 είναι ακόμη πιο δύσκολο...

cceXp3.png

pcTFp3.png

συμφωνω με τη mama xrysa!

αντλουσα αποκλειστικα και δεν θηλαζα γιατι ο μικρος μπηκε εντατικη για 13 μερες και μετα δεν με επιανε,οποτε ξεκινησα κι εγω!

στους 2 μηνες π-λεον επαψα να δινω συμπληρωμα αφου του εφτανε το γαλατακι,εβγαζα πανω απο 1200γρ.

βαλε την διπλη αντληση!

θελει πολυ υπομονη και μην απελπιζεσαι!

το γαλατακι σου θ'αυξανεται καθημερινα!

δες εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25955&highlight=%E5%E9%EC%E1%F3%F4%E5+symphony

9a7bp2.pngIm47p2.png

Κατερίνα εσύ είχες πεί κάποια στιγμή για το κόλπο με το πιάσιμο του μπουκαλιού με λαστιχάκι για τα μαλλιά;Να και μια άλλη λύση.Μην ανησυχείς σιγάσιγά θα βρείς και εσύ αυτό που σε βολεύει.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Κατερίνα εσύ είχες πεί κάποια στιγμή για το κόλπο με το πιάσιμο του μπουκαλιού με λαστιχάκι για τα μαλλιά;Να και μια άλλη λύση.Μην ανησυχείς σιγάσιγά θα βρείς και εσύ αυτό που σε βολεύει.

ναι εγω!και με βολεψε παρα πολυ!

ειναι ολα μεσα στο λινκ που εβαλα παραπανω!

ξεχασα:

Ελενη,δεν μπορω να σου απαντησω τωρα σε αυτα που με ρωτας γιατι το γαλα αυξανοταν σταδιακα!για να αυξησω την παραγωγη μου αντλουσα 12 φορες,ευτυχως ο μικρος εκανε 5-6 γευματα μονο!μην αγχωνεσαι,εδω ειμαστε!

διαβασε το λινκ που εβαλα!

9a7bp2.pngIm47p2.png

ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΓΛΑΙΑ.

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ Π.Μ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙΤΕ.

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ?

Α. Την εβδομάδα κύησης κατά την οποία γεννήθηκε το βρέφος (35W & 2 D)

Β. Το φύλο του βρέφους (ΘΗΛΥ - ΞΑΝΘΙΠΠΗ)

Γ. Τον τρόπο τοκετού: Φυσιολογικός (ΦΤ) ή Καισαρική (ΚΤ) - (ΚΤ)

Δ. Το είδος της αναισθησίας αν χρησιμοποιήθηκε αναισθησία. (ΕΠΙΣΚΗΡΙΔΕΙΟΣ)

Ε. Αν το μωρό εφμάνισε νεογνικό ίκτερο και αν ναι ποια ήταν η μέγιστη τιμή και ποια η ελάχιστη.

(ΑΠΟ 11,9 - 13)

Ε. Αν το μωρό νοσηλεύτηκε και για ποιο λόγο.

(3 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ)

1. Όλες οι ζυγίσεις του μωρού με τις ημερομηνίες

3-2-09 2.800, 8-3-09 2.570, 9-3-09 5.500,

7-3-09 3.700, 8-4-09 4.740, 8-5-09 5.400

2. Πόσα γεύματα κάνει το μωρό το 24ωρο.

7 ΜΕ 8 (ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ Μ.Γ. ΘΑ ΦΑΕΙ)

3. Σε πόσα από αυτά θηλάζει

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΧΩ ΕΙΣΕΧΟΥΣΕΣ ΘΗΛΕΣ

ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ (ΟΣΟ ΕΧΩ)

4. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο συμπλήρωμα παίρνει περίπου σε κάθε γεύμα

ΓΥΡΩ ΣΤΑ 550-600 (ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΩΣ ΤΑ 700-750 ΤΡΩΕΙ Μ.Γ.)

5. Αν παίρνει συμπλήρωμα, πόσο παίρνει συνολικά το 24ωρο (το υπολογίζετε μετρώντας με ακρίβεια την ποσότητα για ένα 24ωρο)

6. Αν χρησιμοποιείτε θήλαστρο σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με ακρίβεια τον τύπο του θήλαστρου και την εταιρεία.

ΕΙΧΑ ΤΟ AMEDA - ELITE

ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΟ KLINIKUM - SYMPHONY

7. Αν κάνετε συστηματικές αντλήσεις:

7α. πόσες αντλήσεις κάνετε το 24ωρο ΤΩΡΑ (6-:cool:

7β. ποιες ώρες αντλείτεκαι

7γ. πόσο διαρκεί η κάθε άντληση ΤΩΡΑ (20'-40')

8. Πόσες πάνες βρέχει το μωρό το 24ωρο (όχι πόσες γεμίζει, πόσες φορές ουρεί). Αν το μωρό είναι μικρό η ποσότητα των ούρων είναι πολύ μικρή και οι πάνες πολύ απορροφητικές. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε πότε ουρεί, μπορείτε να βάλετε μέσα στην πάνα ένα κομματάκι χαρτί κουζίνας. Αν αυτό βραχεί σημείνει ότι το παιδί έχει ουρήσει.

(6-7)

9. Πόσες κενώσεις κάνει το 24ωρο (1-2)

10. Συμπληρώστε οποιαδήποτε συμπεριφορά του παιδιού σας νομίζετε ότι θα ήταν χρήσιμη....

(ΕΧΕΙ ΑΙΜΑΓΓΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΛΕΦΑΡΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΟ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ)

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟ.

ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ?

ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?

ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ

ΕΛΕΝΗ

a>

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ.

ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΓΑΛΩ ΕΓΩ 1200 ΓΡΜ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΤΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΥΜΟ ΕΧΩ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 650-700 ΓΡΜ.

ΚΑΙ ΝΑΙ!!!. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΛΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗ "ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ-ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ" ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ.). ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΖΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΣΕΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .

ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ......... ΑΡΜΕΓΜΑ!!!!!!!!!

ΕΛΕΝΗ

a>

να σου απαντησω τωρα που βρηκα πιο πολυ χρονο!

εγω οταν βρηκα το φορουμ αντλουσα ηδη με ενα μικρο θηλαστρο,μετα εμαθα για τα νοσοκομειακα θηλαστρα,νοικιασα ενα κι αμεσως αρχισα να κανω πολλες αντλησεις!οπως σου εγραψα στην αρχη και για 20 μερες εχρι ν'αυξηθει το γαλα μου εκανα 12 αντλησεις.εβγαζα πολυ λιγο.....στους 2 1/2 μηνες λεον επινε αποκλειστικα το γαλα μου!

επινε οσο και το δικο σου τωρα ομως καποιες φορες οσο ηταν σε αλμα εφτασε να πινει μεχρι και 1350γρ.

εγω βοηθεια δεν ειχα και δεν δεχομουν απο κανεναν γιατι ολοι ηταν εναντιον μου κι ετσι παλευα μονη μου,κοιμομουν ελαχιστα!ξυπνουσα πριν απο το μικρο γυρω στις 6:30 και η τελαυταια μου αντληση ηταν 12 το βραδυ.οι αντλησεις μου ηταν 8 μεχρι περιπου τον 5ο μνα περιπου.απο τοτε που ξεκινησε στερεες τροφες κι ετρωγε λιγο παραπανω μετα τους 8 μηνες εκανα 4 αντλησεις!

εγω αντλουσα με διπλο συστημα κι επειδη ημουν στον υπολογιστη αντλουσα με το ενα,το αλλο το ειχα αναμεσα στα ποδια μου κι εγραφα στο φορουμ κιολας!

επισης με βολεψε απιστευτα το συστημα με τα κοτσιδακια για τα μαλλια!

αντε ρε κοριτσι,μη στεναχωριεσαι δεν εισαι μονη σου!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ,

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΑΝΤΛΗΣΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ.

ΕΙΧΕ ΓΕΛΙΟ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ?

ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΩ............ 5 ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.

ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΖΟΥΠΑΩ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ.......... ΕΥΚΟΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΑΠΑΝΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΡΟΝΟ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.

ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΟΥΠΕΡ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΥ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΣΕΚΑΠ.

ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΡΙΟ.

ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ.

ΕΛΕΝΗ.

Υ.Γ.: ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

a>

"εγω βοηθεια δεν ειχα και δεν δεχομουν απο κανεναν γιατι ολοι ηταν εναντιον μου κι ετσι παλευα μονη μου,κοιμομουν ελαχιστα!ξυπνουσα πριν απο το μικρο γυρω στις 6:30 και η τελαυταια μου αντληση ηταν 12 το βραδυ."

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ Η Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ, ΕΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ?

ΕΜΕΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 6:30 ΟΠΩΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ. ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΩΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΒΓΑΖΩ ΓΑΛΑ, ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ, ΟΣΟ ΜΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΙΣΜΑ ΤΗΣ.

ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 12.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ!

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ.

(ΠΩΣ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ? ΤΙ ΠΑΤΑΤΕ? - ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΤΛΩ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?)

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ.

ΑΝΤΛΗΣΑ 7 ΦΟΡΕΣ.

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 (ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΑΣ)

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ.

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

Η ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ?

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ

a>

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ Η Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ, ΕΣΤΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ?

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ.

ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?

Η ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ?

δυστυχως μονο η μαμα μου με στηριξε,οχι ο αντρας μου γιατι πιστευε οτι κουραζομουν απιστευτα και δεν ηθελε να με βλεπει ετσι,ευτυχως ηταν τα κοριτσια εδω,η Αγλαια και τα καταφερα!

ο αντρας μου μετα το χρονο πλεον καταλαβε οτι δεν αστειευομουν μ'αυτο αλλα δε μιλουσαμε γι'αυτο το θεμα.

διαβασε προσεχτικα το λινκ που βαζω εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=25955&highlight=%E5%E9%EC%E1%F3%F4%E5+symphony

εχει συμβουλες για αντληση και θα βρεις αυτο με τα κοτσιδακια!

τους πρωτους μηνες που ηθελα να βγω εξω ηταν πολυ περιορισμενο,κοιτουσα συνεχεια το ρολοι και ημουν σπιτι στην επομενη αντληση,συνηθως πηγαιναμε επισκεψεις σε φιλικα σπιτια οπου εκανα την αντληση,

ουσιαστικα μετα τους 8 μηνες καταλαβα τις εξοδους μου γιατι φαντασου οτι εκανα μονο 4 αντλησεις κι αυτες τις εκανα οταν κοιμοταν το μωρο και πηγαιναμε παντου!επαιρνα μαζι μου το γαλατακι σε ψυγειο και παγοκυστες!

ασχετο αλλα κι εγω μεγαλο νουμερο φοραω σε σουτιεν νο=5.

περιμενουμε νεα σου!

9a7bp2.pngIm47p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ MMDAD,

ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΣΗ:

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΗΛΕΣ Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΕΧΟΥΣΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ?

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ?

ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΛΩ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ.

Βασικα δεν εμαθα ποτε να τον βαζω στο στηθος μονη μου. Οσες μερες εμειναι στο νοσοκομιο ειχα ορο λογο επιπλοκων και δεν μπορουσα να κουνησω το χερι μου. Το πρωτο βραδυ στο σπιτι μας επιασε ενας εκνευρισμος ολους και τελικα του δωσαμε ενα μπουκαλι σκονη. Απο εκει και περα αρχισα να αντλω με το θηλαστρο μετα απο καθε ταισμα και να του το δινω στο επομενο. Εδινα και συμπληρωμα ξενο σε διαφορετικο μπιμπερο αφου πρωτα ειχε πιει το δικο μου. Μετα βολευτικαμε. Και για αυτον ηταν πιο ευκολο το μπιμπερο και εγω μπορουσα να βγω για λιγο εξω μονη μου αφου μπορουσε καποιος να τον ταισει. Ειχα ενα κωλλυμα να θηλασω δημοσια (στην πορια αρχισα να αντλω με το θηλαστρο και εκτως σπιτιου).

Η διαταξη που σου λεω ειναι αυτη http://www.medela.com/ISBD/breastfeeding/products/nursing.php

δεν την χρησιμοποιησα στο πρωτο αλλα πειρα μια για να εχω για το δευτερο (περιμενω να γεννησω τον αλλο μηνα) γιατι δεν θα ειναι εφικτο να αντλω με το θηλαστρο με ενα δυχρονο διπλα μου. Υποθετω οτι στο στομα το μωρου μπαινει και το σωληνακι (ειναι πργαματικα πολυ λεπτο) και η θηλη.

Για ανεστραμενες θηλες υπαρχει αυτο της avent http://www.consumer.philips.com/consumer/el/gr/consumer/cc/_categoryid_MCC_INVERTED_NIPPLE_SOLUTION_SU_GR_CONSUMER/

Καλη επιτυχια.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MMDAD.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΓΑΖΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ 6-8 ΦΟΡΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΒΑΖΩ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ VELEDA.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΦΙΛΕΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.

Α, ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ CILTROTON, 1 ΠΡΩΙ, 1 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΠΕΡΙΔΟΝΗ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΟΧΙ Η ΔΟΜΠΕΡΙΔΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΙΡΝΩ FENUGRREK.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ.

a>

ΚΑΛΗΜΕΡΑ MMDAD.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΓΑΖΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ 6-8 ΦΟΡΕΣ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.

ΒΑΖΩ ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ VELEDA.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΦΙΛΕΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.

Α, ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ CILTROTON, 1 ΠΡΩΙ, 1 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΠΕΡΙΔΟΝΗ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ.

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΟΧΙ Η ΔΟΜΠΕΡΙΔΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΙΡΝΩ FENUGRREK.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΙΣΩ.

Σε ευχαριστω για τι ευχες. ΔΟΜΠΕΡΙΔΟΝΗ επερνα και εγω αλλα δεν ηθελα να το αναφερω επειδη ειναι φαρμακο. Η παιδιατρος ειχε πει οτι δεν κανει κακο και οτι το δινουν και στα μωρακια. Ελπιζω να τα καταφερω αυτη την φορα. Το μωρο μου το εβαλαν στο στηθος μολις με ανεβασαν απο το χειρουργιο και οσο ερχοταν η νοσοκομα κατι γινοταν. (Βεβαια στην αρχη δεν ειχα γαλα γιατι ουτε νερο δεν με αφηναν να πιω και φαγητο μου εφεραν την δευτερη μερα)

MAMA XRYSA ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΤΡΩΩ ΔΥΟ ΚΑΡΟΤΑ, ΠΙΝΩ ΜΙΑ BUCKLER ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΛΙΓΟ.

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΙΔΙΩΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΛΗ.

ΚΑΝΕΙ "ΠΙΚ-ΠΙΚ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΣΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.

ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 5-10 ΓΡΜ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΡΑΓΕ?

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ 650-750 ΓΡΜ. Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ "ΠΑΡΑΓΩΓΗ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 4-6 ΜΗΝΕΣ ΟΧΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΑΝΤΛΗΣΗΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ "ΠΕΣΕΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.

ΙΣΩΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΠΑΙΞΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΜΕΣΑ.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΜΑΝΑ ΕΓΙΝΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΩ ΑΥΤΟ.

ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ? ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ?

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΠΑΡΜΠΑΔΑΚΙΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΤΣΕΣ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ?

ΤΑ ΛΕΜΕ

ΕΛΕΝΗ

a>

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...