Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Πάω το παιδάκι μου εδώ και ένα χρόνο στην Υδρία, στην Ελληνογερμανική Αγωγή στην Παλλήνη. Παρατήρησα ειδικά το τελευταιο 5μηνο ότι δεν εξελίσεται καθόλου το μάθημα και κυρίως γιατί τα παιδιά στο γκρουπ αλλάζουν, έρχονται συνέχεια καινούρια και ξεκινάνε πάλι από την αρχή τα ίδια και τα ίδια. Είναι και κάποιος άλλος γονιός που θεωρεί το ίδιο; Ωστόσο διαβάζω και εδώ όπως επίσης έχω δει και το καινούριο που άνοιξε το Ωκεανός. Είστε ικανοποιημένοι όσοι πάτε τα παιδάκια σας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς ψάχνουμε για μαθηματα baby swimming σε Αγια Παρασκευη, Χαλανδρι, Παλλήνη και γυρω περιοχες. Βρήκα ενα κολυμβητηριο, Athinna λέγεται, στην Αγία Παρασκευη και το γυμναστήριο Bodyfit στην Παιανία το οποίο επίσης έχει baby swimming και ειναι οικονομικό. Ξέρετε μήπως κάποιο από αυτά αν είναι καλό? Μήπως υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση από κάποια μανούλα σ' αυτές τις περιοχές?

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Είχα ρωτήσει και στην ελληνογερμανικη , αλλά δεν είχε πολλές διαθέσιμες ώρες και τελικά επιλέξαμε το ΟΚEANOS SPORTS CENTER γιατί εκτός από τα πολλά διαθέσιμα group , βολεύει γιατί μπορεί και κάνει παράλληλα γυμναστική και ο άντρας μου.

Alexia....και εμείς εκεί καταλήξαμε... πότε πηγαίνετε;

Εμείς Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα... οι εγκαταστάσεις είναι καλές και οι κοπέλες πολύ φιλικές αλλά με κάτι posts που διάβαζα αναρωτιέμαι αν όντως κάνουμε baby swimming ή απλώς εξοικοιωνουμε τα παιδιά με το νερό... όπως και να είναι η μικρή είναι κατενθουσιασμένη κάθε φορά..

Alexia....και εμείς εκεί καταλήξαμε... πότε πηγαίνετε;

Εμείς Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα... οι εγκαταστάσεις είναι καλές και οι κοπέλες πολύ φιλικές αλλά με κάτι posts που διάβαζα αναρωτιέμαι αν όντως κάνουμε baby swimming ή απλώς εξοικοιωνουμε τα παιδιά με το νερό... όπως και να είναι η μικρή είναι κατενθουσιασμένη κάθε φορά..

Παρ'όλο που δεν ξέρω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στην πισίνα που πηγαίνετε θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι με το αν είναι "μάθημα". Έίναι όπως το λες, εξοικοίωση στην αρχή, με παιχνίδι και 3-4 κινήσεις.... και θα δεις οτι σιγά σιγά θα εξελιχθεί το ίδιο σου το παιδί, στο δικό του ρυθμό, και τότε θα αλλάξει γκρουπ - αυτό θα το εντοπίσουν οι εκπαιδευτές του.

Να σου πω χαρακτηριστικά οτι εμείς ξεκινήσαμε από 5,5 μηνών, και περάσαμε σχεδόν όλο τον πρώτο χρόνο στο πρώτο γκρουπ, και πάνω που νομίζαμε οτι δεν υπάρχει εξέλιξη, τον επόμενο χρόνο περάσαμε σχεδόν 3 γκρουπ με τη μια! Άσε που του πήρε 2 χρόνια για να γελάει στα μακροβούτια, στην αρχή μόλις έβγαινε ήταν σαν τρομαγμένος, και εντελώς ξαφνικά έφυγε και αυτό! Θα γίνουν όλα σιγά σιγά :-)

Διαφημίσεις

το baby swimming δεν είναι μάθημα κολύμβησης.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα,

είμαστε 6 μηνών και θελουμε να αρχίσουμε babyswimming. Ειμαστε μεταξύ 2 συλλόγων στο ΟΑΚΑ τισ Νιρήιδες και την Υδρία. Εσεις τι εμπειρίες έχετε απο αυτούς τους συλλόγους? Ποσα ατομα ειναι στο καθε γκρουπ(πρωινο ή μεσημεριανό τμήμα? Ποιο θα προτείνατε? Ποιο είναι καλύτερο?

Παρ'όλο που δεν ξέρω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στην πισίνα που πηγαίνετε θα σου έλεγα να μην αγχώνεσαι με το αν είναι "μάθημα". Έίναι όπως το λες, εξοικοίωση στην αρχή, με παιχνίδι και 3-4 κινήσεις.... και θα δεις οτι σιγά σιγά θα εξελιχθεί το ίδιο σου το παιδί, στο δικό του ρυθμό, και τότε θα αλλάξει γκρουπ - αυτό θα το εντοπίσουν οι εκπαιδευτές του.

Να σου πω χαρακτηριστικά οτι εμείς ξεκινήσαμε από 5,5 μηνών, και περάσαμε σχεδόν όλο τον πρώτο χρόνο στο πρώτο γκρουπ, και πάνω που νομίζαμε οτι δεν υπάρχει εξέλιξη, τον επόμενο χρόνο περάσαμε σχεδόν 3 γκρουπ με τη μια! Άσε που του πήρε 2 χρόνια για να γελάει στα μακροβούτια, στην αρχή μόλις έβγαινε ήταν σαν τρομαγμένος, και εντελώς ξαφνικά έφυγε και αυτό! Θα γίνουν όλα σιγά σιγά :-)

Nikolas... είναι όπως τα λες... η μικρή μου τσιρίζει από χαρά με το που πλησιάζουμε...

στην πισίνα δε... δεν μπορώ να την κοντρολάρω με τίποτα... οπότε φοράει μακαρόνι και αλωνίζει μόνη της... στις δε βουτιές... η καλύτερή της... αφού ώρες ώρες σκέφτομαι ότι τσάμπα πληρώνω baby swimming... baby καταδύσεις θέλει αυτή χαχα

Ποτέ δεν υποστήριξα ότι το baby swimming είναι μάθημα κολύμβησης... απλά μία σύγκριση έκανα χωρίς όμως να έχω το άγχος ότι κάτι δεν γίνεται σωστά... άλλωστε κύριος κριτής του όλου θέματος είναι η μικρή...

Θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου ταπεινή άποψη για τις πισίνες. Καταρχήν να πω ότι στο σχολειο του παιδιού μου έχουν πισίνα. Παρόλα αυτά δεν το άφησα ποτέ να κάνει μάθημα κολύμβησης και δεν το έχω μετανοιώσει ως τώρα και θα σας εξηγήσω τους λόγους μου.

1. Οι συμμαθητές του που έκαναν πισίνα όλη τη χρονιά ήταν συνεχώς άρρωστοι με οξείες ωτίτιδες και ένα σκασμό ιώσεις σε αντίθεση με το δικό μου παιδί που δεν αρρώστησε ποτέ. Κάποια στιγμή κι άλλες μανάδες κατάλαβαν το συσχετισμό πισινα-ωτιτιδα-πυρετος και σταμάτησαν γιατί δεν άντεχαν άλλο. Σε γιατρούς που ρώτησα μου είπαν ότι είναι επικίνδυνο ένα μικρό παιδί να παθαίνει συνεχώς ωτίτιδες γιατι παθαίνει ζημιά η ακοή του. Βάλε και το κακό που κάνουν οι συνεχείς αντιβιώσεις...!

2. Το χλώριο είναι άκρως καρκινογόνο και μπορείτε πολύ απλά να το ψάξετε στο διαδύκτιο με ειστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες. Φανταστείτε τι κακό κάνει στα μικρά παιδάκια που εισχωρεί μέσα τους. Όλα αυτά τα χημικά πόσο κακό κάνουν για να είναι τόσο ισχυρά και να σκοτώνουν τα μικρόβια. Έχω πάει και σε ιατρικά συνέδρια λόγω του πατέρα μου που είναι γιατρός και τα έχω ακούσει από πρώτο χέρι.

3.Όσον αφορά στο Όζον που κάποια στιγμή νομίσαμε όλοι ότι είναι καλύτερο από το χλώριο, μετα λύπης μου σας λέω ότι είναι άκρως καρκινογόνο κι αυτό. Άλλωστε να ξέρετε ότι ακόμα και στις πισίνες που βάζουν όζον, χρησιμοποιείται και το χλώριο, απλά σε μικρότερη ποσότητα. ΧΛΩΡΙΟ+ΟΖΟΝ=Καρκονογένεση, λευχαιμία.

4. Η πισίνα δημιουργεί πολλά δερματικά προβλήματα. Ειδικά σε παιδιά που έχουν ευαίσθητο δερματάκι, τους το επιδεινώνει. Τα ξηραίνει πολύ και κάνει κακό στο πεχά.

5. Η πισίνα είναι ιδανική για την δημιουργία ουρολοιμώξεων ιδίως στα κοριτσάκια και σε όσα παιδάκια έχουν προδιάθεση.

Ξέρω ότι η πισίνα αρέσει στα παιδάκια και τα δικα μου δεν αποτελούν εξαίρεση όμως μετρώντας τα υπέρ και τα κατά αποφάσισα να αψηφήσω την μόδα των κολυμβυτηρίων και να τους προσφέρω το 3μηνο καλοκαιρινό μπάνιο στην θάλασσα μόνο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη όπως σχηματίστηκε ύστερα από μεγάλη δική μου έρευνα. Ένοιωσα το χρέος να την μοιραστώ μαζί σας με μόνη μου πρόθεση να βοηθήσω όσες μανούλες έχουν κάποιες αμφιβολίες.

Θα ήθελα να καταθέσω και την δική μου ταπεινή άποψη για τις πισίνες. Καταρχήν να πω ότι στο σχολειο του παιδιού μου έχουν πισίνα. Παρόλα αυτά δεν το άφησα ποτέ να κάνει μάθημα κολύμβησης και δεν το έχω μετανοιώσει ως τώρα και θα σας εξηγήσω τους λόγους μου.

1. Οι συμμαθητές του που έκαναν πισίνα όλη τη χρονιά ήταν συνεχώς άρρωστοι με οξείες ωτίτιδες και ένα σκασμό ιώσεις σε αντίθεση με το δικό μου παιδί που δεν αρρώστησε ποτέ. Κάποια στιγμή κι άλλες μανάδες κατάλαβαν το συσχετισμό πισινα-ωτιτιδα-πυρετος και σταμάτησαν γιατί δεν άντεχαν άλλο. Σε γιατρούς που ρώτησα μου είπαν ότι είναι επικίνδυνο ένα μικρό παιδί να παθαίνει συνεχώς ωτίτιδες γιατι παθαίνει ζημιά η ακοή του. Βάλε και το κακό που κάνουν οι συνεχείς αντιβιώσεις...!

2. Το χλώριο είναι άκρως καρκινογόνο και μπορείτε πολύ απλά να το ψάξετε στο διαδύκτιο με ειστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες. Φανταστείτε τι κακό κάνει στα μικρά παιδάκια που εισχωρεί μέσα τους. Όλα αυτά τα χημικά πόσο κακό κάνουν για να είναι τόσο ισχυρά και να σκοτώνουν τα μικρόβια. Έχω πάει και σε ιατρικά συνέδρια λόγω του πατέρα μου που είναι γιατρός και τα έχω ακούσει από πρώτο χέρι.

3.Όσον αφορά στο Όζον που κάποια στιγμή νομίσαμε όλοι ότι είναι καλύτερο από το χλώριο, μετα λύπης μου σας λέω ότι είναι άκρως καρκινογόνο κι αυτό. Άλλωστε να ξέρετε ότι ακόμα και στις πισίνες που βάζουν όζον, χρησιμοποιείται και το χλώριο, απλά σε μικρότερη ποσότητα. ΧΛΩΡΙΟ+ΟΖΟΝ=Καρκονογένεση, λευχαιμία.

4. Η πισίνα δημιουργεί πολλά δερματικά προβλήματα. Ειδικά σε παιδιά που έχουν ευαίσθητο δερματάκι, τους το επιδεινώνει. Τα ξηραίνει πολύ και κάνει κακό στο πεχά.

5. Η πισίνα είναι ιδανική για την δημιουργία ουρολοιμώξεων ιδίως στα κοριτσάκια και σε όσα παιδάκια έχουν προδιάθεση.

Ξέρω ότι η πισίνα αρέσει στα παιδάκια και τα δικα μου δεν αποτελούν εξαίρεση όμως μετρώντας τα υπέρ και τα κατά αποφάσισα να αψηφήσω την μόδα των κολυμβυτηρίων και να τους προσφέρω το 3μηνο καλοκαιρινό μπάνιο στην θάλασσα μόνο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη όπως σχηματίστηκε ύστερα από μεγάλη δική μου έρευνα. Ένοιωσα το χρέος να την μοιραστώ μαζί σας με μόνη μου πρόθεση να βοηθήσω όσες μανούλες έχουν κάποιες αμφιβολίες.

Δεν ξέρω τη μεγάλη προσωπική σου έρευνα. Αλλά στοιχειωδώς θα πρέπει ο καθένας να σκέφτεται ότι και το χλώριο και το όζον μπορεί να "προκαλούν καρκίνο" ανάλογα με τον βαθμό έκθεσης.

Ποιος είναι ο βαθμός έκθεσης του παιδιού με 2 ημίωρα/εβδομάδα στη πισίνα, όταν αμέσως μετά ακολουθεί ντουζ;;; Θα έλεγα το χλώριο που πίνεις ή πίνω ή πίνουν από το νερό της βρύσης έχει ένα θέμα. Όχι όμως και το υποτιθέμενο της πισίνας του baby sweeming. Εκτός και αν ένα παιδί μουλιάζει εκεί μέσα 8 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και όλες οι μελέτες αφορούν τέτοιου ειδους εκθέσεις σε αυτούς τους παράγοντες. Μακροχρόνιες και μεγάλες εκθέσεις.

πραγματικά δεν ξέρω τους συμμαθητές του παιδιού σου που πάνε πισινα, αλλά από τα παιδιά που γνωρίσαμε στη πισίνα που πάμε, πέρα από τις συνηθισμένες ιώσεις δεν είχαν άλλο θέμα. Σαφώς στη πισίνα μια ίωση μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα στο παιδί, αλλά με την λογική που το αναφέρεις δεν θα έπρεπε να αφήνουμε τα παιδιά μας ούτε στον παιδότοπο να πάνε, ούτε στον παιδικό σταθμό και γενικά ούτε σε χώρους όπου υπάρχουν αλλα παιδιά, από φόβο μην παθουν κάποια ίωση. Η ωτίτιδα μπορεί να προκληθεί από οποιαδήποτε λοίμωξη του άνω αναπνευστικού και τα αίτια δεν περιορίζονται (δυστυχώς) στο νερό της πισίνας.

Σαφώς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να προσέχουμε την αντίδραση του οργανισμού ενός παιδιού ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλά το να τα αποκλείουμε από δραστηριότητες γιατί εσφαλμένα πιστεύουμε ότι πχ το παιδί μπορεί να κινδυνεύει από καρκίνο σε μια πισίνα, είναι λάθος.

Σέβομαι την επιλογή σου να πηγαίνεις τα παιδάκια σου μόνο στη θάλασσα (φαντάζομαι μακριά από την Αττική), αλλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη δαιμονοποιείς το θέμα πισίνα γιατί πολλά από αυτά που γράφεις είναι ανακρίβειες.

και για να κλείσω: με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορεί να πάθει το παιδί ουρολοίμωξη ή δερματικά μπορεί να το πάθει και μέσα στη θάλασσα ή στην άμμο στη παραλία

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

[

Aγαπητή Ρέα όπως έγραψα και στο post μου, είναι προσωπική υπόθεση και επιλογή του κάθε γονιού σε ποιες δραστηριότητες θα γράψει το παιδί του. Σε κανένα σημείο του post μου δεν κατηγόρησα κάποια μανούλα επειδή πάει το παιδί της κολυμβητήριο (ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ!). Το μόνο που έκανα ήταν να καταγράψω τη δική μου ταπεινή (και προφανώς γιά κάποιους λάθος) άποψη και το τι κάνω ΕΓΩ με τα παιδιά μου. Δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι σωστή ούτε ότι έχω δίκιο. Ζητάω συγνώμη αν το post μου σε εκανε να νοιώσεις την ανάγκη να αμυνθείς υπερασπίζοντας τα οφέλη της πισίνας Δεν χρειάζεται!! Και μένα μου αρέσει η πισίνα πολύ, απλά έχουμε μια διαφορετική άποψη, κάτι το οποίο δεν είναι κακό. Είναι καλό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε κάποιο forum. Μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε από κάτι τέτοιο. Επ'ουδενί δεν ήθελα να "δαιμονοποιήσω" όπως λες την πισίνα απλά να παραθέσω τα δικά επιχειρήματα που βγήκαν ύστερα από το ψάξιμο που έκανα (με γιατρούς, γονείς, διαδίκτυο). Πάνω από όλα σέβομαι την άποψή σου ότι η πισίνα δεν ευθύνεται ούτε για τις ωτίτιδες, ούτε για δερματικά, ούτε για ουρολοιμώξεις ούτε βέβαια για καρκίνο. Προφανώς το έχεις ψάξει κι εσύ και βρήκες ότι η πισίνα δεν βλάπτει, μόνο ωφελεί. Από ότι βλέπεις μέσα από τις δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις μας, μια μανούλα που θα μας διαβάσει μόνο κερδισμένη θα βγει. Γιατί θα το ψάξει κι εκείνη και τότε θα βγάλει κι αυτή όπως κι εμείς, τα δικά της συμπεράσματα.

Χίλια συγνώμη για τις ανακρίβειές μου και την κακή μου έρευνα και πάλι. Μόνο μια άποψη ήθελα να πω, αν επιτρέπεται!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

QUOTE=Rea_1971;2381456]Δεν ξέρω τη μεγάλη προσωπική σου έρευνα. Αλλά στοιχειωδώς θα πρέπει ο καθένας να σκέφτεται ότι και το χλώριο και το όζον μπορεί να "προκαλούν καρκίνο" ανάλογα με τον βαθμό έκθεσης.

Ποιος είναι ο βαθμός έκθεσης του παιδιού με 2 ημίωρα/εβδομάδα στη πισίνα, όταν αμέσως μετά ακολουθεί ντουζ;;; Θα έλεγα το χλώριο που πίνεις ή πίνω ή πίνουν από το νερό της βρύσης έχει ένα θέμα. Όχι όμως και το υποτιθέμενο της πισίνας του baby sweeming. Εκτός και αν ένα παιδί μουλιάζει εκεί μέσα 8 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Και όλες οι μελέτες αφορούν τέτοιου ειδους εκθέσεις σε αυτούς τους παράγοντες. Μακροχρόνιες και μεγάλες εκθέσεις.

πραγματικά δεν ξέρω τους συμμαθητές του παιδιού σου που πάνε πισινα, αλλά από τα παιδιά που γνωρίσαμε στη πισίνα που πάμε, πέρα από τις συνηθισμένες ιώσεις δεν είχαν άλλο θέμα. Σαφώς στη πισίνα μια ίωση μπορεί να μεταφερθεί πολύ εύκολα στο παιδί, αλλά με την λογική που το αναφέρεις δεν θα έπρεπε να αφήνουμε τα παιδιά μας ούτε στον παιδότοπο να πάνε, ούτε στον παιδικό σταθμό και γενικά ούτε σε χώρους όπου υπάρχουν αλλα παιδιά, από φόβο μην παθουν κάποια ίωση. Η ωτίτιδα μπορεί να προκληθεί από οποιαδήποτε λοίμωξη του άνω αναπνευστικού και τα αίτια δεν περιορίζονται (δυστυχώς) στο νερό της πισίνας.

Σαφώς πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να προσέχουμε την αντίδραση του οργανισμού ενός παιδιού ΣΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλά το να τα αποκλείουμε από δραστηριότητες γιατί εσφαλμένα πιστεύουμε ότι πχ το παιδί μπορεί να κινδυνεύει από καρκίνο σε μια πισίνα, είναι λάθος.

Σέβομαι την επιλογή σου να πηγαίνεις τα παιδάκια σου μόνο στη θάλασσα (φαντάζομαι μακριά από την Αττική), αλλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη δαιμονοποιείς το θέμα πισίνα γιατί πολλά από αυτά που γράφεις είναι ανακρίβειες.

και για να κλείσω: με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μπορεί να πάθει το παιδί ουρολοίμωξη ή δερματικά μπορεί να το πάθει και μέσα στη θάλασσα ή στην άμμο στη παραλία

Φαντάζομαι πως όλοι οι αθλητές πισίνας (κολυμβητές, παίκτες water polo κ.λπ) είναι άπαντες καρκινοπαθείς...

Η Ρέα προφανώς διαφώνησε αρχικά στην έντονη βεβαιότητά σου για το πόσο κακό κάνει η πισίνα.

Και εγώ σου λέω πως όσο πήγε η μικρή μου πισίνα δεν άρπαξε ποτέ ίωση, σε αντίθεση με τον παιδικό σταθμό ή ακόμα και σε παιδικό πάρτυ...

Επίσης το έχω ξαναπεί, ο παιδίατρός μας άρπαξε νοσοκομειακό μικρόβιο στο αυτί από κολύμπι στην θάλασσα επειδή κάποιος που προηγουμένως είχε νοσηλευτεί, πήγε επίσης να κολυμπήσει και με την ευκαιρία ούρησε μες τη θάλασσα...

Ε προτιμώ το παιδί μου να κολυμπήσει μισή ώρα στο χλώριο παρά να κολυμπάει σε θάλασσα - βόθρο.

Καλό είναι να λέμε τις απόψεις μας αλλά να μην είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα των ερευνών μας, τόσο ώστε να τρομάζουμε τους υπολοίπους

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Ζητώ συγνώμη κι από σένα για την διαφορετική μου άποψη και για την έντονη βεβαιότητά μου πως το χλώριο δημιουργεί προβλήματα στα παιδάκια. Εμένα πάντως δεν με ενοχλεί η δικιά σου έντονη βεβαιότητα ότι η πισίνα δεν κάνει κακό! Σύμφωνα με σένα είναι καλό να λέμε τις απόψεις μας, αλλά να μην είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα των ερευνών μας; Μα αν δεν πίστευα πραγματικά αυτό που γράφω, γιατί να βγω να πω ένα σωρό βλακείες; Άλλωστε την άποψη μου είπα χωρίς να είμαι ειδικός. Παρόλα αυτά, αναγκάζομαι να ξαναπώ, έχω ρωτήσει πολλούς ειδικούς. Δεν σας αρέσει η άποψή μου, αγνοήστε την. Μην μου αφαιρείτε όμως το δικαίωμα να την λέω μιας και προσπάθησα πολύ ευγενικά να την επικοινωνήσω. Είναι διαφορετική από την δική σας; Σίγουρα! Είναι λάθος; Ας το κρίνουν όσοι διαβάζουν αυτό το post. Aπλά μην τα βάζετε μαζί μου. Είπα κάτι που πιστεύω με μόνο μου σκοπό να βοηθήσω. Απο κει και πέρα, ο καθένας μπορεί να το ψάξει και να μην μασήσει αβίαστα όσα είπα εγώ ή κάποιος άλλος.

Φαντάζομαι πως όλοι οι αθλητές πισίνας (κολυμβητές, παίκτες water polo κ.λπ) είναι άπαντες καρκινοπαθείς...

Η Ρέα προφανώς διαφώνησε αρχικά στην έντονη βεβαιότητά σου για το πόσο κακό κάνει η πισίνα.

Και εγώ σου λέω πως όσο πήγε η μικρή μου πισίνα δεν άρπαξε ποτέ ίωση, σε αντίθεση με τον παιδικό σταθμό ή ακόμα και σε παιδικό πάρτυ...

Επίσης το έχω ξαναπεί, ο παιδίατρός μας άρπαξε νοσοκομειακό μικρόβιο στο αυτί από κολύμπι στην θάλασσα επειδή κάποιος που προηγουμένως είχε νοσηλευτεί, πήγε επίσης να κολυμπήσει και με την ευκαιρία ούρησε μες τη θάλασσα...

Ε προτιμώ το παιδί μου να κολυμπήσει μισή ώρα στο χλώριο παρά να κολυμπάει σε θάλασσα - βόθρο.

Καλό είναι να λέμε τις απόψεις μας αλλά να μην είμαστε τόσο σίγουροι για τα αποτελέσματα των ερευνών μας, τόσο ώστε να τρομάζουμε τους υπολοίπους

Πήγα χτες και είδα το Ωκεανός στην Παλλήνη..και την Παρασκευή θα κάνουμε το πρώτο δοκιμαστικό..ο χώρος πραγματικά εκπληκτικός..και αν γραφτούν δύο μέλη της οικογένειας έχει 10% έκπτωση..έχει και γυμναστήριο και ακουα αερόμπικ και ομαδικά πιλάτες κλπ..αφού ζήλεψα εγώ με την κοιλιά τούρλα, είμαι στον 7ο...θα σας πω εντυπώσεις.

Διαφημίσεις

Εμείς ψάχνουμε για μαθηματα baby swimming σε Αγια Παρασκευη, Χαλανδρι, Παλλήνη και γυρω περιοχες. Βρήκα ενα κολυμβητηριο, Athinna λέγεται, στην Αγία Παρασκευη και το γυμναστήριο Bodyfit στην Παιανία το οποίο επίσης έχει baby swimming και ειναι οικονομικό. Ξέρετε μήπως κάποιο από αυτά αν είναι καλό? Μήπως υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση από κάποια μανούλα σ' αυτές τις περιοχές?

Μπορείς να δεις στο PhysioPolis στο Χαλάνδρι, είναι δίπλα στον Σκλαβενίτη. Έχει πολύ καλή δασκάλα και εξυπηρετεί πολύ για παρκινγκ, πολύ βασικό για μένα :P

Πηγα και το ειδα. Ειναι πολυ ακριβο και δεν μ' αρεσει που ειναι ετσι κλειστο και δεν βλεπεις εξω. Ειναι στο υπογειο. Τελικά γραφτήκαμε στην Παιανία στο bodyfit για ενα μήνα (κόστος: 52 ευρω ο μήνας + 22 εγγραφη). και είναι και 3 φορές την εβδομάδα.

• 4 εβδομάδες μετά...
Εμείς ψάχνουμε για μαθηματα baby swimming σε Αγια Παρασκευη, Χαλανδρι, Παλλήνη και γυρω περιοχες. Βρήκα ενα κολυμβητηριο, Athinna λέγεται, Ξέρετε μήπως κάποιο από αυτά αν είναι καλό? Μήπως υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση από κάποια μανούλα σ' αυτές τις περιοχές?

Το γνωριζει καμμια γιατι μας ενδιαφερει....κανει λεει απολυμανση με υδρολυτες οχι χλωριο-γιατι το χλωριο τι ειναι τεσπα.

Εχει παει καμμια να μας πει αν ειναι καλο??? Ειναι πολυ ακριβο αλλα ειναι κυριολεκτικα διπλα απο το σπιτι του αδελφου μου και μας βολευει.

• 2 months later...

Κοριτσια εγω δεν ψαχνω για baby swimming γιατι η κορη μου ειναι 3 1/2 ετων αλλα για κλειστο κολυμβητηριο(λογω γου επερχομενου χειμωνα αλλιως θα προγιμουσα σαφως ανοικτο) σε περιοχες κοντα σε Αγια Παρασκευη, Χολαργο, Χαλανδρι. Βρηκα στο ιντερνετ στο Χαλανδρι στη Λεωφ.Πεντελης ενα κλειστο κολυμβητηριο. Εχει καμια σχετικη εμπειρια να μου πει εντυπωσεις;

Ευχαριστω!

Κοριτσια εγω δεν ψαχνω για baby swimming γιατι η κορη μου ειναι 3 1/2 ετων αλλα για κλειστο κολυμβητηριο(λογω γου επερχομενου χειμωνα αλλιως θα προγιμουσα σαφως ανοικτο) σε περιοχες κοντα σε Αγια Παρασκευη, Χολαργο, Χαλανδρι. Βρηκα στο ιντερνετ στο Χαλανδρι στη Λεωφ.Πεντελης ενα κλειστο κολυμβητηριο. Εχει καμια σχετικη εμπειρια να μου πει εντυπωσεις;

Ευχαριστω!

Κοίταξε το κολυμβητήριο του Deree στην Αγ. Παρασκευή. Λένε ότι είναι πολύ καλά, και αν κάνεις σύμβαση για ένα χρόνο είναι και οικονομικά.....

Νότια προάστεια baby swimming μονο οι γοργόνες και μάγκες κάνουν? Εχω ρωτήσει παντού και κανείς δεν κάνει, τι στο καλό γίνεται?Που να τρέχουμε ΟΑΚΑ κλπ?Όποια ξέρει αν μπορεί ας μας διαφωτίσει!!

Αν ξέρετε κάποιο στα νοτια και ανατολικα προαστια (Βαρη, Βούλα, Λαγονήσι) θα ήθελα και γω να μάθω για μια φίλη μου που ενδιαφέρεται για εκεινες τις περιοχές.

Καλημέρα,

είμαστε 6 μηνών και θελουμε να αρχίσουμε babyswimming. Ειμαστε μεταξύ 2 συλλόγων στο ΟΑΚΑ τισ Νιρήιδες και την Υδρία. Εσεις τι εμπειρίες έχετε απο αυτούς τους συλλόγους? Ποσα ατομα ειναι στο καθε γκρουπ(πρωινο ή μεσημεριανό τμήμα? Ποιο θα προτείνατε? Ποιο είναι καλύτερο?

Καλησπέρα.uz_01 έχω ακριβώς το ίδιο δίλλημα. Θα μπορούσες να μου πεις ποιο επέλεξες τελικά; Επίσης αν κάποια άλλη μανούλα έχει πληροφορίες, θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Ευχαριστώ!

tt13013a.aspx

Αν ξέρετε κάποιο στα νοτια και ανατολικα προαστια (Βαρη, Βούλα, Λαγονήσι) θα ήθελα και γω να μάθω για μια φίλη μου που ενδιαφέρεται για εκεινες τις περιοχές.

Κοίτα στο Vari sports club στη Βάρη, έχουν μεταφερθεί οι Όμιλοι από το Κολυμβητήριο του Αγ. Κοσμά, που ήταν κλειστό πέρσι. Ειχα ρωτήσει και είχε baby swimming, δυστυχώς για εμάςειναι μακριά.

Ακόμα και στον ΑΝΟΓ που ρώτησα δεν ξέρουν ακόμα.Στην πισίνα της ******* στο Μοσχάτο που είχε πρόγραμμα, σταμάτησε φέτος.Κριμα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...