Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby Swimming

Recommended Posts

Μήπως έχουμε καινούργιες πληροφορίες για το κολυμβητήριο στους Αγιους Αναργύρους?

Εμείς που πάμε μπορώ να πω ότι γίνεται καλή δουλειά και προσεγμένη. Λίγο κρυώναμε στην αρχή αλλά όλα μια συνήθεια είναι. Σίγουρα δεν είναι κι όπως το νερό στη μπανιέρα σου.. είναι κάτι διαφορετικό! αλλά σίγουρα αξίζει να το προσφέρεις στο παιδί σου αν έχεις τη δυνατότητα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 609
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς που πάμε μπορώ να πω ότι γίνεται καλή δουλειά και προσεγμένη. Λίγο κρυώναμε στην αρχή αλλά όλα μια συνήθεια είναι. Σίγουρα δεν είναι κι όπως το νερό στη μπανιέρα σου.. είναι κάτι διαφορετικό! αλλά σίγουρα αξίζει να το προσφέρεις στο παιδί σου αν έχεις τη δυνατότητα!

συμφωνω κι εγω, αξιζει τον κοπο, εμεις ξεκινησαμε πριν 6 μηνες, η Μαρια (εκπαιδευτρια) πολυ καλη και πολυ φιλικη με τα μωρα, το κατευχαριστιομαστε!

rPs2p2.png

Καλησπερα κοριτσια

εμεις πριν απο 2 βδομαδες ξεκινησαμε baby swimming στο ΟΑΚΑ (ο bebinos μου ειναι τωρα 10 μηνων) και το διασκεδαζουμε παρα πολυ!!!

"Mutter" και εμεις καποιες φορες βγαζουμε γουλιτσες και μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει στην πισινα

line_m123_beg_micky_time_1271390400_text_4f20f0eff5f0eff5ebddede9eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Καλησπερα κοριτσια

εμεις πριν απο 2 βδομαδες ξεκινησαμε baby swimming στο ΟΑΚΑ (ο bebinos μου ειναι τωρα 10 μηνων) και το διασκεδαζουμε παρα πολυ!!!

"Mutter" και εμεις καποιες φορες βγαζουμε γουλιτσες και μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει στην πισινα

Μπράβο! Περιμένω να πάμε αρχές Μαρτίου παιδίατρο να δώσει το ΟΚ και θα ξεκινήσουμε!!! Ανυπομονώ πολύ!! Άντε να κάνουμε και κάτι διαφορετικό, γιατί όλο τα ίδια και τα ίδια κάνουμε με τον μπέμπη:rolleyes:

eMWap2.png?5pVCTyDY

Δεν πιστευω να σου πει να μην πας.

Το πρωτο 10λεπτο ηταν λιγο γατσωμενος πανω μου γιατι ειδε πολυ κοσμο και τρομαξε αλλα μετα χαλαρωσε και το απολαυσε την δευτερη φορα ακομα καλυτερα την αλλη βδομαδα που θα ειναι η τριτη μας φορα θα κανουμε βουτιτσα!!! Θα πεσει πολυ γελιο

line_m123_beg_micky_time_1271390400_text_4f20f0eff5f0eff5ebddede9eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• 2 months later...

καλημερα και χρονια πολλα

θελω να γραψω τα μικραμου κολυμβητηριο

Ξερεις κανεις εαν υπαρχει σε περιοχες ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΚΛΟ ΒΑΡΗ ΚΛΠ

καλημερα και χρονια πολλα!!το μωρο μου ειναι 3 μηνων και κεφτομαι να ξεκινησουμε κολυμβητηριο!ο παιδιατρος μου προτεινε το γοργονες και μαγκες αλλα μου φανηκε αρκετα ακριβο και λιγο μακρια!του αγιου δημητριου,της ηλιουπολης και της αργυρουπολης πως ειναι?ξερει κανεις?ειστε ευχαριστημενοι??ευχαριστω προκαταβολικα

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια πειτε καμια πληροφορια για κλειστο παλαιου φαληρου...εχει για παιδια κατω των 3 ετων... επισεις για πανιωνιου πηγαινει καποια απο εδω μεσα τα μικρα της ενδιαφερομαι για 2 παιδια 18 μηνων κ 4 ετων...

ενημερωνω οποια ενδιαφερεται πανιωνιος, ειναι 50 ευρω το μηνα 3 φορες την εβδομαδα μερες αν καταλαβα καλα δευτερα τριτη πεμπτη 12.00 45 λεπτα ηαθε φορα η τεταρτη παρασκευη σαββατο παλι 12.00 ωρα χαρτι παιδιατρου για μωρο και ενηλικας παθολογος και δερματολογος..το μωρο να φοραει πανα μαγιο! ηλικιες 6 μηνων εως 3 ετων.εμας δυατιχος τετοιες ωρες δεν βολευουν σχολαω το δευτερο μου παιδακι 12.30 ωρα

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα σε όλους,

Είμαι νέα στο φορουμ και μπήκα συγκεκριμένα για να ψάξω πληροφορίες για το baby swimming. Η κορούλα μου είναι 16 μηνών και ξεκινήσαμε πριν από 5 μήνες μαθήματα στο γοργόνεσ κ μάγκες στη Γλυφ'αδα αλλά η εμπειρία μας ήταν απογοητευτική. Η αλήθεια είναι ότι το έχουν στήσει πολύ καλά αλλά το έχουν αφήσει να δουλεύει στον αυτόματο. Γενικά νομίζω ότι οι υπεύθυνοι είναι πολύ χαλαροί όσον αφορά στους κανόνες λειτουργίας. Φανταστείτε ότι υπήρχαν μαμαδες που έΒαζαν τα παιδιά στην πισίνα με απλό μαγίο!!!! Ως αποτέλεσμα μια φορά η πισίνα είχε γεμίσει κακα και τσίσα. Και οι υπεύθυνες δεν έκαναν ούτε μια παρατήρηση... οσον αφορά το όζον εχω να πω ότι όποτε κάναμε μάθημα η κορούλα μου βρωμούσε χλώριο όσο καλά και αν την έπλενα μετά. τα πλακάκια στα αποδυτήρια όντως γλυστρούσαν απίστευτα αλλά το σημαντικότερο ήταν που υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσες να δεισ τα παιχνιδάκια κάτω στον πάτο της πισίνας και ασ είμασταν το πρώτο τμήμα της ημέρας.

Ως αποτέλεσμα αυτό το μήνα σταματήσαμε τα μαθήματα και τώρα ψάχνω για εναλλακτική.

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για τις μπουρμπουλήθρεσ στο Μοσχάτο?

Επίσης έμαθα ότι baby swimming έχει και στο holmes place. έχει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες????

Ευχαρισ΄τω και συγγνώμη γαι το μακροσκελές post

τι να σου πω, εγώ 2 χρόνια δεν έχω δει ποτέ κακά και τσίσα στο νερό (πως τα είδες τα τσίσα? ήταν κίτρινα?).... ο κανόνας πάνα-μαγιώ ισχύει για τα μωράκια, στα μεγαλύτερα ΟΛΑ φοράνε κανονικό μαγιώ, και δεν υπήρχε ούτε μια φορά που δεν μύριζε χλώριο γιατί πολύ απλά έχει χλώριο όπως όλα τα νερά της αττικής - αν διάβαζες μηνύματα λίγο παραπάνω θα το καταλάβαινες...

απορώ 5 ολόκληρους μήνες πως άντεξες σε τέτοιες συνθήκες??? δεν ρώταγες και κανέναν υπεύθυνο ή άλλο γονιό να σου πει αυτά που δεν κατάλαβες?? δεν βρήκες και zazazou να την ρωτήσεις που τα ξέρει αυτά καλύτερα από όλους εμάς που πηγαίνουμε τόσο καιρό!

έχει μπει γερά σε κάποια μάτια αυτό το μαγαζί.... και όχι τίποτα άλλο αλλά με αυτά τα ποστ που γίνονται για ανταγωνισμό το μόνο που καταφέρνουν είναι να μπερδεύουν και να προβληματίζουν τους νέους γονείς που σκέφτονται για baby swimming...

Αγαπητή νικολα δεν έχω καμία προκατάληψη για το συγκεκριμένο μέροσ ούτε έχει μπει στο μάτι μου. Μάλιστα ήμουν πολύ ενθουσιασμένη στην αρχή.

Άντεξα 5 μήνες γιατι πολύ απλά το περιστατικό με τα κακά έγινε μέσα μαίου και για αυτό δεν συνεχίζουμε τον Ιούνιο.

Δεν χρειάζεται να ειρωνέυεσαι σε σχέση με το πως είδα τα τσισα. όταν ένα παιδάκι είναι κάτω των 2 ετών και δεν φοράει αδιάβροχο μαγιώ ούτε αδιάβροχη πάνα είναι λογικό να κάνει και τσίσα όταν κάνει τα κακά του. Αν θέλεις λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς έγινε το περιστατικό θα στο στείλω σε προσωπικό μήνυμα.

Φυσικά ο καθένας έχει την απόψή του και δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Οπως όλοι στο φόρουμ έτσι και εγώ πολύ απλά περιέγραψα την εμπειρία μου. Αν εσύ είσαι ικανοποιημένη με τισ συνθήκες και το περιβάλλον πολύ καλά κάνεις και συνεχίζεις.

Μαμά είμαι και εγώ και προσπαθώ να βρώ το καλυτερο για το παιδί μου. Για αυτό ζητάω λεπτομέρειες για άλλα κολυμβητήρια.

Αν όντως δεν έχεις "προκατάληψη" τότε οι εκφράσεις σου ήταν λίγο ατυχείς (όπως το "είχε γεμίσει η πισίνα κακά και τσίσα") και προκάλεσαν την ειρωνία μου..... σου ξαναλέω οτι πάμε 2 χρόνια και δεν έχω δει κακα στο νερό, και δεν ξέρω πως θα βγαίνανε και απο το μαγιο για να επιπλέουν και να τα δεις. Αντίστοιχα δεν φαίνονται τα τσίσα των παιδιών που σίγουρα μπορεί να κάνουν στη πισίνα (και σε κάθε εναλλακτική που πιθανόν θα βρεις το ίδιο θα ισχύει, όπως και με το χλώριο, το οποίο υπάρχει και πρέπει να υπάρχει πάντα).

Όπως πολύ σωστά λες, ο καθένας μας κρίνει και αποφασίζει, σαφώς υπάρχουν λεπτομέρειες που θέλουν βελτίωση αλλά τουλάχιστον έχεις κάπου να απευθυνθείς, ενώ στα δημοτικά κολυμβητήρια είσαι λίγο έρμαιο των συνθηκών και των εξελίξεων...

Γενικά στα νότια έχει δημοτικά κολυμβητήρια που είναι φτηνότερα αλλά δεν έχουν τόσες εναλλακτικές στις ώρες μαθημάτων και τις ευκολίες, αποδυτήρια κτλ... για το άλλο που ανέφερες στο Μοσχάτο είδα το πρόγραμμα (Δευτέρα, Τρίτη και Σάββατο, αν δουλεύεις παίζει μόνο το Σάββατο το πρωί) και δεν είδα και φωτογραφία των εγκαταστάσεων...

Εύχομαι να βρεις κάπου να συνεχίσεις γιατί πιστεύω οτι τα οφέλη για τα παιδιά μας είνια πολύ περισσότερα από τα ρίσκα ή τα θέματα που θέλουν απλά προσοχή...

Ο μπαμπάς του Νικόλα

• 3 εβδομάδες μετά...

Αγαπητά μέλη :

Μας εστάλει το εξής κείμενο απο την διεύθυνση του Γοργόνες και Μάγκες:

Καλησπέρα,

σε απάντηση του μυνήματος 422 22/10/10 12.00, Ελεύθερος χρόνος baby swimming σελ.9

Το Γοργόνες και Μάγκες θα ήθελε να πληροφορήσει τους αγαπητούς γονείς σχετικά με τον τρόπο απολύμανσης του νερού, με χλώριο ή όζον τα εξής:

Μέχρι πολύ πρόσφατα ο τρόπος απολύμανσης του νερού στις πισίνες ήταν με χλώριο σε διάφορες μορφές: σκόνη ,ταμπλέτες, υγρό, αέριο. Παρόλο που κάποιες μορφές έχουν καταργηθεί ( αέριο) ο νόμος του 1973 δεν έχει ακόμη τροποποιηθεί ώστε να τις απαγορεύσει.

Στα νεότερα χρόνια , στην Ελλάδα, από το 2004 στους Ολυμπιακούς αγώνες, άρχισε να χρησημοποιείται το ενεργό οξυγόνο (όζον) ως πιο σύγχρονη και υποαλλεργική μέθοδος .

Ο οζονισμός του νερού γίνεται από μία ειδική συσκευή και συμπληρωματικά χρησιμοποιούνται ταμπλέτες χλωρίου ή ταμπλέτες βρωμίου.

Το κόστος εγκατάστασης του οζονισμού είναι 4 φορές περισσότερο από την απλή χλωρίωση καθώς και η συντήρηση του.

Το Γοργόνες και Μάγκες δηλώνει ρητά ότι το πόσιμο νερό του δικτύου της ΕΥΔΑΠ (με όσο χλώριο έρχεται στον χώρο μας) οζονίζεται σε συσκευή η οποία έχει διαπίστευση όχι απλώς για νερό πισίνας αλλά για πόσιμο νερό και στην συνέχεια απολυμένεται από ταμπλέτες βρωμίου ( οι οποίες κοστίζουν 4 φορές περισσότερο απ'τις αντίστοιχες του χλωρίου).

Καμία προσθήκη χημικού χλωρίου δεν γίνεται και γι'αυτό μπορούμε να δεχτούμε μωρά από 3 μηνών.

Όσο για την οσμή, οι αγαπητοί γονείς έχουν δίκιο να νομίζουν ότι την αναγνωρίζουν, όμως αυτό οφείλεται στο ότι οι οσμές των δύο προϊόντων μοιάζουν. Κάποιος ωστόσο που έχει επισκεφτεί κολυμβητήρια που καθαρίζουν το νερό τους με χλώριο, θα αναγνωρίσει αμέσως την διαφορά στην ατμόσφαιρα.Ειδικά σε κλειστούς χώρους όπως ο δικός μας, στον οποίο παραμονή και μόνο θα ήταν εξαιρετικά δυσάρεστη.

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα! Έχει καμία μανούλα εμπειρία από baby swimming? Έχω ακούσει ότι κάνει καλό, αλλά θα ήθελα να το ακούσω από κάποια που το έχει δοκιμάσει... Το μωρό μου είναι 4,5 μηνών, μάλλον είναι μικρούλης ακόμα?

KYWPp3.png

Αχ ναι πείτε όσες έχετε την εμπειρία!!! Τη μικρούλα μου την είχα βάλει στη θάλασσα περσυ 5 μηνών περίπου κ ξετρελαθηκε!!! Φέτος που ξαναπηγαμε θάλασσα πάλι το καταευχαριστιεται αφού δεν την προλαβαίνουμε, βουταει μονη της!!!! Γενικά είναι πολυ δραστήριο μωρακι κ πραγματικά όταν είναι στο νερό είναι πολυ χαρούμενη, ήρεμη κ ξεραινεται κ μετα στον ύπνο!!! Χεχε!!! Έτσι σκέφτομαι να συνεχίσω το κολύμπι κ το φθινόπωρο σε πισίνα... Τι λέτε;;;

Yugup3.png

Είναι τέλειο και το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Πηγαίνω το μεγάλο μου από 5μισι μηνών στο ΟΑΚΑ. Το νερό εκεί δεν έχει χλώριο αλλά όζον γι αυτό και το επέλεξα.

Στην αρχή τα μαθήματα μου φαίνονταν λιγάκι χαζομαρούλες για να πω την αλήθεια. Επειδή επαναλαμβάνονται συνέχεια τα ίδια πράγματα. Τελικά όμως κατάλαβα ότι αυτό επιβάλλεται, καθώς τα μωράκια είναι πολύ μικρά και χρειάζονται την επανάληψη για να εμπεδώσουν κάτι.

Τώρα, μετά από δύο χρόνια, έχει μάθει να κολυμπάει μόνος του με σανίδα και εννοείται πως άμα πέσει στο νερό με το κεφάλι δεν καταπίνει νερό αλλά έχει το αντανακλαστικό που κρατάει τη μύτη κλειστή. Εκτός από αυτό έχει μάθει να περιμένει τη σειρά του και να υπακούει σε εντολές που δίνονται στην ομάδα.

Τα μαθήματα είναι μισή ώρα την εβδομάδα αλλά πρέπει να υπολογίσετε πως θα αφιερώσετε τουλάχιστον δύο ώρες, αν συνυπολογίσουμε το δρομολόγιο και το άλλαγμα, σκούπισμα κλπ.

Αξίζει πάντως τον κόπο.

Καλύτερα είναι το μωρό να μπαίνει στην πισίνα με τον μπαμπά ώστε να δεθεί μαζί του. Εμείς το καθιερώσαμε από τότε που είχα μείνει έγκυος στο δεύτερο, μέχρι τότε έμπαινα εγώ, και έκανε πάρα πολύ καλό στη σχέση τους.

eOSyp3.png BwuCp3.png

ειναι πολυ καλη εμπειρια, αλλα νομιζω οτι πρεπει ν'αρχισετε πριν τους 6 μηνες (νομιζω, ισως πιο αργα) γιαιτ μετα χανουν το αντανακλαστικο της υποβρυχιας κολυμβησης και του κρατηματος της αναπνοης.

Εγω ειχα παει τη μικρη μου οταν ηταν περιπου 40 ημερων, και συνεχισαμε για 4 μηνες. Ηταν καταπληκτικα. Υστερα μετακομισαμε και δεν ασχοληθηκα με το θεμα απο τοτε.

Προσεχε ομως, το NHS επιστηνει την προσοχη των γονεων οσον αφορα τον καθαρισμο της πισινας, να ειναι δηλαδη με χλωριο και οχι με αλατι, γιατι μεχρι τους 6 μηνες το συκωτι δε μπορει να τα φερει βολτα με το αλατι και μπορει η καταποση νερου με αλατι (ειτε θαλασσινου ειτε πισινας) να προκαλεσει δηλητηριαση. Αυτα που σου λεω ειναι απο μνημης και ισχυαν ως συμβουλες πριν μεντε χρονια, οποτε ψαξ'το λιγο.

Κατα τ'αλλα... καλες βουτιες :D:D:D

ειναι πολυ καλη εμπειρια, αλλα νομιζω οτι πρεπει ν'αρχισετε πριν τους 6 μηνες (νομιζω, ισως πιο αργα) γιαιτ μετα χανουν το αντανακλαστικο της υποβρυχιας κολυμβησης και του κρατηματος της αναπνοης.

Εγω ειχα παει τη μικρη μου οταν ηταν περιπου 40 ημερων, και συνεχισαμε για 4 μηνες. Ηταν καταπληκτικα. Υστερα μετακομισαμε και δεν ασχοληθηκα με το θεμα απο τοτε.

Προσεχε ομως, το NHS επιστηνει την προσοχη των γονεων οσον αφορα τον καθαρισμο της πισινας, να ειναι δηλαδη με χλωριο και οχι με αλατι, γιατι μεχρι τους 6 μηνες το συκωτι δε μπορει να τα φερει βολτα με το αλατι και μπορει η καταποση νερου με αλατι (ειτε θαλασσινου ειτε πισινας) να προκαλεσει δηλητηριαση. Αυτα που σου λεω ειναι απο μνημης και ισχυαν ως συμβουλες πριν μεντε χρονια, οποτε ψαξ'το λιγο.

Κατα τ'αλλα... καλες βουτιες :D:D:D

Στην Ελλάδα δε δέχονται μωρά κάτω από 6 μηνών στα κολυμβητήρια, οπότε φαντάζομαι πως ήσουνα κάπου στο εξωτερικό. Έχω δει σε βίντεο μωράκια 3 μηνών να τα ρήχνουν στην πισίνα και να γυρίζουν ανάσκελα μόνα τους! Στην Αυστραλία απ ότι θυμάμαι κάνουν τέτοια εκπαίδευση.

Το αντανακλαστικό του αυτόματου κλεισίματος της μύτης κάτω από το νερό φέυγει γύρω στους 12 με 15 μήνες, αν δεν το εξασκήσεις.

Το ΝΗS τι είναι?

eOSyp3.png BwuCp3.png

Στην Ελλάδα δε δέχονται μωρά κάτω από 6 μηνών στα κολυμβητήρια, οπότε φαντάζομαι πως ήσουνα κάπου στο εξωτερικό. Έχω δει σε βίντεο μωράκια 3 μηνών να τα ρήχνουν στην πισίνα και να γυρίζουν ανάσκελα μόνα τους! Στην Αυστραλία απ ότι θυμάμαι κάνουν τέτοια εκπαίδευση.

Το αντανακλαστικό του αυτόματου κλεισίματος της μύτης κάτω από το νερό φέυγει γύρω στους 12 με 15 μήνες, αν δεν το εξασκήσεις.

Το ΝΗS τι είναι?

Είναι το Βρετανικό ΕΣΥ (National Health System)

καλησπέρα σε όλους,

Είμαι νέα στο φορουμ και μπήκα συγκεκριμένα για να ψάξω πληροφορίες για το baby swimming. Η κορούλα μου είναι 16 μηνών και ξεκινήσαμε πριν από 5 μήνες μαθήματα στο γοργόνεσ κ μάγκες στη Γλυφ'αδα αλλά η εμπειρία μας ήταν απογοητευτική. Η αλήθεια είναι ότι το έχουν στήσει πολύ καλά αλλά το έχουν αφήσει να δουλεύει στον αυτόματο. Γενικά νομίζω ότι οι υπεύθυνοι είναι πολύ χαλαροί όσον αφορά στους κανόνες λειτουργίας. Φανταστείτε ότι υπήρχαν μαμαδες που έΒαζαν τα παιδιά στην πισίνα με απλό μαγίο!!!! Ως αποτέλεσμα μια φορά η πισίνα είχε γεμίσει κακα και τσίσα. Και οι υπεύθυνες δεν έκαναν ούτε μια παρατήρηση... οσον αφορά το όζον εχω να πω ότι όποτε κάναμε μάθημα η κορούλα μου βρωμούσε χλώριο όσο καλά και αν την έπλενα μετά. τα πλακάκια στα αποδυτήρια όντως γλυστρούσαν απίστευτα αλλά το σημαντικότερο ήταν που υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσες να δεισ τα παιχνιδάκια κάτω στον πάτο της πισίνας και ασ είμασταν το πρώτο τμήμα της ημέρας.

Ως αποτέλεσμα αυτό το μήνα σταματήσαμε τα μαθήματα και τώρα ψάχνω για εναλλακτική.

Έχει ακούσει κανείς τίποτα για τις μπουρμπουλήθρεσ στο Μοσχάτο?

Επίσης έμαθα ότι baby swimming έχει και στο holmes place. έχει κάποιος να μου δώσει πληροφορίες????

Ευχαρισ΄τω και συγγνώμη γαι το μακροσκελές post

Θα ήθελα να συμφωνήσω με τη tzilia με την και να παραθέσω την δική μου εμπειρία. Συμφωνώ ότι στις ΓΟΡΓΟΝΕΣ & ΜΑΓΚΕΣ τα πράγματα τρέχουν στον αυτόματο και υπάρχει αδιαφορία και αντιεπαγγελματισμός. Και συγκεκριμένα αναφέρω ότι τα πλακάκια τόσο στο ντους όσο και στα αποδυτήρια γλιστρούν πολύ με αποτέλεσμα το παιδάκι μου να πέσει και να χτυπήσει.

Τα ξύλινα πατώματα γύρω από την πισίνα έχουν σαπίσει και έχουν δημιουργηθεί τρύπες με κίνδυνο να πέσει κάποιο ποδαράκι μέσα.

Το νερό "καθαρίζετε" με όζον αλλά πού αναφέρουν ότι χρησιμοποιούν βρώμιο;

Επίσης δεν μου ζήτησαν ποτέ κανένα πιστοποιητικό γιατρού ούτε για εμένα ούτε για το παιδί όπως συμβαίνει σε όλα τα κολυμβητήρια.

Το θέμα του ντους δεν τηρείται από όλους και γενικότερα φαίνεται να έχει στηθεί μία επιχείρηση που μαζεύει χρήματα χωρίς να ενδιαφέρονται για τα ουσιαστικά θέματα καθαριότητας και υγιεινής.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...