Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

Ναι, απευθείας στον κάδο.

Αν οι πάνες δεν έχουνε κάποιο πρόβλημα οσμής/συσσωρευμένων βακτηρίων τότε μπορείς να βάζεις τη σόδα και το βόρακα προληπτικά όπως είπα, για λεύκανση και απολύμανση.

25 μλ σόδα και 25 μλ βόρακα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sporako συγγνώμη που δεν απάντησα... Μας έφαγε η θάλασσα...

Νομίζω ότι τα άλλα κορίτσια σου απάντησαν. Όπως βλέπεις γνώμες θα βρεις πολλές. Κάνε ό,τι βολεύει εσένα και μη σκας και πολύ. Και κανένα λάθος να γίνει, δε χάλασε ο κόσμος. Άλλωστε σκοπός είναι να χρησιμοποιείς τις υφασμάτινες πάνες για το λόγο που εσύ τις διάλεξες (οικολογία, οικονομία, στυλ....). Προσπάθησε να απλοποιήσεις τις καταστάσεις όσο γίνεται... Δε φτάνει το μωρουδάκι που έχει τα δύσκολα από μόνο του, να μη βάζεις κι άλλα προβλήματα στο κεφάλι σου. Να ξέρεις ότι ακόμη και με απλό απορρυπαντικό ρούχων να τις πλένεις δε χάλασε και πολύ ο κόσμος. Αρκεί να κάνεις μια πρόπλυση και στο τέλος ένα επιπλέον ξέπλυμα.

καλή δύναμη

Sporako συγγνώμη που δεν απάντησα... Μας έφαγε η θάλασσα...

Νομίζω ότι τα άλλα κορίτσια σου απάντησαν. Όπως βλέπεις γνώμες θα βρεις πολλές. Κάνε ό,τι βολεύει εσένα και μη σκας και πολύ. Και κανένα λάθος να γίνει, δε χάλασε ο κόσμος. Άλλωστε σκοπός είναι να χρησιμοποιείς τις υφασμάτινες πάνες για το λόγο που εσύ τις διάλεξες (οικολογία, οικονομία, στυλ....). Προσπάθησε να απλοποιήσεις τις καταστάσεις όσο γίνεται... Δε φτάνει το μωρουδάκι που έχει τα δύσκολα από μόνο του, να μη βάζεις κι άλλα προβλήματα στο κεφάλι σου. Να ξέρεις ότι ακόμη και με απλό απορρυπαντικό ρούχων να τις πλένεις δε χάλασε και πολύ ο κόσμος. Αρκεί να κάνεις μια πρόπλυση και στο τέλος ένα επιπλέον ξέπλυμα.

καλή δύναμη

mkarigoula θα συμφωνήσω ότι πρέπει να απλοποιήσουμε τη ζωή μας αλλά όχι απλό απορρυπαντικό για τις πάνες... Εγώ έκανα το λάθος και αν και έκανα επιπλέον ξέβγαλμα στο τέλος μαζέψαν υπολείμματα από το σαπούνι με αποτέλεσμα να βρωμάνε και να κάνει το παιδί κοκκινίλα σε όλη την περιοχή της πάνας (ammonia burn λέγεται νομίζω). Καρπούς και πάλι καρπούς!!

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

τελικα νομιζα οτι μονο εγω ειχα προβλημα με τον εξυπνο κυριουλη απο το eco baby. μακρια πραγματικα! ειχα παραγγειλει πριν καιρο κ δεν ερχοταν η παραγγελια μου και οταν τον πηρα τηλ θυμηθηκε να μου πει οτι υπηρχε προβλημα στην αποστολη απο το εξωτερικο κ ηθελε να μου πλασαρει αλλες! βεβαια δεν εγινε κατι τετοιο. αγενης κ επρεπε να πω κ ευχαριστω μου ειπε!

anyway φνωριζετε πουτ μπορω να βρω απο Ελλαδα bumgebius? απο εξωτερικο ειναι πολλα τα μεταφορικα κ δεν θελω να παρω πολλες..

τελικα νομιζα οτι μονο εγω ειχα προβλημα με τον εξυπνο κυριουλη απο το eco baby. μακρια πραγματικα! ειχα παραγγειλει πριν καιρο κ δεν ερχοταν η παραγγελια μου και οταν τον πηρα τηλ θυμηθηκε να μου πει οτι υπηρχε προβλημα στην αποστολη απο το εξωτερικο κ ηθελε να μου πλασαρει αλλες! βεβαια δεν εγινε κατι τετοιο. αγενης κ επρεπε να πω κ ευχαριστω μου ειπε!

anyway φνωριζετε πουτ μπορω να βρω απο Ελλαδα bumgebius? απο εξωτερικο ειναι πολλα τα μεταφορικα κ δεν θελω να παρω πολλες..

θα σου προτεινω το babyseeds.gr. η κοπέλα που το εχει ειναι ευγενέστατη και πολυ εξυπηρετικη και φέρνει τις ΄συγκεκριμένες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

χρησιμοποιεί καμια σας τις πάνες πολλαπλών χρήσεων; Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα; Και πώς κανείς τις καθαρίζει; Γενικά είναι κάτι που συμφέρει; Δεν έχω γνωρίσει κάποια φιλή που να τις χρησιμοποιεί και γενικώς αναρωτιέμαι αν και πώς λειτουργεί το σύστημα. Και πώς καθαρίζεται το περιεχόμενό τους.

Δες στο θέμα με τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, δική μου γνώμη είναι ότι είναι μπελάς. Επίσης στην οικονομία που αναφέρεται ότι κάνεις, να υπολογίσεις το κόστος πλυσίματος, σιδερώματος κλπ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

εγω ειχα παρει για ενα διαστημα και μου σπασανε τα νευρα.ολη μερα με σκατωμενες πανες ασχολιομουν.μερικες δεν καθαριζαν καλα και ξανα πλυσιμο,δε ξερω ποσο οικολογικες και οικονομικες ειναι τελικα αν υπολογισεις ποσο νερο ξοδευεις και ποσο απορρυπαντικο για να μη πω για μια μονιμη σκατιλα που κυριαρχουσε στο μπανιο γιατι πρεπει να τις πλυνεις πρωτα στο χερι.δε μπορεις με τα κακα να τις βαλεις στο πλυντηριο

παμπερς και παλι παμπερς(η οποια αλλη μαρκα)το αλλαζεις το πετας και τελος.

npbIp1.png

jqdhp1.png

εγω ειχα παρει για ενα διαστημα και μου σπασανε τα νευρα.ολη μερα με σκατωμενες πανες ασχολιομουν.μερικες δεν καθαριζαν καλα και ξανα πλυσιμο,δε ξερω ποσο οικολογικες και οικονομικες ειναι τελικα αν υπολογισεις ποσο νερο ξοδευεις και ποσο απορρυπαντικο για να μη πω για μια μονιμη σκατιλα που κυριαρχουσε στο μπανιο γιατι πρεπει να τις πλυνεις πρωτα στο χερι.δε μπορεις με τα κακα να τις βαλεις στο πλυντηριο

Ρε κορίτσια, 14 σελίδες έχουμε γράψει εμείς που τις χρησιμοποιούμε, διαβάστε και λίγο από τα προηγούμενα!

Όσο για το αν αξίζει, αν ήξερες τι χημικά περιέχουν τα πάμπερς και τι μπορούν να προκαλέσουν ίσως να αναθεωρούσες! Το κόστος σε σχέση με τις μιας χρήσης είναι αρκετά μικρότερο, όσον αφορά για το οικολογικές επειδή χρειάζονται πλύσιμο, έχετε αναρρωτηθεί πόση ενέργεια και νερό χρειάζονται τα πάμπερς για να κατασκευαστούν αλλά και το οτι τα αφήνουμε στην καλύτερη περίπτωση σε χωματερές, στην χειρότερη όπου νάναι, κληρονομιά στα παιδιά μας??? 2 πλυντήρια επιπλέον την εβδομάδα χρειάζονται, σίδερο δεν χρειάζεται γιατί αποστειρώνονται στους 60 και είναι αρκετό! και με τα πάμπερς ασχολείσαι γιατί πρέπει να τα πετάς καθημερινά γιατί εκτός του όγκου, βρωμάει και ο τόπος και πολύ χειρότερα από τις υφασμάτινες. Επίσης, 10 λεπτά στον ήλιο λευκαίνουν τις υφασμάτινες και είναι σαν καινούριες!

Δες στο θέμα με τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, δική μου γνώμη είναι ότι είναι μπελάς. Επίσης στην οικονομία που αναφέρεται ότι κάνεις, να υπολογίσεις το κόστος πλυσίματος, σιδερώματος κλπ.

Οι πάνες πλένονται στους 60 βαθμούς που επαρκεί για την αποστείρωση. Το σίδερο είναι περιττό. Σιδέρωνα τα ρούχα του γιού μου για 1 χρόνο μέσα έξω, πάνες δεν σιδέρωσα ποτέ και τις φοράμε από 3 εβδομάδων.

Σχετικά με το κόστος υπάρχουν κάτι νούμερα εδώ που μπορείτε να δείτε. Δεν ξέρω αν είναι απολύτως σωστά καθώς δεν υπολόγισα ποτέ το πόσο μου κοστίζουν τα πλυντήρια αλλά σε καμία περίπτωση οι λογαριασμοί νερού και ηλεκτρικού δεν κοστίζουν όσο κοστίζουν οι πάνες μιας χρήσης για το αντίστοιχο διάστημα. Οι περισσότερες κοπέλες πάντως που τις χρησιμοποιούμε έχουμε σαν μεγαλύτερο κίνητρο το τί ακριβώς θέλουμε ή δεν θέλουμε να ακουμπάει το δερματάκι των μωρών μας. Μπορείτε να δείτε ορισμένες λόγους εδώ.

Δεν πλένω πάνες στο χέρι πριν τις βάλω στο πλυντήριο και πολύ αμφιβάλλω να κάνει κάτι τέτοιο οποιαδήποτε κοπέλα τις χρησιμοποιεί μακροχρόνια. Τα στερεά απορρίμματα μπορείς να τα πετάξεις στη λεκάνη χρησιμοποιώντας βιοδιασπώμενα χαρτάκια ειδικά για αυτό το λόγο.

Αν οι πάνες σου μύριζαν πιθανά να μην είχες ακολουθήσει τα ενδεδειγμένα απορρυπαντικά ή/και θερμοκρασία πλύσης.

Για όποια ενδιαφέρεται σοβαρά να μάθει, όπως γράφει και η zouz υπάρχουν 14 σελίδες στις οποίες μπορείτε να ανατρέξετε, να μην επαναλαμβανόμαστε κιόλας.

Ο πλούτος που ζητάει η φύση μας είναι ορισμένος και εύκολα αποκτιέται. Ο πλούτος, αντίθετα, που ζητάει η ματαιοδοξία μας εκτείνεται στο άπειρο - Επίκουρος

p7hgp3.png3NPP.png

Διαφημίσεις

στους 90 τις επλενα τις πιο πολλες φορες και μερικες φορες στους 60.

οσο για απορρυπαντικο εβαζα παραπανω δοση απο οση ελεγε αλλα και παλι καποιες αφηναν στιγματα.

τα κακα τα πετουσα αλλα την πανα την εκανα 1 νερο στην μπανιερα για να φυγουν τα πολλα πολλα μη μου γεμισει και ο καδος...σκατουλες:P

τι να πω οπως βολευει τον καθενα.

για μενα το καλυτερο ειναι μιας χρησεως .

npbIp1.png

jqdhp1.png

Διάβασα όλες τις σελίδες και αποφάσησα να χρησημοποιήσω υφασμάτινες πάνες στην κόρη μου,τώρα στο 3ο μου παιδάκι έμαθα απο εσάς οτι υπάρχουν τέτοιες πάνες.

Αν κάποια ξέρει θέλω την γνώμη της για αυτές τις πάνες:

http://www.amazon.co.uk/Bambino-Mio-Nappy-Set-Newborn/dp/B0006H5958/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1312067221&sr=1-3

http://www.amazon.co.uk/Onelife-Nappy-Set-Size-1/dp/B002HMNS1C/ref=sr_1_98?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1312067692&sr=1-98

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Διάβασα όλες τις σελίδες και αποφάσησα να χρησημοποιήσω υφασμάτινες πάνες στην κόρη μου,τώρα στο 3ο μου παιδάκι έμαθα απο εσάς οτι υπάρχουν τέτοιες πάνες.

Αν κάποια ξέρει θέλω την γνώμη της για αυτές τις πάνες:

http://www.amazon.co.uk/Bambino-Mio-Nappy-Set-Newborn/dp/B0006H5958/ref=sr_1_3?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1312067221&sr=1-3

http://www.amazon.co.uk/Onelife-Nappy-Set-Size-1/dp/B002HMNS1C/ref=sr_1_98?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&ie=UTF8&qid=1312067692&sr=1-98

Αν διαβάσεις από την αρχή το τόπικ θα δεις πως υπάρχουν πολλές επιλογές! Καλό είναι να πάρεις 2-3 σχέδια στην αρχή για να δεις ποιο ταιριάζει καλύτερα, τόσο στο σωματότυπο του μωρού, όσο και σε σένα στη χρήση, πλυση κλπ! Εγώ παραδόξως πήρα πακέτα αρχικά τις bumgenius organic all in one one size και μας ταίριαξαν απόλυτα! Κάνε αρκετή έρευνα πριν προχωρήσεις σε αγορά έτσι ώστε να μην σπαταλήσεις χρήματα χωρίς λόγο!

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας μανουλες!!!

Θελω καταρχην να σας ευχαριστησω γιατι οποτε σας χρειαστηκα ησασταν παντα εδω και παντα προθυμες να μου απαντησετε και να με βοηθησετε σε ολα.Και να ζητησω συγνωμη γιατι ενω θελω,πραγματικα δεν μπορω και δεν προλαβαινω να σας παρακολουθω πιο εντατικα σε ολα τα θεματα.

Στις πανουλες τωρα!

Με το μικρο μου τα παμε παρα πολυ καλα το μονο προβλημα που εχουμε ειναι οτι τελικα οι 10 bumgenius organic all in one one size που του πηρα ειναι οντως λιγες με μοναδικο μειονεκτημα οτι αργουν να στεγνωσουν.

Ετσι αποφασισαμε με το μπαμαπα του να του παρουμε αλλες 10 ετσι ωστε να βαζουμε πλυντηριο καθε 3 μερες και οχι καθε μερα που βαζουμε τωρα(αν και ορισμενες φορες του φοραω babylino γιατι δε το προλαβαινω το κατρουλη μου).

Ετσι λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω εαν υπαρχουν πανουλες που να ειναι λιγο πιο μεγαλες σε μεγεθος απο τις bg σε one size ή τι αλλο μου προτεινετε να του παρω(οι bg μας πανε μια χαρα αλλα ελεγα να του παρω λιγο πιο ανετες ακομα).

Να πω και την μαυρη μου αληθεια κοιταξα λιγο πριν σας ρωτησω αλλα δεν καταλαβαινω και εχω μπερδευτει.

Υπαρχουν πανουλες και ξεχωριστα βρακακια και ξεχωριστα πανακια και ολα αυτα με εχουν ψιλομπερδεψει.

Κοιταγα στο ecofamily τις bambinex all-in-one,birth to potty,τις imse vimse all in one και την πανα bamboo που το one size λεει οτι ειναι μεχρι 20 κιλα.

Εαν καποια μανουλα εχει να μου προτεινει κατι περιμενω με ανυπομονησια αν και τετοιες ωρες που εγω εχω τις ανυσηχιες μου με τις πανες εσεις θα ειστε στις παραλιες και θα ξεκουραζετε τα κορμια σας ή θα κυνηγατε τα καμαρια σας:lol:!!!

Σας ευχαριστω παντως παρα πολυ για ολα.

Καλες βουτιες.

(Α, να μη το ξεχασω τα liner ειναι ακρως απαραιτητα τουλαχιστον για μας γιατι αυτα που κανει ο αντρακος μου δεν τιναζονται με τιποτα,δεν μπαινω σε περισσοτερες λεπτομεριες:lol:,σας φιλω γλυκα.)

Διαφημίσεις

γεια σας κι απο μενα

λεω κι εγω να αρχισω με υφασματινες στο τριτο μου μωρο.... (η κορη μου υπεφερε πολυ απο τις πλαστικές πάνες!!) λεω λοιπον να παραγγειλω απο το Ebay αυτες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160414344793&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_7685wt_1139

για αρχη να δω πως θα παει κ μετα να αγορασω ακριβες μαρκες! εχει χρησιμοποιήσει κάμμια τέτοιες;

ευχαριστω πολύ

The Boss 29/12/04

Frankie 20/05/08

Peekaboo 1/12/11

Oι εξαιρετικες πανες Gro-via (πρωην gro baby) σε ενα μέγεθος με 3 κοπιτσες ωστε να εφαρμοζει απο νεογεννητα ως 2-3 χρονων.

Τις χρησιμοποιω 14 μηνες και ειμαι ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστημενη!!

6 βρακακια και 20 επιθεματα χρειαστηκα συν 4 νυχτερινα επιθεματα

http://www.bb-cake.com/category-3/category-17.html

9rQUp2.png

γεια σας κι απο μενα

λεω κι εγω να αρχισω με υφασματινες στο τριτο μου μωρο.... (η κορη μου υπεφερε πολυ απο τις πλαστικές πάνες!!) λεω λοιπον να παραγγειλω απο το Ebay αυτες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160414344793&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_7685wt_1139

για αρχη να δω πως θα παει κ μετα να αγορασω ακριβες μαρκες! εχει χρησιμοποιήσει κάμμια τέτοιες;

ευχαριστω πολύ

κατηγορηματικα οχι....ουτε ξερεις τι υλικο ειναι ουτε κανεις σου εγγυαται οτι δεν θα εχει τα χημικα των πανων μιας χρησεως.Επισης εαν παρεις τις συγκεκριμενες...ποτε δεν θα παρεις αλλες μετα γιατι οι φθηνες και προβλημα θα δημιουργησουν στο παιδι και απορροφητικες δεν θα ειναι και στην εφαρμογη στο σωμα του θα εχεις προβλημα.

Καλυτερα να παρεις 2 ακριβες παρα σαβουρα.Και αν σου αρεσουν παιρνεις παραπανω.Το καλο το πληρωνεις...

9rQUp2.png

• 3 εβδομάδες μετά...
Γεια σας μανουλες!!!

Θελω καταρχην να σας ευχαριστησω γιατι οποτε σας χρειαστηκα ησασταν παντα εδω και παντα προθυμες να μου απαντησετε και να με βοηθησετε σε ολα.Και να ζητησω συγνωμη γιατι ενω θελω,πραγματικα δεν μπορω και δεν προλαβαινω να σας παρακολουθω πιο εντατικα σε ολα τα θεματα.

Στις πανουλες τωρα!

Με το μικρο μου τα παμε παρα πολυ καλα το μονο προβλημα που εχουμε ειναι οτι τελικα οι 10 bumgenius organic all in one one size που του πηρα ειναι οντως λιγες με μοναδικο μειονεκτημα οτι αργουν να στεγνωσουν.

Ετσι αποφασισαμε με το μπαμαπα του να του παρουμε αλλες 10 ετσι ωστε να βαζουμε πλυντηριο καθε 3 μερες και οχι καθε μερα που βαζουμε τωρα(αν και ορισμενες φορες του φοραω babylino γιατι δε το προλαβαινω το κατρουλη μου).

Ετσι λοιπον θα ηθελα να σας ρωτησω εαν υπαρχουν πανουλες που να ειναι λιγο πιο μεγαλες σε μεγεθος απο τις bg σε one size ή τι αλλο μου προτεινετε να του παρω(οι bg μας πανε μια χαρα αλλα ελεγα να του παρω λιγο πιο ανετες ακομα).

Να πω και την μαυρη μου αληθεια κοιταξα λιγο πριν σας ρωτησω αλλα δεν καταλαβαινω και εχω μπερδευτει.

Υπαρχουν πανουλες και ξεχωριστα βρακακια και ξεχωριστα πανακια και ολα αυτα με εχουν ψιλομπερδεψει.

Κοιταγα στο ecofamily τις bambinex all-in-one,birth to potty,τις imse vimse all in one και την πανα bamboo που το one size λεει οτι ειναι μεχρι 20 κιλα.

Εαν καποια μανουλα εχει να μου προτεινει κατι περιμενω με ανυπομονησια αν και τετοιες ωρες που εγω εχω τις ανυσηχιες μου με τις πανες εσεις θα ειστε στις παραλιες και θα ξεκουραζετε τα κορμια σας ή θα κυνηγατε τα καμαρια σας:lol:!!!

Σας ευχαριστω παντως παρα πολυ για ολα.

Καλες βουτιες.

(Α, να μη το ξεχασω τα liner ειναι ακρως απαραιτητα τουλαχιστον για μας γιατι αυτα που κανει ο αντρακος μου δεν τιναζονται με τιποτα,δεν μπαινω σε περισσοτερες λεπτομεριες:lol:,σας φιλω γλυκα.)

Γεια σας και παλι!!!

Συγνωμη που ξαναπλωνω το σεντονι μου:( αλλα το κανω μηπως καποια μανουλα το δει και μου δωσει καμια απαντηση.

Ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη.

Καλημέρα μανούλες!

Έχω μια απορία... πριν λίγο καιρό μου έδωσε μια φίλη τις υφασμάτινες πάνες που είχε αγοράσει γιατί δεν την βόλεψαν.Τις ξεκίνησα στον 6 μηνών γιο μου και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη, ούτε διαρροές είχαμε ούτε δυσκολεύτηκα με το πλύσιμο. Είναι οι gro-baby για τη μέρα και οι mama-bless για τη νύχτα. Το πρόβλημά μου είναι ότι το λάστιχο από τα βρακάκια στις gro baby του αφήνουν σημάδι και αναρωτιόμουν αν υπάρχουν άλλα με πιο μαλακό λάστιχο που να μπορώ να χρησιμοποιήσω με τις πάνες που έχω. Επίσης οι mamabless είναι τεράστιες, όταν του τις φοράω δεν φτάνει να βάλει τα ποδαράκια του στο στόμα του - είμαστε και πολύ αδυνατούληδες... ισχύει ή κάνω κάτι λάθος; Αναγκαστικά το βράδυ του φοράω συμβατική πάνα... Αν κάποια μανούλα μπορεί να με βοηθήσει, δεν θέλω να επιστρέψω στις συνθετικές με τίποτα... Ευχαριστώ πολύ!

KYWPp3.png

Γεια σας και παλι!!!

Συγνωμη που ξαναπλωνω το σεντονι μου:( αλλα το κανω μηπως καποια μανουλα το δει και μου δωσει καμια απαντηση.

Ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη.

Aν είσαι ευχαριστημένη από τις bumgenius θα σου πρότεινα να παραμεινεις σε αυτό το είδος. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις ένα επιπλέον στύψιμο στην πλύση? Βοηθάει πάρα πολύ στον χρόνο στεγνώματος!

Αν θες να δοκιμάσεις άλλα είδη καλό θα ήταν να πάρεις 1 από κάθε είδος.

Και εγώ αυτές χρησιμοποιώ και δεν τις συγκρίνω με καμία άλλη! έχω και tots bots easyfit αλλά μου κάνουν διαρροές κάποιες φορές!

Αν έχεις υπομονή, θα βγουν νέα χρώματα και σχέδια στις organic από Νοέμβριο-Δεκέμβριο!

Eπίσης πολύ καλά σχόλια έχω διαβάσει για το σύστημα Flip, τόσο από πλευράς απορροφητικότητας όσο και πρακτικότητας. στην ουσία είναι εξωτερικό One size βρακάκι και μπορείς να επιλέξεις επιθέματα είτε από οργανικό βαμβάκι, είτε stay dry!

Eπίσης όσον αφορά την άνεση, έχεις δοκιμάσει να κουμπώσεις διαγώνια τις κόπιτσες? Από την στιγμή που δεν έχεις κοκκινίλες σε ποδαράκια και μέση, δεν πρέπει να ανησυχείς για την άνεση, μια χαρά είναι τα πωπάκια μας!

κορίτσια ψάχνω να αγοράσω bumgenious all in one για να συμπληρώσω αυτές που χρειάζομαι και δεν τις βρισκω:shock::shock::shock:

στο http://www.green-me.co.uk/ που τις ειχα πάρει δεν τις έχει πλεον και έχω στραβωθεί κ δεν τις βρίσκω αλλού?

επι της ευκαιρίας να σας ευχαριστήσω γιατί με τόσα που έχετε γράψει θεωρώ ότι είναι η καλύτερη αγορά που έκανα για το μωρό μου.:wink:

9Onsp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα βιοδιασπώμενα φύλλα lollipop από άμυλο καλαμποκιού? Τα είχα πάρει από babycenter αλλά δεν έχει πια.

Δοκίμασα τα φύλλα bambinex αλλά ήταν χάλια τελείως... :(

Σας ευχαριστώ.

LFdxp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μήπως μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω τα βιοδιασπώμενα φύλλα lollipop από άμυλο καλαμποκιού? Τα είχα πάρει από babycenter αλλά δεν έχει πια.

Δοκίμασα τα φύλλα bambinex αλλά ήταν χάλια τελείως... :(

Σας ευχαριστώ.

Δύσκολα, και εγώ αυτά έπαιρνα από babycenter και αφού τελείωσαν και δεν τα ξαναφέρνουν, τα έψαξα από εξωτερικό!

Αντί για αυτά, πήρα αυτά, τα οποία θεωρώ πολύ καλά και οικονομικά! Είναι στο ίδιο μέγεθος, απαλά και μαλακά!

Δύσκολα, και εγώ αυτά έπαιρνα από babycenter και αφού τελείωσαν και δεν τα ξαναφέρνουν, τα έψαξα από εξωτερικό!

Αντί για αυτά, πήρα αυτά, τα οποία θεωρώ πολύ καλά και οικονομικά! Είναι στο ίδιο μέγεθος, απαλά και μαλακά!

Σε ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ από εκεί τα έπαιρνα και κρίμα που δεν τα φέρνει πια. Θα δοκιμάσω και αυτά που λες!

LFdxp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...