Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΝΕΣ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ

Recommended Posts

δειτε κι αυτό το σαιτ:

http://www.ubershop.co.uk/nappies/product.php?code=nature_babycare

εγώ από εκεί παιρνω pampers, αλλα βλεπω εχει και moltex και nature babycare. μου ειχαν στειλει δειγματα από moltex, δεν εχω καποια αποψη, δεν ειδα κατι ιδιαιτερο (βεβαια τι να πρωτοκαταλαβεις με δυο πανες)... λετε να δοκιμάσω τις nature babycare? εφαρμόζουν καλά? ειναι στεγνές? με έβαλε σε σκέψεις το ότι δε μυρίζουν...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 993
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννίκο και Zouzounel, ευχαριστώ για το καινούριο σάιτ. Χαίρομαι που είναι κάλες!!! Ωστόσο, αυτή η σελίδα ανοίγει αλλά δεν ανοίγουν οι εικόνες (ενώ βγάζει τιμές) και δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι τι!!! Θα προσπαθήσω ξανά!!! :):):)

δειτε κι αυτό το σαιτ:

http://www.ubershop.co.uk/nappies/product.php?code=nature_babycare

εγώ από εκεί παιρνω pampers, αλλα βλεπω εχει και moltex και nature babycare. μου ειχαν στειλει δειγματα από moltex, δεν εχω καποια αποψη, δεν ειδα κατι ιδιαιτερο (βεβαια τι να πρωτοκαταλαβεις με δυο πανες)... λετε να δοκιμάσω τις nature babycare? εφαρμόζουν καλά? ειναι στεγνές? με έβαλε σε σκέψεις το ότι δε μυρίζουν...

το ίδιο site λεμε:D:D:D

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Zouz, έχεις καμιά ιδέα πόσες μέρες κάνει το beamingbaby για να αποστείλει στην Ελλάδα; Πέρασε μια βδομαδούλα και εγώ βλέπω να γεννάω σε μια βδομάδα; Θα έχουν έρθει λογικά ε;

Διαφημίσεις

Zouz, έχεις καμιά ιδέα πόσες μέρες κάνει το beamingbaby για να αποστείλει στην Ελλάδα; Πέρασε μια βδομαδούλα και εγώ βλέπω να γεννάω σε μια βδομάδα; Θα έχουν έρθει λογικά ε;

Λογικά θα σου έρθουν στις επόμενες ημέρες. Μπορείς να τους στείλεις μειλ να σου στειλουν tracking number, οπότε και θα ξέρεις που βρίσκονται και πότε θα τις λάβεις! Πότε έκανες την παραγγελία?

Αυτό που λες για το σιδέρωμα το χω σκεφτεί κ γω αλλά τις σιδερώνω γιατί τις απλώνω έξω και έχουμε πληθώρα έντομα κλπ και δεύτερον είναι πολύ άγριες αν δεν τις σιδερώσω. Να σημειώσω ότι έχω πανάκια τύπου prefold με χωριστό βρακάκι...

Επειδή πρέπει να διευκολύνουμε τη ζωή μας, ΜΗ ΤΙΣ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙΣ... Μετά από 10 λεπτά από την μωρουδουγρασία θα μαλακώσουν πάαρα πολύ. Άσε που το δερματάκι έτσι θα μάθει και δε θα έχει πρόβλημα.... Και για τα έντομα, τίναγμα... Φτάνει.

Καλημέρα!!!!Την κάναμε Σάββατο απόγευμα, οπότε έχει περάσει μια εβδομάδα! Απλώς ρωτάω για να υπολογίζω γενικότερα πόσο κάνουν συνήθως...!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Το ξέρω ότι θα έρθουν! Απλώς πάντα ανυπομονώ να λαμβάνω τα πακέτα μου!!!:P:p:p

Χι χι!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Ήρθαν οι κούτες μας! Γέμισε το σαλόνι πάνες!!! Οπότε έκαναν μία εβδομάδα, λίγο σχετικά...:P:p:p

Τώρα έχω να κάνω την εξής ερώτηση: ( μη με κοροϊδέψετε σας παρακαλώ οι έμπειρες μανούλες!!!) από ποια μεριά φοριέται η πάνα; Το αυτοκόλλητο μπαίνει από μπροστά στην κοιλίτσα ε; Καλά το υποθέτω; Θα τα μάθω κι εγώ, σιγά σιγά...:lol:

Πάντως φαίνεται πολύ μαλακιά, απαλή και πιο αγνή!!!Ελπίζω να βολέψει τα μπουμπούκια μας!!!:wink::wink::wink:

Χι χι!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!Ήρθαν οι κούτες μας! Γέμισε το σαλόνι πάνες!!! Οπότε έκαναν μία εβδομάδα, λίγο σχετικά...:P:p:p

Τώρα έχω να κάνω την εξής ερώτηση: ( μη με κοροϊδέψετε σας παρακαλώ οι έμπειρες μανούλες!!!) από ποια μεριά φοριέται η πάνα; Το αυτοκόλλητο μπαίνει από μπροστά στην κοιλίτσα ε; Καλά το υποθέτω; Θα τα μάθω κι εγώ, σιγά σιγά...:lol:

Πάντως φαίνεται πολύ μαλακιά, απαλή και πιο αγνή!!!Ελπίζω να βολέψει τα μπουμπούκια μας!!!:wink::wink::wink:

:D Καλώς τα δέχτηκες!!!

Την πλευρά που έχει τις ταινίες την βάζεις στον πωπάκο, ώστε όταν κλείνει να πιάνει μπροστά στην κοιλίτσα. Επίσης τώρα στην αρχή, το κομμάτι της σούρας μπορείς να το διπλώνεις για να μην ακουμπάει στον ομφάλιο λώρο μέχρι να πέσει!

Με το καλό να δεχτείς και το πιο όμορφο πακέτο της ζωής σου και καλά ξενύχτια!

Διαφημίσεις

Zouz, σε ευχαριστώ πολύ! Το διαπιστώσαμε με τον άντρα μου με μια μικρή δοκιμή που κάναμε! Ό,τι καλύτερο και για εσάς! Ευχαριστούμε πολύ! Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα αυτή!!!:-D:grin::-D

Γεια σας κι απο μένα!

Έχω τις bumgenius organic all in one, τις οποίες άρχισα να χρησιμοποιώ...σήμερα, παρότι το μωρό μου είναι 4 μηνών. Μέχρι τώρα του ήταν φαρδιές στα ποδαράκια και είχα ανασφάλεια. Η πρώτη μέρα δεν πήγε καθόλου άσχημα- διαρροές δεν είχαμε, μόνο... παρολίγον διαρροές. Μία φορά που έκανε κακά, αν δεν τον άλλαζα κατευθείαν, θα είχαμε υπερχείλιση από το αριστερό μπούτι!!! Η ερώτησή μου είναι η εξης: τι γίνεται τη νύχτα που δεν κοιμάται 1-2 ώρες αλλά 5-6 συνεχόμενα; Πώς μπορεί να μην έχει διαρροές με την ίδια πάνα 6 ώρες;;;;

Γεια σας κι απο μένα!

Έχω τις bumgenius organic all in one, τις οποίες άρχισα να χρησιμοποιώ...σήμερα, παρότι το μωρό μου είναι 4 μηνών. Μέχρι τώρα του ήταν φαρδιές στα ποδαράκια και είχα ανασφάλεια. Η πρώτη μέρα δεν πήγε καθόλου άσχημα- διαρροές δεν είχαμε, μόνο... παρολίγον διαρροές. Μία φορά που έκανε κακά, αν δεν τον άλλαζα κατευθείαν, θα είχαμε υπερχείλιση από το αριστερό μπούτι!!! Η ερώτησή μου είναι η εξης: τι γίνεται τη νύχτα που δεν κοιμάται 1-2 ώρες αλλά 5-6 συνεχόμενα; Πώς μπορεί να μην έχει διαρροές με την ίδια πάνα 6 ώρες;;;;

Όσο μεγαλώνει και όσο πιο πολύ τις χρησιμοποιείς, γιατί με τον χρόνο μαλακώνουν στα πλυσίματα, τόσο πιο καλά θα εφαρμόζουν! Εγώ τις χρησιμοποιώ από 15 ημερών, είχαμε ψιλοδιαρροές στην αρχή, αλλά ελεγχόμενες. Γιατί με τις μιας χρήσης εκτός από πάνα, αλλάζαμε και ρούχα πολλές φορές!

Από την εμπειρία μου, τουλάχιστον για τη δική μου μπουμπού, μετά τον 2-3ο μήνα, παρόλο που ξυπνάει τη νύχτα για να θηλάσει, δεν ουρεί! Από ότι έχω ακούσει, συνήθως μεγαλώνοντας τα κάνουν μαζεμένα το πρωί, αυτό έχω παρατηρήσει πως συμβαίνει και σε εμάς. Συνήθως την άλλαζα και το βράδυ, αλλά παρατήρησα πως δεν χρειάζεται.

Οι συγκεκριμένες είναι πολύ απορροφητικές, εγώ πολλές φορές τις χρησιμοποιώ και τη νύχτα με απόλυτη επιτυχία!

Αν κάποια στιγμή παρατηρήσεις συνεχόμενες διαρροές, σε συγκεκριμένα σημεία, σημαίνει πως ήρθε η ώρα να μεγαλώσεις το μέγεθος, από τα κουμπάκια της μέσης!

Επίσης για να έχεις καλή εφαρμογή, μπορείς να κουμπώνεις και διαγώνια τα 2 κουμπάκια κάθε πλευράς, έτσι ώστε να εφαρμόζει καλύτερα στα πόδια και την μέση! Εγώ συνήθως της αφήνω λίγο πιο χαλαρή τη μεσούλα για να μην πιέζεται από το λάστιχο.

Γεια σας κι απο μένα!

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου; Πράγματι, όσο περνάει ο καιρός θα εφαρμόζουν και καλύτερα αλλά και η απορροφητικότητά τους θα βελτιωθεί λίγο ακόμη. Μη φοβάσαι να τις σφίξεις λίγο ακόμη. Πρέπει να περνάει ένα δάχτυλο σου από μέσα. Για τη νύχτα μπορείς να βάλεις ένα επιπλέον απορροφητικό πανάκι (πάρε από μπαμπού που κρατάν μπόλικα υγρά) και δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Να πω κι εγώ τη γνώμη μου; Πράγματι, όσο περνάει ο καιρός θα εφαρμόζουν και καλύτερα αλλά και η απορροφητικότητά τους θα βελτιωθεί λίγο ακόμη. Μη φοβάσαι να τις σφίξεις λίγο ακόμη. Πρέπει να περνάει ένα δάχτυλο σου από μέσα. Για τη νύχτα μπορείς να βάλεις ένα επιπλέον απορροφητικό πανάκι (πάρε από μπαμπού που κρατάν μπόλικα υγρά) και δε νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο απορροφητικό πανάκι που να είναι δοκιμασμένο;!;!

Διαφημίσεις

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο απορροφητικό πανάκι που να είναι δοκιμασμένο;!;!

Εμένα μου αρέσει αυτό της Imse Vimse και, αν και είναι βαμβάκι, είναι πολύ καλό. Είναι και αρκετά στενό, οπότε θα σε βολεύει με τη συγκεκριμένη πάνα που έχεις.

http://www.imsevimse.co.uk/shop.pab?category=562|79&id=823

Έχω και της Bambinex το μπαμπού, το οποίο είναι επίσης αρκετά καλό και όχι πολύ ογκώδες.

http://bambinex.com/luiers/products.asp?pnav=;2;&p=;1;5;#prod1

Μου έστειλαν δειγματάκια από το Rock'nGreen, eco-friendly απορρυπαντικό ειδικό για υφασμάτινες πάνες.

Στη σελίδα EDIT ADMIN μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας και να τα διεκδικήστε.

Να δούμε και τι σόι πράγμα είναι αυτό βρε παιδί μου....

Καλή τύχη σε όλους

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια γεια σας,

μολις σημερα παρελαβα τις πανες μου.

Θα ηθελα να μου πειτε πως τις πλενουμε τις πρωτες φορες?

Εχω ηδη παρει τους καρπους.

Ανυπομωνω να τις φορεσει ο πριγκηπας μου.

Του τις δοκιμασα και ηταν πολυ ομορφες,ελπιζω να ειναι εξισου βολικες

και να εξαφανισουμε και τις παλιοκοκκινιλες που μας ταλαιπωρουν.

Ευχαριστω για ολα.

Κοριτσια γεια σας,

μολις σημερα παρελαβα τις πανες μου.

Θα ηθελα να μου πειτε πως τις πλενουμε τις πρωτες φορες?

Εχω ηδη παρει τους καρπους.

Ανυπομωνω να τις φορεσει ο πριγκηπας μου.

Του τις δοκιμασα και ηταν πολυ ομορφες,ελπιζω να ειναι εξισου βολικες

και να εξαφανισουμε και τις παλιοκοκκινιλες που μας ταλαιπωρουν.

Ευχαριστω για ολα.

Έχεις δύο επιλογές: ή να τις πλένεις 3-4 φορές πριν τις χρησιμοποιησεις ή να κάνεις τη σύντομη ..."ενεργοποίηση" της απορροφητικότητάς τους:

EDIT ADMIN

Καλή αρχή...

Έχεις δύο επιλογές: ή να τις πλένεις 3-4 φορές πριν τις χρησιμοποιησεις ή να κάνεις τη σύντομη ..."ενεργοποίηση" της απορροφητικότητάς τους:

EDIT ADMIN

Καλή αρχή...

Επειδη ημουν πολυ ανυπομονη τις εχω ηδη βαλει στο πλυντηριο

στους 60(ελπιζω να μην εχω κανει μακακια:()με 6 καρπους.

Ειναι σωστο τωρα αυτο ή οχι?

Πρεπει καθε φορα που θα τις πλενω να τις στεγνωνω πρωτα και μετα

να ξανακανω τη διαδικασια(μη γελατε ειμαι ασχετη:rolleyes:)?

Τωρα μετα απο απο το σημερινο πλυσιμο μπορω να κανω τη δευτερη επιλογη που μου προτεινεις?

Αληθεια ποσους καρπους πρεπει να χρησιμοποιω σε καθε πλυση?

Και καθε φορα λογικα θα βαζω καινουριους ετσι δεν ειναι?

Μετα το μουλιασμα ομως που λεει βαλτε 1/3 του απορρυπαντικου εγω ποσους καρπους να βαλω?

Πω,πω νιωθω τελειως ...μπιπ... σας εχω βομβαρδισει με τοσες ερωτησεις.

Καλημερα κοριτσια,

συγνωμη που σας ζαλιζω και επιμενω παλι αλλα επειδη οι πανουλες μου εχουν στεγνωσει ηδη απο το πρωτο πλυσιμο θα ηθελα να μου απαντησετε τι να κανω τωρα?

Καλη μου mkarigoula που εισαι???

Καποια αλλη μανουλα που να ειναι στο φορουμ και να ξερει?

Συγνωμη κοριτσαρες μου.

Sporako να σου πω, εγώ μόνο μια φορά τις έπλυνα πριν τις βάλω στην κόρη μου, το ίδιο είχα κάνει και στο γιο μου.

Τα αρχικά πλύσιματα προτείνονται για να αυξηθεί η απορροφητικότητα της πάνας πριν τη βάλεις στο μωρό.

Αλλά τα βρέφη έτσι κι αλλιώς κατουράνε τόσο συχνά που τα αλλάζουμε σχεδόν κάθε ώρα.

Με τα πλυσίματα σιγά-σιγά θα αυξηθεί η απορροφητικότητα των πανών σας, μην ανησυχείς.

Προσωπικά το θεωρώ αντι-οικολογικό και σπατάλη να κάνουμε τόσα πλυσίματα πριν τις χρησιμοποιήσουμε. Φτάνει να έχουμε το νου μας να αλλάζουμε τα μικρά πιο συχνά τον πρώτο καιρό.

6-8 μισοί καρποί είναι αρκετοί.

Εγώ βάζω και λίγη σόδα πλυσίματος και βόρακα για λεύκανση και απολύμανση.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Sporako να σου πω, εγώ μόνο μια φορά τις έπλυνα πριν τις βάλω στην κόρη μου, το ίδιο είχα κάνει και στο γιο μου.

Τα αρχικά πλύσιματα προτείνονται για να αυξηθεί η απορροφητικότητα της πάνας πριν τη βάλεις στο μωρό.

Αλλά τα βρέφη έτσι κι αλλιώς κατουράνε τόσο συχνά που τα αλλάζουμε σχεδόν κάθε ώρα.

Με τα πλυσίματα σιγά-σιγά θα αυξηθεί η απορροφητικότητα των πανών σας, μην ανησυχείς.

Προσωπικά το θεωρώ αντι-οικολογικό και σπατάλη να κάνουμε τόσα πλυσίματα πριν τις χρησιμοποιήσουμε. Φτάνει να έχουμε το νου μας να αλλάζουμε τα μικρά πιο συχνά τον πρώτο καιρό.

6-8 μισοί καρποί είναι αρκετοί.

Εγώ βάζω και λίγη σόδα πλυσίματος και βόρακα για λεύκανση και απολύμανση.

Rossie μου σε ευχαριστω πολυ.

Αυτο θα κανω που λες γιατι ειμαι και ανυπομονη βλεπεις θελω να του τις φορεσω αμεσως.

Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω που βρισκεις το βορακα και ποση ποσοτητα χρησιμοποιεις απο βορακα και σοδα σε καθε πλυση και που τα βαζεις?

Rossie μου σε ευχαριστω πολυ.

Αυτο θα κανω που λες γιατι ειμαι και ανυπομονη βλεπεις θελω να του τις φορεσω αμεσως.

Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω που βρισκεις το βορακα και ποση ποσοτητα χρησιμοποιεις απο βορακα και σοδα σε καθε πλυση και που τα βαζεις?

Η Rosie με είχε παραπέμψει εδώ για το βόρακα

http://parents.org.gr/forum/showthre...F2#post1714560

Αν διαβάσεις το θέμα θα σου λυθούν πολλές αποριές! Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο ίδιο το θέμα για αυτά που ψάχνεις!

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με την άσχημη μυρωδιά και μετά από πολλά πειράματα το έλυσα προσθέτοντας σε κάθε πλύση (μαζί με τα soap nuts) μισό ποτήρι (50ml) σόδα και μισό ποτήρι βόρακα.

Νομίζω πως τα βάζεις στον κάδο απευθείας

IZ8sp3.png?O4d4J7YUZjc7p3.png?EeRq5XkN

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...