Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα τα καταφέρουμε ποτέ άραγε? Αζωοσπερμία...

Recommended Posts

θυμασαι μηπως ποσο περιπου ειναι το κοστος τησ διαδικασιας?

Τώρα θα σε ξαφνιασω!!!! Εμεις το καναμε δωρεαν γιατι εγινε σε κρατικό νοσοκομειο! Μονο την καταψυξη πληρώσαμε γιατι τα μεταφέραμε στο κεντρο που κανουμε την προσπαθεια μας!!!!

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ...οτι αλλη απορια εχω θα σ πω...περιμενω χαρουμενα και αισιοδοξα νεα απο εσενα!

Οοοοτι, μα οοοοτι θες μου λες!!!! Θα δεις που θα λυθεί το κουβάρι!!!! Φιλακια!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...
Και μεις ασθενοτερατοζωοσπερμία. Ποσο χάλια;;;

Με καλό ουρολόγο-ανδρολογο που ασχολειται με την υπογονιμότητα, με υπομονη, με αισιοδοξια και με μικρογονιμοποιηση....καθολου χαλια!!!

Διαφημίσεις

μικρογονιμοποιηση ε;; με θεραπεια, βιταμινες και κοψιμο τσιγαρου μαλλον δεν εχουμε ελπιδες...;;

Ο γιατρός θα στα πει αυτά!!! Εγω σου είπα το χειρότερο σενάριο! Αλλα αν εχετε ηλικιακό περιθώριο μπορειτε να το προσπαθήσετε και αλλιως!!!! Θελει χρονο ομως και υπομονη .... το ταιγαρο κόψιμο .... ΧΘΕΣ!!!!!

μικρογονιμοποιηση ε;; με θεραπεια, βιταμινες και κοψιμο τσιγαρου μαλλον δεν εχουμε ελπιδες...;;

καλησπερα της βιταμινες και το κοψιμο τσιγαρου εννοειτε απλα τωρα για θεραπεια εαν δεν βιαζεστε και σας δωσει ελπιδες ο γιατρος ουρολογος ανδρολογος,εννοειτε αλλιως κατευθειαν για μικρογονιμοποιηση.

Διαφημίσεις

Ναι, απο βδομαδα θα το μεθοδευσουμε! Τοσο χαλια ε; Φοβερη απογοητευση!

Όλα γίνονται!!!!

Θελει ψάξιμο απλα για να βρεις καλο γιατρο!!!! Παιζει μεγαλο ρόλο αυτο!!! Μην απογοητεύεσαι ομως!!! Εγω εχω 50% πιθανοτητες να ειμαι έγκυος και πριν απο δυο χρονια δεν ειχαμε καν σπερματικα κυτταρα!!!! Ολοι μας έλεγαν για δοτη!!! Και τωρα μου εχουν βάλει δυο εμβρυακια απο σπερματοζωαρια του καλού μου!!!! Την παρασκευη θα ξερω!!! Μην απογοητεύεσαι!!!! Η αρχη ειναι δυςκολη!!!!μετα ολα παίρνουν το δρομο τους!

Για ουρολογο-ανδρολογο μιλας ε;; Δεν ξερω κανεναν. Αν εχετε υποψη σας καποιον μπορειτε να μου στειλετε pm?

Μακαρι να μην ειναι τιποτα ακατορθωτο! Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ!

Για ουρολογο-ανδρολογο μιλας ε;; Δεν ξερω κανεναν. Αν εχετε υποψη σας καποιον μπορειτε να μου στειλετε pm?

Μακαρι να μην ειναι τιποτα ακατορθωτο! Εχω στενοχωρηθει παρα πολυ!

Που μένεις;;;; Για να σου πω αν ξερω ουρολογο! Ολα γίνονται σου λεω!!!! Θα την βρεις την ακρη!!! Αν μπορω να βοηθήσω σε κατι ευχαρίστως!!!!

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα κορίτσια σήμερα μόλις μάθαμε οτι ο άντρας μου έχει αζωοοσπερμια κ φυσιολογικά δεν γίνεται να πιάσουμε παιδι μονο με εξωσωματική κ αυτό αν μπορέσουν να βρούνε σπερματοζωάρια κανοντας μικρή εγχειρηση!! Μας δίνουν 50 50 πιθανότητες!!!! Τώρα δώσαμε αίμα να μας κανουν γενετικές εξετάσεις μήπως οφείλεται εκεί κ μετα θα προχωρήσουμε στην επέμβαση!!!! Είναι πολύ δυσκολη η κατασταση???

καταρχην μην χανεται της ελπιδες σας ειναι δυσκολη η κατασταση αλλα μπορει να γινεται συντομα ευτιχησμενοι. μηπως υπαρχει καποια κιρσοκηλη;;;καλους γιατρους θελετε να κανουν σωστη δουλεια και σωστα κεντρα αγαπη και θα ερθουν ολα. και εμεις περασαμε παρομοι πραγματα αλλα η ευτηχια ηρθε και εχω αγκαλια τα πλασματακια μου 2 ομορφα παιδακια. οτι θελεις στηλε πρωσοπικο μυνημα εαν μπορω να βοηθησω.

• 4 χρόνια μετά...

Γραφω και εγω για να δωσω κουραγιο στις κοπελες που οι αντρες τους αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα και γιατι ηταν και για μενα απο τα πρωτα αρθρα που διαβασα οταν ανακαλυψαμε το προβλημα πριν 7 χρονια .Η ιστορια μου πολυ μεγαλή και μαλλον δεν ειμαι ετοιμη να την διηγηθω ακομα γιατι ηταν πολλες οι δυσκολες στιγμες ,ομως θα σας πω και ισως δωσω κουραγιο σε καποιες ,πως μετα απο 7 εμβρυομεταφορες ,καταφερα να εχω στα χερια μου το γιο μου.Ισως αρκει να εχεις δυναμη και υπομονη και πιστη... φυσικα δεν τα εχεις πάντα αυτα αλλα καλη δυναμη ευχομαι σε οσες προσπαθουν και να τα καταφερουν.

• 3 χρόνια μετά...

Γραφω και εγω για να δωσω κουραγιο στις κοπελες που οι αντρες τους αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα μιλαω για την αζωοσπερμια και γιατι ηταν και για μενα απο τα πρωτα αρθρα που διαβασα οταν ανακαλυψαμε το προβλημα πριν 10 χρονια .Η ιστορια μου πολυ μεγαλή και μαλλον δεν ειμαι ετοιμη να την διηγηθω ακομα γιατι ηταν πολλες οι δυσκολες στιγμες ,ομως θα σας πω και ισως δωσω κουραγιο σε καποιες ,πως μετα απο 7 εμβρυομεταφορες ,αποβολες ,απειρα χαπια και ενεσεις ,πολλοι γιατροι ,πολυ απογοητευση και αλλα πολλα καταφερα να εχω στα χερια μου το γιο μου..  καλη δυναμη ευχομαι σε οσες προσπαθουν δεν ειναι ευκολος ο δρομος γι αυτο γραφω για να δωσω κουραγιο και φυσικα ευχομαι να τα καταφερουν οσο πιο γρηγορα γινεται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...