Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θα τα καταφέρουμε ποτέ άραγε? Αζωοσπερμία...

Recommended Posts

Και πολυ καλα θα κανεις κατα τη γνωμη μου. Πρεπει να κανεις την βιοψια ασχετα τι μπορει να φανταζεσαι για τον γιατρο γιατι αν δεν υην κανεις θα μεινεις μια ζωη με το αναπαντητο ερωτημα το τι θα γινοταν αν την ειχες κανει.

Οσον αφορα τις ορμονολογικες σου τι σου ειπε ο γιατρος; Σχετικα με την fsh τι σου ειπε για τις πιθανοτητες να βρεθει σπερμα; Κ μενα εχει ο αντρας μου υψηλη fsh 22 και θα κανουμε βιοψια

o γιατρος μου ειπε πως εαν η fsh ηταν πανω απο 30-35 τοτε δεν υπηρχαν ελπιδες για σπερματοζωαρια ενω τωρα μπορει να βρεθουν.

εαν θες στηλε μου ενα πμ εαν εισαι απο αθηνα που θα την κανετε την βιοψια?

για να δω μηπως παρω δευτερη γνωμη και εγω.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα!!Κάναμε και μεις σπερμοδιάγραμμα αυτη τη βδομάδα και το αποτέλεσμα...απογοητευτικό....αζωοσπερμια....δε βρήκαν ούτε ένα σπερματοζωάριο....Τώρα κλείσαμε ραντεβού με έναν ουρολόγο να δούμε αν χρειάζεται περαιτέρω εξετάσεις...Στεναχωρέθηκα απίστευτα, όμως προσπαθώ να μην το δείχνω ,γιατί η ψυχολογία του αντρα μου είναι ήδη χάλια.....Ξέρω πως θα χρειαστεί να επαναλάβουμε την εξέταση σύντομα....Λέτε να μας δώσει καμια θεραπεία ο γιατρός και βγουν λίγο καλύτερα τα αποτελέσματα??? Δεν ξέρω τι να πω.......

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!Κάναμε και μεις σπερμοδιάγραμμα αυτη τη βδομάδα και το αποτέλεσμα...απογοητευτικό....αζωοσπερμια....δε βρήκαν ούτε ένα σπερματοζωάριο....Τώρα κλείσαμε ραντεβού με έναν ουρολόγο να δούμε αν χρειάζεται περαιτέρω εξετάσεις...Στεναχωρέθηκα απίστευτα, όμως προσπαθώ να μην το δείχνω ,γιατί η ψυχολογία του αντρα μου είναι ήδη χάλια.....Ξέρω πως θα χρειαστεί να επαναλάβουμε την εξέταση σύντομα....Λέτε να μας δώσει καμια θεραπεία ο γιατρός και βγουν λίγο καλύτερα τα αποτελέσματα??? Δεν ξέρω τι να πω.......

Κοριτσι καλησπέρα!καταρχήν ψυχραιμία!ξέρω πως νιώθεις αλλά σ'αυτή τη φάση πρέπει να είσαι δυνατή για τον άντρα σου! ο ουρολόγος σίγουρα θα σας πει να επαναλάβετε το σπερμοδιάγραμμα για ν'αποκλειστεί η περίπτωση λάθους! κανονικά πρέπει να γράψει στον άντρα σου να κάνει κ ορμονολογικές εξετάσεις κ 1 τρίπλεξ ορχεων. αν το αποτέλεσμα του σπερμοδ. είναι πάλι 0 δυστυχώς θεραπεία δεν υπάρχει κ η βιοψία είναι μονόδρομος για να δείτε αν υπάρχουν σπερματοζωάρια κ να πάτε σε εξωσωματική...

z4WZp2.png

καταρχην σας ευχομαι να πανε ολα καλα.

το ιδιο προβλημα εχω και εγω υπαρχουν λυσεις και σιγα σιγα θα λυθει το κουβαρι του νηματος.ο γιατρος θα σου γραψει ορμονολογικο ελεγχο,τετοστερονη fsh και κατι αλλες και μετα υπερηχο και μετα θα σας πει της λυσεις.

απλα χρειαζεται ουρολογος-ανδρολογος και το σπερμοδιαγραμμα σε ενα καλο κεντρο να εχει γινει αν και στην αζωοσπερμια δεν νομιζω να παιζει ρολο το κεντρο.

καλη επυτιχια και εαν χρειαστειτε κατι στηλε μου ενα πμ να βοηθησω.

αν και προσπαθω να βοηθησω τον δικο μου εαυτο γιατι εχω το ιδιο προβλημα.

απλα εχω φτασει σε καποιο σημειο και προχωραο.

να ρωτησω κατι εαν στην βιοψια βρεθει σπερμα ο μονος τροπος ειναι εξωσοματικη ε?με σπερματυγχηση δεν γινεται τιποτα?

εαν δεν πετυχει με την πρωτη θα υπαρχουν περισσοτερα σπερματοζωαρια θα εχω ελπιδες για 2 εξωσοματικη?απλα ρωταο γιατι θα παω για βιοψια μεχρι τελος του 2013.

να ρωτησω κατι εαν στην βιοψια βρεθει σπερμα ο μονος τροπος ειναι εξωσοματικη ε?με σπερματυγχηση δεν γινεται τιποτα?

εαν δεν πετυχει με την πρωτη θα υπαρχουν περισσοτερα σπερματοζωαρια θα εχω ελπιδες για 2 εξωσοματικη?απλα ρωταο γιατι θα παω για βιοψια μεχρι τελος του 2013.

η σπερματέγχυση δεν προτείνεται σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί εκεί πρέπει να υπάρχει άφθονο σπέρμα κι επίσης έχει μικρότερα ποσοστά επιτυχίας. Ανάλογα με το πόσα σπερματοζωάρια θα βρουν θα σου πουν κ πόσες προσπάθειες εξωσ. έχεις περιθώριο να κάνεις! εμείς είχαμε βρεί άφθονο (ήταν αποφρακτική τελικα-που σημαίνει πως παράγεται αλλά δεν βγαίνει προς τα έξω) οπότε είχαμε για 5 τουλάχιστον προσπάθειες.συνήθως προτείνουν μικρογονιμοποίηση για πιο σίγουρα. Πετύχαμε με την 1η κ τώρα περιμένουμε τα διδυμάκια μας!:-D καλή συνέχεια!

z4WZp2.png

με το καλο να γεννηθουν τα παιδακια σου χαρηκα παρα πολυ ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου.

το ειπα και στην γυναικα μου εδω διπλα και μονο που δεν εκλαψε απο την χαρα.οταν εννοεις αποφρακτικη το ειδαν με υπερηχω η την ωρα της βιοψιας?

γιατι εμενα στο υπερηχο δεν βρηκαν κιρσοκηλη εαν εννοεις αυτο.

εαν εισαι απο αθηνα θες να μου προτεινεις καποιο γιατρο?μεσω πμ?ευχαριστω.

Διαφημίσεις

με το καλο να γεννηθουν τα παιδακια σου χαρηκα παρα πολυ ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου.

το ειπα και στην γυναικα μου εδω διπλα και μονο που δεν εκλαψε απο την χαρα.οταν εννοεις αποφρακτικη το ειδαν με υπερηχω η την ωρα της βιοψιας?

γιατι εμενα στο υπερηχο δεν βρηκαν κιρσοκηλη εαν εννοεις αυτο.

εαν εισαι απο αθηνα θες να μου προτεινεις καποιο γιατρο?μεσω πμ?ευχαριστω.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!με το καλο κι εσείς να τα καταφέρετε!

Δυστυχώς αυτό φαίνεται μόνο την ώρα της βιοψίας,μπορούν βέβαια να το υποψιαστούν από πριν αλλά χωρίς να είναι κάτι σίγουρο...αν οι ορμονολογικές σου είναι φυσιολογικές κι επίσης ο υπέρηχος κ η ψηλάφιση τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να είναι αποφρακτική! δεν έχει να κάνει με κιρσοκήλη.Είμαι θεσ/νική κι έχουμε πολύ καλό γιατρό κρίμα που είσαι μακριά!Να ξέρετε αν βρείτε σπερμ/ρια κ η γυναίκα σου δεν έχει κάποιο πρόβλημα έχετε μεγάλες πιθανότητες!

z4WZp2.png

οι ορμονολογικες δεν ειναι καλες εχω υψηλη fsh 30 εχω.εχω χαμηλες τεστοστερονες.

στον υπερηχο δεν φαινεται προβλημα,βασικα δεν εχω και φυσιολογικο μεγεθος ορχεων αλλα απο οτι ειπε ο γιατρος δεν εχει σχεση αυτο με τα σπερματοζωαρια το προβλημα μου ειναι εκ γεννητης οπως μου παν αλλα μπορει να βρουν στην βιοψια ετσι μου ειπαν.

θα δειξει.ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

οι ορμονολογικες δεν ειναι καλες εχω υψηλη fsh 30 εχω.εχω χαμηλες τεστοστερονες.

στον υπερηχο δεν φαινεται προβλημα,βασικα δεν εχω και φυσιολογικο μεγεθος ορχεων αλλα απο οτι ειπε ο γιατρος δεν εχει σχεση αυτο με τα σπερματοζωαρια το προβλημα μου ειναι εκ γεννητης οπως μου παν αλλα μπορει να βρουν στην βιοψια ετσι μου ειπαν.

θα δειξει.ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

εννοείται πως ακόμη κι έτσι έχεις πιθανότητες να βρεθούν! εμάς ο γιατρός μας απ'την αρχή μας είπε 50-50 ανεξαρτήτως εξετάσεων!κ ακόμη πως είχανε βρει σε κάποιον με fsh πάνω από 35! οπότε όλα παίζονται!εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να βρείτε κι όλα να πάνε καλά!και να είστε ενωμενοι κι αγαπημένοι πάνω απ'όλα!

z4WZp2.png

να σαι καλα σε ευχαριστω παρα πολυ.

μακαρι να πανε καλα σε ολους οσους αντιμετωπιζουν προβληματα

Με το καλό κι αν χρειαστείς κάτι εδώ θα 'μαστε!θα περιμένουμε νέα!

z4WZp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες!!Πραγματικά ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να πάμε να δούμε τί θα μας πει... Eύχομαι να πανε καλά όλα σε ολους μας και να αποκτησουμε συντομα τα μωράκια μας...Μy heart με το καλο να δεχτεις τα αγγελούδια σου!!! manso καλη επιτυχια, περιμενουμε νεα!

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 months later...

κορίτσια ποιες είστε ακόμα μέσα;και εμείς θα κάνουμε εξωσωματική τελικά για τον ίδιο λόγο!!μάλλον κατέληξα στο κέντρο (ήμουν ανάμεσα σε 2) τώρα έκλεισα ραντεβού να πάμε να δούμε!!!!καλή τύχη σε όλους μας!!!την χρειαζόμαστε!!!!

• 4 months later...

καλησπερα,και παλι τελικα μετα απο καποια ταλαιπωρια με γιατρους,επελεξα τον γιατρο που θα μου κανει την βιοψια,ειχα ελπιδες εκανα την μεθοδο με μικροσκοπιο αλλα δυστηχως δεν μου βρηκαν ουτε ενα σπερματοζωαριο,μαλλον η δικια μου μοιρα ηταν να πρωχωρησω ετσι.παντως βρηκα ενα καλο γιατρο που μου σταθηκε αρκετα ηταν πανω απο ολα ανθρωπος.

χαιρομαι για την γυναικα που παντρευτικα και ειναι διπλα μου,μαλλον θα ψαξω για νεα μετωπα πλεον,ελπιζω σε ολους σας να πανε καλα δυναμη υγεια και αγαπη σε ολα τα ζευγαρια.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κ από εμένα είμαι καινουργια !!! Αλλά σας διαβάζω εδώ και καιρό γτ έχω ήδη ένα παιδί 5 χρονών. ..με τον συζηγο προσπαθούμε εδώ κ ενα χρόνο για ένα ακόμα αλλά τζίφος. Κάναμε εξετάσεις κ του βρήκαν αζωοσπερμια! !!! Έχει συμβεί σε καμία άλλη??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...