Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η δικη μου ιστορία για τα εμβόλια και την ομοιπαθητικη

JessicaV

Recommended Posts

Για τους τριανταρηδες μπορει και να ισχυει οτι δεν εκαναν εμβολια και ομως τους δεχτηκαν στο σχολειο.Για τα σημερινα παιδακια ομως οχι.Ειμαι δασκαλα σε δημοτικο και το ξερω πολυ καλα.Αν το γνωριζεις σιγουρα οτι χωρις εμβολια τους επετρεψαν να γραφτουν στο σχολειο,τοτε η ο διευθυντης αυτου του σχολειου εκανε τα στραβα ματια(παρανομα βεβαιως)η πηγαινουν σχολειο στο εξωτερικο(που δεν γνωριζω τι ισχυει).

Όχι δεν έκανε τα στραβά μάτια ο διευθυντής. Νομίζω ότι υπάρχει ένα χαρτί που αν υπογράψουν οι γονείς έχουν το δικαίωμα αυτό. Έχει να κάνει με μια διευκρίνηση σε σχέση με την εγκύκλιο περι εμβολίων που αν δεν το έχει ψάξει ο γονέας δεν το μαθαίνει ποτέ κ η δασκάλα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Κάτι τέτοιο.

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

Διαφημίσεις

Η Charis_ εχει δικιο εβαλα σε μια μηχανη αναζητησης αυτο Vaccination Damage Scheme και πραγματικα υπαρχει "Ταμειο Ζημιας απο Εμβολιασμους".

Οταν ειχα ρωτησει το παιδιατρο μου ειπε οτι ειναι φημες και δεν εχουν επιστημονικη βαση ,αυριο θα τον ρωτησω γιατι υπαρχει αυτο το ταμειο?Ψαχνοντας παλι πληκτρολογώντας MMR (γνωστο εμβολιο που εχει κατηγορηθει ) διαβασα ενα αλλο αρθρο εντελως καθυσηχαστικο http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=377 και η ερευνα μου συνεχιζεται διαβαζοντας ενα αλλο κειμενο http://www.paidiatros.com/children/Measles-Mumps-Rubella-Vaccine-MMR/ μιλαει για παρενεργειες "εξάνθημα, πόνο στις αρθρώσεις και πολύ σπάνια μπορεί να προσβληθεί ο εγκέφαλος, Το εμβόλιο της παρωτίτιδας μπορεί να προκαλέσει παροδική κώφωση, πτώση των αιμοπεταλίων του αίματος. ορχίτιδα και διόγκωση παρωτίδων. Μπορεί επίσης να παρουσιάσουν σπασμούς και η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη στα παιδιά που έχουν ιστορικό πυρετικών σπασμών " ...εχω φρικαρει.

RA3Np3.png

Για τους τριανταρηδες μπορει και να ισχυει οτι δεν εκαναν εμβολια και ομως τους δεχτηκαν στο σχολειο.Για τα σημερινα παιδακια ομως οχι.Ειμαι δασκαλα σε δημοτικο και το ξερω πολυ καλα.Αν το γνωριζεις σιγουρα οτι χωρις εμβολια τους επετρεψαν να γραφτουν στο σχολειο,τοτε η ο διευθυντης αυτου του σχολειου εκανε τα στραβα ματια(παρανομα βεβαιως)η πηγαινουν σχολειο στο εξωτερικο(που δεν γνωριζω τι ισχυει).

και στον παιδικό μας ζήτησαν το βιβλιάριο υγείας για να δουν αν είναι εμβολιασμένο το παιδί και επίσης βεβαίωση από παιδίατρο.

Ακόμη, μόλις ξεκινήσαμε τον παιδικό, κάναμε και το εμβόλιο της ηπατιτιδας

Νομίζω ότι η ονομασία εμβόλιο έχει να κάνει όχι με το τι περιέχεται αλλά με το ότι είναι σε ενέσιμη μορφή. Δηλαδή κάθε τι που βάζουμε στον οργανισμό έτσι. Και έχει επικρατήσει η ονομασία για τα εμβόλια των παιδιών. Με μια επιφύλαξη το λέω δεν είμαι σίγουρη.( αρχ. ἐμβάλλω `βάζω μέσα΄) Το αναφέρω γιατί αυτό μάλλον εννοεί.

(Έχει συζητηθεί αλλού το θέμα για την βιταμινη Κ...εδώ για όποιον ενδιαφέρεταιhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=127453)

Δεν είναι έτσι γιατί μην ξεχνάς ότι όπως υπάρχου και πόσιμα εμβόλια υπάρχουν και διάφορα φάρμακα που χορηγούνται ενέσιμα χωρίς να είναι εμβόλια π.χ. κορτιζόνη, ηπαρίνη κ.α.

Η Charis_ εχει δικιο εβαλα σε μια μηχανη αναζητησης αυτο Vaccination Damage Scheme και πραγματικα υπαρχει "Ταμειο Ζημιας απο Εμβολιασμους".

Οταν ειχα ρωτησει το παιδιατρο μου ειπε οτι ειναι φημες και δεν εχουν επιστημονικη βαση ,αυριο θα τον ρωτησω γιατι υπαρχει αυτο το ταμειο?Ψαχνοντας παλι πληκτρολογώντας MMR (γνωστο εμβολιο που εχει κατηγορηθει ) διαβασα ενα αλλο αρθρο εντελως καθυσηχαστικο http://www.medlook.net.cy/article.asp?item_id=377 και η ερευνα μου συνεχιζεται διαβαζοντας ενα αλλο κειμενο http://www.paidiatros.com/children/Measles-Mumps-Rubella-Vaccine-MMR/ μιλαει για παρενεργειες "εξάνθημα, πόνο στις αρθρώσεις και πολύ σπάνια μπορεί να προσβληθεί ο εγκέφαλος, Το εμβόλιο της παρωτίτιδας μπορεί να προκαλέσει παροδική κώφωση, πτώση των αιμοπεταλίων του αίματος. ορχίτιδα και διόγκωση παρωτίδων. Μπορεί επίσης να παρουσιάσουν σπασμούς και η πιθανότητα είναι μεγαλύτερη στα παιδιά που έχουν ιστορικό πυρετικών σπασμών " ...εχω φρικαρει.

Και που να δεις τις παρενέργειες που αναγράφονται στο depon!!!!

Όσο για τις παρενέργειες τις παρωτίτιδας :

Προσβολή των όρχεων. Στους νεαρούς ενήλικες ο ιός της παρωτίτιδας μπορεί να προσβάλει τους όρχεις και να προκαλέσει ορχίτιδα. Αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο γιατί μπορεί να προκληθεί βλάβη στον όρχι και να καταστεί ο άρρωστος στείρος. Ο εμβολιασμός λοιπόν των αγοριών εναντίον του ιού της παρωτίτιδας είναι απαραίτητος. Προσβολή του εγκεφάλου. Τα συμπτώματα αρχίζουν 2-3 μέρες μετά την διόγκωση της παρωτίδας και αυτά είναι ψηλός πυρετός, πονοκέφαλος, έμετοι, υπνηλία και σπασμοί.

Συνεπώς ο καθένας επιλέγει αφού έχει ψαχθεί και ασχοληθεί.

Κάποιοι κάνουν επιλεκτικό, άλλοι κάνουν τα πάντα και άλλοι καθόλου.

Π.Χ. προσωπικά δεν βλέπω το λόγο να γίνεται το εμβόλιο του ροταϊού (κάποια άλλη μάμα μπορεί βέβαια για τους δικούς της λόγους να έχει αντίρηση) και το σκέφτομαι για το mmr (όχι όμως για τις παρενέργειες που έχει το ίδιο το εμβόλιο). Από την άλλη όμως δεν βλέπω και πάλι το λόγο γιατί πρέπει να γυρίσουμε στα χρόνια της πολυομυελίτιδας και της φυματίωσης. Το να έχουμε φτάσει στο σημείο να ισοπεδώνουμε την κλασική ιατρική για εμένα είναι λάθος. Ο εμβολιασμός των περασμένων χρόνων έχει δημιουργήσει ένα τοιχος προστασίας. Δεν ξέρω όμως σήμερα τι γίνεται με τους οικονομικούς μετανάστες και τη μετακίνηση των πληθυσμών που δεν έχουν πρόσβαση ούτε στην πληροφόρηση ουτε στην ιατρική περίθαλψη τι θα γίνει.

είναι το γνωστό ότι τα επίκτητα χαραχτηριστικά δεν κληρονομούνται...

φαίνεται ότι στο γυμνάσιο ο κύριος ομοιοπαθητικός κοιτούσε έξω από το παράθυρο....

δεν νομιζω οτι αυτο ηθελε να εκφρασει με αυτο που εγραψε καθως ειναι σαφες οτι δεν κληρονομουνται τα επικτητα χαρακτηριστικα.

πιστευω οτι εννοουσε οτι επηρεαζεται το dna και τα γονιδια οποτε σε αυτη την περιπτωση φυσικα και επηρεαζονται οι επομενες γενεές.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πως είστε τόσες σίγουρες και εσείς που υποστηρίζετε τα εμβολία με θέρμη και εσείς που τα κατηγορείτε....αυτές οι εκφράσεις απολυτότητας σε θέματα που δε ξέρουμε, δε μπορώ να την κατανοήσω.

Εγώ μόνο έχω άγχος είτε κάνω ένα εμβόλιο είτε δε το κάνω αν πράτω σωστά;

Νομίζω πως το μελλον και η ιστορία θα το δείξει ποιο είναι το σωστό εάν δε συγκαληφθεί βέβαια απο τα συμφέροντα.....

Ας ελπίσουμε να πράτουμε όλες σωστά για τα παιδιά μας και ας μην είμαστε τόσο σίγουρες πια για όλα!

nantiana και matilda τα παιδιά γράφονται στο δημοτικό γιατι δυστυχώς οι ομοιοπαθητικοί γιατροί (κυρίως αυτοί) αναλαμβάνουν και υποφράφουν το βιβλιάριο του παιδιού ότι δήθεν έκανε τα εμβόλια και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. το ξέρω από την κουμπάρα μου που δυστυχώς το έπραξε μαζί με το γιατρό παρόλη την επισταμένη αντίθεσή μου.

Υπερ και κατα εμβολιων.. κλασσικοι διαλογοι εδω μεσα.Δεν καταλαβαινω γτ πρεπει να πιστεψουμε εναν ομοιοπαθητικο γιατρο και οχι εναν αλλο γιατρο που αν τον ρωτησεις θα σου δωσει χιλια παραδειγματα και αντιστοιχο αντιλογο υπερ των εμβολιων!

Οπως και να εχει ο καθενας αποφασιζει το καλυτερο που θεωρει για το παιδι του .Για το θεμα ομως.. εγω ειμαι 34 ετων.. εχω κανει ολα τα εμβολια ως παιδι και δεν εχω κανει ποτε πυρετο.. δεν εχω αρρωστησει ποτε παρα μονο ανεμοβλογια ως παιδακι.. εχω φυσικη ανοσια σε ερυθρα..ακομα και οταν εβγαλα φρονημητη δεν πηρα αντιβιωση γτ δεν πονουσα μετα και ευτυχως γτ ημουν εγκυος και δεν το ηξερα ακομα, δεν εχω παρει ποτε ντεπον και πονσταν ουτε στην περιοδο γτ ποναω ελαφρα.. και οταν ολοι γυρω μου εχουν ιωσεις.. πυρετους κλπ σε κλειστους οπως οταν ημουν στη δουλεια το μονο που εκαναα ειναι λιγο συναχι.Δεν θεωρω λοιπον οτι μονο ααν δεν κανεις εμβολιο εισαι υγειης γτ και στην δικια μου περιπτωση εκανα εμβολια και δοξα το θεο εχω οργανισμο ατσαλι!Ολα ειναι σχετικα !

FvxMp3.png

Το θέμα έχει συζυτηθεί ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

Μια είναι κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27203&highlight=%EB%E1%EC%F0%E5%F2+%F5%E4%F1%E1%F1%E3%F5%F1%EF%F2

(Πάω να φωνάξω και τον apeleythero :lol:)

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

Το θέμα έχει συζυτηθεί ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

Μια είναι κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27203&highlight=%EB%E1%EC%F0%E5%F2+%F5%E4%F1%E1%F1%E3%F5%F1%EF%F2

(Πάω να φωνάξω και τον apeleythero :lol:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nantiana και matilda τα παιδιά γράφονται στο δημοτικό γιατι δυστυχώς οι ομοιοπαθητικοί γιατροί (κυρίως αυτοί) αναλαμβάνουν και υποφράφουν το βιβλιάριο του παιδιού ότι δήθεν έκανε τα εμβόλια και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. το ξέρω από την κουμπάρα μου που δυστυχώς το έπραξε μαζί με το γιατρό παρόλη την επισταμένη αντίθεσή μου.

Στην περίπτωση της κουμπάρας σου, μεγάλο μερίδιο ευθύνης είχε και ο διευθυντής του συγκεκριμένου δημοτικού, που δεν ζήτησε, μαζί με τη βεβαίωση του παιδίατρου και το βιβλιάριο των εμβολίων του παιδιού, για να βγάλει φωτοτυπία τη συγκεκριμένη σελίδα. Εκεί δεν μπορείς να ξεγελάσεις κανέναν, φαίνεται αν έγιναν τα εμβόλια ή όχι, υπάρχουν τα αυτοκόλλητα.

Εγώ ξέρω ότι ακολουθούν μια άλλη πατέντα: υπογράφει ο ομοιοπαθητικός μια ψεύτικη βεβαίωση ότι το παιδί παρουσίασε αλλεργικό σοκ στο τάδε εμβόλιο και γι' αυτό σταμάτησε τον εμβολιασμό.

πιστευω οτι εννοουσε οτι επηρεαζεται το dna και τα γονιδια οποτε σε αυτη την περιπτωση φυσικα και επηρεαζονται οι επομενες γενεές.

για να γίνω ποιο σαφής φέρνω ένα παράδειγμα

ας πούμε ότι ένα παιδί εμφανίζει λευχαιμεία ως απότελεσμα μετάλαξης του dna του από πυρηνική ενέργεια....

αυτό το παιδί δεν γενήθηκε με αυτή την μετάλαξη είναι επίκτητη (την απέκτησε δηλαδή μετά την γέννηση , όταν ήρθε σε επαφή με την πυσρηνική ενέργεια (τσερνομπιλ πχ) ) .....

αυτό το παιδί τώρα θεραπεύεται από τη λευχαιμεία και στην πορεία έχει δικά του παιδιά.... τα παιδιά του θα κληρονομήσουν την λευχαιμεία; όχι βέβαια γιατί δεν γενήθηκε με την μετάλαξη την απέκτησε στην πορεία...

Στην περίπτωση της κουμπάρας σου, μεγάλο μερίδιο ευθύνης είχε και ο διευθυντής του συγκεκριμένου δημοτικού, που δεν ζήτησε, μαζί με τη βεβαίωση του παιδίατρου και το βιβλιάριο των εμβολίων του παιδιού, για να βγάλει φωτοτυπία τη συγκεκριμένη σελίδα. Εκεί δεν μπορείς να ξεγελάσεις κανέναν, φαίνεται αν έγιναν τα εμβόλια ή όχι, υπάρχουν τα αυτοκόλλητα.

Γιατί θεωρείς ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος να αγοράσει τα εμβόλια και να κολλήσει τα αυτοκόλλητα πάνω στο βιβλιάριο;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Εκεί δεν μπορείς να ξεγελάσεις κανέναν, φαίνεται αν έγιναν τα εμβόλια ή όχι, υπάρχουν τα αυτοκόλλητα.

Σε μας δεν έχουν βάλει κανένα απολύτως αυτοκόλλητο στο βιβλιάριο. Στο κέντρο μάνας και παιδιού που τα κάναμε, μας βάζανε την σφραγίδα και μας δίνανε το κουτί από το εμβόλιο.

Λογικά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο οποιοσδήποτε ιδιώτης γιατρός, εφόσον βάζει την σφραγίδα και την υπογραφή του

Γιατί θεωρείς ότι είναι πολύ δύσκολο κάποιος να αγοράσει τα εμβόλια και να κολλήσει τα αυτοκόλλητα πάνω στο βιβλιάριο;

Είναι κι αυτό!!! Αν θες να κάνεις την παγαποντιά την κάνεις τέρμα και τελείωσε. Στην Ελλάδα όλα γίνονται.

PS: Δεν το έχω βρει τον apeleythero ακόμα, δεν προκάμω να τον ψάξω:lol:

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

για να γίνω ποιο σαφής φέρνω ένα παράδειγμα

ας πούμε ότι ένα παιδί εμφανίζει λευχαιμεία ως απότελεσμα μετάλαξης του dna του από πυρηνική ενέργεια....

αυτό το παιδί δεν γενήθηκε με αυτή την μετάλαξη είναι επίκτητη (την απέκτησε δηλαδή μετά την γέννηση , όταν ήρθε σε επαφή με την πυσρηνική ενέργεια (τσερνομπιλ πχ) ) .....

αυτό το παιδί τώρα θεραπεύεται από τη λευχαιμεία και στην πορεία έχει δικά του παιδιά.... τα παιδιά του θα κληρονομήσουν την λευχαιμεία; όχι βέβαια γιατί δεν γενήθηκε με την μετάλαξη την απέκτησε στην πορεία...

Κατανοητό όπως το σκέφτεσαι. Δεν θα κληρονομήσει την λευχαιμία αλλά είναι σίγουρο ότι τα γονίδιά του δεν θα επηρεαστούν με οποιονδήποτε τρόπο; Θέλω να πω ο εγκέφαλος είναι είναι ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο όργανο στο οποίο οι επιδράσεις από οτιδήποτε είναι δύσκολο να μελετηθούν. Γενικά το ρωτάω (όχι για το θέμα των εμβολίων) απλά κ μόνο γιατί μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία με βάση το παράδειγμα.

και εμένα η παιδίατρος δεν κολλάει επανω τα αυτοκόλλητα εγω της το θυμίζω καθε φορά και με λοξοκοιτάει κιόλας :)

Πάντως δεν καταλαβαίνω ειναι υποχρεωτικό τα παιδιά να ελέγχονται απο παιδίατρο και μονο ο παιδίατρος να τους κάνει τα εμβόλια; δεν νομίζω οτι υπάρχει αυτό κάπου γραμμένο σε νομοθεσία. Οπότε ο καθείς θα μπορούσε οντως να αγοράσει τα εμβόλια να κολλήσει τα αυτοκόλλητα και να πει ειναι εμβολιασμένο το παιδί. Γούστο του και καπέλο του το κράτος θα ήταν μια χαρά καλλυμένο μιας και θα δεν θα είχε χαθεί ο πελατάκος. Ετσι κι αλλιώς ακομα και εμβόλιο να κάνεις δεν ειναι σίγουρο οτι θα έχεις αντισώματα. Ο γιος μιας φίλης επανέλαβε τον εμβολιασμό για ηπατίτιδα Β γιατι τον έστειλε η παιδίατρος για ελεγχο αντισωμάτων (και εμας μας έστειλε) και το παιδί δεν είχε. Ξαναφάε την ένεση τώρα και τι να πεις.

Αρα οσοι είστε ενθερμοι οπαδοί των εμβολίων μήπως να κάνατε εναν έλεγχο μη σας έχει ξεφυγει κάτι και δεν έχουν τα παιδιά σας αντισώματα και να το ξανακάνετε μην σας τύχει και τίποτα και νομίζετε οτι είστε καλυμενοι και τα βάζετε με τους υπολοίπους που ήταν ανεμβολίαστοι.

Επισης στα χρόνια μας κάναμε τα μισά εμβολια και αυτά μεμονομένα οπότε μην συγκρίνετε με τα κοκτέιλ που δέχονται τώρα τα παιδιά.

Αυτό που με ανησυχεί εντόνως ειναι οτι αν εμβολιάζουμε δια πάσα νόσο βγαίνει στο τέλος θα ψοφάμε απο συνάχι.....το σώμα μας πρέπει να περνάει κάποιες ασθένειες για να δυναμώνει αλλιώς ειναι ευάλωτο νομίζω στην προσπάθεια μας να "προστατέψουμε" τα παιδιά μας κάνουμε το αντίθετο ακριβως....

καλη μου αυτο που λες για μενα ειναι τελειως αυθαιρετο"

Αυτό που με ανησυχεί εντόνως ειναι οτι αν εμβολιάζουμε δια πάσα νόσο βγαίνει στο τέλος θα ψοφάμε απο συνάχι.....το σώμα μας πρέπει να περνάει κάποιες ασθένειες για να δυναμώνει αλλιώς ειναι ευάλωτο νομίζω στην προσπάθεια μας να "προστατέψουμε" τα παιδιά μας κάνουμε το αντίθετο ακριβως...."

για τον λογο οτι οκ,κανεις σαν παιδι καποια εμβολια(που στην ουσια σου βαζουν τον ιο στον οργανισμο ωστε να αποκτησεις αντισωματα,γιατι καλως η κακως γεννιομαστε χωρις αυτα)..απο κει και περα αν δεν θες τα παιδια σου να ειναι αρρωστιαρικα,πρεπει να φροντιζεις ιδιαιτερα την διατροφη τους και να τα παροτρυνεις να ασκουνται!επισης να μην τα μπουκωνεις με αντιβιωσεις και φαρμακα με καθε δεκατα που θα κανουν,και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα παθαινουν ουτε γριπη!!!δεν σημαινει οτι επειδη κανεις ενα εμβολιο εισαι οκ για ολη σου τη ζωη!δεν σημαινει οτι δεν θα αρρωστησεις απο τον συγκεκριμενο ιο,απλα εχεις καποια ασπιδα προστασιας με αντισωματα!αυτη ειναι η χρησιμοτητα των εμβολιων.ο οργανισμος οσο μεγαλωνεις τοσο χρειζεται ενδυναμωση..για μενα αυτο που κανει τα παιδια σημερα τοσο ευαλωτα και αρρωστιαρικα ειναι το απεριοριστο καθησιο στα video games και στη τηλεοραση και η κακη διατροφη..εμεις που τρεχαμε ολη μερα στις αλανες γιατι δεν αρρωστησαμε με τα κοντομανικα μεσα στον χειμωνα δηλαδη?

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Μα δεν είναι το αυτοκόλλητο σκέτο! Από δίπλα θέλει και ημερομηνία, σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού που το έκανε! Τι θα κάνει, θα τα αγοράσει, θα τα πετάξει και θα πλαστογραφήσει από πάνω; Ε άμα μπει στη διαδικασία να τα κάνει όλα αυτά, τι να πω, να χαίρεται τα μυαλά που κουβαλάει.

Σε μας δεν έχουν βάλει κανένα απολύτως αυτοκόλλητο στο βιβλιάριο. Στο κέντρο μάνας και παιδιού που τα κάναμε, μας βάζανε την σφραγίδα και μας δίνανε το κουτί από το εμβόλιο.

Λογικά το ίδιο μπορεί να κάνει και ο οποιοσδήποτε ιδιώτης γιατρός, εφόσον βάζει την σφραγίδα και την υπογραφή του

Την ονομασία του εμβολίου (πχ tetravac) την αναγράφανε χειρόγραφα δλδ; Σου λέγανε τουλάχιστον να κολλήσεις εσύ το αυτοκόλλητο; Παιδιά, δεν είναι αστείο πράγμα το αυτοκόλλητο, αναφέρει επάνω την παρτίδα του εμβολίου, πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει μέσα στο βιβλιάριο, αλλιώς, στην ουσία δεν ξέρεις ποιο ακριβώς εμβόλιο έκανες!

και εμένα η παιδίατρος δεν κολλάει επανω τα αυτοκόλλητα εγω της το θυμίζω καθε φορά και με λοξοκοιτάει κιόλας :)

Πολύ κακώς. Καλά κάνεις και τα ζητάς.

Ετσι κι αλλιώς ακομα και εμβόλιο να κάνεις δεν ειναι σίγουρο οτι θα έχεις αντισώματα. Ο γιος μιας φίλης επανέλαβε τον εμβολιασμό για ηπατίτιδα Β γιατι τον έστειλε η παιδίατρος για ελεγχο αντισωμάτων (και εμας μας έστειλε) και το παιδί δεν είχε. Ξαναφάε την ένεση τώρα και τι να πεις.

Αρα οσοι είστε ενθερμοι οπαδοί των εμβολίων μήπως να κάνατε εναν έλεγχο μη σας έχει ξεφυγει κάτι και δεν έχουν τα παιδιά σας αντισώματα και να το ξανακάνετε μην σας τύχει και τίποτα και νομίζετε οτι είστε καλυμενοι και τα βάζετε με τους υπολοίπους που ήταν ανεμβολίαστοι.

Αυτό σου το λένε για τα εμβόλια που ενέχουν αυτόν τον "κίνδυνο", πχ και για το αντιφυματικό και για το ηπατίτιδας Β. Εμένα τουλάχιστον, μου το είπανε, μετά από τόσα χρόνια να κάνω έλεγχο (μου γράψανε μάλιστα τη χρονιά στο βιβλιάριο). Έκανα και είχα αντισώματα.

καλη μου αυτο που λες για μενα ειναι τελειως αυθαιρετο"

Αυτό που με ανησυχεί εντόνως ειναι οτι αν εμβολιάζουμε δια πάσα νόσο βγαίνει στο τέλος θα ψοφάμε απο συνάχι.....το σώμα μας πρέπει να περνάει κάποιες ασθένειες για να δυναμώνει αλλιώς ειναι ευάλωτο νομίζω στην προσπάθεια μας να "προστατέψουμε" τα παιδιά μας κάνουμε το αντίθετο ακριβως...."

για τον λογο οτι οκ,κανεις σαν παιδι καποια εμβολια(που στην ουσια σου βαζουν τον ιο στον οργανισμο ωστε να αποκτησεις αντισωματα,γιατι καλως η κακως γεννιομαστε χωρις αυτα)..απο κει και περα αν δεν θες τα παιδια σου να ειναι αρρωστιαρικα,πρεπει να φροντιζεις ιδιαιτερα την διατροφη τους και να τα παροτρυνεις να ασκουνται!επισης να μην τα μπουκωνεις με αντιβιωσεις και φαρμακα με καθε δεκατα που θα κανουν,και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα παθαινουν ουτε γριπη!!!δεν σημαινει οτι επειδη κανεις ενα εμβολιο εισαι οκ για ολη σου τη ζωη!δεν σημαινει οτι δεν θα αρρωστησεις απο τον συγκεκριμενο ιο,απλα εχεις καποια ασπιδα προστασιας με αντισωματα!αυτη ειναι η χρησιμοτητα των εμβολιων.ο οργανισμος οσο μεγαλωνεις τοσο χρειζεται ενδυναμωση..για μενα αυτο που κανει τα παιδια σημερα τοσο ευαλωτα και αρρωστιαρικα ειναι το απεριοριστο καθησιο στα video games και στη τηλεοραση και η κακη διατροφη..εμεις που τρεχαμε ολη μερα στις αλανες γιατι δεν αρρωστησαμε με τα κοντομανικα μεσα στον χειμωνα δηλαδη?

Συμφωνώ με όλα, ειδικά με το τελευταίο. Και να προσθέσω την πρόωρη φοίτηση στους παιδικούς σταθμούς, η οποία αναγκάζει τα παιδιά να εκτίθενται σε πληθώρα ασθενειών που το ανοσοποιητικό τους είναι ανώριμο να αντιμετωπίσει, οπότε ακολουθεί το μπούκωμα με τα φάρμακα. Για μένα, αυτό κάνει πολύ περισσότερη ζημια στον οργανισμό από οτιδήποτε. Βάλε και την επιβάρυνση του περιβάλλοντος, των τροφίμων, του νερού...:(

Η πρώτη παιδίατρος μας κόλλαγε τα αυτοκόλλητα, έγραφε την ημερομηνία και έβαζε υπογραφή. Ποια σφραγίδα?!?!

Ο δεύτερος τα ίδια χωρίς τα αυτοκόλλητα. Σφραγίδες δεν υπάρχουν...

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Ο δεύτερος παιδίατρος απο την ηλικία των 15 μηνών και μετά έκανε τα εμβόλια στο μπουτάκι, ενώ η πρώτη παιδίατρος στο μπρατσάκι.

Όταν ρώτησα τον δεύτερο μου είπε οτι είναι πολύ καλύτερα στο μπουτάκι (περισσότεροι μυις, λιγότερες παρενέργειες).

Έχετε ακούσει κάτι γι αυτό?

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Φαντάζομαι ότι έχετε διαβάσει ή δει συνεντεύξεις τέτοιου τύπου...

https://www.youtube.com/watch?v=EyjqljgsPUw

https://www.youtube.com/watch?v=EyjqljgsPUw

Δεν βρήκα κάτι για αυτούς τους 2. Είναι γνωστοί; είναι απατεώνες; έχουν κάποιο όφελος από όλα αυτά; Με προβληματίζει γενικότερα το γεγονός ότι όταν συγκαλύπτονται πράγματα κ επηρεάζονται έρευνες πράγματι λίγοι θα μιλήσουν κ αυτούς θα πέσουν να τους φάνε. Αν, λέω αν ισχύει κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι έχει χιλιοσυζητηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένα για αυτά τα ονόματα.

Η πρώτη παιδίατρος μας κόλλαγε τα αυτοκόλλητα' date=' έγραφε την ημερομηνία και έβαζε υπογραφή. Ποια σφραγίδα?!?!

Ο δεύτερος τα ίδια χωρίς τα αυτοκόλλητα. Σφραγίδες δεν υπάρχουν...[/quote']

Να του ζητήσεις να τα βάζει, και σφραγίδα και αυτοκόλλητα. Αν δεν το κάνει, είναι σα να αποφεύγει να αναλάβει την ευθύνη για το συγκεκριμένο εμβολιασμό του παιδιού. Η υπογραφή είναι μια μονογραφή στην ουσία και δε λέει και πολλά από μόνη της. Αν σου εμβολιάσει το παιδί ενώ έχει πυρετό ή αν σου κάνει 2 εμβόλια σε συντομότερο χρονικό διάστημα από το επιτρεπτό, δεν πρέπει να φαίνεται ξεκάθαρα από το βιβλιάριο ποιος παιδίατρος το έκανε; Ή αν το παιδί εμφανίσει κάποια σπάνια παρενέργεια, από αυτές που αναγράφονται μέσα στις οδηγίες, δεν πρέπει να φαίνεται από ποια παρτίδα προερχόταν το συγκεκριμένο εμβόλιο;

Τώρα είδα ότι έχω στείλει κατά λάθος 2 φορές το ίδιο. Η δεύτερη συνέντευξη είναι γραπτή κ ήταν εδώ.

http://yogamamagr.blogspot.gr/2010/11/blog-post_20.html

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...